Επιστροφή στο Forum : θανατηφόρο τροχαίο
https://evianews.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=168%3A%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B F-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C E%B1
ξάδελφος του πατέρα μου...
δίπλωσε η νταλίκα και τον έστειλε στον άλλο κόσμο...
dark knight
10-06-11, 15:48
φιλε μου τα συλληπητηρια μου
ω ρε φιλε τα συλλυπητιρια μου
Κριμα!!!Συλληπητηρια!!!!!Να ειστε καλα εσεις να τον θυμαστε!!!!
αυτό που αντιλαμβάνομαι τελικά είναι ότι πρέπει να έχεις και τύχη στη ζωή...δε φτάνει μόνο να προσέχεις..
Συλλυπητηρια φιλε μου.
Δυστυχως η κακια στιγμη παραμονευει,κατι να μπορουσε εστω και 10 δευτερολεπτα να καθυστερουσε τον ανθρωπο,.....και δεν θα ειχε γινει τιποτα!!!!!.......ομως συνομοτει πολλες φορες το συμπαν:thumbsdown: και γινονται τετοια τραγικα γεγονοτα.....
Απο την φωτο φαινεται οτι ο οδηγος δεν θα μπορουσε να εχει καμμια τυχη,....... υπηρχαν και συνεπιβατες?...ελπιζω πως οχι αφου δεν εχεις αναφερει κατι τετοιο.
Κουραγιο ευχομαι στην οικογενεια να ξεπερασει αυτη την απωλεια.
αυτό που αντιλαμβάνομαι τελικά είναι ότι πρέπει να έχεις και τύχη στη ζωή...δε φτάνει μόνο να προσέχεις..
αυτό ξαναπές το φίλε μου...
θερμά συλλυπητήρια για τον θείο σου.
Κρίμα ρε γαμώτο. Καλό κουράγιο φίλε μου και καλή δύναμη.
'Ο,τι και να πούμε είναι λίγο.
Stefanos_Cool
10-06-11, 16:34
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
DionisisM5
10-06-11, 16:35
Κρίμα ρε φιλε μου τα συλληπητηρια μου.
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Πως εγινε ετσι το αμαξι.. ελπιζω τουλαχιστον να πεθανε αμεσως και να μην καταλαβε ποσο φρικτο ηταν το τροχαιο..
Τα θεμα μου συλλυπητηρια stefm5.
Οπως ειπε και ο Αρης.. πολλες φορες μερικα δευτερολεπτα κανουν τη διαφορα. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.
Συλλυπητήρια κι από μένα για τον άτυχο. Κουράγιο στους δικολυς του ανθρώπους.
καλό κουράγιο! Συλληπητήρια .
συλλυπητηρια φιλε...
:(
κουραγιο και υπομονη στην υπολοιπη οικογενεια του.
τυχη χρειαζεται οντως...
Tα συλληπητηρια και απο εμενα,αποψη μου βεβαια ειναι οτι εαν καποιος ειναι προγραμματισμενο να φυγει καποια χρονικη στιγμη τοτε θα φυγει οσο και αν εμεις οι υπολοιποι δεν το θελουμε,δεν ειναι θεμα δευτερολεπτων.Ο Colin McRae δεν εφυγε ποτε οδηγωντας στο οριο και εφυγε απο ενα ελικοπτερο.Ο Κουλθαρντ επεσε με αεροπλανο και σωθηκε.Γινεται οτι αποφασισει ο Θεος και ολοι αυτοι που φευγουν ειναι σιγουρα πιο ευτυχισμενοι απο αυτους που μενουν πισω.
Tsakirakos
10-06-11, 19:48
συλλυπητηρια...ο,τι και να λεμε δεν αλλαζει κατι...
nikos-Mpacket
10-06-11, 20:47
Στεφανε συλλυπητηρια,ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του ανθρωπου.
Πριν απο καμμια ωρα με πηρε τηλεφωνο ο κολλητος μου ο οποιος παντρευεται στις 25 του μηνα και μου ειπε πως πεθανε ενας θειος της μελουσας συζηγου του,μετα απο λιγο ειδα αυτο το θεμα κα ανοιγωντας το link καταλαβα οτι ειναι το ιδιο ατυχημα.Τον πηρα τηλεφωνο και το επιβεβαιωσα.
Κριμα για τον ανθρωπο,57 ετων και την Mercedes την ειχε σχεδον ενα χρονο απ'οτι εμαθα,διπλωσε η νταλικα και εσκασε στην πλευρα του οδηγου,ετσι οπως ειναι το αμαξι μονο με θαυμα μπορουσε να σωθει.
maria division
10-06-11, 21:12
Συλληπητήρια και καλό παράδεισο...
Τι τραγικό γεγονός!!!!! Θερμά συλλυπητήρια και ειλικρινά απορώ πως βρήκες το κουράγιο να γράψεις κάτι τέτοιο εδώ....
Η οικογένειά σου σίγουρα χρειάζεται υποστήριξη για να μπορέσουν να συνέλθουν και σιγά σιγά να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Ελπίζω να διεξαχθεί η απαραίτητη έρευνα ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν λάθος του οδηγού της νταλίκας ή έφταιξε κάτι άλλο όπως ......ελαττωματικά λάστιχα / φρένα ή κάτι άλλο.
katsaraios
10-06-11, 22:43
συλληπητηρια φιλε κριμα ρε παιδια να φευγει ετσι ακαριαια ενας ανθρωπος τραγικο.....
Τι τραγικό γεγονός!!!!! Θερμά συλλυπητήρια και ειλικρινά απορώ πως βρήκες το κουράγιο να γράψεις κάτι τέτοιο εδώ....
Η οικογένειά σου σίγουρα χρειάζεται υποστήριξη για να μπορέσουν να συνέλθουν και σιγά σιγά να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Ελπίζω να διεξαχθεί η απαραίτητη έρευνα ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν λάθος του οδηγού της νταλίκας ή έφταιξε κάτι άλλο όπως ......ελαττωματικά λάστιχα / φρένα ή κάτι άλλο.
Off-topic αλλα σε πολλα φορτηγα τα λαστιχα ειναι απαραδεκτα.. λογω κοστους :thumbsdown: