Επιστροφή στο Forum : Εφαρμοστικός Νόμος-Μεσοπρόθεσμο
m-power_01
25-06-11, 00:39
Καλοχώνευτος...
Εδώ θα βρείτε όλο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
giannis_compact
25-06-11, 00:43
Να δούμε πού θα φτάσουμε...:thumbsdown:
Σύμφωνα με αυτό, το Μ3 μου θα έχει τεκμήριο διαβίωσης 20200 ευρώ και έκτακτη εισφορά 1010 ευρώ!!!! Συν φυσικά τα τέλη που μάλλον θα είναι 1100 ευρώ!!!! :shok::shok::shok:
giannis_compact
25-06-11, 02:27
Σύμφωνα με αυτό, το Μ3 μου θα έχει τεκμήριο διαβίωσης 20200 ευρώ και έκτακτη εισφορά 1010 ευρώ!!!! Συν φυσικά τα τέλη που μάλλον θα είναι 1100 ευρώ!!!! :shok::shok::shok:
Το θέμα είναι ποιός θα πληρώσει μόνο για τέλη 2110 ευρώ όταν πρίν τρίαχρόνια για το ίδιο αυτοκίνητο ήταν στα 580?
Γιαννάκο...θα παίξει βουλγάρικη πινακίδα που θα πάει σύννεφο!!! ΚΑΙ θα γουστάρω το αμάξι ΚΑΙ τα @@ μου θα πάρουνε!! :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2:
giannis_compact
25-06-11, 02:43
Γιαννάκο...θα παίξει βουλγάρικη πινακίδα που θα πάει σύννεφο!!! ΚΑΙ θα γουστάρω το αμάξι ΚΑΙ τα @@ μου θα πάρουνε!! :ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2:
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις...thumb
Χαθηκε το χαμογελο και η χαρουμενες στιγμες μεσα στις οικογενειες,ανασφαλεια,αμφ ιβολια και οικονομικος τρομος κυριαρχει.
Ονειρα και σχεδια για το μελλον γκρεμιστηκαν σαν πυργοι στην αμμο.Οικογενειακοι προυπολογισμοι τιναχτηκαν στον αερα με οτι συνεπειες εχει αυτο.
Ερχονται τωρα με αυτο τον εφαρμοστικο να δωσουν τη χαριστικη βολη,να εξαφανισουν μια για παντα τις μικρομεσαιες οικονομικες ταξεις.
Να μεινουν μονο εχοντες και κατεχοντες και οι υπολοιποι που αφου "κερδισουν" λιγο χρονο απο την σε εξευτελιστικη τιμη εκποιηση των περιουσιων τους (ακινητα αυτοκινητα κλπ),με την ελπιδα να επιβιωσουν μεχρι να περασει αυτο.
Ολα αυτα για 10-12 γμοδισσεκατομμυρια της 5 δοσης δεν νομιζω...
Μια Δαμοκλειος σπαθη πανω απο το κεφαλι των Ελληνων που γραφει if not...
και εμεις που μαθαμε απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα τσιμπαμε κατεβαζουμε το κεφαλι,σφιγγουμε το ζωναρι, θα παραδωσουμε πινακιδες,θα πουλησουμε σπιτια,αυτοκινητα και καθημερινα θα προσευχομαστε στον Θεο μαζι με την υγεια μας να εχουμε και τη δουλεια μας.
Δεν σκεφτομαστε ομως το αυριο...
Αυριο που το δικο μου παιδι που ειναι αριστος μαθητης (σε δημοσιο) δεν θα καταφερει να σπουδασει γιατι δεν θα μπορω να το στηριξω οικονομικα.
Θα πρεπει να δουλεψει κατω απο συνθηκες εργασιακες που ισχυουν σε υπαναπτυκτες χωρες και με αναλογους μισθους, ναι ναι το τιμημα της αναπτυξης!!!
Δεν θα μπορει να κανει τη δικη του οικογενεια, θα μαθει να συμβιωνει απλα χωρις απογοννους χωρις αυτη τη μαγεια,συνοχη και αλληλεγγυη που ειχαν οι Ελληνικες οικογενειες ακομα και στα "μαυρα" χρονια.
300 καποτε κρατησαν θερμοπυλες και εδωσαν το μυνημα με τη θυσια τους στους υπολοιπους Ελληνες που ενωμενοι στη μαχη των Πλαταιων κατατροπωσαν το περσικο στρατο.
300 σημερα που θα τους κρινει η ιστορια για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Χαθηκε το χαμογελο και η χαρουμενες στιγμες μεσα στις οικογενειες,ανασφαλεια,αμφ ιβολια και οικονομικος τρομος κυριαρχει.
Ονειρα και σχεδια για το μελλον γκρεμιστηκαν σαν πυργοι στην αμμο.Οικογενειακοι προυπολογισμοι τιναχτηκαν στον αερα με οτι συνεπειες εχει αυτο.
Ερχονται τωρα με αυτο τον εφαρμοστικο να δωσουν τη χαριστικη βολη,να εξαφανισουν μια για παντα τις μικρομεσαιες οικονομικες ταξεις.
Να μεινουν μονο εχοντες και κατεχοντες και οι υπολοιποι που αφου "κερδισουν" λιγο χρονο απο την σε εξευτελιστικη τιμη εκποιηση των περιουσιων τους (ακινητα αυτοκινητα κλπ),με την ελπιδα να επιβιωσουν μεχρι να περασει αυτο.
Ολα αυτα για 10-12 γμοδισσεκατομμυρια της 5 δοσης δεν νομιζω...
Μια Δαμοκλειος σπαθη πανω απο το κεφαλι των Ελληνων που γραφει if not...
και εμεις που μαθαμε απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα τσιμπαμε κατεβαζουμε το κεφαλι,σφιγγουμε το ζωναρι, θα παραδωσουμε πινακιδες,θα πουλησουμε σπιτια,αυτοκινητα και καθημερινα θα προσευχομαστε στον Θεο μαζι με την υγεια μας να εχουμε και τη δουλεια μας.
Δεν σκεφτομαστε ομως το αυριο...
Αυριο που το δικο μου παιδι που ειναι αριστος μαθητης (σε δημοσιο) δεν θα καταφερει να σπουδασει γιατι δεν θα μπορω να το στηριξω οικονομικα.
Θα πρεπει να δουλεψει κατω απο συνθηκες εργασιακες που ισχυουν σε υπαναπτυκτες χωρες και με αναλογους μισθους, ναι ναι το τιμημα της αναπτυξης!!!
Δεν θα μπορει να κανει τη δικη του οικογενεια, θα μαθει να συμβιωνει απλα χωρις απογοννους χωρις αυτη τη μαγεια,συνοχη και αλληλεγγυη που ειχαν οι Ελληνικες οικογενειες ακομα και στα "μαυρα" χρονια.
300 καποτε κρατησαν θερμοπυλες και εδωσαν το μυνημα με τη θυσια τους στους υπολοιπους Ελληνες που ενωμενοι στη μαχη των Πλαταιων κατατροπωσαν το περσικο στρατο.
300 σημερα που θα τους κρινει η ιστορια για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Τα ειπες ΟΛΑ!!!!thumbthumbthumb
Panos 316T
25-06-11, 22:28
και το περιεργο γμτ ειναι οτι υπαρχουν χωρες που χρωστανε πιο πολλα απο εμας αλλα δεν τις εχουν ξετιναξει με μνημονια.τοσο πολυ τους ποναμε;
και το χειροτερο απο ολα ουτε λογος για αναπτυξη,να πεις ρε αδερφε οτι θα παραγουμε κατι ωστε να ξεχρεωνουμε αναιμακτα.
Αλλα φαινεται που παει το πραγμα,οπως ακριβως τα πε ο νινο!
και το περιεργο γμτ ειναι οτι υπαρχουν χωρες που χρωστανε πιο πολλα απο εμας αλλα δεν τις εχουν ξετιναξει με μνημονια.τοσο πολυ τους ποναμε;
και το χειροτερο απο ολα ουτε λογος για αναπτυξη,να πεις ρε αδερφε οτι θα παραγουμε κατι ωστε να ξεχρεωνουμε αναιμακτα.
Αλλα φαινεται που παει το πραγμα,οπως ακριβως τα πε ο νινο!
Πανο οι αλλες χωρες δεν εχουν το γεωγραφικο/γεωλογικο πλουτο της Ελλαδος, ουτε καν τη θεση στη Μεσογειο thumb
Panos 316T
25-06-11, 22:39
Φανη το κρατος τι κανει;;;;;;;
εχουμε αποδεδειγμενα τα παντα ολα(που λεει και ο Αλε) και δεν τα εκμεταλλευομαστε!!!!
Φανη το κρατος τι κανει;;;;;;;
εχουμε αποδεδειγμενα τα παντα ολα(που λεει και ο Αλε) και δεν τα εκμεταλλευομαστε!!!!
Στηνει κωλο στους Αμερικανους και Ευρωπαιους τεχνοκρατες ως συνηθως.. :thumbsdown:
Στα εδαφη με πετρελαια και οπιο, τους βομβαρδιζουν για να τους σωσουν απο τον αορατο εχθρο.. σε εμας δεν μπορουν να αρχισουν τις βομβες λογω ΕΕ, για αυτο χρησιμοποιουν τους οικους αξιολογησης και τα δικα μας τσουτσεκια αντι να ορθωσουν το αναστημα τους, κανουν τις καβατζες τους και περιμενουν το μπαμ για να φυγουν εξω, οπως καναν οι "αυτοεξοριστοι" καποτε σε Αμερικη, Γαλλια κ.α , τοση ταλαιπωρια ουτε ο Γιωργης στη Σπιναλογκα δεν τραβηξε!!
Γιατί τον λένε "Εφαρμοστικό" το νόμο??Επιδή θα μας τον εφαρμόσουν από πίσω???
Λάμπρο, υπάρχει και μια 'μαύρη τρύπα' 5,5 δις μέχρι το 2015 την οποία δεν έχουν αναφέρει πως σκοπεύουν νά κλείσουν. Αυτό με προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα μετρα θα αποδοσουν τα αναμενόμενα. Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ο εφαρμοστικος ή σοδομιστικος είναι μόνο η αρχή.
m-power_01
25-06-11, 23:44
Μου έχει γίνει η κωλοτρυπιδα από δαχτυλίδι βραχιόλι.
Γιατί τον λένε "Εφαρμοστικό" το νόμο??Επιδή θα μας τον εφαρμόσουν από πίσω???
Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ο εφαρμοστικος ή σοδομιστικος είναι μόνο η αρχή.
Εγώ από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι ''Πούστης δεν γεννιέσαι ,γίνεσαι...''
Εγώ από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι ''Πούστης δεν γεννιέσαι ,γίνεσαι...''
Δεν γίνεσαι. Σε κάνουν, από τους κατ'επανάληψη βιασμούς!!!:th_Laie_67-1:
Λάμπρο, υπάρχει και μια 'μαύρη τρύπα' 5,5 δις μέχρι το 2015 την οποία δεν έχουν αναφέρει πως σκοπεύουν νά κλείσουν. Αυτό με προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα μετρα θα αποδοσουν τα αναμενόμενα. Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ο εφαρμοστικος ή σοδομιστικος είναι μόνο η αρχή.
ενα δανειακι ρε παιδια...:whistle:
Χαθηκε το χαμογελο .........
......300 σημερα που θα τους κρινει η ιστορια για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
:worthy:
ειπε καποτε ενας ονοματι Κισινγκερ:
Ο λαός των Γραικών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας
.....
:worthy:
ειπε καποτε ενας ονοματι Κισινγκερ:
.....
Αυτη η κουφαλα οπου και αν εβαλε το χερι της εκανε τρελη ζημια.....
Αλλα μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν τετοιο!!!!!!:whistle:
δε διαβασα ολο το μεσοπροθεσμο.
στεκομαι μονο οτι το αφορολογητο κατεβαινει στα 8000 ευρω...
αυξανεται το φπα σε χωρους εστιασης απο 13 στο 23%,
τα αναψυκτικα πηγαινουν και αυτα στο 23%
ενω εξισωνεται ο φορος στο πετρελαιο θερμανσης-κινησης.ενω ταυτοχρονα μπαινει φορος στο φυσικο αεριο.
προσπαθω να μεινω αντικειμενικος στο οτι ισως πραγματι αυτα τα μετρα πρεπει να παρθουν...ισως στο οτι ειναι μετρα με "αισθημα ευθυνης και κοινωνικης δικαιοσυνης"
δηλαδη εγω που παιρνω 804 ευρω το μηνα,θ ααρχισω να πληρωνω φορο στο κρατος.
οταν το κουτακι η πορτοκαλαδα θα αγγιξει τα 70 λεπτα.
οταν το πετρελειο για το καλοριφερ μου θα φτασει το 1,20(ποσο ειναι δε γνωριζω)
οταν ακομα και το πιτογυρο θα γινει 3 ευρω(χιλιες δραχμες....)
τελικα ποιος πληρωνει?
δε με νοιαζει αν χρεωκοπησει η ελλαδα,ουτως η αλλως πουλημενη ειναι.
με νοιαζει που οι 300 της τωρινης βουλης και οι 300 των μεχρι τωρα (αλλωστε ιοι ιδιοι ειναι...)τολμουν να θιγονται οταν τους αποκαλουμε κλεφτες και προδοτες.μας κανουν να πιστευουμε οτι δεν γινεται αλλιως και οτι αυτοι ειναι οι ηρωες που εσωσαν την ελλαδα απο τη καταστροφη και οτι ειμαστε υποχρεωμενοι σε αυτους.
αν και θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα(παλι εντος θα μεινω) ακουστε τι ειδαν τα ματια μου εχθες κυριακη....
στη πατρικη μου γειτονια,η γιαγια μου ηταν ισως απο τους πρωτους 10 που εκτισαν σπιτια.το γνωστο χαρμανκιοι,κοινως ελευθεριο κορδελιο.
εκει γεννηθηκε και μεγαλωσε η μαμα μου,εγω.
η περιοχη τωρα ειναι γκετο απο αλβανους και καυκασιανους.
ενα απο τα λιγα ελληνακια (παιδι του παπα που μενει στα 10 μετρα!!το εχω διδαξει κι ολας το παιδι...)περναει απο μπροστα μου και στεκεται λιγο πιο περα,μπροστα απο ενα καυκασιο που εχει κατεβασει μεχρι και ψυγειο στο δρομο(μουσων ειναι η οδος..οποιος θελει)και καθεται εκει...εχει μερικα περιστερια και τα παιδιακαθονται και τα κοιτανε και θελουν να τα πιασουν..
-φυγεται απο εδω..αυτα ειναι δικα μου ...ειπε ο καυκασιος...
μετα απο 2 ωρες...
γνωστο παιδι της γειτονιας που με γνωριζει απο τοτε που γεννηθηκα καθως ηταν παιδικος φιλος με τη μαμα μου και τους θειους μου,εχει ανοιξει σουβλατζιδικο εδω και αρκετα χρονια...
πηγα απο εκει εχθες να παρω δυο μεριδες πατατες,γιατι οι γονεις ελειπαν και βαριομουν να μαγειρεψω.6 ατομα εκει μεσα ολοι αλβανοι.με τη βαρια προφορα...
παραγγελνει ο μπροστινος μου,παρνει τη σακουλα και παει να πληρωσει...διαβαζω τα χειλη του αλβανου που μουρμουριζουν "αντε και γ....σου κωλοελληνα)
μετα απο αυτο πηγαινω σπιτι και βλεπω ειδησεις για το μεσοπροθεσμο που φωναζουν οτι τα μετρα πρεπει να παρθουν με αισθημα ευθυνης προς τους πολιτες.
Αυτη η κουφαλα οπου και αν εβαλε το χερι της εκανε τρελη ζημια.....
Αλλα μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν τετοιο!!!!!!:whistle:
Ίσα ίσα που έχουμε πολλούς τέτοιους! Απλώς το μόνο σημείο στο οποίο ξέρουν να βάζουν χέρι είναι η τσέπη μας.