Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E46]Γνωμες για εξωτερικη εμφανιση

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 18:45
katarxin kalispera.exo mia e46 coupe tou 2001 kai tha ithela na tin agriepso, tha ithela pliroforiaka na mou kapios pou na exei asxolithi peripou times gia ena sigkekrimeno exoteriko look mpros/ piso kai plagia.

m-power_01
10-06-11, 18:49
katarxin kalispera.exo mia e46 coupe tou 2001 kai tha ithela na tin agriepso, tha ithela pliroforiaka na mou kapios pou na exei asxolithi peripou times gia ena sigkekrimeno exoteriko look mpros/ piso kai plagia.

Πρωτα απο ολα θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες, ειναι αποτους βασικους κανονες του φορουμ.

Οσον αφορα αυτο που ρωτας... ειναι πολυ αοριστο. Τιμες ξεκινουν απο 40 ευρω μια μαιμου αεροτομη ,σταματουν καπου στο 1000αρικο + για Μ-πακ , και αν θελεις καβαλανε τα 2000 για καποιον επωνυμο οικο πχ schnitzer

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 18:53
Συγνωμη δεν το ξερα για τα ελληνικα.ενταξει απλος η ηθελα να ρωτησω στο περιπου

m-power_01
10-06-11, 18:56
Συγνωμη δεν το ξερα για τα ελληνικα

Συγχωρεμενος :th_Laie_67-1:

Αν θες ριξε μια ματια στους κανονες https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16 thumb

Για πες καμια λεπτομερεια για το look

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 19:03
Μου βγηκαν τα ματια για να τους διαβασω τους κανονες

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 19:04
https://www.google.gr/imgres?imgurl=https://www.bexhillmotors.co.uk/images/12721932.jpg&imgrefurl=https://motoring.friday-ad.co.uk/trowbridge/used-cars-for-sale/bmw-3-series/bmw-e46-coupe-TW11429D8&usg=__MmhgGLlKeOYUjCpnVDadoPTr1VA=&h=480&w=640&sz=118&hl=el&start=21&zoom=1&tbnid=lZoCJ2AlD-D5eM:&tbnh=114&tbnw=152&ei=D0vyTfKYFM-Uswao2cSHBw&prev=/search%3Fq%3Dbmw%2Be46%2B2000%2Bsport%26um%3D1%26h l%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1366%26bih%3D581%26tbs%3Di sz:m%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=815&page=2&ndsp=22&ved=1t:429,r:17,s:21&tx=116&ty=71&biw=1366&bih=581

m-power_01
10-06-11, 19:08
αρα μιλαμε για γνησιο m-pack II. αποτελειται απο πισω προφυλακτηρα με ξεχωρο diffuser, την αεροτομουλα χειλακι στο πορτ μπαγκαζ, τα πλαινα μαρσπιε, και εμπρος προφυλακτηρα με σιτες και προβολακια. Κοστος κοντα στα 1000 αν ψαχτεις καλα, αβαφο χωρις τοποθετηση, αλλιως 750 ιμιτασιον επισης αβαφο

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 19:08
εχω το πιο παλιο μοντελο αλλα παει και σε μενα το συγκεκριμενο .(μπρος/πισω/πλαινα και ισως αεροτομη).ψαχνω για πλαστικο και οχι πολιεστερα.

m-power_01
10-06-11, 19:10
εχω το πιο παλιο μοντελο αλλα παει και σε μενα το συγκεκριμενο .(μπρος/πισω/πλαινα και ισως αεροτομη.ψαχνω για πλαστικο και οχι πολιεστερα

και σε προ face lift μπαινουν ακριβως τα ιδια... για πλαστικα μιλαω

GEORGE BMW 316ci
10-06-11, 19:23
οποτε μαζι με εργασια/βαψιμο κοντα στα 1500 .εγω υπολογιζω να βαλω καλη ποιοτητα

dark knight
10-06-11, 19:29
αν παρεις πισω ντιφιουσερ για μ-πακ,θα σου προτεινα να παρεις ενα με 2 υποδοχες(αριστερα-δεξια)για να βγαλεις και διπλη αποληξη εξατμισης

savvas bmwdakias
10-06-11, 22:02
Λοιπον εγω στη θεση σου πρωτα απολα θα εβαζα μια ωραια ζαντουλα bmwδισια 17"ή 18" ιντσων.Αν ψαχτεις γενικα εχει πολυ ωραιες ζαντουλες μεταχειρισμενες σε καλες τιμες.Αμεσως μετα θα του εβαζα τεσσερα ελατηρια να χαμηλωσει.Χαμηλωνοντας το αμαξι θα χρειαστεις και αμορτισερ αργοτερα σιγουρα.Αυτα για αρχη τα βασικα για μενα.Μετα θα μπορουσες να βαλεις την αεροτομη το νυχακι στο πορτ μπαγαζ ή μια αεροτομουλα πισω στο παρμπριζ(επισης φτηνη απο ebay).Πισω led φαναρακια και μια ωραια αποληξη στην εξατμιση ισως πλακε αφου εισαι και 1600αρης.Θα μπορουσα να σου γραψω 2 σελιδες με το τι μπορεις να βαλεις απλα το θεμα ειναι τι σαρεσει εσενα και ποσα διαθετεις.Για μενα παντως ζαντες και αναρτηση ειναι βασικα.Προσωπικα δεν θα μου αρεσε ενα αμαξι που θα ειχε m pack προφυλακτηρες και να εχει μικρες ζαντες και να ειναι ψηλο σαν τζιπακι.Αυτα απο μενα!

mitsos_chania
10-06-11, 23:52
αν παρεις πισω ντιφιουσερ για μ-πακ,θα σου προτεινα να παρεις ενα με 2 υποδοχες(αριστερα-δεξια)για να βγαλεις και διπλη αποληξη εξατμισης

Δεν νομιζω να βγαινει με 2 υποδοχες το γνησιο.Αυτο που μπορει να κανει ειναι να το κοψει.Αν και αν μπει στη διαδικασια να το κανει ολο μ-πακ θα ειναι αμαρτια να κανει τετοιο πραγμα(μπουκες δεξια αριστερα)

savvas bmwdakias
11-06-11, 00:15
Δεν νομιζω να βγαινει με 2 υποδοχες το γνησιο.Αυτο που μπορει να κανει ειναι να το κοψει.Αν και αν μπει στη διαδικασια να το κανει ολο μ-πακ θα ειναι αμαρτια να κανει τετοιο πραγμα(μπουκες δεξια αριστερα)

Συμφωνω!!!

Vassilis ///M
11-06-11, 11:03
Συμφωνώ με savvas bmwdakias,καλύτερα να αρχίσεις απο το στήσιμο του αμαξιού και μετά να περάσεις στην εμφάνιση.Με βάση το μοντέλο που έχεις,πανέμορφη λύση είναι αυτη του M-Pack αλλά τί θα έλεγες και για τύπου Μ3???πχ φτερά,καπώ,προφυλακτήρες ίσως και μία τύπου csl αεροτομούλα....Και αυτά επίσης στο 1000 θα βγουν....

HULK
11-06-11, 11:15

Μητσο δεν νομιζω να εννοει ο φιλος να βγαινει με 2 υποδοχες η μια τερμα δεξια και η αλλη τερμα αριστερα αν λες αυτο.Το diffuser ομως βγαινει και με μεγαλυτερο κενο για να δεχεται 2πλη μπουκα οπως εχουν τα 6κυλινδρα,αυτο θα πρεπει να το προσεξει σε μελλοντικη αναβαθμιση σε 6κυλινδρο η αν θελησει να βαλει κανενα τελικο με 2πλη μπουκα .

big-mac
11-06-11, 11:29
καλοι μου φιλοι, εγω ειμαι της γνωμης να αφησει το αμαξι εξωτερικα οπως ειναι και να το φτιαξει εσωτερικα (μοτερ, στησιμο, κ.λ.π.) και οταν ανοιγει να περνει κεφαλια............

mitsos_chania
11-06-11, 11:29
Συμφωνώ με savvas bmwdakias,καλύτερα να αρχίσεις απο το στήσιμο του αμαξιού και μετά να περάσεις στην εμφάνιση.Με βάση το μοντέλο που έχεις,πανέμορφη λύση είναι αυτη του M-Pack αλλά τί θα έλεγες και για τύπου Μ3???πχ φτερά,καπώ,προφυλακτήρες ίσως και μία τύπου csl αεροτομούλα....Και αυτά επίσης στο 1000 θα βγουν....

Για να γινει look m3 το αμαξι θελει τουλαχιστον 3 φορες τα χρηματα που θελει για να γινει μπακ

dark knight
11-06-11, 11:35

δεν βγαινει σε γνησιο.το εχω βρει και σε απλο
και σε καρμπον και ταιριαζει απολυτα.το εχω δει τοποθετημενο σε 330 κομπρεσσορατο(οι αποληξεις βγαινουν αριστερα-δεξια οπως του Μ3) και σαν εμφανιση ειναι πολυ ωραιο χωρις να γινεται καγκουρικο.δεν βρισκω να ποσταρω το λινκ της εταιρειας που το πουλαει.ισως καποιος σκεφτει οτι δειχνει πολυ για το 316,αλλα εδω το σουζουκι σουιφτ σπορ φοραει διπλη αποληξη απο το εργοστασιο στα 1600 κυβικα.

GEORGE BMW 316ci
11-06-11, 21:20
Λοιπον εγω στη θεση σου πρωτα απολα θα εβαζα μια ωραια ζαντουλα bmwδισια 17"ή 18" ιντσων.Αν ψαχτεις γενικα εχει πολυ ωραιες ζαντουλες μεταχειρισμενες σε καλες τιμες.Αμεσως μετα θα του εβαζα τεσσερα ελατηρια να χαμηλωσει.Χαμηλωνοντας το αμαξι θα χρειαστεις και αμορτισερ αργοτερα σιγουρα.Αυτα για αρχη τα βασικα για μενα.Μετα θα μπορουσες να βαλεις την αεροτομη το νυχακι στο πορτ μπαγαζ ή μια αεροτομουλα πισω στο παρμπριζ(επισης φτηνη απο ebay).Πισω led φαναρακια και μια ωραια αποληξη στην εξατμιση ισως πλακε αφου εισαι και 1600αρης.Θα μπορουσα να σου γραψω 2 σελιδες με το τι μπορεις να βαλεις απλα το θεμα ειναι τι σαρεσει εσενα και ποσα διαθετεις.Για μενα παντως ζαντες και αναρτηση ειναι βασικα.Προσωπικα δεν θα μου αρεσε ενα αμαξι που θα ειχε m pack προφυλακτηρες και να εχει μικρες ζαντες και να ειναι ψηλο σαν τζιπακι.Αυτα απο μενα!

Εννοειται οτι θα βαλω 17''

GEORGE BMW 316ci
11-06-11, 21:33

Atsa linos
11-06-11, 21:47
Αν ενδιαφερεσαι να στησεις οπτικα ενα ομορφο αυτοκινητο ,επιλεγεις στησιμο που αρμοζει σε αυτο,,,πχ,εγω διαφωνω καθετα να το κανεις λουκ Μ3 και να σε παιρνανε σαν σταματημενο στον δρομο,,φτιαξε ομορφο λουκ με πραγματα που αρμοζουν στο οχημα σου
Καλοριζικο και αν χρειαστεις κατι εδω ειμαστε να βοηθησουμε thump

Christos 330
11-06-11, 21:49
Μια γευση με το πριν και το μετα . . .

Απο εμενα . . .

Σε 4πορτο αλλα και στο κουπε εκανα τα ιδια πλην το μοτερ . . .

Την μουρη την αλλαξα ολοκληρη και το εκανα facelift . . .

Δεν ειναι αναγκαιο να το κανεις . . .

Tsakirakos
11-06-11, 21:53
ηταν ωραιο εργαλειο ρε Χρησταρα...

Atsa linos
11-06-11, 22:06

Απο εμενα . . .

Εδω φιλε Βασιλη παει μακρυα το τρενο πας για αρκετα χρηματα κοστος περιπου σαν να γινεται Μ3 και αυτο γιατι τα φωτιστικα απο το face lift ειναι πολυ πιο ακριβα σε ολη την μεταλαξη

savvas bmwdakias
11-06-11, 22:17

Απο εμενα . . .

Ρε φιλε δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι το ιδιο αυτοκινητο...τρομερη αλλαγη!

dark knight
11-06-11, 22:18
το πισω diffusor σε μ-πακ προφυλακτηρα με διπλη αποληξη εξατμισηςhttps://www.insideperformance.de/onlineshop/product_info.php/products_id/111/language/en

savvas bmwdakias
11-06-11, 22:19

Η Μ6 ωραια ζαντα αλλα σε 17" δεν δειχνει και πολυ ωραια.Κατα την γνωμη μου παντα,

GEORGE BMW 316ci
11-06-11, 22:31

Απο εμενα . . .

ποσα εδωσες για να το κανεις τοσο γαματο?

GEORGE BMW 316ci
11-06-11, 22:41
Εγω μπορω να δωσω κοντα στα 3.500 ευρω

Vassilis ///M
11-06-11, 23:50
Με 3500¤ κάνεις ''παπάδες''...Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά...Έχεις κάτι..οτιδήποτε στο μυαλό σου ή μιλάμε εντελώς αόριστα...Μέχρι στιγμής η επιλογή της ζάντας παίρνει άριστα (την ίδια έχω κι εγώ σε 18'') να προσέχεις όμως γιατί θα σου ξεβάψουν με το καιρό απο τα πλυσήματα και απο τα χημικά που θα χρησιμοποιείς κατά το πλύσημο (αν είναι διαμανταρισμένες)...Για να έρθει να δέσει η ζάντα χρειάζεσαι και χαμήλωμα άρα πάμε σε ελατήρια τουλάχιστον 3-3,5 πόντους...Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με....

giannis_compact
12-06-11, 00:53

Τα πράγματα που θα κάνεις είναι απλά,όλα τα άλλα πάνω σε BMW είναι λείαν επειικώς ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ...Άν θες με ακούς...Εφόσον δίνεις τόσα λεφτά θα πάς σε μία αντιπροσωπεία ή σε κατάστημα με ανταλλακτικά BMW και θα παραγγείλεις όλο το σετ Μ πάκ!Θα σου έρθουν μπρός-πίσω προφυλακτήρες και πλα'ι'νά Μ πακ καθώς επίσης και προβολάκια ομίχλης,σίτες ακόμα και το τελευταίο βιδάκι που χρεάζεσαι!Θα βάλεις μια ωραία 4άδα ζάντες και ένα χαμήλωμα και θα είσαι άρχοντας μετά!Το Μ πάκ για κουπέ κόστιζε πέρυσι τέτοιον καιρό που ρώτησα για ένα φίλο 920 ευρώ+βαφή!Άν κάνεις οτιδήποτε άλλο απλά θα χαλάσεις το αμάξι σου!
Στη Γερμανία κοστίζει λιγότερο αλλά με τα έξοδα αποστολής φτάνει τα επίπεδα της ελληνικής τιμής!
https://cgi.ebay.de/Original-BMW-E46-Coupe-Coupe-Cabrio-M-Paket-M-Paket-/200587634517?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2eb3f46755
Αυτά από μένα...Ελπίζω να βοήθησα...

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 01:40
Εγω υπολογιζα Μ πάκ τα παντα ολα 1500ευρω και ζαντολαστιχα 17'' 1100ευρω-1200ευρω.πιστευω οτι ειμαι τσιμα τσιμα

giannis_compact
12-06-11, 01:48
Η ζάντα με χαλάει λίγο από Μ6!(Άποψή μου πάντα)Βρές καλύτερα μια τετράδα γνήσιες Μ πάκ! :)

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 01:52
Η ζάντα με χαλάει λίγο από Μ6!(Άποψή μου πάντα)Βρές καλύτερα μια τετράδα γνήσιες Μ πάκ! :)

Τι προτεινεις?φωτο

giannis_compact
12-06-11, 02:12
Πολύ καλή την ίδια έχει και ο Χρήστος (mormon) αλλά σε 19άρα!

stavr
12-06-11, 10:08

Φιλε Γιωργο.........με 3500 ευρω θα πηγαινα κατευθειαν σε αναβαθμιση-αλλαγη του μοτερ!!! Οπως προειπαν....ποιος ο λογος να ναι το αυτοκινητο Look-M3 κτλ και να σερνεται??? Κατα τη γνωμη μου προτειμω να ειναι μαμα απ εξω και να πηγαινει καλυτερα!!! Με συτα τα λεφτα μπορεις να ανεβασεις το αυτοκινητο σου "ουσιαστικα" και οχι οπτικα!!!
Προσωπικη μου αποψη παντα.......βεβαια περι ορεξεως ..........κολοκυθοπιτα!! thumb

Atsa linos
12-06-11, 12:20
με 3.500 χιλιαδες δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα σε μοτερ αντε μεχρι ενα 2200 170 HP και πως θα ξερει οτι ειναι αξιοπιστο??

Christos 330
12-06-11, 12:27
Ρε φιλε δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι το ιδιο αυτοκινητο...τρομερη αλλαγη!

Τωρα που το βλεπω ξαναβλεπω το ιδιο λεω και εγω !!!!

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 12:30
Ρε παιδες δεν θελω να πειραξω το μηχανολογικα το αυτοκινητο πρωτον για να μην γινει καμια πατατα και δευτερον γιατι δεν το τρελλενομαι για να περναω οσους βρισκω μπροστα μου ειναι 105HP αντε αν καπια στιγμη το ανεβασω να το παω περιπου 120HP-130 HP.

To αυτοκινητο το πηρα γιατι το γουσταρο και ας ειχε 5 αλογα

Christos 330
12-06-11, 12:32
Καλη η ζαντα αυτη αν και παραπερπατημενη εχει ακομα καλυτερες επιλογες . . .

Ειδη 3 χρονια ειναι που περπαταει στην αγορα και την εχουν βγαλει μεχρι και 16αρα . . .

Το coupe μου εν ωρα τελειωματος . . .

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 12:36

Ειδη 3 χρονια ειναι που περπαταει στην αγορα και την εχουν βγαλει μεχρι και 16αρα . . .

με βαζεται σε σκεψεις

Christos 330
12-06-11, 12:42
ποσα εδωσες για να το κανεις τοσο γαματο?

Μ pack γυρο στα 700 ευρω . . .

Αναρτησεις blistein h&r 700 με 800 ευρω περιπου . . .

Μια σειρα ζαντες (19αρες) απο τα 14 σετ που ειχα αλλαξει τοτε τιμη ξεκιναει

απο 900 ευρω μεχρι ωπου θες εσυ. . .

Εμπρος νυχια απο το club sport 100 ευρω . . .

Led φαναρια πισω 200-250 ευρω ευρω . . .

Εξατμηση sebring 500 ευρω . . .

Εμπρος μουρη ειχα χτυπημα και εβαλα μονο ενα φτερο(220 ευρω) διοτι ειχα

μεικτη ασφαλεια 2.400 ευρω συνολο . . .

Καθρεπτες ρεπλικα Μ3 με αναδιπλωση 300 ευρω(εσυ μπορεις να βρεις Μ3 γνησιους με 400 ευρω) . . .

Μετα εκανα μετατρωπη σε 330 κοντα στα 3 χιλιαρικα τοτε . . .

Αεροτομη επανω κατο 250 ευρω και οι δυο . . .

Μαυρες καρδεις κοντα στο 50ρικο αν θυμαμαι καλα . . .

Μπορεις να κανεις την προσθεση . . .

υ.γ μην κοιτας το καψιμο το δικο μου του τοτε . . .

Βαλε μ πακ αναρτηση και ζαντες 18αρες τα αλλα ποιο μετα . . .

Atsa linos
12-06-11, 12:45
Χρηστο ακριβα πληρωσες πολλα απο αυτα που αναγραφεις !!

Christos 330
12-06-11, 12:49
Χρηστο ακριβα πληρωσες πολλα απο αυτα που αναγραφεις !!

Βαλε κοντα 5 χρονια πισω ομως . . .

Και μερικα ειναι χοντρικα στο περιπου οι τιμες . . .

Atsa linos
12-06-11, 12:53
Χρηστο μολις μπηκα εγω στο καρ αλλαξανε ολα ,πουλουσαν εμπρος πισω προφυλακτηρες μ πακ 1000 ευρω!!!

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 12:53
Μ pack γυρο στα 700 ευρω . . .

Αναρτησεις blistein h&r 700 με 800 ευρω περιπου . . .

Μια σειρα ζαντες (19αρες) απο τα 14 σετ που ειχα αλλαξει τοτε τιμη ξεκιναει

απο 900 ευρω μεχρι ωπου θες εσυ. . .

Εμπρος νυχια απο το club sport 100 ευρω . . .

Led φαναρια πισω 200-250 ευρω ευρω . . .

Εξατμηση sebring 500 ευρω . . .

Εμπρος μουρη ειχα χτυπημα και εβαλα μονο ενα φτερο(220 ευρω) διοτι ειχα

μεικτη ασφαλεια 2.400 ευρω συνολο . . .

Καθρεπτες ρεπλικα Μ3 με αναδιπλωση 300 ευρω(εσυ μπορεις να βρεις Μ3 γνησιους με 400 ευρω) . . .

Μετα εκανα μετατρωπη σε 330 κοντα στα 3 χιλιαρικα τοτε . . .

Αεροτομη επανω κατο 250 ευρω και οι δυο . . .

Μαυρες καρδεις κοντα στο 50ρικο αν θυμαμαι καλα . . .

Μπορεις να κανεις την προσθεση . . .

υ.γ μην κοιτας το καψιμο το δικο μου του τοτε . . .

Βαλε μ πακ αναρτηση και ζαντες 18αρες τα αλλα ποιο μετα . . .

Αφου γουσταρες και τα ειχες καλα εκανες.εγω την 316 την πηρα πριν 2 μηνες εχω ακομα να βαλω πολλα

Christos 330
12-06-11, 13:24
Αφου γουσταρες και τα ειχες καλα εκανες.εγω την 316 την πηρα πριν 2 μηνες εχω ακομα να βαλω πολλα

Εννωειται δεν μετανιωσα για κατι . . .

Απλα μην τρελενεσαι . . .

Κανε αυτα που μπορεις και ολα ειναι αλυσιδα . . .

Τα χοντρα βεβαια ειναι οι προφυλακτηρες και οι ζαντες τα αλλα ειναι

πολυ χαλαρα σε θεμα χρηματων . . .

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 13:44
Μηχανολογικα εκτος απο την περιπτωση να του αλλαξω μοτερ(δεν θα το εκανα) πως μπορω να βαλω περισσοτερα αλογα στην φαρμα μου:shok::shok:

m-power_01
12-06-11, 14:03
Μηχανολογικα εκτος απο την περιπτωση να του αλλαξω μοτερ(δεν θα το εκανα) πως μπορω να βαλω περισσοτερα αλογα στην φαρμα μου:shok::shok:

ανοιγεις κουβεντα ....

Christos 330
12-06-11, 14:04

Aστο οπως εισαι . . .

Οτι και να κανεις αν δεν βαλεις μοτερ ειναι ματαιο . . .

Αλλα μην πας στα βαθεια !!!

Lambros46
12-06-11, 14:05
Χρηστο μολις μπηκα εγω στο καρ αλλαξανε ολα ,πουλουσαν εμπρος πισω προφυλακτηρες μ πακ 1000 ευρω!!!
Είσαι έμπορος στο καρ??αν ναι, ποιός είσαι να ρίξουμε καμιά ματιά!!!

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 14:09
Δεν νομιζω οτι για 20 αλογα χρειαζιμαι αλλαγη μοτερ.ετσι νομιζω τουλαχιστον:think::think::think::think: :think::think::think:

Christos 330
12-06-11, 14:10
Δεν νομιζω οτι για 20 αλογα χρειαζιμαι αλλαγη μοτερ.ετσι νομιζω τουλαχιστον

Σιγα μη σου φτασουν !!!!

GEORGE BMW 316ci
12-06-11, 14:11
θα προσπαθω να τα ταιζω καλα

SoNiC_77Gr
12-06-11, 15:19

Ξερουμε μηπως το offset της συγκεκριμενης σε 18αρα? Και για να ειμαι κ μεσα στο θεμα, ο φιλος προφανως του αρεσει να το χαιρεται οπτικα κ οχι να του τρωει τα λεφτα η βενζινα κ οτι αλλο συνεπαγεται στο θεμα "γκαζι". Πλεον κ εγω ετσι σκεφτομαι, ουτε κ εγω θελω γκαζι ουτε κ προκειται να παω να το στησω διπλα σε κανεναν για να ανοιξω. Απλα προφανως αφου δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παρουμε κατι πιο γρηγορο πλεον οπως εχουν γινει τα πραγματα τουλαχιστον ας το εχουμε στο "οφθαλμολουτρο" που λενε, γιατι οτι κ να κανεις 325, 330 η Μ δεν γινεται ποτε.. Φιλε προχωρα με την ιδεα σου απλα πριν αγορασεις οτιδηποτε ψαξε για οσο το δυνατον καλυτερες τιμες!

Γνωμη μου κ βεβαια παντα φιλικα! :original:

Atsa linos
13-06-11, 00:18
Είσαι έμπορος στο καρ??αν ναι, ποιός είσαι να ρίξουμε καμιά ματιά!!!Εμπορος της Γερμανιας ειμαι πολλα παιδια ξερουν μεσα εδω !!!thumb

GEORGE BMW 316ci
13-06-11, 19:09
Παλικαρια σας ευχαριστω γαι την ενημερωση να ειστε καλα:thanks::thanks::thnx:

zaharias
13-06-11, 23:20
Σου τα γραφω εδω, αντι να σου τα στειλω στο πμ..

Εγω τοτε ειχα αγορασει απο Παπαδοπουλο (Θεσσαλονικη) κομπλε καινουργιο Μ πακετο γυρω στα 1100 ευρω (χωρις το diffuser πισω γιατι ειχα παρει carbon) και πουλησα τον μπροστινο προφυλακτηρα και εβαλα εναν οπου αγορασα απο το Γερμανικο ebay, look M3 πλαστικο, αντιστοιχης ποιοτητας με το γνησιο και με αρκετα καλη εφαρμογη (γυρω στα 250 μου ειχε βγει τοτε αν θυμαμαι καλα)..
Η αεροτομη οροφης ηταν πολυ φθηνη (αντιγραφη schnitzer), δεν θυμαμαι τιμη τωρα και το προσθετο στο πορτ μπαγκαζ look csl 150 ευρω..
Σε ολα αυτα πρεπει να υπολογιζεις και το κοστος τοποθετησης+το βαψιμο..
Βλεπω οτι εχει πολυ καλες τιμες ο Ζεφκας..
Γενικα θελει ψαξιμο και υπομονη.. Μπορεις με μεταχειρισμενα πραγματα να φτιαξεις κατι ωραιο αλλα να περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να τα μαζεψεις ολα..