-
απορίες
Κύριοι καλησπέρα σας,ήμουν κάτοχος μιας ΜΒ Ε 200/2001,πραγματικά αψεγάδιαστης η οποία όμως πουλήθηκε λόγω ασθενείας.Κατόπιν οικογενειακού συμβουλίου ένεκα συζύγου και τριών τέκνων πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί μια ε 60/2004-2006 και πάντα χειροκίνητη. Ηθελα τις αστείρευτες γνώσεις σας,όπως διαπιστώνω,ως προς τα ενδεχόμενα προβλήματα ? τι να προσέξω πιο πολύ? και αν αξίζει τελικά η όλη προσπάθεια να την βρώ?
-
Καλή επιτυχία στο ψάξιμο.
Αν ψάξεις λίγο εδω θα δεις τι προβλήματα είχαν βγάλει κατά τα λοιπά είναι ωραίο και ταξιδιάρικο αμάξι.
Αν θέλεις πες και τι έκδοση ψάχνεις.
-
φιλε μου σου ευχομαι καλο ψαξιμο,και εγω αγορασα ενα τετοιο πριν απο ενα μηνα
-
Καλημέρα,μάλλον την πιο πλούσια έχω στο νου΄μου.Η 2,2 που φοράει είναι με καδένα φαντάζομαι η με ιμάντα?Και αν το δεύτερο πόσο κοστίζει η αλλάγή του?
-
Δεν υπάρχει ιμαντας σε εξακυλινδρο bmw :D:D:D:D:D
-
Ο bmwe60 δεν πουλαει το δικο του?
-
Παιδιά καλησπέρα σας,δεν έχω βρει κάτι ακόμη,αλλά διαβάζοντας σας κανείς και ψάχνοντας ταυτόχρονα για ε60 χαζεύει απο το πόσο πολύπλοκο μπορεί να γίνει ένα όχημα. Δέν ξέρω αν και στην καθημερινή χρήση θα ειναι εύχρηστη η όχι?Αγγελίες πολλές, τα χιλιόμετρα?γνήσια?πως τσεκάρονται?αυτόματο η χειροκίνητο?προσωπικά προτιμώ χειροκίνητο.Το αυτόματο τι ζημιές βγάζει?αν βγάζει βέβαια
-
το καλυτερο απο ολα ειναι να πας να οδηγησεις μερικα και μετα οτι απορια εχεις, σε βοηθαμε.
χωρις να εχεις μια πρωτη αποψη για το αυτοκινητο, δεν θα βρεις ακρη στα ερωτηματα σου
-
Στειλε ένα π.μ στον Πανο μας (PanosE60)
-
Το ξέρω ότι πρέπει να την οδηγήσω για να καταλάβω τις όποιες αδυναμίες της,αλλά δεδομένου ότι μένω στον Βόλο και τις βρίσκω στην Αθήνα,τις περισσότερες, είναι κάπως δύσκολο να γίνει αυτό,όπως επίσης σίγουρο είναι ότι η οδήγηση θα γίνει οπωσδήποτε.Γουρούνι στο σακί?Ποτέ!