PDA

Επιστροφή στο Forum : Εν μέσω κρίσης

Stathis
04-07-11, 10:53
στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, είχαν στήσει βιομηχανία... πεϊκής πρόθεσης

Οπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί «βιομηχανία» πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εγκαταλείπουν τα «Βιάγκρα» και τοποθετούν ολόκληρο «υδραυλικό» σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Οπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί «βιομηχανία» πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έγινε στον αρχηγό του ΓΕΣ, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες και επειδή δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου!
Διακόπηκαν
Αμέσως δόθηκε εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ προς το παρόν να διακοπούν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να ερευνηθεί σε βάθος το θέμα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια πόσα «υδραυλικά» συστήματα έχουν τοποθετηθεί και πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με την ηγεσία του Πενταγώνου: «Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον.
Ομως αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης». Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται από εκπαιδευμένους χειρουργούς-ουρολόγους με μια απλή επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται με ραχιαία νάρκωση (από τη μέση και κάτω).
Ο στρατιωτικός ουρολόγος καθησυχάζει τους ενδιαφερομένους ότι «η τομή στο δέρμα είναι μόλις δύο εκατοστά και γίνεται στη συμβολή του οσχέου και του πέους όπου τοποθετείται ο μηχανισμός και δεν είναι ορατός για αισθητικούς λόγους».
Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μόλις μίας ημέρας στο νοσοκομείο. Η επέμβαση ?όπως διαβεβαιώνει ο γιατρός? δεν εγκυμονεί σχεδόν κανέναν κίνδυνο, όπως και η χρήση της.
Περισσότεροι από 1.000 Ελληνες έχουν τοποθετήσει πεϊκή πρόθεση την τελευταία δεκαετία. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών είναι τα 65 χρόνια (44 ο νεότερος και 78 χρόνων ο μεγαλύτερος).
Η λειτουργία της αντλίας ξεκινάει τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτησή της. Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου. Αμέσως μετά την ερωτική επαφή, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χαλαρώνει και πάλι το πέος.
Το ποσοστό ικανοποίησης μετά την τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης φτάνει το 93%, σε αντίθεση με τα φάρμακα που φτάνει το 51%.Παγκοσμίως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότεροι από 100 άνδρες την ημέρα προχωρούν στην τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.
Στην Ελλάδα αυξάνει χρόνο με τον χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σήμερα περισσότεροι από 400.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα αναμένεται να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025.
Ο στρατιωτικός ουρολόγος διαφημιζόταν στο Ιντερνετ
Στον «καυτό» φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου για τη δράση των απόστρατων περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ. Συγκεκριμένα υπόσχεται: «Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή». Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.
Οπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του ουρολόγου στρατιωτικού γιατρού, η συγκεκριμένη μέθοδος «δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες». Η πεϊκή πρόθεση με αντλία γίνεται σε άνδρες οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή ή η χρήση της προκαλεί σοβαρές παρενέργειες. Σύμφωνα με το site του ένστολου ουρολόγου: «Η συντριπτική υπεροχή της πεϊκής πρόθεσης, έναντι των άλλων θεραπειών, είναι γεγονός διότι:
Είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί «προετοιμασία» και αναμονή του άνδρα, .
Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.
Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Πηγη: Εθνος

https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/gl.gif:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Z4 DCT
04-07-11, 10:58
Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...:thumbsdown::thumbsdown:

bill_m3
04-07-11, 11:01
και δεν μου λέτε, κάνει δουλειά αυτό? Το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις????

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Monsta
04-07-11, 11:07
Τέλοςςςςςςςς.

Best thread EVER!!!!!!!!!

hades7
04-07-11, 11:08
εγω Βασιλη αλλα ειχα προβλημα διαροης στο υδραυλικο συστημα τωρα ψαχνω απο realoem μηπως αποκατασταστησω την ζημια στην αντλια....

nikos1400
04-07-11, 11:09
Επρεπε να κοιταξω το ημερολογιο για μια στιγμη, λεω 'πρωταπριλια ειναι' ??

δεν εχουνε τελειωμο τα 'σκανδαλα'....

οποιος μπορει τρωει, απο οπου μπορει.
:thumbsdown:

τι αλλο να λεμε παλι ?

GEORGE316
04-07-11, 11:14
δεν την παλευουμε........

Z4 DCT
04-07-11, 11:14
Τι να λεμε τωρα....ακομα και η Ιταλια του Μπερλουσκα, πριν ακομα μπει σε κριση μειωνει τους μισθους των βουλευτων κατα 30%!!!! και κανει περικοπες στα αμαξια τους και στα προνομια τους.....και εδω ενας πηγε να το αναφερει μονο, και πεσανε να τον φανε τα ΛΑΜΟΓΙΑ

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyagor_2_30/06/2011_447575

nikos1400
04-07-11, 11:15
Τι να λεμε τωρα....ακομα και η Ιταλια του Μπερλουσκα, πριν ακομα μπει σε κριση μειωνει τους μισθους των βουλευτων κατα 30%!!!! και κανει περικοπες στα αμαξια τους και στα προνομια τους.....και εδω ενας πηγε να το αναφερει μονο, και πεσανε να τον φανε τα ΛΑΜΟΓΙΑ

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyagor_2_30/06/2011_447575

το ξαναειπα εγω, τους κοροϊδευουμε αλλα εμεις
εχουμε ξεπερασει προ'πολλου τους ιταλους...

Stathis
04-07-11, 11:22
ελα παιδια, αλλος για "smg"???? https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/dp.gif
ενας μοντ ν' ανοιξει group buy.... :hystericalbs1::hystericalbs1:

Z4 DCT
04-07-11, 11:24
Κατι ειχα ακουσει για εναν μοδ οτι ειχε προβλημα τετοιο.......λες να το εφτιαξε εκει....ποιος ξερει.....τωρα ασχολητε με ''γρυλους''.......:hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

bill_m3
04-07-11, 11:27
ελα παιδια, αλλος για "smg"???? https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/dp.gif
ενας μοντ ν' ανοιξει group buy.... :hystericalbs1::hystericalbs1:

Για σκέψου το λίγο...

Πατάς κουμπί νούμερο 1, μπαμ πάνω ...
Κάνεις και ξανακάνεις (3 και 4 μαζί) ...
Βαρέθηκες?????
Κουμπάκι νούμερο 2, μπαμ κάτω !!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Πόσο μπροστά έχει προχωρήσει η τεχνολογία?????????

Z4 DCT
04-07-11, 11:28
Για σκέψου το λίγο...

Πατάς κουμπί νούμερο 1, μπαμ πάνω ...
Κάνεις και ξανακάνεις (3 και 4 μαζί) ...
Βαρέθηκες?????
Κουμπάκι νούμερο 2, μπαμ κάτω !!!

Πόσο μπροστά έχει προχωρήσει η τεχνολογία?????????

Θετικο σε βρισκω Μπιλακο...αλλα στα 35 ρε φιλε????:whistle::whistle:

:th_Laie_67-1: thumb :th_Laie_67-1:

bill_m3
04-07-11, 11:30
Θετικο σε βρισκω Μπιλακο...αλλα στα 35 ρε φιλε????:whistle::whistle:

:th_Laie_67-1: thumb :th_Laie_67-1:

Όχι για εμένα ρε φίλε, για ένα φίλο μου!!!

Z4 DCT
04-07-11, 11:32
Όχι για εμένα ρε φίλε, για ένα φίλο μου!!!

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

fanisk
04-07-11, 11:44
Αλλος μαμαει, αλλος πληρωνει..

Z4 DCT
04-07-11, 11:46

Φανουρη ρε κωλοπαιδο τι λεξεις ειναι αυτες????:shok::shok:

ΠΙΠΕΡΙ!!!!

hades7
04-07-11, 11:48

Εσυ αντι να κανεις σχολια μιας και εισαι ειδικος στις διαδυκτιακες αγορες δεν βοηθας να φερουμε ανταλακτικα για την δικια μου "αντλια" που χαλασε? :th_Laie_67-1:

m-power_01
04-07-11, 12:34
Κατι ειχα ακουσει για εναν μοδ οτι ειχε προβλημα τετοιο.......λες να το εφτιαξε εκει....ποιος ξερει.....τωρα ασχολητε με ''γρυλους''.......:hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Είναι αυτά τα 11 χρόνια διαφορά... Δεν γυρίζουν πίσω παππού !!! :th_Laie_67-1:

DRAKOULAS
04-07-11, 13:31
https://www.vespafans.gr/forum/images/smilies/custom_2/gl.gif:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Επιτελους ο γερο-Τζοννυ πηρε τ' ΟΠΛΟ του...χαχαχαα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

fanisk
04-07-11, 13:38
Φανουρη ρε κωλοπαιδο τι λεξεις ειναι αυτες????:shok::shok:

ΠΙΠΕΡΙ!!!!

Εκνευριζομαι με τετοιες σπαταλες, με λεφτα αλλων γινονται τσαμπα μαγκες ολοι στο αχουρι κρατος που ζουμε :ranting2:
Κοσμος πεθαινει γιατι το ΕΚΑΒ εμεινε απο βενζινη, γεροντια πεθαινουν γιατι η χιλιοκομμενη συνταξη δεν φτανει για τα φαρμακα, αλλα η ταυλα (αντε χωρις κ) του αποστρατου πληρωνεται αμεσα :thumbsdown:

fanisk
04-07-11, 13:40
Εσυ αντι να κανεις σχολια μιας και εισαι ειδικος στις διαδυκτιακες αγορες δεν βοηθας να φερουμε ανταλακτικα για την δικια μου "αντλια" που χαλασε? :th_Laie_67-1:

Σε εχω ετοιμο Αρη, απο το S6 mode καηκε? :th_Laie_67-1:

https://www.bmuu.com.au/Home/Photos/M1/E46%20M3%20SMG%20Pump%20Renewal.JPG

nikos1400
04-07-11, 13:51

προσεξε εσυ να του φερεις ετοιμα updated.
μην τρεχει ο ανθρωπος να συνδεεται για αναβαθμιση firmware !
:hystericalbs1:

Nino
04-07-11, 16:56
παρτε και ενα λινκ αχρειαστο να ειναι...

https://www.disabled.gr/lib/?p=19998

Z4 DCT
04-07-11, 17:02
παρτε και ενα λινκ αχρειαστο να ειναι...

https://www.disabled.gr/lib/?p=19998

Αυτο ειναι που λενε ''ΒΙΟΝΙΚΟ Κ@ΥΛΙ''........ε ρε γουστα......:shok::shok:

Leonidas_E39
04-07-11, 17:04
Στην φωτογραφια φαινεται οτι η τα Κ@καλα περνουν δρομο για να μπει η αντλια η κανω λάθος ? :shok::shok: :shok::shok: :shok::shok:

https://img26.imageshack.us/img26/2032/19998a.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/26/19998a.jpg/)

Και μετα τι θα λέμε στην ΑΝΤΛΙΑ ΜΟΥ. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Nino
04-07-11, 17:05
diy παντως δεν γινεται μη το προσπαθησει κανεις
εκτος και αν "περασει" ακτινα ποδηλατου!!:hystericalbs1::hystericalbs1:

Z4 DCT
04-07-11, 17:09
Και αμα κολησει στο ΟΝ τι γινεται ρε παιδια????:shok:
Εγγυηση εχει???....η θα σε βλεπουνε στο δρομο και θα λενε καλως τον σιδερ@π@υτσο!!.......:hystericalbs1::hys tericalbs1::hystericalbs1:

Leonidas_E39
04-07-11, 17:12
Μετα Γιαννη θα σκιζεις σωβρακα:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

aristent
04-07-11, 17:54
Στην φωτογραφια φαινεται οτι η τα Κ@καλα περνουν δρομο για να μπει η αντλια η κανω λάθος ? :shok::shok: :shok::shok: :shok::shok:

https://img26.imageshack.us/img26/2032/19998a.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/26/19998a.jpg/)

Και μετα τι θα λέμε στην ΑΝΤΛΙΑ ΜΟΥ. :hystericalbs1::hystericalbs1:

Επισης μπορουμε να λεμε "εισαι για τον..... κυλινδρο!!!":th_Laie_67-1::hystericalbs1:

ή οπως ελεγε καποιος φιλος μου...."τον....κυλινδρο κλαινε!!!":hystericalbs1::th_Laie_67-1:

Ρε παιδια, εγω θελω να ειναι ολοι αυτοι που εβαλαν αυτο το μηχανημα, σε καποια αναφορα συνταγματος,να ειναι σε σειρα και με καποιο διαολεμενο τροπο,.....τηλεχειρισμο?,ηλεκ τρισμο?,τελος παντων δεν ξερω τι,να μπει σε λειτουργια το μηχανημα την ωρα ακριβως που περναει απο μπροστα τους ο συνταγματαρχης!!!!:shok::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

hades7
04-07-11, 18:44

Ρε Φανη τι είναι τούτα ρε σαν να δώσε στη δημοσιότητα η αστυνομία φωτογραφίες απο ευρήματα μετα απο έφοδο σε γιαφκα στον κολωνο.μιλάμε ότι πρέπει να έχεις" οπλοπολυβολο" HK 11 (John Holmes ) και βάλε για να δουλέψει αυτή η αντλία.μήπως μπορείς να βρεις κάτι πιο συμβατό σε καθημερινά μοντέλα....

Eleni
04-07-11, 19:24
και δεν μου λέτε, κάνει δουλειά αυτό? Το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις????

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
εδω στη Νεα Υορκη, το εχουν εφαρμοσει τα 4 τελευταια χρονια με μεγαλη επιτυχια, επισης εχει βελτιωθει η εγχειρηση με τραβηξη του νευρου που ειναι πιο φυσιολογικη... Θα βρω το αντιστοιχο λινκ και θα σας το στειλω.....
Συναδελφος εχει κανει παρομοια επεμβαση......

Eleni
04-07-11, 19:29
Εκνευριζομαι με τετοιες σπαταλες, με λεφτα αλλων γινονται τσαμπα μαγκες ολοι στο αχουρι κρατος που ζουμε :ranting2:
Κοσμος πεθαινει γιατι το ΕΚΑΒ εμεινε απο βενζινη, γεροντια πεθαινουν γιατι η χιλιοκομμενη συνταξη δεν φτανει για τα φαρμακα, αλλα η ταυλα (αντε χωρις κ) του αποστρατου πληρωνεται αμεσα :thumbsdown:
Φανη, αυτα ειναι ψιλολογια, αν δεις τις κομπινες απο φαρμακα, συντηρησεις μηχανηματων και τις μιζες........δεν θα σου μεινει τριχα........!!!!!!!!!!!!!

Ολοι μας προσπαθουμε να καταστρεψουμε την χωρα μας.......(εντος Ελλαδος )

hades7
04-07-11, 19:51
Μόλις επικοινώνησαν μέλη του πολιτιστικου συλογου Μπουρανι του Τυρναβου με τους διαχειριστές του φόρουμ και ζητούν επιπλέον πληροφορίες...

dark_niaou
04-07-11, 20:34
Robo-balls

fanisk
04-07-11, 20:44
Φανη, αυτα ειναι ψιλολογια, αν δεις τις κομπινες απο φαρμακα, συντηρησεις μηχανηματων και τις μιζες........δεν θα σου μεινει τριχα........!!!!!!!!!!!!!

Ολοι μας προσπαθουμε να καταστρεψουμε την χωρα μας.......(εντος Ελλαδος )

Τη πρακτικη μου την εκανα σε φαρμακειο πασιγνωστου νοσοκομειου Ελενη, εκει μεσα να δεις τι γινοταν.. της πουτ@νας !! Τα τιμολογια ηταν ολα με τρελα πιστωτικα φεσια (5ψηφια ή 6ψηφια νουμερα), οι παλιες εκει μεσα μου λεγαν πως καθε βδομαδα "χανονταν" ναρκωτικα μεχρι που βρηκαν ποια τα επαιρνε και σταματησε, οποιος εκει μεσα ειχε πονοκεφαλο αρπαζε μια κουτα ντεπον που μεσα ειχε καμια 20αρια καρτελες.. ποσο μαλλον σε πιο σοβαρα και ακριβα φαρμακα.. και φυσικα καθε πρωι ερχοντουσαν κατι σαλιαρηδες ιατρικοι επισκεπτες (με το "πλασιε" στραβωνουν) που απο την πολλη ψευτοευγενεια σου ερχοταν να κανεις εμετο (ξερεις αυτο το λιγδιαρικο το γλυψιμο το κακομοιριστικο), και κατι ξεκωλακια επισης "επισκεπτριες" που πρωι πρωι ειχαν το βαψιμο της αρκουδας και τα 12ποντα απο τα χθεσινα μπουζουκια, ανοιγαν τα σαγονια οι διευθυντες.. τρελο φαγοποτι.. :thumbsdown:

Δεν μπορω να πω ομως, δουλευαν οι Δ.Υ ! Σε 6 μηνες πρακτικης πρεπει να περασα τιμολογια και εισαγωγες 3 ετων πισω.. που θα επρεπε να τα εχουν περασει αυτοι για να ξερουν τι γινεται!
Να μη ξεχασω τον προισταμενο μου που ηταν γαμω τα παιδια αλλα, Πρωτοχρονια πηρε αδεια για laser μυωπιας και γυρισε μετα το Πασχα :th_Laie_67-1:

Υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις στη χωρα, ανθρωποι που πραγματικα κρεμονται απο μια κλωστη, κοσμος που εφαγε τα χερια του στη δουλεια, εφτασε 70 και με τη συνταξη δεν βγαινει ουτε ο μηνας τους.. και τους κοβουν και αλλα!!
Και οι αποστρατοι (που υποθετω δεν ειναι στην ιδια οικονομικη μοιρα) κανουν λαμογιες για ενα θεμα το οποιο μπορει να ειναι σοβαρο μεν, αλλα δεν θα πεθανουν κιολας αμα δεν υπαρχει στυση.

Ειναι θεμα προτεραιοτητων.. 8000¤ για την επεμβαση ενος.. θα μπορουσαν να πανε σε 8 γεροντια να παρουν 1000¤ να ζησουν.. μη πω και 16 γιατι υπαρχουν συνταξεις 300¤.. και τα 500¤ καλυτερα θα ηταν!

Κοβουν συνταξεις αναπηρων, και οργανωνουν Special Olympics ?

:thumbsdown:

Κωνσταντίνος
04-07-11, 21:15
Μου θύμισε αυτό που είπε ένας νομπελίστας γιατρός :
"Στις μέρες μας ξοδεύονται περισσότερα για την έρευνα για τη στυτικής δυσλειτουργία ηλικιωμένων και προσθετικής στήθους, παρά για την νόσο Αλτσχάιμερ.
Σε λίγα χρόνια θα έχουμε γέρους με σκληρά πέη και γριές με στητά μεγάλα στήθη, που δεν θα θυμούνται τι τα κάνουν......"

Thomelef
04-07-11, 22:46
σε λίγα χρόνια θα βάζουν και navi για τους παρθένους, και για όσους δεν μπορούν να βρούν στόχο...

S8N
05-07-11, 00:05
σε λίγα χρόνια θα βάζουν και navi για τους παρθένους, και για όσους δεν μπορούν να βρούν στόχο...

Τουλάχιστον Θωμά δε θα δυσκολευτούν νά καταχωρησουν τα POI (points of interest)...

hades7
05-07-11, 09:41
www.youtube.com/watch?v=0HSYhHU-PGA