Κατα λαθος αφησε η κορη μου σε ζεστο ματι κεραμικης εστιας ενα ταπερ!!!....ελιωσε ο πατος του και αφησε μεχρι στιγμης ζεστο πλαστικο,......... σε λιγο θα κρυωσει και αυτο!!!....πως θα το βγαλω χωρις να χαραξω την εστια???
Printable View
Κατα λαθος αφησε η κορη μου σε ζεστο ματι κεραμικης εστιας ενα ταπερ!!!....ελιωσε ο πατος του και αφησε μεχρι στιγμης ζεστο πλαστικο,......... σε λιγο θα κρυωσει και αυτο!!!....πως θα το βγαλω χωρις να χαραξω την εστια???
Με το ξυραφακι που σας εδωσαν οταν την αγορασατε. Ειναι σαν σπατουλιτσα με ενα ξυραφακι στην ακρη.
Οταν ειναι χλιαρο
Eνταξη,καθαρισε με το ξυραφακι,αλλα την ετριψα και με vitro glen και εγινε τελεια!!!:thumbsup:
Κωστη :thnx:
...ειπε η κορη μου να μου κανει κρεπες,αλλα δεν προσεξε οτι ειναι ζεστο το ματι, αφου η μονη ενδειξη ειναι ενα Η στο χειριστηριο που αφορα το συγκεκριμενο ματι και οχι καποια ενδειξη κοντα στο ματι που ηταν ζεστο.
εμενα η μανα μου που ακουμπησε τον βραστηρα πανω στην εστια και αντι να ανοιξει τον βραστηρα ανοιξε το ματι....???? γ@μησε τα....
ασ'τα Γιωργο! με αγχωσε!!!! χαχαχαχα!!!!! εριξα ομως και εγω τρελο γελιο!!! ακομα την κοροϊδευω(πανε 2 μηνες)
Αναζήτηση στο google "Καθαρισμα κεραμικης εστιας!!!SOS!!! " , πρώτο το bmwfans !!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
πλάκα κάνω :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: