Επιστροφή στο Forum : ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
m_power_lunatic
27-08-11, 15:06
Ξεκιναω αυτο το thread για μια πολυ πονεμενη ιστορια για πολλους κατοχους αυτοκινητων.Τα τελευταια χρονια το κακο εχει παραγινει,η κριση,η ανεργια εχει ωθησει πολυ κοσμο στην παρανομια και σε συνδυασμο με την ελευση μεταναστων (που ηταν κλεφτοκοταδες στο μπουρδελο που ζουσανε και ηρθανε να κλεψουνε τη χωρα που τους φιλοξενει νομιμα ή οχι) το φαινομενο εχει παρει μεγαλες διαστασεις.
Αν σκεφτει κανεις οτι ειναι μια παρανομη δραστηριοτητα που αφηνει πολυ χρημα σε συγκριση με το ρισκο που παιρνει κανεις και τις επιπτωσεις που μπορει να εχει τοτε μπορει να καταλαβει γιατι εχει γιγαντωθει το φαινομενο.Μην ξεχναμε οτι υπαρχει μια σαφης αποσταση αναμεσα στα εγκληματα κατα περιουσιας (κλοπη αυτοκινητου) και εγκληματα κατα ζωης (δολοφονιες κτλ).Επιπλεον στην πλειονοτητα των περιπτωσεων αυτοι που ασχολουνται μονο με αυτο (δεν ειναι δοκιμο αλλα ας πουμε επαγγελματικα ή κατεξακολουθηση) συνηθως δεν οπλοφορουν παρα μονο τα συνεργα της ''δουλειας τους''.
Παρακατω καποια αρθρα προς γνωση και ενημερωση.Ειχα γραψει ενα πολυ μεγαλο αρθρο αλλα μετα απο συμβουλη και συμβολη φιλου μου και του δικηγορου μου θα παραμεινω στα αρθρα για ευνοητους λογους.Απο κοντα ευχαριστως και off the record να τα πουμε διεξοδικα.
https://www.protothema.gr/environment/article/?aid=2226
https://www.webwar4.org/index.php?topic=5033.0
https://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=107355
https://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=04.01.2009,id=7550908
https://kapnistirio.com/index.php?topic=5033.0
https://www.alfavita.gr/artro.php?id=42774
https://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=10837&category_id=0
πολυ κατατοπιστικα αρθα.. ειχα πραγματικα βαθια μεσανυχτα
Πρωινη εκπληξη...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/IMG_1560_zps91ac5a29-1.jpg
τι μακακες...
Νινε, τι ειναι αυτο που βλεπουμε?
Κωνσταντίνος
27-07-13, 11:42
Tο φανάρι του Χ ?
Πρωινη εκπληξη...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/IMG_1560_zps91ac5a29-1.jpg
τι μακακες...
Τι να πώ ρε φίλε ήμαρτον!!!!
Ελπίζω να φτιάχνεται με αυτό (https://www.ebay.com/itm/BMW-X3-E83-03-10-Door-Lock-Cylinder-Barrel-Repair-Kit-FRONT-left-or-right-/161024689311?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ABMW&hash=item257dd1c49f&vxp=mtr)
Ουπς.......
μας χαλασε και το μπανιο που ετοιμαζομασταν..
οτι ηθελαν να κανουν δεν το καταφεραν σκιντζηδες κλεφτρονια, μονο ζημια εκαναν οπως και μες το τσικο...
Τωρα παμε για φαλο και βλεπουμε...
ευτυχως ανοιγει απο αποσταση με τα κλειδια!!!
υγ. δεν ειναι καλα τα νευρα μου σημερα...
μας χαλασε και το μπανιο που ετοιμαζομασταν..
οτι ηθελαν να κανουν δεν το καταφεραν σκιντζηδες κλεφτρονια, μονο ζημια εκαναν οπως και μες το τσικο...
Τωρα παμε για φαλο και βλεπουμε...
ευτυχως ανοιγει απο αποσταση με τα κλειδια!!!
υγ. δεν ειναι καλα τα νευρα μου σημερα...
Πρόσεχε τι γράφεις, θα παρεξηγηθείς.....thumb
:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Tο φανάρι του Χ ?
χαχα αυτο το εφτιαξα, ξεχασα να δες χαχαχαχα
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/IMG_1541_zps321f6211-1.jpg
:shok:
:ranting2: :ranting2: :ranting2:
τι να πει κανεις Γιαννη σε τετοιες περιπτωσεις???....
μαζι με το κακο :ranting2: υπαρχουν 2 καλα που εγιναν!!!
Α.δεν τον/τους πετυχες εκει,με συνεπειες φραγης της λογικης,που θα σε προστατευε απο το χειροτερο....(οπως με τα δυο αδελφια που ενας τους σκοτωθηκε απο τα πυρα των κακοποιων)
Β.τελικα δεν ξερω αν το ειχαν σκοπο,αλλα τουλαχιστον εχεις το αυτοκινητο σου και δεν πας για hades7 rules.
Kαλη επισκευη ευχομαι και μην στεναχωριεσαι!!!
...γι'αυτο σου εγραψα(τα αυτονοητα βεβαιως...) παραπανω ενδεχομενα.thumb
Πρόσεχε τι γράφεις, θα παρεξηγηθείς.....thumb
:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1:
τωρα τον "εφαγε" τον ...."φαλλο"...παει για ομφαλο!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
Να κερασω μια μπυρα να πανε κατω τα φαρμακια;;:original:
:shok:
:ranting2: :ranting2: :ranting2:
τι να πει κανεις Γιαννη σε τετοιες περιπτωσεις???....
μαζι με το κακο :ranting2: υπαρχουν 2 καλα που εγιναν!!!
Α.δεν τον/τους πετυχες εκει,με συνεπειες φραγης της λογικης,που θα σε προστατευε απο το χειροτερο....(οπως με τα δυο αδελφια που ενας τους σκοτωθηκε απο τα πυρα των κακοποιων)
Β.τελικα δεν ξερω αν το ειχαν σκοπο,αλλα τουλαχιστον εχεις το αυτοκινητο σου και δεν πας για hades7 rules.
Kαλη επισκευη ευχομαι και μην στεναχωριεσαι!!!
...γι'αυτο σου εγραψα(τα αυτονοητα βεβαιως...) παραπανω ενδεχομενα.thumb
Αντε και ανοιγαν την πορτα θα χτυπαγε ο συναγερμος!! και αν ειχαν τροπο τοσο γρηγορα να τον "φιμωσουν" γιατι δεν καταφεραν να ανοιξουν μια πορτα? Ολα αυτα στη πυλωτη με κλειστη γκαραζοπορτα.
Τι να πω τοσο ασχετοι ηταν? απο την αλλη σκεψου να ειχαν κανει και ζημια μεσα στη κολωνα και στη μιζα... εκει θα ξεφευγε η τιμη.
Τωρα αν τους επαιρνα χαμπαρι καποιος θα ματωνε...
.....
το ξερω,ειναι δυσκολη η εγκρατια και η λογικη οταν προσπαθουν να σου παρουν κομματι της περιουσιας σου...
....ομως με τους τυχοδιωκτες/αλητες που δεν εχουν να χασουν τιποτε απο την αθλια ζωη τους,θα ηταν προτιμοτερο να μην τα βαζει καποιος που εχει ζωη.thumb
Εγω μετα την τελευταια κλοπη το εχω αποφασισει.
Απο τον κηπο, μπαμ και κατω.
Και μετα "το παγωνι".
Δεν ξερω, δεν ακουσα, δεν ειδα.
Μεταξυ τους θα φαγωθηκανε μιστερ οφισερ.
Εγω ενας φλωρος ΒΠ με τακουνια ειμαι, που να βρω οπλο και να μαθω σημαδι.
Εχω σκεφτει μεχρι και τη γωνια της μπιστολιας ωστε να τους μπερδεψω (λες και θαρθει κανα ncis αλλα τελος παντων)
πελατης μου,το περασμενο Σ/Κ επεσε θυμα κλοπης στο εξοχικο του στον Πλαταμωνα Πιεριας.
5 ενηλικες(γονεις,μεγαλα παιδια,παπουδες)και 2 μικρα παιδια δεν ξυπνησε κανενας τους :shok: και οι κλεφτες αδειαζαν τσεπες απο σορτσακια,παντελονια,πουκα μισα και πηραν οτι βρηκαν και σε τσαντες!!!
λεια σε μετρητα?... γυρω στα 1200ευρω+χρυσαφικα....
το πρωϊ που ξυπνησε ο πελατης μου, χωρις να ξερει γιατι,ελεγε αλλα αντ'αλλων....προφανως η "ναρκωση"* ηταν πιο εμφανης σε εκεινον και καπως ετσι καταλαβε οτι αναλογα σε τι "επιπεδο" κακοποιων "πεφτεις" ,οι ελπιδες να τους πιασεις επ'αυτοφωρω ειναι αναλογες.thumb
*λενε οτι υπαρχει σπρεϊ ψεκασμου υπνωτικου με μεγαλη εμβελεια,ετσι ωστε ακομα και σκυλο να εχεις θα κοιμηθει σαν πουλακι.
Οποτε Προεδρα,ουτε τα κουμπουρια σε σωνουν....απλα ειναι να μη σε βαλουν στο ματι.thumb
πελατης μου,το περασμενο Σ/Κ επεσε θυμα κλοπης στο εξοχικο του στον Πλαταμωνα Πιεριας.
5 ενηλικες(γονεις,μεγαλα παιδια,παπουδες)και 2 μικρα παιδια δεν ξυπνησε κανενας τους :shok: και οι κλεφτες αδειαζαν τσεπες απο σορτσακια,παντελονια,πουκα μισα και πηραν οτι βρηκαν και σε τσαντες!!!
λεια σε μετρητα?... γυρω στα 1200ευρω+χρυσαφικα....
το πρωϊ που ξυπνησε ο πελατης μου, χωρις να ξερει γιατι,ελεγε αλλα αντ'αλλων....προφανως η "ναρκωση"* ηταν πιο εμφανης σε εκεινον και καπως ετσι καταλαβε οτι αναλογα σε τι "επιπεδο" κακοποιων "πεφτεις" ,οι ελπιδες να τους πιασεις επ'αυτοφωρω ειναι αναλογες.thumb
*λενε οτι υπαρχει σπρεϊ ψεκασμου υπνωτικου με μεγαλη εμβελεια,ετσι ωστε ακομα και σκυλο να εχεις θα κοιμηθει σαν πουλακι.
Οποτε Προεδρα,ουτε τα κουμπουρια σε σωνουν....απλα ειναι να μη σε βαλουν στο ματι.thumb
Ειμαι ηδη στο ματι τους.
Μην ξεχνας οτι εχουν προσπαθησει τρεις φορες ως τωρα.
Το πιο πολυ που μπηκαν ηταν στο κατω γκαραζ αν θυμασαι.
Η μονη μαλακια ειναι οτι μετα πρεπει να πηγαινω το σκυλο για εξετασεις, μην τυχον και δαγκωσε κανα βρωμιαρη.
https://www.youtube.com/watch?v=FznoESUjZ1k
Κωνσταντίνος
27-07-13, 13:23
Ουπς, νόμιζα πως κοίταζα το μπροστινό φανάρι στην πρώτη φώτο. Μπερδεύτηκα.
Ειμαι ηδη στο ματι τους.
Μην ξεχνας οτι εχουν προσπαθησει τρεις φορες ως τωρα.
Το πιο πολυ που μπηκαν ηταν στο κατω γκαραζ αν θυμασαι.
Η μονη μαλακια ειναι οτι μετα πρεπει να πηγαινω το σκυλο για εξετασεις, μην τυχον και δαγκωσε κανα βρωμιαρη.
https://www.youtube.com/watch?v=FznoESUjZ1k
Edit/ καποιος τιτανιος ******ς εκανε report το βιντεο στο γιουτιουμπ.
Θα τον @@@@@@@@ τον @@@@@ :banana:
Ωπ. Ελα ρε Γιαννη κριμα.
send from my S4 mini
Αντε και ανοιγαν την πορτα θα χτυπαγε ο συναγερμος!! και αν ειχαν τροπο τοσο γρηγορα να τον "φιμωσουν" γιατι δεν καταφεραν να ανοιξουν μια πορτα? Ολα αυτα στη πυλωτη με κλειστη γκαραζοπορτα.
Τι να πω τοσο ασχετοι ηταν? απο την αλλη σκεψου να ειχαν κανει και ζημια μεσα στη κολωνα και στη μιζα... εκει θα ξεφευγε η τιμη.
Σε ποια περιοχή?
Μαροουσι. Ελεγα να κανω ασφαλεια κλοπης στο επιπλο και να το παρκαρα εξω απο το σπιτι του Σταματη. Ακυρο το σχεδιο, θα το παρω πισω διατρητο.
Μαροουσι. Ελεγα να κανω ασφαλεια κλοπης στο επιπλο και να το παρκαρα εξω απο το σπιτι του Σταματη. Ακυρο το σχεδιο, θα το παρω πισω διατρητο.
μπα..ααα.! πηγαινε αστο χαχαχααχα!
τελικα η ποιο λογικη εξηγηση δοθηκε απο τον μαστορα που το ειδε και ειπε οτι τους εσπασε το εργαλειο μεσα στη κλειδαρια και ετσι τα παρατησαν.
Καπου το ζορισαν λεει και επειδη η κλειδαρια ειναι βαρβατη αντεξε.
Αν ηταν κανα 46αρι ειπε θα ειχε κανει φτερα!!!
εχουν ετοιμο laptop μαζι τους το μπριζωνουν και το παιρνουν με τη μια.
Παλι καλα!!
nikos-Mpacket
27-07-13, 18:46
Γιαννη "περαστικα" για τις κλειδαριες,ευχομαι να εχεις προνοησει και να εχεις βαλει καταστροφη κλειδαριων στην ασφαλεια,εμενα το Panda τα τελευταια χρονια μου το εχουν ανοιξει 2 φορες,μια στην πιλοτη και μια στο γκαραζ του καζινο.
Το δηλωσα στην αστυνομια και αποζημιωθηκα απο την ασφαλεια.
Ευτυχως δεν τους πετυχα γιατι ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει κατι τετοιο,καλυτερα που δεν τους ειδες,μια φορα προσπαθησαν να μου ανοιξουν το κλειστο γκαραζ που ειχα μεσα την BMW,εκοψαν ομως το καλωδιο που εχω συνδεσει την γκαραζοπορτα με τον συναγερμο του σπιτιου και αρχισε να χτυπαει ανοιξαν και οι προβολεις,βγηκα μπαλκονι (3ος) και με το που ακουσαν την χραπα-χρουπα (που εβγαλα καθαρα για εκφοβισμο) εγιναν λαγοι,φτερα στα ποδια ενα πραμα.
Δεν ξερω μπορει να εκανα μ@λ@κι@ αλλα τοτε ετσι αντεδρασα,τωρα πια ισως αντιδρασω τελειως διαφορετικα και να εμπλακω μονο αν νιωσω οτι μπορει να απειληθει η ζωη της μικρης.
Ο Χαντες εχει καλυτερη αποδοση.
Ξαναλέω: καντε μια καλη ασφάλεια κλοπής και αφήστε τις μαγκιές για τις ταινίες του Hollywood ...
nikos-Mpacket
28-07-13, 01:18
Ξαναλέω: καντε μια καλη ασφάλεια κλοπής και αφήστε τις μαγκιές για τις ταινίες του Hollywood ...
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο απο ότι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε,καλή ασφάλεια και το μυαλό μας συγκεντρωμένο σε περίπτωση που δούμε την φαση μπροστά μας,εγω μια φορά την έκανα την μ@λ@κι@,δεν νομίζω όμως ότι αξίζει για ένα αυτοκίνητο ειδικά όταν ξέρεις ότι θα αποζημιωθεις.
οποιος το θελει ας το παρει...
η ασφαλεια να ειναι καλα...και η αποζημειωση θα ειναι μεγαλυτερη απ οσο θα μποουσε να πωληθει το οποιοδηποτε αμαξι, και χωρις κανενα κοπο...
δεν αξιζει να ρισκαρεις το κεφαλι σου για λαμαρινες...
Vasilis M3
28-07-13, 09:18
...και η αποζημειωση θα ειναι μεγαλυτερη απ οσο θα μποουσε να πωληθει το οποιοδηποτε αμαξι...
Αυτό μόνο αν είσαι ο Χαντές μπορεί να γίνει.. :thumbsup:
Χτες βράδυ σε συζήτηση που είχα μου έλεγαν ότι στο πλέον επιτηρούμενο σημείο του Καβουρίου με αρκετούς ανθρώπους ασφαλείας λόγω και προηγούμενης απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, βρέθηκε πριν 2 εβδομάδες περίπου τύπος με laptop να έχει συνδέσει με καλώδιο σε smart και να προσπαθεί να το ξεκλειδώσει χωρίς να χτυπήσει συναγερμός (clifford)
Μόλις έφτασε ο ιδιοκτήτης που λάμβανε σήμα στο κινητό του ότι χτυπάει ο συναγερμός , το κλεφτρόνι του έκανε κ σκηνικό ότι τάχα μου το αμάξι αυτό δεν είναι του γνωστού μου κ ότι μπερδεύεται. Τα μάζεψε και σιγά σιγά την έκανε...
η ασφαλεια να ειναι καλα...και η αποζημειωση θα ειναι μεγαλυτερη απ οσο θα μποουσε να πωληθει το οποιοδηποτε αμαξι, και χωρις κανενα κοπο....
Απαραίτητη προϋπόθεση καθε χρονο στην ανανέωση του συμβολαίου να γίνεται και αναπροσαρμογή της αξίας σε ρεαλιστικά βέβαια επίπεδα (εννοείται προς τα κάτω).
Και πάλι μην νομίζεις οτι θα πουν ορίστε πάρτε την επιταγή σας με το καλημέρα.
δες το νημα του hades7. Και δεν είναι η εξαίρεση.
Χτες βράδυ σε συζήτηση που είχα μου έλεγαν ότι στο πλέον επιτηρούμενο σημείο του Καβουρίου με αρκετούς ανθρώπους ασφαλείας λόγω και προηγούμενης απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, βρέθηκε πριν 2 εβδομάδες περίπου τύπος με laptop να έχει συνδέσει με καλώδιο σε smart και να προσπαθεί να το ξεκλειδώσει χωρίς να χτυπήσει συναγερμός
Συγνώμη, και το laptop που το συνδέουν; στο χωρο της μηχανής;
Αν ναι, τότε είναι τρύπια σώβρακα ολα τ αμάξια.
Το laptop το είχαν συνδέσει με ένα ματσούκι κ μετά με καλώδιο όχι μέσα στο αυτοκίνητο αλλά στη σειρήνα για να την απενεργοποιήσουν και να μην χτυπήσει
Γιαννης Ε39
28-07-13, 10:14
Απαραίτητη προϋπόθεση καθε χρονο στην ανανέωση του συμβολαίου να γίνεται και αναπροσαρμογή της αξίας σε ρεαλιστικά βέβαια επίπεδα (εννοείται προς τα κάτω).
Και πάλι μην νομίζεις οτι θα πουν ορίστε πάρτε την επιταγή σας με το καλημέρα.
δες το νημα του hades7. Και δεν είναι η εξαίρεση.
Tελος του μηνα ληγει η ασφαλεια(anytime) και το καινουριο συμβολαιο δινει αξια αποζημειωσης σε περιπτωση κλοπης 1259 ευρω απο 7000 ευρω που ειχε στο προηγουμενο συμβολαιο.Ειπαμε αναπροσαρμογη,αλλα οχι και ετσι.Το αυτοκινητο ειναι Ε39 520 με κοστουμι M5 μπρος πισω 18αρες κτλ....
Δεν ξέρω στο αυτοματοποιημένο σύστημα πως παιζει η αναπροσαρμογη. Μεσω ασφαλιστη μιλαω μια ζωη. Όντως είναι μεγάλη διαφορά. Μπορεί να παιζει καμιά εξίσωση από πίσω και τα πήρε ολα η μπαλα.
Για τα M και λοιπά έξτρα απλα ξεχνάτε οτιδήποτε έξτρα δεν πα να χετε βάλει και χρυσά χερούλια.
Μοντέλο και χρονολογια μετράει.
τελικα η ποιο λογικη εξηγηση δοθηκε απο τον μαστορα που το ειδε και ειπε οτι τους εσπασε το εργαλειο μεσα στη κλειδαρια και ετσι τα παρατησαν.
Παλι καλα!!
Μακάρι να ήταν η τελευταία προσπάθεια !!!
Ήσουνα τυχερός θυμάσαι το βίντεο με το Μ1 που "εφυγε" σε 2 sec και το έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ η BMW :thumbsdown:
Ακόμα περιμένουμε την αναβάθμιση κλειδιού που έλεγαν:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Το laptop το είχαν συνδέσει με ένα ματσούκι κ μετά με καλώδιο όχι μέσα στο αυτοκίνητο αλλά στη σειρήνα για να την απενεργοποιήσουν και να μην χτυπήσει
Στεφ με αγχώνει που ξέρεις τόσα πράγματα :hystericalbs1::hystericalbs1:
Ξέχασες οτι το σύνδεουν και στην φίσα του καθρέπτη ...
Ήσουνα τυχερός θυμάσαι το βίντεο με το Μ1 που "εφυγε" σε 2 sec και το έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ η BMW :thumbsdown:
Ακόμα περιμένουμε την αναβάθμιση κλειδιού που έλεγαν:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Μακαρι!!
Πραγματικα ημουν τυχερος,θα πει κανεις... τι σε νοιαζει βρε αφου ειναι ασφαλισμενο!!
Σωστα ή λαθος με νοιαζει και με παρανοιαζει!!
δεν ειμαστε για "περιπετειες" τωρα, ουτε θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια, να περιμενω την αποζημιωση, να μαλωνω με την ασφαλιστικη και στο τελος να καταληξουμε σε δικαστηρια.
Ουτε να πρεπει να βρω αλλο αυτοκινητο για να κανω τη δουλεια μου.
Παρα το γεγονος οτι το κρατος φροντισε να βεβαιωσει περιτρανα τη ρηση του Δημοσθενη
<< Το φυλάξαι τ'αγαθα χαλεπωτερον του κτησασθαι>>
εμενα μου αρεσει αυτο το αμαξι και με κοπο προσπαθω να το κρατησω.
Δεν μου λεει κατι το να αποζημιωθω σε περιπτωση κλοπης στο ενα τριτο της αξιας αγορας του, αν ηθελα θα το πουλαγα και απο μονος μου!!
Βεβαια απο το τιποτα δεν το συζητω ειναι καλυτερα!
Ας ελπισουμε οτι δεν θα εχει συνεχεια η ιστορια!!
ΔημήτρηςΜ3
29-07-13, 11:28
Μάρκο σου το είπε κάποιος απο αντιπροσωπεία αυτο το διαβασες κάπου ;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι κωδικοποιούσαν το Immobilizer για να πάρει μπρος από το laptop και να φύγουν... thumb
Μου έχουν κλέψει smart ένα μήνα μετά την αγορά του και έμαθα τι και πως γίνεται. :thumbsdown:
ΔημήτρηςΜ3
29-07-13, 11:38
Bye bye M3!!
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=757693
Bye bye M3!!
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=757693
Τελικά είναι "τρύπια" η bmw στο θέμα ασφαλειας ή το ίδιο γίνεται και σε άλλες μάρκες;
Τελικά είναι "τρύπια" η bmw στο θέμα ασφαλειας ή το ίδιο γίνεται και σε άλλες μάρκες;
Τα παντα ειναι τρυπια, στη BMW θα κολλησουν ?
Γιαννη "περαστικα" για τις κλειδαριες,ευχομαι να εχεις προνοησει και να εχεις βαλει καταστροφη κλειδαριων στην ασφαλεια,εμενα το Panda τα τελευταια χρονια μου το εχουν ανοιξει 2 φορες,μια στην πιλοτη και μια στο γκαραζ του καζινο.
Το δηλωσα στην αστυνομια και αποζημιωθηκα απο την ασφαλεια.
.
κατι μου θυμισε αυτο και κοιταξα το συμβολαιο ναι εχει καλυψη για ζημιες απο αποπειρα κλοπης αλλα εχει και απαλλαγη για τα πρωτα 400 ευρω.
Δεν νομιζω οτι θα κοστολογηθει τοσο η ζημια μου (εκαναν βεβαια και μικρο βαθουλωμα + γρατσουνια στη πορτα αλλα σιγα μη το δικαιολογησει η ασφαλεια..)
κατι μου θυμισε αυτο και κοιταξα το συμβολαιο ναι εχει καλυψη για ζημιες απο αποπειρα κλοπης αλλα εχει και απαλλαγη για τα πρωτα 400 ευρω.
Δεν νομιζω οτι θα κοστολογηθει τοσο η ζημια μου (εκαναν βεβαια και μικρο βαθουλωμα + γρατσουνια στη πορτα αλλα σιγα μη το δικαιολογησει η ασφαλεια..)
Παρε σφυρι και καλεμι και καντο μεγαλυτερο :th_Laie_67-1:
Παρε σφυρι και καλεμι και καντο μεγαλυτερο :th_Laie_67-1:
χαχαχαχα:hystericalbs1:
Δεν ειναι κακη ιδεα χαχαχαχα ομως..
πρεπει να "το΄χει" η κουτρα καποιου Φανη δεν ειμαι για τετοια εγω..
m-power_01
29-07-13, 14:29
Παλι καλα!!
Σου εύχομαι να είναι το τελευταίο!
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/T2eC16ZzEE9s3YlktBRB9QGGQ60_58JPG-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/T2eC16NHJGwFFZQGkEMKBR8W3zi90w60_58JPG-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/T2eC16JE9s2fBWfrBR8S2OrHuQ60_58JPG-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/KGrHqUOKpYFGVzB9PIVBRpfmkN3e60_58JPG-1.jpg
m-power_01
29-07-13, 14:34
άμα τα ξεχωρίσεις από την φωτό θα σε παραδεχτώ. Αλλά χωρίς να κλέψεις.
Σόρρυ ρε φίλε αλλά είναι κλασικές ατάκες συνεργείων. ''Άμα ήταν κανα άλλο θα είχε ανοίξει'' , ''άμα ήσουν με άλλο θα είχες σκοτωθεί'' , ''άμα ήταν κανα άλλο θα πήγαινε για πέταμα'' κλπ...
Πρέπει ο μάστορας να σε κάνει να νιώσεις καλά... να πεις ''τι αυτοκίνητο έχω ο Πούηστς??? '' Δεν λέω καλοπροαίρετα είναι... αλλά πάντα χαμογελάω
giannis_compact
29-07-13, 14:44
Παντως ο ηλεκτρολογος μου που τυχαινει να βλεπει πολλα τετοια περιστατικα μου ειπε οτι τα 46, 53, 60, 70, 90 κλπ κλπ και γενικοτερα ολα τα νεα bmw πλην της σειρας f ειναι ενος λεπτου υποθεση να ανοιξουν ΚΑΙ να παρουν μπρος για τον επιδοξο κλεφτη.
Η σειρά F είναι δύο λεπτών;:whistle:
m-power_01
29-07-13, 14:50
Σε αυτά τα πράγματα πάει όπως στο σινεμά.
''Από Σεπτέμβρη... στους κινηματογράφους ''
Περίμενε λίγο! Είναι νωρίς ακόμα
giannis_compact
29-07-13, 14:51
Δεν ετυχε κανενα περιστατικο με σειρα F μιας και δεν κυκλοφορουν πολλα γιαυτο και δε γνωριζει. Προφανως δε θα αλλαζουν και πολυ τα πραγματα, αυτος που θελει να το παρει δε θα δυσκολευτει και πολυ.
giannis_compact
29-07-13, 14:52
Σε αυτά τα πράγματα πάει όπως στο σινεμά.
''Από Σεπτέμβρη... στους κινηματογράφους ''
Περίμενε λίγο! Είναι νωρίς ακόμα
Με προλαβες θπυρο.
Πραγματικά αν είναι τόσο ξεφτίλα , ειλικρινά δεν υπάρχει νόημα να το κλειδώνεις....
ΟΚ είναι γνωστό ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, αλλά εκεί στα εργοστάσια δεν κάνουν κάτι να βελτιώσουν την κάλυψη;
Ούτε με έξτρα συναγερμό δηλαδή δεν σώζεται; κάτι να πεις ότι έχεις μια πιθανότητα.
giannis_compact
29-07-13, 15:08
Πραγματικά αν είναι τόσο ξεφτίλα , ειλικρινά δεν υπάρχει νόημα να το κλειδώνεις....
ΟΚ είναι γνωστό ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, αλλά εκεί στα εργοστάσια δεν κάνουν κάτι να βελτιώσουν την κάλυψη;
Ούτε με έξτρα συναγερμό δηλαδή δεν σώζεται; κάτι να πεις ότι έχεις μια πιθανότητα.
Με τιποτα, δυστυχως. Τωρα ο αλλος που θα το ανοιξει για κερματα κλπ κλπ θα το σωσει ο συναγερμος. Αυτος που θελει να παρει το αμαξι δεν τον σταματα τιποτα.
άμα τα ξεχωρίσεις από την φωτό θα σε παραδεχτώ. Αλλά χωρίς να κλέψεις.
Σόρρυ ρε φίλε αλλά είναι κλασικές ατάκες συνεργείων. ''Άμα ήταν κανα άλλο θα είχε ανοίξει'' , ''άμα ήσουν με άλλο θα είχες σκοτωθεί'' , ''άμα ήταν κανα άλλο θα πήγαινε για πέταμα'' κλπ...
Πρέπει ο μάστορας να σε κάνει να νιώσεις καλά... να πεις ''τι αυτοκίνητο έχω ο Πούηστς??? '' Δεν λέω καλοπροαίρετα είναι... αλλά πάντα χαμογελάω
ο αφαλος του Χ ειναι αυτος στη πρωτη φωτο με το νουμερο 22 πανω του,και δεν κλεβωχαχαχααχ
Ναι Σπυρο δεν διαφωνω με αυτα που λες.
Το θεμα ομως τωρα ειναι και θα ηθελα τη γνωμη σου
Να παω με μεταχειρο αφαλο να τον στειλουν μαζι με το κλειδι σε κλειδαρα να κανει πατεντα (θα δουλεψει?) για να δουλευει με το κλειδι το δικο μου , και μετα να ανοιξει το αμαξι και θα γινει η δουλεια ή θα χρειαστει και η πισω βαση της κλειδαριας? πιθανο κοστος περιπου 80 -100 ευρω.
Ή να παω σε εξιδικευμενο ( που θελει εξουσιοδοτησεις για να παραγγειλει αφαλο) κοστος αφαλου μαζι με την βαση (δεν παει χωρια) + εργασια + πλαστικο πετουγιας 200 ευρω
και ερχεται ο αφαλος απο γερμανια ειδικα φτιαφμενος ετοιμος να χρησιμοποιηθει με το δικο μου κλειδι?
Εγω παντως παω προς το δευτερο!!
Εάν πάρεις νέο κλειδί ???
Το να κάνεις τον άλλο αφαλό να ανοίγει με το δικό σου το πιο πιθανό είναι να ανοίγει με άλλα 10.
Για δες για νέα κλειδαριά με νέο κλειδι !!!
m-power_01
29-07-13, 16:57
ο αφαλος του Χ ειναι αυτος στη πρωτη φωτο με το νουμερο 22 πανω του,και δεν κλεβωχαχαχααχ
Να παω με μεταχειρο αφαλο να τον στειλουν μαζι με το κλειδι σε κλειδαρα να κανει πατεντα (θα δουλεψει?) για να δουλευει με το κλειδι το δικο μου , και μετα να ανοιξει το αμαξι και θα γινει η δουλεια ή θα χρειαστει και η πισω βαση της κλειδαριας? πιθανο κοστος περιπου 80 -100 ευρω.
Ή να παω σε εξιδικευμενο ( που θελει εξουσιοδοτησεις για να παραγγειλει αφαλο) κοστος αφαλου μαζι με την βαση (δεν παει χωρια) + εργασια + πλαστικο πετουγιας 200 ευρω
και ερχεται ο αφαλος απο γερμανια ειδικα φτιαφμενος ετοιμος να χρησιμοποιηθει με το δικο μου κλειδι?
Γιάννη δεν το εχω κάνει σε Ε46... στο Ε30 ταίριαζα μτχ πάντα στο κλειδί.
Αν θες να πάρω δύο τηλέφωνα αύριο να ρωτήσω
m-power_01
29-07-13, 16:59
Εάν πάρεις νέο κλειδί ???
Το να κάνεις τον άλλο αφαλό να ανοίγει με το δικό σου το πιο πιθανό είναι να ανοίγει με άλλα 10.
Για δες για νέα κλειδαριά με νέο κλειδι !!!
και να έχει άλλο κλειδί για μίζα????
Αλφα 33 θυμιζει η κατάσταση
Γιάννη δεν το εχω κάνει σε Ε46... στο Ε30 ταίριαζα μτχ πάντα στο κλειδί.
Αν θες να πάρω δύο τηλέφωνα αύριο να ρωτήσω
ρωτησε για Ε83 να παρουμε μια ιδεα!!!
Μάρκο σου το είπε κάποιος απο αντιπροσωπεία αυτο το διαβασες κάπου ;
Οταν είχα δει το video τους ρώτησα και μου είπαν οτι θα γίνει ανάκληση για αναβάθμιση κλειδιού...
(Δεν εχουν περάσει ούτε 2 χρόνια υπομονή:ranting2:)
Σε ΑΛΛΟ επαγγελματικο αυτοκίνητο ακολούθησαμε την πρώτη λύση και ταίριαξε μονο τον αφαλο, αλλά θα είσαι μια ζωή στο άγχος ρε Γιάννη, τον κλείδαρα τον ξέρεις πχ???
Sent from my OT-997D using Tapatalk 2
και να έχει άλλο κλειδί για μίζα????
Αλφα 33 θυμιζει η κατάσταση
Πιο καλά 33 παρά να ανοίγει με Χ κλειδιά
και μην πείς οτι δεν ανοίγει ...
m-power_01
29-07-13, 17:15
Πιο καλά 33 παρά να ανοίγει με Χ κλειδιά
και μην πείς οτι δεν ανοίγει ...
όσες πιθανότητες έχει να ανοίξει η καινούρια άλλες τόσες έχει και η μτχ. Η κλειδαριά της πόρτας δεν χρησιμοποιείται. Άρα ο μτχ αφαλος δεν θα είναι φθαρμένος. Γιατι να ανοίγει πιο ευκολα? Πιο ευκολα ανοιγουν οι πολυχρησιμοποιημένοι αφαλοί.
Γνωρίζεις την διαδικασία με την οποία ταιριάζουν το κλειδί?
Ηλια αυτα περναν και μενα απο το μυαλο μου.. να δωσουμε τωρα το κλειδι σε εναν τελειως αγνωστο και ποτε θα την κανει την πατεντα και...και ...
Οταν είχα δει το video τους ρώτησα και μου είπαν οτι θα γίνει ανάκληση για αναβάθμιση κλειδιού...
(Δεν εχουν περάσει ούτε 2 χρόνια υπομονή)
Απάντηση με παράθεση
χαχαχα ασε που σημερα εμαθα οτι τα κλεβουν με ενα πολυ απλο τροπο ουτε lap top ουτε τιποτα
Mark αν ειναι να παρω καινουργια κλειδαρια απο τη bmw δεν θα την παρω?
ποση διαφορα στη τιμη να εχει και αν υπαρχει βεβαια?
όσες πιθανότητες έχει να ανοίξει η καινούρια άλλες τόσες έχει και η μτχ. Η κλειδαριά της πόρτας δεν χρησιμοποιείται. Άρα ο μτχ αφαλος δεν θα είναι φθαρμένος. Γιατι να ανοίγει πιο ευκολα? Πιο ευκολα ανοιγουν οι πολυχρησιμοποιημένοι αφαλοί.
Γνωρίζεις την διαδικασία με την οποία ταιριάζουν το κλειδί?
Διαλύεις την μπαρελέ και προσαρμόζεις τα κάθετα λαμάκια.
Ηλια αυτα περναν και μενα απο το μυαλο μου.. να δωσουμε τωρα το κλειδι σε εναν τελειως αγνωστο και ποτε θα την κανει την πατεντα και...και ...
χαχαχα ασε που σημερα εμαθα οτι τα κλεβουν με ενα πολυ απλο τροπο ουτε lap top ουτε τιποτα
Mark αν ειναι να παρω καινουργια κλειδαρια απο τη bmw δεν θα την παρω?
ποση διαφορα στη τιμη να εχει και αν υπαρχει βεβαια?
Ναι απο την ΒΜW δυστυχώς . Τιμές δεν ξέρω
m-power_01
29-07-13, 17:34
Διαλύεις την μπαρελέ και προσαρμόζεις τα κάθετα λαμάκια.
Αρα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ανοίγει μετά ;
Τέλος πάντων αν ειναι μα έχει τόσες αμφιβολίες βάζει καινουρια να τελείωνει
Αυστηρα μπεμβε. Οχι πατεντες.
Εάν ξέρει να το κάνει, δεν θα έχουν θέμα με άλλα κλειδιά.
Το θεμα είναι εμπιστεύεσαι τον κλειδαρά???
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
m-power_01
29-07-13, 18:25
κακώς ανακατεύτηκα.
Είναι ευαίσθητα πράγματα αυτά. Αντιπροσωπεία και 200αρι. Να είναι το κεφάλι ήσυχο.
Άσε που θυμήθηκα και κάποιον άλλο που βοήθησα παλαιότερα με το κλειδί του...
nikos-Mpacket
29-07-13, 18:26
Αν ο ασφαλιστης σου ασχοληθεί οπως πρέπει η ζημιά μπορεί να περάσει κανονικά,ρωτά πόσο κάνουν καινούριες και μην ασχοληθείς με πατεντες,στο panda είχε 270 ευρώ το σετ,αν μπει και το βάψιμο της πόρτας ίσως μπορείς να καλύψεις κάτι.
Δήλωση στην αστυνομία έκανες;
Ξέχασες οτι το σύνδεουν και στην φίσα του καθρέπτη ...
Δεν μου το ανέφεραν
Εγώ πάλι πιστεύω ότι κωδικοποιούσαν το Immobilizer για να πάρει μπρος από το laptop και να φύγουν... thumb
Μου έχουν κλέψει smart ένα μήνα μετά την αγορά του και έμαθα τι και πως γίνεται. :thumbsdown:
Μπορει!
Δεν αποκλείεται! Ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης σας λέω
Μερικές φορές τα λαμάκια δεν ταιριάζανε καλά και με παρόμοιο κλειδί άνοιγε ...
Φυσικά ο πελάτης δεν το ήξερε οπότε ολα καλά.
Υπάρχει και η λύση να βάλει την μτχ όπως είναι χωρίς εγχείρηση.
Με το τηλεχειριστήριο δεν ανοίγεις ??
Χάλασαν και την πόρτα?
Bazil Van Sinner
04-09-13, 10:45
ΙΕΖ -8590
ΒΜW 116i μπλε,εκλαπει σημερα το πρωι απο την περιοχη της Σινδου.
(μολις το ακουσα στο Imagine 987)
:-(
κακώς ανακατεύτηκα.
Είναι ευαίσθητα πράγματα αυτά. Αντιπροσωπεία και 200αρι. Να είναι το κεφάλι ήσυχο.
Άσε που θυμήθηκα και κάποιον άλλο που βοήθησα παλαιότερα με το κλειδί του...
Ποσο μα ποσο δικιο εχεις.....
η κλειδαρια αν δεν ειναι ρεταλι και φτιαχτει σωστα δεν ανοιγει με πολλα κλειδια...
+ οτι αν θελει να στο ανοιξει ο κλειδαρας δεν χρειαζεται καν να σου φτιαξει την κλειδαρια, ή να χει καν κλειδι...
Bazil Van Sinner
04-09-13, 11:43
ΙΕΖ -8590
ΒΜW 116i μπλε,εκλαπει σημερα το πρωι απο την περιοχη της Σινδου.
up αλλη μια γιατι ο σπαρας με προσπερασε .
Moufas E46
11-04-16, 21:59
https://www.youtube.com/watch?time_continue=154&v=SMEo3d2njlE
https://www.newsit.gr/ellada/Vinteo-ntokoymento-Etsi-klevoyn-ta-akriva-aytokinita/600010
https://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%C E%B7-%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-bmw-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%C E%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%C F%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82
Προσοχή
Σε περίπτωση που σας έχουν κλέψει κάποιο αυτοκίνητο BMW δικό σας κάποιου γνωστού η φίλου επικοινωνήστε μαζί μου με πμ να σας δώσω οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε
Deepblue, έχω στείλει δύο πμ στο συμφορουμιτη αλλά δεν έχει απαντήσει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα πμ;
Deepblue, έχω στείλει δύο πμ στο συμφορουμιτη αλλά δεν έχει απαντήσει. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα πμ;
...στειλε στον Ντιμπλου πμ.....ισως μιλησει τηλ/κα....πιθανον επειδη ο συμφορουμιτης μπαινει απο κινητο στο φορουμ να μην βλεπει "καθαρα" την ειδοποιηση οτι εχει μηνυμα....
...στειλε στον Ντιμπλου πμ.....ισως μιλησει τηλ/κα....πιθανον επειδη ο συμφορουμιτης μπαινει απο κινητο στο φορουμ να μην βλεπει "καθαρα" την ειδοποιηση οτι εχει μηνυμα....
Στον deepblue έστειλα πρώτα και μου είπε να στείλω μήνυμα στο φίλο. Δεν θέλω να ενοχλώ, αν μιλήσετε, πες του το σε παρακαλώ.
Για κοιτάξτε,ειδοποιήστε αν έχετε κανά γνωστό θύμα κλοπής..
https://www.iefimerida.gr/news/353385/aytoi-einai-oi-ennea-listes-poy-arpazan-polyteli-aytokinita-pos-ta-sikonan-se-ena-lepto
Παιδιά δυστυχώς συνεχίζουν να παραβιάζουν bmw συγκεριμένες/η σπείρες/α.
Προ ημερών κατέβηκα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητο και ήταν παραβιασμένο. Κατεστραμένη κλειδαριά, ανοιγμενo καπάκι obd, ξεκούμπωτα πλαστικά μέρη ταμπλό μέχρι τα φώτα πίσω στο πορτ-μπαγκάζ. Εν ολίγοις χειρουργική επέμβαση χωρίς ζημιά παρά μόνο την κλειδαριά. Για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να το πάρουν. Τα παράθυρα ήταν κατεβασμένα οπότε το ηλεκτρονικό του κομμάτι το είχαν ενεργοποιήσει.
ΔημήτρηςΜ3
10-09-17, 17:43
Με 20€ που θα δώσεις στον ηλεκτρολόγο χάνουμε τα αμάξια και οποίος κατάλαβε
Ας κάνει τα ανάλογα
Η Αγγλική εταιρία ανάκτησης κλεμμένων αυτοκινήτων Tracker,
δημοσίευσε τη λίστα με τα μοντέλα αυτοκινήτων που κλάπηκαν και βρέθηκαν.
Κατά σειρά προτίμησης έχουμε :
1. BMW X5
2. Range Rover Sport
3. BMW M3
4. Mercedes-Benz C-Class
5. Mercedes-Benz E-Class
6. BMW 3 Series
7. Range Rover Autobiography
8. Range Rover Vogue
9. Land Rover Defender
10. BMW 5 Series
Από το σύνολο των κλεμένων αυτοκινήτων το 1/3 κλάπηκε με τα γνήσια κλειδιά του ιδιοκτήτη.
Καλημέρα σε όλους,
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μια ιστρορία που μου συνεβει πριν από 2 χρόνια ( τελαιυταια φορά που κατέβηκα Ελλάδα ).
Λέω κατέβηκα Ελλάδα διότι λόγω κατάστασης η οικογενια μου γονατίστηκε πολύ, για αυτών τον λόγω έκανα μια έρευνα και μετακόμισα σε μια άλλη χώρα και κοντά στην Ελλάδα ( σχετικά ) και με δυνατότητα εικονομικής ανάπτυξης με της σωστές επενδύσεις. Ήρθα στην Μολδαβία ( αν δεν την ξέρετε είναι ανάμεσα στην Ρουμανία και Ουκρανία ) . Τον πρώτο καιρό μου φενόντουσαν όλα και όλοι περίεργοι, υποτιθετε ότι είναι η ποιο φτωχή χώρα στην Ευρώπη ( Ήπειρo ) αλλά στον δρόμο το 70% των οχημάτων είναι άνω τον 50.000 ΕΥΡΏ δεν σας κάνω πλάκα!!!! Το θέμα είναι ότι παρόλου που είναι φτωχή χώρα νιώθεις ασφαλής με την ένοια ότι αφήνουν ξεκλιδωτά τα οχήματα , τα κλειδιά στην μίζα και φεύγουν για 30λεπτά και πάνω και δεν είναι θέμα ότι είναι για παραδηγμα ένα porsche cayenne το οποίο είναι σπάνιο και τα βλέπεις μια φορά τον μήνα ( οπότε και να κλαπεί θα βρεθεί γρήγορα ) . Αλλά είναι σε κάθε γωνιά ( οπότε ένα κλέφτης μπορεί να το κυκλοφορήσει , να το δώσει για ανταλλακτικά , να το βγάλει από την χώρα ) Όμως κλοπές στα ΙΧ είναι σχεδόν μηδενικές , τα μόνα που κλέβουν είναι κάτι σακαρια τα οποία δεν έχουν καμία αξία, και πάλι τα παρατάνε σε κεντικα σημεία ώστε να βρεθούν ποιο εύκολα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρόλου που είναι μια πρώην σοβιετική χώρα , παρόλου που ουσιαστικά είναι φτωχή με οχήματα πολυτελιας νιώθεις ασφαλής. Το ένα από τα δύο οχήματα μου η (Ε39) δεν έχει συναγερμό αλλά δεν με νοιάζει, ξέρω ότι δεν θα το ακουμπήσει κανείς το όχημα να πάρει το τιμόνι , την μονάδα ηχούν , το ταμπλό και ότι άλλο μπορεί να βγάλει!!!!!
Από την άλλη όταν είχε έρθει τελευταία φορά στην Ελλάδα να δω τους δικούς μου και να τους γνωρίσω την σύζυγο μου ( τότε απλά βγαίναμε) , καταρχάς ένιωθα ανασταφης μέσα στο σπίτι και η ατμόσφαιρα με τρόμαζε λιγάκι. Μετά από δύο μέρες πάμε για μπάνιο σε μια παραλλια επί πληρωμής ( για ασφάλεια ) όταν βγαίλω από το νερό βλέπω ότι το τηλέφωνο και το πορτοφόλη κάναν φτερά. Πάω στους αρμόδιους της Α πλαζ και μου λένε << και εμείς τη να κάνουμε ας προσεχές >> .
Ύστερα πάω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους εξηγώ ποια η κατάστασης αφού πρώτα έπρεπε να τσακωθώ με όλους τους ηλίθους εκεί μέσα ( πέρασαν την σύζυγο μου για παράνομη αλλοδαπη )!!!! Έπρεπε να κάτσω σαν τα 5χρονα να εκδηγήσω ότι είναι τουρίστρια και ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψης!
Ύστερα αφού το λύσαμε αυτό πάμε στο τηλέφωνο και στο πορτοφόλη , τους εξηγώ την κατάσταση και τους λέω << Εδώ στο λαπτοπ βλέπουμε που βρίσκετε ακριβώς η συσκευή >> . << Πάμε ένα περιπολικό να βρούμε τα πράματα μου σας παρακαλώ>> Η απάντηση της ΕΛΛΆΣ << Δηλώστε την κλοπή . Θα συμπληρώσετε ειδικό έγγραφο στο οποίο πρέπει να αναφέρεται και ο ΙΜΕΙ και θα σας ενημερώσουμε όταν βρεθεί >>. Και τους λέω << βρε καλά μου , βρε χρυσά μου , ποιος ο λόγος ? εκεί είναι και είναι ανοιχτό πάμε τώρα που μπορούμε να το εντοπίσουμε ακόμα >> Τίποτα , κάτι για πρωτοκολα και μλκες άρχισαν να μου λένε. Να μην τα πολυλογώ πήγα και τα βρήκα μόνος τα πράμματα μου.
Και αυτό είναι που με πλήγωσε άσχημα , ένιωσα 10 φορές ποιο ανασφαλής στην χώρα μου απ ότι νιώθω σε μια ξένη χώρα.
κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε γνωστό γνωστού!! είχαν κλέψει το αυτοκίνητο του το οποίο είχε gps tracker ...παίρνει την αστυνομία και τους λεει οτι εχει κλαπεί το αμαξι μου και βρίσκετε στο τάδε σημείο (ελάτε να τους πιάσουμε) και η απαντηση
ειναι πως πρεπει να συμπληρωσει καποια χαρτια και πρεπει να βγει ενταλμα για να μπορεσουν να κανουν ερευνα ....!!! βεβαια μεχρι να γινουν ολα αυτα το αμαξι εχει γινει ανταλλακτικα!!! και αναρωτιεμαι αν εχει νοημα το gps tracker αν ο κλεφτης το κρυψει σε καποιο ιδιοκτητο χωρο που χρειαζεται ενταλμα για ελεγχο!!
Μόνο αν είσαι επώνυμος έχεις κάποια ελπίδα να κουνήσεις τα "γρανάζια" της κρατικής μηχανής. Για τους "κοινούς θνητούς" επιμένω ότι η λύση είναι καλή ασφάλεια.
savvas bmwdakias
05-10-17, 10:42
Αυτο γινεται τις πιο πολλες φορες οταν πατε στο τοπικο αστυνομικο τμημα. Οταν σας συμβαινει οτιδηποτε και περαν του αυτοκινητου που πρεπει να επεμβει η αστυνομια θα παιρνετε τηλεφωνο κατευθειαν στο 100. Οταν η ομαδα ΔΙ.ΑΣ επιλαμβανεται σε περιστατικα οπως πεφτουν οι πευκοβελονες του γειτονα στο κεφαλι μου, δεν νομιζω πως θα αφησει μια κλοπη αυτοκινητου που συμβαινει τωρα χωρις να επιληφθει. Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
www.newsbeast.gr/society/arthro/2900868/tourki-sinelifthisan-sti-chio-gia-lathremporio-exartimaton-aftokiniton
https://www.thebest.gr/news/index/viewStory/468237
m_power_lunatic
15-12-17, 13:28
Γιατί δεν γράφουνε την εθνικότητα του?
Σίγουρα είχαν πληροφορία και έψαχναν το συγκεκριμένο μοντέλο. Ενα σωρό φορές έχω βγει από το πλοίο στην Πάτρα προερχόμενοι από Ιταλία κι εγώ κι ο φίλος μου και ποτέ δεν μας σταμάτησαν.
Προσοχή !!! Αλλάζουν γρήγορα χέρια....
https://youtu.be/GeXFeUa6E-w
Παιδία καλησπέρα. Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μου έκλεψαν το αμάξι από την πιλοτή της πολυκατοικίας, περιοχή Χολαργός. Το αμάξι είναι ένα μαύρο Ζ4Μ με κόκκινα καθίσματα δερμάτινα και πινακίδα ΙΕΖ-6078. Το ξέρω ότι ψάχνω ψίλους στα άχυρα αλλά σας παρακαλώ εάν ακούσει κάποιος κάτι η ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να ξέρει θα του δώσω αμοιβή.
Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο πίσω από άλλο αμάξι, το οποίο και έσπασαν το τζάμι και το μετακίνησαν. Επίσης το αμάξι είχε συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού disklock καθώς και διακόπτη για τα ρεύματα.
Το αμάξι επίσης φορούσε διάφορα καλούδια πάνω και εισαγωγή CSL Airbox Karbonius. Το αναφέρω μήπως κάποιος δει να πωλούνται κάπου σαν ανταλλακτικό γιατί είναι το πρώτο που θα βάλουν για πούλημα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3226-1.jpg (https://ibb.co/9209s5f)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3250-1.jpg (https://ibb.co/WPykx4J)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3924-1.jpg (https://ibb.co/FJ4czv7)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3926-1.jpg (https://ibb.co/rv2Jv4r)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3996-1.jpg (https://ibb.co/P6BrDjP)
Τι λέτε ρε παιδιά...
Είναι απίστευτο το τι θα κάνουν για να βουτήξουν αυτοκίνητο που έχουν σταμπάρει.
Κακό ψόφο να 'χουν.
Σίγουρα το είχαν σταμπαρει.
Το ειχες βάλει αγγελία? Ήρθε κανείς να το δει?
Κλέβουν, διαλύουν και μεταπωλούν Toyota Hilux – 25 κλοπές στη Θεσσαλία
Περισσότερα από 25 αγροτικά
https://tinealarissa.gr/index.php/2019/02/14/klevoyn-dialyoyn-kai-metapoloyn-toyota-hilux-25-klopes-sti-thessalia/
m_power_lunatic
21-02-19, 19:33
Oπως ειναι γνωστο οι μαναδες των κλεφτων αυτοκινητων ξεχνανε τα βρακια τους καθε βραδυ σε διαφορετικο σπιτι μιας και το δινουν για μια τυροπιτα.Για αυτο εξαλλου και δεν ξερουν ποιος ειναι ο πατερας τους.
Κώστα όχι το αμάξι δεν έχει μπεί αγγελία και δεν ήταν ποτέ για πούλημα. Το είχα για γάμο... Ότι το είχαν σταμπάρει σίγουρα η δουλεία ήταν πολύ μελετημένη.
Κρίμα...Μακάρι να πιαστούν οι κλέφτες και να βρεθεί το αμάξι.
Κάποια κάμερα δεν υπήρχε εκεί τριγύρω? Σηκωτό το πήραν με τόσα συστήματα πάνω του? :think:
ο μεγαλύτερος λόγος για να μην ξαναπάρω πεμβε είναι ο φόβος μιας καινούριας κλοπής.
ο μεγαλύτερος λόγος για να μην ξαναπάρω πεμβε είναι ο φόβος μιας καινούριας κλοπής.
Δεν έχει να κάνει μόνο με bmw Θωμά δυστηχώς η ευτυχώς .
Κρίμα...Μακάρι να πιαστούν οι κλέφτες και να βρεθεί το αμάξι.
Κάποια κάμερα δεν υπήρχε εκεί τριγύρω? Σηκωτό το πήραν με τόσα συστήματα πάνω του? :think:
Δεν βγάζει κανένας άκρη από την πολυκατοικία πως το πήραν και δεν ακούστηκε τίποτα παρά μόνο το σπάσιμο του τζαμιού του άλλου αυτοκινήτου.
Μακαρι να βρεθεί. Ελπίζω να το είχες ασφαλισμένο σε ρεαλιστική αξία και όχι υπασφαλισμενο.
Δεν βγάζει κανένας άκρη από την πολυκατοικία πως το πήραν και δεν ακούστηκε τίποτα παρά μόνο το σπάσιμο του τζαμιού του άλλου αυτοκινήτου.
Ψάξτε σε κάμερες για τριγύρω σπίτια/καταστήματα και πολυκατοικίες. Ίσως σταθείτε τυχεροί και βρείτε κάποια στοιχεία για τον τρόπο δράσης τους.
Μακάρι να βρεθεί...Μακάρι!
Παιδία καλησπέρα. Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μου έκλεψαν το αμάξι από την πιλοτή της πολυκατοικίας, περιοχή Χολαργός. Το αμάξι είναι ένα μαύρο Ζ4Μ με κόκκινα καθίσματα δερμάτινα και πινακίδα ΙΕΖ-6078. Το ξέρω ότι ψάχνω ψίλους στα άχυρα αλλά σας παρακαλώ εάν ακούσει κάποιος κάτι η ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να ξέρει θα του δώσω αμοιβή.
Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο πίσω από άλλο αμάξι, το οποίο και έσπασαν το τζάμι και το μετακίνησαν. Επίσης το αμάξι είχε συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού disklock καθώς και διακόπτη για τα ρεύματα.
Το αμάξι επίσης φορούσε διάφορα καλούδια πάνω και εισαγωγή CSL Airbox Karbonius. Το αναφέρω μήπως κάποιος δει να πωλούνται κάπου σαν ανταλλακτικό γιατί είναι το πρώτο που θα βάλουν για πούλημα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3226-1.jpg (https://ibb.co/9209s5f)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3250-1.jpg (https://ibb.co/WPykx4J)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3924-1.jpg (https://ibb.co/FJ4czv7)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3926-1.jpg (https://ibb.co/rv2Jv4r)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/IMG3996-1.jpg (https://ibb.co/P6BrDjP)
ελπιζω φιλε μου να εισαι τυχερος και να το βρεις το αμαξι!! μου κανει τρομερη εντυπωση που μπορεσαν και το εκλεψαν με ολα αυτα που ειχες πανω (συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού, και διακόπτη για την παροχη ρευματος) !!!!
εκτος απο μια καλή ασφαλιστικη τι αλλο πρεπει κανεις να βαλει για να προστατευσει το αμαξι του !!!!??? :-( :thumbsdown:
Ok μπορεί να είναι και inside job..
Προσοχή παιδιά στα συνεργεία... Εκεί που μπαίνει ο "καθένας" μπορεί να σταμπαριστεί τ αμάξι σου.
Κρίμα, είμαι παθών και ξέρω. Επειδή μου το έφαγαν σε γειτονική περιοχή και έχω διάφορες υποψίες, μήπως πήγαινες σε συνεργείο εκεί κοντά;
Δυστηχώς ακόμα τίποτα. Πλέον δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι...
Να διευκρινίσω κάποια βασικά πράγματα. Το διακόπτη τον έχω βάλει χρόνια. Θεωρώ ότι έαν ήταν inside job θα είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Δεύτερον ποτέ δεν είχα αφήσει το κλειδί του disklock πουθενά σε κανένα parking, πλυντήριο και συνεργείο. Εκτός από ένα πλυντήριο και χτυπάω το κεφάλι μου. Το οποίο το άφησα και 4 ώρες καθώς ξεχάστηκα με την δουλειά.
Το συνεργείο μου επίσης δεν είναι κοντά στην περιοχή.
Το αμάξι τον τελευταίο καιρό το είχα βρει δύο φορές με το πορτ μπαγκαζ ξεκλείδωτο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αφηρημάδα, αν και είμαι ιδαίτερα σχολαστικός με το κλείδωμά του. Γεγονός που με οδηγεί στο ότι δοκίμαζαν το αμάξι καιρό πριν. Ελπίζω να βοήθησα και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν σας. Εάν δείτε κάτι σας παρακαλώ ενημερώστε με.
δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά δυστυχώς οι ελπίδες να βρεις κάτι είναι μηδαμινές.
το μισό αμάξι ίσως ήδη κυκλοφορεί πάνω σε καμμιά 10αριά άλλα.
Σ' αυτή την καταπληκτική χώρα ζούμε, κύριοι.
Συμμορίες λυμαίνονται τον κόπο μας, γύφτοι δημιουργούν γκέτο, μπαχαλάκηδες κρύβονται σε άβατο πανεπιστημιακών χώρων και ποιος φροντίζει για την ασφάλειά μας και την περιουσία μας; Αυτός. 1-0.
Υπάρχουμε μόνο για να πληρώνουμε φόρους και τέλη.
Και να τους πιάσουν, θα βγουν με τον νόμο του κάθε Παπαρόπουλου γιατί οι φυλακές είναι φίσκα. Που κανονικά θα έπρεπε να είναι σωφρονιστικά ιδρύματα και όχι δεξαμενές παραβατικών στοιχείων, αλλά να 'χαμε να λέγαμε και να 'χουμε να πούμε.
Οπότε τι μένει να κάνουμε? Ασφάλεια κλοπής. Κι αν το πάρουν, μπυρίτσα στο μπαλκόνι όπως ο Χαντές.
Ειδικά το δικό σου και το δικό μου, για κλοπή, θα το ασφαλίσουν στην αξία του νομίζεις; Ή ότι θα ανγνωρίσουν τα φρένα από M5 που έχεις;
Οπότε τι μένει να κάνουμε? Ασφάλεια κλοπής. Κι αν το πάρουν, μπυρίτσα στο μπαλκόνι όπως ο Χαντές.
Το ωραίο δεν το έχεις μάθει ακόμα Άρη!
Κάποιες ασφαλιστικές ξεκίνησαν να μην ασφαλίζουν κλοπή σε αυτοκίνητα με 15+ χρόνια...
Για πάμε τώρα ένα παράδειγμα: Μ3 Ε46 του 2003, δεν το ασφαλίζουν για κλοπή!
Πάμε για άλλα...
Το ωραίο δεν το έχεις μάθει ακόμα Άρη!
Κάποιες ασφαλιστικές ξεκίνησαν να μην ασφαλίζουν κλοπή σε αυτοκίνητα με 15+ χρόνια...
Για πάμε τώρα ένα παράδειγμα: Μ3 Ε46 του 2003, δεν το ασφαλίζουν για κλοπή!
Πάμε για άλλα...
Αυτό που γνωρίζω ειναι πως μερικές ασφαλιστικές δεν τα ασφαλίζουν λόγω μεγάλου ρίσκου να κλαπούν και όχι επειδή ειναι 15+
Ούτε για κλοπή το ασφαλίζουν, ούτε για κουκούλα. Έχουμε το κάμπριο και το γνωρίζω.
Περιμένω να βγει κάποιος να πει πως στο εξωτερικό τα ασφάλιστρα είναι πανάκριβα.
Ναι, είναι πανάκριβα αλλά υπάρχουν και ανάλογες καλύψεις. Απ' την άλλη, εκεί το δημόσιο δεν εισπράττει 1100 ευρώ τέλη + φόρο που προκύπτει από το τεκμήριο + φόρο πολυτελείας για τα έως δεκαετίας, οι δε μισθοί είναι πολλαπλάσιοι.
Τονίζω τη λέξη 'δημόσιο'. Εδώ δεν υπάρχει κράτος. Μόνο δημόσιο.
Οι ασφαλιστικές είναι μεγάλο κλάμα... Το καλύτερο δεν σας είπα, σε περίπτωση κλοπής τα τέλη δεν επιστρέφονται... Ενώ αμα τους πήγαινες τις πινακίδες δεν πληρώνεις. Ελλαδάρα.
Αυτό που γνωρίζω ειναι πως μερικές ασφαλιστικές δεν τα ασφαλίζουν λόγω μεγάλου ρίσκου να κλαπούν και όχι επειδή ειναι 15+
Νίκο και αυτό που λες παίζει επίσης, αλλά και η 15ετία ανεξαρτήτως μάρκας/αξίας. Το συνάντησα πρόσφατα σε μια απο τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εδώ.
Αρα το να κάνεις ασφάλεια για να έχεις "κεφάλι σου ήσυχο" σε λίγο δεν θα είναι option για κάποια αυτοκίνητα.
Σημερα περασε απο το μαγαζι προμηθευτης μου απο Αθηνα που του σηκωσαν το σμαρτ την περασμενη εβδομαδα..
Μου λεει τα σμαρτ και τα τεριος τα εχουν ρημαξει!! Λογω ανταλλακτικων!!!
Άρη, εγώ στη Λαγκούνα έχω ασφάλεια παντέου τύπου με κουκουλα, κανονικότατα.
Σε ποια εταιρεία είσαι, Γιώργο?
Ζάχο, έχει χαλάσει και ο κωλοσυναγερμός του Τεριος και το αφήνουμε παντού απλώς κλειδωμένο ρε γμτ.
Να, αύριο η γυναίκα μου θα πάει κομμωτήριο στη Χαριλάου Τρικούπη 46 στην Κηφισιά. Θα έχει παρκάρει το γκριζογάλαζο Τέριος SX plus Prime edition εκεί στο πλάι του Σεμίραμις. Στις 11.00 έχει ραντεβού και θα λείψει για ένα δίωρο. Θα στεναχωρηθώ πολύ αν το πάρουν.
Η Εθνική ασφαλιζει καμπριο με κουκουλα κανονικά
Straight six
01-03-19, 23:00
Καλησπέρα. Την Πέμπτη τα ξημερώματα (28/2) μου έκλεψαν το αμάξι. Ενα Suzuki SX4 με πινακίδα ΙΜΒ-5157 ασημί χρώματος, έξω από το σπίτι μου στην περιοχή του Παπάγου. Το αυτοκίνητο χτύπησε διέλευση στα διόδια της Αττικής Οδού στην Κατεχάκη, στις 04.20
Έχω κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με αστυνομίες, ασφαλιστικές, κάμερες κλπ. Κατά 99% το αμάξι είναι παρατημένο κάπου στις γνωστές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, μέχρι να βεβαιωθούν και μετά να το διαλύσουν -αν δε το εχουν κανει ηδη-. Δεν εχει κάποιο χτύπημα η ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Εξωτερικά είναι άψογο. Αν δείτε/μάθετε κάτι παρακαλώ στείλτε μου pm. Ευχαριστώ
Η Εθνική ασφαλιζει καμπριο με κουκουλα κανονικά
Και η Interamerican.
Τα φώτα σας.
Απευθυνόμενος σε γνωστή ασφαλιστική για κάλυψη κλοπής μου έδωσαν πόσο κάλυψης 11.000 ευρώ.
Το αμάξι είναι Ε 90 μοντέλο Γενάρης του 2006 πρώην 325 μετατροπή 335.
Θεωρείτε λογική τιμή ;;;;
Τα φώτα σας.
Απευθυνόμενος σε γνωστή ασφαλιστική για κάλυψη κλοπής μου έδωσαν πόσο κάλυψης 11.000 ευρώ.
Το αμάξι είναι Ε 90 μοντέλο Γενάρης του 2006 πρώην 325 μετατροπή 335.
Θεωρείτε λογική τιμή ;;;;
Εξ όσων γνωρίζω, ο υπολογισμός του ποσού κάλυψης (σε ασφάλεια κλοπής) γίνεται ως εξής: βλέπεις στο car.gr πόσο πουλιούνται αυτοκίνητα αντίστοιχα με το δικό σου (χρονολογία, κατάσταση κτλ) και αναλόγως βγάζεις το ποσό κάλυψης για το αμάξι σου.
Μπορείς να επιμείνεις και να βάλεις στο ασφαλιστήριο μεγαλύτερο ποσό κάλυψης. Αν όμως γίνει η στραβή και στο κλέψουν, η ασφαλιστική θα σε αποζημιώσει όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο αμάξι περίπου σαν το δικό σου (χρονολογία, κατάσταση κτλ κτλ).
Γι αυτόν το λόγο βάζουμε ένα ρεαλιστικό ποσό κάλυψης, για να μην πληρώνουμε τσάμπα κερατιάτικα στις ασφάλειες.
Ποια εκτιμας ως τιμή εκκίνησης;
Από μια έρευνα στο car.gr τα γνήσια 335 κυμαίνονται από 16-18.000 ευρώ.
Από μια έρευνα στο car.gr τα γνήσια 335 κυμαίνονται από 16-18.000 ευρώ.Για την μετατροπη δεν μπορώ να σου πω.
όμως μπορείς να ζητήσεις πραγματογνωμοσύνη
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Οι ασφαλιστηκές, ασφαλίζουν αριθμό πλαισίου. Το ότι το έκανες 335 ανεξάρτητα αν το δήλωσες ή όχι, αυτοί το ασφαλίζουν σαν 325 με επιπλέον φορολογήσιμους ίππους. ( αν το δήλωσες)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η μετατροπή δηλώθηκε κανονικά.
Εκτιμητής πήρε φωτογραφίες από καντράν με χλμ. , αριθμο πλαισίου από παρμπρίζ , σαλόνι και εξωτερικά.
Λέτε να το υπολόγισαν ως 325???
Πάντως έβγαλε φωτό και άδεια κυκλοφορίας.
Αν οι 325 πουλιούνται κατά μέσο όρο στα 11χιλ, δεν είναι παράλογη η σκέψη σου.
Με τη δήλωση της μετατροπής ανά χείρας, μπορείς να σπιμείνεις να σου αυξήσουν το ποσό κάλυψης κάπου στη μέση (στα 14χιλιάρικα?).
Σε περίπτωση ανάγκης αποζημίωσης να είσαι όμως έτοιμος για ματς..:warriorsmiley:
Και να φανταστείς το αμάξι το αγόρασα τον Ιανουάριο του 2015 αντί 9.500 ευρώ .
Μάλλον οι άνθρωποι είδαν αξεσουάρ και εξοπλισμό και σου λενε εδώ μπλεξαμε με δεδομένο ότι τα bmw είναι ψηλά στη λίστα κλεμμένων αυτοκινήτων.
Εν πάσι περιπτώσει ο ασφαλιστής μου θα μιλήσει με εταιρεία και βλέπουμε...
Κατόπιν σχετικών επαφών με ασφαλιστική εταιρεία ασφαλίζουν με βάση τον αριθμό πλαισίου.
Στην περίπτωση μου πρότειναν 11.000 ευρώ.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με μετατροπή που δηλώθηκε κανονικά;
Υπάρχουν ασφαλιστικές που μετα απο πραγματογνωμοσύνη στο ασφαλίζουν οτι χρήματα θελεις αλλα φυσικά με αντίστοιχο κόστος στα ασφάλιστρα . Με τον ασφαλιστή σου πρέπει να συνεννοηθείς .
Απίστευτο video: Ετσι κλέβουν το αυτοκίνητό μας σε 10sec
https://www.msn.com/el-gr/autos/news/απίστευτο-video-ετσι-κλέβουν-το-αυτοκίνητό-μας-σε-10sec/ar-BBWt4aT?li=AAIv1aw
Ζωντανά καταδίωξη κλεμμένου Audi S3!!!
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/LIVE-katadiwksh-klemmenoy-Audi-S3-video_195388.asp
Έκλεψαν συλλεκτική BMW M4 Performance Edition (NAI, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
Μάστιγα έχουν καταντήσει οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς δεκάδες οχήματα εξαφανίζονται καθημερινά και διοχετεύονται είτε σε άλλες αγορές είτε γίνονται ανταλλακτικά. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να προστατευτεί, αφού δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση.
Αυτήν τη φορά οι επιτήδειοι έκλεψαν μία συλλεκτική BMW M4 Performance Edition από την περιοχή του Ασπροπύργου. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κλειστό χώρο, αλλά αυτό δεν φάνηκε να ήταν πρόβλημα για τους ληστές, οι οποίοι το σήκωσαν χωρίς κόπο και το εξαφάνισαν σήμερα τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, παραβίασαν μία πόρτα, άνοιξαν την γκαραζόπορτα και... αποχώρησαν σαν κύριοι.
Πρόκειται για μία από τις 40 (αριθμημένες) BMW M4 Performance Edition που κοσμούν τους ελληνικούς δρόμους και η οποία ανήκει στον οδηγό αγώνων Ανδρέα Κεχαγιά, τον οποίο γνωρίζουμε από τις εμφανίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων (τρέχει με Ford Sierra).
Η συγκεκριμένη BMW έχει πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας ΙΥΖ 1212. Όποιος είδε κάτι ή γνωρίζει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6949 100380.
Μου το έδειξε πιτσιρικάς στο διαδίκτυο.
Προχθές πάλι βούτηξαν μια λευκή χ6 από Χαλάνδρι.
Τής πόρνης γίνεται...
Τα κλεφτρονια έχουν εξελιχθεί αφάνταστα.
Είναι να μην σε κεντράρουν..
https://www.youtube.com/watch?v=dKshqzgOsNY
Μάλιστα.....ζημιά αυτό το internet..
Έκλεψαν συλλεκτική BMW M4 Performance Edition (NAI, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
Μακάρι να βρεθεί, αν και απίθανο... :(
Και για να κάνουμε και λίγο καλαμπούρι "Μοναχική και σπάνια γυρνάς μεσ' στα Βαλκάνια..."
https://www.youtube.com/watch?v=o_WdJ3xOFvI
Τωρα εισαι θελετε να μ πειτε οτι η κλοπη ενος m3 competition στην ελλαδα ειναι "business as usual"?????
Τωρα εισαι θελετε να μ πειτε οτι η κλοπη ενος m3 competition στην ελλαδα ειναι "business as usual"?????
Σίγουρα Νίκο σε καμία περίπτωση. Γι'αυτό και προσωπικά το θεωρώ απίθανο να βρεθεί thumb
Του συγκεκριμένου του είχαν κλέψει και μια Μ5 αν θυμάμαι καλά.
βΒΡΕΘΗΚΕ η BMW M4
Στα Άνω Λιόσια βρέθηκε η κλεμμένη συλλεκτική BMW M4 Performance Edition
https://www.youtube.com/watch?v=e7hs02EX1V4
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :shok:
ΥΠΕΡτυχερός ο ιδιοκτήτης...:thumbsup:
τελικα καποιος ηλιθιος γυφτος την πηρε την competition....παλι καλα....
υγ..ηλιθιος σαρημπαλιδης ειπε οτι ειναι gts το αμαξι....competition ειναι μαιντανε......
m_power_lunatic
13-12-19, 10:59
Το θέμα είναι ότι αν δεν ήτανε του Κεχαγιά και το zougla.gr στην μέση δεν θα βρίσκανε ούτε τον αέρα από τα λάστιχα.
Πάλι γύφτοι.....πάλι στον Ασπρόπυργο......πάλι στα Λιόσια.......Καλά λέω ότι γύφτο αν δεις ακόμα και σε φωτογραφία δώστου μπουνιά!!!!!
Τελικά είναι! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το θέμα είναι ότι αν δεν ήτανε του Κεχαγιά και το zougla.gr στην μέση δεν θα βρίσκανε ούτε τον αέρα από τα λάστιχα.
Πάλι γύφτοι.....πάλι στον Ασπρόπυργο......πάλι στα Λιόσια.......Καλά λέω ότι γύφτο αν δεις ακόμα και σε φωτογραφία δώστου μπουνιά!!!!!
πολυ μεγαλη αληθεια....σωστος Lunatic!!!!!
Πάντως έχει ψιλογινει μάστιγα να βουτάνε αυτοκίνητα από κλειστά υπόγεια πάρκινγκ.Σε πολυκατοικία γνωστού με δύο κρούσματα πρόσβαση έχουν μόνο από τον ανελκυστήρα και αφού άλλαξαν το κουμπί του υπογείου με κουμπί-κλειδι.
Straight six
14-12-19, 12:24
τελικα καποιος ηλιθιος γυφτος την πηρε την competition....παλι καλα....
υγ..ηλιθιος σαρημπαλιδης ειπε οτι ειναι gts το αμαξι....competition ειναι μαιντανε......
ρε εδω λεει 1 κομματι απο τα 40. η παραπληροφορηση και η ηλιθιοτητα πιανει ταβανι. Και μ αρεσει και ο Κεχαγιας που λεει στο παλιο βιντεο, "ναι 1 απο τα 40".
Τι ψευτες βιτρινατοι ειναι αυτοι ρε.
θα υπηαρχν μονο 40 και το ενα θα το ειχε ο Κεχαγιας. Ημαρτον
Straight six
14-12-19, 12:26
Κλασσικα. Θεση Φουσα κλπ. Τα ξερουν μια χαρα οι αστυνομικοι και δε κανουν τιποτα
Χθες βράδυ στα Μελίσσια σήκωσαν μαύρο Μ5 Ε60...
7425 το αριθμητικό..
m_power_lunatic
13-02-20, 10:04
Ειπαμε,καθε μερα οποιος εχει ///Μ ειναι υποψηφια μερα για κλοπη.......
γνωριζουμε αν εχει κλαπει καποιο με συναγερμο pandora και αν ναι ποιο μοντελο ηταν
εχει ακουστει στην πιατσα οτι τα εχουν βρει μπαστουνια οι κλεφτες
Θα το ξαναπώ για εκατοστή φορά: οποιος έχει Μ και δεν κάνει φουλ ασφάλεια (στην πραγματική αξία όχι μουφες για να μην πληρώνει πολλά) είναι άξιος της μοίρας του και δεν λυπάμαι κανέναν.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ......
Όχι να πουλάμε μούρη και μαγκιά μόνο....
Συναγερμοί και άγχος και τρίχες κατσαρές....
συμφωνω απολυτα αλλα περα απο μια καλη ασφαλεια ο λογος που μπορει να θελει ο καθενας να βαλει και ενα καλο συναργερμο ειναι επειδη δεν θελει να αποχωριστει/χασει το αυτοκινητο του
για διαφορους λογους που μπορει να ειναι επειδη εχει τρελα με το αμαξι του η για συναισθηματικους λογους κλπ κλπ
Πάντως και full ασφάλεια να κάνεις μέχρι να αποζημίωθεις σε τρώει το άγχος από τα.'παραθυράκια'' που έχουν τα συμβόλαια!!
Κανένα παραθυράκι όταν κάνεις κάθε χρόνο αναπροσαρμογή στην πραγματική αξία. Με πραγματογνώμονα κανονικά επίσημα. Και ακόμα καλύτερα αν αλλάζεις κάθε 2 χρόνια ασφαλιστική που εκεί εκ των πραγμάτων θα κάνουν φρέσκια εκτίμηση από μόνοι τους κι εκεί δεν μπορούν να κάνουν πίσω και να πουν μειώθηκε πολύ η αξία.
Φυσικά αν το έχεις ασφαλίσει π.χ. καινούργιο για 100 χιλιάδες και περιμένεις μετά από 10 χρόνια να πάρεις 100 χιλιάδες εννοείται δεν θα τα πάρεις ποτέ.
Σίγουρα αργούν οι διαδικασίες (διότι βέβαια καμία ασφαλιστική δεν της αρέσει να πληρώνει) , αλλά θα δικαιωθείς. Έστω και με δικαστηριο αν χρειαστεί.
Επιτρεψτε μ να σας πω ενα στορυ....ετσι για να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα...
Καποτε στη γειτονια μ...σε κεντρικο δρομο των βορειων προαστειων...μεγαλος επιχειρηματιας λαμογιο..που τελικα πιαστηκε με τεραστιο ποσο ναρκωτικων μετα απο καιρο...ειχε αφησει μια lambo...παρκαρισμενη σε αυτο το δρομο για 3-4 μερες..το αμαξι ολως τυχαιως κανεις δεν πειραξε...και σας θετω το ερωτημα...αν εσεις που εχετε δωσει ενα καρο λεφτα και αφηνατε ενα τετοιο αμαξι στο δρομο στην κυριολεξια...θα το ξαναβρισκατε???πιστεψτε με 10 γερανοι θα το ειχαν σηκώσει...και δε θα το ξαναβλεπατε ποτε..
Σε αυτη την κοινωνια λοιπον ζουμε κυριοι...
Ε ναι καλά....εννοείται. All time classic WORLDWIDE.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραληπονται.....
Κανένα παραθυράκι όταν κάνεις κάθε χρόνο αναπροσαρμογή στην πραγματική αξία. Με πραγματογνώμονα κανονικά επίσημα. Και ακόμα καλύτερα αν αλλάζεις κάθε 2 χρόνια ασφαλιστική που εκεί εκ των πραγμάτων θα κάνουν φρέσκια εκτίμηση από μόνοι τους κι εκεί δεν μπορούν να κάνουν πίσω και να πουν μειώθηκε πολύ η αξία.
Φυσικά αν το έχεις ασφαλίσει π.χ. καινούργιο για 100 χιλιάδες και περιμένεις μετά από 10 χρόνια να πάρεις 100 χιλιάδες εννοείται δεν θα τα πάρεις ποτέ.
Σίγουρα αργούν οι διαδικασίες (διότι βέβαια καμία ασφαλιστική δεν της αρέσει να πληρώνει) , αλλά θα δικαιωθείς. Έστω και με δικαστηριο αν χρειαστεί.
το ζητημα ειναι οτι π.χ το δικο μου το πληρωσα 50+ και τωρα αφαλιζεται με το ποσο των 10.500(ειναι σε κατασταση βιτρινας) γιατι σε περιπτωση κλοπης με τοσα θα μπορω να το αντικαταστησω(ανεξαρτητος καταστασης και ιστορικου)
οποτε δεν κοιμαμαι ησυχος για το θεμα της κλοπης αντιθετα ψαχνω τροπο για να προστατευτω
Δυστυχώς ο πρώτος κάτοχος είναι πάντα ο μεγάλος χαμένος που τρώει όλο το depreciation.
Και δυστυχώς δεν μπορούμε να το ασφαλίσουμε σε αξία αντικατάστασης. Όσο και να το "γλυφουμε" κάθε μέρα, υπάρχει στάνταρ απομείωση αξίας κάθε χρόνο για τις εταιριες.
Η μόνη περίπτωση που ασφαλιζεις κοντά στα λεφτά σου είναι όταν έχεις αγοράσει μεταχειρισμένο αμάξι ΜΕΓΑΛΗΣ αξίας σε χαμηλή τιμή π.χ. Μ3 οπότε η ασφαλιστική θα το εκτιμήσει/ασφαλισει κοντά στην αξία κτήσης.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε
Ο Νίκος Καψής είναι Product Manager στο BMW Group Hellas και είναι αυτός που έψαξε και βρήκε τη νόμιμη διαδικασία που μπορεί κάποιος να εντοπίσει ένα κλεμμένο όχημα μέσω, αστυνομίας, BMW και Interpol. Όπως θα δείτε και στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, η διαδικασία και η σειρά που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει στην περίπτωση που έχει πέσει θύμα κλοπής αυτοκινήτου είναι απλή:
• Αρχικά δηλώνουμε την κλοπή στην αστυνομία…
• Κάνουμε νέο αίτημα (στην αστυνομία) και ζητάμε τον εντοπισμό του αυτοκινήτου…
• Η αστυνομία με τη σειρά της ζητά τον εντοπισμό του οχήματος από την Interpol…
• Η αστυνομία καταχωρεί την κλοπή σε ένα πανευρωπαϊκό σύστημα για να φαίνεται πως το όχημα είναι κλεμμένο...
• Τέλος η Interpol έρχεται σε επικοινωνία με το εργοστάσιο και σε λίγες ώρες γίνεται ο εντοπισμός του οχήματος…
Αναλυτικά το άρθρο και η πηγή:https://www.zougla.gr/automoto/reportaz---apopsis/article/ti-prepi-na-kanete-gia-na-entopisete-meso-interpol-to-klemeno-sas-aftokinito
Μέσω ποιου συστήματος γίνεται ο εντοπισμός; Μήπως μέσω του συστήματος SOS που έχουν τα νέα αμάξια;
https://www.youtube.com/watch?v=FLOtC7C7CUc
τι εξοπλισμο πρεπει να εχει δεν μας λεει
το πιο σημαντικο για τον εξοπλισμο δεν αναφερθηκε !!! γνωριζει κανεις?
Προφανώς για ευνόητους λόγους δεν το λέει. Αν και θα το γνωρίζουν οι "ενδιαφερόμενοι".
Στειλτε ένα email στον Βασίλη .
Εκτος απο καποιο συστημα GPS σαν τι αλλο να εινια ρε παιδια?
Καλησπέρα, δεν είναι BMW το ξέρω, αλλά θα το βάλω εδώ ας μου επιτραπεί.
Κλάπηκε μοναδικό VW GOLF R μπλε με γερμανικές πινακίδες KU-CO888, από το χωριό Νέα Ζίχνη Σερρών (25 ΚΜ Ν.Δ των Σερρών), μεταξύ 27/2 - 1/3.
Είναι ακριβώς αυτό της πρόσφατης φωτογραφίας.
Παρακαλώ οι κάτοικοι Β. Ελλάδος ας έχουν το νου τους, προωθήστε το και σε φίλους, είναι αδελφικου φίλου! https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2020/03/f249d83b68b0a49227cffc8d498a5d44-1.jpg
VW Tiguan Allspace 2.0 TDI Biturbo 241HP DSG7 R-Line 7seater
Κι άλλο 335 από βουλα εκανε φτερά.
ΙΕΗ-7574.