PDA

Επιστροφή στο Forum : Κλοπή Μ3 Ε46

ΛευτερηςΜ3
24-08-11, 13:05
Κλαπηκε Μ3 Ε46 με αριθμό ΙΒΡ 4928 απο χαλανδρι σημερα το βραδυ,χρώματος ασήμι με πόρτ μπαγκαζ και προφυλακτηρα csl.έχει μπορντο καθίσματα και μαύρες 19ρες ΒΒS.εάν δείτε τίποτα ενημερωνετε στο 6946196600.ευχαριστώ

aristent
24-08-11, 13:11
:shok:
οχι παλι τετοια νεα!!!!:ranting2:
ελπιζω να βρεθει συντομα πριν γινει ζημια.....

Stamatis
24-08-11, 13:19
Λυπαμαι πολυ, θα εχω το νου μου.

Panos 316T
24-08-11, 13:27
οι ώρες τους...

andreas110080
24-08-11, 13:49
Να πανε να γ@μηθουν τα μ@@νια!!!!

:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:

doctore
24-08-11, 14:54
Φίλε λυπάμαι πολύ.
Ηταν ασφαλισμένο ?
Προχτές το βράδυ κλέψανε από το Χαλάνδρι ένα RS4 ενός φίλου μου.

paganis
24-08-11, 15:05
εχουν γινει πολλα πλεον τα κρουσματα...και σιγουρα ολα συνδεονται με καποιο τροπο...! μαλλον εχουν πεσει πολλες οι παραγγελιες για μετατροπες...και τα κλεφτρονια εχουν βγει στο κυνηγι! προσοχη λοιπον και οχι ασκοπη προβολη του καμαριου σας! ελπιζω να βρεθει...παντως το συγκεκριμενο και να μην εχει την τυχη των υπολοιπων!

ΛευτερηςΜ3
24-08-11, 15:09
ευτυχως το ειχα ασφαλισει,αλλα τι να το κανεις?καλυτερα να το βρω..

Akis 330Ci
24-08-11, 16:19
Φιλε Λευτερη τα ειπαμε και στο τηλεφωνο ευχομαι πραγματικα να βρεθει.

Παιδια το αυτοκινητο δεν περναει καθολου απαρατηρητο. Ειναι ασημι look CSL με μαυρες 19αρες bbs αραχνη, και imola rot σαλονι.

Απιστευτα δυσκολο να ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να το κυκλοφορουν εξω, αλλα ποτε δεν ξερεις..

120ie87
24-08-11, 16:45
Φίλε Λευτέρη, εύχομαι να βρεθεί το αυτοκίνητό σου :(

-> ενημέρωσέ μας για την αντιμετώπιση από την ασφαλιστική καθώς και πόσο γρήγορα θα πάρεις τα χρήματα αν δεν βρεθεί τελικά
(κάποιες ασφαλιστικές πληρώνουν για ενοικίαση αυτοκινήτου -> αν χρειάζεσαι κάποιο για να κάνεις τη δουλειά σου)

λυπάμαι φίλε..... :(

ankor
24-08-11, 20:24
Αντε παλι.Ευχομαι να το βρειs φιλε οσο το δυνατον γρηγοτοτερα.Θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο απο κλειστο κυκλωμα που εχω να δειτε με ποσο ευκολια πηγαν να ανοιξουν το Punto τηs κοπελιαs μου,σαν να ηταν δικο τουs.Kαι το ωραιο ειναι οταν ειδαν το βιντεο οι αστυνομικοι που ηρθαν μου λενε αααα τουs ξερουμε ειναι μια σπειρα απο ρουμανογεωργιανουs......και μια εβδομαδα χτυπανε εδω μια εβδομαδα χτυπανε σε αλλη πολη και παει λεγονταs.Και τουs ρωταω.Και τι κανετε ρε παιδια?Γιατι δεν τουs πιανετε?Οριστε τωρα εχετε και βιντεο με αποδειξειs.Aπαντηση:ΜΗΔΕΝ.

Monsta
25-08-11, 01:32
Ελπίζω να βρεθεί.

Δυστυχώς αυτά τα αυτοκίνητα έχουν μπει στο στόχαστρο. Οι 'μετατροπείς' έχουν αρχίσει και πάλι να κάνουν χρυσές δουλειές.

Το κλειστό γκαράζ και η συνεχής εποπτεία όπου κι αν πάμε, είναι πλέον απολύτως απαραίτητη.

konstantinaM3
26-08-11, 06:44
Αντε παλι.Ευχομαι να το βρειs φιλε οσο το δυνατον γρηγοτοτερα.Θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο απο κλειστο κυκλωμα που εχω να δειτε με ποσο ευκολια πηγαν να ανοιξουν το Punto τηs κοπελιαs μου,σαν να ηταν δικο τουs.Kαι το ωραιο ειναι οταν ειδαν το βιντεο οι αστυνομικοι που ηρθαν μου λενε αααα τουs ξερουμε ειναι μια σπειρα απο ρουμανογεωργιανουs......και μια εβδομαδα χτυπανε εδω μια εβδομαδα χτυπανε σε αλλη πολη και παει λεγονταs.Και τουs ρωταω.Και τι κανετε ρε παιδια?Γιατι δεν τουs πιανετε?Οριστε τωρα εχετε και βιντεο με αποδειξειs.Aπαντηση:ΜΗΔΕΝ.

κ μενα οταν μου ανοιξαν το 328is η πορτα του συνοδηγου ειχε ενα καρο δακτυλιες πηραν αποτυποματα αλλα απο το 2006 μεχρι τωρα παπ@ρια!ειναι σαν να μην εγινε ποτε!ευχομαι να βρεθει το αμαξι κ αυτος που το εκανε κ να το πληρωσει ακριβα!

kostasxan
26-08-11, 08:40
Λυπηρό εύχομαι να το βρεις γρήγορα :ranting2::ranting2::ranting2:

m_power_lunatic
26-08-11, 10:08
Μπορω να πω πολλα για αυτο το θεμα (κλοπες) γενικα αλλα δεν γινεται δημοσια.....ευχομαι να εισαι τυχερος,μη δωσεις χρηματα αν σου ζητησουνε (με ενα μολυβι Μ3 Ε46 καποιος εδωσε και δεν πηρε πισω τιποτα).

Αν εισαι ασφαλισμενος μη στεναχωριεσαι,θα παρεις ψιχουλα πισω απο την ασφαλιστικη αλλα παλι τα πουλανε και ψιχουλα οποτε μια-η αλλη ειναι.Τραβα παρε αλλο αν το θες τοσο πολυ και ησουνα ευχαριστημενος,αλλιως τραβα για ''αλλα'' γιατι να ξερεις τα ///Μ ολων των τυπων και γενεων ''βγαζουνε πολυ μεροκαματο'' στα μουνοπ@ν@ που ασχολουνται με τις κλοπες αλλα τους ευχομαι να τα φανε στα νοσοκομεια οπως και να εχει......

P.S Παντα αναρωτιομουνα πως μπορει να ζει καποιος γνωριζοντας οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ......γεννημενος ******ς,ο νονος του δηλαδη ειπε εκεινη τη στιγμη που το βαφτιζε το μπ@αστ@ρδο ''βαφτιζω εναν ΜΑΛΑΚΑ.Ισως αυτη να ειναι η τιμωρια τους,να κοιτανε τον καθρεφτη το πρωι και να λενε ''******ς κοιμηθηκα-******ς ξυπνησα''.......πρεπει να ποναει εεεεεεεε???????????

hades7
26-08-11, 10:22
ναι ρε Γιαννη τους βλεπεις τους λακαμαδες και λες ρε γαμωτο αυτο ειναι το σπερματοζωαριο που νικησε ?

Nikos
26-08-11, 13:02
ναι ρε Γιαννη τους βλεπεις τους λακαμαδες και λες ρε γαμωτο αυτο ειναι το σπερματοζωαριο που νικησε ?

Συνηθως οι γονεις τους εχουν ενα και το αυτο σπερματοζωαριο. Like father like son...

ΛευτερηςΜ3
26-08-11, 13:12
Σε ωραία κοινωνία ζούμε...καλύτερα Ουγκάντα παρα εδώ...

giannis_compact
26-08-11, 14:28
Σε ωραία κοινωνία ζούμε...καλύτερα Ουγκάντα παρα εδώ...

Σε ενα μαυρο χαλι ζουμε! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Κανενα νεοτερο δεν υπαρχει ε?

ΛευτερηςΜ3
26-08-11, 17:13
Σε ενα μαυρο χαλι ζουμε! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Κανενα νεοτερο δεν υπαρχει ε?

Ναι αμε,με έχουν πάρει εκατό άτομα τηλ και έχω ακούσει ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς.δεν έχουν τι να κάνουν και με ενοχλούν συνέχεια

Leonidas_E39
26-08-11, 17:14
Λευτερη το αυτοκινητο το ειχες αγγελια?

giannis_compact
26-08-11, 18:21
Ναι αμε,με έχουν πάρει εκατό άτομα τηλ και έχω ακούσει ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς.δεν έχουν τι να κάνουν και με ενοχλούν συνέχεια

Αυτοι δε μπορουν να φανταστουν την κατασταση στην οποια βρισκεσαι γιαυτο!

ΛευτερηςΜ3
26-08-11, 21:00
Λευτερη το αυτοκινητο το ειχες αγγελια?

Όχι,γιατί;

fanisk
26-08-11, 21:14
Όχι,γιατί;

Σε ρωτησε γιατι πολλα τα χτυπανε απο αγγελιες, ερχονται να το δουν (ή το βρισκουν αν εχεις και τη πινακιδα στη φωτο) και μετα απο λιγες μερες το παιρνουν.

Leonidas_E39
26-08-11, 21:33
Σε ρωτησε γιατι πολλα τα χτυπανε απο αγγελιες, ερχονται να το δουν (ή το βρισκουν αν εχεις και τη πινακιδα στη φωτο) και μετα απο λιγες μερες το παιρνουν.

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φανης . Ειναι τακτικη των συμμοριων το τελευταιο διαστημα.:ranting2:

ΛευτερηςΜ3
26-08-11, 22:21
Αυτο που λες ισχύει,όμως δεν το είχα κάπου.δε βαριέσαι,πάμε για αλλα.

m_power_lunatic
27-08-11, 12:59
Αυτο που λες ισχύει,όμως δεν το είχα κάπου.δε βαριέσαι,πάμε για αλλα.

Xαλαρα το πηρες,καλα κανεις.

Ειδα σημερα ασημενιο με κοκκινο σαλονι,φυμε,BBS CH ασημενιες και νυχι CSL πισω προφυλακτηρα, εξω απο συνεργειο σε ενα απο τα παρακατω μερη αλλα τωρα βλεπω ειχες και πισω πορτ-μπαγκαζ και μαυρες BBS CH.Ειχε και αλλες πινακιδες βεβαια αλλα αυτο δεν σημαινει κατι ετσι και αλλιως,αλλο θα ητανε.

Αν δεν πηγε στην σκατοχωρα που συνορευει η χωρα μας την ιδια-επομενη μερα,τοτε μαλλον κοβεται για ανταλλακτικα-μετατροπη σε μερη οπως Ανω Λιοσια,Ασπροπυργος-Λ.Νατο,Σαλαμινα,Μεγαρα και προς Λειβαδια κτλ.

Christos 330
27-08-11, 13:55
Mου φαινεται με την κριση ολοι το εχουν ριξει στα τροπετ . . .

Με το καλο να βρεθει Δημητρη . . .