PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW θανατηφορο τροχαιο στη Μεσογειων

fanisk
02-09-11, 01:36
https://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=z_ht_z9cz_g_d_kc%3d

:shok::shok:

Κανας γνωστος, γνωστου? Κριμα τα παιδια..

giannis_compact
02-09-11, 01:51
Πω πω:(
Απο το πως εγινε το αυτοκινητο καταλαβαινει
κανεις την ταχυτητα με την οποια κινουταν!
Γιαυτο και δε χρειαζονται πολλες μαγκες στο δρομο!
Κριμα που δυο τοσο νεαρες ψυχες χαθηκαν μεσα στις λαμαρινες!

katsaraios
02-09-11, 03:22
κριμα νεα παιδια ,κριμα και για γονεις συγγενεις που χανουν ετσι κοσμο !!!
στο ρεπορταζ ενας αυτοπτης παντως λεει για εμποδιο ,τωρα τι πεταχτηκε μπροστα που να ξερεις ουτε θα μαθουμε...

stefm5
02-09-11, 08:05
στη μεσογείων με τέτοια ταχύτητα...τί να πεις...κρίμα..
ευτυχώς που δε σκότωσαν κι άλλους...

το όχημα έχει ταχύμετρο με μίλια απ' οτι φαίνεται

DionisisM5
02-09-11, 09:00
Αγνωριστο το αυτοκινητο..........Ετρεχαν με πολλα χιλιομετρα.....!

fast-enough
02-09-11, 09:24
Το ταχύμετρο δείχνει πάνω από 120 μίλια... (200χλμ/ώρα) !!!

nik200
02-09-11, 09:57
επειδη ειμαι απο την γειτονια το αμαξι φαινεται γνωστο...και επειδη το συζητησα, δεν ακουσα απο κανεναν οτι ειναι καποιος απο εδω...

Thomelef
02-09-11, 10:52
πωπωπω παναγίτσα μου. κρίμα ρε γμτ...

panos90
02-09-11, 11:00
130 Μιλια.. 208 χιλιομετρα.. με φρεναρισμα κιολας ( ? )

πισωκινητο + κατηφορα + ασφαλτος γυαλι + πιθανα νερα + 200αρα.. ε δεν θελει και πολυ..

(τα βραδια εχει αυτοματο ποτισμα στη μεσαια νησιδα και ξεφευγουν στον δρομο)

Skyline_IS
02-09-11, 11:04
Κριμας..Ελαφρυ να ειναι το χωμα...

Απ οτι βλεπω πρεπει να ηταν απο τα 1πρωτα 36αρια χωρις αεροσακους :shok:

BILL007
02-09-11, 11:05
Εκτός απο τα συλλυπητήρια, εγώ έχω απορία πως το όχημα έχει ακόμα ρεύμα...Στα Ε36 δεν είχαν το σύστημα που αν γίνει πρόσκρουση ή ανατροπή κόβει τα ρεύματα???

giannis_compact
02-09-11, 12:49
Εκτός απο τα συλλυπητήρια, εγώ έχω απορία πως το όχημα έχει ακόμα ρεύμα...Στα Ε36 δεν είχαν το σύστημα που αν γίνει πρόσκρουση ή ανατροπή κόβει τα ρεύματα???
Πολλες φορες το καντραν τρωει κολλημμα και μπορει χωρις ρευμα να κρατησει ολα τα λαμπακια αναμμενα Βασιλη!
Το χω δει και σε Ε36 και σε Ε46!Ακομα και χωρις ρευμα!thumb

Nikos
02-09-11, 13:09
Εγω εχω εδω και χρονια μια απορια..... ποσο εγκυρο μπορει να ειναι αυτο που λεγεται οτι "το κοντερ ειχε σταματησει στα "τοσα" χιλιομετρα", ειτε αφορα αυτοκινητο ειτε μοτοσυκλεττα. Ειδικα αν μιλαμε για ηλεκτρικο κοντερ γινεται ακομα ποιο υποπτο.
Εμενα μου φαινεται μεγαλη μουφα και εχει τις ριζες της στα 70s οταν τα ατυχηματα κυριως με μηχανες ηταν καθημερινα και δινοταν μεγαλη δημοσιοτητα .
Λογικα σκεπτομενα δε στεκει με τιποτα παντως.

Stamatis
02-09-11, 13:17
24 και 23.
Κριμα.

konstantinaM3
02-09-11, 14:29
κριμα......

Moufas E46
02-09-11, 15:53
Εγω εχω εδω και χρονια μια απορια..... ποσο εγκυρο μπορει να ειναι αυτο που λεγεται οτι "το κοντερ ειχε σταματησει στα "τοσα" χιλιομετρα", ειτε αφορα αυτοκινητο ειτε μοτοσυκλεττα. Ειδικα αν μιλαμε για ηλεκτρικο κοντερ γινεται ακομα ποιο υποπτο.
Εμενα μου φαινεται μεγαλη μουφα και εχει τις ριζες της στα 70s οταν τα ατυχηματα κυριως με μηχανες ηταν καθημερινα και δινοταν μεγαλη δημοσιοτητα .
Λογικα σκεπτομενα δε στεκει με τιποτα παντως.

εννοεισ αυτο που λενε αν μεινει η βελονα στα 150 σημαινει πως ετρεχε με τοσα?

Jimmakos
02-09-11, 15:55
2 ψυχές χάθηκαν και εμείς καθόμαστε να αναλύσουμε με πόσα πήγαινε το μπουρδέλο και αν κόβει τα ρεύματα σε στούκα ή αν έχει αερόσακους..... Ωραία!

Προσέχτε τα τα ρημάδια δεν είναι δρόμοι αυτοί για πλακώματα! Κάτι τέτοια βλέπω και με πιάνει η ψυχή μου!

Κρίμα, συλληπητήρια και ελαφρύ το χώμα στα παιδιά που έφυγαν........

nikos-Mpacket
02-09-11, 16:21
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει τα 2 παλικαρακια,

Τρομακτικη η εικονα της BMW που μαλλον ειχε φορτωσει πολλα χιλιομετρα,κριμα και για τα νιατα των παιδιων που χαθηκαν αλλα και για τις οικογενειες τους.

Ας ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι στους δρομους για να μην συμβαινουν τετοια περιστατικα.

Z-man
02-09-11, 17:00
Κρίμα ,ο Θεός να τους αναπαυει...Η εικόνα του κόμμενου Ε36 μας στελνει ενα μηνυμα :Οσο τρελα κ αν εχουμε για τα bmwδακια μας δεν ειναι τανκς ,εμεις δεν ειμαστε κ οι καλυτεροι οδηγοι στο κοσμο κ τελος οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι πιστες...Οποιος θελει να κανει το κατι παραπανω στις πιστες κ μονο γιατι ειναι κριμα να χανεται η ζωη απ αυτη την ηλικια...

skandalis447
02-09-11, 18:12
Παιδια πραγματικα κριμα για τα παιδια που χαθηκαν...Ειναι οντως απο τα χειροτερα που εχω δει...Απλα μην γραφετε πραγματα που δεν στεκουν...
Και το κοντερ και το ταχυμετρο ειναι στο 0...οχι σε καποια ταχυτητα...Αρα το αμαξι ειχε ρευμα ακομα και μετα το τρακαρισμα...Επισης τα Ε36 δεν εχουν συστημα κοψιματος ρευματος σε περιπτωση τρακαρισματος...Απο το Ε46 το εχουν οι τριαρες...Γιαυτο και πολλα Ε36 επαιρναν φωτια μετα απο χτυπημα στον δεξιο μασπιε...οπου και περναγε το καλωδιο της μπαταριας για οσα την ειχαν πισω...

BILL007
02-09-11, 18:36
Επισης τα Ε36 δεν εχουν συστημα κοψιματος ρευματος σε περιπτωση τρακαρισματος...Απο το Ε46 το εχουν οι τριαρες...Γιαυτο και πολλα Ε36 επαιρναν φωτια μετα απο χτυπημα στον δεξιο μασπιε...οπου και περναγε το καλωδιο της μπαταριας για οσα την ειχαν πισω...

thumbthumbthumb

SoNiC_77Gr
02-09-11, 18:45
Κριμα οτι κ να λεμε ειναι λιγο αλλα πρεπει να εχουμε κ λιγο μυαλο στο κεφαλι μας.. Θα πηρε το αμαξι στα χερια του, ειχε κ την κοπελα διπλα, θα ηθελε να το παιξει κ λιγο ιστορια κ να τα αποτελεσματα... Να ξερουμε που μας περνει κ για ποιον λογο οταν ειναι να κανουμε την "τρελα" μας..
Ασχετο: σαν 5αρα μου φανηκε οτι ειναι αλλα ετσι οπως εχει γινει ακρη δν βγαζω..

skandalis447
02-09-11, 20:36
Ολοι μας στη ζωη μας εχουμε περασει στιγμες "μαλ...ιας" που οδηγωντας εχουμε ξεπεραει τα ορια τα δικα μας η του εκαστοτε αυτοκινητου...Εχοντας φτασει τα 35,ευχαριστω το Θεο που σε (ευτυχως ελαχιστες) στιγμες απολυτης μαλ...ιας μου ηταν εκει να με κρατησει στη ζωη...Πλεον μονο σε περιβαλλον πιστας πηγαινω πραγματικα γρηγορα...
Ολοι οι ανθρωποι χρειαζομαστε και τυχη στη ζωη μας...Δυστυχως τα 2 παιδια δεν ειχαν την τυχη με το μερος τους την στιγμη που επρεπε...κριμα...

S8N
02-09-11, 23:41
Πόσα τέτοια συμβαίνουν κάθε μέρα και δεν παίρνουμε χαμπάρι? Σήμερα απεβίωσε στο Νοσοκομείο Παίδων και ένα 10χρονο αγοράκι, επίσης θύμα τροχαίου. Οι γονείς του, παρά τον αφόρητο πόνο τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του σε ασθενείς, σώζωντας έτσι 3 παιδάκια:

https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126520

Πριν λίγο καιρό ανοίξαμε μια συζητηση για τα νεανικά τροχαία. Αυτό το επεισόδιο των 'Πρωταγωνιστών', το οποίο ήταν και η αφορμή, πρέπει να παίζεται σε όλα τα σχολεία.

Και κάτι ακόμη: Οι γονείς μου μου είχαν απαγορεύσει να πηγαίνω οπουδήποτε με ξένο αυτοκίνητο. Επέμεναν να παίρνω το δικό μου. Επέμεναν όμως να μην έχω και συνεπιβάτες, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Τότε μου φαινόταν παράλογο, σήμερα όμως που είμαι πατέρας το δικαιολογώ απολύτως. Και πάλι, πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Monsta
03-09-11, 09:56
Αυτό το επεισόδιο των 'Πρωταγωνιστών', το οποίο ήταν και η αφορμή, πρέπει να παίζεται σε όλα τα σχολεία.

Αυτό ακριβώς Άρη. Αφού η οδηγική παιδεία στη χώρα μας = ΜΗΔΕΝ.

Θυμάμαι στο high school στην Αμερική που είχαμε 'driver's ed', τα βίντεο που μας δείχνανε από crash dummies και που φτάνανε μετά τη σύγκρουση αν δε φορούσαν ζώνη. Και μιλάμε για εποχή του 80.

Z4 DCT
03-09-11, 10:14
Αυτό ακριβώς Άρη. Αφού η οδηγική παιδεία στη χώρα μας = ΜΗΔΕΝ.

Θυμάμαι στο high school στην Αμερική που είχαμε 'driver's ed', τα βίντεο που μας δείχνανε από crash dummies και που φτάνανε μετά τη σύγκρουση αν δε φορούσαν ζώνη. Και μιλάμε για εποχή του 80.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα θα το πω....και ας ειμαι off topic

Υπαρχει ζωνη ασφαλειας που να κραταει το επιταχυνομενα κιλα των δυο σας σε συγκρουση....εχετε τετοια ψευδαισθηση???...αυτα ειναι για τον φυσιολογικο κοσμο, οχι για king size Gorillaz.......:whistle::whistle:

Monsta
03-09-11, 10:28
Μέχρι πόσα κιλά κρατάει η ζώνη ρε Γιαν μαζί με την επιταχυνόμενη δύναμη? Max 100 ??

Οι nfl / nba παίχτες των 6'5'' & 260#s δλδ δεν είναι ασφαλείς σε περίπτωση σύγκρουσης?

nik200
03-09-11, 10:36
Και κάτι ακόμη: Οι γονείς μου μου είχαν απαγορεύσει να πηγαίνω οπουδήποτε με ξένο αυτοκίνητο. Επέμεναν να παίρνω το δικό μου. Επέμεναν όμως να μην έχω και συνεπιβάτες, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Τότε μου φαινόταν παράλογο, σήμερα όμως που είμαι πατέρας το δικαιολογώ απολύτως. Και πάλι, πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου.

θα συμφωνησω..ποτε μην μπαινετε σε ανθρωπους που δεν εχετε εμπιστοσυνη..οπως και σε πολυ γρηγορα αυτοκινητα αν δεν εχετε τρελη εμπιστοσυνη στο οδηγο..ο συνδυασμος των δυο ειναι θανατηφορος..

οπως αναφερθηκε ολοι εχουμε κανει τις μ...κιες μας..επισης θα συμφωνησω..και ακομα και σημερα μπορει να συνεχιζουμε πολλοι..και εγω μεσα σε αυτους..ο καλος οδηγος απλα ξερει που να σταματησει..και ποσο τον "παιρνει" να κανει κατι..ηδη κυκλοφορουν πολλοι "φονιαδες" στους δρομους...

αρα full γκαζι μονο μεσα σε πιστες...και παντα με τον καταλληλο εξοπλισμο ασφαλειας...

και για να κλεισω..χιλια κριμα για τα παδια που χαθηκαν...και ελαφρυ το χωμα τους αλλα για σκεφτειτε να μην πεθαιναν και να παρεμεναν παραπληγικοι για την υπολοιπη ζωη τους..παω και στοιχημα οτι (οσο μακαβριο και αν ακουστει) στανταρ καθε μερα που θα περναει θα σκεφτονται οτι θα ηταν πολυ καλυτερο να ειχαν πεθανει....τρομακτικες σκεψεις αλλα ταυτοχρονα και πολυ πραγματικες...

Nikos
04-09-11, 10:39
Ένα έχω να σας πω.....κάθε φορά που κάποιος ποσταρει ένα σοβαρό ατύχημα το ρίχνουμε όλοι στα ευχελαια , την αμπελοσοφια , τις προσευχές , τα ταματα και τα θυμιατα και μόλις φύγουμε από καμία συγκέντρωση στον ταμ ταμ η από ζαχο στη Βάρκιζα τα κοντέρ 200αριζουν στο 5λεπτο. Επίσης μόλις κάποιος στο φανάρι μας κοιτάξει λίγο πονηρά έχουμε απογειωθεί στο δευτερόλεπτο. Καλά τα λόγια αλλά κάποια στιγμή ας τα κάνουμε πράξη αν και εφόσον τα πιστεύουμε. Say what you do, do what you say

nik200
04-09-11, 22:25
σημερα πληροφορηθηκα οτι το bmw που εφυγε και το παιδι ειναι ενα παλικαρι που μενει στο ιδιο δρομο με εμενα λιγο πιο κατω....καποτε το ειχα γνωρισει το παιδι και το αμαξι ηταν ενα 318is ...στεναχωρηκα πολυ καθως το παλικαρι σε σχεση με παρα πολλους που ξερω ηταν πολυ πιο νορμαλ οδηγος..κριμα-πολυ κριμα..ελαφρυ το χωμα σου φιλε...

spyrosK
04-09-11, 23:10
o Θεος να αναπαυσει τα παιδια που φυγαν τοσο προωρα και να δωσει στους δικους τους κουραγιο και δυναμη.. προχθες σκοτωθηκε γνωστος μου με μηχανη 32 χρονων, κριμα για τα παιδια, τα λογια ειναι φτωχα σ αυτες τις περιπτωσεις...μονο προσοχη στους δρομους, οχι τρελες και ο Θεος βοηθος..

fanisk
05-09-11, 00:46
o Θεος να αναπαυσει τα παιδια που φυγαν τοσο προωρα και να δωσει στους δικους τους κουραγιο και δυναμη.. προχθες σκοτωθηκε γνωστος μου με μηχανη 32 χρονων, κριμα για τα παιδια, τα λογια ειναι φτωχα σ αυτες τις περιπτωσεις...μονο προσοχη στους δρομους, οχι τρελες και ο Θεος βοηθος..

Σπυρο λυπαμαι.. απο δικο του λαθος ή αλλου οδηγου?