Στις άδειες από ότι ξέρω γράφει τον τύπο του κινητήρα π.χ Ν43B20AΑ ή κάτι τέτοιο...
Τον αριθμό κινητήρα (που είχε το αμάξι εργοστασιακά) πως μπορούμε να τον βρούμε? Υπάρχει τρόπος?
Printable View
Στις άδειες από ότι ξέρω γράφει τον τύπο του κινητήρα π.χ Ν43B20AΑ ή κάτι τέτοιο...
Τον αριθμό κινητήρα (που είχε το αμάξι εργοστασιακά) πως μπορούμε να τον βρούμε? Υπάρχει τρόπος?
ανοιγεις το καπο,βλεπεις μπροστα σου το σημα της bmw το οποιο ειναι πανω στην εισαγωγη(σκουπα)
ακριβως απο πισω ειναι το κεφαλαρι.....εκει που συνδεετε με το μπλοκ του κινητηρα βλεπεις τον κωδικο Ν43......
Ναι Θάνο ξέρω που γράφει τα νούμερα... Εκτός από το Ν43.... έχει και κωδικό.. (αυτός δεν είναι ο πραγματικός αριθμός κινητήρα?) Εγώ νομίζω πως το Ν43...είναι ο τύπος...Κάνω λάθος?
Νομιζω οτι δεν υπαρχει πλεον ειδικος - αυξοντας αριθμος κινητηρα. Μονο ο τυπος αναφερεται, γιατι θεωρηται απλα ενα ανταλλακτικο του οχηματος και τπτ αλλο.
γραφει και νουμερα μαζι
ο αριθμος του κινητηρα οχι σαν ανταλλακτικο δεν ειναι χτυπημενος πανω στο μοτερ?
Η αδεια γραφει κωδικο. Οχι ονομασια κινητηρα.
Πχ δε γραφει Μ54Β22 αλλα S226S1(δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ακριβος αυτος για τον
μικρο Μ54 αλλα καπως ετσι ειναι).
Αυτα να νουμερα υπαρχουν κ χτυπημενα στο μπλοκ.
Εσυ ποιο απο τα δυο θες για τον δικο σου?
Ανάποδα είναι.Σε μένα και στους περισσότερους που ξέρω η άδεια γράφει μόνο
τον τύπο του κινητήρα π.χ. Ν42Β20Α τουλάχιστον στα BMW.