PDA

Επιστροφή στο Forum : κλοπή Ζ4

stefm5
28-05-11, 14:08
εχθές το μεσημέρι έκανε φτερά καινούριο Ζ4 από υπόγειο γκαράζ διαμερισμάτων στην παλλήνη, όπου παρκάρω κι εγώ
είχε χαλάσει(;) η γκαραζόπορτα και την επισκεύαζαν τεχνικοί...μεσημέρι...μπήκαν κύριοι, το πήραν κι έφυγαν...
παίδες φτιάξτε κρυφούς διακόπτες της ανάφλεξης γιατί δεν τους σταματάει τίποτα πια :thumbsdown:

DionisisM5
28-05-11, 14:12
Τη γινεται καθε μερα και απο μια κλοπη....

Z4 DCT
28-05-11, 14:18
Δηλαδη για να καταλαβω, ηταν εκει οι μαστορες με ανοιχτη την γκαραζοπορτα και μπικαν οι τυποι και πηραν το αμαξι?

kwstakhs_Z4
28-05-11, 14:26
ω ρε φιλε τι λες τωρα? πω ρε τι γινετε? οπως ειπε και ο φιλος νιονιοςε60 καθε μερα κατι καινουριο ακουμε.......

εχει παραγινει το κακο........

αλλα οντως...? ηταν εκει εφτιαχναν την πορτα και μπηκαν οι αλλοι ετσι???

Jimmakos
28-05-11, 14:27
εχθές το μεσημέρι έκανε φτερά καινούριο Ζ4 από υπόγειο γκαράζ διαμερισμάτων στην παλλήνη, όπου παρκάρω κι εγώ
είχε χαλάσει(;) η γκαραζόπορτα και την επισκεύαζαν τεχνικοί...μεσημέρι...μπήκαν κύριοι, το πήραν κι έφυγαν...
παίδες φτιάξτε κρυφούς διακόπτες της ανάφλεξης γιατί δεν τους σταματάει τίποτα πια :thumbsdown:

Εγώ σε αυτό θα μείνω..... Μην κάθεστε δεν τους σταματάει ούτε immobilizer, ούτε συναγερμοί ούτε τίποτα!

stefm5
28-05-11, 14:37
ναι ακριβώς έτσι...
οι μάστορες έφτιαχναν την γκαραζόπορτα κι οι κλέφτες έκαναν τη δουλειά τους..φυσικά τους είδαν να φεύγουν με το αυτοκίνητο αλλά δε μπορούσαν να ξέρουν

Z4 DCT
28-05-11, 14:39
οκ....εχουμε ξεφυγει εντελος!!!!!!:shok::shok::shok:

Konstantinos E60
28-05-11, 15:05
Κύριοι δλδ σαν να ήταν δικό τους !! Για να μην καταλάβουν και οι τεχνίτες οτι γίνεται
κλοπή πόσο "επαγγελματίες" είναι????

nikos ///M
28-05-11, 16:41
τι εγινε ρε παιδια ?
επιδιμια εχει πεσει?

Nino
28-05-11, 16:47

θα πρεπει να βρεθει ενα εξυπνο σημειο τοποθετησης του διακοπτη...
μεχρι τοτε,"τσιμπας" μια απο τις "κρισιμες" ασφαλειες (απο ασφαλειοθηκη) και τελος.

fanisk
28-05-11, 17:12
θα πρεπει να βρεθει ενα εξυπνο σημειο τοποθετησης του διακοπτη...
μεχρι τοτε,"τσιμπας" μια απο τις "κρισιμες" ασφαλειες (απο ασφαλειοθηκη) και τελος.

Οι "επαγγελματιες" μαλλον θα εχουν μια ντουζινα απο τη καθεμια..

Nino
28-05-11, 17:22
Οι "επαγγελματιες" μαλλον θα εχουν μια ντουζινα απο τη καθεμια..

Ποτε δεν ξερεις...
Το γιατι και απο ποιους γινονται οι κλοπες ειναι ενα θεμα που σηκωνει πολυ συζητηση...
Με την απαξιωση των τιμων αλλα συγχρονως τις πανακριβες τιμες ανταλακτικων-εργασιας επισκευης πολλες κλοπες δεν ειναι τοσο "επαγγελματικες" αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Τελος οσο περισσοτερο αναγκασεις τον αλλο να καθυστερησει τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τη γλυτωσεις (με την ασφαλεια) και μιλαω για οταν αφηνεις καπου το αμαξι που ειναι "περιεργα".

stef
28-05-11, 18:59
Εγώ σε αυτό θα μείνω..... Μην κάθεστε δεν τους σταματάει ούτε immobilizer, ούτε συναγερμοί ούτε τίποτα!

Πώς , πού βάζουμε αυτούς τους κρυφούς διακόπτες????????????:shok::shok::shok:

Jimmakos
28-05-11, 19:01
Πώς , πού βάζουμε αυτούς τους κρυφούς διακόπτες????????????:shok::shok::shok:

Απλό πράγμα αλλά δεν θα το γράψω εδω πέρα για ευνόητους λόγους.... :original:

Όποιος θέλει να μιλήσουμε με ΠΜ γιατί περι αντικλεπτικών θεωρώ πως δεν τα λέμε δημόσια

stef
28-05-11, 19:20
Στείλε μου PM Δημητράκη!

Jimmakos
28-05-11, 19:22
Στείλε μου PM Δημητράκη!

οκ.....!

giannis_compact
28-05-11, 19:27
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως!!

Jimmakos
28-05-11, 19:28
και ποιός μου λέει εμένα οτι οι μάστορες δεν ήταν στο κόλπο.... Δηλαδή ξεκλείδωτο ήταν το αμάξι? πως το άνοιξαν? ποσο γρήγορα το έβαλαν μπροστά και και και.....?

stefm5
28-05-11, 20:03
και ποιός μου λέει εμένα οτι οι μάστορες δεν ήταν στο κόλπο.... Δηλαδή ξεκλείδωτο ήταν το αμάξι? πως το άνοιξαν? ποσο γρήγορα το έβαλαν μπροστά και και και.....?

αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας πλέον...

το αμάξι δεν ήταν ξεκλείδωτο
σίγουρα είχαν περισσό θράσος

z3 2.2
28-05-11, 20:08

Δημητρακη τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
ειναι οι τυποι σε ενα αυτοκινητο με ενα λαπτοπ.
ειναι εντος εμβελιας σηματος κλειδιου.
ξεκλειδωνουν το αυτοκινητο με το λαπτοπ.
μπαινουν μεσα και με μια ρεπλικα κλειδιου που καταληγει με ενα καλωδιο στο λαπτοπ "σπανε" το ιμμο.
μπορει ολη αυτην τη διαδικασια να την κανουν πιο γρηγορα απο εσενα που θα μπεις στο αυτοκινητο σου να βαλεις μπρος και να φυγεις!

Vasilis
28-05-11, 21:09
κριμα ρε παιδια...

τι να πω?

ειλικρινα εχω εχω παψει να κουβαλαω κ τσαντακι...το ιδιο αποθαρρυνω κ φιλους κ γνωστους!

δυστυχως θα ''αγριεψουν'' πολυ τα πραγματα!

ουτε μερα μεσημερι πλεον τους σταματαει ουτε τιποτα...

σκεφτειται να πηγαινε καποιος να τους σταματησει...!!!!

δημητρακη...στειλε πμ...καιγομαστε...!

giannis_compact
28-05-11, 21:13
Αυτό με το λάπτοπ το έχω ακούσει και εγώ απλά έχω ακούσει ότι ταυτόχτονα ανοίγουν και όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου αν ξεκλειδώσει από λάπτοπ!Ισχύει κάτι τέτοιο?
Και πώς δηλαδή το ανοίγουν με το λάπτοπ?
Τί προγραμμα έχουν?

Jimmakos
28-05-11, 21:24
Κοίτα που έχει φτάσει η τεχνολογία.... Και δεν το λέω ειρωνικά...

Αλλα μου την δίνει να έχεις τόσα αντικλεπτικά συστήματα και να στα "σπάνε" με το καλημέρα σας!

Υ.γ. Βασίλη σου έστειλα!

steliose36
28-05-11, 21:38
δημητρηη δεν στελνεις και σε μενα ενα γιατι απο βδομαδα ηταν στα πλανα να βαλω!!μια παραπανο ιδεα ειναι πααντα καλοδεχουμενη καθως δεν ειχα σκεφτει τι και πως!!!

Jimmakos
28-05-11, 21:54
Φυσικά φίλε μου.......

fanisk
28-05-11, 22:56
Φυσικά φίλε μου.......

Καντα 2 ! (σαν παραγγελια σε ουζερι ακουστηκε αυτο :th_Laie_67-1: )

M3 GT ATHENS
28-05-11, 23:13
Εχθές τα σπίτια...σήμερα τα αυτοκίνητα...αύριο τα μέλη της οικογένειας...μήπως το βλέπεται εσείς να σταματάει κάπου??????

Τό μόνο πράγμα που τους σταματάει........ΟΛΟΥΣ.........εί αι τα κατάλληλα όπλα !!!!!!!!!!!!!

Προτιμήστε τα αθόρυβα........όπως έρχονται έτσι και θα φύγουν στο σκοτάδι!!!!!!!!!!!!

Ακόμη καλύτερα στήστε τους και καμμιά παγίδα !!!

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ !!!!!!!!!

Jimmakos
28-05-11, 23:25
Καντα 2 ! (σαν παραγγελια σε ουζερι ακουστηκε αυτο :th_Laie_67-1: )

Ιέφτασεεεεεεεε :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

katsaraios
29-05-11, 00:23
:whistle::whistle: