Μια βοηθεια βρε παιδια.
Καθε 2-3 χρονια αλλαζω αντλια βανζινης. Εχω δοκιμασει απο bosch μεχρι κινεζικες. Τι διατανο, τοσο ευκολα χαλανε; Μονο την οριτζιναλ δεν εχω δοκιμασει ακομα. Μηπως θα επρεπε; Καμια συμβουλη-ιδεα;
Printable View
Μια βοηθεια βρε παιδια.
Καθε 2-3 χρονια αλλαζω αντλια βανζινης. Εχω δοκιμασει απο bosch μεχρι κινεζικες. Τι διατανο, τοσο ευκολα χαλανε; Μονο την οριτζιναλ δεν εχω δοκιμασει ακομα. Μηπως θα επρεπε; Καμια συμβουλη-ιδεα;
1) να ξανασκεφτεις το βενζιναδικο σου. απο ενα συγκεκριμενο βαζεις?
2) μετατροπες άλλες εχει το αυτοκινητο?
Μήπως αφήνεις συχνά να μπει στην ρεζέρβα;
μαλλον οδηγεις συνεχεια με αδειο το ρεζερβουαρ
Με ρεζερβα, δεν το δουλευω. Εχει τυχει κανα-δυο φορες βεβαια.Αλλα η αληθεια ειναι οτι, το αφηνω μεχρι κατω απο 20 λιτρα και μετα βαζω. Ειναι δυνατον να φταιει αυτο;Δλδ να το δουλευω απο την μεση και πανω;
Οχι απαραίτητα από την μέση και πάνω. Η τρομπα βρίσκεται μέσα στο ντεπόζιτο, βυθισμένη στην βενζινη. Όταν δουλεύουμε το αυτοκίνητο παρατεταμένα σε χαμηλή στάθμη εως και μέσα στην ρεζέρβα, η τρόμπα θερμαίνεται και καίγεται μια που δεν έχει γύρω της βενζίνη να την κρυώνει...
Πριν βάλεις μπρος τον κινητήρα, περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα στην δεύτερη σκάλα ώστε να πρεσαρει βενζίνη στο κύκλωμα;
Φίλτρο βενζίνης έχεις αλλάξει..? Αν έχει πιάσει μάκα ζορίζεται η τρόμπα.
Αν βαζεις ιμιτασιον πολυ πιθανον.
τσεκαρε και τον ρυθμιστη πιεσης.
Ναι. Παντα περιμενω στη 2η σκαλα. Κανει τσεκ, να σβησουν λαμπακια και μετα βαζω μπρος.
Φιλτρο αλλαζω καθε 20-22000 χλμ. η μια φορα το χρονο. Οτι ερθει πρωτα.
Βαζω ημιτα γιατι αμα ειναι να χαλανε καθε 2 χρονια να μην κλαιω λεφτα.
Παρεπιπτοντως, τι μαρκα ειναι η οριτζιναλ;
Ο ρυθμιστης πιεσης που ειναι; Εχει το Μ40 ρυθμιστη πιεσης;