Επιστροφή στο Forum : Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2011-2012
3-1 σκετο πηγα να γραψω αλλα το συστημα μου εβγαλε μυνημα"The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters? οποτε τι να γραψω 4-1 ?
katsaraios
17-11-11, 18:54
3-1 σκετο πηγα να γραψω αλλα το συστημα μου εβγαλε μυνημα"The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters? οποτε τι να γραψω 4-1 ?
παντως ενα τεμαχιο θα το πιειτε πιστευω ,αλλα ο Μαρινακης δεν γλυτωνει το πριμ:thumbsup:
μετα θα πατε Βερτη???:hystericalbs1::hystericalbs1:
ΜΟΝ-ΡΕΠΟ ρε λαικα πραγματα γυψινα πιατα και γαρουφαλα
https://www.sday.gr/getattachment/4c94e6fe-758e-4339-97e4-28ec08d294c9/photo2.jpg.aspx
katsaraios
17-11-11, 19:09
ΜΟΝ-ΡΕΠΟ ρε λαικα πραγματα γυψινα πιατα και γαρουφαλα
https://www.sday.gr/getattachment/4c94e6fe-758e-4339-97e4-28ec08d294c9/photo2.jpg.aspx
καλα ρε ταγαρι:th_Laie_67-1:
τον Τσακα μου εβαλες??
θες να το γκαντεμιασεις ρε ??
εισαι μαυρογατα??
Εψαχνα να τον εβρω φωτο με τον Προδρομο αλλα δεν βρηκα τιποτα και τον εβαλα με τον Σουλτανο
katsaraios
17-11-11, 19:24
θα πας γηπεδο ωρε ??
ω ναι
Βρήκες εισιτήριο? Πάνω από 100¤;
nikos-Mpacket
18-11-11, 12:01
Έχω διαρκείας μπουλι
Κανονισε να τα πουμε κατα τις 5-5:30 θα ειμαι κατω,για καφεδακι.
Κανονισε να τα πουμε κατα τις 5-5:30 θα ειμαι κατω,για καφεδακι.
Nικο στειλε phone n.
Atsa linos
18-11-11, 14:35
καλαααααααααααααααααααααα αααααααααα!!!!
Atsa linos
18-11-11, 14:36
καλαααααααααααααααααααααα αααααααααα!!!!
Η κολοφαρδια δεν εχει ορια...
στα του derby λοιπον θεορω οτι Ολυμπιακος δεν εχει σωστο τροπο παιχνιδιου φετος, το παιχνιδι μπορουσε να ειχε γινει 0-2 με το δοκαρι της πριμαντονας και να τελειωνε εκει ομως απο εκει και επειτα ο Παναθηναικος εξαφανιστηκε παντελως και για μενα ενα απολυτα δικαιο σκορ θα ηταν το 3-1 απιστευτες ευκαιριες αλλα η πορνη μπαλα κατα τον Οσιμ δεν ηθελε να μπει μεσα και ο Μιραλας εχασε το αχαστο.μπορω να πω οτι δεν περιμενα τον Παναθηναικο να κανει τετοιες γελειες καθυστερησεις που δεν αρμοζουν στην ιστορια του αποκαρδυοτικη εικονα πραγματικα και εδειξε οτι ειναι υπερ καλυμενος με την ισοπαλια που την πανυγηρισε κιολας
Στην ιστορία και στο βιογραφικο του Καπινου θα γραφτει τελικα οτι αρπαξε την πρωτη του κιτρινη γιατι εκανε καθυστερισεις σε ντερπυ οταν το σκορ ηταν ισοπαλο.
ps. Απ οτι ειδα αυτο το παιδι σε οποια επαφη ειχε με τον αντιπαλο επεφτε και εκανε λες και το πυροβολουσαν. Την σχολη "Καραβουτας school of βουτα και μεινε κατω" την περασε με αριστα πριν καθιερωθει στην ενδεκάδα....
Εσενα αυτο σου εμεινε απο τη πρωτη συμμετοχη σε ντερμπι ενος 17χρονου,και με ολα και ολα 7 παιχνιδια στη πλατη του?Η μηπως δεν εχουμε ξαναδει καθυστερησεις εκατερωθεν,αναλογως το ποιος βολευετε με το αποτελεσμα?
κοιταξε θα σου πω το εξης σε ενα μερος εχεις δικιο απλα να γνωριζεις οτι ενας ποδοσφαιριστης που εχει γαλουχηθει με τετοια λογικη δεν θα γινει ποτε μεγαλος και ενα αρθροισμα τετοιων ποδοσφαιριστων επ ουδενι δεν κανουν μια μεγαλη ομαδα.δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη ομαδα του Παναθηναικου το λεω γενικα.οταν φορας τετοιου βαρους φανελες πρεπει να εισαι αρσενικος και πρεπει να βρωμας βαρβατυλα απο χιλιομετρα να το βλεπει στις αντιδρασεις σου καθε λεπτο ο αντιπαλος οτι εχεις ερθει για να τον γλεντησεις .εμενα αυτο με εκφραζει και παλαιοτερα το εχω δει απο την ομαδα μου
Atsa linos
19-11-11, 22:55
O Παναθηναικος επαιξε σαν Πρωταθλητης ηταν μεσα στο ματς συνεχως ,,τα μικροφωνα κατα την διαρκεια του αγωνα επιτρεπεται να λειτουργουν??
αντε γλιτωσατε σημερα...
https://www.youtube.com/watch?v=xRjFc3Naovs
δεν πειραζει ηταν καλο παιχνιδι...
O Παναθηναικος επαιξε σαν Πρωταθλητης ηταν μεσα στο ματς συνεχως ,,τα μικροφωνα κατα την διαρκεια του αγωνα επιτρεπεται να λειτουργουν??
πρωταθλητης ποιας περιοδου?
Atsa linos
19-11-11, 22:59
Πολυ καλο το βιντεακι αυτος που φωναζει ποιος ειναι ο Αρουλης?? :th_Laie_67-1:
Atsa linos
19-11-11, 23:00
πρωταθλητης ποιας περιοδου?
Ενιοτε της φετινης κοκκινολαγε!!!!!!
Σαν πρωταθλητης ποιου πρωταθληματος της β'εθνικης?:hystericalbs1::hystericalbs1:
Atsa linos
19-11-11, 23:06
Σαν πρωταθλητης ποιου πρωταθληματος της β'εθνικης?:hystericalbs1::hystericalbs1:
Μηπως αλλαξε η βαθμολογια Βαγγελη?? :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Ενιοτε της φετινης κοκκινολαγε!!!!!!
α νομιζα για την τελευταια που πανυγυρισες πρωταθλημα οταν ειχες ακομα πλουσια κομη ησουν 45 κιλα φοραγες κοντα παντελονακια και πηγαινες την γκομενα ελευθερος ακομα χωρις παιδια στο σινεμα να δειτε Αυλωνιτη
Atsa linos
19-11-11, 23:08
Οπως και να εχει το Χηναρι το σημερινο ειναι αποτυχια για τον Παναθηναικο ,,,,συμβαινουν και αυτα προχωραμε ακαθεκτοι!!!!!!!!
Atsa linos
19-11-11, 23:09
α νομιζα για την τελευταια που πανυγυρισες πρωταθλημα οταν ειχες ακομα πλουσια κομη ησουν 45 κιλα φοραγες κοντα παντελονακια και πηγαινες την γκομενα ελευθερος ακομα χωρις παιδια στο σινεμα να δειτε Αυλωνιτη
Ημουν 2 χρονια νεοτερος και μαλιστα πηρα και το κυπελλο!!!
Οπως και να εχει το Χηναρι το σημερινο ειναι αποτυχια για τον Παναθηναικο ,,,,συμβαινουν και αυτα προχωραμε ακαθεκτοι!!!!!!!!
αχαχα μαλλον αλλο ματς εβλεπες και σου εχω πει να μη μπερδευεις τα καναλια ρε μπαγασα !!!!
Atsa linos
19-11-11, 23:12
αχαχα μαλλον αλλο ματς εβλεπες και σου εχω πει να μη μπερδευεις τα καναλια ρε μπαγασα !!!!
Ας οψεται ο μαυρουλης και δεν το καρφωσε στο 80 φευγα και να κλαιτε ακομα!!
Κωνσταντίνος
19-11-11, 23:12
Στην ιστορία και στο βιογραφικο του Καπινου θα γραφτει τελικα οτι αρπαξε την πρωτη του κιτρινη γιατι εκανε καθυστερισεις σε ντερπυ οταν το σκορ ηταν ισοπαλο.
Στο βιογραφικό του έγραψε ότι κατέβασε ρολά στο πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος. thumb
Atsa linos
19-11-11, 23:14
Στο βιογραφικό του έγραψε ότι κατέβασε ρολά στο πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος. thumb
Σαν ξερολουκουμο τον κοιτανε τον 17 χρονο ,,,,με τις τρυπες που εχουν οι κοκκινολαγοι!!! :whistle:
katsaraios
19-11-11, 23:20
goal/goal το βλεπεις στο στοιχημα να χωσω χαρτι?
πληρωστε με θελω να βαλω s54:thumbsup:
Φιλαράκο, άλλο παιχνίδι έβλεπες μάλλον.Το γήπεδο έγερνε 70-30 τουλάχιστον. Πουλάγατε τη μπάλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δε μπορούσατε να αλλάξετε ούτε μια πάσα. Μετά απο 20+ τελικές προσπάθειες του γαύρου και 10+ άχαστες ευκαιρίες, θα ήσασταν τυχεροί να φέυγατε με 4 τεμάχια απο κει μέσα. Αλλά ας όψεται ο γαύρος που δεν σας τα έριξε και σας έδωσε δικαίωμα να βγάζετε γλώσσα πάλι. Εγώ σαν Ολυμπιακός, αν έπαιζα έτσι στην έδρα του αντιπάλου όχι μόνο θα ήμουν κατευχαριστημένος από την ισοπαλία, αλλά θα τα χωνα και χοντρά στους παίκτες που για μια ακόμα φορά επέδειξαν άρτια τεχνική κατάρτιση στο.. κακάρισμα.
Συγχαρητήρια!!!
Κωνσταντίνος
19-11-11, 23:23
..Μετά απο 20+ τελικές προσπάθειες του γαύρου και 10+ άχαστες ευκαιρίες, θα ήσασταν τυχεροί να φέυγατε με 4 τεμάχια απο κει μέσα......
Mαζί με τα replay τα μετράς προφανώς ε ;
:D :D :D
Atsa linos
19-11-11, 23:25
Φιλαράκο, άλλο παιχνίδι έβλεπες μάλλον.Το γήπεδο έγερνε 70-30 τουλάχιστον. Πουλάγατε τη μπάλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δε μπορούσατε να αλλάξετε ούτε μια πάσα. Μετά απο 20+ τελικές προσπάθειες του γαύρου και 10+ άχαστες ευκαιρίες, θα ήσασταν τυχεροί να φέυγατε με 4 τεμάχια απο κει μέσα. Αλλά ας όψεται ο γαύρος που δεν σας τα έριξε και σας έδωσε δικαίωμα να βγάζετε γλώσσα πάλι. Εγώ σαν Ολυμπιακός, αν έπαιζα έτσι στην έδρα του αντιπάλου όχι μόνο θα ήμουν κατευχαριστημένος από την ισοπαλία, αλλά θα τα χωνα και χοντρά στους παίκτες που για μια ακόμα φορά επέδειξαν άρτια τεχνική κατάρτιση στο.. κακάρισμα.
Συγχαρητήρια!!!
Το ιδιο βλεπαμε και περσυ που καναμε τον γαυρο αλοιφη για καλους στο τηγανι και στα 90 λεπτα ,,,,,ηττημενοι φυγαμε γιατι ξεχνας ομως??
Εχεται στεναχωρια που ειμαστε πρωτοι??
αν ειχα στην ομαδα μου 11 Στεφαν Εφενμπερκ ας πουμε,τετοιες προσωπικοτητες εννοω θα ζουσα την τελεια ονειρωξη τωρα καπινοι και χολεβιδες ειναι απλα οδοντοκρεμες τα τσουτσουνια τους δυσκολα θα διακορευαν και παρθενα του κολλεγιου Αθηνων
Κωνσταντινε, τα ρολα τα κατεβασε ο Μαρινος. Τρεις αποκρουσεις με αυτοθυσια εκανε το δεξι σας μπακ και οχι ο τερματοφυλακας.
Και αμα δεν ηταν ο Μαρινος και το παιγνιδι τελειωνε 4-1, δεν θα μιλουσαμε για ρολα τωρα.
Αυτος απο το πρωτο ημιχρονο αρχισε τα θεατρα. Παλι καλα που δεν βγηκε να πει οτι τον πυροβολησαν και αυτον οπως ελεγε και η ρουφυχτρα η αλλη που διωξατε κακην κακως...
Ειναι δυνατον να σηκωνετε πανω και να φωναζει ο προπονητης σας να βγειτε μπροστα για γκολ και αυτος να κανει καθυστερισεις και να περνει καρτα??
Νοοτροποια λαγου καθαρόαιμου ειναι αυτη.
katsaraios
19-11-11, 23:29
αν ειχα στην ομαδα μου 11 Στεφαν Εφενμπερκ ας πουμε,τετοιες προσωπικοτητες εννοω θα ζουσα την τελεια ονειρωξη τωρα καπινοι και χολεβιδες ειναι απλα οδοντοκρεμες τα τσουτσουνια τους δυσκολα θα διακορευαν και παρθενα του κολλεγιου Αθηνων
οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα δωσει το πριμ ο Τσακας ρε γμτ:hystericalbs1:
Atsa linos
19-11-11, 23:30
Κωνσταντινε δεν θα αντιδικησω μαζι σου στην εδρα σου επαιζες με την καλυτερη ομαδα λογικο ηταν να παιξουμε με αντεπιθεσεις και να αφησουμε χωρους ,,γιατι εσυ στο ΟΑΚΑ θα παιξεις ανοιχτα ? 4 γκολ θα φας αν το κανεις αυτο..
Δεν μασησαμε ουτε απο εδρα ουτε απο τα μικροφωνα που εκραζαν συνεχως εξαλου με ""Ευρωπαιους"" παιζαμε προς Θεου!!
Atsa linos
19-11-11, 23:32
****330ci anti για Κωνσταντινο Διωρθωνω
Κωνσταντίνος
19-11-11, 23:36
Κωνσταντινε, τα ρολα τα κατεβασε ο Μαρινος. Τρεις αποκρουσεις με αυτοθυσια εκανε το δεξι σας μπακ και οχι ο τερματοφυλακας.
Και αμα δεν ηταν ο Μαρινος και το παιγνιδι τελειωνε 4-1, θα δουμε αν μιλουσαμε για ρολα τωρα.
Αυτος απο το πρωτο ημιχρονο αρχισε τα θεατρα. Παλι καλα που δεν βγηκε να πει οτι τον πυροβολησαν και αυτον οπως ελεγε και η ρουφυχτρα η αλλη που διωξατε κακην κακως...
Ειναι δυνατον να σηκωνετε πανω και να φωναζει ο προπονητης σας να βγειτε μπροστα για γκολ και αυτος να κανει καθυστερισεις και να περνει καρτα??
Απαράδεκτος για την τις καθυστερήσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα (και νομίζω πως απ΄όλους τους παίχτες του Παο, μόνο αυτός έκανε). Δικαίως πήρε την κίτρινη.
Μην είσαι άδικος όμως. Γιατί και μεγάλες αποκρούσεις έκανε, με αποκορύφωμα την μεγάλη επέμβαση στην σχεδόν τετ-α-τετ κεφαλιά και έχοντας ρίξει ανάποδα το κορμί του, αλλά και όντως χτύπησε σε κανα δύο φάσεις.
Ο απολογισμός του Καπίνου στο ντέρμπυ ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.
Atsa linos
19-11-11, 23:37
Και αμα δεν ηταν ο Μαρινος και το παιγνιδι τελειωνε 4-1, δεν θα μιλουσαμε για ρολα τωρα.
Αν θυμασε καλα καποτε επαιξε σε εσας ενας 20 χρονος τερματοφυλακας ο Παπαμιχαηλ (της προδευτικης) και σε ενα ντερμπυ στο Τηγανι οταν δεν μπορουσε να παιξει η βασικος τερματοφυλακας σας μπηκε αυτος και καθοντουσαν πισω απο το τερμα να το ντοπαρουν να παει καλα,,,,μιλαμε για 17 χρονο παιδι αντι να χερεσαι που εχουμε τετοιο ταλεντο γραφεις οτι ναναι!!
το θεμα ειναι αλλο βλεπεις οτι ο αντιπαλος παιζει με αμυντικα χαφ Φουστερ Γεστε κανεις απο τους δυο δεν ειναι τετοιος και παιζει ταυτοχρονα με 3 καθαροαιμους επιθετικους μπροστα πραγμα που σημαινει οτι ειναι σωβρακο αμυντικα εσυ τι κανεις?απλα καθυστερησεις...καταντια
Atsa linos
19-11-11, 23:53
Σε αυτο το ματς ημουν μεσα απο τοτε επαιζαν καλα οι κοκκινολαγοι με την βοηθεια του(μαυρου Θεου)
https://www.youtube.com/watch?v=mq9ZUvoXGwI&feature=related
το πεναλτυ δικδικει οσκαρ ετσι να θυμομαστε και λιγο τα παλια
nikos-Mpacket
20-11-11, 00:53
Μιας και ειμαι στο χαλαρωμα ας γραψω τις εντυπωσεις μου απο το σημερινο παιχνιδι.
Καλο το ντερπι,ειδικα για τους φιλους του ποδοσφαιρου οι οποιοι πρεπει να ευχαριστηθηκαν μπαλιτσα.
Ωραια ατμοσφαιρα με τον κοσμο να ειναι διπλα στην ομαδα οπως πρεπει,εκτος απο 2 φασεις,καποιοι τελικα ειναι τοσο χαζοι που δεν καταλαβαινουν οτι μονο κακο κανουν στην ομαδα.
Απο ΄κει και περα ενα 15λεπτο αντε βια 20λεπτο,για τον Ακατανομαστο και το υπολοιπο ματς στα ποδια μας,δυστυχως η ατυχια και η βιασυνη καποιων παικτων αφησε την ομαδα στο Χ.
Θα σταθω σε 2 σημεια:
1ον.Ο χαρακτηρας του Λετο,δεν ξερω τι εδειξε η τηλεοραση αλλα ηταν πολυ προκλητικος,κριμα να εχεις ενα τεραστιο ταλεντο και να ασχολεισαι με τους οπαδους με τετοιον τροπο.
2ον.Ο τραυματισμος του Μακουν,κριμα 2 μηνες εξω,σημαντικη απωλεια.
Για τους αριθμολαγνους :
Τελικές προσπάθειες (σε παρένθεση προς την εστία): Ολυμπιακός 22 (13) - Παναθηναϊκός 6 (3).
Αποκρούσεις: Ολυμπιακός 2 - Παναθηναϊκός 12.
Κόρνερ: Ολυμπιακός 11 - Παναθηναϊκός 4.
Οφσάιντ: Ολυμπιακός 4 - Παναθηναϊκός 2.
Φάουλ: Ολυμπιακός 12 - Παναθηναϊκός 20.
Κατοχή μπάλας: Ολυμπιακός 57% - Παναθηναϊκός 43%.
Πάσες: Ολυμπιακός 250/318 - Παναθηναϊκός 167/221.
https://www.gazzetta.gr/article/item/242469-oi-arithmoi-edeixan-olubiako
Αν θυμασε καλα καποτε επαιξε σε εσας ενας 20 χρονος τερματοφυλακας ο Παπαμιχαηλ (της προδευτικης) και σε ενα ντερμπυ στο Τηγανι οταν δεν μπορουσε να παιξει η βασικος τερματοφυλακας σας μπηκε αυτος και καθοντουσαν πισω απο το τερμα να το ντοπαρουν να παει καλα,,,,μιλαμε για 17 χρονο παιδι αντι να χερεσαι που εχουμε τετοιο ταλεντο γραφεις οτι ναναι!!
Εγω γραφω οτι ναναι φιλε ή εσυ που μου φερνεις ενα παραδειγμα που εγινε πριν χρονια με σκοπο να μου δειξεις τι?
Εγω γραφω οτι ναναι απ υην στιγμη που λέω οτι 3 γκολ εσωσε ο Μαρινος ή εσυ που βαζεις βιντεακια ασχετα με το ματς ?
........................................
........................
Για τους αριθμολαγνους :
Τελικές προσπάθειες (σε παρένθεση προς την εστία): Ολυμπιακός 22 (13) - Παναθηναϊκός 6 (3).
Αποκρούσεις: Ολυμπιακός 2 - Παναθηναϊκός 12.
Κόρνερ: Ολυμπιακός 11 - Παναθηναϊκός 4.
Οφσάιντ: Ολυμπιακός 4 - Παναθηναϊκός 2.
Φάουλ: Ολυμπιακός 12 - Παναθηναϊκός 20.
Κατοχή μπάλας: Ολυμπιακός 57% - Παναθηναϊκός 43%.
Πάσες: Ολυμπιακός 250/318 - Παναθηναϊκός 167/221.
https://www.gazzetta.gr/article/item/242469-oi-arithmoi-edeixan-olubiako
Και τέλος η Διαιτησία (Γιάχος) : Ολυμπιακός 65% - Παναθηναικός 35 % thumb
Ο Ολυμπιακός τους πίεσε πολύ (βοηθούμενος και από τον Γιάχο που σφύριζε διαρκώς φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή και έδινε στημένες φάσεις
στους «ψηλότερους» γηπεδούχους), αλλά στην κόντρα το «τριφύλλι» ήταν και πάλι φωτιά. Στο γκολ του Ζέκα για παράδειγμα, χάθηκε το τόπι. Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα και... άντε γεια!
Απόσπασμα από το Αρθρο : Καβάλα στο άλογο!
Νικόλας Βασιλαράς https://www.gazzetta.gr/article/item/242475-kavala-sto-alogo
:original:
Κωνσταντίνος
20-11-11, 10:26
Ο Ολυμπιακός τους πίεσε πολύ (βοηθούμενος και από τον Γιάχο που σφύριζε διαρκώς φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή και έδινε στημένες φάσεις
στους «ψηλότερους» γηπεδούχους),....
:original:
Δεν νομίζω. Είναι απο τα ελάχιστα ντέρμπυ που δεν έδωσε τροφή για σχόλια κατά τηε διαιτησίας. Έκανε κάποια λάθη (στα όρια του στατιστικώς αποδεκτά), ασήμαντα κατά βάση.
Και ευτυχώς ένα τετ-α-τετ (του Μιραλάς αν θυμάμαι) που είχε σφυρίξει λανθασμένα οφφ σάιντ, το έπιασε ο Καπίνο.
Γιατί αν το είχε βάλει (και θα το είχε ακυρώσει) ποιός τους άκουγε τους γαύρους σήμερα.
Atsa linos
20-11-11, 11:35
Εγω γραφω οτι ναναι φιλε ή εσυ που μου φερνεις ενα παραδειγμα που εγινε πριν χρονια με σκοπο να μου δειξεις τι?
Εγω γραφω οτι ναναι απ υην στιγμη που λέω οτι 3 γκολ εσωσε ο Μαρινος ή εσυ που βαζεις βιντεακια ασχετα με το ματς ?
Το βιντεακι το εβαλα για να μην ξεχναμε και ολα τα αλλα τα γραφω επειδη ανεφερες ως λαγο ενα 17 χρονο παιδι που πρωτη φορα παιζει μπαλα σε ενα γηπεδο που τα μικροφωνα φωναζουν λες και ειμαστε σε τσιρκο.
Στην αναφορα μου στον 20χρονο τοτε τερματοφυλακα ο Σαργκανης πισω απο την εστια τον εμψυχωνε και πολυ καλα εκανε
αυτα,,,,,,,,
Απο τα στατιστικα και μονο φαινεται η κωλοφαρδια:
Ολυμπ. -----ΠΑΟ
1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
22 Τελικές Προσπάθειες 6
11 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
5 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 12
8 Επεμβάσεις 26
26 Κλεψίματα 19
12 Φάουλ 20
4 Οφσάιντ 2
11 Κόρνερ 4
62 Λάθη 67
13/37 Γεμίσματα 0/4
https://www.superleaguegreece.net/game/1112076/
Κωνσταντίνος
20-11-11, 12:47
Απο τα στατιστικα και μονο φαινεται η κωλοφαρδια:
Ολυμπ. -----ΠΑΟ
1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
22 Τελικές Προσπάθειες 6
11 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
5 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 12
8 Επεμβάσεις 26
26 Κλεψίματα 19
12 Φάουλ 20
4 Οφσάιντ 2
11 Κόρνερ 4
62 Λάθη 67
13/37 Γεμίσματα 0/4
https://www.superleaguegreece.net/game/1112076/
Κωλοφαρδία ;
Kαταρχάς να τα διαχωρίσουμε. Άλλο ευκαιρια όπως όλοι την εννούμε και άλλο "τελική προσπάθεια". Πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό.
Π.χ έχει ο Γάβρογλου την μπάλα στα πόδια έξω απο την περιοχή του Παο. Τον έχουν κλείσει ο Βαζέλοβιτς, ο Λαγούδης και ο Πριγκηπόπουλος. Κοιτάει ο Γάβρογλου δεξιά τίποτα, κοιτάει αριστερά πάλι τίποτα. Λέει "κοίτα να δεις, έκανα κούρσα 40 μέτρα, μου έφτασαν τα Camel στο στόμα και κανένα μαλακισμένο δεν με ακολούθησε". Και τραβάει ένα σουτ της απελπισίας που βρίσκει στον προβολέα πάνω στον πυλώνα.
Αυτό μετράει για τελική προσπάθεια στα στατιστικά.
Δεν πρόκειται για ευκαιρία όμως, εντάξει ;
Πάμε λοιπόν στις ευκαιρίες.
Είχατε ένα δοκάρι. Eίχαμε και εμείς.
Και είχατε και επιπλέον 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ.
Το ότι δεν τις κάνατε γκολ οφείλεται στην καλή απόδοση του Καπίνο που έκανε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις και σε ανικανότητα την δεδομένη στιγμή για οσα πήγαν λίγο έξω.
Γιατί αν θεωρείτε κωλοφαρδία το σουτ που απέκρουσε εκείνος ο μυστήριος άντρας με τα γάντια, να σας θυμήσω πως λέγεται τερματοφύλακας και αυτή είναι η δουλειά του.
Κωνσταντινε επι της ουσιας : "...Και είχατε και επιπλέον 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ.." δεν διαφωνω.
Κωλοφαρδια εννοω ότι απλα ο Καπινος παραηταν τυχερος και οσα πήγαν λίγο έξω ε ειναι και ατυχια.
Τωρα η τελευταια σου φραση για τον "μυστήριο άντρα με τα γάντια, να σας θυμήσω πως λέγεται τερματοφύλακας και αυτή είναι η δουλειά του", ακουγεται λιγο ειρωνικη. (Ε οσο ναναι κατι ξερω απο το ποιος ειναι ο τερματοφυλακας... :)
γλιτωσανε αλλη μια 4αρα οι λαγοι και τωρα βγαζουν γλωσσα...
δεν φταινε αυτοι...
Atsa linos
20-11-11, 14:47
δεν φταινε αυτοι...
Οταν εισαι πρωτος ολοι σε κυνηγανε ,,,,,εχει πολυ μοναξια εκει ψηλα!!!
katsaraios
20-11-11, 15:24
θα ντουμπλαρω ταμειο με Παοκ σημερα???
Προεδρε για κανε τα κονε....
δεν φταινε αυτοι...
Panos 316T
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos
Αντε ερχετε η σειρα των λαγων!!!
Φίλε μου η λέξη που χρησιμοποιείς είναι απεχθέστατη καθώς είναι βγαλμένη από σκοτεινές ιστορίες από όχι απλών οπαδών αλλά ανεγκέφαλων που παίζουν την δικιά τους αλλά και των άλλων ζωή κορώνα γράμματα.
Εκτός και αν είσαι από αυτούς(που δεν το νομίζω βέβαια)
που συμμετείχαν στα επεισόδια της Λαυρίου και στα μαχαιρώματα που έπεσαν στην ΕΟ και οι άνθρωποι έτρεχαν να κρυφτούν(εξού και το προσωνύμιο) για να σώσουν την ζωή τους...
Αν δεν το γνώριζες το παραπάνω τώρα ξέρεις...
Προτιμούμε το "βάζελος" καθώς είναι βγαλμένη από ρομαντικές εποχές και αποτελεί αθώο πείραγμα.
Ξέρεις υπάρχουν και για σας αντίστοιχες λέξεις και εκφράσεις οι οποίες και βέβαια δεν με/μας εκφράζουν τουλάχιστον όσον αφορά υγιείς φιλάθλους/οπαδούς.
!!!!!!:original: :original:
Κωνσταντίνος
20-11-11, 16:34
Τωρα η τελευταια σου φραση για τον "μυστήριο άντρα με τα γάντια, να σας θυμήσω πως λέγεται τερματοφύλακας και αυτή είναι η δουλειά του", ακουγεται λιγο ειρωνικη. (Ε οσο ναναι κατι ξερω απο το ποιος ειναι ο τερματοφυλακας... :)
Έπρεπε να βάλω και smiley. Έτσι θα φαινόταν όπως ακριβώς το εννούσα. Δηλαδή πλάκα έκανα και δεν μίλησα καθόλου ειρωνικά. thumb
Τι έγινε βρε παιδιά;;
Νίκη στο basket?..74-70 νομίζω :-D
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα Αντωνη
Οταν εισαι πρωτος ολοι σε κυνηγανε ,,,,,εχει πολυ μοναξια εκει ψηλα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=kFnf8eljz6A&feature=related
κρυωσε το αστειο..
οκ,τις πρωτες 10 χιλιαδες φορες το λες χαριτομενια,μετα το βαριεται και ο παππας..
katsaraios
21-11-11, 00:37
ενταξει ο Σταθης εζησε τα πετρινα χρονια του γαυρου σε καλη ηλικια και τωρα μετα την υπερκουπωση εχει αδυναμια στα βιολογικα ελευθερας βοσκης :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=Xlyf2HO5nrQ
Τι έγινε βρε παιδιά;;
Νίκη στο basket?..74-70 νομίζω :-D
αυτο ηταν προπονηση δεν ηταν αγωνας...το καλο θα ρθει στο εξοχικο!
ενταξει ο Σταθης εζησε τα πετρινα χρονια του γαυρου σε καλη ηλικια και τωρα μετα την υπερκουπωση εχει αδυναμια στα βιολογικα ελευθερας βοσκης :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=Xlyf2HO5nrQ
xaxaaxaxaxxaxaxaaxaxaxaxaxa κορυφαιο... :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=syIDHite1rY
https://www.youtube.com/watch?v=Yad6LcZPqBw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=NU8Nlj1yQOY&feature=related
:hystericalbs1:
Atsa linos
21-11-11, 15:16
Κατσαραιε κρυφοκοκκινολαγος εισαι??
katsaraios
22-11-11, 01:06
δωσεεεε :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=GOLmAeTtoEA
Μπραβο στους αποτυχημενους και "λιγους" του σουπερ ελληνικου πρωταθληματος που περασαν περιπατο και αηττητοι στους 16 απεναντι σε ομαδαρες στον ομιλο.
:notworthy:
Διωξαμε τον Παρντο για να παρουμε τον Κωσταντζο ????
Σε λίγο αρχίζει ο αγώνας...καλή επιτυχία στο γαύρο!!
Βαθμό πήρε με τη ζενίτ ο ΑΠΟΕΛ στη Ρωσία..!,Μπρααβο
2-1 κ η ΑΕΚ
Δεν ηταν βαθμος.
Προκρηση στους 16 ηταν.
katsaraios
23-11-11, 23:05
αυτο ειδε ο γαυρος αποψε και εφερε διπλο στη Μασσαλια...
μπραβο αντε και με τα που@@ταρια εδω μεσα να γυρισετε το
"Γινε αντρας για μια μερα":th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.newsit.gr/files/Image/27-11-2011/resized/TSAKAS_534_355.jpg
«Αυριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
πηγη (https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108671&catid=1)
τραγικος πραγματικα ο ολυμπιακος
Atsa linos
27-11-11, 20:26
Ετσι λαγουδακια να δινετε βαθμους σε επαρχιακες ομαδες ευγε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=5O9_advrCIY"]https://www.youtube.com/watch?v=5O9_advrCIY
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Atsa linos
27-11-11, 20:34
αχαχαχχαχα καλο αλλα ας κανουμε ησυχια κοιμονται τα λαγουδακια!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Panos 316T
27-11-11, 21:37
Αρχιζει και πιανει κρυο....
Πιασαμε -5......μπρρρρρ
katsaraios
27-11-11, 22:27
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ειμαι 4 πανω απο γαυρο με 2 ματς παραπανω και 7 απο παοκ με τα ιδια ματς...
:hystericalbs1::hystericalbs1:
για γελια ρε Κλωναριδη
καποιοι θα χρειαστουν διπλη κουβερτα σημερα..
αληθεια πως ειναι να κοιμασαι παρεα με τους πιγκουινους..?:shok:
Τι γινετε με αυτη την υπερομαδα που οι ειδημονες το καλοκαιρι βροντοφωναζαν οτι θα κανει πλακα στο πρωταθλημα?ε?:thanks:
Atsa linos
28-11-11, 06:31
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καντε ησυχια λουφαξανε !!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καντε ησυχια λουφαξανε !!!!
Τώρα τάχουν με τη διαιτησία !!
Βλέπουν σενάρια συνομοσίας !! Δεν ρωτάνε τον Σωκράτη (όχι τον φιλόσοφο)
πως τα κατάφερνε τόσα χρόνια ;;
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τέτοια κάψα για πρωτάθλημα πόστ απο τα χαράματα κανά δυο βαθμούς να ξεφυγεται ακόμα και θα βάζετε ξυπνητήρι στις 4 το πρωι για να προλάβετε να γράψετε
Atsa linos
28-11-11, 06:57
Τώρα τάχουν με τη διαιτησία !!
Βλέπουν σενάρια συνομοσίας !! Δεν ρωτάνε τον Σωκράτη (όχι τον φιλόσοφο)
πως τα κατάφερνε τόσα χρόνια ;;
Και δεν ειχαν και το ¨γνωθι σάυτον¨νομιζαν οτι επαιζαν μπαλα και επαιρναν πρωταθληματα :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Atsa linos
28-11-11, 06:58
στα τρενααααααααααααααααααααα ααααααααα
stamatis m3 e30
28-11-11, 07:53
γεια σας δουλευουμε ρεεεεεεε!!!!!!! το κανουμε μπας και δει καμια θετικη πλευρα ο πριγκηπας και σας αγορασει τελικα!!! γιατι αν σας ειχαμε εκει που θα επρεπε ο μονος που θα σας αγοραζε θα ηταν ο "ξυπολητος πριγκηψ" (βλ. βουτσας)
Τέτοια κάψα για πρωτάθλημα πόστ απο τα χαράματα κανά δυο βαθμούς να ξεφυγεται ακόμα και θα βάζετε ξυπνητήρι στις 4 το πρωι για να προλάβετε να γράψετε
Εμείς ξυπνάμε πρωί Εσείς το ξενυχτάγατε. !!
Χαχαχα !!!
Skyline_IS
30-11-11, 21:54
ο ολλανδος ειναι για πολλες μπατσες σημερα....
ειναι δυνατον αυτο να το δινεις χερι???αυτα ουτε ο κοκκαλης δεν τα εκανε
Εεεεεεεε.....και γ@μησα ΤΟΤΕΝΑΜ και διαιτησία μαζί απόψε. Μιά ευνοική κλήρωση τώρα.
katsaraios
30-11-11, 23:10
toubalibre !!!
εβιβα του Παοκ παλι ξεσκισε μεσα στο Λονδινο...:thumbsup:
Skyline_IS
30-11-11, 23:10
Koντρα σε διαιτησια και στους αγγλους τους στειλαμε πισω..
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ti kaname pali , treli niki
penalty moufa , karafaoul sto kontreras alla oi diaitites allla blepan kai mallon xasane ti mpalla.
ade na doume pos tha xasoume sta gianenna tora, eipame mono o paok mporei na kerdisei tin totenham ektos kai na min kanei oute eukeiria me tin kerkyra sti toumpa
Konstantinos E60
01-12-11, 07:21
Αν το έπαιζες και διπλό....εκει να δείς madness !!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Το είδα και το έπαιξα.
Να σου σκαναρω το δελτίο;
Είχα τις γνωστές μου εμπνεύσεις.
Όπως τότε με την Τσεχία.
Μπράβο στον ΠΑΟΚ ! :thumbsup:
Konstantinos E60
01-12-11, 08:21
Το είδα και το έπαιξα.
Να σου σκαναρω το δελτίο;
Βγάλαμε τα τέλη κυκλοφορίας....!!:original:
Και έμεινε και κάτι για βενζίνη.
Καλά ρε, τώρα το είδα!
κέρδισε ο μΠΑΟΚ τη τοτεναμ στο νησί;
ρε πΛακα με κάνετε;
Ένα τεράστιο Μ Π Ρ Α Β Ο στον ΠΑΟΚ !!!!!
https://wildfire.gigya.com/facebook/preview.aspx?fb_sig_api_key=f7667e9ebccf2157d6f15f 991a5e3ce9&wid=606328351&p=bHQ9MTMyMjczNzQ4NTAzMSZwdD*xMzIyNzM3NDg2NzU1JnA9 JmQ9Jm49ZmFjZWJvb2smZz*yJm89MTBkMDY1YjdiZTMyNDYyMz liNjQzNWRiM2Q4MjJlZmMmb2Y9MA%3D%3D&s=1
katsaraios
01-12-11, 12:50
βλεπω τελικο ,ετοιμασου για την φανελα Νινο !!!
πιο πολυ για τα που@@αρια τους Εβραιοαγγλους της Τοτεναμ το ευχαριστηθηκα,αυτη η κουφαλα ο Λεβι που μας κατεστρεψε τον ηπιε απο Ελληνικη ομαδα ,Ναι ρε Παοκ που λεει και ο Προεδρας !!!
Atsa linos
01-12-11, 15:03
Μπαοκ uber alles!!!
Konstantinos E60
02-12-11, 16:50
https://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379382_2524716210224_1622952871_2433322_600609187_ n.jpg
Konstantinos E60
02-12-11, 16:51
https://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377084_2521971021596_1622952871_2432889_1138120232 _n.jpg
katsaraios
04-12-11, 18:07
παιχταρα Σοκρατες καλο ταξιδι @!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_8A0GkOe48s&feature=player_embedded
Αν λεω αν ... ειχε γινει το αντιθετο θα ειχατε γραψει παλι ενα σωρο....λουφαξανε, ησυχια, μπλα μπλα μπλα.
Απλα για να συγκρινουμε....
Είπα κι εγώ ,που χαθήκανε ; :th_Laie_67-1:
Αρχισα να ανησυχώ !! :hystericalbs1:
ακρα του λαγουμιου σιωπη...
χαχαχαχα
εως εδω ηταν, αρχισε το ξεφουσκωμα...
katsaraios
05-12-11, 19:34
ακρα του λαγουμιου σιωπη...
χαχαχαχα
εως εδω ηταν, αρχισε το ξεφουσκωμα...
ο Ατσαλινος βαρυστομαχιασε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πήρανε γραμμή ότι ο πρίγκηπας είναι τελικά βάτραχος και κάθονται να ξεκουραστούν βρε κακοί!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Πήρανε γραμμή ότι ο πρίγκηπας είναι τελικά βάτραχος και κάθονται να ξεκουραστούν βρε κακοί!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Πάρε μάτι τον εκπρόσωπο (Τσάκα-Τσούκα) και βγάλε συμπέρασμα για την σοβαρότητα τού επενδυτή ! :)
Atsa linos
05-12-11, 20:36
παρων!!!!
Atsa linos
05-12-11, 20:38
απλα ενα ατυχο αποτελεσμα ---οι κοκκινολαγοι εβγαλαν γλωσσουλα??
καλως το λαγο, που εισαι χαθηκες... χεχεχε
Atsa linos
05-12-11, 21:27
Σταθη δεν χανομαι ποτε απλα ξαμποστενω!!
αυτο βλεπω, τι εγινε ποτε ερχεται ο πριγκηψ?
katsaraios
05-12-11, 22:38
ο εμιρης η ο κακομοιρης???
https://www.youtube.com/watch?v=dpihyP1v8lw
Atsa linos
05-12-11, 23:32
αυτο βλεπω, τι εγινε ποτε ερχεται ο πριγκηψ?
Τον αφησαμε καβα για την περιοδο της ξηρασιας !!!! thumb
katsaraios
06-12-11, 22:52
Ουτε να αγιασετε δεν σας αφησανε οι Γαλλοι:shok:
να κερδιζεις και να εισαι χαμενος τι ειρωνια...
ετοιμαστειτε για επιδρομη λαγων:hystericalbs1::hystericalbs1:
Τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε π@@@τη μου????????????????????????????
katsaraios
06-12-11, 22:55
Τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε π@@@τη μου????????????????????????????
γιατι ρε Μπιλ αν το δεις ψυχραιμα ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια να πατε τελικο ΟΥΕΦΑ:thumbsup:
αλλα αρκει να μην αρχισει η φαγωμαρα...
γιατι ρε Μπιλ αν το δεις ψυχραιμα ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια να πατε τελικο ΟΥΕΦΑ:thumbsup:
αλλα αρκει να μην αρχισει η φαγωμαρα...
:D :D :D :D :D :D
Μας κοροϊδεύεις κύριος????
Δεν υπάρχει θεός ρε γαμωτο
Δεν ήσουν μέσα?????
katsaraios
06-12-11, 23:02
:D :D :D :D :D :D
Μας κοροϊδεύεις κύριος????
καθολου φιλε , σε λιγες μερες πιο ψυχραιμοι θα το καταλαβετε,το Ουεφα ειναι ευκαιρια φετος...
Είμαι στο παρκιν τώρα βγηκα απο το γήπεδο πάω να φάω το τηλέφωνο απο τα νεύρα μου
katsaraios
06-12-11, 23:07
Είμαι στο παρκιν τώρα βγηκα απο το γήπεδο πάω να φάω το τηλέφωνο απο τα νεύρα μου
φιλος ,δεν παιρνεις κανα 2 βρωμικα να φερεις να τα φαμε???
Αχαχα θα πάω να φάω αλλού θέλω να προλάβω να γίνω expierenced member
katsaraios
06-12-11, 23:11
Αχαχα θα πάω να φάω αλλού θέλω να προλάβω να γίνω expierenced member
καρμποναρα ρε συ???
Skyline_IS
06-12-11, 23:16
o γαυρος πηρε οτι του αξιζε..
ας κερδιζε κανα ματς με την μαρσειγ και τωρα θα ηταν στους 16..
Ωραια μπαλα σημερα αλλα πραγματικα εμετικη περιγραφη το Mega...:thumbsdown:
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 59 - 94 !!! ( +35 ):shok:
Απίστευτος ο εξάστερος, που διέλυσε την Ζαλγκίρις με μία εμφάνιση βγαλμένη από το ΝΒΑ...
Πάμε δυνατά για το έβδομο ;; :original:
Κωνσταντίνος
07-12-11, 21:14
Μη το ψάχνετε. Ούτε Γαλλογερμανικός άξονας ούτε κουραφέξαλα.
Πίσω απο τα χτεσινά κρύβεται ο πρίγκηψ. Αυτός τα έστησε. :D
Atsa linos
07-12-11, 23:33
Λυπαμαι βαθυτατα ,,,γεωτρηση και πανω λεμε!!!
Εγω παντως ξερω πως ειναι να χαιρεσαι με νικες στην Ευρωπη. Εσυ?
https://www.youtube.com/watch?v=F4LbCJfpWj8
τσουκου τσουκου, ματσακι ματσακι "σπρωχνεται" ο πεναλτιακος...
να δουμε εως ποτε... χεχεχε
axaaaxa..
Πραγματικα δεν εχετε το θεο σας οι ολυμπιλαγοι...
Ποσο γελοιο να μιλατε εσεις για διαιτησια...Απορω οι ιδιοι τα πιστευετε αυτα που λετε??
ειναι το ιδιο γελοιο, με το οτι εσεις ΔΕΝ μιλατε πλεον για τη διατησια...
φυσικα πρεπει φετος να "σπρωχθειτε" καθως χωρις τα εμπομενα λεφτα της ευρωπης παει για πτωχευση ο ευρωπΕος...
ας το πουνε ετσι να το καταλαβουμε, να σας το δωσουμε απο τωρα να σωθειτε, διοτι πρωταθλημα χωρις λαγους δεν θα το ηθελε κανεις φιλαθλος πιστευω σε οποια ομαδα και αν ανηκει.
τι θα κανουμε χωρις πελατες? χαχαχαχαχα
Atsa linos
12-12-11, 19:36
ειναι το ιδιο γελοιο, με το οτι εσεις ΔΕΝ μιλατε πλεον για τη διατησια...
φυσικα πρεπει φετος να "σπρωχθειτε" καθως χωρις τα εμπομενα λεφτα της ευρωπης παει για πτωχευση ο ευρωπΕος...
ας το πουνε ετσι να το καταλαβουμε, να σας το δωσουμε απο τωρα να σωθειτε, διοτι πρωταθλημα χωρις λαγους δεν θα το ηθελε κανεις φιλαθλος πιστευω σε οποια ομαδα και αν ανηκει.
τι θα κανουμε χωρις πελατες? χαχαχαχαχα
Δεν μας δινεται τιποτα Σταθη απλα το παιρνουμε παναξια ,,μην μιλας κοκκινολαγε για πεναλτυ γιατι θα αρχισω τα βιντεο και θα γελαει ο καθε πικραμενος
αυτα,,,,,,,,,,,,,thumb
ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας πετρο?
εγω αναγνωριζω οπου ευνοηθηκα (ειτε απο λαθος, ειτε επειδη το προκαλεσε ο κοκκαλιαρης), δεν εχω λογο να μην παραδεχθω τα οφθαλομοφανη.
ουτε καποιο συμφερον αλλωστε...
εσεις οι λαγοι ομως βλεπετε και φωναζετε μονο οταν ευνοουνται οι αλλοι.
οταν ευνοειστε εσεις (βαρδινογιαννισμος, δουρος, δαλουκας, πατερας κλπ κλπ) και οταν στηνετε παραγκες οπως εκανε ο πρωτος διδαξας καπετανιος, κανετε τους ανηξερους...
"το παιρνουμε με την αξια μας"...
ποια αξια σας ρε πετρο?
ολοι βλεπουμε τι γινεται και απο τη μια πλευρα και απο την αλλη.
να τα βλεπετε λοιπον ΟΛΑ, οχι μονο οσα σας συμφερουν...
προσωπικα το πρωτο που με ενδιαφερει αν κατσω να δω εναν αγωνα, ειναι το καλο ποδοσφαιρο.
τον τελευταιο καιρο η ομαδα μου με ικανοποιει αρκετα.
αυτο με νοιαζει περισσοτερο παρα το αποτελεσμα.
ακομα και στα παιχνιδια που εχασε, ενω επαιξε καλα, δεν στεναχωρεθηκα καθολου.
ουτε στοιχημα παιζω, ουτε ποσοστα εχω.
φετος λοιπον ειναι εμφανες το "σμπρωξιμο" που εχει ο πεναλτιακος...
οποιος δεν το βλεπει ή το θεωρει φυσιλογικη συνεχεια επειδη στο παρελθον μια αλλη ομαδα επισης ευνοηθηκε, οκ δικαιωμα του.
ετσι ομως δεν παμε πουθενα, συνεχως θα λεμε καθε λιγο που γυριζει ο τροχος ποιος αδικηθηκε και ποιος ειχε αδικηθει πριν 5, 10, 20 χρονια και συμπερασμα δεν θα βγαζουμε διοτι υπηρχαν εποχες που αδικηθηκαν ή σπρωχθκαν και οι δυο.
ε, φετος ειναι η σειρα του λαγου...
αν δεν το βλεπουμε γιατι τα ματια μας βλεπουν μονο καροτα, τι να κανουμε καλη καρδια... χαχαχαχα
Το αστειο ειναι οτι και ο "πριγκηψ" αποτελει τμημα του πλανου....
ναι ναι αυτη τη βδομαδα ερχεται ο πριγκηπας...
θα παρει και το μπασκετ και το βολεϊ και οτι αλλο εχει προβλημα...
Atsa linos
12-12-11, 19:58
Χαιρομαι Σταθη που αποδεχεσαι την ανωτεροτητα μας με οποιο τροπο και αν τελικως θα επιτευθει.
Ο τροπος σας ειναι πολυ οικιος ενω δεν παιζατε μπαλα παιρνατε πρωταθληματα στα χαρτια στα γηπεδα στις παραγκες και ουπουδηποτε αλλου.
Υπαρχει ομως μια οιδοπιος διαφορα Σταθη πηρατε πρωταθληματα ενω δεν εισασταν οι καλυτεροι ,,,εμεις ειμαστε ομως και παλευουμε με τα παραρτηματα σας ανα την Ελλαδα που δεν ειναι και λιγα.
Το ξερω σας εμαθε στα κερασια τοσα χρονια ο Κοκκαλης ο Θωμας κλπ συγγενεις.
Εμεις φετος θα σας κερασουμε φραουλιτσες με σαντυγι εμπνευσμενοι απο το ομωνυμο εργο 9,1/2 εβδομαδες :)
Ξερω οτι ο εγωισμος σας εχει πληγει βαναυσα ,,αλλα ειναι πολυ ομορφο και ρομαντικο να τρεχουν τα κοκκινολαγουδακια να μας φτασουν :original:
Χμ ρε γμτ γιατι τα βλεπω ολα πρασινα?
https://image.funexpress.com/feimg/24_2170.jpg
Χαιρομαι Σταθη που αποδεχεσαι την ανωτεροτητα μας με οποιο τροπο και αν τελικως θα επιτευθει.
Ο τροπος σας ειναι πολυ οικιος ενω δεν παιζατε μπαλα παιρνατε πρωταθληματα στα χαρτια στα γηπεδα στις παραγκες και ουπουδηποτε αλλου.
Υπαρχει ομως μια οιδοπιος διαφορα Σταθη πηρατε πρωταθληματα ενω δεν εισασταν οι καλυτεροι ,,,εμεις ειμαστε ομως και παλευουμε με τα παραρτηματα σας ανα την Ελλαδα που δεν ειναι και λιγα.
Το ξερω σας εμαθε στα κερασια τοσα χρονια ο Κοκκαλης ο Θωμας κλπ συγγενεις.
Εμεις φετος θα σας κερασουμε φραουλιτσες με σαντυγι εμπνευσμενοι απο το ομωνυμο εργο 9,1/2 εβδομαδες :)
Ξερω οτι ο εγωισμος σας εχει πληγει βαναυσα ,,αλλα ειναι πολυ ομορφο και ρομαντικο να τρεχουν τα κοκκινολαγουδακια να μας φτασουν :original:
που ησουν καλυτερος ρε λαγε την τελευταια δεκαετια?
ειχες τζιοβανι, ριβαλντο, τζολε, γεωργατο, γιαννακοπουλο και τη λοιπη dream team?
κατι παρταλια ειχες απο τα αζητητα και το μονο πρωταθλημα που πηρες το πηρες με το δουρο.
οι παραγκες σαφως και υπηρχαν αλλα, εσυ καλυτερη ομαδα δεν ειχες οπως και να εχει...
καλυτερος ησουν οταν ειχες βαζεχα, βαντσικ, σαραβακο, ζαετς, ροτσα και αλλους πραγματικα παικταραδες που βγαζαν ματια.
εκει μαλιστα ησουν καλυτερος.
οσο για φετος, μη βιαζεσαι, να δουμε με ποσα πεναλτι θα κερδισεις ακομα.
στο τελος θα κανουμε τη σουμα...:original:
Atsa linos
12-12-11, 20:10
Δεν ειναι αναγκαστικο να εκλεψες πρωταθληματα απο εμενα εκλεψες και απο αλλες ομαδες ,,,βλεπε ΑΕΚ που την ιδια χρονια της κλοπης σου εριξε 2 τεμαχια στον τελικο Κυπελου ,,αλλα ετσι ειναι ξεχνατε γρηγορα
Εμεις δεν θελουμε πεναλτυ κερδιζουμε στα ισια αν υπαρχει ακομα το χρυσο παπουτσι σους σκορερς μπορει να δωσει καποιος διαιτητης 4 πεναλτυ οπως καποτε στον Αναστοπουλο ,,που νυχτωσε και ακομα βαρουσε πεναλτυ !!!!!!!!
ασε ρε πεναλτιακε, τα βλεπουμε, καθε κυριακη με πεναλτι θεατρο του λετο κερδιζεις...
και ο αναστο πηρε το χαλκινο, ηταν ενα ματς της τελευταιας αγωνιστικης με τη δοξα, τα εχουμε πει αυτα στο παρελθον...
Atsa linos
12-12-11, 20:25
Υπομονη και προπαντος ψυχραιμια δεν χρειαζεται να ανοιουμε το κουτακι με τα υπογλωσια απο τωρα αχαχαχαχαχαχχα
Atsa linos
12-12-11, 20:25
*ανοιξουμε
koitaxte paidia kata tin gnomi mou itan penalty tou panathinaikou , to kerdise o leto perisotero para to ekane o amyntikos alla einai pisteuo . sto gauro pali gia mena itan penalty to proto tou torosidi kai oxi ayto pou edose , kai bebaia i kerkyra filiko me ton olympiako kai ayto fainetai kai apo tin amyna me ta matia pou askouse kai apo ton arithmo ton faoul se olo ton agona. einai pio gemati omada o gayros kai i gnomi mou einai oti o vazelos tha xefouskosei .o megalyteros exthros tou gayrou gia mena tora einai o marinakis pou einai akros epyndynos kai o balverde pou to mono pou ton noiazei einai na paizoun ispanoi kai europaioi paixtes pou den dinoun to kati parapano
https://www.grapheine.com/classiktv/index.php?module=see&lang=fr&code=61fb986c7a8fa97c034e6391b48f9003
Atsa linos
12-12-11, 22:42
https://www.grapheine.com/classiktv/index.php?module=see&lang=fr&code=61fb986c7a8fa97c034e6391b48f9003
Αρουλη θα ξαναπαμε Λουτρακι βρε και θα κατσω παλι διπλα σου ,,θα εχει πολυ πλακα :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
katsaraios
12-12-11, 22:46
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
ωραιο μαλλι ο Ατσαλινος !!!!!
Ο πρίγκηπας υπαναχώρησε ! Ζήτω το γκρούπ των πριγκήπων ! :th_Laie_67-1:
Βρε τι τραβάει η ομαδούλα μου ! :crying:
Viva ΜΠΑΟΚΑΡΑ, με μπάτζετ γύρω ατα 15.000.000, όσο δηλαδή ένας μεσαίας κλάσης παίχτης των μεγάλων ευρωπαικών ομάδων.
Viva ΜΠΑΟΚΑΡΑ, με μπάτζετ γύρω ατα 15.000.000, όσο δηλαδή ένας μεσαίας κλάσης παίχτης των μεγάλων ευρωπαικών ομάδων.
Πως δεν βγηκε ο Μαρινάκης να αμφισβητήσει το πέναλτι ; :th_Laie_67-1:
Ουντινέζε - ΠΑΟΚ &
Ρούμπιν Καζαν - ΟΣΦΠ
Τελικά μήπως τους γαύρους πρέπει να τους λέμε βάζελους ;; Αλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη ! :th_Laie_67-1:
katsaraios
17-12-11, 01:13
καλη κληρωση ξαναλεω ειδικα για τον γαυρο ειναι τρανη ευκαιρια αφου ΑΝ περασει σταυρωνει με τον νικητη Σαλζμπουργκ-Μεταλιστ δλδ μπαινει 8αδα...
Ο Παοκ αν δεν ρεταρει λογω Μπολονολογιας εχει
50-50 ...
https://www.sport-fm.gr/article/522179
https://www.sport-fm.gr/article/522179
Συγκεκριμένα, ο Κύρκος κατήγγειλε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός δέχθηκε επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών από μεγαλοπαράγοντα. Εκείνος, συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας του, εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τον εξύβρισε
Και για ποιό λόγο θα το έκανε αυτό, ένας μεγαλοπαράγοντας της νικήτριας ομάδας !
Αρα ? Ευκολα τα συμπεράσματα !! thumb
BUON NATALE καλα χριστουγεννα σημαινει σε ολους τους συμφ/τες.
και σαν AZZURI FAN εχω την υποχρεωση να πω οτι το επομενο καλοκαιρι ο μαρκησιο θα σηκωσει το τροπαιο ενα Ντεμοστρεσιον το τι κανει ειναι παρακατω στα προκριματικα της ομαδας του με την σερβια το πρωτο ματς στην Ιταλια απο τα επεισοδια των γιουγκο τιμωρηθηκε η σερβια χανοντας το ματς με 0 -3 στα χαρτια και,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ηρθε η σειρα να παιξουν και στην σερβια ,,,,,,,κοιταξτε ΤΙ κανει απο τα πρωτα λεπτα της αρχης πως ΠΑΓΩΣΕ Κυριολεκτικα την σερβια:
https://www.youtube.com/watch?v=5YSbzQdN-I4
τωρα που την πεσανε στον καλοπουλο στην κατερινη αραγε ποιοι? δεν βλεπω να συγκινηθήκατε καθολου, επιλεκτικη ευαισθησια......
ετσι ειναι ο εγκεφαλος του λαγου, θυμαται μονο οτι τον συμφερει.
δεν φταιει γι αυτο, ειναι γενετικό το προβλημα...:)
σε περιπτωση που χασατε το θρεντ ειναι εδω αν θελετε να γραψετε κατι...
παμε ενα up λοιπον
παμε ενα up λοιπον
katsaraios
04-01-12, 22:49
παμε ενα up λοιπον
ταναπου μαντσεστερ ενα γκολ για οβερακι να βαλουμε τροπετο :thumbsdown::thumbsdown:
katsaraios
04-01-12, 22:50
GOOOAAAAALLLLLLLLLLLLLL ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΡΟ :mpaks:
Skyline_IS
04-01-12, 22:59
GOOOAAAAALLLLLLLLLLLLLL ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΡΟ :mpaks:
δωσε συρμα ρε γιωργο να κανουμε κανα γερο μπαξιμο στο 36αρι :D
katsaraios
04-01-12, 23:03
δωσε συρμα ρε γιωργο να κανουμε κανα γερο μπαξιμο στο 36αρι :D
τι να πω ρε γμτ αμα δεν ειναι να στα δωσει ...
απο το 50 ενα γκολακι περιμενα και μπηκε στο 94 ..ιδρωσαμε χειμωνιατικα...:hystericalbs1:
Atsa linos
08-01-12, 20:30
:th_Laie_67-1:Καλο χιναρακι ο λαγος :th_Laie_67-1:
Κωνσταντίνος
08-01-12, 21:08
Απο τα καλλίτερα του paparazzi το 2011 :
:thumbsup:
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408542.ece/BINARY/w460/paparazzi_vardinsaoudar1.jpg
"Πες του ότι δεν πουλάω αν δεν δω το γνήσιο της υπογραφής..."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408541.ece/BINARY/w460/paparazzi_saoudar6.jpg
"Πες του αν θέλει το γνήσιο της υπογραφής να πάει στα ΚΕΠ..."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408544.ece/BINARY/w460/paparazzi_vardinsaoudar3.jpg
"Πες του ότι εγώ δεν αναγνωρίζω κανένα Μπάκα..."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408537.ece/BINARY/w460/paparazzi_saoudar3.jpg
"Πες του ότι τον λένε Τσάκα..."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408538.ece/BINARY/w460/paparazzi_saoudar4.jpg
"....."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408543.ece/BINARY/w460/paparazzi_vardinsaoudar2.jpg
"Πες του ότι εγώ είμαι σοβαρός επιχειρηματίας..."
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408535.ece/BINARY/w460/paparazzi_saoudar1.jpg
"Πες του κι εγώ τι κάνω;"
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408536.ece/BINARY/w460/paparazzi_saoudar2.jpg
"Παπάκια πουλάω;"
https://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/article1408545.ece/BINARY/w460/paparazzi_vardinsaoudar4.jpg
"....."
katsaraios
08-01-12, 22:54
ρε το υπερηχητικο κοντοπου@ανο Σιαλμα πιασανε τα πριμ του Μακαρου:th_Laie_67-1:
katsaraios
09-01-12, 22:56
τι εγινε ο Μαρινακης αγριεψε????:whistle::whistle:
λοιπον ακου το ιδανικο σεναριο σας αγοραζει ο Σαλιαρελης φερνει προπονητη τον βατραχο και τεχνικο διευθυντη τον Βανδη σας υποσχεται και γηπεδο στα Καμμινια
katsaraios
10-01-12, 00:20
λοιπον ακου το ιδανικο σεναριο σας αγοραζει ο Σαλιαρελης φερνει προπονητη τον βατραχο και τεχνικο διευθυντη τον Βανδη σας υποσχεται και γηπεδο στα Καμμινια
εχω βαλει Δικη της Δευτερας τον Σαγονια και βλεπω τον ανθρωπο που ξεβρακωσε τον Μαρινακη:hystericalbs1::hystericalbs1:
μιλαμε για μεγαλες στιγμες που θα ζησει ο ταλαιπωρος Αεκτζης αν ερθει ο "επενδυτης"
Ο Καντονά για υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας;
Την υποψηφιότητά του στην προεδρεία της Γαλλίας επιδιώκει να διεκδικήσει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Ερίκ Καντονά. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, πρέπει να εξασφαλίσει την υποστήριξη 500 εκλεγμένων αξιωματούχων ως τα τέλη του Φεβρουαρίου. Για αυτό και έστειλε επιστολές σε δημάρχους περιγράφοντας τον εαυτό του ως ένα «ενεργό πολίτη» και ζητώντας την υποστήριξή τους.
«Η δέσμευσή μου με υποχρεώνει να μιλήσω, πιο ειλικρινά από ό,τι συνήθως, αλλά και με μια έντονη συναίσθηση της ευθύνης μου, σε μια εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζει δύσκολες επιλογές οι οποίες έχουν αποφασιστική σημασία για το μέλλον της», ανέφερε στην επιστολή του ο Καντονά, σύμφωνα με τη Λιμπερασιόν............................ .............
https://www.koutipandoras.gr/?p=14136
https://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/504198.jpg
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Γεμισε λαγους η Νεα Σμυρνη και κινδυνευει το γηπεδο του Πανιωνιου !!! :shok:
Σος στην greenreace εκπεμπει ο Φερειρα για να μη τιμωρηθει η ομαδα αν φαγωθει το χορταρι και γεμισει τρυπες το γηπεδο της Νεας Σμυρνης !!!!
Τραγικες στιγμες...μεσα στο κρυο !!!!!
Διαδοστε το
Atsa linos
11-01-12, 23:22
Γεμισε λαγους η Νεα Σμυρνη και κινδυνευει το γηπεδο του Πανιωνιου !!! :shok:
Σος στην greenreace εκπεμπει ο Φερειρα για να μη τιμωρηθει η ομαδα αν φαγωθει το χορταρι και γεμισει τρυπες το γηπεδο της Νεας Σμυρνης !!!!
Τραγικες στιγμες...μεσα στο κρυο !!!!!
Διαδοστε το
Τι μπορει να σκεφτει καποιος οταν εχει Πονο ,,,αβυσσος η ψυχη των κοκκινολαγων!!!!!
Τι μπορει να σκεφτει καποιος οταν εχει Πονο ,,,αβυσσος η ψυχη των κοκκινολαγων!!!!!
οι φαρσέρ των 80s
"Γειά σας από την Unilever τηλεφωνούμε.
Σας έχουμε επιλέξει τυχαία για έναν διαγωνισμό του ΟΜΟ.
Αν απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις θα κερδίσετε ένα ταξίδι στο Παρίσι για δύο.
Πρώτη ερώτηση: Ποιό απορριπαντικό προτιμάτε;
Δεύτερη ερώτηση: Θεωρείτε ότι το ΟΜΟ δίνει το καλύτερο λευκό;
Τρίτη Ερώτηση: Μπορείτε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να πείτε την λέξη ΟΜΟ τρεις φορές; 1-2-3 ΠΑΜΕ!
-ΟΜΟ, ΟΜΟ, ΟΜΟ.
-Πάρ τον @@@@@ μου και δρόμο!
πετρο πες τρεις φορες ομο...
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
katsaraios
12-01-12, 06:53
stegno ka8arisma
https://www.youtube.com/watch?v=AI7LySAsnz0&feature=share
Βρε ! Που είσασταν εσείς εξαφανισμένοι, μετά τον αγώνα με την Δόξα Δράμας ! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Atsa linos
12-01-12, 10:12
stegno ka8arisma
https://www.youtube.com/watch?v=AI7LySAsnz0&feature=share
Οπως παντα δημοσιες σχεσεις με την εξουσια ,,Γιωργακη θα πεσεις στα χερακια μου που θα παει :whistle:
Atsa linos
12-01-12, 10:14
Βρε ! Που είσασταν εσείς εξαφανισμένοι, μετά τον αγώνα με την Δόξα Δράμας ! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αστους ολα εδω πληρωνονται η σιωπη μας πρεπει να τους ανησυχει ,τους εχουμε καλυτερους πελατες πρεπει να τους προσεχουμε διοτι υφισταται και οικονομικη κριση αχαχχαχα :th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=XOTmyBs4U6M
Atsa linos
12-01-12, 10:48
Σταθη και τον Μαη θα ειναι ωραια που θα κλαιτε ολοι παρεα!!!!
ασε το μαη, θα δουμε τοτε ποιος θα κλαιει.
σημερα ποιος κλαιει και ποιος γελαει ειναι το θεμα... χεχεχεχεχε
τον εχετε κανει "Τουρκο" τον κοκκαλινο και ειναι και σε κρισιμη ηλικια....
Atsa linos
12-01-12, 10:53
Ειπαμε να σας αφησουμε και εσας ενα κυπελακι βρε ..τους πελατες σε περιοδο οικονομικης κρισης τους προσεχουμε για να εχουμε ...δλδ αν παρεις απο εμενα ολο το πακετο προφυλακτηρων δεν θα σου κανω δωρο μια αεροτομη ? Φυσικα και θα σου κανω πελατη μου !!!!! :whistle:
Ειπαμε να σας αφησουμε και εσας ενα κυπελακι βρε ..τους πελατες σε περιοδο οικονομικης κρισης τους προσεχουμε για να εχουμε ...δλδ αν παρεις απο εμενα ολο το πακετο προφυλακτηρων δεν θα σου κανω δωρο μια αεροτομη ? Φυσικα και θα σου κανω πελατη μου !!!!! :whistle:
Παρε ενα δωρακι τωρα μια και ο πριγκιπας δεν φανηκε και εχει πεσει πεινα και τα ξαναλεμε φιλαρακι !!!
Απο το προεδρο με αγαπη thumb
katsaraios
12-01-12, 14:38
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ποιητης Αυγερινος:hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=F1o77dMg2Sw
Atsa linos
12-01-12, 15:49
Παρε ενα δωρακι τωρα μια και ο πριγκιπας δεν φανηκε και εχει πεσει πεινα και τα ξαναλεμε φιλαρακι !!!
Απο το προεδρο με αγαπη thumb
Φαντασου σε τι απελπισια εισαστε με ξενα κολυβα που? στο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!
Ελατε κοκκινολαγοι στο ΟΑΚΑ και θα δειτε τι ωραια που θα περασετε και καπου εκει θα τελιωσει και το πρωταθλημα φυσικα ,,ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕς ΜΟΥ χααχχαχαχαχα
θα ρθουμε θα ρθουμε.....
https://img152.imageshack.us/img152/4103/zsf5mppl5v57jvl9h1yx.jpg
Atsa linos
12-01-12, 16:32
Ελατε Αρουλη θα εχουμε και προδερμ!!!!
Λάχανο , καρότο , μαρούλι και βραστό κρεμμύδι αν υπάρχει Άραβας , ωμό αν δεν υπάρχει...
Σάς κόβω να μην υπάρχει!!!!!!
Βαζελάρα μου......!!!!!!
Πωπωπωπω ....Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε!!!!!!!!!
Atsa linos
15-01-12, 22:49
Αλωση Ιωαννινων και κλαμα τα γαυρακια!!!!!!!!!!!
Κατσαραιε μεσα επεσες βρε λιγες ωρες ειχαν μεινει να πεσουν γονηπετης τα παγουρακια!!!
Αντε γεια!!!!!!!! και στην υγεια μας!!!!!
Atsa linos
16-01-12, 08:17
Που ειναι τα λαγουδακια παλι λουφαξανε
Να το παρετε χαμπαρι το πρωταθλημα ειναι Πρασινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κερδίσαμε τα Γιάννενα, το πάγο, το Σπάθα, και όλο του το σόι !
Ο καλύτερος τίτλος που έχω διαβάσει από χτες : Κλέιτον on ice.
χαχαχαχαχααχα εχετε πλακα ρε λαγοι...
δεν κανετε το σταυρο σας που η τυχη του καρνεζη και η ανικανοτητα του πας σας γλιτωσε απο 4αρα, αλλα κομπαζετε κιολας για το φοβερο κατορθωμα...
χαχαχαχαχα μεγαλη πλακα...
katsaraios
17-01-12, 23:47
Ασο απο ημιχρονο η ΑΕΚ αυριο πρεπει να χασει...
αλλιως τα περυσινα "ομορφα" δεν θα ειναι τιποτα σε οσα γινουν...
https://www.youtube.com/watch?v=UXYoUzTQ-eA
Atsa linos
18-01-12, 00:15
χαχαχαχαχααχα εχετε πλακα ρε λαγοι...
δεν κανετε το σταυρο σας που η τυχη του καρνεζη και η ανικανοτητα του πας σας γλιτωσε απο 4αρα, αλλα κομπαζετε κιολας για το φοβερο κατορθωμα...
χαχαχαχαχα μεγαλη πλακα...
Με ξενα κολυβα μνημοσυνο δεν θα κανετε !!!!!!
Να το παρετε αποφαση κοκκινολαγοι!!! :whistle:
Με ξενα κολυβα μνημοσυνο δεν θα κανετε !!!!!!
Να το παρετε αποφαση κοκκινολαγοι!!! :whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=GBnCY-1_dt4
Ασο απο ημιχρονο η ΑΕΚ αυριο πρεπει να χασει...
αλλιως τα περυσινα "ομορφα" δεν θα ειναι τιποτα σε οσα γινουν...
https://www.youtube.com/watch?v=UXYoUzTQ-eA
, kai na xasoume den nomizo na ginoun kai polla , merika prezonia isos ta spasoun kai petaxoun mesa pragmata alla meta tha pesei poly xylo apo olous tous allous . eutyxos oloi xeroume pou einai i omada mas ayti ti stigmi ,
ektos bebaia kai an astrapsei kanenas diatitis alla den to nomizo
, kai na xasoume den nomizo na ginoun kai polla , merika prezonia isos ta spasoun kai petaxoun mesa pragmata alla meta tha pesei poly xylo apo olous tous allous . eutyxos oloi xeroume pou einai i omada mas ayti ti stigmi ,
ναι! ναι! αρχιστε το Μνημόσυνο από τώρα!!!:whistle:
katsaraios
18-01-12, 23:05
ναι! ναι! αρχιστε το Μνημόσυνο από τώρα!!!:whistle:
ο Τζορνταν τωρα ονειρευεται τελικο με γαυρο στο ΟΑΚΑ και γυρο θριαμβου του Σαλπι,ειπε θα κανει τραπεζι αν το παρει το κυπελο
kwstakhs_Z4
19-01-12, 02:43
αστραψε ο σφυρικτρας τελικα!! αλλα κατα ΜΑΣ.....α ρε ελλαδαρα!!!!
(στο πεναλτυ και εκει που παταγε ο γκαρσια τον γεωργεα πολυ γελιο μιλαμε!!!) :hystericalbs1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
noomizo o ti to penalty tou lazara itan,(bebaia me to gauro den tha pername pote tetoio penalty alla o amyntikos ton krataei me to xeri eno exei faei tin tripla) .tora tou georgea den nomizo alla isos na exo kai lathos, xalia omades xalia mpalla .ena tipota to paixnidi kai bgainei kai o proedros tis aek kai kanei kai diloseis anti na kathisei naskeftei pos katantise tin aek etsi ,les kai evlepa eordaikos panaxaiki ena ragma itan
katsaraios
20-01-12, 23:52
ο μυθος αναβιωνει η ομαδαρα των 70's ξαναζει μεγαλες στιγμες
https://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16492&subid=2&pubid=128928493
https://www.dailymotion.com/video/xnv2tb_gladbach-bayern-1-0-reus-20-01-2012_sport
ο μυθος αναβιωνει η ομαδαρα των 70's ξαναζει μεγαλες στιγμες
https://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16492&subid=2&pubid=128928493
https://www.dailymotion.com/video/xnv2tb_gladbach-bayern-1-0-reus-20-01-2012_sport
Το χάρηκα. Δεν την πάω καθόλου την Μπάγερν όπως και την Ρεάλ.
Που είναι ο παιχταράς εκείνος ο Γκίντερ Νέτσερ της μεγάλης Γκλάντμπαχ.
katsaraios
21-01-12, 00:33
Που είναι ο παιχταράς εκείνος ο Γκίντερ Νέτσερ της μεγάλης Γκλάντμπαχ.
