καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτση σχετικα με την εξατμιση απο το Μ3 ε46....αν την βαλω σε 320 2,2 ακουω κατι περι μπουκοματος...δηλ θα πνιγει το μοτερ υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει καλα και να αναψει το check engine?
Printable View
καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτση σχετικα με την εξατμιση απο το Μ3 ε46....αν την βαλω σε 320 2,2 ακουω κατι περι μπουκοματος...δηλ θα πνιγει το μοτερ υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει καλα και να αναψει το check engine?
Καταρχην αν δεν αλλαξεις πατωμα ρεζερβας η εξατμιση απο το Μ3 δεν μπαινει στο. αμαξι σου
το πατωμα το εχω ετοιμο σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτο....δεν χρειαζεται να κοπει
ο λαμαρινας θα μου το πατησει μεσα θα το κανει κουρμπα που λεμε ωστε να χωρεσει το καζανι γιατι ειναι μεγαλο....το θεμα ειναι οτι θα υπαρξει προβλημα θα μου το μπουκωνει?
αρα καλυτερα να μου φτιαξει ο εξατμησας αλλο καζανι στα πλαισια του 320 απλα με 4 μπουκες παρεμφερες με το καζανι του Μ3 απλα σε μικροτερες διαστασεις
Εγω θα έλεγα να βρεις πολλαπλή από e36 325 και να βάλεις τους καταλύτες σου πιο πίσω.....κάπου στην μέση πριν το μεσαίο καζανάκι.......
Αυτό που προσπαθείς να κάνεις θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.......με απώλεια ροπής και ιπποδύναμης!
Το μελος vassilis M/// εχει ποσταρει μια custom εξατμιση που μπαινει χωρις κοψιμο πατωματος και χωρις απωλειες ισχυος και ροπης ,και δειχνει σαν εργοστασιακη Μ3