-
Αξιζει Ε46 318Ci Cabrio?
Καλημερα σε ολους τους τρελους BMWδακηδες!
Καινουριος στο forum, αλλα το χαζευω ηδη 4-5 ωρες! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις και θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να μου τις απαντησετε.
Αρχικα να πω, η μονη εμπειρια που εχω με BMW ειναι η Ε90 320i του παππου μου, η οποια δεν του εχει βγαλει το παραμικρο εκτος απο δισκο λογω ηλικιας (του παππου...)
Προσφατα, μια οικογενειακη φιλη, μου προτεινε να μου πουλησει μια 318Ci Cabrio που εχει, με 89.000km (τελευταιο σερβις στα 85.000) για 3.500¤. Ειναι μοντελο 12/2002, οποτε εχει το μοτερ Ν42B20 (απ οσο εψαξα).
Το αυτοκινητο το οδηγησα αρκετα και μπορω να πω οτι με αφησε αρκετα ικανοποιημενο (εκτος απο το γεγονος οτι του φοραει 225 λαστιχο). Ανετο πορτ-μπαγκαζ και με κουκουλα κατω, cruise control, θερμαινομενα δερματινα καθισματα, κτλ. Το μονο που θα ηθελα να του βαλω ειναι τον λεβιε με το BC, το οποιο ειδα ειναι αρκετα φθηνη η τοποθετηση του.
Οσον αφορα φορους, κτλ κτλ, το αυτοκινητο θα γραφτει στον πατερα μου που ειναι κατοικος εξωτερικου, οποτε το μονο που θα πληρωνω ειναι τα τελη κυκλοφοριας. Ουτε τεκμηρια, ουτε τιποτα.
Αυτο που με προβληματιζει και θα ηθελα να σας ρωτησω, ειναι, αν γενικα η σειρα εχει προβληματα (ακριβα). Σιγουρα ειναι και θεμα τυχης, αλλα ρωταω γενικως. Δεν ειμαι ατομο που θα το ξεσκιζω το αυτοκινητο, ουτε θα το πηγαινω ταπα συνεχεια. Το θελω πιο πολυ για το χαβαλε του καμπριο και γιατι εχω μια πολυυυυυυ μεγαλη αγαπη στις BMW. Επισης, πιστευετε ειναι καλα λεφτα τα 3.500¤; Υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω;
Υ.Γ. 1 Το αυτοκινητο θα ειναι μεσα σε γκαραζ εννοειται, δεν θα μενει εξω στον δρομο.
Υ.Γ. 2 Εχω ενα στρογγυλοφαναρο Corolla τωρα, το οποιο βεβαια δεν προκειται να αποχωρηστω ποτε και για κανενα λογο. Made in Japan :worthy:
Επισυναπτω και μια φωτογραφια του αυτοκινητου.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...b70ca1e3-1.jpg
Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!
-
Καλώς ήρθες στη παρέα μας !!!
Καλορίζικο .
Αν το αμαξι είναι καθαρό τότε ναι αξίζει το κόπο :)
-
κατ'αρχην:
Καλως ηρθες!!!
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Ευχομαι να ειναι καθαρο και να το παρεις το αμαξι!!!
...η τιμη ειναι πολυ καλη!!!!
και απ'οτι φαινεται, απο την μια και μοναδικη φωτο,εχει πολυ ομορφο συνδιασμο εσωτερικου και εξωτερικου χρωματος.thumb
αλλα επειδη χρειαστηκε να μεγαλωσω τη φωτο,ειδα στο φωτομπαγκετ σου,αυτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...IMG_2434-1.jpg
:shok: φουλ εξτρα ψυξη!!!!!!!
:notworthy:
αν θελεις,ανοιξε ενα θεμα να μας πεις δυο λογια για σενα:
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
εκει μπορεις να μας πεις και γι'αυτο σου το χομπι!!!thumb
ΥΣ 1: αυτο με το οχημα στο ονομα του μπαμπα,που ειναι στο εξωτερικο,αναλυσε το μας λιγο......αμα ειναι να στειλουμε κανεναν μεταναστη!!!!:thumbsup: (πλακιτσα...):cheers:
ΥΣ 2:Κορολλα????......μην την δινεις,εδω αλλος εχει Μ5 Ε60 και δεν την αποχωριζεται με τιποτα!!!!:thumbsup: (επισης πλακιτσα,εσωτερικων υποθεσεων...):cheers:
ΥΣ 3:βλεπω εμπειρια στο γραψιμο,γραφεις γενικα και σε αλλα φορουμ???
(οχι απαραιτητα αυτοκινητιστικα....)
:thnx:
-
Καταρχην καλως ηρθες, η τιμη ειναι τζαμπα φιλε μου αν ειναι οντως οπως τα λες παρτο και δεν θα το μετανοιωσεις. Αν μου ελεγες για Ε36 θα σου ελεγα παρε καλυτερα κουπε. Σε αυτα τα λεφτα παιζει ενα καλο Ε36. Απλο φαινεται εξωτερικα αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Απο κει και περα τα χιλιομετρα ειναι λιγα αν ειναι πραγματικα ,αλλα το αυτοκινητο ειναι 12 χρονων, οπως και να χει ολο και καποιο θεματακι θα σου παρουσιασει. Ο συγκεκριμενος κινητηρας εχει θεματακια οσον αφορα τις διαροες κτλ. Ειναι προβληματα που δεν θα σε αφησουν καπου, αλλα αν εχεις την τρελα οτι τα θελεις ολα στην εντελεια μπορει να σε τρελανουν. Αυτα τα λιγα απο μενα σιγορα εδω θα βρεις απαντηση για την καθε απορια σου αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
-
τα λεφτα ειναι πολυ λιγα αν ειναι οκ το αμαξι
-
Αν εχεις αλλες επιλογες να παρεις καποιο αλλο μοντελο bmw ψαξου να βρεις κατι που θα σου ΑΡΕΣΕΙ.
αν μιλας απόλυτα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειναι αψογη τιμη.
Εμενα δεν μου αρέσει ο χρωματικος συνδιασμος αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό.
-
Hit it καλό φαίνεται.Άμα γνωρίζεις την ιδιοκτήτρια και δεν ειναι τρακαρισμένο παρτο,λιγα χλμ έχει!
-
Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή thumb και τα χιλιόμετρα λίγα. Έχει πλήρες service?
Και το σκούρο μπλε με το μπεζ δέρμα όμορφος συνδυασμός, αλλά λερώνει εύκολα, προσωπικά μου αρέσει. Οι ζάντες φαίνονται σε καλη κατάσταση
Υπ'οψην ο κινητήρας δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, να ξέρεις θα αισθανθείς την έλλειψη δύναμης αν το πιέσεις.
Αυτά, α και :viannen_01::viannen_01::viannen_01:
-
:viannen_01::viannen_01::viannen_01::viannen_01:
και απο εμένα στην παρέα μας!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Tο αυτοκίνητο όπως το περιγράφεις και για τα λεφτά του είναι τίμιο και προχώρησε το άφοβα για εμένα! :original:
Το Ε46 είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Μπορεί να έχει αρκετά κλασσικά κουσούρια https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8583 που όλοι τα έχουμε δει, αλλά στα ίδια χρόνια άλλα αυτοκίνητα είναι παρτάλια και ούτε που το σκέφτεται κανείς να τα αγοράσει.
ΒΟΥΡ!!!!:warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley: :rockz: :rockz: :rockz:
-
Πω πω. Μπραβο ρε παιδια. Ειστε απιθανοι! Πρωτη φορα βλεπω τετοια υποδοχη σε φορουμ! Νιωθω ηδη σαν να ειμαι χρονια εδω! Τι να πρωτο απαντησω!
Γενικα εγραφα σε πολλα φορουμ, αν και τωρα τελευταια, πιο ηρεμα πραγματα. Δεν κανω 100 ποστ την μερα :Ρ
aristent, αυτος ειναι παλιος υπολογιστης. Πλεον περασε σε νερακι και στις καρτες :Ρ
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...004d817a-1.jpg
Τι διαρροες εχει ο κινητηρας? Αν ειναι μικροπροβληματακια, δεν με πειραζουν. Ακομα και το Corolla εχει :innocent:
Πληρη ειναι ολα τα service, οποτε απο εκει ειμαστε ενταξει. Τρακαρισματα δεν εχει τιποτα, εκτος απο κατι γρατζουνιτσες, τις οποιες καποια στιγμη θα τις παω για φτιαξιμο.
Το χρωμα μου αρεσει και εμενα. Το μονο που εχει "χαλασει" στο εσωτερικο ειναι ο λεβιες που καταφερε και εβγαλε την ταπα που εχει πανω τους αριθμους με τις ταχυτητες. Μικρο προβλημα και αυτο ομως.
Τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα, οι ζαντες δεν εχουν ουτε μια γρατζουνιτσα και το μονο που παρατηρησα στην μηχανη, ειναι λιγο λαδι (πολυκαιρισμενο) διπλα απο το φιλτρο λαδιου. Οσο για το γκαζι, μετα απο Corolla, μια χαρα μου φαινεται. Σιγουρα δεν βαζει φωτιες στον δρομο, αλλα σε σχεση και με την E90 320i που εχω οδηγησει, πανω κατω ιδια μου φαινονται. Στις 3700 που βγαζει την ροπη του παντως, το καταλαβαινω :Ρ Αν βαλω και 205 λαστιχο, πιστευω θα ειναι λιγο πιο tail happy :P :P :P
Το αυτοκινητο το ειχε στην ακρη αυτη περιπου 2 χρονια χωρις να το οδηγει, λογω προβληματων υγειας, και επειδη πλεον δεν μπορει να οδηγησει, γι αυτο μου το προτεινε.
trifonas, μου αρεσει πολυ το αυτοκινητο, αλλα οχι οσο μια M5 E60 (ο καλυτερος ηχος σε αυτοκινητο για μενα), M3 E46, M3 E91 (με αυτη τη σειρα). Βεβαια, παμε σε αλλες τιμες :Ρ
Να κανω και 2-3 ερωτησουλες τωρα.
Το μοτερ της κουκουλας γενικα παρουσιαζει προβληματα? Μην το παρω και σε 2 μηνες γινει μπανιερα το αυτοκινητο :Ρ
Παρατηρησα, οτι το κουμπι που ειναι για ολα τα παραθυρα, τα κατεβαζει αυτοματα, αλλα για να τα ανεβασει, πρεπει να το κραταω πατημενο. Ετσι ειναι οντως?
Διαβασα στο manual αλλα ξερω και απο την Ε90, οτι αν κρατας πατημενο το BMW στο κλειδι, κλειδωνει το αυτοκινητο και κλεινουν και τα παραθυρα. Αντιστοιχα οταν το ανοιγω και το κραταω πατημενο, ανοιγουν τα παραθυρα και κατεβαινει η κουκουλα. Αυτο το αυτοκινητο δεν το κανει αυτο. Μηπως απλα ειναι καποια ρυθμιση τον εγκεφαλο? Αν ναι, μπορω να την περασω οταν περασω και τις λειτουργιες του BC (trip computer)?
Τελος, οσον αφορα την καταναλωση. Ειδα στο sprintmonitor.de μια μεση καταναλωση της ταξης του 8.5l/100km. Συγκριτικα στο Corolla μου, εχει 7l/100km, που οντως καπου εκει ειμαι και εγω. Ισχυει;
Ευχαριστω για την υποδοχη, ειστε οι καλυτεροι!
:notworthy: