Καλοκαιρινές διακοπές 2013
Παρόλο που η κρίση στην χώρα και τα οικονομικά κάθε νοικοκυριού πάνε από το κακό στο χειρότερο, ο "Ελληνάρας" πάλι θα βρει τρόπο να περάσει καλά...:thumbsup:
Ας γράψουμε εδώ τα καλοκαιρινά μας σχέδια... Είτε διακοπές είτε εκδρομούλες είτε camping ή όπως ερμηνεύει ο καθένας αυτό που όλοι περιμένουμε........... τις καλοκαιρινές αποδράσεις...!!!thumb
Να πούμε γνώμες και εμπειρίες από διάφορα μέρη που επισκευτήκαμε ή θα επισκευθούμε με παρέα, οικογένεια, σχέση ή και μόνοι και να προτείνουμε μέρη που μας εντυπωσίασαν...
Ξεκινάω εγώ πρώτος με τα σχέδια μου για το φετινό καλοκαίρι που μάλλον θα με υποδεχτει η Σκόπελος για περίπου μία εβδομάδα με την κοπελιά μου αλλά χωρίς την 36άρα μου... Λογικά θα νοικιάσω "γουρούνα" όπως είχαμε κάνει και πέρυσι στην Πάρο...:thumbsup: Έχω ξαναπάει παλιότερα οικογενιακώς και είχα καλές εντυπώσεις...
Περιμένω γνώμες και εμπειρίες σας από το νησί και αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο να επισκευθώ ή να αξίζει να δούμε...:original:
Τα σχέδια εννοείται πως δεν είναι ακόμα μόνιμα καθώς μπορεί να αλλάξω γνώμη αν δω κάποια άλλη σκέψη ή ιδέα που να μου αρέσει περισσότερο...