-
ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!
Σήμερα το βράδυ στις 20.10 έγινα πολύ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και είπα να το μοιραστώ με φίλους, την οικογένεια και ένα μπουκάλι κρασί απο το Άργος. Θα μου πείτε τι έγινε ρε φίλε; Θα σας πώ. Στις 20.10 πήγα στο φροντηστήριο του μικρού γιού μου να μάθω τα αποτελέσματα για το προφύσενση που έιχε δώσει πρίν 2 μήνες και οι καθηγητριές του μου έδωσαν συγχαρτήρια γιατί το πήρε και μάλιστα με σχεδόν άριστα. Και όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου είναι μεγάλη. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι σε όλους τέτοιες χαρές... :cheers: :clap1: :dance1: :banana: :tease:
-
Μπράβο στον γιο και στον πατέρα.. μακάρι να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!:thumbsup:
-
ωραιος Πανο και εις ανωτερα ευχομαι
-
Ωραίος ο μικρός μπράβο ρε Πανο συγχαρητήρια,πσκ σ ανώτερα!!? Πάντα τέτοια
-
Μπράβο στο γιό σου, μπράβο και σε σένα που στέκεσαι δίπλα του και τον επιβραβεύεις με τη χαρά που νιώθεις για την επιτυχία του (πιστεύω ότι είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή).
-
Ευγε στον μικρο!!!( ετων?)
αυτες οι εξετασεις ειναι υψηλου επιπεδου, και μπορει μεν το λεξιλογιο να περιεχει μικρες διαφορες ως προς την ποσοτητα των λεξεων, ειναι ομως χαωδης οι διαφορες στην οργανωση και τη κριτικη σκεψη που θα πρεπει να αναπτυξει ο εξεταζομενος.
Για αυτο συνηθως μικροι σε ηλικια μαθητες λυκειου συνηθως δεν τα καταφερνουν, ενω αργοτερα φοιτητες εχουν σαφως μεγαλυτερη επιτυχια.
Μπραβο ξανα στο γιο και παντα επιτυχιες!!!
-
Συγχαρητήρια Πάνο! Πάντα επιτυχίες να 'χουν τα παιδιά και να σας κάνουν υπερήφανους! Έυγε!
-
Μπράβο φίλε στον μικρό και σε σένα! Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι.
Μόνο όταν γίνεις γονιός καταλαβαίνεις τους γονείς σου και σε κάτι τέτοια
γεγονότα σου έρχονται στο μυαλό τα δικά σου....
-
Μπράβο σε πατέρα και γιό. :thumbsup:
Να ναι γερός και να χει πάντα επιτυχίες ρε Πάνο, να σας προσφέρει χαρές.
-
Τυχερός ο γιος που έχει τέτοιο πατέρα.-