Επιστροφή στο Forum : Μια νοτα αισιοδοξιας!!
Το παρακατω βιντεο παιχτηκε σε ενα συνεδριο στην αγγλια, στην εναρξη του.....
https://www.youtube.com/watch?v=ppJW01LeRrk&feature=player_embedded
Δεν παιζει απο apple.
Τι ειναι;
Δεν παιζει απο apple.
Τι ειναι;
Ενα βιντεο που δειχνει τα προτερηματα των ελληνων.....ας πουμε
Πολύ καλό βίντεάκι !
Μόνο που όλα αυτά τα θετικά δυστυχώς δεν αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε !!
Φαντάζομαι πρώτα θα'πρεπε να προβληθεί στη Βουλή. Να μάθουν και οι κυβερνώντες τη χώρα που κατέστρεψαν !!
Μπράβο ρε Γιάννη !!!
oldcarskickass
29-07-11, 09:15
Ωραίο αλλά δεν δείχνει (τουλάχιστον εγώ δεν είδα) τα προτερήματα των Ελλήνων, αλλά τα προτερήματα του τόπου μας.
Και όχι το πως τα διαχειριστήκαμε εμείς.
Πολύ καλό βίντεάκι !
Μόνο που όλα αυτά τα θετικά δυστυχώς δεν αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε !!
Φαντάζομαι πρώτα θα'πρεπε να προβληθεί στη Βουλή. Να μάθουν και οι κυβερνώντες τη χώρα που κατέστρεψαν !!
Μπράβο ρε Γιάννη !!!
συμφωνώ...πολύ ωραίο βίντεο, φτάνει τώρα να εκμεταλευτούμε όπως πρέπει όλα
αυτά που δείχνει, γιατί μέχρι τώρα αντί να παίρνουμε το γάλα της αγελάδας, κοιτάμε
πως να την σφάξουμε και να της πάρουμε το κρέας.:original:
Ωραίο αλλά δεν δείχνει (τουλάχιστον εγώ δεν είδα) τα προτερήματα των Ελλήνων, αλλά τα προτερήματα του τόπου μας.
Επειδή δεν τα διαχειριστήκαμε. Τα ξεπουλήσαμε !!!
oldcarskickass
29-07-11, 09:43
Δεν τα διαχειριστήκαμε με σκοπό το γενικότερο όφελός μας.
Έχει διαφορά.
Θα εκραγει το κεφαλι μου.
Θα γραψω κατι σε λιγο.
Απο αισιοδοξια εισαι ενα βημα πριν τον γκρεμο.......τα προτερηματα του τοπου ειναι Ελληνικα....των Ελληνων....ο τοπος ειναι Ελληνικος......τα πραγματα που εχει αυτος ο τοπος ειναι των Ελληνων.....τα προτερηματα ειναι ολων των Ελληνων.....
Αν καποια στιγμη σταματησουμε να τρωμε τις σαρκες μας μεταξυ μας ΙΣΩΣ να φιλιοσουμε και μεταξυ μας....
Θα εκραγει το κεφαλι μου.
Θα γραψω κατι σε λιγο.
Για δωσε ρε Σταματη...γι αυτο το εβαλα, για τον αντιλογο...thumb
Δεν έχω δεί το βίντεο, δεν το παίζει το τηλέφωνο.
Με αφορμή όμως τα συχνά σχόλια "να το δουν οι πολιτικοι", "δείτε το στη βουλή" κτλ, κτλ, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
"Φαύλος Κύκλος" είναι μια κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά.
Έχουμε μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορές που οδηγησαν σε νέα λάθη και προβλήματα και ξανά πάλι απο την αρχή γυρίζουμε στο πουθενά και κάνουμε άλλη μια προσπάθεια για να δωθεί λύση.
Δυστυχώς, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο λάθος.
Αν καλέσω κάποιον να μου πεί ποιός φταίει, θα μου απαντήσει "Οι πολιτικοί".
Λάθος συλλογισμός.
Οι πολιτικοί, είναι υπάλληλοι του Κράτους.
Οταν στο μαγαζί σας θέλετε έναν υπάλληλο, δεν κοιτάτε το βιογραφικό του; τα τυπικά του προσόντα; την προϋπηρεσία του;
Στους πολιτικούς γιατί πάτε και ψηφίζετε σαν ζώα;
Μου είναι αδιανόητο να ακούω απο λογικούς ανθρώπους, πως φταίνε οι πολιτικοί, τη στιγμή που κάθε φορά που βγαίνω απο την κάλπη και ρωτάω "ποιόν ψήφισες" καταλαβαίνω ότι το ψηφοδέλτιο ήταν δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ.
Γνωρίζει κανένας ποιές είναι οι Σπουδές και η ειδικότητα του κ. Βενιζέλου;
της κας Μπακογιάννη;
Του κ. Τσίπρα;
Της κας Παπαρήγα;
Του κ. Καρατζαφέρη;
του όποιου τελος πάντων ασχολείται με αυτό που λέμε πολιτική;
Ψηφίζετε ανθρώπους για τους οποίους έχετε παντελή άγνοια, αφήνετε την τύχη της οικογενειάς σας και τη ζωή σας την ίδια στα χέρια τους και μετά που σας έχουν ρίξει στα βράχια, κλαίτε και χτυπιέστε, πω πω τι πάθαμε, χαθήκαμε καταστραφήκαμε.
Μια χώρα είναι ένας οργανισμός.
Οι οργανισμοί θέλουν Διοικητές.
Θέλουν επίσης και κανονισμούς λειτουργίας.
Εχετε υπόψη σας το Ελληνικό Σύνταγμα;
Γνωρίζετε πως έχει 120 άρθρα και απο τα αυτά 5 ή 6 μιλάνε για τον Πολίτη;
Ξέρετε πως το Αμερικάνικο Σύνταγμα ξεκινάει με τη φράση WE THE PEOPLE, ενώ το Ελληνικό, με τη φράση
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος;
Το Σύνταγμά μας, η βάση του Εθνους λοιπόν, ξεκινάει με πρώτες παραγράφους, τον προσδιορισμό του πολιτεύματος, τη σχέση κράτους και εκκλησίας, τις εξαιρέσεις απο τους κανόνες, τις βασικές επιβολές και κάπου μετά αφού έχει θέσει τις βάσεις για μια καταδυνάστευση, θρησκευτική, πολιτική και απαγορευτική για την ίδια την ελευθερία του ατόμου, έχει και μια παράγραφο που λέει πως -Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου- και ακριβώς απο κάτω διαχωρίζει πως οι πολιτικοί δεν είναι, γιατί είναι υπεράνω του νόμου, είναι ο νόμος ο ίδιος.
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_% CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%C E%B1%CF%82
Μην ασχολείστε λοιπόν με τους πολιτικούς διότι πέφτετε στην πλάνη του εν αρχή αιτείσθαι
Ασχοληθείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και κοινωνοικοποιηθείτε, ο καιρός το επιτάσσει, μην γίνεστε κοπάδι, αποκτήστε την εξουσία που σας αξίζει και δραστηριποιηθείτε.
Δεν αντέχω να ακούω ότι φταίνε οι πολιτικοί.
Φταίμε εμείς αποκλειστικά και μόνον.
Δεν είμαστε κοπάδι, δεν φοβόμαστε άλλο.
Θα έπρεπε να μας φοβούνται και να μας σέβονται.
Οποιος δεν σέβεται τον Λαό, είναι εχθρός του Λαού και πρέπει να πεθάνει.
Μην νομίσετε πως μιλάω για εκτελέσεις.
ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ μιλάω.
και μην ψάχνετε να βρείτε ποιό κόμα δεν ανέφερα.
Ολοι τα ίδια είναι, καρεκλίτσα, βολεματάκι και φαγοπότι.
Οσοι δεν κάνουν τα παραπάνω είναι στον κλεφτοπόλεμο του πλιάτσικου και της δολιοφθοράς του συστήματος, στο όνομα της "αντίστασης" που μόνο ζημιά κάνει.
Τα είπα, ξεθύμανα, και τώρα βαράτε.
το έχω συνηθίσει.
oldcarskickass
29-07-11, 10:11
Απο αισιοδοξια εισαι ενα βημα πριν τον γκρεμο.......τα προτερηματα του τοπου ειναι Ελληνικα....των Ελληνων....ο τοπος ειναι Ελληνικος......τα πραγματα που εχει αυτος ο τοπος ειναι των Ελληνων.....τα προτερηματα ειναι ολων των Ελληνων.....
