Επιστροφή στο Forum : κανεις απο κερκυρα??
G_kaliteros
14-07-11, 03:50
καλησπερα στη παρεα ειναι κανεις απο κερκυρα?
θελω να παω αλλα δεν ξερω τιποτα οποιος φιλος ξερει κανα καλο-φθηνο ξενοδοχειο η ενοικιαζομενα δωματια :original: εαν παμε τελικα να ξερω τι μου γινεται!!
ευχαριστω!!:thumbsup:
m-power_01
14-07-11, 04:26
θελω να παω αλλα δεν ξερω τιποτα οποιος φιλος ξερει κανα καλο-φθηνο ξενοδοχειο η ενοικιαζομενα δωματια :original: εαν παμε τελικα να ξερω τι μου γινεται!!
ο φιλος μας Πέτρος bimmer corfu όχι μόνο είναι από την κέρκυρα ,αλλά έχει και ξενοδοχείοthumb
katsaraios
14-07-11, 04:52
ο φιλος μας Πέτρος bimmer corfu όχι μόνο είναι από την κέρκυρα ,αλλά έχει και ξενοδοχείοthumb
https://www.corfuoasis.com /thumb
nikos ///M
15-07-11, 17:14
παιδια ειμαι Κερκυρα και τυχαια [μιας και η γυνακα μου ειχε κλησει το ξενοδοχειο]
ειμαι στο ξενοδοχειο του Πετρου!
G_kaliteros
15-07-11, 17:23
οκ ευχαριστω θα παρω τηλ. να ρωτησο!
Leonidas_E39
15-07-11, 17:27
Νικο στειλε χαιρετισματα . Παρασκευη μεσημερακι θα ειμαι και εγω εκει.:thumbsup::thumbsup:
nikos ///M
15-07-11, 17:31
εγινε φιλε!!!
Ασε την Κερκυρα και ελα Μηλο thumb
nikos ///M
18-07-11, 22:16
μολις γυρισα παιδια απο κερκυρα!
θα ηθελα να ευχαριστησω τον πετρο [bimmer corfu]
για την αριστη φιλοξενια και εξυπηρετιση στο ξενοδοχειο του!!
bimmer-corfu
20-07-11, 08:11
Να σαι καλά Νίκο και ευχαριστώ
bimmer-corfu
20-07-11, 08:11
Έλα ρε φίλε έχεις pm
bimmer-corfu
20-07-11, 08:18
Ασε την Κερκυρα και ελα Μηλο thumb
βρε ουστ! :th_Laie_67-1:
θα ανοίξω δημοσκόπιση Κέρκυρα λη Μήλος και θα κεράσω τσάι
ωρε πατε καλα?δεν τιθεται θεμα συγκρισης.οχι επειδη ειναι ο πατερας μου απο κει και παω καθε καλοκαιρι βρεξει χιονισει απλα δεν....εχω παει σε τοσα νησια και ξερω.αμ σας λεω δεν δεν. corfu for ever!thumb