https://img545.imageshack.us/img545/5425/dsca.jpg
???
Printable View
Εγω άμα βρω κανέναν που ''πατάει'' καλά κυνηγιέμαι...
Άμα δω ότι είναι ταλιμπαν ο άλλος ...πάλι κυνηγιέμαι...
οι γκομενες θέλουν πολυ κυνήγι ..
...τη χειροτερη. Οι ανθρωποι θα μπορουσαν να ζησουν και χωρις να τρωνε πουλια, γενικως κατι δε μου καθεται μα το κυνηγι των πουλιων
Επειδή ο πατέρας μου ήταν 40+ χρόνια κυνηγός, έχω έρθει σε επαφή με την "καλή" πλευρά του σπορ και θα πω τα εξής: όλη η φάση είναι η βόλτα στη φύση, η οδήγηση μέχρι να βγεις στο κυνηγοτόπι (όπου αν μιλάμε για Σάββατο ή Κυριακή πρωί είσαι μόνος σου στο δρόμο και πας μαλιοκούβαρα), η αντροπαρέα, το χορταράκι που θα μαζέψεις και ΦΥΣΙΚΑ το πα-ιδάκι που θα φας στην ταβέρνα μετά. Ε, αν ρίξεις και καμια τουφεκιά τόσο το καλύτερο. Απλώς αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν αντέχεται...
Προσωπικά δεν μου αρέσει. Αν το θήραμα είναι είδος που υπάρχει εν αφθονία, οκ τότε ας γυρίσει ο κυνηγός με 2-3 τέτοια θηράματα πίσω.
Όχι σαν κάποιον με τον οποίο βρεθήκαμε σε ένα τραπέζι και έδειχνε φώτο στο κινητό του με 50-100 τσιχλοκότσυφα. Αυτό είναι γενοκτονία όχι χόμπυ.
Οι ανθρωποι επισης θα μπορουσαν να ζησουν χωρις τσιπουρες, προβατινα με αλατοπιπερο, χοιρινα, iphone (κινεζοι με 1$ τη μερα) κ.α. Η διαφορα ειναι στην υπερθηρευση και την υπεραλιεια. Οταν δεν ξεπερνας τα ορια, και τη πλακα σου κανεις και η φυση θα συνεχισει το εργο της..
Το κυνηγι ειναι ωραια φαση αν πας με καλη παρεα, πουλια δεν τρωω (δεν θυμαμαι να δοκιμασα ποτε) αλλα η βολτα στο βουνο και οι τουφεκιες ειναι μια καλη αποδραση.
Αν και ένα ατύχημα ( ευτυχώς αναίμακτα) μας έκοψε το κυνήγι απο μικρούς, έχω πολλούς γνωστούς που ασχολούνται με το κυνήγι, τι πολλούς, όλοι εκτός απο εμένα!! Αχαχχαχαχαχα
Καλη φάση όταν γίνεται σωστά!!!