Αν καποια στιγμη σταματησουμε να τρωμε τις σαρκες μας μεταξυ μας ΙΣΩΣ να φιλιοσουμε και μεταξυ μας....
Ναι ρε συ ΣΑΦΩΣ και είναι Ελληνικά, ΣΑΦΩΣ και ανήκουν στην ΕΛΛΑΔΑ, και σαφώς βλέπω τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που δείχνει το βίντεο στην καθημερινότητά μου και τα εκτιμώ ΥΠΕΡ του δέοντος μάλιστα.
ΣΑΦΩΣ και ο τόπος είναι των Ελλήνων Γιάννη, το θέμα είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να το καταλάβουν.
Δεν τρώω τις σάρκες κανενός παρά μόνο τις δικές μου και πληρώνω ΔΙΚΑ ΜΟΥ λάθη και αρκετές φορές και άλλων ΧΩΡΙΣ να δυσανασχετώ (έμπρακτα τουλάχιστον), δεν έχω αντιπαλότητα με κανέναν ο οποίος ΑΚΟΥΕΙ τουλάχιστον την διαφορετική άποψη. (δεν υπονοώ εσένα
Ναι ρε συ ΣΑΦΩΣ και είναι Ελληνικά, ΣΑΦΩΣ και ανήκουν στην ΕΛΛΑΔΑ, και σαφώς βλέπω τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που δείχνει το βίντεο στην καθημερινότητά μου και τα εκτιμώ ΥΠΕΡ του δέοντος μάλιστα.
ΣΑΦΩΣ και ο τόπος είναι των Ελλήνων Γιάννη, το θέμα είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να το καταλάβουν.
Δεν τρώω τις σάρκες κανενός παρά μόνο τις δικές μου και πληρώνω ΔΙΚΑ ΜΟΥ λάθη και αρκετές φορές και άλλων ΧΩΡΙΣ να δυσανασχετώ (έμπρακτα τουλάχιστον), δεν έχω αντιπαλότητα με κανέναν ο οποίος ΑΚΟΥΕΙ τουλάχιστον την διαφορετική άποψη. (δεν υπονοώ εσένα
Δεν το είπα για σένα.....σε σένα αναφαιρομουν μόνο για την αισιοδοξία.:original:
Το
μόνο που μπορω να Πω φίλε ΣΤαματη Είναι ότι ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_% CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%C E%B1%CF%82[/url]
Μην ασχολείστε λοιπόν με τους πολιτικούς διότι πέφτετε στην πλάνη του εν αρχή αιτείσθαι
Ασχοληθείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και κοινωνοικοποιηθείτε, ο καιρός το επιτάσσει, μην γίνεστε κοπάδι, αποκτήστε την εξουσία που σας αξίζει και δραστηριποιηθείτε.
Οσοι δεν κάνουν τα παραπάνω είναι στον κλεφτοπόλεμο του πλιάτσικου και της δολιοφθοράς του συστήματος, στο όνομα της "αντίστασης" που μόνο ζημιά κάνει.
το έχω συνηθίσει.
Το
μόνο που μπορω να Πω φίλε ΣΤαματη Είναι ότι ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!
Θελεις να τα φτιαξουμε;
Με αφορμή όμως τα συχνά σχόλια "να το δουν οι πολιτικοι", "δείτε το στη βουλή" κτλ, κτλ, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
Έχουμε μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορές που οδηγησαν σε νέα λάθη και προβλήματα και ξανά πάλι απο την αρχή γυρίζουμε στο πουθενά και κάνουμε άλλη μια προσπάθεια για να δωθεί λύση.
Λάθος συλλογισμός.
Οταν στο μαγαζί σας θέλετε έναν υπάλληλο, δεν κοιτάτε το βιογραφικό του; τα τυπικά του προσόντα; την προϋπηρεσία του;
Μου είναι αδιανόητο να ακούω απο λογικούς ανθρώπους, πως φταίνε οι πολιτικοί, τη στιγμή που κάθε φορά που βγαίνω απο την κάλπη και ρωτάω "ποιόν ψήφισες" καταλαβαίνω ότι το ψηφοδέλτιο ήταν δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ.
της κας Μπακογιάννη;
Του κ. Τσίπρα;
Της κας Παπαρήγα;
Του κ. Καρατζαφέρη;
Ψηφίζετε ανθρώπους για τους οποίους έχετε παντελή άγνοια, αφήνετε την τύχη της οικογενειάς σας και τη ζωή σας την ίδια στα χέρια τους και μετά που σας έχουν ρίξει στα βράχια, κλαίτε και χτυπιέστε, πω πω τι πάθαμε, χαθήκαμε καταστραφήκαμε.
Ξέρετε πως το Αμερικάνικο Σύνταγμα ξεκινάει με τη φράση WE THE PEOPLE, ενώ το Ελληνικό, με τη φράση
Το Σύνταγμά μας, η βάση του Εθνους λοιπόν, ξεκινάει με πρώτες παραγράφους, τον προσδιορισμό του πολιτεύματος, τη σχέση κράτους και εκκλησίας, τις εξαιρέσεις απο τους κανόνες, τις βασικές επιβολές και κάπου μετά αφού έχει θέσει τις βάσεις για μια καταδυνάστευση, θρησκευτική, πολιτική και απαγορευτική για την ίδια την ελευθερία του ατόμου, έχει και μια παράγραφο που λέει πως -Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου- και ακριβώς απο κάτω διαχωρίζει πως οι πολιτικοί δεν είναι, γιατί είναι υπεράνω του νόμου, είναι ο νόμος ο ίδιος.
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_% CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%C E%B1%CF%82
το έχω συνηθίσει.
vote for stamatis!!! :thefinger:
vote for stamatis!!! :thefinger:
Ναι ρε.
Εμενα θα ψηφισεις.
Ξερεις γιατι;
Γιατι εχω μια καρεκλιτσα με το ονομα σου.
Επανω γραφει Υπουργος Μηχανοκινητου Αθλητισμου και αγωνιστικου καμπερωματος.
Μπρος, βαλε φωτια στο σοϊ να σε βγαλει.
Και μετα θα δωσουμε στον Γιαννη την επιβλεψη της πιστας στην Ανω Τραχανοπλαγια.
Δημιουργουμε πολιτισμο αυτη τη στιγμη.
Και κομποδεμα.
Ναι ρε.
Εμενα θα ψηφισεις.
Ξερεις γιατι;
Γιατι εχω μια καρεκλιτσα με το ονομα σου.
Επανω γραφει Υπουργος Μηχανοκινητου Αθλητισμου και αγωνιστικου καμπερωματος.
Μπρος, βαλε φωτια στο σοϊ να σε βγαλει.
Και μετα θα δωσουμε στον Γιαννη την επιβλεψη της πιστας στην Ανω Τραχανοπλαγια.
Δημιουργουμε πολιτισμο αυτη τη στιγμη.
Και κομποδεμα.
these are my demands!!!
chief επικεφαλής υπουργός υ.πε.χω.δ.ε (μιας και ξέρει απο χωράφια και αξιοποίηση)
850CSI επικεφαλής υπουργός συγκοινωνιών (μιάς και είναι ο μόνος άνθρωπος που
φτάνει λαμία σε 2 ώρες).
manos///3 επικεφαλής υπουργός δημοσίας τάξης, και επικεφαλής κατά της αντιτρομοκρατικής
(μιάς και έχει υπάρξει ταλιμπάν, ενώ τώρα είναι ατσαλάκωτος ταλιμπάν).
stathis αναληρωματικός υπουργός συγκοινωνιών μετά την γιωργάρα (δεν πιστεύω
να υπάρζουν περισσότερες βέσπες στα χέρια κάποιου).
αυτά τα ολίγα!!!
ααααααααααααα σκέψου να δημιουργήσουμε και κάνα υπουργείο για το γιάννη ρε...
να'μαστε όλοι μαζί παρέα!!!
Νομιζω η Γιωργαρα πρεπει επαξια να παρει το "παιδειας".
Νομιζω η Γιωργαρα πρεπει επαξια να παρει το "παιδειας".
αυτό είναι για το πρόγραμμα του ανασχηματισμού ρε. μην βγάζεις στη φόρα απόρρητες
πληροφορίες χωρίς λόγο!!!
Λάθος συλλογισμός.
της κας Μπακογιάννη;
Του κ. Τσίπρα;
Της κας Παπαρήγα;
Του κ. Καρατζαφέρη;
το έχω συνηθίσει.
Tα ειπες οπως ακριβως ειναι και οπως συνηθως δεν τολμαει ο καθενας να τα πει!thumb
...το κακο ειναι οτι στα καλα καθουμενα δεν θα γινει καποια δραματικη αλλαγη στο πολιτικο σκηνικο και οπως και να'χει αυτη η γελοιοτητα τυπου "βρηκαμε καμμενη γη και απο που να αρχισουμε?" θα συνεχιζει εις αει.....οσες πρασινογαλαζιες κυβερνησεις να εναλλασονται.....
....φυσικα λιγο πριν τις εκλογες θα δωθουν τα τελευταια "κινητρα" για ψηφο :ranting2:....εμπιστοσυνης!!!!.....κ ι θα ξεχαστουν τα κακως γινομενα και φτου και παλι απο την αρχη.....και εις τον αιωνα τον απαντα.....
πέραν της πλάκας...νομίζω πως ο σταμάτης μέσα απο το ποστ του μας δίνει να καταλάβουμε πως αντί να
εναντιωνόμαστε με τους αυτού καθέ αυτού πολιτικούς, θα έπρεπε να εστιάσουμε σε κάτι πιο ουσιώδες.
δλδ, την αναδιάρθρωση του συντάγματος ίσως???αυτό θα ήταν κάτι το οποίο θα είχε ουσία νομίζω...με λίγα
λόγια, να απαιτήσουμε πιο λίγα δικαιώματα για τους πολιτικούς, έτσι ώστε να μην βρίσκονται κάτω απο
το πέπλο προστασίας - εξουσίας που βρίσκονται αυτή την στιγμή, και κάνουν ότι κάνουν.
καλά κατάλαβα, ή μ@λ@κί@ είπα???
Θελεις να τα φτιαξουμε;
O YES!!!! I LOVE YOU KARGA LOVER BOY
Ολα τα προβληματα πηγαζουν απο εκει Θωμακο.
Αυτο πρεπει να χτυπηθει.
Ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να περιοριζει το Κρατος και οχι να το απελευθερωνει.
Τυπωστε το, διαβαστε το και δειτε οτι θα διαφωνησετε σε αρκετα σημεια.
Αυτο το "εις το ονομα της μπλα μπλα" συνταγμα ΠΟΤΕ εμεις δεν το ψηφισαμε, ποτε δεν το επιλεξαμε.
Αντιθετα με το we the people, το δικο μας ειναι tailor made ωστε να μην μας αφηνει κανενα περιθωριο αντιδρασης.
Οποιον και να ψηφισεις, κατω απο αυτο θα σε διοικησει.
Δεν ειναι συνταγμα για το Λαο, ειναι συνταγμα για τους λιγους.
O YES!!!! I LOVE YOU KARGA LOVER BOY
Αχ, εγω θα κανω τον Λαο και εσυ τους πολιτικους που μας πανε πιπα κωλο.
Και μετα εσυ θα κανεις την οικονομια και εγω την τροϊκα.
Γουστερνεις βιτσια;
Αχ, εγω θα κανω τον Λαο και εσυ τους πολιτικους που μας πανε πιπα κωλο.
Και μετα εσυ θα κανεις την οικονομια και εγω την τροϊκα.
Γουστερνεις βιτσια;
Αφου ειναι εν αλλαξ καλα ειναι......:hystericalbs1::hystericalbs1:
Το παρακατω βιντεο παιχτηκε σε ενα συνεδριο στην αγγλια, στην εναρξη του.....
https://www.youtube.com/watch?v=ppJW01LeRrk&feature=player_embedded
Δεν ειναι νοτα αισιοδοξιας ειναι η πραγματικοτητα που εδω και ενα χρονο διαστρεβλωνεται σκοπιμως... που στο παιχνιδι αυτο καταφεραν και εβαλαν μεσα και τον ιδιο της το Λαο, να νομιζει αυτος ευθυνεται και να εχει ενοχες!! ενοχες και ευθυνες που θα επρεπε να αποδοθουν αλλου, στην εκαστοτε νομενκλατουρα!!!
Αντε αν αλλαξουμε τροπο σκεψης και σταματησουμε να ειμαστε ηττοπαθης ως λαος,θα κανουμε θαυματα!!!
.....
Αυτο το "εις το ονομα της μπλα μπλα" συνταγμα ΠΟΤΕ εμεις δεν το ψηφισαμε, ποτε δεν το επιλεξαμε.
Αντιθετα με το we the people, το δικο μας ειναι tailor made ωστε να μην μας αφηνει κανενα περιθωριο αντιδρασης.
πες τα Χρυσοστομε!!!!!thumb
Ολα τα προβληματα πηγαζουν απο εκει Θωμακο.
Αυτο πρεπει να χτυπηθει.
Ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να περιοριζει το Κρατος και οχι να το απελευθερωνει.
Τυπωστε το, διαβαστε το και δειτε οτι θα διαφωνησετε σε αρκετα σημεια.
άρα καλά σε έπιασα εεε???
katsaraios
30-07-11, 05:50
να μου φερεις την τιμημενη Παοκτσιδικη φανελα του Μουσλιμοβιτς πισω..
αφου κανεις την αρχη και γραφεις πεντε αραδες που ολοι λιγο πολυ τις εχουμε εκφρασει..
γιατι βρε αλουμινοσκεπαστε δεν πας και στην ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ τελικα εξηγηση του γιατι γινονται ολα???
190 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ
αυτο μπορει να παψει να υφισταται στο μυαλο του Ελληνα???
σιγουρα καποιοι θα γελανε(μηπως και εδω???) μεσιε με το κηρυγμα(με την καλη εννοια στο λεω) και ταυτοχρονα θα σκεφτονται ποσο λαλακες ειμαστε που οτι και να λεμε δεν ιδρωνουν τα ωτα τους και το καφεδακι θα ειναι παντα εκει στην γωνια του γραφειου συντροφια με την αθλητικη,και κανα ξιπασμενο MILF να λεει τις weekend εξορμησεις...
Υ.Γ αμα θες επειδη σε συμπαθω θα σου φερω του Κρεσιτς για να σε παρηγορησω....
Κατσαραιο μια που αρχησες να μοιραζεις φανέλες δεν στέλνεις και σε μένα καμία μόνο να μην είναι του Νινιαδη Γιατί θα μου πέσει μικρή α και κάτι άλλο τα milfaκια που σεβονται τον εαυτο τουσ συνήθως στα γραφεία κυρίων επιδειδωντε στην τέχνη της εφαρμογής περικαυλιδας και εκμάθησης κονσερτου για πνευστά κλαρίνο Σαράντης Σαλεας και βαλε...
να μου φερεις την τιμημενη Παοκτσιδικη φανελα του Μουσλιμοβιτς πισω..
αφου κανεις την αρχη και γραφεις πεντε αραδες που ολοι λιγο πολυ τις εχουμε εκφρασει..
γιατι βρε αλουμινοσκεπαστε δεν πας και στην ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ τελικα εξηγηση του γιατι γινονται ολα???
190 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ
αυτο μπορει να παψει να υφισταται στο μυαλο του Ελληνα???
σιγουρα καποιοι θα γελανε(μηπως και εδω???) μεσιε με το κηρυγμα(με την καλη εννοια στο λεω) και ταυτοχρονα θα σκεφτονται ποσο λαλακες ειμαστε που οτι και να λεμε δεν ιδρωνουν τα ωτα τους και το καφεδακι θα ειναι παντα εκει στην γωνια του γραφειου συντροφια με την αθλητικη,και κανα ξιπασμενο MILF να λεει τις weekend εξορμησεις...
Υ.Γ αμα θες επειδη σε συμπαθω θα σου φερω του Κρεσιτς για να σε παρηγορησω....
φερε πρωτα σε εμενα αυτη που μου εχεις ταξει απο τοτε, την ημερα που παραδωθηκε η τιμημενη του Μουσλιμοβιτσ και μετα μοιραζεις και αλλες...
ps. Milf... weekend...:whistle:thumb