Επιστροφή στο Forum : BMW BIG BRAKES
Γεια χαρα!!!!σκευτομαι για "ΦΡΕΝΑΚΙΑ"..Κατι πρεπει να κανω και για το αμαξακι μου,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ..νομιζω οτι μονο αυτο μου εμεινε.....εχω βρει κατι δαγκανες αλλα ΚΟΛΛΗΣΑ στους δισκους.θελω 385 ή 390 διαμετρο...ξερω οτι ειναι ακριβει,αλλα εχει κανεισ τπτ στο μυαλο του??μεταχειρα η οτιδηποτε αλλο??ευχαριστω:thanks::thanks::thank s:
ακομα εχω και δυο ζευγαρια φρενα για πουλημα αν ενδιαφερετε καποιος (δαγκανες-δισκου-τακακια) απο bmw e46 330..αν δεν κανω λαθος η διαμετρο ειναι 312mm
Γεια χαρα!!!!σκευτομαι για "ΦΡΕΝΑΚΙΑ"..Κατι πρεπει να κανω και για το αμαξακι μου,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ..νομιζω οτι μονο αυτο μου εμεινε.....εχω βρει κατι δαγκανες αλλα ΚΟΛΛΗΣΑ στους δισκους.θελω 385 ή 390 διαμετρο...ξερω οτι ειναι ακριβει,αλλα εχει κανεισ τπτ στο μυαλο του??μεταχειρα η οτιδηποτε αλλο??ευχαριστω:thanks::thanks::thank s:
Σε τι ζαντα θα βαλεις τετοιο δισκο? Ο 355 σε 18αρα χωραει τσιμα-τσιμα (λογω δαγκανας)..
να σε προειδοποιησω οτι τοσο μεγαλοι δισκοι σημαινει οτι η δαγκανα πρεπει να ειναι τεραστια,ωπερ σημαινει οτι κατα 99% θα χρειαστεις αποστατες στους τροχους γιατι δε θα μπαινουν.οχι σε διαμετρο,(υπολογισε ζαντα 19 και πανω για τετοιες διαστασεις)αλλα σε παχος.
εκτος αν προκειτε για 5ρι που νομιζω οτι εχει περισσοτερο περιθωριο.
σε 3ρι ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστεις αποστατες.
αν εισαι ενταξει με αυτο συνεχιζουμε.
σε τετοιοες διαστασεις μεταχειρισμενους δισκους δεν εχει παρει κατι το ματι μου στο car.
και να υπολογιζεις να δωσεις πανω απο 1000.θα ειναι σιγουρα διαιρουμενοι και πλευστοι με οτι αυτο σημαινει σε επιδοσεις,αλλα κυριως σε τσεπη.
.θελω 385 ή 390 διαμετρο...
Βαλε καλυτερα ενα αλεξιπτωτο :thumbsup:
το αμαξι μου ειναι ε46 και το εχω κανει ολο μετατροπη m3 με φτερα και ολα τα σχετικα,με 20 ζαντα
Βαλε καλυτερα ενα αλεξιπτωτο :thumbsup:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
το σκεφτηκα..αλλα λιγο ακριβοοο
20'' ειναι η ζαντα
Οκ χωρανε.
σου ξαναλεω...επειδη το εψαξα.
τρελαιομαι για τεραστια φρενα,αλλα η συγκεκριμενη διασταση δισκου που ζητας πιθανο να σου φερει προβληματα.
ακομα εχω και δυο ζευγαρια φρενα για πουλημα αν ενδιαφερετε καποιος (δαγκανες-δισκου-τακακια) απο bmw e46 330..αν δεν κανω λαθος η διαμετρο ειναι 312mm
Εχεις και βασεις? Τιμη?
με τα χαρακτηριστηκα που εδωσα τωρα???????βρηκα κατι δαγκανες απο το mercedes sl kai cl amg που ειναι αρκεταααααααα μεγαλες,,αλλα απο δισκο τι κανω?Ξερω και για τους αποστατες το κανω..
σου ξαναλεω...επειδη το εψαξα.
τρελαιομαι για τεραστια φρενα,αλλα η συγκεκριμενη διασταση δισκου που ζητας πιθανο να σου φερει προβληματα.
προβληματα σε τι???να τρεμει??
scorpios δες τα δικα μου
brembo εξαπιστονα με δισκο 365χ34
και τα πισω 4πιστονα 322χ20
scorpios δες τα δικα μου
πολυ ωραιααααα:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
απλος βρηκα σε καλη τιμη τισ δαγκανες και μου ειπανε με λιγη πατεντα μπαινουν,και ετσι τα πηρα..αλλαβιαστηκα και δεν ξερω τι να κανω τωρα με δισκους.γιατι αν βαλω και 360-365 τι περνει,παλι πολυ μικρα φαινοντε
scorpios δες τα δικα μου
ποσο το κοστος αν επιτρεπετε????
εμενα οι δισκοι μου ειναι απο Α8!
εγω τα περασα στο καλιβιδη!
αυτος μου βρηκε δισκους, εκανε τις βασεις,
καινουργια σωληνακια τα παντα!
περνα μια βολτα και κανε μια ερωτηση!
και εγω 330 εξαταχυτο εχω αλλα ολο λουκ Μ3!
εχω αλαξει τα παντα!
εχω αλαξει τα παντα!
ετσι το πηρες το αμαξι?η εσυ το εκανες?γιατι ενα ιδιο ειχε ενας φιλος που εχει υλικα οικοδομων ο (αρης) στροφη φιλυρου
400 τα εξαπιστονα
200 τα τετραπιστονα
350 οι δισκοι
100 τα σωληνακια
400 οι βασεις για τις δαγκανες!
ολα μαζι 1500 ευρω!!
το αμαξι το πηρα 316 m-pack
και το εκανα ολο μονος μου!
το εχω δει το ασημι λες με τις μ5 τις ζαντες!
δε ξερω αν ο mormon εβαλε αποστατες.
λοιπον..παμε τωρα.
οι δαγκανες ειναι απο mercedes.
ξερω ποιοες ειναι.θα χρειαστεις σιγουρα αποστατες.
ποιο ειναι το κακο..
θα ταλαιπωρησεις πολυ την αναρτηση του αυτοκινητου,σχεδον σιγουρα θα σου τρεμει το τιμονι γιατι το 99% των μαστοριων δενε χουν ιδεα για το τι κανουν.
σου τονιζω ομως οτι το γουσταρω τρελα το project.
δοκιμασε να βρεις δισκο απο καποιο Χ(5 ,6) που ειναι τεραστιοι,και πειραματιστειτε με το μαστορα για τις βασεις της δαγκανας.εκει θα παιχτει το παιχνιδι δεδομενου στο ξαναλεω οτι θα βαλεις αποστατες.
οχι δεν φοραω αποστατες ουτε μπροστα ουτε πισω!
επισης το τιμονι μου ειναι σταθεροτατο και δεν υπαρχει ιχνος
απο τρεμουλο!
scorpios αν θελεις θα σου στειλω το τηλ να μιλησουμε!
λογικο αφου δεν εχεις αποστατες.
επισης αφου εβαλες και πισω μεγαλυτερα εχεις ισορροπησει το ζυγισμα του φρεναρισματος ,πραγμα που πρεπει να κανει και ο scoripios καθ οτι η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη.
ΔημήτρηςΜ3
02-06-11, 13:59
εχω για πουλημα
8πιστονα με δισκους εμπρος 360χ35 απο mercede AMG
και 4 πιστνα για πισω με δισκο με 330χ 25
αν ενδιαφερεσε τα δινω μαζι 2000χιλ
εχω για πουλημα
8πιστονα με δισκους εμπρος 360χ35 απο mercede AMG
και 4 πιστνα για πισω με δισκο με 330χ 25
αν ενδιαφερεσε τα δινω μαζι 2000χιλ
Αν καταφέρω κάποια στιγμή να βάλω τέτοια φρένα στο 5άρι μου θα το βλέπω και θα μου ανεβαίνει η libido......:thumbsup::thumbsup:
dark knight
02-06-11, 15:25
εχω αλαξει τα παντα!
μηπως εννοεις R8?
μηπως εννοεις R8?
Τους θυμάμαι αυτούς τους 365x34. Είναι δίσκοι για Α8 κατασκευής BOSCH. Πέφτει πολύ πατέντα μ' αυτούς στην αγορά, κάποιοι τους έκαναν διαιρούμενους και τους έβαζαν ακόμη και στα πρώτα S3/TT (καρέ 5x100). Ταιριάζουν άψογα με δαγκάνα Brembo, το μόνο τους μειονέκτημα είναι το βάρος.
dark knight
02-06-11, 16:55
σε bmw ε46,μπαινουν ?
Με πατέντα. Δύο είναι τα θέματα:
1. Το καρέ των Audi είναι 5x112 ενώ των BMW 5x120
2. Δεν ξέρεις αν θα σου κάτσει το offset.
Είμαι πάντως της γνώμης η όποια αναβάθμιση σε φρένα να αφορά είτε φρένα από ταχύτερη έκδοση του ίδιου μοντέλου, είτε ολοκληρωμένο επώνυμο κιτ.
γνωρίζω κάποιον που θα σου βρεί σίγουρα λύση σε οτιδήποτε κόλλημα έχεις στο θέμα φρένα,εάν είσαι αθήνα πές μου να σου στείλω το τηλ του να τα πείτε