PDA

Επιστροφή στο Forum : Συζυγικη απορια.....

Z4 DCT
03-09-11, 09:36
Αθηνα 3/9/2011 ωρα 09.00...

Ντριιιιιινννννννννν

-Ναι....

-Ελα Γιαννακη μου.....(ωχχ)

-Τι εγινε?

-Τιποτα πηρα να δω τι κανεις?

-Μια χαρουλα, εσυ??? (ταξιδευει προς ευβοια)

-Γιαννακη μου (ωχ ωχ) να σε ρωτησω κατι??

-Ελα.....

-Αυτο το πραγμα σε ενα τρυποδο σαν αυτο που εχουν οι τοπογραφοι και το εχει και η αστυνομια τι ειναι????

-:shok::shok: Ρανταρ!!!!.......με ποσα πηγαινες.....????

-Νομιζω με 150!!!!!! δεν ετρεχα!!!!!:shok:

-:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2:

Τον ηπιαμε!!!!!:whistle:

Monsta
03-09-11, 09:39
She's blonde, remember?

Z4 DCT
03-09-11, 09:44
She's blonde, remember?

Αστα......δε μασαει....:original:

S8N
03-09-11, 09:54
Ρε σεις, εδώ ο Γιάννης βγαίνει για κόντρες με πιτζάμες και παντόφλα, δε θα πάρει η γυναίκα του το αυτοκίνητο να το ξεκαπνίσει?

Η αλήθεια πάντως είναι πως φαίνεται πολύ ήρεμη! Δεν το περίμενα. Πες μου ότι είχε και με το IQ να πηδηχτώ απ' το παράθυρο.

Z4 DCT
03-09-11, 09:54
She's blonde, remember?

Ηξερε λεει μονο αυτο που σημαδευουν με το χερι........δεν ειχε ξαναδει αυτη την ''γκουμουτσα''.......

Z4 DCT
03-09-11, 09:57
Ρε σεις, εδώ ο Γιάννης βγαίνει για κόντρες με πιτζάμες και παντόφλα, δε θα πάρει η γυναίκα του το αυτοκίνητο να το ξεκαπνίσει?

Η αλήθεια πάντως είναι πως φαίνεται πολύ ήρεμη! Δεν το περίμενα. Πες μου ότι είχε και με το IQ να πηδηχτώ απ' το παράθυρο.

Οχι ρε φιλε με τον ασσο ειναι......αλλα το μικρο μη το κοροοιδευεις.....εχει κοτσια......

katsaraios
03-09-11, 10:07
Γιαννη στο γυρισμο θα ερχεται με λιγοτερα???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
προετοιμασε τη ,ψαρωσε τη οτι ειναι σταμπαρισμενο τωρα και να μην ξεπερναει τα 130 με τιποτα στην εθνικη:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Z4 DCT
03-09-11, 10:09
Γιαννη στο γυρισμο θα ερχεται με λιγοτερα???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
προετοιμασε τη ,ψαρωσε τη οτι ειναι σταμπαρισμενο τωρα και να μην ξεπερναει τα 130 με τιποτα στην εθνικη:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Της ειπα οτι θα εχει δικαστηριο....μπας και φοβηθει για κανα 3μηνο....thumb

Monsta
03-09-11, 10:40
Έλα Γιαν, σου βρήκα ένα καλό...

https://www.m3post.com/forums/attachment.php?attachmentid=573467&stc=1&d=1314759160

Z4 DCT
03-09-11, 10:42
Ειπαμε ρε φιλε...ρανταρ δε γνωριζει......

Ρε κουφαλα θα της δειξω το θρεντ, να δεις τι θα ακουσεις......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Nino
03-09-11, 11:32
ευτυχως που "κλεβει" το κοντερ του ασσου...
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Monsta
03-09-11, 11:36
Να ΜΗ της δείξεις τα κουτσομπολιά μας. Εκείνη σου λέει τα δικά της από τα ........γυναικεία φόρουμ?? ;)

Thomelef
03-09-11, 18:42
εγώ πάντως ένα πράγμα κατάλαβα σε όλο το θρεντ...μέχρι και η γυναίκα του γιάννη, οδηγάει
πιο γρήγορα απ'αυτόν...καλά που υπάρχει και ένας σοβαρός οδηγός σ'αυτό το σπίτι. χαχαχαχα.

bill_m3
03-09-11, 20:00
Εάν ήταν στην Εθνική οδό, κανένα πρόβλημα (αν πήγαινε με όσα λέει και όχι τελικιασμένη :D:D:D:D), το όριο είναι 130, πήγαινε με 150, κλέβει και λίγο το κοντέρ άρα κάτω από τα 20χλμ!!!

Χρίστος
04-09-11, 00:34
Να δειτε που σε λιγο θα του αφησει τον ασσο στο Γιαννη και θα περνει το Ζ για βολτες να το ξεμπουκωνει......

fanisk
04-09-11, 04:15
Να δειτε που σε λιγο θα του αφησει τον ασσο στο Γιαννη και θα περνει το Ζ για βολτες να το ξεμπουκωνει......

Τωρα που ειπες Ζ, μια φορα στην ΑΟ που κατεβαινα αεροπορια με παιρνει τηλ. ο Γιαννης να ρωτησει με ποσα χλμ τον περασα :thumbsup:, μου φανηκε πως απο μεσα ακουσα τη συζυγο να λεει "αντε πατα τον" και ο Γιαννης να λεει με τη χαρακτηριστικη φωνη "πας καλα βρε?? 1.70 εφτασε η απλη" :th_Laie_67-1:

Γιαννη αν το οριο ηταν 130 δεν εχει προβλημα. Αν ηταν πιο κατω.. παλι δεν εχει γιατι θα την ειχαν σταματησει στο επομενο μπλοκο.

Z4 DCT
04-09-11, 07:51
εγώ πάντως ένα πράγμα κατάλαβα σε όλο το θρεντ...μέχρι και η γυναίκα του γιάννη, οδηγάει
πιο γρήγορα απ'αυτόν...καλά που υπάρχει και ένας σοβαρός οδηγός σ'αυτό το σπίτι. χαχαχαχα.

Εισαι κουφαλα ρε:warriorsmiley:

Σας ειδα ολους απο κατω παλιο ντιβανοκασελες που αρχισατε τα thanks.....:whistle:

Z4 DCT
04-09-11, 07:52
Εάν ήταν στην Εθνική οδό, κανένα πρόβλημα (αν πήγαινε με όσα λέει και όχι τελικιασμένη :D:D:D:D), το όριο είναι 130, πήγαινε με 150, κλέβει και λίγο το κοντέρ άρα κάτω από τα 20χλμ!!!

Εμ εκει ειναι το θεμα ρε Μπιλ, πηγαινε με τοσα η σου λεει , ασε να πω τοσα τωρα και οταν σκασει καμια φωτο σπιτι βλεπουμε....:th_Laie_67-1:

Z4 DCT
04-09-11, 07:53
Τωρα που ειπες Ζ, μια φορα στην ΑΟ που κατεβαινα αεροπορια με παιρνει τηλ. ο Γιαννης να ρωτησει με ποσα χλμ τον περασα :thumbsup:, μου φανηκε πως απο μεσα ακουσα τη συζυγο να λεει "αντε πατα τον" και ο Γιαννης να λεει με τη χαρακτηριστικη φωνη "πας καλα βρε?? 1.70 εφτασε η απλη" :th_Laie_67-1:

Γιαννη αν το οριο ηταν 130 δεν εχει προβλημα. Αν ηταν πιο κατω.. παλι δεν εχει γιατι θα την ειχαν σταματησει στο επομενο μπλοκο.

1,70 εχει η απλη????:shok::shok:

Stathis
04-09-11, 09:50
αλλα το μικρο μη το κοροοιδευεις.....εχει κοτσια......

πυτζαμουλη ποτε θα κανουμε ενα ανοιγματακι με τη χελωνα σου?

Z4 DCT
04-09-11, 10:20
πυτζαμουλη ποτε θα κανουμε ενα ανοιγματακι με τη χελωνα σου?

Οποτε γουσταρεις τρελο αγορι:original: (αλλα να εισαι μαμα....:whistle:)

Σε ρεπριζ ειμαι πολυ καλος λογο cvt κιβωτιου, αλλα απο σταση ειναι αστα να πανε.......

Thomelef
04-09-11, 10:36
Οποτε γουσταρεις τρελο αγορι:original: (αλλα να εισαι μαμα....:whistle:)

Σε ρεπριζ ειμαι πολυ καλος λογο cvt κιβωτιου, αλλα απο σταση ειναι αστα να πανε.......

είναι δυνατόν η λαμπρέτα του στάθη να είναι μαμά ρε!!!άκου να δείς την κότα τι λέει ρε
για να έχει δικαιολογία όταν θα την φάει...άκουσον άκουσον τι θα πεί ο θεός ρε!!!η
λαμπρέτα δεν ήταν μαμά, γι'αυτό μου έριξε...αν θλες, μπορούμε να φωνάξουμε οδηγό
απο κύπρο να τρέξει για σένα!!!

Z4 DCT
04-09-11, 10:39
είναι δυνατόν η λαμπρέτα του στάθη να είναι μαμά ρε!!!άκου να δείς την κότα τι λέει ρε
για να έχει δικαιολογία όταν θα την φάει...άκουσον άκουσον τι θα πεί ο θεός ρε!!!η
λαμπρέτα δεν ήταν μαμά, γι'αυτό μου έριξε...αν θλες, μπορούμε να φωνάξουμε οδηγό
απο κύπρο να τρέξει για σένα!!!

Βρε αθλιε γκεμπελικε της παραπληροφορησης....με το smart εννοει ο Σταθης.....:ranting2:

Thomelef
04-09-11, 10:41
Βρε αθλιε γκεμπελικε της παραπληροφορησης....με το smart εννοει ο Σταθης.....:ranting2:

σώωωωωωωωωωωωωωωπα!!!χαχαχ χαχαχαχα...:th_Laie_67-1:

Stathis
04-09-11, 11:47
λοιπον το σμαρτακι ειναι καρα-mother... δεκτος καθε ελεγχος...:original:

το πατημα θα γινει απο σταση.
οχι οτι με το ρολ υπαρχει θεμα, αλλα το κιβωτιο του σμαρτ ειναι λιγο "για παρτη του", ανεβοκατεβαζει οποτε θελει ακομα και στο χειροκινητο...
δηλαδη μπορει να πουμε απο δευτερες και να κατεβασει πρωτη αυτο επειδη ετσι το ειδε!

με τη λαμπρετα δεν παταω προς το παρον, ειμαι σε φαση στρωσιματος...thumb

Thomelef
04-09-11, 12:03
το smartάκι είναι δηλητήριο...θα κλέψει εκκλησία ο σιτάθης...

Z4 DCT
04-09-11, 12:28
ειμαι 68 αλογα και δε μασαω μια ρε κουφαλες:warriorsmiley::warriorsmiley:

Z4 DCT
04-09-11, 12:56
Mιλαμε για τεχνολογια, οχι για παπαριες

https://www.youtube.com/watch?v=ztDbl9qr6dY&feature=fvsr

https://www.youtube.com/watch?v=FaxkGg3qyvU&feature=related

εδω κοιτα το στροφομετρο για να δεις πως κανει το multidrive cvt

https://www.youtube.com/watch?v=5UguUw9kGlY&feature=related

Monsta
04-09-11, 13:02
Δε κανονίζετε κανένα άνοιγμα με ηλεκτρικά ποδήλατα? Θα είναι πιο δίκαιο και για τους δυο σας.

Z4 DCT
04-09-11, 13:06
Ανοιγμα στον βασολοπουλο, να εχω και μεγαλη ευθεια, να το φχαριστηθω.....:warriorsmiley:

Stathis
04-09-11, 13:28
δεν τα ειδα τα βιντεο, αλλα αν θελει 0-120 22΄ και 0-160 1.36', καλα λεει ο μονστα, ελα καλυτερα με το ποδηλατο.... :D :D

m-power_01
04-09-11, 13:32
Να και ένα πάτημα που θα μπορώ να ακολουθήσω!!! Να γίνει ,να γίνει...

Z4 DCT
04-09-11, 16:47
Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο.....:sad::sad:

m-power_01
04-09-11, 16:50
Ηρθε και το τελειωτικο χτυπημα...και μαλιστα κατω απο την μεση.....εμπρος αριστερη ζαντα καλα γρατζουνισμενη σε πεζοδρομιο.....:sad::sad:

είσαι καλά Γιάννη?

Z4 DCT
04-09-11, 16:59
είσαι καλά Γιάννη?

ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ......

Μπαλονε λαστιχα και 4χ4..μονο με τετοιο θα σωθω

m-power_01
04-09-11, 17:03
ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ......

Μπαλονε λαστιχα και 4χ4..μονο με τετοιο θα σωθω

κάποιος ψάχνει δικαιολογίες :whistle:

kplc16
04-09-11, 17:16

μη σε παιρνει απο κατω.τετοιες ζημιες κανω κι εγω οταν παρκαρω.

PANOS-E60
04-09-11, 17:40
μη σε παιρνει απο κατω.τετοιες ζημιες κανω κι εγω οταν παρκαρω.

Ναι, αλλά όχι με το αυτοκίνητο του Γιάννη ! :th_Laie_67-1:

Kostas_1
04-09-11, 18:26

Να κοπει ο Χοντος για ενα μηνα και θα δεις πως στρωνουν.
(το μηνα αυτο φροντισε ομως να εισαι στο νησι :D)

Stathis
04-09-11, 19:05
αρχισε τις δικαιολογιες η ορνιθα ή ειναι ιδεα μου?

Z4 DCT
04-09-11, 19:41
αρχισε τις δικαιολογιες η ορνιθα ή ειναι ιδεα μου?

Η ζαντα του ασσου ρε......

Το μικρο ειναι νηστικο και διψαει για πλαστικα φτερα και πορτες....:th_Laie_67-1:

Thomelef
04-09-11, 23:14
https://www.youtube.com/watch?v=FaxkGg3qyvU&feature=related

εδω κοιτα το στροφομετρο για να δεις πως κανει το multidrive cvt

https://www.youtube.com/watch?v=5UguUw9kGlY&feature=related

που πάς ρε καραμήτρα με το μπλιμπλίκι...φέρε το ψυγείο του να βράσουμε γαλικό,
την εξάτμιση να κάνει πιστολάκι η γυναίκα μου, το fan να χτυπήσουμε φραπέ, το
κοντέρ να το κρεμάσουμε στον τοίχο για ρολόι, και το μοτέρ του να το κάνουμε
ένα απο εκείνα τα ωράια τραπεζάκια...

Z4 DCT
05-09-11, 06:51
που πάς ρε καραμήτρα με το μπλιμπλίκι...φέρε το ψυγείο του να βράσουμε γαλικό,
την εξάτμιση να κάνει πιστολάκι η γυναίκα μου, το fan να χτυπήσουμε φραπέ, το
κοντέρ να το κρεμάσουμε στον τοίχο για ρολόι, και το μοτέρ του να το κάνουμε
ένα απο εκείνα τα ωράια τραπεζάκια...

Προδοσία

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1

Με τον όρο προδοσία, εκ του ρήματος προδίδω, χαρακτηρίζεται γενικότερα η οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων έναντι διαπιστευμένων μέσα σε μια σχέση κοινωνική, μεταξύ ατόμων, ή οργανώσεων, ή μεταξύ και αυτών τούτων, ατόμων και οργανώσεων, ή ακόμα και σε διεθνείς σχέσεις, μεταξύ κυβερνήσεων συμμάχων χωρών, π.χ. προδοσία φίλων, συνεταίρων, σωματείων, συμβαλλομένων εταιρειών, ή μελών ή υπαλλήλων μετ΄ αυτών κ.λπ..

Κύρια αιτία μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι η ηθική κατωτερότητα που μπορεί να οφείλεται σε βαθύτερα αίτια ψυχολογικής σύγκρουσης και που μπορεί να προβάλλεται, κατά τον δράστη, είτε ως εκδίκηση, είτε για διάφορους άλλους ιδιοτελείς σκοπούς π.χ. η «προδοσία του Ιούδα» για «τριάκοντα αργύρια».

Αυτός που διενεργεί προδοσία ονομάζεται προδότης, θηλυκό προδότρια, (στη καθαρεύουσα: προδότις) και στον πληθυντικό προδότες.

Βαρύτερες, κατ΄ έννοια σπουδαιότητας, περιπτώσεις προδοσίας, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία είναι αυτές που στρέφονται κατά της χώρας, ή κατά του ανωτάτου άρχοντα και του πολιτεύματος της χώρας που λαμβάνει και την ιδιαίτερη ονομασία «εσχάτη προδοσία», αμφότερες, και οι μόνες των περιπτώσεων, ποινικά κολάσιμες.
Όλες οι άλλες περιπτώσεις περιορίζονται (ή επαφίενται) στη λαϊκή κατακραυγή, όσο βέβαια επιτρέψει, στη πράξη, η τυχούσα δια παντός μέσου, αντιμαχόμενη προπαγάνδα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πολιτικά ή υψηλόβαθμα πρόσωπα.

Στην νομική επιστήμη, προδοσία είναι το ατομικό έγκλημα της μη αφοσίωσης στο έθνος ή στην πολιτεία. Ένα πρόσωπο που προδίδει το έθνος ή την υπηκοότητά του ή/και καταπατά έναν όρκο αφοσίωσης, και με οποιονδήποτε ηθελημένο τρόπο συνεργάζεται με τον εχθρό, θεωρείται ότι είναι προδότης.

Επίσης προδότης μπορεί να σημαίνει ένα πρόσωπο που προδίδει (ή κατηγορείται ότι πρόδωσε) το πολιτικό κόμμα στο οποίο είναι μέλος, την οικογένειά του, τους φίλους του, την εθνότητά του, την θρησκεία του ή άλλη ομάδα στην οποία τυχόν ανήκει. Συχνά τέτοιες κατηγορίες είναι αμφιλεγόμενες και αστήρικτες, καθώς το πρόσωπο μπορεί να μην συνταυτίζεται με την ομάδα της οποίας είναι μέλος, ή μπορεί να διαφωνεί με τους ηγέτες της ομάδας οι οποίοι τον κατηγορούν. Τυπικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της φυλετικής προδοσίας.

Σε διαφόρους καιρούς, ο όρος «προδότης» έχει χρησιμοποιηθεί ως πολιτικός χαρακτηρισμός, άσχετα αν υπάρχει αποδείξιμη προδοτική ενέργεια. Σε ένα εμφύλιο πόλεμο ή διαμάχη, οι νικητές μπορεί να κρίνουν τους ηττημένους ως προδότες. Ομοίως ο όρος «προδότης» χρησιμοποιείται σε έντονες πολιτικές συζητήσεις - τυπικά ως ύβρις εναντίον πολιτικά αντιφρονούντων, ή εναντίον κρατικών αξιωματούχων που θεωρείται ότι απέτυχαν να ενεργήσουν προς το καλύτερο

:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:

Stathis
05-09-11, 09:10
ασε το μπλα μπλα, και ελα να πατησεις...

Thomelef
05-09-11, 09:38

ο σπαρτιάτης μίλησε!!!:th_Laie_67-1:

Χρίστος
05-09-11, 10:37
σταθη προσεχε μη βαλει τη γυναικα του να πατησει μαζι σου.

Δε σε βλεπω καλα....

Thomelef
05-09-11, 10:59
σταθη προσεχε μη βαλει τη γυναικα του να πατησει μαζι σου.

Δε σε βλεπω καλα....

:th_Laie_67-1:

Z4 DCT
05-09-11, 11:07

Μολις επιστρεψω λεμε........κοιτα να χαρεις αυτες τις μερες γιατι μετα θα πεσεις μπρουμητα.......:th_Laie_67-1:

Thomelef
05-09-11, 11:30
η περιγραφή του αποτελέσματος απο τον γιάννη, θα είναι κάπως έτσι...
ξεκίνημα πρώτης, και μέχρι τα 20 χιλιόμετρα το iq κάνει μισό φανάρι διαφορά, όπου το smart
καλύπτει και ρίχνει και άλλα 2 φανάρια...κουμπώματα δευτέρας, και το smart ρίχνει άλλα 200
φανάρια.
τρίτες δεν κουμπώσαμε, μιάς και δεν έχει νόημα το πάτημα. έπρεπε να πάρω την γυναίκα μου
τηλέφωνο, γιατί εδώ χρειάζεται οδηγός και όχι ρούλης...χρειάζεται χέρια το πράμα!!!φανάρι
φυσικά και ενοώ των αυτοκινήτων!!!:thefinger:

Z4 DCT
05-09-11, 11:33
η περιγραφή του αποτελέσματος απο τον γιάννη, θα είναι κάπως έτσι...
ξεκίνημα πρώτης, και μέχρι τα 20 χιλιόμετρα το iq κάνει μισό φανάρι διαφορά, όπου το smart
καλύπτει και ρίχνει και άλλα 2 φανάρια...κουμπώματα δευτέρας, και το smart ρίχνει άλλα 200
φανάρια.
τρίτες δεν κουμπώσαμε, μιάς και δεν έχει νόημα το πάτημα. έπρεπε να πάρω την γυναίκα μου
τηλέφωνο, γιατί εδώ χρειάζεται οδηγός και όχι ρούλης...χρειάζεται χέρια το πράμα!!!φανάρι
φυσικά και ενοώ των αυτοκινήτων!!!:thefinger:

Αγορι....ειμαι 77 κιλα.....ο Σταθης ειναι 105++ οποτε βαλε και αυτη την διαφορα στο παιχνιδι....:whistle:

Thomelef
05-09-11, 11:36
Αγορι....ειμαι 77 κιλα.....ο Σταθης ειναι 105++ οποτε βαλε και αυτη την διαφορα στο παιχνιδι....:whistle:

ok!!!μόλις μου απάντησες για το μύνημα που σου έστειλα για το όργανο γυμναστικής :thefinger:

Z4 DCT
05-09-11, 11:37
ok!!!μόλις μου απάντησες για το μύνημα που σου έστειλα για το όργανο γυμναστικής :thefinger:

:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:

Thomelef
05-09-11, 11:38
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:

πότε να'ρθω για γυμναστική???:original:

Z4 DCT
05-09-11, 11:41
πότε να'ρθω για γυμναστική???:original:

Αυτα θελω

Stathis
05-09-11, 11:59

σιγα μην ειμαι και 200 ρε αγορι...
95 ειμαι, πες 20 κιλα διαφορα χοντρικα υπερ σου.
τι αλλο θες?
αντε θα βαλω και το συνοδηγο μου στις κοντρες τον κατσαραιο μεσα που ειναι 100+...
να δω τι δικαιολογια θα εχεις μετα...

Z4 DCT
05-09-11, 12:03
σιγα μην ειμαι και 200 ρε αγορι...
95 ειμαι, πες 20 κιλα διαφορα χοντρικα υπερ σου.
τι αλλο θες?
αντε θα βαλω και το συνοδηγο μου στις κοντρες τον κατσαραιο μεσα που ειναι 100+...
να δω τι δικαιολογια θα εχεις μετα...

Κρυβεις κιλα.....95 με τιποτα :original:.....

Stathis
05-09-11, 12:10
κοιτα με το να αλλαζεις συνεχως συζητηση δεν καταφερνεις τιποτα...
παμε σε φαρμακειο πριν το πατημα να με ζυγισεις...

Z4 DCT
05-09-11, 12:13
κοιτα με το να αλλαζεις συνεχως συζητηση δεν καταφερνεις τιποτα...
παμε σε φαρμακειο πριν το πατημα να με ζυγισεις...

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Ειπαμε το θεμα εχει κλειδωσει....μολις ερθω....

S8N
05-09-11, 12:32
Καλά ρε Γιάννη, 77 κιλά είσαι μόνο? Τόσο ήμουν εγώ στην 3η Δημοτικού. Είσαι ολιγαρκής στο φαγητό ή απαγορεύεις το μαγείρεμα για να μη λερώνεται η κουζίνα? :original:

Z4 DCT
05-09-11, 12:33
Καλά ρε Γιάννη, 77 κιλά είσαι μόνο? Τόσο ήμουν εγώ στην 3η Δημοτικού. Είσαι ολιγαρκής στο φαγητό ή απαγορεύεις το μαγείρεμα για να μη λερώνεται η κουζίνα? :original:

25 χιλιομετρα ποδηλατο την ημερα και μαζι 5 χλμ τρεξιμο thumb

Και τρωω οτι βρω μπροστα μου

S8N
05-09-11, 12:39
25km ποδήλατο kai 5κμ τρέξιμο... Εκείνη την ανηφόρα πριν το σπίτι σου πάντως εγώ δεν την έβγαζα ούτε με το Astra!

Προφανώς είσαι ο Έλληνας Ρόκυ Μπαλμπόα. Πες μας, τον χειμώνα πηγαίνεις Αράχωβα και προπονείσαι σε στάβλους κόβοντας ξύλα και κάνοντας μονόζυγο από κεραμοσκεπές?

Z4 DCT
05-09-11, 12:42
25km ποδήλατο kai 5κμ τρέξιμο... Εκείνη την ανηφόρα πριν το σπίτι σου πάντως εγώ δεν την έβγαζα ούτε με το Astra!

Προφανώς είσαι ο Έλληνας Ρόκυ Μπαλμπόα. Πες μας, τον χειμώνα πηγαίνεις Αράχωβα και προπονείσαι σε στάβλους κόβοντας ξύλα και κάνοντας μονόζυγο από κεραμοσκεπές?

χαχαχαχαχ ολα μια συνηθεια ειναι......

Stathis
05-09-11, 13:29

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Z4 DCT
05-09-11, 15:23
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Ρε χοντρελα γελας με τα 77 κιλα μου......:shok:

Σε λιγο θα θες βοηθεια για να χωρας να μπαινεις στο γραφειο, αν κρινω απο την τελευταια φορα που σε ειδα....:whistle:....ΟΒΕΛΙΞ

Stathis
05-09-11, 15:51
οχι, γελασα διοτι το να απαγορευεις το μαγειρεμα για να μη λερωνεται η κουζινα μου φαινεται απολυτα "γιαννης"...
χαχαχαχαχχαχαχαχαχα:hystericalb s1::hystericalbs1:

και ανεϋ πλακας, τεραστιο recpect στο γιαννη για ολα αυτα που εχει κανει στη ζωη του...
ο νοων... νοειτω...thumb

aristent
05-09-11, 18:06

:hystericalbs1: :hystericalbs1: πως τα λες ετσι Αρη??? :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

25 χιλιομετρα ποδηλατο την ημερα και μαζι 5 χλμ τρεξιμο thumb

Και τρωω οτι βρω μπροστα μου

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

.....
και ανεϋ πλακας, τεραστιο recpect στο γιαννη για ολα αυτα που εχει κανει στη ζωη του...
ο νοων... νοειτω...thumb

+1thumb

Z4 DCT
05-09-11, 18:21
Κοροιδευετε ρε ντολμαδακια.....θα σας δω ολους μολις γυρισω, που θα ειστε σα παραγεμισμενα χωριατικα λουκανικα....(μμμμμ θυμιζει ταμ ταμ αυτο...:hystericalbs1:)

aristent
05-09-11, 18:36
Κοροιδευετε ρε ντολμαδακια.....θα σας δω ολους μολις γυρισω, που θα ειστε σα παραγεμισμενα χωριατικα λουκανικα....(μμμμμ θυμιζει ταμ ταμ αυτο...:hystericalbs1:)

:th_Laie_67-1:Αυτο ξαναπεστο!!!...ακομη παλευω να χασω ΚΑΙ τα κιλα των διακοπων και δεν παλευεται με τιποτα!!!....η ορεξη δεν κοβεται!!!...ασε που ακομη οι μπυρες πανε σφαιρα:thumbsup:

hades7
05-09-11, 18:37

kai pios sou eipe oti theloume na gyriseis
den ta mathes ta nea xekinisame diadiktiako erano na mazepsoume kana frago na mineis ekei pou eisai na kaneis kai proponisi gia ton podilatiko gyro tis afrikis akoys ekei kano 25 xil podilato thn mera mas trelanes sto psema

fanisk
05-09-11, 18:38
Γιαννη αυτη εχεις βαλει φωτο προφιλ στο facebook?

https://2.bp.blogspot.com/_S4-7LbUvqUI/SbOC2QmjaTI/AAAAAAAAABY/mdn5OqnkADs/s400/gira.jpg

:hystericalbs1:

aristent
05-09-11, 18:42
Γιαννη αυτη εχεις βαλει φωτο προφιλ στο facebook?

https://2.bp.blogspot.com/_S4-7LbUvqUI/SbOC2QmjaTI/AAAAAAAAABY/mdn5OqnkADs/s400/gira.jpg

:hystericalbs1:

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: ειναι και αυτο μια..... "συζυγικη απορια..."!!! on topik και παλι!!!! :th_Laie_67-1:

S8N
05-09-11, 18:48

Άντε βρε Γιαννάκη, μας έχεις λείψει βρε μπαγάσα!

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/bitch-tits.jpg

S8N
05-09-11, 18:50
Άσχετο: Γιάννη, μπορείς ν' αλλάζεις κι εσύ στο ποδήλατο αλυσίδα εν κινήσει όπως ο πρωθυπουργός μας?

aristent
05-09-11, 18:55
Άντε βρε Γιαννάκη, μας έχεις λείψει βρε μπαγάσα!

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/bitch-tits.jpg

Ολοι οι αδυνατοι θελουν εναν χοντρο φιλο!!!:thumbsup:

Z4 DCT
05-09-11, 19:14
kai pios sou eipe oti theloume na gyriseis
den ta mathes ta nea xekinisame diadiktiako erano na mazepsoume kana frago na mineis ekei pou eisai na kaneis kai proponisi gia ton podilatiko gyro tis afrikis akoys ekei kano 25 xil podilato thn mera mas trelanes sto psema

Αρη μου δεν θα αντιδικησω μαζι σου........αλλα ψεματα δεν εχω αναγκη να πωthumb

Lambros46
05-09-11, 19:22
Γιάννη ποδήλατο γυμναστικής ή κανονικό ποδήλατο κάνεις???Αν κάνεις με κανονικό πού κάνεις τόσα χιλιόμετρα??Ελπίζω όχι μέσα στη πόλη και παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα :thumbsup:!!

Z4 DCT
05-09-11, 19:27
Γιάννη ποδήλατο γυμναστικής ή κανονικό ποδήλατο κάνεις???Αν κάνεις με κανονικό πού κάνεις τόσα χιλιόμετρα??Ελπίζω όχι μέσα στη πόλη και παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα :thumbsup:!!

Tα κανω σε νησι.....τωρα το καλοκαιρι το κανω συνδιαστικα....η ποδηλατο με τρεξιμο η ενα απο τα δυο μονο του..αλλα καθε μερα ενα στα σιγουρα

hades7
05-09-11, 19:38
Αρη μου δεν θα αντιδικησω μαζι σου........αλλα ψεματα δεν εχω αναγκη να πωthumb

exases to xioumor sou stin aigina thalassolike? ego s agapao re 24 thanks tha sou doso re na deis.....

Kostas_1
05-09-11, 20:42
Καλα μιλαμε το θρεντ ειναι εντελως εντος θεματος. Μου φαινεται θα πεσει
https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS86sQR9uaErtUxlw6CXUJDUwKaDV6uz qk3cYlp_mbkLSY3hyoW

Stathis
05-09-11, 22:21
αλλαξε τον τιτλο κωστα και θα εισαι οκ... χαχαχαχα