Καλησπερα μιας και το ψαχνω εδω και καιρο για ζ4 του 2015.. με τους νεους νομους για αυοκινητο (τελη,φορολογια κτλπ) που ειδα σημερα.. μπορειτε να μου πειτε τι θα πληρωνω τον χρονο για μια z4 του 15..?
Printable View
Καλησπερα μιας και το ψαχνω εδω και καιρο για ζ4 του 2015.. με τους νεους νομους για αυοκινητο (τελη,φορολογια κτλπ) που ειδα σημερα.. μπορειτε να μου πειτε τι θα πληρωνω τον χρονο για μια z4 του 15..?
660 τελη και οτι ασφαλεια κανεις ++ ;
Ουτε ο Βαρουφακης αυτη τη στιγμη δεν ξερει.!
Πλήρωνε και μη ερευνα !
κανεις δεν ξερει ακομα φιλε μου....
κατσε να το δουμε πρωτα.
Μιλώντας για το τι ισχύει σήμερα είσαι εντελώς λάθος φίλε μου.
Το αυτοκίνητο πληρώνει τέλη βαση ρύπων μιας και μιλάμε για EURO6 αυτοκίνητο...
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 3 διαφορετικές εκδόσεις Ζ4 στα 2000 κυβικά που εκπέμπουν και οι 3 βάση τιμοκαταλόγου της BMW Hellas στις 27/2/2015 (ο πλέον πρόσφατος) 159 χλγ ήτοι 270¤ τέλη...
Ακομα να προσθεσω σε οσα ειπε ο Στεφανος απο πανω οτι πρεπει να υπολογισεις και το τεκμηριο ενος τετοιου οχηματος που αν δεν απατωμαι σημερα με οσα υποτιθεται ξερουμε ειναι νομιζω 8.800 για 2λιτρο κατω 5ετοιας και τον φορο πολυτελειας οπου Ι.Χ. με κινητήρα από 1.929 έως 2.500 κυβικά, ο φόρος υπολογίζεται με συντελεστή 5% επί του τεκμηρίου
αρα 270 τελη + φορο πολυτελειας + ασφαλεια + τεκμηριο 8.800 ετσι;
Μεταξύ μας τώρα : θα δώσεις 45.000 για αμάξι κούτα και κοιτάς τα 270 ευρώ τέλη...?
Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...