Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή σασί Viper...
...μετά από στούκα. :original:
https://www.youtube.com/watch?v=CC5IzzzFErU&feature=player_embedded#at=43
Κώστα, ένα έμπειρο μάτι σαν το δικό σου θα καταλάβαινε πως ένα αυτοκίνητο επιδιορθωμένο τόσο καλά προέρχεται από τρακάρισμα?
Γιατί πραγματικά έχω περιέργεια αν μια καλή φανοποιία είναι ικανή να ξεγελάσει και τους πλέον ειδικούς, ή αν τίποτα δε μπορεί να κρυφτεί όσο καλη δουλειά και να γίνει.
Άρη, φοβάμαι πως και κούτα να ήταν το viper, πάλι σαν επισκευασμενο θα έμοιαζε.
Εγω και κουτα και επισκευασμενο θα κανα τη καρδια μου πετρα και θα το περνα....;)
Σαφώς και υπάρχουν σημεία που προδίδουν ένα βαμμένο / λυμένο αμάξι, εξαρτάται βέβαια πόσο 'βαθιά' είναι διατεθειμένος κάποιος να ψάξει. Έχω πετύχει όμως και φανοποιούς να μη μπορούν να διακρίνουν ένα 'απλό' βάψιμο σε panel.
Leonidas_E39
13-07-11, 14:07
Ιατρειο το λαμαριναδικο του Μπαρμπα Μητσου στο ΑΜΕΡΙΚΑ . :shok::shok: :shok::shok: :shok::shok:
DionisisM5
13-07-11, 16:27
Ειχε κανα 2 αμαξακια ακομα στο τελος του βιντεο μπορεις να τα διακρινεις ανετα,!!!Κανενα παλιοσυνεργειο θα ειναι:shok::shok:
Ειχε κανα 2 αμαξακια ακομα στο τελος του βιντεο μπορεις να τα διακρινεις ανετα,!!!Κανενα παλιοσυνεργειο θα ειναι:shok::shok:
thumbthumb:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
...μετά από στούκα. :original:
https://www.youtube.com/watch?v=CC5IzzzFErU&feature=player_embedded#at=43
τι ειπες τωρα?? εμεινα παγωτο!
Stunt Mike
13-07-11, 22:35
Ρε σεις δεν φαινοταν τοσο μεγαλη η ζημια!Πολυ κοπο για το τιποτα μου φαινεται εκτος αν τσακιζουν τοσο ευκολα αυτα τα πλαισια....
Παντως τοσα χρονια μεσα στα συνεργεια-φανοποιειατο ματι μου εχει εξοικειωθει να βλεπει τη βαφη απο μιλια μακρια....Στα τοσα χρονια ομως εχω δει και δουλειες που πραγματικα ηταν αδυνατο να εντοπισεις το παραμικρο!Ειδικα σ'ενα Honda S2000 που το'φτιαξε για την παρτη του ο φιλος φανοποιος με πραγματα απο αλλα 3 στουκαρισμενα....απιστευτη δουλεια,εργοστασιακη θα'λεγα....αλλα κανεναν δεν συμφερει ν'ασχοληθει τοσο πολυ μ'ενα μονο αμαξι....