Εχω ενα Ε90 316 2007 και θα ηθελα να το χαμηλωσω χωρις να βαλω αμορτισερ με τα μαμα τα αμορτισερ θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας
Printable View
Εχω ενα Ε90 316 2007 και θα ηθελα να το χαμηλωσω χωρις να βαλω αμορτισερ με τα μαμα τα αμορτισερ θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας
Θελεις απλα να το χαμηλωσεις ?
Γιατι ?
θα σε αδειάσουν οι περισσότεροι εδω μέσα μιας και αυτό που θες να κάνεις δεν είναι σωστό τεχνικά...
άσε που αφού θα λύσεις όλο το αμάξι έτσι και αλλιώς είναι κρίμα να μην αλλάξεις και τα αμορτισέρ.
σε μένα το όλο πρότζεκτ σε 316 Ε90 είχε πάει 400 ευρώ με αμορτισέρ Performance και ελατήρια prokit Eibach
Προφανως ο φιλος θελει να βελτιωσει την εμφανιση του αυτοκινητου.Μπορεις να βαλεις μονο ελατηρια και να χαμηλωσει, απλα θα χαλασουν πιο γρηγορα τα αμορτισερ και λογικα δεν θα υπαρχει σωστη συνεργασια αμορτισερ-ελατηριου.
Τι χιλιομετρα εχουν τα αμορτισερ σου ; ; ;
Μιας και έχεις αρκετά χλμ, θα σου συνιστούσα να περιμένεις λίγο ακόμα ώστε να αλλάξεις μια και καλή ανάρτηση και να πας στην ///Μ που κατά τη γνώμη μου είναι η χρυσή τομή μεταξύ κρατημάτων, εμφάνισης και διατήρησης του χαρακτήρα του αυτοκινήτου (γιατί πολλές αφτερμαρκετ το κάνουν εντελώς κούτσουρο με ό,τι συνεπάγεται αυτο).
Έτσι μόνο θα κάνεις ολοκληρωμένη δουλειά σε κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η ανάρτηση.
Tα bilstein (τα κίτρινα κυρίως) ξέρω πως είναι πολύ σκληρά αμορτισέρ, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για το συνδυασμό που ρωτάς.
Μάλλον όμως θα προτιμούσα Μ ή performance, γιατί νομίζω πως θα είναι πιο μελετημένες και ισορροπημένες για τα αμάξια μας.
Τα δεύτερα νομίζω πως είναι πιο ακριβά πάντως, άρα μάλλον στα Μ θα κατέληγα (που έχω κιόλας) από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος.