Επιστροφή στο Forum : ΛΕΥΚΑΔΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
michaelp900
21-08-11, 20:41
Καλησπερα!
Ειμαι αυτο το καιρο Λευκαδα και θα ηθελα να ρωτησω οσους ξερουν η ειναι απο εδω πιο βενζιναδικο να προτιμησω?Υπαρχει καποιο εμπιστο?
:thanks:
Akis 330Ci
21-08-11, 20:55
Καλα κανεις και ρωτας, και μακαρι να σου απαντησει καποιος, γιατι εγω στο Αγρινιο κοντεψα να πλακωθω στο ξυλο με ενα λαμογιο...
ρωτα για του Κοντογιωργη το βενζιναδικο!
ειναι στο δρομο βγαινοντας απο Λευκαδα προς Νυδρι!
το ξερουν οι παντες...ρωτα στο ΚΤΕΛ να στο υποδειξουν , ειναι στα 300-500μ μετα το ΚΤΕΛ αριστερα
συγκεκριμενα γεμιζω σχεδον ΠΑΝΤΑ εκει κ ουδεποτε ειχα προβλημα κ εχω ακουσει κ τα καλυτερα!!
michaelp900
21-08-11, 22:25
Πριν το Νυδρι μενω και τα βενζιναδικα πανω στο δρομο αυτο τα ξερω.Τη σημα εχει Βασιλη..??
Πριν το Νυδρι μενω και τα βενζιναδικα πανω στο δρομο αυτο τα ξερω.Τη σημα εχει Βασιλη..??
Tι σημα να'χει ο Κοντογιωργης?...ειναι ενας κοντος που τον λενε Γιωργη!!!:thumbsup:
πλακα κανω Μιχαλη thumb...να περνατε καλα εκει στη Λευκαδα!!!!ζηλευω!!!!:original:
ΕΚΟ ! thumb
που μενεις ακριβως? (εγω Λυγια-οταν ειμαι Λευκαδα βεβαια,θα επιστρεψω εκει την Παρασκευη)
εχει ενα φουρνο στην Λυγια...Ο φουρνος του Χωριου - Καλος!
γινεται χαμος καθε μερα ειδικα τα πρωινα...θα το χεις προσεξει αν περνας απο κει - ειναι της πεθερας μου (αν περασεις μετα την Παρασκευη μπες κ ζητα με να με φωναξει!)
ΕΚΟ ! thumb
που μενεις ακριβως? (εγω Λυγια-οταν ειμαι Λευκαδα βεβαια,θα επιστρεψω εκει την Παρασκευη)
γινεται χαμος καθε μερα ειδικα τα πρωινα...θα το χεις προσεξει αν περνας απο κει - ειναι της πεθερας μου (αν περασεις μετα την Παρασκευη μπες κ ζητα με να με φωναξει!)
Bασιλη η λεξη "σωγαμπρος" ετσι γραφεται?:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
michaelp900
22-08-11, 11:10
Στο Περιγιαλι μενω με τη δικια μου.Θα περασουμε αν ειναι και αν ερθεις πιο νωρις στειλε.
Θελω γαλλικα κρουασανακια να μου εχεις :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:whistle: :whistle: :whistle:
νομιζω οτι σωστα το γραφεις...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Leonidas_E39
22-08-11, 11:50
Αρη πλεον δεν υπάρχει αυτη η λέξη εχει καταργηθει και αντικαταστάθηκε με την ''ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ'' :thumbsup::thumbsup:
Αρη πλεον δεν υπάρχει αυτη η λέξη εχει καταργηθει και αντικαταστάθηκε με την ''ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ'' :thumbsup::thumbsup:
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Ερωτικος μεταναστης εισαι πριν παντρευτεις.
Μετα απλα λεγεσαι γαμηλιος προσφυγας.
Leonidas_E39
22-08-11, 16:12
:hystericalbs1::hystericalbs1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΕΚΟ ! thumb
την αδεια σου τη τρως στο φουρνο;:shok:
:hystericalbs1::th_Laie_67-1: ...κατι σαν "γαμηλια τουρτα" ακουγεται αυτο!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Σορρυ Μιχαλη για τα οφτοπικ,αλλα αφου βρεθηκε βενζιναδικο δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο thumb.....,και ολα αυτα χαρη στον γαμηλιο προσφυγα Βασιλη!!!!
.... ας τον πειραξουμε λιγο,δε σε πειραζει ε?:thumbsup:
:whistle:...τον Βασιλη δεν τον ρωταμε,αφου οτι θελει το σβηνει, το αναβει ,το σκιζει,το καιει ατακα και επι τοπου!!!!:thumbsup:
...ασε που κραταμε "ζωντανο" το θρεντ μηπως και θελει κανεις αλλος βεζιναδικο αλλα και φουρνο στη Λευκαδα!!!!:thumbsup:
ΕΚΟ ! thumb
..θα ειμαι πισω στο παρασκευαστηριο,:whistle: δηθεν να βοηθαω να γεμιζω με μερεντα τα κρουασαν!!!!:th_Laie_67-1::thumbsup:
m-power_01
22-08-11, 18:14
τώρα τα κρουασάν θα γεμίζει? την κοιλιά του θα γεμίζει? θα σε γελάσω ...
βρε παλιοπαιδα...
το σπιτι (προικα):whistle: που πηρα
ειναι πισω απο το φουρνο...αυτο εννοω να με φωναξει:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
τωρα βεβαια
νομιζω οτι ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης για τα ''λιγοστα'' παραπανισια κιλα που κουβαλαω, δεν σας κρυβω οτι την φερει η πεθερα μου (πεθεροπληκτος να σου πετυχει ε?:th_Laie_67-1:)
michaelp900
22-08-11, 22:12
Βασιλη αν σου πω οτι εντελως τυχαια πριν σε ρωτησω για το βενζιναδικο ειχαν παει την προηγουμενη ειχαμε παρει ενα ψωμι και 2 παγωτα....μουρλια και τα 2,ειδικα τα παγωτα στην αρραβωνιαστικια μου της αρεσαν.
Σημερα ξαναπηγαμε ξανα ψωμακι,ξανα παγωτο....εεε...χτυπησα και το κρουασανακι που σου ειπα :th_Laie_67-1: και μου κανανε δωρο και ενα σακουλακι με κουλουρακια...:whistle:
Χαζευα και κατι τυροπιτουλες,κατι ζαμπον-κασερι αλλα ειπα ασε...θα μπουμε στη θαλλασα σε λιγο :hystericalbs1:
Χωρις πλακα κανει πολυ ωραια πραγματα! thumb
Αντε κατεβα να χτυπησουμε τιποτα :hystericalbs1:
Βασιλη αν σου πω οτι εντελως τυχαια πριν σε ρωτησω για το βενζιναδικο ειχαν παει την προηγουμενη ειχαμε παρει ενα ψωμι και 2 παγωτα....μουρλια και τα 2,ειδικα τα παγωτα στην αρραβωνιαστικια μου της αρεσαν.
Σημερα ξαναπηγαμε ξανα ψωμακι,ξανα παγωτο....εεε...χτυπησα και το κρουασανακι που σου ειπα :th_Laie_67-1: και μου κανανε δωρο και ενα σακουλακι με κουλουρακια...:whistle:
Χαζευα και κατι τυροπιτουλες,κατι ζαμπον-κασερι αλλα ειπα ασε...θα μπουμε στη θαλλασα σε λιγο :hystericalbs1:
Χωρις πλακα κανει πολυ ωραια πραγματα! thumb
Αντε κατεβα να χτυπησουμε τιποτα :hystericalbs1:
thumb thumb thumb
σου πα...την Παρασκευη το απογευμα θα μαι εκει!
ελπιζω να μην εχεις φυγει να τα πουμε το ΣΚ ... θελω να παω κ απο τον φιλο τον Θοδωρη με το Sunrise...αλλα με εχει φαει η κορακλα στα παιχνιδια κ δεν προλαβαινω ουτε για κατουρημα...:thumbsup::thumbsup: