Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E36] 328 drift project

Σελίδες : 1 [2]

BILL007
09-07-12, 13:32
θα ερθω κι εγω για επιβλεψη οικοπεδου......:hystericalbs1::th_Laie_67-1:

Mε το 30άρι θα πας?:thumbsup::rally:

MIKEN636
09-07-12, 13:39
Mε το 30άρι θα πας?:thumbsup::rally:

αμα θες να σκαψεις σωστα με 30αρι εργαλειο πας εε νικ;; :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:thumb

oldcarskickass
09-07-12, 15:23
Και μερικες φωτο απ'το engine bay μετα την τοποθετηση των τελευταιων αξεσουαρ,το δοχειο αναθυμιασεων και το μανιταρι....

Μήπως να σκεφτόσουν να βάλεις κάποιο heat protector εκεί κοντά που είναι η τΡουμπίνα; (όχι να καλύψεις την τουρμπίνα, απλά τα μέταλλα που αυτή << βλέπει >> όταν πυρώνει)

Stunt Mike
09-07-12, 15:35
Μήπως να σκεφτόσουν να βάλεις κάποιο heat protector εκεί κοντά που είναι η τΡουμπίνα; (όχι να καλύψεις την τουρμπίνα, απλά τα μέταλλα που αυτή << βλέπει >> όταν πυρώνει)

Στο μυαλο μου εισαι?? thumb
Ηδη εχει δρομολογηθει θερμομονωτικη ασπιδα στο συγκεκριμενο σημειο,οπως και καποιες ποδιες προστασιας ιντερκουλερ,εξτερναλ και φιλτρου βενζινης...Γιατι η οικοπεδολαγνεια ειναι φετιχ στο χομπι μας :drive:

Thomelef
09-07-12, 18:43
πωπω δικέ μου...εξτερναλάκι σε 325 τουρμπίσιο. κόλαση λέμε.
βγάλτο απο το πλάι του προφυλακτήρα ρε τρελέ να είναι κάργα αλητεία. με μια όμορφη τρύπα και κάνα καλό μεταλικό δαχτυλίδι γύρω γύρω ίσα ίσα κάνα ποντάκι να εξέχει η σωλήνα έξω απο τον προφυλακτήρα.

πω ρε πστ...κάθε φορά που τυχαίνει και διαβάζω αυτό το θρεντ ονειρώξεις έχω το βράδυ...

Stunt Mike
09-07-12, 23:39
πωπω δικέ μου...εξτερναλάκι σε 325 τουρμπίσιο. κόλαση λέμε.
βγάλτο απο το πλάι του προφυλακτήρα ρε τρελέ να είναι κάργα αλητεία. με μια όμορφη τρύπα και κάνα καλό μεταλικό δαχτυλίδι γύρω γύρω ίσα ίσα κάνα ποντάκι να εξέχει η σωλήνα έξω απο τον προφυλακτήρα.

πω ρε πστ...κάθε φορά που τυχαίνει και διαβάζω αυτό το θρεντ ονειρώξεις έχω το βράδυ...

Εγω να δεις που το οδηγω και σηκωνω μονο 0.4bar!Αντε να τελειωσει κι αυτο καποια στιγμη....
Το external ηθελα να το βγαλω στο δεξι φτερο αλλα τελικα δεν χωραγε λογω της μπαταριας,αλλα και για να μην ζεσταινεται ο αγραφος πολυ καθοτι θα περναγε διπλα του.Τελικα το'βγαλα στο κατω μερος μπροστα απ'το σασμαν....

Stunt Mike
12-09-12, 21:58
Μια ενημερωση λοιπον σχετικα με την πορεια του drift project...
Μετα απο καποιες προσωπικες ατυχιες και μπολικες καθυστερησεις εχουν γινει καποιες αλλαγες..
Δυστυχως η GT30-76 ηταν πολυ μικρη για να διαχειριστει τα καυσαερια,με αποτελεσμα να σηκωνει πολυ υψηλη πιεση(κι απο πολυ χαμηλα) και κανοντας επιτακτικη την αλλαγη της με κατι μεγαλυτερο για να παραμεινουμε στα safe,για drift,επιπεδα του 1.2bar απο θεμα αξιοπιστιας παντα.Παραγγελθηκε λοιπον,μια διασκευασμενη στα μετρα μας,GT35-82 η οποια και τοποθετηθηκε προχτες μαζι με μεγαλυτερο fan ψυγειου και καποιες αλλες λεπτομερειες.Συντομα παμε για επαναπρογραμματισμο....

Δυστυχως η οικονομικη κατασταση που επικρατει στην Ελληνικη επικρατεια και φυσικα στη...τσεπη μου :ranting2: δεν μου επιτρεπει τη δεδομενη στιγμη να ολοκληρωσω το project μου οπως το φανταζομουν.Κι επειδη βαρεθηκα να το κυκλοφορω σε mode στρωσιματος(0.4bar-4200σαλ κοφτη) ,αποφασισα να σηκωσω πιεση εστω και με καποιες ελλειψεις μοτερικα,ωστε να το χαρω στο δρομο και στην πιστα οπως ειναι,μεχρι να βελτιωθουν τα οικονομικα μου και να συνεχισω την αναβαθμιση του ως εκει που το θελω.

Ανεβαλλα λοιπον την κατασκευη χειροποιητης εισαγωγης plenum+μεγαλυτερη πεταλουδα και τα 550αρια μπεκ και παρεμεινα με τα 400αρια και την μαμισια ιδιατερα μικρη εισαγωγη του 328(κακως πουλησα του 325 που ειχα) και πηγαμε Ανδριανακη για μια ακομη ρυθμιση με σκοπο να σηκωσουμε 1bar σταθερο
Ξεκινωντας το σεταρισμα ειχαμε ηδη στο 0.4bar 240hp τροχο,δειχνοντας ηδη απο χαμηλα οτι το μοτερακι ειχε ορεξη για νουμερα ομορφα!!
Στο 0.6bar ειδαμε 273hp τροχο!
Στο 1bar λοιπον μ'αυτο το ρυθμο ανοδου περιμεναμε πανω απο 330 στους τροχους αλλα δυστυχως η μικρη εισαγωγη εκανε το θαυμα της.....μπουκωμενη πλεον απο αερα σταματησε στα 309hp τροχο-348 μοτερ/5810σαλ με 45kg ροπης απο τις 3200-6500 σαλ σταθερα.
Δυστυχως η βαλβιδα που ειχα πανω δεν μας επετρεψε περαιτερω ανοδο της πιεσης και παρηγγειλα ηδη ηλεκτροβαλβιδα.
Τ'αμαξι πλεον βγηκε στο δρομο,να το συνηθισω και να παω για καμια προπονηση πιστα λιαν συντομως να δουμε τι κανει.....
Συντομα θα σας εχω βιντεο τοσο απο την δυναμομετρηση οσο κι απο δρομο-πιστα :thanks:

nik200
13-09-12, 11:04
και οι πρωτες εντυπωσεις....

χθες λοιπον..με πηγε ο μιχαλης μια βολτα με το θηριο του..και πραγματι μπορω να πω οτι παρα το γεγονος οτι το αμαξι δεν ειναι ετοιμο και δεν εχει αποδοσει αυτα που μπορει...το αμαξι "σκοτωνει"...συγκεκριμενα μου θυμισε το m3 μου..αφηνωντας με ανεση ολη την 3η ταχυτητα κατω..(προσοχη..το αμαξι στο φουλ set up του...η λογικη λεει οτι θα αφηνει κατω και την 4η με πολλα πολλα χιλιομετρα!!!!...που στο δρομο ειναι τουλαχιστον χαζο και επικυνδινο να δοκιμασουμε....)...

για να μην τα πολυλογω λοιπον..οι εντυπωσεις ειναι αριστες ως προς την αποδοση...και δεν μενει πλεον ο μιχαλης να το συνηθισει παντα σε περιβαλλον πιστας οπου θα μπορει και να εξαντλησει τα ορια του αυτοκινητου..

καλοριζικο λοιπον φιλαρακι, παντα ασπαστο και τα υπολοιπα στην πιστα...στο φυσικο του περιβαλλον..

steliose36
13-09-12, 12:40
ωραιος μιχαλη καλη συνεχεια με τα τερατακι και ανυπομονω να το δω και απο κοντα!!Παλι καλα που εκανες την αρχη ετσι ωστε οταν ερθει και η ωρα μου να ξερουμε τι παιζει :P

Panos 316T
13-09-12, 12:56
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...thumb

Μιχάλη χαίρομαι ιδιαίτερα γιατι ο δρόμος που διάλεξες ήταν και είναι δύσβατος αλλά να είσαι σίγουρος ότι τα τωρινά σου χαμογελάκια θα φτάνουν αργότερα στο σβέρκο αχχαχαχαχα

μάθε το προς το παρόν, να το χαρείς Απροβλημάτιστα και αργότερα...

μπράβο ρε τρελό αγόρι!

υγ:δηλαδή η τράτα έγινε ταχύπλοο ;:think::th_Laie_67-1:

Stunt Mike
13-09-12, 21:43
Σημερα μπηκαν και οι αποστατες μπροστα,να παταει καλυτερα η μουρη,ο ομολογκε πυροσβεστηρας με τη βαση του κι αυριο παω για ρυθμισεις αναρτησης.Μενει ακομη σ'εκκρεμοτητα η τοποθετηση του υδραυλικου χειροφρενου και ειμαι ετοιμος για πιστα!

m-power_01
13-09-12, 23:24
Μιχάλη , πόσο κοστίζει η εισαγωγή με την πεταλούδα ;

Bassakos
14-09-12, 00:05
Μιχαλη με το καλο να το τελισωεις οπως το θελεις!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
παντως και στο 0,4 πιεση, ο ηχος ηταν "αλλου"thumb
ποσο μαλλον τωρα! OMG!!! :shok:

Stunt Mike
14-09-12, 00:07
Μιχάλη , πόσο κοστίζει η εισαγωγή με την πεταλούδα ;

Κανα 500-600αρικο περιπου + εκκεντροφορους+μπεκ ειναι κανα 1500αρι ολα μαζι :(

Stunt Mike
14-09-12, 00:08
Μιχαλη με το καλο να το τελισωεις οπως το θελεις!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
παντως και στο 0,4 πιεση, ο ηχος ηταν "αλλου"thumb
ποσο μαλλον τωρα! OMG!!! :shok:

Ουρλιαζει μετα το 0.4!!!

Bassakos
14-09-12, 00:20
:sealed::notworthy:

nikos1400
14-09-12, 11:17
:sealed::notworthy:

+1

και επισης....

:worthlesswithoutpic
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ !!!

:thumbsup:

m_power_lunatic
14-09-12, 13:10
Mε το καλο να τελειωσεις και να μπεις στην πιστα το γρηγοροτερο....βεβαια χρειαζομαστε φωτογραφιες απαραιτητα χεχε!!!!

NS-conv
15-09-12, 01:16
Καμια φωτο,κανενα βιντεο για μας που ειμαστε απο μακρια???Κανε εντατικες προπονησεις,τον αλλο μηνα εχουμε αγωνα εδω... :whistle:

Stunt Mike
15-09-12, 01:27
Μ'εχουν παιδεψει οι κωλοζαντες ρε αγορι αλλιως θα'χα βαλει ηδη φωτογραφιες...Σημερα τραβηξα κατι βιντεακια,θα μπουν συντομα ;)
Επισης εχω θεμα με θερμοκρασιες(μονο στην πιστα) και ψαχνω για aftermarket ψυγειο ακομη....Οπως προειπα τ'αμαξι δεν εχει τελειωσει ακομη...εχει δρομο μπροστα του...

Option Garage
23-09-12, 23:27
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ο Θανάσης, ο ανθρωπος που εφτιαξε αυτο το μοτέρ.Πρώτα απο όλα θα ήθελα ευχαριστήσω το forum για το οτι με δεχτήκατε αλλα και το φιλο μου Μιχάλη για τη ευκαιρία που μου έδωσε για να δειξω την δουλειά μου αλλα και την φοβερή παρουσιαση του.

Τώρα αναφορικα με το μοτέρ.Απο οτι έδειξε στο δυναμόμετρο αλλα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου έχει πραγματικά ακόμα πολυ δύναμη να δείξει αλλα δεν το βοήθησαν 2 σημεία, η εισαγωγή με την πεταλούδα και το στάνταρ μορφής καπάκι.Απο την ανάλυση της δυναμομέτρησης άλλωστε το μοτέρ κερδίζει απο τις 3000, που ειναι 83 hp, 223 άλογα και φτάνει μόλις στις 5500 τα 307hp στον τροχό.Η εισαγωγή να ειναι ήδη στα σκαριά, δικης μου σχεδίασης, με σαφή προσανατολισμό την δύναμη σε ολο το φάσμα αλλα και την ακόμα μεγαλύτερη ευστροφία του μοτέρ.Το καπάκι δεν θα βελτιωθεί αλλο ακόμα και αν θα βοηθούσε στην μέγιστη ιπποδύναμη καθώς η μορφή αγώνα του Μιχάλη δεν εχει αυτό το στόχο.Με αυτη και μονο την αλλαγη πιστεύω πως θα δούμε το μαγικό νούμερο δύναμης αλλα θα βοηθήσει και στην αύξηση της ροπής απο ακόμα πιο χαμηλά.
Άλλο ένα πρόβλημα είναι αυτο της ψύξης αλλα επιδή εχουν ηδη δρομολογηθεί τα πράγματα θα το δείτε σύντομα μέσα απο φωτογραφίες του Μιχάλη.

Καλή συνέχεια σε ολους και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα

spar@
24-09-12, 00:56
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ο Θανάσης, ο ανθρωπος που εφτιαξε αυτο το μοτέρ.Πρώτα απο όλα θα ήθελα ευχαριστήσω το forum για το οτι με δεχτήκατε αλλα και το φιλο μου Μιχάλη για τη ευκαιρία που μου έδωσε για να δειξω την δουλειά μου αλλα και την φοβερή παρουσιαση του.

Τώρα αναφορικα με το μοτέρ.Απο οτι έδειξε στο δυναμόμετρο αλλα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου έχει πραγματικά ακόμα πολυ δύναμη να δείξει αλλα δεν το βοήθησαν 2 σημεία, η εισαγωγή με την πεταλούδα και το στάνταρ μορφής καπάκι.Απο την ανάλυση της δυναμομέτρησης άλλωστε το μοτέρ κερδίζει απο τις 3000, που ειναι 83 hp, 223 άλογα και φτάνει μόλις στις 5500 τα 307hp στον τροχό.Η εισαγωγή να ειναι ήδη στα σκαριά, δικης μου σχεδίασης, με σαφή προσανατολισμό την δύναμη σε ολο το φάσμα αλλα και την ακόμα μεγαλύτερη ευστροφία του μοτέρ.Το καπάκι δεν θα βελτιωθεί αλλο ακόμα και αν θα βοηθούσε στην μέγιστη ιπποδύναμη καθώς η μορφή αγώνα του Μιχάλη δεν εχει αυτό το στόχο.Με αυτη και μονο την αλλαγη πιστεύω πως θα δούμε το μαγικό νούμερο δύναμης αλλα θα βοηθήσει και στην αύξηση της ροπής απο ακόμα πιο χαμηλά.
Άλλο ένα πρόβλημα είναι αυτο της ψύξης αλλα επιδή εχουν ηδη δρομολογηθεί τα πράγματα θα το δείτε σύντομα μέσα απο φωτογραφίες του Μιχάλη.

Καλή συνέχεια σε ολους και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα

αν εννοεις θεμα ψυξης του εισερχομενου αερα και οχι του νερου, γιατι γενικα στα τουρμπο ντριφτ αυτοκινητα δεν χρησιμοποιειται υδροψυκτο ιντερκουλερ με βεντιλατερ ή ψυκτρα νερου με μοτερακι????
ο ενας λογος ειναι ισως ο χωρος που χρειαζεται αυτη η κατασκευη αλλα απο εκει και περα θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση η οποια εχει γινει πραξη σε λιγα αυτοκινητα!
πολλα συγχαρητηρια για την δουλεια που εγινε στο αυτοκινητο σε σενα και τον Μιχαλη και γενικα καλα αποτελεσματα!

Stunt Mike
24-09-12, 01:43
αν εννοεις θεμα ψυξης του εισερχομενου αερα και οχι του νερου, γιατι γενικα στα τουρμπο ντριφτ αυτοκινητα δεν χρησιμοποιειται υδροψυκτο ιντερκουλερ με βεντιλατερ ή ψυκτρα νερου με μοτερακι????
ο ενας λογος ειναι ισως ο χωρος που χρειαζεται αυτη η κατασκευη αλλα απο εκει και περα θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση η οποια εχει γινει πραξη σε λιγα αυτοκινητα!
πολλα συγχαρητηρια για την δουλεια που εγινε στο αυτοκινητο σε σενα και τον Μιχαλη και γενικα καλα αποτελεσματα!

Σπυρο,δεν εχουμε θερμοκρασιες στην εισαγωγη,τ'αντιθετο μαλιστα.....Με το ψυγειο νερου εχουμε θεμα που ειναι σχετικα μικρο κι επειδη η τουρμπινα ειναι ΚΑΙ υδροψυκτη,βραζει συντομα τα υγρα του.....Στον δρομο δεν αντιμετωπιζει προβλημα διοτι κανεις τα καφριλικια σου αλλα θα κινηθεις και ευθυγραμμα καποια στιγμη και παιρνει αερα.....Στην πιστα που ειμαι συνεχεια με το πλαι,υπαρχει προβλημα....Θελω κατι λοιπον μεγαλυτερο και ικανοτερο τοσο απο μεριας ψυγειου+παρελκομενων,οσο κι απο μεριας βεντιλατερ....

Stunt Mike
20-11-12, 23:19
Μετα απο 2 φορες πιστα,μια χαλαρα,διερευνητικα και μια 2η που πηγα με σκοπο να δω τι κανει,αποφασιστηκαν καποιες αλλαγες κυριως με σκοπο την μειωση του (αρκετου) lag κατω απο τις 3500σαλ,αναμενομενο ομως λογω της GT35...Αλλαχτηκε το ελατηριο του εξτερναλ με σκληροτερο κι εκει που ανοιγε ηδη απο το 0.4bar,τωρα αφηνει τα καυσαερια να σηκωσουν αμεσως 0.8bar και μετα ανοιγει για να ελεγξει την περαιτερω ανοδο της μεχρι το 1.0bar που ειναι σεταρισμενο.Ηδη οι πρωτες δοκιμες στο δρομο,δειχνουν τ'αμαξι πιο αποτομο,πιο γρηγορο στις ρεπριζ του κι ελαχιστα λιγοτερο λαγκαρισμα στην αλλαγη 2ας-3ης...Συντομα θα αντικατασταθει και το μαντεμι της τουρμπινας με λιγο μικροτερο,με σκοπο να κερδισουμε 300-500σαλ νωριτερα τουρμπισμα και με τη νεα εισαγωγη να δουλεψουμε πιεση 1.2-1.3bar.Τ'αμαξι θα στηθει με γνωμονα να πλαναρει παντου και παντα με 3η,ειτε ειναι στο καρτοδρομο,ειτε σε πολυ πιο ανοικτη πιστα γι'αυτο και θελω ν'αποφυγω να κοντυνω περαιτερω το διαφορικο προς το παρον.

Συντομα παει για roll cage και καποια στιγμη πρεπει να φτιαξω αυτη τη γαμω-2α που δεν μπαινει στις αριστερες στροφες....

Bassakos
20-11-12, 23:46
ωραιος!!! thumb
με το καλο να το φταξεις Μιχαλη!

nik200
21-11-12, 08:56
μιχαλη εγω θα ελεγα..μια μια τις αλλαγες..ουτως ωστε και να μην μπαινεις σε εξοδα..και να πηγαινεις στην πιστα να βλεπεις τις διαφορες σε καθε αλλαγη..γιατι ο δρομος δεν ειναι ακριβως ενδεικτικος..αρα φτιαξε πρωτα να εχεις αρκετη πιεση...0.8 δηλαδη στο πατα...πιστευω θα δεις μεγαλη διαφορα...ελπιζω αυτο να σου λυσει ενα μεγαλο μερος του προβληματος αποδοσης...!

υγ..οχι τιποτε αλλο, αλλα διοτι εχουμε και διπλο να κανουμε...:shok:

andrease30
02-12-12, 13:34
και καποια στιγμη πρεπει να φτιαξω αυτη τη γαμω-2α που δεν μπαινει στις αριστερες στροφες....

τι εννοεις?

Stunt Mike
02-12-12, 20:31
τι εννοεις?

Αντρεα,φοραω σασμαν 316,με μοτερ 6κυλινδρο και διαφορικο 6κυλινδρου.Το μοχλικο συστημα λοιπον του 4κυλινδρου ειναι 2cm μακρυτερο,με αποτελεσμα να κουμπωνουν ολες οι ταχυτητες,ενα κλικ πιο πισω απο το κανονικο.7 χρονια το'χω ετσι,δεν μ'ενοχλουσε,μονο οταν ηταν κρυο ισως πεταγε τη 2α αλλα μεχρι εκει....Στην πιστα ομως,οταν πλαγιολισθαινω στις αριστερες με 3η και θελω να κατεβασω,δεν φτανει να κουμπωσει η 2α με τιποτα!!Αγορασα μοχλικο κοντυτερο 6κυλινδρου αλλα ηταν εντελως διαφορετικες οι βασεις του πανω στο σασμαν(εμπαινε αριστερα,εμενα εχει βασεις δεξια).Οποτε πρεπει να τροποποιηθει το ιδιο μοχλικο για να κουμπωνουν σωστα,παρεα μ'ενα σετ πολυουρεθανικων βασεων σασμαν......

andrease30
03-12-12, 20:14
Οκ το καταλαβα,αλλα γιατι δεν εβαζες και ενα σασμαν απο 6κυλινδρο να ξεμπερδευεις?

Stunt Mike
03-12-12, 21:39
Θελω μαζι και τον μισο αξονα μεταδοσης,οποτε το κοστος(400-500Ε) ειναι περιττο τη δεδομενη χρονικη στιγμη κι ενω το μοχλικο φτιαχνεται πανευκολα.....

Stunt Mike
28-12-12, 21:47
Αντρεα,φοραω σασμαν 316,με μοτερ 6κυλινδρο και διαφορικο 6κυλινδρου.Το μοχλικο συστημα λοιπον του 4κυλινδρου ειναι 2cm μακρυτερο,με αποτελεσμα να κουμπωνουν ολες οι ταχυτητες,ενα κλικ πιο πισω απο το κανονικο.7 χρονια το'χω ετσι,δεν μ'ενοχλουσε,μονο οταν ηταν κρυο ισως πεταγε τη 2α αλλα μεχρι εκει....Στην πιστα ομως,οταν πλαγιολισθαινω στις αριστερες με 3η και θελω να κατεβασω,δεν φτανει να κουμπωσει η 2α με τιποτα!!Αγορασα μοχλικο κοντυτερο 6κυλινδρου αλλα ηταν εντελως διαφορετικες οι βασεις του πανω στο σασμαν(εμπαινε αριστερα,εμενα εχει βασεις δεξια).Οποτε πρεπει να τροποποιηθει το ιδιο μοχλικο για να κουμπωνουν σωστα,παρεα μ'ενα σετ πολυουρεθανικων βασεων σασμαν......

Με βαση το παραπανω προβλημα,εγινε μια κινηση μπας και μειωθουν οι μετακινησεις του σασμαν και γλυτωσουμε το κοψε-ραψε του μοχλικου.Εβαλα λοιπον πολυουρεθανικες βασεις σασμαν και πηγαμε πιστα!Κανα μηνα νωριτερα,ειχα αλλαξει και ελατηριο external σκληροτερο,οποτε πηγαμε για δοκιμες.Με την 1η επαφη τ'αμαξι βελτιωθηκε αισθητα,τουρμπιζε πιο αμεσα,μειωθηκε αισθητα το λαγκαρισμα και καταφερα πλεον να βγαζω ανετα την πιστα και με αυξημενη ταχυτητα απο την τελευταια φορα.....Ομως για καποιο λογο μου πεταγε συνεχεια τα κολαρα!!!2 γυρους και ΠΑΦ!!Ξεκινησε με του I/C και αφου το σφιξαμε,πεταγε το επομενο,μεχρι και της πεταλουδας!!Το αποδωσαμε στις σκληροτερες βασεις του σασμαν,που αναγκαζαν το μοτερ να παιρνει ολη την ταλαντωση......
Σημερα στο συνεργειο ομως αποκαλυφθηκε η αληθεια:οι πολυκαιρισμενες βασεις του μοτερ,ειχαν παραδωσει πνευμα,ηταν πετσοκομμενες,ενω στη μια ειχαν κλωτσησει και οι βιδες της!!Εντελως στον αερα το μοτερ!Αλλαχτηκαν με νεες απο Μ3,ενω γινανε και πονταρισιες στις σωληνωσεις,ωστε να μην γλυστρανε απο τη θεση τους οι κολιεδες....Τη Δευτερα φτιαχνω και το μοχλικο και ειμαστε ετοιμοι παλι για πιστα :warriorsmiley:

Υ.γ1 Παρεπιπτοντως αποφασισα ν'αλλαξω και το μαντεμι της τουρμπινας με μικροτερο,με σκοπο να τουρμπιζει νωριτερα τ'αμαξι,πιθανον κατω απο τις 3000σαλ αλλα και η πιεση θ''ανεβει στο 1.3-1.5bar απο 1bar που δουλευει τωρα.

Υ.γ2 Δοκιμασα λαστιχα 215/40R17 αντι για 225/45 με σκοπο να προσομοιασω το κοντυτερο βημα.Αναλογικα βγαινει σαν να φοραω 4.07(3.46 φοραω τωρα) αλλα δεν ειναι η ιδια επιδραση οπως αν αλλαζα τα γραναζια.....Διαπιστωσα οτι ναι μεν γυρναγε ευκολοτερα και ανεβαζε γρηγοροτερα στροφες σε μερικα σημεια, αλλα λογω μειωσης φορτιου στο μοτερ,τουρμπιζε ελαχιστα αργοτερα,επαληθευοντας την θεωρια μου,οτι το κοντο βημα δεν ευνοει τα τουρμπατα.Οποτε παραμενω στο 3.46 που το θεωρω αυτη τη στιγμη ιδανικο συνδυασμο,αναμεσα στο lag και την αποκριση στο γκαζι....

Thomelef
28-12-12, 21:58
χαρά στο κουράγιο σου ρε ΜΙΚΕ...πλέον εγώ που το διαβάζω άρχισα να κουράζομαι...άντε να τελειώσει το γιοφύρι, να του δούμε να πυροβολεί...

Stunt Mike
28-12-12, 22:07
χαρά στο κουράγιο σου ρε ΜΙΚΕ...πλέον εγώ που το διαβάζω άρχισα να κουράζομαι...άντε να τελειώσει το γιοφύρι, να του δούμε να πυροβολεί...

Ετσι ειναι τα project δυστυχως Θωμα....Ειδικα οταν υπαρχει περιορισμενο μπατζετ και χρονος....Μια χαρα πυροβολει και τωρα ομως!Δεν ειμαι δυσαρεστημενος.Ηδη ειναι υπερ-αρκετη η δυναμη του και οι μικροβελτιωσεις αφορουν κυριως την οδηγησιμοτητα και προσαρμοστικοτητα του στις πιστες που εχει σκοπο ν'αγωνιστει τ'αμαξι.Εχει ομως δρομο ακομη για να φτασει,αμαξι και οδηγος φυσικα,στο επιπεδο που θελω εγω προσωπικα.

Panos 316T
28-12-12, 23:23
αυτο με τα κολαρα ηταν οντως ψιλοσπασιμο...

το κακο με τα τουρμπατα ειναι οτι πρεπει να εχεις τα περιφερειακα σε παρα πολυ καλη κατασταση , αλλιως σου "βγαινουνε" οπως τωρα με τις βασεις.Οποτε τα κολαρα παραμενουν ή θα τα αλλαξετε με αλουμινιου;

Παντως μου αρεσε παρα πολυ Μιχαλη οπως το ειδα στην πιστα, αντε με το καλο!

υγ: σε καποια φαση που ντριφταρες απο μπροστα μας , μου εκανε εντυπωση το στιλ σου, μου φανηκε μπλαζε και κουλ αχαχαχα

Stunt Mike
29-12-12, 00:04
αυτο με τα κολαρα ηταν οντως ψιλοσπασιμο...

το κακο με τα τουρμπατα ειναι οτι πρεπει να εχεις τα περιφερειακα σε παρα πολυ καλη κατασταση , αλλιως σου "βγαινουνε" οπως τωρα με τις βασεις.Οποτε τα κολαρα παραμενουν ή θα τα αλλαξετε με αλουμινιου;

Παντως μου αρεσε παρα πολυ Μιχαλη οπως το ειδα στην πιστα, αντε με το καλο!

υγ: σε καποια φαση που ντριφταρες απο μπροστα μας , μου εκανε εντυπωση το στιλ σου, μου φανηκε μπλαζε και κουλ αχαχαχα

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: Μετα τον cool Αλεξη,ηρθε και ο cool Μιχαλης!!!Μπααα,με παρεξηγησες...μπορει να εφτιαχνα το μαλλι στο καθρεφτακι εκεινη τη στιγμη κι εκανα ποζες το απαθες βλεμμα του κατεψυγμενου ροφου! :p

Τα κολαρα παραμενουν οπως ειναι...δεν ειναι εποχη για περιττα εξοδα.Αντε την επομενη φορα περιμενουμε και το τερατακι σου μεσα!!!Και σιγουρα θα σε παω και βολτα. thumb

Dr. Yamastura
29-12-12, 02:17
Μηπως να αλλάξεις και άλλα περιφερειακά από Μ3??!!
:th_Laie_67-1:χαχχαχα

nik200
29-12-12, 09:39
θωμα....παντα τα projects για να αποδωσουν εχουν τρελλο παιδεμα.....μην ξεχνας οτι τρωνε και πολυ ζορι καθε φορα...οποτε ολα πρεπει να ειναι spot on...

το καλο ομως εδω ειναι οτι ειμαστε σε καλο δρομο...παρα τα μικροπροβληματακια...

Stunt Mike
29-12-12, 10:36
Μηπως να αλλάξεις και άλλα περιφερειακά από Μ3??!!
:th_Laie_67-1:χαχχαχα

Μην μου βαζεις ιδεες,γιατι ξερω που το παρκαρεις!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

Kostas Maras
29-12-12, 13:15
[QUOTE=Stunt Mike;350298]Με βαση το παραπανω προβλημα,εγινε μια κινηση μπας και μειωθουν οι μετακινησεις του σασμαν και γλυτωσουμε το κοψε-ραψε του μοχλικου.Εβαλα λοιπον πολυουρεθανικες βασεις σασμαν και πηγαμε πιστα!Κανα μηνα νωριτερα,ειχα αλλαξει και ελατηριο external σκληροτερο,οποτε πηγαμε για δοκιμες.Με την 1η επαφη τ'αμαξι βελτιωθηκε αισθητα,τουρμπιζε πιο αμεσα,μειωθηκε αισθητα το λαγκαρισμα και καταφερα πλεον να βγαζω ανετα την πιστα και με αυξημενη ταχυτητα απο την τελευταια φορα.....Ομως για καποιο λογο μου πεταγε συνεχεια τα κολαρα!!!2 γυρους και ΠΑΦ!!Ξεκινησε με του I/C και αφου το σφιξαμε,πεταγε το επομενο,μεχρι και της πεταλουδας!!Το αποδωσαμε στις σκληροτερες βασεις του σασμαν,που αναγκαζαν το μοτερ να παιρνει ολη την ταλαντωση......
Σημερα στο συνεργειο ομως αποκαλυφθηκε η αληθεια:οι πολυκαιρισμενες βασεις του μοτερ,ειχαν παραδωσει πνευμα,ηταν πετσοκομμενες,ενω στη μια ειχαν κλωτσησει και οι βιδες της!!Εντελως στον αερα το μοτερ!Αλλαχτηκαν με νεες απο Μ3,ενω γινανε και πονταρισιες στις σωληνωσεις,ωστε να μην γλυστρανε απο τη θεση τους οι κολιεδες....

Μιχάλη ειχαμε μιλησει καποια στιγμη για τις βασεις του μοτερ και σου ειχα προτεινει να βαλεις πολυουρεθανης........του m3 που εβαλες ομως ειναι πιο ψηλες σε υψος απο τον απλων εξακυλινδρων και η νοητη ευθεια μοτερ-σασμαν αξονα εχουν διαφορα......αρκετη θα ελεγα με οτι αυτο σημαινει.....!!!!!!! Τελος για τα κολαρα υπαρχει εκτονοτικο που κανει ''χείλι'' λίγο μετα την σωλήνα και ο κολιες δεν δεν βγαινει με τιποτα!

Stunt Mike
29-12-12, 14:38
Μιχάλη ειχαμε μιλησει καποια στιγμη για τις βασεις του μοτερ και σου ειχα προτεινει να βαλεις πολυουρεθανης........του m3 που εβαλες ομως ειναι πιο ψηλες σε υψος απο τον απλων εξακυλινδρων και η νοητη ευθεια μοτερ-σασμαν αξονα εχουν διαφορα......αρκετη θα ελεγα με οτι αυτο σημαινει.....!!!!!!! Τελος για τα κολαρα υπαρχει εκτονοτικο που κανει ''χείλι'' λίγο μετα την σωλήνα και ο κολιες δεν δεν βγαινει με τιποτα![/QUOTE]

Ναι,το θυμαμαι,εβαλα ομως πολυουρεθανικες τις 2 στο σασμαν και προτιμησα εργοστασιακες βασεις στο μοτερ,για ν'αποφυγω τους υπερβολικους κραδασμους.Δεν παρατηρησα ομως,ουτε κι ο μηχανικος μου,καποια διαφορα ''υψους'' στις βασεις του Μ3....Στην αρχη ειχα παρει βασεις για 328,αλλα μου φανηκαν μαλακές και τις εστειλα πισω και πηρα για Μ3.Ειχαν μεγαλη διαφορα στη σκληροτητα.Παντως και φιλος μου με 328,φοραει βασεις μοτερ για Μ3 και δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα.Μου φαινεται παντως απιθανο,το Μ3 να'χει ψηλοτερο κεντρο βαρους του μοτερ απο τ'απλα 6κυλινδρα.Για ποιο λογο?Για δωσε info βρε Κωστη...
Οσον αφορα τα κολαρα,εγιναν πλεον πονταρισιες στις σωληνωσεις οποτε δεν φευγουν με τιποτα!

Kostas Maras
29-12-12, 16:29
Μιχάλη ειχαμε μιλησει καποια στιγμη για τις βασεις του μοτερ και σου ειχα προτεινει να βαλεις πολυουρεθανης........του m3 που εβαλες ομως ειναι πιο ψηλες σε υψος απο τον απλων εξακυλινδρων και η νοητη ευθεια μοτερ-σασμαν αξονα εχουν διαφορα......αρκετη θα ελεγα με οτι αυτο σημαινει.....!!!!!!! Τελος για τα κολαρα υπαρχει εκτονοτικο που κανει ''χείλι'' λίγο μετα την σωλήνα και ο κολιες δεν δεν βγαινει με τιποτα!

Ναι,το θυμαμαι,εβαλα ομως πολυουρεθανικες τις 2 στο σασμαν και προτιμησα εργοστασιακες βασεις στο μοτερ,για ν'αποφυγω τους υπερβολικους κραδασμους.Δεν παρατηρησα ομως,ουτε κι ο μηχανικος μου,καποια διαφορα ''υψους'' στις βασεις του Μ3....Στην αρχη ειχα παρει βασεις για 328,αλλα μου φανηκαν μαλακές και τις εστειλα πισω και πηρα για Μ3.Ειχαν μεγαλη διαφορα στη σκληροτητα.Παντως και φιλος μου με 328,φοραει βασεις μοτερ για Μ3 και δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα.Μου φαινεται παντως απιθανο,το Μ3 να'χει ψηλοτερο κεντρο βαρους του μοτερ απο τ'απλα 6κυλινδρα.Για ποιο λογο?Για δωσε info βρε Κωστη...
Οσον αφορα τα κολαρα,εγιναν πλεον πονταρισιες στις σωληνωσεις οποτε δεν φευγουν με τιποτα!

Μιχαλη ψαχνοντας για βασεις του μοτερ πηγα σε επισημο καταστημα bmw και ετυχε ο υπαλληλος να ειναι γνωστος κι ετσι εκανα την συγκριση των απλων εξακυλινδρων και του m3 επιτοπου κι οντως η διαφορα ειναι εμφανης......κι ετσι πηρα τις AGK λιγο σκληρες βεβαια αλλα τις συνηθισα! Λογικα θα καθεται και το μοτερ πιο ψηλα......με οτι αυτο συνεπαγεται!!!!

Stunt Mike
29-12-12, 18:48
To μοτερ του Μ3 ειναι 15kg βαρυτερο απο τα 320-325 και 31kg απο το 328!Πιθανον,το βαρος αυτο να πιεζει τη βαση αρκετα,ωστε να κατσει στο ιδιο σημειο.Εν πασει περιπτωσει ομως,δεν παιζει ρολο αυτο.Που να δεις πως ειχε κατσει το μοτερ μου εμενα με τις κλασμενες βασεις!Σιγουρα εμενα παντως δεν εκατσε ψηλοτερα το μοτερ,γιατι θα'βρισκαν οι σωληνωσεις των αναθυμιασεων πανω στην μπαρα θολων(περνανε οριο απο κατω της)....

nikos1400
29-12-12, 18:52
κανα βιντεο βγαλαμε ? :whistle:
μηπως ειναι καπου και δεν το δα?

Stunt Mike
29-12-12, 18:56
Εσυ θα παρεις το πλοιο και θα'ρθεις και θα σε παω βολτα εντος κι εκτος πιστας!!!χαχαχαχαχα!!!Ασ'τα παλι δεν βγαλαμε βιντεακι ρε Νικο.....Ισως τη Δευτερα αν ξαναπαμε...

MIKEN636
28-01-13, 22:15
Ενα πολυ προσφατο βιντεακι απο την προπονηση του mike...απο αναλυση ειναι για κλαμματα καθως το κινητο δεν ανταποκρινοταν στην ευκρινεια της ωρας αλλα απο ηχο...πριονι λεμε:original::original::original:
https://www.youtube.com/watch?v=ze0bMzJCVbs&feature=youtu.be

giorgak_IS
14-02-13, 13:23
Mike μια ερωτηση μονο εντελως πληροφοριακα...τελικα εβαλες aftermarket σφυριλατες μπιελες,κρατησες αυτες απο το 325 ή εκανες το παντρεμα που ειχες αναφερει στα πρωτα ποστ απο το diesel?:thanks:thumb

Azurius
14-02-13, 15:44
Λοιπον ενα refresh της πορειας του Drift project μου......
Τ'αμαξι πλεον ειναι στα χερια μου,ξεκιναμε το στρωσιμο με κοφτη 4000σαλ και ο.4bar πιεση...2000 βασανιστικα χλμ υπομονης :( Πρωτες εντυπωσεις:Τ'αμαξι τουρμπιζει εξαιρετικα χαμηλα(1800),αποτελεσμα του μικρου μαντεμιου της GT30-76 που θ'αλλαχτει συντομα με μεγαλυτερο γιατι δημιουργει προβληματα στη σταθεροποιηση της χαμηλης πιεσης.Για την ακριβεια ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παραμεινει σε επιπεδα κατω του 1.5bar ηδη απ'τις μεσαιες στροφες.Επισης το πολυ ελαφρυ αλουμινενιο βολαν ανεβαζει ραγδαια στροφες κανοντας τ'αμαξι ιδιαιτερα νευρικο,σε συνδυασμο με το κοντο βημα του διαφορικου μου.Οποτε μαλλον καλο θα'τανε γενικως να τουρμπιζει λιγο αργοτερα...Συντομα θα βαλω βιντεακια με...ηχο τουρμπιστο!

Αν επιτρέπεται με τι κώλο την έχεις την 3076; Πάντως μπράβο σου! Να είσαι γερός να το χαίρεσαι!

Stunt Mike
14-02-13, 17:33
Mike μια ερωτηση μονο εντελως πληροφοριακα...τελικα εβαλες aftermarket σφυριλατες μπιελες,κρατησες αυτες απο το 325 ή εκανες το παντρεμα που ειχες αναφερει στα πρωτα ποστ απο το diesel?:thanks:thumb

Πιστονια σφυρηλατα MAHLE με μπιελες 325 και ενισχυμενα μεταλλα στροφαλου-μπιελων....

Stunt Mike
14-02-13, 17:45
Αν επιτρέπεται με τι κώλο την έχεις την 3076; Πάντως μπράβο σου! Να είσαι γερός να το χαίρεσαι!

Την ειχα με A/R63....Τελικα εβαλα GT35-82 με Α/R82,για να μπορεσω να παραμεινω στα safe επιπεδα του 1.0bar αλλα και να μην εχω υψηλες θερμοκρασιες στο πυρομετρο.Τωρα θα βαλω μαντεμι A/R75 ομως για να τουρμπιζει λιγο νωριτερα κι ας χασω λιγο δυναμη....Αν και προβλεπεται να σηκωνω 1.5bar μαλλον...

HLIAS - E36
03-03-13, 11:40
Τι εργαλείο είναι αυτό ρε μεγάλε??? ΚΑΜΑΡΙ!!!

Πω πω με τρέλανες κ είμαι και νέος! Ούτε βδομάδα δεν έχω στο club και μου άναψες φωτιές...

Είσαι ο στόχος μου στην επόμενη 5ετία!!! Προς το παρόν είναι φρέσκια η μπέμπα μου (2 μήνες την έχω) και δεν την πειράζω... Ελπίζω να γνωριστούμε να με βάλεις στα κόλπα;-)

Stunt Mike
05-03-13, 21:21
To'χουμε πει:ειναι μεγαλοι κουμπαραδες τα bmw!!! ;)

Option Garage
11-04-13, 23:54
Καλησπερα σε ολους,

Οπως ειχα πει και στο προηγουμενο post μου η βελτιωση ειναι κατι το οποιο δεν σταματαει ποτε.Σημερα μολις παρελαβα το νεο ψυγειο το μιχαλη με τα εξης χαρακτηριστηκα,ειναι εξωλοκληρου απο αλλουμινιο,ειναι διστυλο και εχει διαστασεις Μ3.Ειναι μια καθαρα δικη μου επιλογη απο ενα συνεργατη απο τον Καναδα που ειναι κατασκευαστης κυψελων- ψυγειων νερου και λαδιου.Φωτογραφιες θα μπουνε απο αυριο.Μεινετε συντονισμενοι θα υπαρχει πολυ συνεχεια .
Καλο βραδυ σε ολους.

Stunt Mike
12-04-13, 00:45
Αντε να κλεινουν σιγα σιγα οι εκκρεμοτητες που μας αφησε η μ@μημενη κριση....Επιπλεον παρθηκε η αποφαση ν'αλλαχθει το διαφορικο Quaife με καποιο πιο...ντριφταδικο!Δυστυχως το Quaife κανει εξαιρετικα καλα τη δουλεια του,πραγμα αρνητικο για τη δουλεια που το θελω εγω...Μου δινει υπερβολικα πολλη προσφυση,ενω δεν αφηνει τ'αμαξι να πλαναρει με μικρες γωνιες και διαρκη πατα-ασε στο γκαζι,παρα παλευει να με φερει στην ευθεια..Συντομα στις αγγελιες λοιπον...
Προς το παρον τη θεση του θα παρει ενα κολλημενο 100%.....

Option Garage
14-04-13, 18:41
Καλησπερα σε ολους,
Οπως σας ειχα πει ανεβαζω φωτογραφιες του καινουριου ψυγειου.

Stunt Mike
25-04-13, 23:08
Τον τελευταιο καιρο,τ'αμαξι ειχε σταλει στον καλο μου φιλο Κυριακο Αθανασιου στην Ιστιαια,για να φτιαχτει ενα βασικο και υποχρεωτικο στοιχειο του drift project μου,τοσο για λογους κανονισμων των αγωνων,οσο και για λογους ακαμψιας του αμαξωματος......Ξεκινησε λοιπον η κατασκευη του Roll Cage μου...Στην αρχη γδυσαμε τ'αμαξι με τη βοηθεια του ΜΙΚΕΝ636:

Stunt Mike
25-04-13, 23:17
Εχοντας λυσει και αφαιρεσει τα παντα,στηριξαμε προχειρα ταμπλω και οργανα εποπτειας κι ανεβηκαμε οδικως μια βροχερη Κυριακη στην Ιστιαια,μεσω Χαλκιδας!Ελεγα ν'ανεβω με οικονομικη οδηγηση,αλλα ο συνδυασμος βροχης και στριφτερης βουνισιας διαδρομης δεν με αφησε αδιαφορο! thumb Τον αμπακο εκαψε παλι!! :hystericalbs1:
Ξεκινησαν πρωτα λοιπον τα κουρμπαρισματα-κοψιματα-μετρησεις των σωληνων,για να ταιριαξουν στο Ε36 μου.Να σημειωσω οτι το κεντρικο Π και οι σωληνες που περνανε μεσα απο το ταμπλω ειναι 48mmx3.5mm ενω οι υπολοιποι 38mmx3.5mm....

Stunt Mike
25-04-13, 23:27
Σημερα λοιπον τελειωσαν και οι τελευταιες λεπτομερειες και ειναι πλεον ετοιμο να υποδεχτει τον οδηγο του! thumb
Μενει να ασταρωθει,μετα να βαφτει στο ιδιο μπλε ηλεκτρικ,που ειναι βαμμενο και το πισω μερος του αυτοκινητου και να μονταριστουν παλι ταμπλω και οργανα.Θα βαφτει και το υπολοιπο εσωτερικο στο ιδιο χρωμα και μαλλον θα μας χαιρετησουν οριστικα οι μοκετες μπροστα καθως και αεραγωγοι και διαφορα αλλα αξεσουαρ που κρυβονταν κατω απ'αυτην=περιπου 25 κιλα!Ολο το Roll cage ζυγιζει περιπου στα 75 κιλα....

Stunt Mike
25-04-13, 23:30
Και μερικες ακομα....

Bassakos
25-04-13, 23:56
κατι πηραν τα αυτακια μου! για να δουμε...... και απο κοντα :)

Bazil Van Sinner
26-04-13, 07:49
να ρωτησω κατι ο ασχετος???

το πατρον ,το "σχεδιο" βγαινει επι τοπου?προφανως τα σημεια που στηριζεται ειναι στανταρ και ετσι βασει αυτα συνεχηστηκε?

Stunt Mike
26-04-13, 09:45
Οχι Βασιλη,εχει συγκεκριμενο σχεδιο καθε αυτοκινητο,με μικρες παραλλαγες βεβαια και καποιες προσθηκες σωληνων αναλογως το αθλημα ;)
Η χιαστη πισω πχ δεν ειναι υποχρεωτικη,αλλοι βαζουν μονο μια διαγωνια και καποιοι αλλοι ακομα και διπλη χιαστη στο κεντρικο Π!Τα σημεια στηριξης ακολουθουν τη γραμμη του αμαξωματος συνηθως και ειναι υποχρεωτικα 6...

nik200
26-04-13, 10:17
φιλαρακι με το καλο να το παρεις στα χερια σου..

Thomelef
26-04-13, 19:24
τούμπανο...

aggelosmk2
26-04-13, 20:22
Mίχο πόσο πήγε τελικά το "κοστούμι" ???

-Αν επιτρέπεται- !

Stunt Mike
26-04-13, 21:31
Με την αγορα των σωληνων+υλικα συγκολλησης,εργασια και μεταφορικα(ειναι στην Ιστιαια Ευβοιας το συνεργειο) πηγε στα 900 ευρω.Ουσιαστικα 800 ευρω(+100 η βενζινη μου εμενα για το πηγαινε-ελα) ζητανε τα παιδια για την κατασκευη και μελετη ενος Roll cage,τη στιγμη που ο φτηνοτερος στην Αθηνα,μου ζηταγε 1200+ για το ιδιο σχεδιο και λιγο λιγοτερα αν δεν εκανα πυργους στηριξης.
Και περα απο τη φιλια που μας ενωνει,αν δεις δουλειες τους σε Offroad οχηματα με εξωτερικα cages και σωληνωτα πλαισια φτιαγμενα ν'αντεξουν πολλαπλες τουμπες σε βραχωδη τεραιν,θα παθεις πλακα!!!Παιζει μεγαλο ρολο η λεπτομερεια και η ποιοτητα υλικων και συγκολλησης....

BILL007
27-04-13, 10:14
Μπράβο!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Πολύ καλή δουλειά!:thumbsup:

Οι κολλήσεις φαίνονται πολύ καλές οπτικά απο τις φωτό.

Το ξέρεις σίγουρα και ο ίδιος, αλλά μου φαίνεται ότι θες και άλλο ξελάφρωμα.Κάτι ηλιοροφές,ταπετσαρίες, μηχανισμοί παραθύρων κτλπ θα μπορούσαν να πάρουν πόδι, εφόσον το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για αγωνιστική χρήση :rally:

Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους! :thumbsup: :popcorn: :hyper:

Stunt Mike
27-04-13, 11:21
Μπράβο!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Πολύ καλή δουλειά!:thumbsup:

Οι κολλήσεις φαίνονται πολύ καλές οπτικά απο τις φωτό.

Το ξέρεις σίγουρα και ο ίδιος, αλλά μου φαίνεται ότι θες και άλλο ξελάφρωμα.Κάτι ηλιοροφές,ταπετσαρίες, μηχανισμοί παραθύρων κτλπ θα μπορούσαν να πάρουν πόδι, εφόσον το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για αγωνιστική χρήση :rally:

Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους! :thumbsup: :popcorn: :hyper:

Εχεις δικιο...Η ηλιοροφη και ο μηχανισμος της ειναι οντως μεγαλο βαρος και σε λαθος σημειο,ψηλα!Πρεπει καποια στιγμη ν'αφαιρεθει.
Ομως οι μονες ταπετσαριες που εχουν μεινει στ'αμαξι ειναι της οροφης και στις μπροστινες πορτες που ομως δεν τις αφαιρω γιατι στην 1η περιπτωση τ'αμαξι γινεται καμινι στον καλοκαιρινο ηλιο και στην 2η γινεται κακασχημο,ενω αν βαλεις κατι αλλο ή θα κοστισει ακριβα(βλεπε carbon) ή θα'ναι κακογουστο...Κι ολα αυτα για να γλυτωσεις 5-6 κιλα μαξιμουμ σ'ενα αμαξι με 45-50 κιλα ροπης??Προτιμω να ελαφρωσω σε καπο-πορτπαγκαζ και τζαμια απο Lexan ή να σηκωνω πιεση οπου βρισκει τα δυσκολα!! thumb
Συνηθως το extreme ελαφρωμα(ακομη και πισσες,παραθυρα,καθε ειδος καλωδιου κτλ) γινεται σε αυτοκινητα που εχουν σκοπο να εκμεταλλευτουν στο επακρο την δεδομενη και συνηθως σχετικα περιορισμενη ισχυ τους.

Stunt Mike
29-04-13, 23:18
Και μερικες φωτο με ασταρωμενο το cage ετοιμο για βαψιμο...Θα βαφτει και ολο το εσωτερικο πλεον στο μπλε ηλεκτρικ που ειναι βαμμενο και το μισο αυτοκινητο στο πισω μερος του...

Bassakos
30-04-13, 01:43
Άψογο!!!
Τώρα αμα σου πω ότι μου αρέσει που το βλέπω λευκό...η αντίθεση με το σκούρο μπλε μου χαϊδεύει το μάτι
sent from mobile

Stunt Mike
30-04-13, 09:51
Ρε φιλε εχεις δικιο,ειναι κουκλα στο ασπρο αλλα λερωνει τοσο ευκολα και φαινεται γιουφτικο μετα!Ηδη εχει δαχτυλιες,σημαδια απο τα παπουτσια παλευοντας να μπεις και να βγεις.....κι εγω δεν ειμαι ανθρωπος που το καθαριζει ολη μερα!Με ξερεις τωρα....

m_power_lunatic
30-04-13, 10:16
Mιχαλη εχει ξανασυζητηθει το ξερω ΑΛΛΑ για το εσωτερικο του αυτοκινητου σου θα το εκανα σκουρο-μπλε μεταλλικο με γυαλιστερο βερνικι ή με ματ βερνικι οπως ειναι η καροτσα απο κατασκευη της.

Μια BMW ειναι ενα κοσμημα ακομα περισσοτερο και σαν αγωνιστικο νομιζω μιας και τρεχουνε στις ''φλεβες'' της εταιρειας οι αγωνες.

Προσωπικη αποψη καθαρα βεβαια.

Stunt Mike
01-05-13, 00:19
Mιχαλη εχει ξανασυζητηθει το ξερω ΑΛΛΑ για το εσωτερικο του αυτοκινητου σου θα το εκανα σκουρο-μπλε μεταλλικο με γυαλιστερο βερνικι ή με ματ βερνικι οπως ειναι η καροτσα απο κατασκευη της.

Μια BMW ειναι ενα κοσμημα ακομα περισσοτερο και σαν αγωνιστικο νομιζω μιας και τρεχουνε στις ''φλεβες'' της εταιρειας οι αγωνες.

Προσωπικη αποψη καθαρα βεβαια.

Να σου πω την αληθεια οτι αυτο ακριβως τριγυριζει το μυαλο μου τις τελευταιες μερες......Και ασπρο το roll cage.... :think:
Μηπως ν'ανεβασω poll να δουμε γνωμες???

Bassakos
01-05-13, 00:23
φιλε δεν ξερω απο κοντα....αλλα απο τις φωτο δειχνει πολυ ομορφο λευκο το ρολλ

οπως ειπες και εσυ ειναι και το πρακτικο του θεματος, με το μπες-βγες αλλα πιστευω
υπαρχουν λυσεις ! στα σημεια επαφης στο μπες-βγες να βαλεις ενα αναλογο προιον
για να σου λερωνει δυσκολα και να ξαθαριζει ευκολα

Stunt Mike
02-05-13, 23:34
Σημερα ξεκινησαμε να συναρμολογησουμε παλι τ'αμαξι μου ωστε μετα να συνεχισουμε με το βαψιμο.....Πριν ξεκινησουμε,ζυγισαμε οσα ειχαμε αφαιρεσει για να παει τ'αυτοκινητο για κλουβι:κατω μερος ταμπλω,αεραγωγοι,μοκετες,κ� �ιπς,αεροσακος συνοδηγου,ζωνες,επενδυσεις πορτας...συνολο ολα ακριβως στα 30 κιλα....
Ξεκινησαμε λοιπον να μονταρουμε και με εκπληξη ανακαλυψαμε οτι τιποτα απ'ολα αυτα δεν ηταν δυνατον να ξαναμπει στ'αμαξι λογω του Roll Cage!!Ουτε καν το footrest!!Το κατω μερος του ταμπλω+ντουλαπακι ειναι πλεον εντελως αχρηστα και θ'αντικατασταθουν απο κομματια μοκετας βιδωμενα στις υπαρχουσες τρυπες...Συμμαζεψαμε λοιπον τα καλωδια,μεχρι να φτιαχτουν τα μοκετακια και πηγαμε μια βολτα μεχρι την πλαστιγγα!
Τ'αμαξι ειναι πλεον ακριβως στα 1300kg με το Roll cage να ζυγιζει περιπου 75kg....
Εδω να σημειωσω οτι πριν γινει ντριφταδικο τ'αμαξι ειχε ζυγιστει ως 328 στα 1370kg...Απο τοτε μαζι με το εσωτερικο,αφαιρεθηκαν κλιματισμος,αεροσακοι,επεν δυση καπο αλλα προστεθηκαν μαντεμενιος κορμος(16kg),τουρμποπραγματα και κλωβος...
Φυσικα εχουμε ακομη περιθωρια ελαφρωματος σε ηλιοροφη,πολυεστερικα καπο μπρος-πισω και λεξαν τζαμια οπου εκει ισως η ζυγαρια δειξει 80-100kg κατω ακομα!

Stunt Mike
09-06-13, 14:43
Να πουμε και τα τελευταια νεα του προτζεκτ καθοτι γινανε αρκετες αλλαγες εν αναμονη του πρωτου αγωνα DCG για το 2013 στο Ελληνικο......Το cage βαφτηκε λευκο και τ'αμαξι μεσα μπλε σκουρο,οπως ειναι και εξωτερικα.Αλλαχτηκε το ψυγειο και ολες οι σωληνωσεις της τουρμπινας αλλα και της εισαγωγης,ενω ανοιχτηκε μεγαλυτερη διοδος για τη σκαστρα που μεχρι τωρα δεν λειτουργουσε οπως επρεπε.Η μπαταρια μεταφερθηκε πισω,μπηκε γενικος διακοπτης ρευματος οπως προβλεπεται απο τους κανονισμους και φτιαχτηκε και νεα βαση καθισματος συνοδηγου,ελαφρυτερη απο την προηγουμενη.
Η βασικοτερη ομως αλλαγη,ηταν αυτη του διαφορικου....βγηκε το Quaife και μπηκε στη θεση του ενα κολλημενο με το ιδιο βημα 3.46.
Σημερα το'βγαλα μια βολτα σε παρακειμενη ορεινη διαδρομη και επιβεβαιωσε αυτο που πιστευα....Το Quaife μου εδινε πολληηηηη προσφυση!!Τ'αμαξι πλαγιολισθαινε με μισο γκαζι και με διαρκεια,ενω δεν παλευε να ισιωσει στα πατα-ασε του γκαζιου.... Θελει λιγο συνηθεια στο χειροφρενο γιατι δεν βρισκει προσφυση με τιποτα!!!
Μενει να δουμε την αντοχη του στη σκληρη χρηση ;)
Συντομα προπονηση στην πιστα μπας και βγω Rookie of the year!!!χαχαχαχαχαχα!!

spar@
09-06-13, 14:59
Να πουμε και τα τελευταια νεα του προτζεκτ καθοτι γινανε αρκετες αλλαγες εν αναμονη του πρωτου αγωνα DCG για το 2013 στο Ελληνικο......Το cage βαφτηκε λευκο και τ'αμαξι μεσα μπλε σκουρο,οπως ειναι και εξωτερικα.Αλλαχτηκε το ψυγειο και ολες οι σωληνωσεις της τουρμπινας αλλα και της εισαγωγης,ενω ανοιχτηκε μεγαλυτερη διοδος για τη σκαστρα που μεχρι τωρα δεν λειτουργουσε οπως επρεπε.Η μπαταρια μεταφερθηκε πισω,μπηκε γενικος διακοπτης ρευματος οπως προβλεπεται απο τους κανονισμους και φτιαχτηκε και νεα βαση καθισματος συνοδηγου,ελαφρυτερη απο την προηγουμενη.
Η βασικοτερη ομως αλλαγη,ηταν αυτη του διαφορικου....βγηκε το Quaife και μπηκε στη θεση του ενα κολλημενο με το ιδιο βημα 3.46.
Σημερα το'βγαλα μια βολτα σε παρακειμενη ορεινη διαδρομη και επιβεβαιωσε αυτο που πιστευα....Το Quaife μου εδινε πολληηηηη προσφυση!!Τ'αμαξι πλαγιολισθαινε με μισο γκαζι και με διαρκεια,ενω δεν παλευε να ισιωσει στα πατα-ασε του γκαζιου.... Θελει λιγο συνηθεια στο χειροφρενο γιατι δεν βρισκει προσφυση με τιποτα!!!
Μενει να δουμε την αντοχη του στη σκληρη χρηση ;)
Συντομα προπονηση στην πιστα μπας και βγω Rookie of the year!!!χαχαχαχαχαχα!!

κατσε δηλαδη τωρα δεν θα ειναι σαν καικι μεσα???
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

καλη επιτυχια Μιχαλη!!!! και το βασικο ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ....:thumbsup:

aggelosmk2
09-06-13, 15:23
Πρέπει να κανονίσουμε ένα καρτόδρομο μες στην εβδομάδα μαζί κ με το καπετάν-Νικόλα ,να σε δούμε κ απο κοντά με το νέο set up ! :fountwtis:

nik200
10-06-13, 11:17
Πρέπει να κανονίσουμε ένα καρτόδρομο μες στην εβδομάδα μαζί κ με το καπετάν-Νικόλα ,να σε δούμε κ απο κοντά με το νέο set up ! :fountwtis:

καπεταν-νικολα....αχαχχαχχαχαχ..ακομ α γελαω....

οκ λοιπον θα φερω και εγω την τρατα μου-σορρυ πομονα..

Option Garage
10-06-13, 12:16
Καλημερα παιδια και απο εμενα,

Στο αμαξι εγιναν εκτεταμενες αλλαγες οπως προανεφερε και ο Μιχαλης.
Το ψυγειο απο Μ3 που ειχα δειξει και σε φωτογραφιες συνδιαστηκε με κατασκευη δοχειο διαστολης ,επισης απο αλλουμινιο,και με ενα fan cooler plate κατασκευασμενο απο εμενα επισης για μεγαλυτερη αποδωση του βεντιλατερ.

Απο μερια εισαγωγης κατασκευαστηκε καινουριος αλλουμινενιος σωληνας με σκοπο την καλυτερη ταξηνομηση του μηχανοστασιου αλλα και την καλυτερη αποδοση οπως και μαλλον εχει γινει.

Για το διαφορικο μαλλον τα ειπε και με καλυψε ο Μιχαλης.
Αργοτερα θα ανεβουν και φωτογραφιες

Ευχαριστω καλη προοδος σε ολους

nik200
11-06-13, 10:24
τα καλυτερα πραγματα στην ζωη...δεν ειναι πραγματα....ειναι "κολλημενα" πραγματα!!!!!!:thumbsup::thumbsup::hysteri calbs1:

Option Garage
17-06-13, 20:46
Καλησπερα σε ολους,
Οι φωτογραφιες που λεγαμε

Thomelef
17-06-13, 20:48
Η μαμα εισαγωγη κανει για τη δουλεια, η μηπως θελει να παρει δρομο???

Panos 316T
17-06-13, 22:10
τι διαμετρο εχει ο σωληνας ;

η σκεψη να καταργηθει και να μπει μια σιτα πως σας φαινεται ;

θα μανουριαζει ασχημα το εργαλειο !

Stunt Mike
17-06-13, 23:07
Η μαμα εισαγωγη κανει για τη δουλεια, η μηπως θελει να παρει δρομο???

Ειναι στα σχεδια ν'αντικατασταθει Θωμα,με αυτη του 325+ανοιγμα πεταλουδας+μικροτερο μαντεμι στην τουρμπινα για γρηγοροτερο σπουλαρισμα ενω η πιεση πλεον θα'ναι σταθερη στο 1.3 με 1.5bar.Απο Σεπτεμβρη αυτα ομως.Προς το παρον θα τρεξω με το υπαρχον set up.Καλα να'μαστε,να το βελτιωνουμε οσο γινεται! thumb

τι διαμετρο εχει ο σωληνας ;

η σκεψη να καταργηθει και να μπει μια σιτα πως σας φαινεται ;

Την ειχα και ξεταπωτη την τουρμπινα αλλα δεν ειχε μεγαλη ακουστικη διαφορα φιλε...Τα μικροσωματιδια ομως παραμονευανε να την καταστρεψουν,,ειδικα οταν το'κανα χλοοκοπτικο απο τις εξοδους στην πιστα! :hystericalbs1:

nik200
18-06-13, 11:08

ενταξει...εγραψες man....:thumbsup::thumbsup:

Option Garage
18-06-13, 13:31
Γεια σας και απο εμενα,

Η εισαγωγη μεχρι στιγμης εχει δειξει να αντεχει αλλα και να μην δημιουργει καποιο προβλημα,αν και μαλλον τελειωσε στο δυναμομετρο και πλεον δεν ειναι για αλλη δυναμη ουτε και πιεση.
Με τις αλλαγες που ειπε και ο Μιχαλης πιστευω πως θα δωσουν το κατι παραπανω που θελουμε και μετα με την πιεση θα βγαλουμε και τα πολυποθητα ....HP

Καλη συνεχεια σε ολους

Stunt Mike
27-10-13, 20:23
Μια ανανεωση του thread με μερικες εικαστικες πινελιες αλλα και αναγκαιες για το μελλον.....
Εβαψα τους καθρεπτες πορτοκαλι για να ταιριαζουν με τα πορτοκαλι λογοτυπα του συνεργειου που θα μπουν στα πισω φτερα,αλλα και για να δειχνει περισσοτερο η γωνια,ειδικα σε νυχτερινους αγωνες...Δυστυχως τα σκουρα ντριφταδικα ''κρυβουν'' τον ογκο τους,οποτε λιγο χρωμα ειναι απαραιτητο...
Εφτιαξα και καλυμμα για να κρυψει τα καλωδια στο χωρο του συνοδηγου,αφου το ντουλαπακι πηρε ποδι....Υλικα:ταπητας μακετας,βιδες Τορξ μαυρες και θα καλυφτει με καρμπον αυτοκολλητο.
Και τελευταιο,ανοιξα τα φτερα μπροστα για να δεχτουν τα μεγαλυτερα ψαλιδια για γωνια +30% .Αν και δεν μ'ενοιαζε τοσο το αισθητικο αποτελεσμα,εντουτοις θεωρω οτι βγηκαν πολυ ωραια!!Δινουν ενα look Ε46 Μ3 μπροστα!Να ευχαριστησω και δημοσια τον Dr Yamastura που μου δανεισε το μηχανημα του,καθως και τον ευθυγραμμισα μου Μανο,που παιδευτηκε γι'αυτο..

Panos 316T
27-10-13, 20:58
το πορτοκαλι του παει παρα πολυ Μιχαλη, μηπως να βαλεις σε περισσοτερα σημεια ; θα ναι πιο "χτυπητο" στο ματι.

καλα πλαγιασματα μαν!

υγ:τι εργαλειο ;

Stunt Mike
27-10-13, 21:22
Το ιδιο μου προτεινε κι ενας αλλος ντριφτας,να βαψω τις //Μ φασες γυρω-γυρω πορτοκαλι ωστε να τονιστουν οι γραμμες του αυτοκινητου....Ομως εμενα μ'αρεσει να το κυκλοφορω τ'αμαξι και στον δημοσιο δρομο,οποτε ειπα να μην το παρακανω καγκουρικο(που ολα τα αμιγως ντριφταδικα ειναι βεβαια).Εξαλλου μολις μπουν τα αυτοκολλητα στα πισω φτερα(''Option Garage με πορτοκαλι την πρωτη λεξη σε ανθρακονηματινο φοντο''),θα φαινονται αρκετα οι γραμμες του....

Το μηχανημα ειναι ενας ανταπτορας με ενα ρουλεμαν πλαστικο στη μια του ακρη,που βιδωνει πανω στο μουαγιε και με τη βοηθεια μοχλικου,πιεζει το ρουλεμαν πανω στο φτερο(απο μεσα φυσικα) ανοιγοντας το σιγα-σιγα......

Stunt Mike
05-11-13, 21:58
Ετοιμοι και οι ανταπτορες για +30% εξτρα γωνια των τροχων,πραγμα απαραιτητο για το drift.Χρειαζονται βεβαια κι αλλες αλλαγες για να ερθει το πολυποθητο αποτελεσμα,αλλα η μετατοπιση του ακρομπαρου ειναι η βασικη αλλαγη....Φυσικα εννοειται οτι υπαρχει η δυνατοτητα και για οποιοδηποτε αλλο μοντελο της bmw,να γινει κατι τετοιο αντιστοιχο στο χωρο της Option Garage... thumb Συντομα φωτογραφιες με το τελικο αποτελεσμα...

Vasilis M3
05-11-13, 22:10
"Έδειξε" με το άσπρο cage που σου είχα πει thumb

Πολύ ωραίο το εργαλείο σου Μιχάλη!!!:original:

Stunt Mike
12-11-13, 21:51
https://www.youtube.com/watch?v=J2ri2XSbB0k

Κι ενα βιντεακι απο το δικο μου αμαξι στην πιστα του Ασπροπυργου thumb
Αυτη τη φορα εδωσα περισσοτερη σημασια στο να πηγαινω συνεχεια με οσο το δυνατον μεγαλυτερη γωνια,εν αναμονη των νεων ψαλιδιων...Την επομενη φορα θα'χουμε και προπονηση με clipping points,σε συνθηκες αγωνα(αγορασαμε και κορυνες! :original: )

Stunt Mike
13-12-13, 20:11
Σημερα ειπαμε να βγουμε μια βολτα για καφε με ΜΙΚΕΝ636 μεχρι το Mall με το ντριφταδικο!! thumb

Stunt Mike
13-12-13, 20:39
Και μια προσφορα του φιλου Βασιλη(basil Van Sinner)

Stunt Mike
01-02-14, 18:43
Νεα δεδομενα!!!Φτιαξαμε τα απαραιτητα εξτρα ''τιμονια'' στο 36αρι...Μετα απο αρκετη μελετη και δοκιμες του μηχανικου μου Θαναση της Option Garage,πετυχαμε γωνια στις 70+μοιρες χωρις να πειραξουμε θολους απο πανω,καθοτι ηταν επιθυμια δικη μου.Φυσικα φαρδυναμε και τα μπροστινα φτερα,προκειμενου να χωρεσει το αρκετα μεγαλυτερο μετατροχιο πλεον

Stunt Mike
01-02-14, 19:22
Kαι μια οπως φαινεται απο μπροστα...φυσικα θα φαρδυνει και το πισω μερος 3 ποντους ακομα...

soc12r
01-02-14, 19:41
τουμπανο !

Panos 316T
01-02-14, 21:22
με γειες Μαικ!

το πισω πως θα το φαρδυνεις;

Dimzan
02-02-14, 04:06
Νεα δεδομενα!!!Φτιαξαμε τα απαραιτητα εξτρα ''τιμονια'' στο 36αρι...Μετα απο αρκετη μελετη και δοκιμες του μηχανικου μου Θαναση της Option Garage,πετυχαμε γωνια στις 70+μοιρες χωρις να πειραξουμε θολους απο πανω,καθοτι ηταν επιθυμια δικη μου.Φυσικα φαρδυναμε και τα μπροστινα φτερα,προκειμενου να χωρεσει το αρκετα μεγαλυτερο μετατροχιο πλεον

τι μετατροπη γινεται στην κρεμαγιερα για να δωσει τοσες μοιρες..?

γινεται και στα ψαλιδια μετατροπη?

Stunt Mike
02-02-14, 11:13
με γειες Μαικ!

το πισω πως θα το φαρδυνεις;
Με αποστατες φιλος,1.5 ποντο απο καθε μερια....

τι μετατροπη γινεται στην κρεμαγιερα για να δωσει τοσες μοιρες..?

γινεται και στα ψαλιδια μετατροπη?

Στην κρεμαγιερα δεν γινεται τιποτα...ισα ισα που πλεον η κρεμαγιερα μου απο 3.5 στροφων,εγινε 3.1!!!Η ολη δουλεια γινεται μ'εναν ανταπτορα στον οποιο βιδωνεται το ακρομπαρο πανω στο ακρο,πιο πισω και κατω απο πριν...Αναλογα με την αποσταση του απο την παλια του θεση,σου επιτρεπει να στριβεις περισσοτερο τους τροχους με μικροτερη κινηση της κρεμαγιερας.Ενδεικτικα,ηδη στην 1 στροφη της κρεμαγιερας,ειχα το εργοστασιακο στριιψιμο των 45 μοιρων που ειχα με 1.75 στροφη!
Υστερα μακραινεις τα ψαλιδια για να μπορεις να στριψεις χωρις να τερματιζει πανω στα ραμφη η ζαντα.Επειδη δεν μπορεις να μακρυνεις βεβαια αυθαιρετα τα ψαλιδια,για λογους ασφαλειας(εδω επεσε μελετη απο τον μηχανικο μου Θαναση της Option Garage που ειναι μηχανολογος),οσο περισσοτερο χρειαζεσαι το παιρνεις απο αποστατες και οφσετ ζαντων μετα.....Φυσικα παιρνει κι αλλη γωνια,αν θες,αλλα επειδη καμπερωνει υπερβολικα πολυ μετα,θελει μετατροπες στους θολους και δεν το ηθελα προς το παρον....Καμπερ μεγεθους 6+ στο αθλημα μου ειναι χρησιμο,αφου βοηθαει να παταει η μουρη καλα στην τερμα γωνια.
Αυτη η πατεντα παντως εχει διπλη χρησιμοτητα...περα απο την ντριφταδικη γωνια,μπορει να χρησιμεψει για να κοντυνεις μια κρεμαγιερα και για να μην βρισκουν μεσα οι τροχοι φτιαχνεις τεχνητα στοπ μετα,ειτε μεσα στην κρεμαγιερα(ακριβη λυση),ειτε πανω στο ψαλιδι. thumb

Stunt Mike
08-03-14, 16:35
Μπηκε σημερα το νεο lip spoiler μπροστα που ομορφυνε και αγριεψε τη μουρη,ενω φαρδυναν πισω τα φτερα για να χωρεσουν τις νεες ζαντες 8χ17 και οφσετ10!!

Panos 316T
08-03-14, 17:33
σαν να βλεπω την αντιθετη εκδοχη "το αρνακι που εγινε στριγγλα" :)

μπραβο ρε Μαικ με το μερακι σου ;)

να το χαιρεσαι παντα τουρμπισμενοστριφτερο!

jannisa
08-03-14, 17:47
Σωραίος Μάικ.

Λίγο κάμπερ μπροστά θες μόνο.

Bazil Van Sinner
08-03-14, 20:52
Σωραίος Μάικ.

:th_Laie_67-1:

αυτό είπα και γώ πολύ μαζεμένο το βγάλε:whistle:

Stunt Mike
08-03-14, 22:10
Σωραίος Μάικ.

6.5 μοιρες ειναι καλα???Να τ'αφησω? thumb

Option Garage
02-05-14, 17:26
Καλησπερα σε ολους.

Το οχημα του Μιχαλη πλεον αρχιζει να περνει την μορφη ενος σωστου και πολυ ωραιου αγωνηστικου,υποκειμενικη γνωμη,αυτοκινητου.
Θελω να σας πω οτι το αμαξι κανει οτι ακριβως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ μου,απλα βελτιωνεται συνεχεια και σε ολουσ τους τομεις του.
Βεβαια νομιζω οτι θα φανει καλυτερα σε επερχομενη προπονηση.
Ερχεται συνεχεια....

Bazil Van Sinner
02-05-14, 18:53
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Stunt Mike
02-05-14, 20:31
Ζητειται χορηγος για να παρουμε μερος σε κανα αγωνα!!!
Σοβαρα τωρα,δεκτες συμμετοχες απο οποιονδηποτε θελει να διαφημιστει μ'αυτον τον τροπο,μην ντραπει να το συζητησει μαζι μου....Εξαλλου τα εξοδα συμμετοχης σ'εναν αγωνα δεν ειναι υπερογκα αλλα δυστυχως αρκετα οταν τα πληρωνει καποιος μονος του....
Επομενη σταση:Μεγαρα 01/06...

Stunt Mike
03-07-14, 23:19
Και μια φωτο απο το προηγουμενο σασμαν μου,οπου με κουμπωμενη 3η και τερμα γκαζι ντριφταριστος με πολυ γωνια και καλο οδοστρωμα,δεν αντεξε το ζορι και χαιρετησε ηρωικα!Φορεσα παλι ενα ιδιο Getrag 260 αλλα στην 1η προπονηση γρατζουνισε συγχρονιζε 3ης....Συντομα παμε για ZF....

nikos1400
19-07-14, 21:31
τα κουρεψε που λενε, ε?
:thumbsup:

Stunt Mike
27-10-14, 22:07
Εν αναμονη του φανοποιειου για ν'αγριεψει λιγο η εμφανιση αλλα και να φτιαχτουν σωστα τα φτερα,μερικες φωτο..

Επισης στο εσωτερικο οι χιαστες καλυφτηκαν εν μερει με αυτοκολλητο γιαπωνεζια,ετσι για να μια νοτα διαφορετικη!Σιγουρα θα συνεχιστει σε ολοκληρη την χιαστη,ενω σκεφτομαι να γινει ολο το κλουβι στο ιδιο σχεδιο
Εσεις τι λετε?? thumb :popcorn:

kplc16
27-10-14, 23:51
Απαιτω ταπετσαρια ναπα στα buckets!!!

Stunt Mike
28-10-14, 10:21
Απαιτω ταπετσαρια ναπα στα buckets!!!

Βρε Νικο,εδω λεμε πως να γλυτωσουμε βαρος κι εγω να προσθεσω κι αλλο??Ασε που εχω κρατησει ακομη την ηλιοροφη και τους μηχανισμους των ηλεκτρικων παραθυρων και με κραζουν οι υπολοιποι!!Αμα βαλω και δερμα στα μπακετς,θα ντρεπομαι να παω πιστα μετα!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

Ωραιο θα'δειχνε παντως μ'ενα cinnamon σαλονακι ε? thumb

nik200
28-10-14, 10:36
Βρε Νικο,εδω λεμε πως να γλυτωσουμε βαρος κι εγω να προσθεσω κι αλλο??Ασε που εχω κρατησει ακομη την ηλιοροφη και τους μηχανισμους των ηλεκτρικων παραθυρων και με κραζουν οι υπολοιποι!!Αμα βαλω και δερμα στα μπακετς,θα ντρεπομαι να παω πιστα μετα!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

Ωραιο θα'δειχνε παντως μ'ενα cinnamon σαλονακι ε? thumb

εγω του πα να βγαλει παντως μερικα κιλα...γιατι κατι εχω κατα νου.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: