Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος κάποιον καλό ταπετσέρη στην Αθήνα και λογικό στις τιμές?Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω το πίσω τζάμι της κουκούλας σε Z3.
:thanks:
Printable View
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος κάποιον καλό ταπετσέρη στην Αθήνα και λογικό στις τιμές?Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω το πίσω τζάμι της κουκούλας σε Z3.
:thanks:
Δεν ειναι απαραίτητο να στο κάνει ταπετσέρης.
Λογικά μπορεί και συνεργείο να το αλλάξει και γω εκει το άλλαξα.
Οσο για τις τιμές οι επιλογές ειναι 2 γνήσιο (οπου η τιμη ειναι φιξ) και ημιτασιόν οπου η τιμη ειναι σχετικά πιο χαμηλή απο αυτή του γνήσιου .
Ενας καλός ταπετσέρης και σχετικός ειδικά στα BMW εναι ο Βρανάκης στα Καμίνια ( δωδεκανησου)Πειραιάς.
Αλλη λύση ειναι ο Φλασκης Σιττας στη Καλλιθέα (τζιτζιφιες ) .
Έχεις περίπου ιδέα από τιμές στην περίπτωση γνήσιου?Σε 2 που ρώτησα μου είπαν 200 ευρώ εργασία και 50 ευρώ το τζάμι.Προφανώς ημιτασιόν.
Ναι τόσο μου είπαν για την εργασία:thumbsdown:
Σέυχαριστώ πολύ.
Ρώτα και στον Ρέλλα (www.Rellas.gr).
Έχω δεi live τέτοια εργασία του,αλλαγής ζελατίνας σε κουκούλα Ζ3, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.
Μίλα με τον Αλεξη και πες του ότι σε στέλνει ο Βασίλης με το ΜΙΝΙ και το στεισον BMW.
Ρώτησα 2 διαφορετικούς και οι 2 μου είπαν την ίδια ακριβώς τιμή.Μάλιστα μου αιτιολόγησαν τα 200 ευρώ στο οτι πρέπει να βγει όλη η κουκούλα και θελουν 2 μέρες δουλειά.Και οι 2 για το τζάμι μου είπαν 50 ευρώ!!!:shok::shok: