PDA

Επιστροφή στο Forum : Επιλογη ασφαλειας iq

Z4 DCT
15-07-11, 12:14
H ασφαλεια του μικρου αμαξιου τις οικογενειας ληγει, λογο αυτου και του οτι μια συγγενης της συζηγου μου ανοιξε πρακτορειο ασφαλειων, ειπαμε να την υποστηριξουμε.
Ζητησα τιμες για το ιq και μου εστηλε αυτες τις εταιριες, μαζι με τιμες...οποτε ακουω την γνωμη σας για το πια να διαλεξω....

1)Ευρω@π@ικη π@στη..245
2)chart!s hell@s......262.28
3)ελπ@.................224,93
4)plus c@re (αν την λεω σωστα).....249,01
5)v!ctori@..........211

ολες εχουν ολικη/μερικη κλοπη,θραυση,χαλαζοπτωση,..

Ποια λετε να διαλεξω, ως περισοτερο αξιοπιστη?

120ie87
15-07-11, 12:18
H ασφαλεια του μικρου αμαξιου τις οικογενειας ληγει, λογο αυτου και του οτι μια συγγενης της συζηγου μου ανοιξε πρακτορειο ασφαλειων, ειπαμε να την υποστηριξουμε.
Ζητησα τιμες για το ιq και μου εστηλε αυτες τις εταιριες, μαζι με τιμες...οποτε ακουω την γνωμη σας για το πια να διαλεξω....

1)Ευρω@π@ικη π@στη..245
2)chart!s hell@s......262.28
3)ελπ@.................224,93
4)plus c@re (αν την λεω σωστα).....249,01
5)v!ctori@..........211

ολες εχουν ολικη/μερικη κλοπη,θραυση,χαλαζοπτωση,..

Ποια λετε να διαλεξω, ως περισοτερο αξιοπιστη?

-> διάλεξε εκείνη που έχει και κακόβουλες ενέργειες

...μια φίλη μου πάρκαρε το mini της σε χώρο στάθμευσης ενός σταθμού μετρό και της το είχαν γεμίσει γρατζουνιές... μου είπε ότι τα έβαψε όλα με κάλυψη της ασφάλειας που έχει !!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!

Nino
15-07-11, 12:20
ΕΛΠ@ !

E46 POWER
15-07-11, 18:51
πίστη..

hades7
15-07-11, 18:52
Γ.@.Δ.@....

Leonidas_E39
15-07-11, 20:10
Γ.@.Δ.@....

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Stathis
15-07-11, 20:19
ολες αυτες που βαζεις γιαννη ειναι επιφοβες.
με την εννοια οτι αν γινει κατι δεν θα κλεισουν απο τις τελευταιες...

κοιταξε αλιανζ κατα πρωτο λογο και εθνικη ιντεραμερικαν κατα δευτερο.

Eleni
15-07-11, 20:31
ολες αυτες που βαζεις γιαννη ειναι επιφοβες.
με την εννοια οτι αν γινει κατι δεν θα κλεισουν απο τις τελευταιες...

κοιταξε αλιανζ κατα πρωτο λογο και εθνικη ιντεραμερικαν κατα δευτερο.
Σταθη,
Μηπως ξερεις ποια εταιρεια ειναι αξιοπιστη για ασφαλιση αυτοκινητου με ξενες πινακιδες για περιορισμενο διαστημα παραμονης στην Ελλαδα?

Ευχαριστω......

GIWRGOSPR
15-07-11, 20:43
ευρωπαικη πιστη...

katsaraios
16-07-11, 05:09
εθνικη Γιαννη ...
ακριβη αλλα δεν κλεινη αμεσα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

fanisk
16-07-11, 06:09
Εθνικη.

Stathis
16-07-11, 10:17
εθνικη Γιαννη ...
ακριβη αλλα δεν κλεινη αμεσα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

και δεν πληρωνει ομως, εχω ζημια απο τον 5ο του 10 και ακομα τιποτα...:thumbsdown:

PANOS-E60
16-07-11, 10:22
chartis γιατί ανήκει στην πιο υγιή ίσως ελληνική επιχείρηση, τον ΤΙΤΑΝΑ.

Z4 DCT
16-07-11, 10:31
Ελα ρε Πανο...δεν το ηξερα....πριν πολλα χρονια οταν δουλευα για τον μακαριτη τον Αγγελο, ειχαν ενα παρατημα ασφαλειων εκει στα γραφεια της alico στην Κηφισιας....τοτε την ''ετρεχε'' ο μικρος ο Παυλος...
Δεν ηξερα οτι ηταν αυτη......thumb

Stathis
16-07-11, 10:33
η χαρτης δεν ειναι η πρωην aig που χρεωκοπησε και αλλαξε ονομα?

Z4 DCT
16-07-11, 10:34
ελα να μαθαινουμε.....:shok:

Dimzan
16-07-11, 10:36
interamerican η εθνικη αν μπορεις. Ειναι ελαχιστα πιο ακριβες αλλα στην περιπτωση στραβης ειναι πολυ πιο τυπικες απο τις υπολοιπες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

τις ειχα και τις εχω ακομα σε μηχανη και αμαξι και μια φορα που τυχε στραβη (αλλος μου ριξε τη μηχανη) ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση.

αλλιως ρωτα τον ασφαλιστη σου αν τον εμπιστευεσαι και ασε εκεινον να σου προτεινει.

Stathis
16-07-11, 10:36
δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απο πουθενα γιαννη...:th_Laie_67-1:

PANOS-E60
16-07-11, 10:44
Ελα ρε Πανο...δεν το ηξερα....πριν πολλα χρονια οταν δουλευα για τον μακαριτη τον Αγγελο, ειχαν ενα παρατημα ασφαλειων εκει στα γραφεια της alico στην Κηφισιας....τοτε την ''ετρεχε'' ο μικρος ο Παυλος...
Δεν ηξερα οτι ηταν αυτη......thumb

Γιάννη, είναι η ίδια. Ανήκει στον Παύλο και στο Νέλο και στον Ν. Αδαμαντιάδη, παλιό και καλό ασφαλιστή. Αυτοί έφεραν τον κολοσσό AIG στην Ελλάδα. Η εδρα είναι ακόμα εκεί στο ίδιο κτιρίο που ξέρεις.

Στάθη αυτή που χρεωκόπησε είναι η αμερικάνικη επενδυτική AIG. Η επωνυμία της ασφαλιστικής AIG άλλαξε διεθνώς γιά προφανείς εμπορικούς λόγους. :original:

nikos-Mpacket
16-07-11, 10:47

Θα συμφωνησω με τον Πανο και εγω στο BMW τετοια εκανα πριν απο ενα μηνα,ειχα κανει και παλιοτερα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,αλλα ο ασφαλιστης μου γουσταρει να με γυρναει καθε εξαμηνο σε αλλη ασφαλιστικη ετσι για να μην πληττω.

Παντως οτι ασφαλεια και να διαλεξεις,αν συμβει κατι,εκτως απο το να κλεισει,σημαντικο ρολο παιζει ο ασφαλιστης και ο τροπος που θα κινηθει για να αποζημιωθεις γρηγορα και σωστα.

Εχω πικραν πειρα απο προηγουμενο ασφαλιστη αλλα και με την ιστορια με την ΑΣΠΙΣ:ranting2: και πλεον ειμαι πολυ επιφυλακτικος με ολες τις ασφαλειες.
Εχω πει του ασφαλιστη,που μετα απο τοσα χρονια ειναι και κολλητος,να με βαζει σε οποια εταιρια νομιζει αυτος,που ειναι χρονια στην αγορα,οτι αν χρειαστω κατι δεν θα αντιμετωπισω προβλημα.

katsaraios
23-05-12, 11:17
Για την ANYTIME της INTERAMERICAN εχει κανεις καμια γνωμη??

zizu
23-05-12, 11:22

Ναι, σωστό.

zizu
23-05-12, 11:35
interamerican η εθνικη αν μπορεις. Ειναι ελαχιστα πιο ακριβες αλλα στην περιπτωση στραβης ειναι πολυ πιο τυπικες απο τις υπολοιπες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

τις ειχα και τις εχω ακομα σε μηχανη και αμαξι και μια φορα που τυχε στραβη (αλλος μου ριξε τη μηχανη) ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση.

αλλιως ρωτα τον ασφαλιστη σου αν τον εμπιστευεσαι και ασε εκεινον να σου προτεινει.

Χρησιμοποιώ και Εθνική και Interamerican για εταιρικά αμάξια. Με την Interamerican είχα συμβάν πολύ πρόσφατα (σκίσιμο κουκούλας cabrio) και με πλήρωσε σε 24 ώρες από τη στιγμή που τους έστειλα το τιμολόγιο επισκευής! (κάλυψη μερικής κλοπής)

Μιας και αναφέρθηκε η Chartis, να σημειώσω ότι είχα 2 αμάξια στην AIG (που μετ-ονομάστηκε σε Chartis) και μου διέκοψαν τα ασφάλιστρα χωρίς να με ενημερώσει ο ασφαλιστής, ακριβώς την εποχή που γινόταν η αλλαγή από AIG σε Chartis. Ανακάλυψα τυχαία ότι είχε γίνει διακοπή των συμβολαίων (είχα ατύχημα με το ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς έφταιγε ο άλλος) και μιλώντας με την AIG με ενημέρωσαν ότι έδωσα ΕΓΩ την εντολή διακοπής (ψέμα φυσικά)...

sierra
23-05-12, 11:36
Στην Chartis είμαι και εγώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είναι γνωστή η ασφαληστριά μου, η οποία συνεργάζετε με πολλές, και με ενημερώνει γι΄ότι γίνεται. Αν θυμάστε και ο Athineos ο Αντώνης έμεινε ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Όποιος θέλει ας μου πεί να του δώσω τα στοιχεία της... thumb

Z4 DCT
23-05-12, 11:37
Μιας και αναφέρθηκε η Chartis, να σημειώσω ότι είχα 2 αμάξια στην AIG (που μετ-ονομάστηκε σε Chartis) και μου διέκοψαν τα ασφάλιστρα χωρίς να με ενημερώσει ο ασφαλιστής, ακριβώς την εποχή που γινόταν η αλλαγή από AIG σε Chartis. Ανακάλυψα τυχαία ότι είχε γίνει διακοπή των συμβολαίων (είχα ατύχημα με το ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς έφταιγε ο άλλος) και μιλώντας με την AIG με ενημέρωσαν ότι έδωσα ΕΓΩ την εντολή διακοπής (ψέμα φυσικά)...

Αυτο μου το εκαναν και μενα..........:thumbsdown::thumbsdown:

Bassakos
23-05-12, 12:13
Για την ANYTIME της INTERAMERICAN εχει κανεις καμια γνωμη??
πολυ καλη, και στην οδικης της βοηθεια (interamerican γαρ)
και στο παλιο μου αμαξι, που βγηκε ολικη μετα απο τρακαρισμα, αμεσως μολις ανακυκλωσα το αυτοκινητο και τους πηγα τα χαρτια της ανακυκλωσης, την ιδια στιγμη πηρα την επιταγη (συνολο απο την ημερα του τρακαρισματος , εως την επιταγη , λιγοτερο απο μηνα ) τυπικοτατοι σε ολα τους

bakalos
23-05-12, 12:44
πολυ καλη, και στην οδικης της βοηθεια (interamerican γαρ)
και στο παλιο μου αμαξι, που βγηκε ολικη μετα απο τρακαρισμα, αμεσως μολις ανακυκλωσα το αυτοκινητο και τους πηγα τα χαρτια της ανακυκλωσης, την ιδια στιγμη πηρα την επιταγη (συνολο απο την ημερα του τρακαρισματος , εως την επιταγη , λιγοτερο απο μηνα ) τυπικοτατοι σε ολα τους

Συμφωνώ και εγώ, πολύ καλή και από τις πιο φθηνές.
Αυτήν έχω και όταν χρειάστηκα την οδική βοήθεια, πήρα τηλέφωνο και εμφανίστηκαν το πολύ σε ένα 15λεπτο.
Μιλάω για Αθήνα.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

fast-enough
23-05-12, 13:35
Παίδες εγώ έχω international life η οποία χρησιμοποιεί την οδική της interamerican. Μάλιστα είχα ένα μικρό ατυχηματάκι (λακούβα στο καπώ) και με κάλυψε αμέσως...