-
5 Συνημμένο(α)
Άαααντε γεια ///Μ6.....
Σήμερα είχαμε τη τιμή να φιλοξενήσουμε ένα μοναδικό ///Μ6 του φίλου και συμφορουμίτη GM6.
- Μοναδικό χρώμα
- Μοναδικό ήχο (εξατμίσεις)
- Μοναδική εμφάνιση (ζάντες)
Μας αρρώστησες Γιώργο, έχω φιλοξενήσει αρκετά ///Μ6, το δικό σου όμως είναι πράγματι ξεχωριστό & very tastefully modded !!!!
Δεν θα σας ζαλίσω με το τι κάναμε σε αυτή τη κούκλα. Άλλωστε εκτός από 1-2 σημεία που ήθελα λίγο παραπάνω προσοχή, το αυτοκίνητο είναι πράγματι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Εκτός λοιπόν του παραδοσιακού γυαλίσματος & κερώματος κάναμε και την απαραίτητη προετοιμασία για το Williams Ceramic Coat, που θα περαστεί αύριο.
Απολαύστε λοιπόν μερικές φωτό σήμερα, αύριο θα ακολουθήσουν λίγες ακόμα...
Το κτήνος, έκανε τη 'ταπεινή' SLK350 από πίσω να δείχνει ποοοοοολύ λίγη :original: .
thumb thumb thumb
-
Πολύ ωραίο! Λάμπει πραγματικά το πυροβόλο!
-
-
Κώστα μετά την περιποίησή σου είναι εεεεε??
Τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Α ρε Κώστα! Μπράβο σου!:thumbsup:
Φτού φτού, σκόρδο μη το ματιάξουμε. Σαν σβαρόφσκι λαμποκοπάει το τέρας του φίλου συμφορουμίτη.
Μακάρι να δειχναν όλοι τον ζήλο και την ευαισθησία που δείχνεις στην δουλειά σου.
Πριν αρκετά χρόνια όταν είχα ένα Datsun 120A F||, στο συνεργείο που το πήγαινα για σέρβις, το ένα απ τα δύο αφεντικά, όπως είχε τα καπό των αυτοκινήτων σηκωμένα, κάθως μιλούσαμε, όλο και γυάλιζε τον χώρο του κινητήρα τους με στουπιά. Σε παρατήρηση μου γιατί το κάνει αυτό συνέχεια, μου απάντησε "τα χω σαν παιδιά μου, απ αυτά τρώω ψωμί φίλε Γιωργάκη".
-
Καλά αυτές οι εξατμίσεις του... !!!
Το θυμάμαι να φευγει απο του tamtam και ακόμα το θυμάμαι (και ο Ζ3 2.2 υποθέτω...) πως ακουγόταν !
-
αυτα ειναι κωστη....
να χαιρεσαι να δουλευεις πανω σε τετοια αυτοκινητα...
ΕΥΓΕ σου για τη δουλεια σου...
ΕΥΓΕ κ στον φιλο για το καμαρι του...!
-
δουλεια επαγγελματικη με μερακι!μπραβο κωστα.
-
τα σπαει λεμε το εργαλειο το χαρηκαμε απο κοντα και μεις αμεεεεεεεε, αλλα και το καθρεφτισμα κωστη τα ξαναματασπαει!!!!
-
δυναμη πυρος!!!
Ποιος ξερει τον κωδικο του χρωματος ?