Επιστροφή στο Forum : ''Csl'' Τrunk lip for Cabrio!!!!!!
Vassilis ///M
31-05-11, 09:30
Απλά τέλειο...Το ανακάλυψα χθές καθώς έψαχνα στο ebay.de.Δίνει μια ιδιαίτερη εικόνα σε ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο...Δεν ξέρω αν προυπήρχε αλλα λέει για καινούρια σχεδίαση...Το θέλω οπωσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει κάποιος εδώ μέσα επειδή δεν έχω λογαριασμό στο ebay και δυσκολεύομαι λίγο με την όλη διαδικασία...Αν κάποιος είναι πρόθυμος να με βοηθήσει(θα το ήθελα πολυ) μπορούμε να μιλήσουμε στο κινήτο ή ας μου στείλει πμ.Θα χρεωθώ και τα μεταφορικά μέχρι Γιάννενα δεν έχω πρόβλημα με αντικαταβολή...Ευχαριστώ.
https://cgi.ebay.de/BMW-E46-Cabriolet-M3-Cabriolet-CSL-Ducktail-Spoiler-/280271516536?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA% 252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D 6%26pmod%3D280259506582%26ps%3D63%26clkid%3D299745 432068694269
m-power_01
31-05-11, 09:46
εχεις πμ
προσεξε οτι ΔΕΝ ειναι ολοκληρο πορτ μπαγκαζ αλλα ενα ''φρυδι'' που προστιθεται στο υπαρχον δικο σου πορτ μπαγκαζ!
απο πισω θα φαινεται τελειο (εαν κ εφοσον εχει τελεια εφαρμογη)
απο πανω θα φαινεται ομως προσθετο κομματι - πατεντα!
ψαξε στο ρεπιουτεισον του αν εχουν μεινει ευχαριστημενοι οι αγοραστες απο την εφαρμογη του υλικου...
τα παντα ειναι θεμα προσωπικων επιλογων βεβαια...αν αρεσει σε σενα στους αλλους περρισευει!
καλη αποφαση!
m-power_01
31-05-11, 12:05
υπήρχε καμπριο csl?
Μονο ελληνικο.
Μονο ελληνικο.
:th_Laie_67-1:
m-power_01
31-05-11, 12:41
:th_Laie_67-1:
Γιατι γελας ρε? Σοβαρα το λεω... εχει γινει μετατροπη εδω στην Ελλαδα
Γιατι γελας ρε? Σοβαρα το λεω... εχει γινει μετατροπη εδω στην Ελλαδα
ναι βρε, το καταλαβα, μετατροπη.
γελαω, και καλα οτι κυκλοφορησε μονο στην Ελλαδα καμπριο csl
:original::original::original:
Vassilis ///M
31-05-11, 12:57
Το θέμα μετατροπής δεν έχει σύνορα(Ελλάδα,Γερμανία,Αμε ική),ούτε αν είναι εξωτερική ή εσωτερική στο αυτοκίνητο...Είναι θέμα γούστου,είναι έκφραση του καθενός είναι τρόπος ζωής για μερικούς...
Γενικότερα είναι θέμα προσωπικών επιλογών,αν αρέσει στον καθένα απο μας στους άλλους περισεύει!!!!!!
Είμαστε εδώ για να επιβραβεύουμε και να στηρίζουμε(βοηθάμε) στις επιλογές του καθενός και ΟΧΙ για να γιουχάρουμε...
Βασιλη προς Θεου, εγω δεν κοροϊδευω την αεροτομη.
Ισα ισα, μια χαρα ειναι. Και ενας φανοποιος θα μπορουσε νομιζω να τη "σβησει" κιολας να φαινεται ενα με το μπαγκαζ.
Εγω κανω πλακα με την ιδεα οτι θα κυκλοφορουσε καμπριο εκδοση csl μονο για την ελληνικη αγορα.
:original:
Eνταξει cabrio csl δεν υφισταται επειδη καποιος εβαλε στο cabrio πραγματα απο csl η σηματακι Csl.Να μην παραθεσω λινκ απο αγγελεια που το αμαξι ειναι προς πωληση..
Eνταξει cabrio csl δεν υφισταται επειδη καποιος εβαλε στο cabrio πραγματα απο csl η σηματακι Csl.Να μην παραθεσω λινκ απο αγγελεια που το αμαξι ειναι προς πωληση..
Να μην παραθέσεις!!!
Αν θυμάμαι καλά το είχαμε αναλύσει αρκετά το θέμα !! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Βασίλη αν το γουστάρεις να το βάλεις :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Vassilis ///M
10-07-11, 11:47
Επιτέλους μόλις ήρθε στα χέρια μου,άριστα συσκευασμένο,τέλεια εφαρμογή,άψογη εμφάνιση...Χρόνος αναμονής τουλάχιστον 4 μέρες...Η επικοινωνία με τον πωλητή ήταν άριστη...Κατατοπιστικός,πολ ύ εξυπηρετικός και σε θέση να λύση τυχόν απορία που δημιουργηθεί...Βασικά βγήκα διπλά ''κερδισμένος'' έφτιαξα λογαριασμό E-BAY ;) αγόρασα και το πρώτο μου προιόν...Ζήτησα απο τον πωλητή λόγο του φόρουμ,σε ότι εμπόρευμα διαθέτει ο ίδιος να έχουμε εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές μια μικρή ειδική μεταχείριση σε θέμα τιμής και χρόνο αναμονής,οπότε όποιος ενδιαφέται να προβέι σε αγορά κάποιου απο τα πράγματα που διαθέτει προς πώληση (αεροτομές κυρίως) αρκεί να διευκρινήσει ότι είναι απο το φόρουμ.(δεν ξέρω αν έπραξα καλά εσείς θα το κρίνεται).
Τώρα φωτό θα δημοσιευθούν σύντομα για να δείτε ολοκληρωμένα πλέον το look του αυτοκινήτου.Προς το παρών πάει για αστάρωμα και βάψημο.Ούτε καν χρειάζεται να το ειδική κατεργασία,κάθεται κουτί.
Special thanks στον m-power_01 για την προσφορά βοηθείας στην αγορά του spoiler,προσφέρθηκε να βοηθήσει για την παραγγελία (λόγο του ότι δεν είχα λογαριασμό) και πραγματικά χίλια ευχαριστώ για την πράξη αυτή.
Christos 330
10-07-11, 11:52
Τα ξαναειπαμε μαζι . . .
Οταν ειδα κομενο το csl για να μπουν τα πραγμτα στο cabrio κοντεψα να παθω
εγγεφαλικο . . .
Εγω παντως θα το βαζα το καπο στο cabrio τα γουστα ειναι αντικειμενικα σε
ολους . . .
Αυτο το φρυδι το φοραει το 36αρι του αδερφου μου το ειχε βαλει ο
προηγουμενος ιδιοκτητης του και ειναι πολυ ωραιο . . .
Stunt Mike
10-07-11, 13:17
Κουκλα θα γινει με αυτο το φρυδι απο CSL φιλε!!Το'χα δει και σε Ε36 και πραγματικα μ'εβαλε σε σκεψεις παρολο που γενικα δεν μ'αρεσουν οι αεροτομες....
m-power_01
10-07-11, 19:52
Special thanks στον m-power_01 για την προσφορά βοηθείας στην αγορά του spoiler,προσφέρθηκε να βοηθήσει για την παραγγελία (λόγο του ότι δεν είχα λογαριασμό) και πραγματικά χίλια ευχαριστώ για την πράξη αυτή.
Βασίλη δεν κάνει τίποτα! Καλορίζικο και περιμένουμε φωτό
Vassilis ///M
18-08-11, 22:14
Ιδού το αποτέλεσμα
Mεγειά!:original:
Αυτό πάντως υπάρχει εδώ και πολύ καιρό (κάτι χρονάκια). Το έχει βάλει και ένα άλλο μέλος του forum ο zaharias (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=94)... ;)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/dto_garage/users/94/1635.jpg
SoNiC_77Gr
18-08-11, 23:43
Mεγειά!:original:
Αυτό πάντως υπάρχει εδώ και πολύ καιρό (κάτι χρονάκια). Το έχει βάλει και ένα άλλο μέλος του forum ο zaharias (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=94)... ;)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/dto_garage/users/94/1635.jpg
To συγκεκριμενο στην φωτο ειναι για Coupe (τετοιο θελω να παραγγειλω κ εγω!), εχει μικροδιαφορες με την εκδοση για το Cabrio..
*Με γεια φιλε! Τελειο, μια χαρα φαινεται!
Vassilis ///M
19-08-11, 08:19
To συγκεκριμενο στην φωτο ειναι για Coupe (τετοιο θελω να παραγγειλω κ εγω!), εχει μικροδιαφορες με την εκδοση για το Cabrio..
*Με γεια φιλε! Τελειο, μια χαρα φαινεται!
Ζήτησα απο τον πωλητή λόγο του φόρουμ,σε ότι εμπόρευμα διαθέτει ο ίδιος να έχουμε εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές μια μικρή ειδική μεταχείριση σε θέμα τιμής και χρόνο αναμονής,οπότε όποιος ενδιαφέται να προβέι σε αγορά κάποιου απο τα πράγματα που διαθέτει προς πώληση (αεροτομές κυρίως) αρκεί να διευκρινήσει ότι είναι απο το φόρουμ.(δεν ξέρω αν έπραξα καλά εσείς θα το κρίνεται)....Οι διαφορές είναι στο κενό που υπάρχει για το τρίτο stop και στον φωτισμό της πινακίδας...
SoNiC_77Gr
19-08-11, 20:49
Μια χαρα, καλα εκανες. Σκεφτομαι να κανω μια παραγγελεια συντομα..