τι γνώμη έχετε για την εισαγωγή έλεγα να την κάνω χειροποίητη τι λέτε θα δώσει καθόλου άλογα η θα το χαλάσει το αμάξι τελείως???:):):):)
Printable View
τι γνώμη έχετε για την εισαγωγή έλεγα να την κάνω χειροποίητη τι λέτε θα δώσει καθόλου άλογα η θα το χαλάσει το αμάξι τελείως???:):):):)
Την τσεπη σου θα χαλασει, γιανλιγα αλογα και λιγο παραπανω βαβουρα.
Ρωτα τον καζακο που φοραεινστο δικο του να σου πει λεπτομερειες.
Κατι τετοιο δλδ για να καταλαβω??
https://www.racecarsdirect.com/listi...0_3_2_z3m.html
η ετσι ...
https://www.racecarsdirect.com/listi...on_airbox.html
να σου πω την αλήθεια δεν την βρήκα κ πανάκριβα μπορώ να πω προσιτή τιμή βέβαια στην σημερινή εποχή δεν μας περισσεύει τίποτα αλλά κ εγώ άμα μπορέσω μέσα στο χειμώνα έλεγα να την βάλω....όταν λες βαβούρα θα αλλάξει ο θόρυβος της εξάτμισης?κ θα αρχίζει να βουίζει? κ πες μου το nick name του παιδιού που λες να τον ρωτήσω λεπτομέρειες!!:):)
ναι αυτό αντί από καρμπον που είναι πανάκριβο έλεγα να το φτιάξω από αλουμίνιο νομίζω....κ να κουμπώσει μετά λουφτ κ ο παπάς κανονικά όπως είναι τώρα...
Εγω Πάντως θα το έβαζα όχι χειροποίητο φυσικα αλλα κανόνικο ήξερα έναν φίλο που είχε βάλει απο ca automotive και το είχα πάρει και πήγαινε τέλεια (είχε και εκεντροφορεια shrick)
βαλε λαστιχα
Κωνσταντίνα αμα είναι να κάνεις κάτι,κάντο καλά στην προκειμένη,αλλιώς πεταμένα λεφτά.
Αν βρεις σαν αυτή που πόσταρε παραπάνω ο Σωκράτης (την carbon ή και όχι carbon) να ξέρεις ότι θα αποδώσει τα αναμενόμενα σε συνδιασμό με alphaN (κατάργηση μαφ) thumb
Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να υπολογίσεις και τον προγραμματισμό στο budget.
Δεν υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα αν αλλάξεις την εισαγωγή και κρατήσεις τον παπά και το μαφ...Αστην καλύτερα όπως είναι,κάτι ξέρανε και αυτοί στο ντιβίζιον όταν την σχεδίαζαν thumb
εάν καταργήσω το λουφτ κ τον παπά θα χρειαστεί να βάλω άγραφο μετά για να δουλέψει ? η θα δουλεύει κ έτσι με ένα απλό πρόγραμμα που φοράω?
εγω το δουλευω χωρις μαζας.εχι λιγω καταναλοσι ομος παι καλα.στιλε π.μ να σε πω περισοτερα.