Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : βολτα με την νεα //Μ5 F10.....

aristent
24-06-11, 18:53
:original:
Ηρθε ο καιρος τελικα να κανουμε,την κατα φαντασια βολτα,...... με την πραγματικη τελικα νεα //Μ5 F10!!!:thumbsup:
Απολαυστε:

https://www.youtube.com/watch?v=6p3ND6KbcVU"]https://www.youtube.com/watch?v=6p3ND6KbcVU

Gregory_///M
24-06-11, 19:40
Όνειρο............

Monsta
24-06-11, 19:50
Ένα ακόμα μικρούλι βιντεάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=vUtlaGwxDrQ

HULK
24-06-11, 19:54
Πανεμορφο,πρωτη φορα το λεω για σχεδιο της bmw με την ε46 εποχη.Πολυ ωραια σχεδιαση μπροστα με ωραιες καρδιες και τα πισω φωτα ειναι κορυφη την νυχτα.Παμε καλα...

850CSI
24-06-11, 20:00
Ηρθε ο καιρος τελικα να κανουμε,την κατα φαντασια βολτα,...... με την πραγματικη τελικα νεα //Μ5 F10!!!:thumbsup:
Απολαυστε:
https://www.youtube.com/watch?v=6p3ND6KbcVU

Εγω Προσωπικα 4θυρα αμαξια και ειδικα σενταν δε τα γουσταρω και ας διαθετουν και δυναμη-επιδοσεις αεροπλανου τι να αποδειξουν με τη τετραπορτια οτι ειναι για γρηγορους παπουδες?????

Z4///M
24-06-11, 20:03
Εγω Προσωπικα 4θυρα αμαξια και ειδικα σενταν δε τα γουσταρω και ας διαθετουν και δυναμη-επιδοσεις αεροπλανου τι να αποδειξουν με τη τετραπορτια οτι ειναι για γρηγορους παπουδες?????

πες τα....!

Stefanos_Cool
24-06-11, 21:04

Ναι αλλά και οι παππούδες έχουν ψυχή ... ;)

aristent
24-06-11, 21:07

Γιωργαρε,για γρηγορους οικογενειαρχες ειναι!!!...ξερεις,.... παιδια,βαλιτσες,και πολλα αλλα, οπως χωροι για 5 ατομα κλπ.thumb

Stefanos_Cool
24-06-11, 21:14
Γιωργαρε,για γρηγορους οικογενειαρχες ειναι!!!...ξερεις,.... παιδια,βαλιτσες,και πολλα αλλα, οπως χωροι για 5 ατομα κλπ.thumb

Επίσης,
Να νιώθεις όταν έχεις την οικογένειά σου μέσα ότι μπορείς να πας με ασφάλεια γρήγορα και άνετα, και...

όταν είσαι μόνος σου να θυμάσαι και τα νιάτα σου... :whistle:

850CSI
24-06-11, 21:21

Εχουν ρε Στεφανε αλλα Εσυ αν σε εβαζαν να σε χαρισουν αναμεσα στα 2 ,,,,,,,,να βγαλης γουστα θα διαλεγες εστω και μια στο εκκ. εναντι του μι 6/ε60 το μι5?????

Stefanos_Cool
24-06-11, 21:23
Εχουν ρε Στεφανε αλλα Εσυ αν σε εβαζαν να σε χαρισουν αναμεσα στα 2 ,,,,,,,,να βγαλης γουστα θα διαλεγες εστω και μια στο εκκ. εναντι του μι 6/ε60 το μι5?????

τώρα με μπέρδεψες... :think:

850CSI
24-06-11, 21:31

κατσε ρε αρη ΠΩΣ ενας οικογενειαρχης με τη Νοοτροπια οικογενειαρχη θα αρχιζει να σβουριζει να Πυροβολαη σε φαναρια-εθνικες οδους κ.λ.π. και ΟΛΑ αυτα με τετραθυρο? αυτα τα πραματα ειναι τζαμπα!!!!! Εσυ θα το κανες? Εγω προσωπικα βλεπω τη δυναμη-επιδοσεις σταμπιλιτετ οδηγησης του εμ5 ΟΛΑ αυτα απλα για να πουληση η ///Μ κοιτα ποσα κομματια παραγωγης μεταχ/να και μη εχει

850CSI
24-06-11, 21:41
τώρα με μπέρδεψες... :think:

λογικα Στεφανε ενας που θα κανει την κινηση να αποχτηση το εμ5 (για Ευρωπη παντα μιλαμε) η Ιδια κινηση σε φορ.ασφ. και τιμες αγορας ειναι και για το εμ6 οποτε? υπαρχει βεβαια και η διαφορα στην μεταδοση ταχυτητων το εμ6 εχει πιο σπορτ ες εμ γκε σασμαν

Christos 330
24-06-11, 22:03

Oταν ερθει η ωρα μετα απο καμια 10ρια χρονια να παρουμε αυτο το αρμα φιλε

Γιωργο θα πουμε ελα μωρε την βλακεια και θα καταληξουμε σε ενα διπορτο . . .

Γιατι το τετραπορτο ειναι ενα αμαξι καταδικασμενο για μερικα μυαλα . . .

ps....Η bmw εδιωξε το γκρι και εκανε εκινηση με το μπλε . . .

Μου θυμιζει βιντεακια επι εποχες Ε39 που ειχα τον avus σε καθε παρουσιαση . . .

850CSI
24-06-11, 22:13
Oταν ερθει η ωρα μετα απο καμια 10ρια χρονια να παρουμε αυτο το αρμα φιλε

Γιωργο θα πουμε ελα μωρε την βλακεια και θα καταληξουμε σε ενα διπορτο . . .

Γιατι το τετραπορτο ειναι ενα αμαξι καταδικασμενο για μερικα μυαλα . . .

ps....Η bmw εδιωξε το γκρι και εκανε εκινηση με το μπλε . . .

Μου θυμιζει βιντεακια επι εποχες Ε39 που ειχα τον avus σε καθε παρουσιαση . . .

στο μελλον ολα πιθανα ειναι

Sonic
25-06-11, 00:45
λογικα Στεφανε ενας που θα κανει την κινηση να αποχτηση το εμ5 (για Ευρωπη παντα μιλαμε) η Ιδια κινηση σε φορ.ασφ. και τιμες αγορας ειναι και για το εμ6 οποτε? υπαρχει βεβαια και η διαφορα στην μεταδοση ταχυτητων το εμ6 εχει πιο σπορτ ες εμ γκε σασμαν

Mπορείς να το γράψεις και μια φορά στα ελληνικά σε παρακαλώ? Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω...

aristent
25-06-11, 06:44
κατσε ρε αρη ΠΩΣ ενας οικογενειαρχης με τη Νοοτροπια οικογενειαρχη θα αρχιζει να σβουριζει να Πυροβολαη σε φαναρια-εθνικες οδους κ.λ.π. και ΟΛΑ αυτα με τετραθυρο? αυτα τα πραματα ειναι τζαμπα!!!!! Εσυ θα το κανες? Εγω προσωπικα βλεπω τη δυναμη-επιδοσεις σταμπιλιτετ οδηγησης του εμ5 ΟΛΑ αυτα απλα για να πουληση η ///Μ κοιτα ποσα κομματια παραγωγης μεταχ/να και μη εχει

George,δεν νομιζω οτι με ολη την οικογενεια μεσα θα κανει καποιος "race" οδηγηση!!!!....αντε κανενα παντιλικι αφου και εφοσον εχει προειδοποιηθει το "επιβατικο κοινο" και δεν εχει προβλημα να τρομαξει κλπ.:original:

....ομως αυτο που θα κανει, ειναι να μεταφερει την οικογενεια του με οχημα που εχει μεγαλη παθητικη ασφαλεια (5αστερο ειναι σε crash-test!!!)thumb

....επιπλεον εχοντας και την ενεργητικη ασφαλεια ειναι και σιγουρος οτι,οταν χρειαστει, μπορει να παει πολυ χαλαρα αρκετα πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα απο πολλα αλλα συμβατικα σενταν και δεν εννοω RS6,E63AMG,κλπ.που ειναι στην ιδια κατηγορια,αλλα τις απλες εκδοσεις!!! ακομη και τα αδυναμα αδερφακια του(520,525,530κλπ.)thumb

...πολυ σωστα στα ειπε και ο Στεφανος:

όταν είσαι μόνος σου να θυμάσαι και τα νιάτα σου...

...και εχουμε και ονειρα και ολα τα θελουμε και θελουμε και να τα συνδιασουμε και και και...και αλλα πολλα.....

...τελος ομως και το πιο σημαντικο, ειναι αυτο που λεει και ο Βασιλης Παπακωσταντινου, σε καποιες συναυλιες του,και αφορα τα ονειρα μας ...:
"δεν θα πεθανουμε ποτε κουφ@λ@ Νεκροθαφτη"!!!!:thumbsup:

mixalis
25-06-11, 08:32

Ακριβώς έτσι είναι παρόλο που δεν ανήκω (ακόμα) στην κατηγορία αυτή..............

Thomelef
25-06-11, 09:20
πιτσιρικάς εγώ πάντως δεν ζήλευα τους φίλους μου που είχαν την δική τους πόρτα...
τα πιο πολά που θυμάμαι ήταν μέσα στο Ε21 320...ο μεγαλύτερος μου έρωτας ήταν
εκείνο το αμάξι...

Z4 DCT
25-06-11, 09:27
George,δεν νομιζω οτι με ολη την οικογενεια μεσα θα κανει καποιος "race" οδηγηση!!!!....αντε κανενα παντιλικι αφου και εφοσον εχει προειδοποιηθει το "επιβατικο κοινο" και δεν εχει προβλημα να τρομαξει κλπ.:original:

....ομως αυτο που θα κανει, ειναι να μεταφερει την οικογενεια του με οχημα που εχει μεγαλη παθητικη ασφαλεια (5αστερο ειναι σε crash-test!!!)thumb

....επιπλεον εχοντας και την ενεργητικη ασφαλεια ειναι και σιγουρος οτι,οταν χρειαστει, μπορει να παει πολυ χαλαρα αρκετα πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα απο πολλα αλλα συμβατικα σενταν και δεν εννοω RS6,E63AMG,κλπ.που ειναι στην ιδια κατηγορια,αλλα τις απλες εκδοσεις!!! ακομη και τα αδυναμα αδερφακια του(520,525,530κλπ.)thumb

...και εχουμε και ονειρα και ολα τα θελουμε και θελουμε και να τα συνδιασουμε και και και...και αλλα πολλα.....

...τελος ομως και το πιο σημαντικο, ειναι αυτο που λεει και ο Βασιλης Παπακωσταντινου, σε καποιες συναυλιες του,και αφορα τα ονειρα μας ...:

Συμφωνω απολυτα με τον Αρη:thumbsup:

yodas
27-06-11, 09:20
τουρμπισμένο ή όχι το αμάξι είναι απλά απίστευτο. Φυσικά δεν νομίζω να δούμε και πολλά να μας προσπερνάνε στο ελλάντα οπότε το εγκεφαλικό το γλυτώσαμε προσωρινά

Konstantinos E60
27-06-11, 09:43
τουρμπισμένο ή όχι το αμάξι είναι απλά απίστευτο. Φυσικά δεν νομίζω να δούμε και πολλά να μας προσπερνάνε στο ελλάντα οπότε το εγκεφαλικό το γλυτώσαμε προσωρινά

Οταν με το καλό το πάρεις θα με πας βόλτα ???:original::original:

yodas
27-06-11, 12:06
κάτι θα κάνουμε για εσάς κύριε Κώστα μας

Konstantinos E60
27-06-11, 12:30
κάτι θα κάνουμε για εσάς κύριε Κώστα μας

ετσι...ετσι....και αυτον τον σατανα που εχεις να τον πουλήσεις :whistle:

σε εμένα !!

georggge46
27-06-11, 14:58
Πανεμορφο το εργαλειο !!!!

Thomelef
27-06-11, 15:20
ετσι...ετσι....και αυτον τον σατανα που εχεις να τον πουλήσεις :whistle:

σε εμένα !!

κωστή, αν θέλεις κάνα μικρότερο σατανάκο, πουλάω το δικό μου...

m3est
27-06-11, 22:39
Απο κοντα παντως που το ειδα ειναι κουκλα το νεο Μ5.Απο ηχο εξατμισης δεν λεει και πολλα αλλα αυτο διορθωνεται.

Eleni
28-06-11, 05:37
Απολαυστε:
https://www.youtube.com/watch?v=6p3ND6KbcVU
Μπορεις να βαλεις το ονομα σου στη λιστα για Δοκιμη (Test Drive), μολις ερθει εδω, κλεινεις ραντεβου και πας ......βολτουλα με καποιο μελος της Εταιρειας.

Αν εισαι και πελατης..... τοσο το καλυτερο.... γιατι σε βλεπουν για μελλοντικο αγοραστη....

Εχω βαλει ηδη το ονομα μου και θα παω δυο φορες... Στα κεντρικα με την παρουσιαση και το παρτακι .... και μετα στον Αντιπροσωπο.....

aristent
28-06-11, 05:54
Aς ερθει Ελενη εδω με το καλο και θα ειμαι στη λιστα!!!:thumbsup:....οχι για αγορα,για δοκιμη!!!.....αλλα εστω και ετσι.thumb

:think:τελικα λες να ειναι "προφητικος" ο τιτλος του θρεντ και να εχουμε ολοι την ευκαιρια για βολτα?:thumbsup:

Eleni
28-06-11, 06:00
Εδω μπορεις να πας να δοκιμασεις οποιοδηποτε μοντελο ερχεται.... Το μονο που δεν εχω ακομη δοκιμασει ειναι τη σειρα 1. Και δεν νομιζω οτι θα χρειαστει .......

aristent
28-06-11, 06:03
Εδω μπορεις να πας να δοκιμασεις οποιοδηποτε μοντελο ερχεται.... Το μονο που δεν εχω ακομη δοκιμασει ειναι τη σειρα 1. Και δεν νομιζω οτι θα χρειαστει .......

τι να χρειαστει Ελενη?...εσυ εχεις οδηγησει και οδηγεις ακομη τις "Υπερπεραγωγες"...του Χολυγουντ...της BMW ηθελα να πω!!!...τι να τις κανεις τις "ταινιες" μικρου μηκους???:thumbsup:

Eleni
28-06-11, 06:32
οχι δα, μην υπερβαλουμε τωρα.........!!!!

θα ηθελα το Μ5 η το Β7 αλλα.... αλλο να το πας βολτα και αλλο να το εχεις.....

SuperSonic
30-06-11, 13:18
Πολυ εντυπωσιακό αυτοκινητο η νεα M5!

nikos-Mpacket
30-06-11, 15:26
Απο κοντα παντως που το ειδα ειναι κουκλα το νεο Μ5.Απο ηχο εξατμισης δεν λεει και πολλα αλλα αυτο διορθωνεται.

Εεετσι ακομα δεν κυκλοφορησε και εχουμε το μπαξιμο ετοιμο...............thumb

GM6
21-07-11, 11:37
https://www.youtube.com/watch?v=Ov0XeduMHis&feature=player_embedded

Z4 DCT
21-07-11, 11:41
https://www.youtube.com/watch?v=Ov0XeduMHis&feature=player_embedded

:shok::shok: τι θορυβος!!!!!!:salias:
\
Που το βρηκε αυτο το δαπεδο στο παρκιν? :tt1:

GM6
21-07-11, 11:44
:shok::shok: τι θορυβος!!!!!!:salias:
\

Καλο ακουγεται.....:thumbsup:

Πιο παρκιν??? σε εκθεση δεν ειναι?

Z4 DCT
21-07-11, 11:49
Καλο ακουγεται.....:thumbsup:

Πιο παρκιν??? σε εκθεση δεν ειναι?

ΑΑ σε εκθεση ειναι....οκ, ειπα και γω.....αλλα και παλι ειναι και γαμω...

Nikos
22-07-11, 15:11
Παρολες τις αρχικες ενστασεις κυριως για τις ζαντες, φαινεται πολυ ομορφο στο βιντεο...και αν υπολογισουμε οτι φωτο και βιντεο κατα καιρους εχουν αδικησει ουκ ολιγα οχηματα φανταζομαι οτι λαιβ θα ειναι πολυ καλο ειδικα σε αυτο το χρωμα....ελπιζω τα σημερινα οικονομικα μετρα να επιτρεψουν την αγορα τετοιου αυτοκινητου σε ανθρωπους που μπορουν να σεβαστουν την ιστορια του Μ5 και οχι να καταληξει καννιβαλισμενο κοντραμαξο σε διαφορα στεκια με αστειους ιδοκτητες που πιστεψαν οτι με δανεικα μπορεις να ζεις για παντα το ονειρο και να γελοιοποιεις τετοιες κατασκευες. (για αποφυγη παρεξηγησης δεν εννοω οτι τα πολλα λεφτα συνεπαγονται και καλο γουστο η ατομο με την αντιστοιχη κουλτουρα).
Το Μ5 ειναι μυθικο αυτοκινητο, ειναι τ αυτοκινητο απ το οποιο ξεκινησαν τα παντα στην κατηγορια των υπεργρηγορων σενταν business express , ειναι θρυλλος και απαιτειται σεβασμος απ τον ιδιοκτητη του.

nikos-Mpacket
22-07-11, 15:21
...........

Ζηλεψες που ειναι καλυτερο απο το δικο σου;:thumbsup:

Thomelef
22-07-11, 15:42
Παρολες τις αρχικες ενστασεις κυριως για τις ζαντες, φαινεται πολυ ομορφο στο βιντεο...και αν υπολογισουμε οτι φωτο και βιντεο κατα καιρους εχουν αδικησει ουκ ολιγα οχηματα φανταζομαι οτι λαιβ θα ειναι πολυ καλο ειδικα σε αυτο το χρωμα....ελπιζω τα σημερινα οικονομικα μετρα να επιτρεψουν την αγορα τετοιου αυτοκινητου σε ανθρωπους που μπορουν να σεβαστουν την ιστορια του Μ5 και οχι να καταληξει καννιβαλισμενο κοντραμαξο σε διαφορα στεκια με αστειους ιδοκτητες που πιστεψαν οτι με δανεικα μπορεις να ζεις για παντα το ονειρο και να γελοιοποιεις τετοιες κατασκευες. (για αποφυγη παρεξηγησης δεν εννοω οτι τα πολλα λεφτα συνεπαγονται και καλο γουστο η ατομο με την αντιστοιχη κουλτουρα).
Το Μ5 ειναι μυθικο αυτοκινητο, ειναι τ αυτοκινητο απ το οποιο ξεκινησαν τα παντα στην κατηγορια των υπεργρηγορων σενταν business express , ειναι θρυλλος και απαιτειται σεβασμος απ τον ιδιοκτητη του.

έχουμε να δούμε F10 ΦΠΕ νίκο, που θα πάει σύννεφο. το m5board, θα τους λιώσει τα
κοκκαλάκια τους πάνω στην ευθεία...για εδώ ελλάδα δεν λέω, γιατί ξανά τσιρικιτζή
με το ρόλεξ και το αμάξι των 100κ που απο κάτω φοράει μινέρβα τρύπιο, θα κάνουμε
καιρό να ξαναδούμε!!!

bimmer-corfu
22-07-11, 19:30
Πανεμορφο,πρωτη φορα το λεω για σχεδιο της bmw με την ε46 εποχη.Πολυ ωραια σχεδιαση μπροστα με ωραιες καρδιες και τα πισω φωτα ειναι κορυφη την νυχτα.Παμε καλα...

Το Ε92 και η νέα Ζ4 είναι πολύ χάλια

Z4 DCT
22-07-11, 20:47
Το Ε92 και η νέα Ζ4 είναι πολύ χάλια

:shok::shok::shok:

Παει χαλασε και αυτο το παλικαρι......:sm-scared5::sm-scared5:

Thomelef
22-07-11, 21:18
:shok::shok::shok:

Παει χαλασε και αυτο το παλικαρι......:sm-scared5::sm-scared5:

απλά βρήκε στον σωστό δρόμο τέκνον μου.

Monsta
27-07-11, 19:32
https://www.youtube.com/watch?v=Ftei9OgusPg

GiannisRob
27-07-11, 20:09
https://www.youtube.com/watch?v=PEXmwaDXfQg&feature=player_embedded"]https://www.youtube.com/watch?v=PEXmwaDXfQg&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=_e-eAkcveN0&feature=player_embedded"]https://www.youtube.com/watch?v=_e-eAkcveN0&feature=player_embedded

aristent
27-07-11, 21:31
που τα βρηκατε ολα αυτα τα βιντεο ρε θηρια???:whistle:...ξερω στο YouTube!!!:original:

...προς το παρων(αλλα και στο μελλον για το Ελλαδισταν...) πιο πολυ θα "κυκλοφορουν"τα βιντεο παρα οι πραγματικες //Μ5!!!

GiannisRob
27-07-11, 21:39
που τα βρηκατε ολα αυτα τα βιντεο ρε θηρια???:whistle:...ξερω στο YouTube!!!:original:

Γενικά, η πηγή για τέτοια βίντεο είναι το The News Market. Οι περισσότερες εταιρίες εκεί τα ανεβάζουν πρώτα και όλα τα site από εκεί τα παίρνουν.

Τώρα, όταν βγουν εκεί, τα περισσότερα site τα ανεβάζουν τις επόμενες μέρες.

Χθες στις 8 το απόγευμα, για παράδειγμα, η BMW ανέβασε στο The News Market, 9 βίντεο με τη Μ5. Εγώ τα πήρα αυτά τα δύο από το Bimmerpost, όπου συνδύασαν τα 9 βίντεο σε 2, ανάλογα με το περιεχόμενο, presentation & driving scenes.

Το μόνο κακό με το The news market είναι ότι πρέπει να γίνεις μέλος για να μπορείς να κατεβάζεις τα βίντεο, που συνήθως είναι και HD! Επίσης θες και αξιοπρεπή σύνδεση, γιατί το πακέτο με τα 9 βίντεο αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου σκάρτο γίγα, και με τη δικιά μου τη σύνδεση (conn-x 2 mbit) ήθελα κάπου δύο μέρες για να τα ανεβάσω...

aristent
29-07-11, 06:51
παρακαλω να δωθει καποιο κειμενο, με εξηγηση τι καταλαβατε απο το παρακατω βιντεο.....

https://www.youtube.com/watch?v=2_Sq8baTXTE&feature=player_embedded"]https://www.youtube.com/watch?v=2_Sq8baTXTE&feature=player_embedded

Leonidas_E39
29-07-11, 18:32
Οτι με την Comfort λειτουργια της αναρτησης παει και σε καροδρομο.:thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:

aristent
29-07-11, 18:52
Οτι με την Comfort λειτουργια της αναρτησης παει και σε καροδρομο.:thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:

Σωστος ο Λεο!!!:thumbsup:

...επισης να συμπληρωσω οτι:
α)ο τιτλος του βιντεο δεν ειναι //Μ5 F10 vs Kαρo!!!:original:
β)δυο αλογα κανουν ρομαντικοτερο ηχο απο 560 αλογα!!!ειδικα σε πλακοστρωτο...:whistle:αυτο για τους φανατικους του V10!!! :)
γ)εαν ειναι να κυκλοφορεις με την νεα //Μ5 και να σε απεχθανονται τα αλογα(βλεπε στο 1.06 πως τραβιουνται μεσα....)τι σοϊ οικολογος εισαι?
κλπ..........

Z4///M
30-07-11, 23:05
https://www.youtube.com/watch?v=-nCBlIvcGSE&feature=feedu

randy
31-07-11, 18:44
Απο που φαινεται οτι ειναι Μ5, απο τους πλαινους αεραγωγους? Επιπλεον το χρωμα δεν ειναι καλο.

Οσον αφορα το οτι ειναι τετραπορτο, λογικο αφου δε νομιζω να μπορει κανας πιτσιρικας να αγορασρι τετοιο αμαξι, και να θελε.

Thomelef
31-07-11, 18:58
έτσι και αλλιώς κουπέ ///Μ5 δεν υπήρξε ουδέποτε...αν το έκαναν και αυτό, τότε
ένα πράγμα θα ήταν σίγουρο. το ότι έχουν βαλθεί να το κλείσουν το μαγαζάκι!!!

Nikos
31-07-11, 23:11
Για να προσπεράσει ένα αμάξι με δυο άλογα θέλει πέντε δευτερόλεπτα αφού πρώτα παει και κάνει slipstream ...... και δεύτερον είναι τόσο αποκρουστικό σα θέαμα που κάνει ακόμα και τα ζώα να κρύβονται απ΄τη βαρεμαρα τους.

aristent
31-07-11, 23:23
Για να προσπεράσει ένα αμάξι με δυο άλογα θέλει πέντε δευτερόλεπτα αφού πρώτα παει και κάνει slipstream ...... και δεύτερον είναι τόσο αποκρουστικό σα θέαμα που κάνει ακόμα και τα ζώα να κρύβονται απ΄τη βαρεμαρα τους.

:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:

Nikos
04-08-11, 10:52
Μια μικρη συγκριση με ενα φιλο απ'τα παλια στο ιδιο χρωμα....νομιζω ομως οτι η ασημι φασα γυρω γυρω οπως και καποια μαυρα στοιχεια το ομορφαινουν σε σχεση με την πληρη νοσοκομειακη ασπριλα.

8736
8737
8738

Thomelef
04-08-11, 10:57
Μια μικρη συγκριση με ενα φιλο απ'τα παλια στο ιδιο χρωμα....νομιζω ομως οτι η ασημι φασα γυρω γυρω οπως και καποια μαυρα στοιχεια το ομορφαινουν σε σχεση με την πληρη νοσοκομειακη ασπριλα.

8736
8737
8738

κούκλα. πραγματικά το συγκεκριμένο αμάξι, φορούσε απο τις πιο ωραίες ζάντες που
έχουν φορεθεί πάνω σε μπεμβε...αυτές και οι 18άρες σκούρες του Μ3 Ε9Χ.

stef
04-08-11, 12:03
κούκλα. πραγματικά το συγκεκριμένο αμάξι, φορούσε απο τις πιο ωραίες ζάντες που
έχουν φορεθεί πάνω σε μπεμβε...αυτές και οι 18άρες σκούρες του Μ3 Ε9Χ.

Θα συμφωνήσω εν μέρη...
Αυτές του Ε34 Μ5 και οι 18άρες του Μ5 Ε34 Nurburgring Edition..thumb

stef
04-08-11, 12:06
Απο που φαινεται οτι ειναι Μ5, απο τους πλαινους αεραγωγους? Επιπλεον το χρωμα δεν ειναι καλο.

1ον από τον μπροστινό προφυλακτήρα
2ον από τα όργανα Μ στο καντράν
3ον από το λεβιέ και το Μ drive
4ον από τις αλλαγές ακούγεται ότι είναι DCT το κιβώτιο
5ον από το χρώμα Μ
6ον από τις ζάντες
7ον από τους καθρέφτες Μ

Να αναφέρω και άλλα?

aristent
04-08-11, 16:48

Καλα,γιατι με θιξατε τωρα????!!!....εμενα μου αρεσει η " πληρη νοσοκομειακη ασπριλα"!!!!:thumbsup:
https://www.m5board.com/vbulletin/members/aris-albums-my-car-picture9666-001.jpg

...οσο για την Ε34 συμφωνω για τις ζαντες, που εχουν αυτο το κατι που τις κανει ξεχωριστες, αναγνωρισιμες και φυσικα ομορφες!!! thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8738

soc12r
29-08-11, 17:03
https://www.youtube.com/watch?v=aFgWiibPlJI

5555
29-08-11, 21:38

8736
8737
8738

Τι εκανες ρε Νικο . 90s με το τερας , θυμασε:whistle:
Σορρυ για το οφ τοπικ

Nikos
29-08-11, 22:23
Καλα,γιατι με θιξατε τωρα????!!!....εμενα μου αρεσει η " πληρη νοσοκομειακη ασπριλα"!!!!:thumbsup:
https://www.m5board.com/vbulletin/members/aris-albums-my-car-picture9666-001.jpg

...οσο για την Ε34 συμφωνω για τις ζαντες, που εχουν αυτο το κατι που τις κανει ξεχωριστες, αναγνωρισιμες και φυσικα ομορφες!!! thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8738

Πάντως καιτι 18 ετών φαίνεται όμορφο το 34αρι Αρη.....το οξιμορο είναι αρχές ΄90s, λευκό αυτοκίνητο ήταν κάτι πολύ σπάνιο για νέους 27-28 χρόνων....το σλόγκαν ήταν ΄ πάλι με του μπαμπά σου ήρθες;΄ ....Αλλά είναι ομορφουλι ....κακώς πουλήθηκε. Οι δε ζάντες του ήταν ότι ποιο χαραχτηριστικο. Το νοσοκομειακο είναι κουκλαρα .!!!

Nikos
29-08-11, 22:32
Τι εκανες ρε Νικο . 90s με το τερας , θυμασε:whistle:
Σορρυ για το οφ τοπικ

Πέρασα τα ωραιότερα αυτοκινητιστικα μου χρόνια ακούγοντας έναν απ΄τους καλύτερους κινητήρες που έφτιαξε ποτέ η BMW. Υπέροχο και προχωρημένο σύνολο για τότε.

850CSI
29-08-11, 22:52

όταν είσαι μόνος σου να θυμάσαι και τα νιάτα σου...

Aρηηη η δουλεια ειναι οτι το δικο μου οχι σημερα αλλα και μετα απο ,,,,,35 χρονια και βαλε,,,οχι θα με κανει να θυμαμε τα νιατα μου αλλα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,θα με κανει παντα ΝΕΟ!!!!!
ΥΣ.
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

850CSI
29-08-11, 23:15

ελα ρε ενταξει πιο εγκεφαλικο ,,,,,,,,,,,,,,,,,μη το παρατραβαμε και το,,,,μακραινουμε το καλαμι μου βαλανε σε V8 4,4 λιτ. μοτερ και ΤΟΥΙΝ τουρμπο παρακαλω για να δωση ΤΙ!!!!!
578 αλογα??
και το ζητωκραυγαζουμε ??? αυτα ουτε η μερσεντες δε τα κανει τι αμα παρουμε κατι απο την world top supercars το κεννιγκσεγκ σι σι αρ υξ με το ιδιο ακριβως μοτερ σε κυβ. και τουιν τουρμπο εχει 1.250 αλογα και ειναι το #1.
και το V10 5.0 λιτ. απο 507 σε 555 αλογα το 2012?????
Εδω ρε παιδια αλλοι αυτα τα αλογα τα καταφερνουν με Συνχρονα μπουζια και φιλτρα στα φιλτροκουτια μη πω για ΠΕΤΑΜΑ καταλυτων,,,,,
ενταξει για μερικους ισως να ειναι κατι αλλα για μενα πρωσοπικα ειναι οχι γιαννης ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γιαννακης.

stef
30-08-11, 00:07
Πέρασα τα ωραιότερα αυτοκινητιστικα μου χρόνια ακούγοντας έναν απ΄τους καλύτερους κινητήρες που έφτιαξε ποτέ η BMW. Υπέροχο και προχωρημένο σύνολο για τότε.

Best saloon of the 90s και ένα από τα ομορφότερα 5άρια ever
Μην ξεχνάμε ότι μετά από το Ε34 σταμάτησε η χαιροποίητη παραγωγή από το M Division...

Monsta
30-08-11, 20:17
Πανέμορφο το 34-άρι Νίκο, ειδικά με τη f/l μάσκα και καθρέπτες. Μ έχει σημαδέψει και μένα αυτό το αυτοκίνητο.

Άσχετο, αλλά έχει κάποιο κομμάτι βαμμένο από τη πλευρά του συνοδηγού ?

Monsta
30-08-11, 20:21
Ουπς, ξέχασα το λίνκy.

https://www.youtube.com/watch?v=dJvqRoQQM2w

Nikos
31-08-11, 11:49
Πανέμορφο το 34-άρι Νίκο, ειδικά με τη f/l μάσκα και καθρέπτες. Μ έχει σημαδέψει και μένα αυτό το αυτοκίνητο.

Άσχετο, αλλά έχει κάποιο κομμάτι βαμμένο από τη πλευρά του συνοδηγού ?

Αν εννοεις το μπροστινο φτετο που φαινεται ποιο λευκο απ'την υπολοιπη πλευρα, οχι δεν ειναι ξαναβαμμενο.....απλα η φωτο τραβηχτηκε λιγες ημερες πριν το πουλησω και ειχα προλαβει να περασω αλοιφη και να γυαλισω μονο το καπω και το αριστερο φτερο εκεινη τη μερα.

aristent
04-10-11, 22:01
....in real life F10 M5.....

https://www.youtube.com/watch?v=gPDvJIH_BSo"]https://www.youtube.com/watch?v=gPDvJIH_BSo

....ξερω ...στο 0,44 περναει μια κορβετ......:original:

aristent
05-10-11, 06:42
...απο Ελληνες αυτη τη φορα βολτα στο Ring....

https://www.youtube.com/watch?v=HH1aIwREIV8"]https://www.youtube.com/watch?v=HH1aIwREIV8

...ειναι λιγο αστεια η συνομιλια τους....αλλα αστειο ειναι και οτι δεν γινεται με τιποτε να φτασουν την Μ3 αφου στα χερια των εμπειρων δοκιμαστων της bmw, οχηματα με πολυ λιγοτερη ιπποδυναμη, ειναι απιαστα!!!!:thumbsup:

stef
06-10-11, 09:42
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HzJtokF4VKs

Φουλ παντιλίκια από τον Stig
Αυτό περίμενα να δω...

Nikos
01-11-11, 13:48
Ακουστηκε οτι στο Ρινγκ ειναι 20 δευτερολεπτα πιο γρηγορη απ'την Ε60......

StratosZ4
01-11-11, 13:58
Ακουστηκε οτι στο Ρινγκ ειναι 20 δευτερολεπτα πιο γρηγορη απ'την Ε60......

Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να γυρισω γρηγοροτερα απο 16 δευτερα σε σχεση με το E60...

Monsta
01-11-11, 14:48
...απο Ελληνες αυτη τη φορα βολτα στο Ring....
https://www.youtube.com/watch?v=HH1aIwREIV8

...ειναι λιγο αστεια η συνομιλια τους....αλλα αστειο ειναι και οτι δεν γινεται με τιποτε να φτασουν την Μ3 αφου στα χερια των εμπειρων δοκιμαστων της bmw, οχηματα με πολυ λιγοτερη ιπποδυναμη, ειναι απιαστα!!!!:thumbsup:

Weak, really weak.

Leonidas_E39
01-11-11, 14:58
Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να γυρισω γρηγοροτερα απο 16 δευτερα σε σχεση με το E60...

Που στρατούλη στο PS3 ????:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Nikos
01-11-11, 15:32
Weak, really weak.

Κωστα αν ειναι οντως 20 δευτ. πιο γρηγορη ειναι σοβαρη εξελιξη και δικαιολογειται απολυτα απ' τη θηριωδη ροπη που εχει το τερας....σε εξοδους στροφων πρεπει να αφηνει πολυ πισω το 60αρι το οποιο πρεπει να δουλευει υπερωριες μεταξυ 6,500 και 8,000 για να τα βγαλει περα.

Monsta
01-11-11, 15:42
Κωστα αν ειναι οντως 20 δευτ. πιο γρηγορη ειναι σοβαρη εξελιξη και δικαιολογειται απολυτα απ' τη θηριωδη ροπη που εχει το τερας....σε εξοδους στροφων πρεπει να αφηνει πολυ πισω το 60αρι το οποιο πρεπει να δουλευει υπερωριες μεταξυ 6,500 και 8,000 για να τα βγαλει περα.

Τον οδηγό & συν/γό σχολίασα Νίκο. Το αμάξι είναι ΚΤΗΝΟΣ. thumb

StratosZ4
01-11-11, 15:54
Που στρατούλη στο PS3 ????:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Καλα εσυ δεν παιζεσαι με τπτ!!

Σε λιγο θα μου πεις οτι και κανας μεσοκοπος σαν τον κυριο εδω, οδηγει πιο γρηγορα απο μενα...:thumbsdown:

https://www.eurocarnews.com/media/pictorials/1452/6943.jpg

Nikos
01-11-11, 16:04
Καλα εσυ δεν παιζεσαι με τπτ!!

Σε λιγο θα μου πεις οτι και κανας μεσοκοπος σαν τον κυριο εδω, οδηγει πιο γρηγορα απο μενα...:thumbsdown:

https://www.eurocarnews.com/media/pictorials/1452/6943.jpg

Ο τυπος ειναι βυσμα...κουλομαριας....ασχετ ς.....τρωει σκονη......δε ξερει την τυφλα του.....στο μονο που ειναι καλος ειναι στο γκαζοφρενο με το δεξι με ντριφτ 50 μετρα πριν απ τη στροφη και 550 αλογα κατω απ το καπω με μια τουρμπινα σα χυτρα ταχυτητος ...... κουλαδι μεγαλο.