Ενα χειμωνιατικο βραδυ του '85 με την ΕΡΤ τοτε να δειχνη τον ημιτελικο του Ουεφα ηταν η αφορμη για μενα να θαυμασω την εκπληκτικη αυτη ομαδα και βεβαια να γινω οπαδος της μαθαινοντας σιγα σιγα την ιστορια της στα 70's οταν παταγε οποιον ηθελε μεσα εξω...
Νετσερ το ξανθο αλογο που τον εφαγε ο Φραντς Μπεκενπαουερ απο την εθνικη
Γιωργο οπου υπαρχει κλικα και σκανδαλο εχει κοκκινο χρωμα τυχαιο???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=xcJhbhtmmng&list=FLTuOBmE-LiIjkYHZVJ1UG7Q&index=64&feature=plpp_video
kwstakhs_Z4
21-01-12, 00:47
ναι και εγω την μπαγερν μαζι με γιουβεντους και μπαρτσελονα δεν μπορω ουτε να τις βλεπω βγαζω σπυρια!!
ναι την μπαγερν....αλλα οχι την ΡΕΑΛ την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου....
ειναι η μεγαλη μου αγαπη αυτη και η μεγαλη παλι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
απο οταν ημουν πιτσιρικι τοτε το πρωτο ευρωπαικο ματς που ειδα απο μονος μου ηταν ενα ματς της ΡΕΑΛ με τον ρεντοντο και τον ραουλ να κανουν παπαδες.... απο τοτε αυτη την ομαδα την εχω πολυ ψηλα μεσα μου!! τον μαρτιο θα παω και μπερναμπεου πρωτα ο θεος!
HALA MADRID!
Atsa linos
22-01-12, 20:06
Κερδισαμε με πολυ τυχη,,,,,, σημασια εχει η νικη,,,,
Ο ολυμπιακος πολυ καλητερος απο ξανθη ηταν ατυχος,,,,,
Μην εχετε αυταπατες το πρωταθλημα ειναι του θρυλου,,,,, εμεις ειμαστε για τα πανυγυρια,,,,
Ολυμπιακος για τον ..... , ασταδιαλα να βλεπω τον κοκκαλινο να κοκκορευεται ο λαγος δεν το αντεχω!
Κωνσταντίνος
23-01-12, 12:49
Κερδισαμε με πολυ τυχη,,,,,, σημασια εχει η νικη,,,,
Ο ολυμπιακος πολυ καλητερος απο ξανθη ηταν ατυχος,,,,,
Μην εχετε αυταπατες το πρωταθλημα ειναι του θρυλου,,,,, εμεις ειμαστε για τα πανυγυρια,,,,
Τι έπαθες ; Eίσαι καλά ; Θες να πάμε σε έναν γιατρό ; :think:
:whistle::D
Τι έπαθες ; Eίσαι καλά ; Θες να πάμε σε έναν γιατρό ; :think:
:whistle::D
Θα του τα αλλαξε ο Σταθης :th_Laie_67-1:
Atsa linos
23-01-12, 14:50
Σταθη αισθανομαι τον πονο σου !!!!
Πλαστογραφια μετα χρησεως ποινικο αδικημα κοκκινολαγε!!!!! :th_Laie_67-1:
Σταθη αισθανομαι τον πονο σου !!!!
Πλαστογραφια μετα χρησεως ποινικο αδικημα κοκκινολαγε!!!!! :th_Laie_67-1:
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω λενε στο χωριο μου... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
δεν του αλλαξα τιποτα φανη...thumb
ναι και εγω την μπαγερν μαζι με γιουβεντους και μπαρτσελονα δεν μπορω ουτε να τις βλεπω βγαζω σπυρια!!
ναι την μπαγερν....αλλα οχι την ΡΕΑΛ την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου....
ειναι η μεγαλη μου αγαπη αυτη και η μεγαλη παλι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
απο οταν ημουν πιτσιρικι τοτε το πρωτο ευρωπαικο ματς που ειδα απο μονος μου ηταν ενα ματς της ΡΕΑΛ με τον ρεντοντο και τον ραουλ να κανουν παπαδες.... απο τοτε αυτη την ομαδα την εχω πολυ ψηλα μεσα μου!! τον μαρτιο θα παω και μπερναμπεου πρωτα ο θεος!
HALA MADRID!
εμενα μαρεσει πολυ η juve
https://www.youtube.com/watch?v=zVHyvTAdl78
αφιερωνω στον ατσαλινο....
υ.γ παιδια καλα το κρατησατε στην Ξανθη...
katsaraios
23-01-12, 19:52
εγω παλι θυμαμαι την Ντυναμο Βουκουρεστιου ρε Σπαρα
https://www.youtube.com/watch?v=Ir-Jq3zNZKY
Atsa linos
23-01-12, 20:01
Κατσαραιε εσυ θα θυμηθεις και την λιμνη των κυκνων κρυφολαγε!!!!!
Κατσε να σε σκισω και εσενα στο ΟΑΚΑ γιατι βγαζεις γλωσσα !!!
Ναι σωστα...τωρα εκτος απο τους αρχοντες των δικων μας παιχνιδιων ρυθμιζουμε και τους αλλους.
https://www.youtube.com/watch?v=bJnT2NQEa0E
κατσαραιε μηπως θυμασαι και αυτο...και γενικα το πρωταθλημα του 2008? πως τελειωσε βαθμολογικα και ποιος πανηγυρισε πρωταθλημα...
katsaraios
23-01-12, 20:12
Κατσαραιε εσυ θα θυμηθεις και την λιμνη των κυκνων κρυφολαγε!!!!!
Κατσε να σε σκισω και εσενα στο ΟΑΚΑ γιατι βγαζεις γλωσσα !!!
aaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
πως τα λες ετσι ρητορικααααα.....
θα μας δωσει πριμ και 2 παικτες ο Βαγγελης και θα δειτε τι θα παθετε...
Atsa linos
23-01-12, 20:12
Ναι σωστα...τωρα εκτος απο τους αρχοντες των δικων μας παιχνιδιων ρυθμιζουμε και τους αλλους.
Μην το κανετε μελο θα χασω το χιουμορ μου το κεφαλι ψηλα λαγουδακια ο χοντρος ειπε θα κανει μεταγραφες ,,για πιο λογο ομως δεν μας εξηγησε :whistle:
Αχαχα, τωρα τη πραγματικοτητα τη λενε μελο?
Αλλα μη στενοχωριεστε. Ερχεται ο ομορφαντρας :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/IANOUARIOS/22-01/sise1.jpg
Atsa linos
23-01-12, 20:24
Αλλα μη στενοχωριεστε. Ερχεται ο ομορφαντρας :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/IANOUARIOS/22-01/sise1.jpg
Και οι Σαουδαραβες ερχονται που λατρευουν το οθωμανικο δικαιο!!! :whistle:
katsaraios
23-01-12, 20:26
παιδια ησυχια πλακωσε ο επιβητορας !!!!:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Και οι Σαουδαραβες ερχονται που λατρευουν το οθωμανικο δικαιο!!! :whistle:
Ναι ναι κι αυτος λεοπαρ τσαντακι θα βασταει? Η μηπως ασπρο?
https://americansfortruth.com/uploads/2008/03/gayterrorist.jpg
katsaraios
23-01-12, 20:35
Ναι ναι κι αυτος λεοπαρ τσαντακι θα βασταει? Η μηπως ασπρο?
https://americansfortruth.com/uploads/2008/03/gayterrorist.jpg
φτυστη ο Τζιμπριλ ρε συ :hystericalbs1::hystericalbs1:
Atsa linos
23-01-12, 20:40
Τον πονο σας αισθανομαι ελατε στο ΟΑΚΑ να δειτε τα τσαντακια τι τα κανουμε
αντικειμενικα ο σισε επαιξε μπαλα...μακαρι να ειχαμε ολοι απο εναν σισσε
katsaraios
23-01-12, 20:47
ελα πες την αληθεια
σου ταξε εισοδο στην μυστικη αποθηκη:hystericalbs1:
Atsa linos
23-01-12, 20:47
Σπαρο πονανε βρε ,,κανουν οπως η χηρα εχεις δει πολλες,,,,,,,,εμεις θα ειμαστε ευγενικοι στο κρεβατι μαζι τους αχαχαχχααχχαχα
ελα πες την αληθεια
σου ταξε εισοδο στην μυστικη αποθηκη:hystericalbs1:
δλδ θα σε χαλαγε ενας σισσε μπροστα να αλονιζει??αχαχαχαχ
υ.γ που το ξερεις οτι με καλεσε στην μυστικη αποθηκη, για μυστικο δειπνο?
..... το ποσταρα σε σωστη ενοτητα?:
https://www.youtube.com/watch?v=_yitr7C8ksE&feature=related
Ελα Αλεκο!!!!!...το τοπ σχολιο στο youtube:
An kai gauros gamaei to xoreytiko k to tragoudi
:thumbsup:
katsaraios
25-01-12, 18:37
ελα Τζορνταν το πεναλτι δεν εφτανε σημερα...
παλι ατιτλος...:hystericalbs1:
ελα Τζορνταν το πεναλτι δεν εφτανε σημερα...
παλι ατιτλος...:hystericalbs1:
Αυτούς με τα μαγαζιά δεν τους σκέφτονται ???????
Ποιον θα βγουν να δουν ??
Ολυμπιακό - Ατρόμητο?? :whistle: :whistle: :whistle:
katsaraios
25-01-12, 18:53
Αυτούς με τα μαγαζιά δεν τους σκέφτονται ???????
Ποιον θα βγουν να δουν ??
Ολυμπιακό - Ατρόμητο?? :whistle: :whistle: :whistle:
γιατι θα περασετε σιγουρα Μπιλη???:hystericalbs1::hystericalbs1:
γιατι θα περασετε σιγουρα Μπιλη???:hystericalbs1::hystericalbs1:
εεε του φούστη!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Το φαντάζεσαι?????? :shok: :shok: :shok:
Προς τους Αεκτζήδες του φόρουμ γυρίστε στο Blue sky tv Χατζηχρήστος speaking τώρα!
Επίσης ο Ζαγορ έφυγε από Παοκ..
katsaraios
26-01-12, 21:23
Προς τους Αεκτζήδες του φόρουμ γυρίστε στο Blue sky tv Χατζηχρήστος speaking τώρα!
Επίσης ο Ζαγορ έφυγε από Παοκ..
τι να πει ο μουσατος ...
ο Τσακας ρε συ που χαθηκε???
ο Τσακας ρε συ που χαθηκε???
δες εδω (https://www.inews.gr/t/%CE%92%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82_vlasis-tsakas.htm) :whistle: