Επιστροφή στο Forum : Γιορτη του Πατέρα!
Χρονια πολλα στους μπαμπαδες του κοσμου.
Να μας δινει ο Θεος δυναμη κ υγεια κ να προσφερουμε τα παντα χωρις να ζηταμε ανταλλαγμα, οπως πρεπει να κανει ο καθε γονιος!
Αλλωστε το χαμογελο των παιδιων μας ειναι αρκετο!thumbthumb
??
Ειδες, μας εχουν στο περιθωριο...
Χρονια μας/σας πολλα !!
:thumbsup:
m-power_01
19-06-11, 16:05
Αφού καταφέρατε μετά από κόπους και θυσίες να διεκδικήσετε και εσείς μια μέρα να γιορτάζετε ...Δεν έχω παρά να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά! Τα καλύτερα για εσάς και τα παιδάκια σας!
Ειναι δυσκολο να εισαι γονιος,αλλα συναμμα ειναι και το πιο ευχαριστο συναισθημα που νοιωθεις και ειδικα αγκαλιαζοντας το/τα παιδι/α σου!!!:original:
Χρονια μας πολλα λοιπον και να εχουμε παντα υγεια και δυναμη να μεγαλωνουμε σωστα τα παιδια μας.thumb
Αφού καταφέρατε μετά από κόπους και θυσίες να διεκδικήσετε και εσείς μια μέρα να γιορτάζετε ...Δεν έχω παρά να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά! Τα καλύτερα για εσάς και τα παιδάκια σας!
και ποιος τη θυμηθηκε...
Χε χε, απ το φόρουμ το μαθα πως γιορτάζουμε! Αντε χρόνια μας πολλά.
Χρόνια μας Πολλά. Εμένα κανένας δεν με θυμήθηκε απο το σπίτι. Να ΄ναι καλά όλοι...
Χρονια Πολλα σε ολους τους μπαμπαδες.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μαστε καλα και να μας χαρουν οσοι μας αγαπανε.......
Το ηξερε η γυναικα μου, με πηρε να μου πει χρονια πολλα και αν τις εχω παρει δωρο......:hystericalbs1::hystericalbs1:
Το ηξερε η γυναικα μου, με πηρε να μου πει χρονια πολλα και αν τις εχω παρει δωρο......:hystericalbs1::hystericalbs1:
...της πηρες ρε Γαιδουρι?
μη μου πεις οτι γιορταζεις κ δε της πηρες...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
stamatis m3 e30
20-06-11, 09:47
χρονια μας πολλα! εμενα η κορη μου εφτιαξε μια ζωγραφια στον παιδικο..εμενα και αυτη..
με συγκινησε το παλιοπαιδο!!!
...της πηρες ρε Γαιδουρι?
μη μου πεις οτι γιορταζεις κ δε της πηρες...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Τι σχεδιο ειναι παλι αυτο?
Αντι να σου παρουν δωρακι θα παρεις εσυ?
αχχ τετοια κανετε και για αυτο τριζουν τα κοκκαλα των προγονων μας.
:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Τι σχεδιο ειναι παλι αυτο?
Αντι να σου παρουν δωρακι θα παρεις εσυ?
αχχ τετοια κανετε και για αυτο τριζουν τα κοκκαλα των προγονων μας.
:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Προσπαθω εδω και καιρο να την ψησω οτι εδω και χρονια δεν ζητησα ποτε δωρα.....θα ηθελα λοιπον τωρα ενα ιντερκουλερ,ενα σετ supersprint,και ενα mpack......για την γιορτη του ΠΑΤΕΡΑ ρε γαμωτο:original::original::original:
Αλλα δε συμφωνει......:sm-angry05:
:think:
νομιζω θα ζητησω και εγω τα αναδρομικα μου δωρα
2 χρονων μη καταβολης δωρων...!
:hystericalbs1: