[E36] Πρόβλημα με διακόπτη μίζας
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ένα e36 μοντέλο 96 και εδώ και 1 μήνα περίπου είχα το εξής πρόβλημα : Έβαζα το κλειδί στον διακόπτη της μίζας και γύριζε στον αέρα μόνο του χωρίς να βρίσκει αντίσταση. Μετά από καμια 10αριά προσπάθειες συνήθως έπαιρνε. Εχθές λοιπόν πήγα να το βάλω μπροστά και αφού προσπάθησα μερικές φορές ως συνήθως μου έκανε το εξής κουφό : Βρήκε το κλειδί αντίσταση και γύρισε μέχρι την θέση που ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά δεν πήρε μπροστά και μετά το κλειδί πάλι γύριζε στον αέρα. Τέλος πάντων μετά από πολλές προσπάθειες για να το βάλω μπροστά δεν κατάφερα κάτι και έβγαλα τον πόλο της μπαταρίας για να μην μείνω και από μπαταρία. Αν γνωρίζετε κάτι δώστε μου τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή χρειάζεται μάστορα? Και αν χρειάζεται μάστορα μπορώ να το πάω οπουδήποτε ή χρειάζεται αντιπροσωπεία λόγω του κλειδιού?
Ευχαριστώ
Πρόβλημα με κλειδαριά μίζας
Γυρνόντας σήμερα σπίτι ένα πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Μιλάω για την κλειδαριά της μίζας,το κλειδί που έφερνε τρελά μέσα της, ώσπου τελικά να σκαλώσει με αναμένα λαμπάκια, να μη κουνιέται καθόλου και να αναγκαστω να βάλω μπροστά κυλόντας σε κατηφόρα και μετά να βγάλω το πόλο της μπαταρίας για να μην μείνει με αναμένα λαμπακια. Ότι ακριβώς δηλαδη έχει γράψει το άτομο που άνοιξε αυτό το thread.Παρακαλώ όσοι γνωρίζεται το συχνό (απότι φαίνεται) πρόβλημα στα Ε36, μπορείται να μου πείτε τι θα κάνω? Τί ακριβώς χρειάζομαι? Πόσο θα κοστίσει περίπου? και εαν υπάρχουν εναλλακτικές.