Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Toyota's new Nurburgring lap record

Monsta
31-08-11, 21:14
Σε λίγα χρόνια θα μαζεύονται τα παιδιά μας με κάτι τέτοια στο Ναό και θα σχολιάζουν ποιανού τα ..............λάστιχα έκαναν περισσότερο θόρυβο. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

https://www.youtube.com/watch?v=3MxYuobQ5BE&feature=player_embedded#!

A και.......... :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Leonidas_E39
31-08-11, 21:26
Καταρχην Κωστα να σε ευχαριστησουμε για το βιντεο .

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι μπορει να εκανε new lap record αλλα ο ηχος του μου θυμιζε μινιατουρα F-16 που ετοιμαζεται να απωγειωθει και με ξενερωσε αφανταστα . Καλυτερα να ακουω εναν V8 να σκυλιαζει και ας βγω 35ος.:thumbsdown::thumbsdown:

Monsta
31-08-11, 21:32
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ξενέρωμα χτυπάει κόκκινο Λεωνίδα.

Leonidas_E39
31-08-11, 21:34
Οπως παντα ποτε εβγαλε κατι σωστο η TOYOTA και θα βγάλει τωρα . Μεχρι και το Carbon μου φανηκε υποδυεστερης ποιοτητας . :thumbsdown::thumbsdown:

dark knight
31-08-11, 21:35
λες και ακουω το μετρο

nikos1400
31-08-11, 22:05
:thumbsdown::thumbsdown:

Καντε σχεδια απο τωρα.
Φυλαξτε ενα βενζινοκινητοοοοοο.......
thumb

SoNiC_77Gr
31-08-11, 22:09
Ηλεκτροκινητο ειναι αυτο το πραγμα??

Leonidas_E39
31-08-11, 22:11
Το εβαλα και δευτερη φορα να το ακουσω και τελικα ενα μπορω να πω .

ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ 6ΚΥΛΙΝΔΡΟ μοτερ και ας ειναι ταφος στο δρομο.

Monsta
31-08-11, 22:13
Θα μας λείψουν τα ρημάδια.

https://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Leonidas_E39
31-08-11, 22:15
Εγω παιρνω την ξανθια και παρτε εσεις τα Ρημαδια. Μενω και μια ζωη με το 39αρι δεν εχω προβλημα. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

steliose36
31-08-11, 23:12
παιδια καλως η κακως καποτε θα μας τελειωσει το καυσιμο(ελπιζω να μην ζω χαχα)αλλα θεωρω λαθος να κρινουμε με βαση οτι μας αρεσει ενας κινητιρας εσωτερικης καυσης μια ολοκληρη προσπαθεια!εγω παντως θα πω μπραβο γιατι εστω και με ηλεκτρισμο εφτιαξαν ενα τετοιο αμαξι...δηλαδη η toyota ειναι αχρηστη σαν μαρκα και χρησιμοποιει κατωτερης ποιοτητας ανθρακονηματα νομιζω οτι απλα ειναι αστεια...δεν το λεω με υφακι για να μην παρεξηγηθω απλως μου φαινεται αδικο να κραζουμε καποια εταιρεια επειδη κανει κατι διαφορετικο...

pilot
01-09-11, 00:59
άμα δεν ακούγετε κόφτης στις 9000...αααααααααα τατ τατ τατ τατ τατ τατ....

Bellof-3
01-09-11, 01:23
Tα παντα ειναι θεμα αισθησεων και οχι καθαρων αριθμων...

αμα δε σε καυλωνει (σορρυ αλλα δεν εκφραζεται αλλιως) το αμαξι... δε σου χρειαζεται...

ειναι σαν αυτο που λεμε για τα audi το gtr και διαφορα αλλα αυτοκινητα που με τα υπερεξλιγμενα ηλεκτρονικα γραφουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ χρονους...

αμα το αυτοκινητο δεν διεγειρει ολες σου τις αισθησεις... τοτε εχει αποτυχει... οσο καλο και να ναι μηχανολογικα...

γι αυτο κι ο κοσμος ακομα νοσταλγει τα αυτοκινητα των περασμενων δεκαετιων... γιατι προσεφεραν pure driving pleasure (οχι οπως την εννοει η bmw βεβαια)... μιλαμε για πραγματικα αυτοκινητα...

Thomelef
01-09-11, 06:52
ok ξενερωτικός ο ήχος, αλλά...μιλάμε για αμάξι, που δεν έχει φτιαχτεί για να διεγείρει αισθήσεις
στον μέσο οδηγό, ούτε και για αυτοκίνητο κυκλοφορίας. μιλάμε για αμάξι που έχει φτιαχτεί για
να γράφει χρόνους, και να περνάει ότι βρεί μπροστά του. και εγώ καμμένος petrolhead είμαι, αλλά
η αλήθεια να λέγεται, το όχημα είναι καθαρό όπλο ότι ήχο και αν βγάζει. θα συμφωνούσα με όλα
όσα είπατε, αν μιλούσαμε για κάποιο πολιτικό αυτοκίνητο τύπου άουντι, ή μερσεντές, η μπεμβέ.
στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχουμε ένα καθαρά αγωνιστηκό όχημα, με καλοζυγισμένο πλαίσιο,
με απίστευτο στύσιμο, και ένα lap record.ας μην αδικούμε την τουότα λοιπόν για το συγκεκριμένο
όχημα.

mormon
01-09-11, 07:44
Οπως παντα ποτε εβγαλε κατι σωστο η TOYOTA και θα βγάλει τωρα . Μεχρι και το Carbon μου φανηκε υποδυεστερης ποιοτητας . :thumbsdown::thumbsdown:

Λεωνιδα μου εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος!
οχι επειδη δουλευω στη TOYOTΑ αλλα τοσα χρονια το ονομα που εκανε δεν το εκανε τυχαια! το οτι δεν εχει αυτοκινητα που να κεντριζουν το οδηγικο μας ενδιαφερον συμφωνω απολυτα αλλα εκει που με βρισκεις αντιθετο ειναι στο οτι ποτε δεν εβγαλε σωστο αυτοκινητο! ειναι χρονια πρωτη σε πωλησεις!
να σου θυμησω celica gt4, AE86, supra. Tα ηρωικοτατα corrola,avensis που κυκλοφορουν στον δρομο!

φυσικα ολα αυτα στα λεω σε πολυ φιλικο κλιμα για να στα ψαλω το σαββατο στον καφε!:th_Laie_67-1:

Bellof-3
01-09-11, 12:57
ok ξενερωτικός ο ήχος, αλλά...μιλάμε για αμάξι, που δεν έχει φτιαχτεί για να διεγείρει αισθήσεις
στον μέσο οδηγό, ούτε και για αυτοκίνητο κυκλοφορίας. μιλάμε για αμάξι που έχει φτιαχτεί για
να γράφει χρόνους, και να περνάει ότι βρεί μπροστά του. και εγώ καμμένος petrolhead είμαι, αλλά
η αλήθεια να λέγεται, το όχημα είναι καθαρό όπλο ότι ήχο και αν βγάζει. θα συμφωνούσα με όλα
όσα είπατε, αν μιλούσαμε για κάποιο πολιτικό αυτοκίνητο τύπου άουντι, ή μερσεντές, η μπεμβέ.
στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχουμε ένα καθαρά αγωνιστηκό όχημα, με καλοζυγισμένο πλαίσιο,
με απίστευτο στύσιμο, και ένα lap record.ας μην αδικούμε την τουότα λοιπόν για το συγκεκριμένο
όχημα.

https://www.youtube.com/watch?v=acSGbO0MGGI&feature=related

dblade
01-09-11, 13:36
Tωρα καπως συνηλθε το τοπικ thumb :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Τι ηχος ειναι αυτος!!!!!!!!!!

Thomelef
01-09-11, 14:40
ok forgive me. παρασηρώμενος απο τον τίτλο, ούτε καν πρόσεξα τον χαρακτηρισμό EV(electric vehicle), αλλά
ούτε και είδα τον τελικό χρόνο του βίντεο, που είναι το τραγικότατο 7.47+, πράγμα που το κάνει να
είναι 25 δευτερόλεπτα πιο αργό απο το loaded...SR8, και τα μυαλά στα μίξερ βεβαίως βεβαίως...sorry
για τις βλακείες που είπα χωρίς να δώ ολόκληρο το βίντεο και τοτν αρχικό τίτλο...ουσιαστικά, μιλάμε
για άλλο ένα κασόνι της σύγχρονης εποχής...

Leonidas_E39
01-09-11, 15:19
ok forgive me. παρασηρώμενος απο τον τίτλο, ούτε καν πρόσεξα τον χαρακτηρισμό EV(electric vehicle), αλλά
ούτε και είδα τον τελικό χρόνο του βίντεο, που είναι το τραγικότατο 7.47+, πράγμα που το κάνει να
είναι 25 δευτερόλεπτα πιο αργό απο το loaded...SR8, και τα μυαλά στα μίξερ βεβαίως βεβαίως...sorry
για τις βλακείες που είπα χωρίς να δώ ολόκληρο το βίντεο και τοτν αρχικό τίτλο...ουσιαστικά, μιλάμε
για άλλο ένα κασόνι της σύγχρονης εποχής...

:thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:

Konstantinos E60
01-09-11, 15:48
Σφεντόνα το μίξερ..!!!