PDA

Επιστροφή στο Forum : Έμποροι λαμόγια!

stef
13-05-11, 20:35
Η ιστορία έχει ώς εξής...
Έχοντας πάει την Τετάρτη το πρωί ένα smart για να το τσεκάρω σε γνωστό συνεργείο αυτοκινήτων, περιμένοντας στην αναμονή καθόμουν και παρατηρούσα τους ιδιοκτήτες που μπαινόβγαιναν και αφήναν αυτοκίνητα για service...
Ξαφνικά να σου και ο έμποροοοος.....
Μερτσεντέ Τσι Ελ Κει 200 Κομπρεσέρ...
Ο έμπορος ντύσιμο δεκαετίας 70 (παντελόνι καμπάνα, πουκάμισο με μεγάλο γιακά, πουλοβεράκι στενό, "λουστρίνι" παπούτσι, χαίτη με μαλλί "μιζαμπλί" και χρυσή καδένα)
Παρκάρει κλείνοντας την είσοδο του συνεργείου..
-Συγγνώμη κύριε μην κλείνετε την είσοδο εδώ βάζουμε και βγάζουμε αυτοκίνητα
-"Νταξ κάνε δουλεία σου μισό λεπτάκι θα κάνω" λέει το ανθρωπόμορφο τερατάκι
Κοιτάει αριστερά δεξιά,βρίσκει τον υπεύθυνο του λέει ότι έχει ένα Tσι Ελ Κέι και θέλει να κατεβάσει χλμ.

-Δεν είναι τίποτα λέει το αμάξι είναι καινούριο του 2006 με 185.000 χλμ έλα να ρίξουμε τα χλμ στα 90.000!!!!! :th_Laie_67-1:
-Μα δεν κάνουμε τέτοια πράγματα κύριε μου είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
Τσακ βγάζει μια κατοσταρικού δεν τα δέχεται ο άνθρωπος.
Κοιτάει την άδεια, βλέπει πλαίσιο, αυτό του λέει είναι του 2003.
-Ναι ξέχασα να σου πώ του 2003 είναι αλλά ήρθε Ελλάδα το 2006, άρα του 2006 είναι....
-Μα το πλαίσιο δείχνει 2003..
-Ε δεν πειράζει άσε τι δείχνει, θα το κάνουμε 90.000 χλμ?
Εκεί αυτός τον χαβά του, τελικά δεν νομίζω να το κατέβασε στο εξουσιοδοτημένο.
Το αυτοκίνητο το βρήκα στο car.gr.
Eαν μου δώσετε το ΟΚ, το δημοσιεύω ...

Στην διάθεσή σας,

Stef

Jimmakos
13-05-11, 21:13
Δώστον μπας και την γλυτώσει κανένας απο εμάς.........

:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

paganis
13-05-11, 21:14
εχοντας δουλεψει σε εισαγωγεα εμπορο και συνεργαστει με διαφορους αλλους, σε αυτον τον κλαδο..θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ακριβως το αντιθετο! ηταν το πρωτο πραμα..με το που κατεβαινε απο την νταλικα....βουρ στον κοντερτζη! αν πραγματικα υπαρχει ενας εμπορος που δεν κατεβαζει χλμ...(εκτος εκεινων που εχουν ελαχιστα χλμ)...θα ειναι η εξαιρεση...στα 2 χρονια που δουλεψα στον χωρο αυτο και με αρκετους μαντραδες που συνεργαστηκα....δεν γνωρισα κανεναν!

aristent
13-05-11, 21:19
Kαλα τωρα,δεν ειναι και πρωτοφανες οτι "κατεβαινουν" κατα χιλιαδες τα χιλ.σχεδον σε ολα τα μεταχειρισμενα,.... ακομη και ιδιωτες εχω ακουσει οτι το κανουν.....οι αγγελιες περι "επισκευης κοντερ" αυτη την εργασια κυριως αφορουν....

Τωρα οσο για την επωνυμια του προαναφερομενου εμπορου, δεν νομιζω οτι βοηθαει το φορουμ η γνωστοποιηση,υποθετω οτι η δυσφημηση μπορει και να φερει νομικα μπλεξιματα σε περιπτωση που το μαθει.....

κατα τ'αλλα προσοχη στις αγορες σας!thumb

nikos1400
13-05-11, 21:28
μα δεν περιμενει κανεις να δει τα αληθινα χλμ,
ειδικα σε αυτοκινητο μαντρας !!
:th_Laie_67-1:

κοιταζεις τη γενικη κατασταση να δεις περιπου περι τινος προκειται και δε λαμβανεις καθολου υπ,οψιν τι λεει το κοντερ!

μετα αν σου φαινεται καλο, πηγαινεις και στο (δικο σου) μαστορα για ελεγχο...

oasisa
13-05-11, 21:28
Αντε ακόμα να μας δώσεις την αγγελία. Όπως έλεγε και ένας μάγκας μαντράς διευκολύνουν τον αγοραστή για να κάνει αγορά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα

Leonidas_E39
13-05-11, 21:29
Ζτεφανε στειλε μας με πμ το λινκ της αγγελιας....

stef
13-05-11, 21:43
Όταν μαζευτείτε όλοι θα σας το στείλω !!!! Κάντε αιτήσεις!!! χα χα χα

savvas bmwdakias
13-05-11, 22:05
Εγω τωρα που εψαχνα αυτοκινητο ειχα παρει τηλεφωνο εναν ιδιωτη και μου ειπε οτι το αυτοκινητο εχει 174000 χλμ.Μετα απο κανα μηνα το βλεπω σεναν εμπορο το ΙΔΙΟ ακριβως αμαξι με 104000χλμ.Ειμαι προθυμος και γω να δοσω στεγνα την αγγελια.

Εχει αγορασει ο πατερας μου bmw απο επισημο αντιπροσωπο στην Θεσσαλονικη αυτοκινητο με κατεβασμενα χιλιομετρα κατα 60000.Την εχω πατησει και εγω με παπακι με κατεβασμενα χλμ. το οποιο το γυρισα πισω.Θεωρω πλεον δεδομενο οτι τα χλμ σε εμπορους ειναι κατεβασμενα.

individual
13-05-11, 22:22
ενας καλος τροπος ειναι,να το ελεξουμε σε αντιπροσωπεια,εφοσον φυσικα υπαρχει και βιβλιο σερβις........οχι οτι δεν μπορει να την πατησουμε και με αυτο.......αλλα ειναι πιο δυσκολο απο το να μην παμε καθολου.......
τα περισσοτερο ''τιμια'' μεταχειρισμενα που μπορουμε να βρουμε,ειναι αυτα της γερμανιας.......πρωτου ερθουν φυσικα στην ελλαδα,απο εμπορο......για πολλους λογους...
πρωτα-πρωτα φυσικα τα χιλιομετρα.....
το μοντελο....ποιας χρονιας ειναι δηλαδη.....
καποια εξτρα,που συνοδευαν τα αμαξι οταν ηρθε απο γερμανια......
τα οποια πουλανε στον ιδιο υποψηφιο......το πιο συνηθισμενο ειναι εξτρα τετραδα χιονολαστιχα......η αναποδα.......δηλαδη το δινουν με χιονολαστιχα και τασια.....
και ωωωωωωωω!!!!! τι συμπτωση......υπαρχει τετραδα αλουμινιου,ακριβως για αυτο το μοντελο....η οποια πωλειται ξεχωριστα....
για να μην παρω φορα παλι και αρχισω να λεω το ποσο δουλεμα ειχαμε φαει,αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο,οσον αφορα τις χρεωσεις που παρουσιαζαν για μια αγορα απο γερμανια!!!!!!

Kostas_1
13-05-11, 22:25
Χμμμ....clk200/1996, με ακριβως 90.000χλμ :th_Laie_67-1:

Ευκολα εντοπιζεται στο car...:)

katsaraios
13-05-11, 22:27
καλα ρε παιδια ακομα εκει εχετε μεινη???
εδω για να γλυτωσουν χρηματα ΑΝΕΒΑΖΑΝ χιλιομετρα μολις ερχονταν απο Γερμανια παιρνανε το μπονους της επιπλεον "απαξιωσης" λογω χιλιομετρων και μετα τα ξαναπηγαινανε για "σωστο" κοντρολαρισμα...
εχουνε πλουτισει κατι μαγαζακια στη Θηβων στην Καβαλας ...:whistle::whistle:

dark knight
13-05-11, 22:30
ειδικα στη θηβων κατσαραιε!!!

individual
13-05-11, 22:36
μερσεντες με το χαρακτηριστικο μπεζ χρωμα που εχουν τα ταξι της γερμανιας......
που τα περισσοτερα στο mobile.de εχουν πανω απο 300.000 χλμ.....
αυτο αποτελει εξαιρεση........εχει τα μισα....
και η πλακα ειναι οτι αυτος που το πουλαει λεει την αληθεια,απο οτι καταλαβα......
μαλλον ειχε φαει το παραμυθι απο τον εμπορο.......γιατι λεει οτι ειναι γερμανιας!!!!!

individual
13-05-11, 22:46
μεγαλος τροφοδωτης αυτοκινητων ανα την ελλαδα ηταν η μικρη μου πολη.....
αν πουλουσαν ενα αυτοκινητο στην πολη....αλλα δεκα εφευγαν σε εμπορους της αθηνας και της θεσσαλονικης.......γιατι οι περισσοτεροι εμποροι εδω ηταν στη γερμανια και επεστρεψαν,εχοντας ολα τα απαραιτητα κονε.....η καποιοι που ειχαν συγγενεις,κυριως συνταξιουχους,οπου ειχαν αφθονο ελευθερο χρονο,για να πανε να δουν,να ελεξουν και φυσικα να παζαρεψουν το Χ αμαξι,οπου ειχε διαλεξει απο το νετ καποιος ισως απο εμας!!!!!

Stefanos_Cool
13-05-11, 23:18
Το αυτοκίνητο το βρήκα στο car.gr.
Eαν μου δώσετε το ΟΚ, το δημοσιεύω ...

Το αυτοκίνητο που είναι ήδη δημοσιευμένο στο car.gr φυσικά και μπορείς να το δημοσιεύσεις κι εδώ. thumb

DRAKOULAS
13-05-11, 23:30
αχ, μονο να ξερατε ποσα χιλιομετρα εχουν ολα αυτα τα Ε36 απο γερμανια που αγοραζετε, θα τραβαγατε τα μαλλια σας...

katsaraios
13-05-11, 23:40
αχ, μονο να ξερατε ποσα χιλιομετρα εχουν ολα αυτα τα Ε36 απο γερμανια που αγοραζετε, θα τραβαγατε τα μαλλια σας...

φιλε τα γερμανικα ειναι αστερια οσα χιλιομετρα και να εχουν,οι δρομοι οι χειροτεροι εκει ειναι οι καλυτεροι (λεμε τωρα) εδω στο βασιλειο της λακουβας και της κακοτεχνιας.
απλα θα επρεπε η τιμες να αντικατροπτιζουν την πραγματικη χιλιομετρικη επιβαρυνση και οχι να κονομανε οι τρωγλοδυτες ...

Stefanos_Cool
13-05-11, 23:46

Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο DRAKOULA. Αλλά προσωπικά εγώ προτιμώ να αγοράσω ένα όχημα από Γερμανία με 150000km, παρά ένα Ελληνικό με 100000km (και πολλά λέω...)

Stunt Mike
13-05-11, 23:50

2006 εννοεις....Αυτο που βρηκα εγω ομως με ακριβως 90.000 χλμ ειναι 07/2007

sierra
14-05-11, 00:34
Πεστον Στέφανε να τον ξέρουμε να μην την πατήση κανένας. Αν κάποιος είχε γράψει και για τον δικό μου δεν θα την πάταγα και να τρέχω τώρα σε δικαστήρια και να έχω ένα αμάξι που δεν είναι στην ουσία δικό μου και να μην μπορώ να το κυκλοφορώ. Πες τον απατεώνα τον κλέφτη. Γι αυτό έχω γράψει παλιά ότι οι Ελληνες είναι κλέφτες. Με συγχωρείτε για το ύφος αλλά τώρα που το άκουσα μου ανέβηκε η πίεση (αλήθεια) και πήρα και άλλο χαπάκι. Ξέρεται τι τραβάω 2 χρόνια τώρα;Ασε...σας ζάλισα...:thanks:

katsaraios
14-05-11, 00:39
Πεστον Στέφανε να τον ξέρουμε να μην την πατήση κανένας. Αν κάποιος είχε γράψει και για τον δικό μου δεν θα την πάταγα και να τρέχω τώρα σε δικαστήρια και να έχω ένα αμάξι που δεν είναι στην ουσία δικό μου και να μην μπορώ να το κυκλοφορώ. Πες τον απατεώνα τον κλέφτη. Γι αυτό έχω γράψει παλιά ότι οι Ελληνες είναι κλέφτες. Με συγχωρείτε για το ύφος αλλά τώρα που το άκουσα μου ανέβηκε η πίεση (αλήθεια) και πήρα και άλλο χαπάκι. Ξέρεται τι τραβάω 2 χρόνια τώρα;Ασε...σας ζάλισα...:thanks:

να μας πεις Παναγιωτη,εχει ενδιαφερον να μαθαινει ο κοσμος

Stefanos_Cool
14-05-11, 01:01

Παναγιώτη δεν υπάρχει λόγος να σου ανεβαίνει η πίεση.

Μπορείς να πεις και τώρα για τον δικό σου για να προστατεύσεις ίσως τα επόμενα "θύματά του" και άσε να ανεβαίνει μετά η δική του πίεση! ;)

Διευκρινίζω πως για τις δημοσιεύσεις των μελών μας το BMWfans.gr δεν έχει καμία ευθύνη ως προς πιθανά ονόματα που ίσως ανακοινωθούν, ως διαχειριστής οφείλω πάντα να σας θυμίζω τους σχετικούς κανόνες.
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=61&postcount=4

stef
14-05-11, 01:21

Δεν εντοπίζεται εύκολα μιας και δεν είναι του 1996 , αλλά ούτε του 2006 και ούτε τα χλμ που αναφέρετε...

fanisk
14-05-11, 03:28
Δεν εντοπίζεται εύκολα μιας και δεν είναι του 1996 , αλλά ούτε του 2006 και ούτε τα χλμ που αναφέρετε...

Δωσε το λινκ μας εσκασες ! :thumbsup:

stef
14-05-11, 07:20
Θέλετε με PM καλύτερα ??

aristent
14-05-11, 07:24
Δωσε το λινκ μας εσκασες ! :thumbsup:

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Θέλετε με PM καλύτερα ??

:th_Laie_67-1: αφου το ειπε το αφεντικο!!!!δωσ'το χυμα στο λαο!!!!:thumbsup:
...κανει και ομοιοκαταληξια!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Το αυτοκίνητο που είναι ήδη δημοσιευμένο στο car.gr φυσικά και μπορείς να το δημοσιεύσεις κι εδώ. thumb
:thumbsup:

mixalis
14-05-11, 08:47
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε........................?

:whistle::whistle::whistle:

DRAKOULAS
14-05-11, 09:02
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο DRAKOULA. Αλλά προσωπικά εγώ προτιμώ να αγοράσω ένα όχημα από Γερμανία με 150000km, παρά ένα Ελληνικό με 100000km (και πολλά λέω...)

Παιδια δεν υπαρχει 36αρι απο γερμανια με κατω απο 300.000 χιλιομετρα, δε μιλω για 150..καμια φορα ολα τα γνωριζουμε ή υποψιαζομαστε αλλα εθελοτυφλουμε γιατι συχνα η αγνοια ειναι ευτυχια. Οχι οτι ενα μπεμβε με 300οοο+ χιλιαδες χιλιομετρα ειναι για πεταμα αλλα δεν ειναι εγκλημα να παραμυθιαζονται οι φουκαραδες οι καταναλωτες απο τους επαγγελματιες απατεωνες εμπορους?

stef
14-05-11, 15:06
Το εν λόγω αυτοκίνητο.....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/245341/

Leonidas_E39
14-05-11, 15:16
Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον. :hystericalbs1::hystericalbs1:

Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια

Stunt Mike
14-05-11, 17:50
Παιδια δεν υπαρχει 36αρι απο γερμανια με κατω απο 300.000 χιλιομετρα, δε μιλω για 150..καμια φορα ολα τα γνωριζουμε ή υποψιαζομαστε αλλα εθελοτυφλουμε γιατι συχνα η αγνοια ειναι ευτυχια. Οχι οτι ενα μπεμβε με 300οοο+ χιλιαδες χιλιομετρα ειναι για πεταμα αλλα δεν ειναι εγκλημα να παραμυθιαζονται οι φουκαραδες οι καταναλωτες απο τους επαγγελματιες απατεωνες εμπορους?

Υπαρχουν πολλα και με κατω απο 200.000 χλμ Ε36 και οχι μονο στη Γερμανια.Απλως θελει ψαξιμο....

stef
14-05-11, 18:00
Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον. :hystericalbs1::hystericalbs1:

Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια

Καλά, έπρεπε να δεις φάτσα για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...:hystericalbs1::th_Laie_67-1:

Nino
14-05-11, 18:55
Για αυτο και θα κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο...
Ειχαν μαθει στο ευκολο και μεγαλο κερδος και κοκορευονταν για τις ικανοτητες στις πωλησεις τους...
Απατεωνες που η ιδια η αγορα τους "τιμωρει" και μπορει μεν να εχουμε τα πρωτεια ως λαος,ομως και οι συναδελφοι τους στα ευρωπαικα κρατη μια απο τα ιδια ειναι.
Εδω και οι ιδιωτες το κανουν.
Παντως καλο ειναι παρομοια περιστατικα να ξεμπροστιαζονται,μπας και "σωθει" κανας φουκαρας, μπας και καποια στιγμη γινουν περισσοτερο σοβαροι και τιμιοι επαγγελματιες.

Samaro
14-05-11, 19:30
Την τελευταία δεκαετία καθιερώθηκε ένα νέο επάγγελμα. Κοντερατζής !!!
Είναι ο κύριος με το βαλιτσάκι που γυρίζει όλες τις μάντρες αυτοκινήτων και κατεβάζει τα χιλιόμετρα με κόστος 50 ευρώ.
Νομίζω πως είναι πλέον γενικά γνωστό, σε κάποιον που αγοράζει αυτοκίνητο από μάντρα αυτοκινήτων.

Skyline_IS
14-05-11, 19:39
36αρια με μοντελα 95,96,97 με 120.000 χλμ, 36αρια σουταρισμενα με παντρεμα ανταλλακτικων απο 92-99 και ολα αυτα στο πακετο ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ και ΓΝΗΣΙΟ..

:thumbsdown:

dark knight
14-05-11, 19:44
δυστηχως δεν χρησιμοποιουν μονο τον κοντεραντζη τα λαμογια.εχω δει να επισκευαζεται πληρως λευκο Μ3 ε93 και λευκο 335 ε93 με λασπη μεχρι τον ουρανο της οροφης αφου πλημυρισε το γκαραζ του εμπορου που τα ειχε προς πωληση.τελικα επισκευαστηκαν, αλλα οι μελλοντικοι ιδιοκτητες δεν εχουν δικαιωμα να ξερουν τι ειχε συμβει στα αυτοκινητα που θα αγορασουν ιδιατερα οταν προκειται για 2 κορυφαια και ακριβα μοντελα.

Kostas_1
14-05-11, 19:46
Ισχυει απόλυτα η γνωστη φραση:
"εγω στραβωνω και πουλαω, εσυ βλεπε κι αγοραζε"

Dr. Yamastura
14-05-11, 19:54
Στα υπόψιν ότι αυτό πρεπει να πουλιεται κανα 2χρονο αν κρινω απο τον αριθμό της αγγελίας.
Αφού είδε και απόειδε ο γυφτομαντρας,είπε να γυρίσει και άλλο τα χλμ......:thumbsdown:

strof
14-05-11, 20:18
Από τα 48 αυτοκίνητα που πουλαει, μονο τα ..... 3 έχουν πάνω από 100.000 χλμ.. Εκ των οποίων το ένα επαγγελματικό..
Τα περισσότερα έχουν 60-70.000 χλμ.

panos90
14-05-11, 20:56
Την τελευταία δεκαετία καθιερώθηκε ένα νέο επάγγελμα. Κοντερατζής !!!
Είναι ο κύριος με το βαλιτσάκι που γυρίζει όλες τις μάντρες αυτοκινήτων και κατεβάζει τα χιλιόμετρα με κόστος 50 ευρώ.
Νομίζω πως είναι πλέον γενικά γνωστό, σε κάποιον που αγοράζει αυτοκίνητο από μάντρα αυτοκινήτων.

δεν γινονται μονο στην Ελλαδα

https://www.youtube.com/watch?v=Uym-TdUEZWA&feature=channel_video_title

z3 2.2
14-05-11, 21:22
Τα γυρισμενα χλμ με εξοργιζουν.
Με καθε ευκαιρια μου θα ενημερωσω τον πελατη μου
Πρεπει καποια στιγμη αυτη η λερα να παρει τον π@υλο απο την αγορα.
εχω παρα πολλα να πω για αυτα τα θεματα αλλα θα σωπασω γιατι αμα αρχισω και γραφω σε 10 λεπτα θα με εχουν κανει μπαν....

Δε μπορουν να χαλανε την πιατσα ενα ματσο καρι@λια.
Συγνωμη για τον τροπο μου κυριοι

stef
14-05-11, 22:14
Τώρα θέλει να μου πει ότι αυτό έχεθ 53000 χλμ??

https://autotheodorakis.car.gr/cars/view/245888/

8ετίας αμάξι εσαγωγή από Γερμανία....?
Μάλλον για 253000 χλμ οτο κόβω...

stef
14-05-11, 22:16
δεν γινονται μονο στην Ελλαδα

https://www.youtube.com/watch?v=Uym-TdUEZWA&feature=channel_video_title

Καλό,αλλά δεν καταλαβαίνω γρι...

Leonidas_E39
14-05-11, 22:26
Τώρα θέλει να μου πει ότι αυτό έχεθ 53000 χλμ??

https://autotheodorakis.car.gr/cars/view/245888/

8ετίας αμάξι εσαγωγή από Γερμανία....?
Μάλλον για 253000 χλμ οτο κόβω...

Το πουλησε και 37,000 Ευρω. :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

stef
14-05-11, 22:34
Μπορεί να μην το έφερε καν, απλά για εφέ....

E60_Arkadia
14-05-11, 23:08
Οταν εψαχνα για Ε60αρι ειχα δει και μερικα απο μαντραδες.Το τι π@π@ρολογια ελεγαν δεν παιζοταν.Μετα επαιρνα ενα ξαδερφακι μου οταν πηγαιναμε να δουμε μαντραδικο αυτοκινητο και ριχναμε τρελλα γελια,εντωμεταξυ το 95% ηταν εισαγωγης και φαινοντουσαν ταλαιπωρημενα,αλλα για τους μαντραδες ηταν ΚΑΘΑΡΑ αυτοκινητα και ΠΑΝΤΑ με χλμ μεχρι 50000 το πολυ.Θελει ψαξιμο και εμπειρο ματι,αλλα το καλο αμαξι φαινεται συνηθως.

Thomelef
14-05-11, 23:28
που να βλέπατε εγώ τι είδα και άκουσα όταν έψαχνα για να πάρω το δικό μου. 12 αμάξια
είχα δεί τότε στο σύνολο. πραγματικά με είχε πιάσει απελπισία, και στο τέλος αγόρασα το
μοναδικό χρώμα που είχα ορκιστεί ότι δεν θα αγόραζα.

Jimmakos
15-05-11, 03:27
που να βλέπατε εγώ τι είδα και άκουσα όταν έψαχνα για να πάρω το δικό μου. 12 αμάξια
είχα δεί τότε στο σύνολο. πραγματικά με είχε πιάσει απελπισία, και στο τέλος αγόρασα το
μοναδικό χρώμα που είχα ορκιστεί ότι δεν θα αγόραζα.

Μια απο τα ίδια όταν έψαχνα για 34άρι.....

Το αμάξι ο άνθρωπος το πουλούσε λόγο πάχους.... Μου είχε πεί οτι το δίνει το 2008 4000Ε με την προυπόθεση οτι είχε αλλάξει ένα φτερό πίσω και ένα μπροστά και δεν με ενδιέφερε να πω την αλήθεια εφόσον τα μηχανικά του ήταν σωστά....
Το χε δώσει σε πολύ γνωστό bmwτζή (συνεργείο) να του το μεταπωλήσει. Ένα βράδυ καθόμασταν Κηφισιά και πίναμε καφέ και έρχεται ένας τύπος και του λέει: "Ρε σύ μου πε ο ....... οτι έχει ένα 34άρι λουλούδι ατρακάριστο με 120.000χλμ και το δίνει 9000Ε τι λες?"

Και γυρίζει και βλέπει το 34άρι και λέει "ναααα αυτό είναι ρε δικό σου είναι?"
Απαντάει ναι ο δικός μου και του δείχνει τα χιλιόμετρα στο καντράν που ήταν 198.000 και τα φτερά που έχει αλλάξει! Μετά απο κάτι κοσμιτικά επίθετα που στολίσανε οι 2 τους τον τίμιο πάνω απο όλα μεροκαματιάρη που ήθελε να βγάλει με το καλημέρα σας 5000Ε χωρίς κόπο σηκώνεται και φεύγει....

Εκεί παίζω εγώ μπάλα και του λέω οτι το θέλω εγώ το αμάξι....
Μου λέει πως για μένα το δίνει 3000Ε και έτσι το πήρα την επόμενη μέρα χωρίς πολλά πολλά....

Και έτσι απέκτησα την 34άρα μου ενώ στην ουσία ο άλλος θα το έπαιρνε με γυρισμένο κοντέρ στα 120.000χλμ και για 9000Ε!

Αυτή την ιστορία σας την είπα για να καταλάβετε τι παίζει αλλά όλοι λίγο πολύ το ξέρουμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια thumb
Οι μαντράδες/συνεργεία κάνουν διάφορα να ανεβάσουν την τιμή και εμείς βρίσκουμε διάφορα για να ρίξουμε την τιμή έτσι πάει.......

individual
15-05-11, 08:04
και σε πολλες περιπτωσεις,τα κατεβασμενα χλμ ειναι το λιγοτερο.
καποιοι εφερναν επωνυμα και πανακριβα μοντελα,την εποχη που φυσικα πουλιωντουσαν τετοια αυτοκινητα,τα οποια ηταν τρακαρισμενα πολυ ασχημα.
τα επερναν σχεδον σε τιμη παλιοσιδερου,τα επισκευαζαν και στη συνεχεια τα πουλουσαν σε ακρως δελεαστοκοτατη τιμη,γιατι και ετσι ειχαν τρελο-τρελο κερδος.....
φανταστητε μια 7αρα που την επερναν με 5.000,εριχναν και αλλα 10.000-15.000 και την πουλουσαν 45.000,ενω τοτε ηθελες το λιγοτερο 60.000!!!
το ιδιο συνεβαινε και στα φορτηγα,το οποιο και εχω δει με τα ματια μου,σε συνεργεια οπου πηγαινω συχνα-πυκνα με το φιλο μου που εχει χωματουργικα......μιλαμε για μεγαλο οργιο!!!!!

Vassilis ///M
15-05-11, 12:02
Απορία:Τα χλμ πως μπορώ να τα τσεκάρω αν είναι τα πραγματικά,έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο σχεδόν 2 χρόνια.Το αγόρασα απο έμπορο (φίλο),αλλα την σήμερον ημέρα δεν βάζεις εμπιστοσύνη σε κάνεναν.Έτσι απο περιέργεια...

individual
15-05-11, 13:29
πηγαινεις αντιπροσωπεια και σου βαζουν το κλειδι του αυτοκινητου σου σε ενα ειδικο μηχανημα,με το οποιο βλεπουν τα χλμ.

gant
15-05-11, 13:54
πηγαινεις αντιπροσωπεια και σου βαζουν το κλειδι του αυτοκινητου σου σε ενα ειδικο μηχανημα,με το οποιο βλεπουν τα χλμ.

Αυτό δεν λέει τίποτα, απλά κάθε φορά που βάζουμε το κλειδί στο αμάξι, αυτόματα αυτό αποθηκεύει τα χλμ του κατράν.

stef
15-05-11, 14:16
Και κάθε φορά που το αμάξι μπαίνει για service υπάρχει ηλεκτρονική database που αναφέρει τον λόγο που έχει μπει το αυτοκίνητο συνεργείο και τι ακριβώς έχει αλλαχθεί...

m-power_01
15-05-11, 14:19
Απορία:Τα χλμ πως μπορώ να τα τσεκάρω αν είναι τα πραγματικά,έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο σχεδόν 2 χρόνια.Το αγόρασα απο έμπορο (φίλο),αλλα την σήμερον ημέρα δεν βάζεις εμπιστοσύνη σε κάνεναν.Έτσι απο περιέργεια...

Στις περισσοτερες περιπτωσεις ενας εμπειρος μηχανικος κοιταζοντας τις φθορες που εχει σε συγκεκριμενα σημεια, συνδιαστικα μπορει να βγαλει συμπερασμα για το αν ειναι αληθινα, και ποσα ειναι κατ'εκτιμιση.

Οσο και αν σου ακουγεται περιεργο ειναι ο πιο ''ασφαλης'' τροπος.

Ποσα χλμ γραφει το αμαξι σου?

GiannisRob
15-05-11, 15:37

Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το θέμα πάντα, είναι η σωστή συντήρηση και ο σεβασμός απέναντι σε αυτό το εργαλείο, που λέγεται αυτοκίνητο. Αν είσαι σωστός απέναντι του, δεν έχει λόγο ακόμα και μετά απο 500.000χλμ να μην δουλεύει σωστά.

Στην οικογένεια για παράδειγμα, έχουμε ένα Renault Clio, αγορασμένο καινούριο απο τον πατέρα μου, τέλη του 1990. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω απο 320.000χλμ και ακόμα δουλεύει ρολόι, παρότι εγώ έμαθα να οδηγάω με αυτό, το έχουμε κοπανήσει και μας το έχουν κοπανήσει (ελαφρά πάντα) κάμποσες φορές και γενικά δεν έχει περάσει καλές μέρες. Ωστόσο, με σεβασμό και σωστή συντήρηση, ακόμα δουλεύει ρολόι!

Τα γυρισμενα χλμ με εξοργιζουν.
Με καθε ευκαιρια μου θα ενημερωσω τον πελατη μου
Πρεπει καποια στιγμη αυτη η λερα να παρει τον π@υλο απο την αγορα.
εχω παρα πολλα να πω για αυτα τα θεματα αλλα θα σωπασω γιατι αμα αρχισω και γραφω σε 10 λεπτα θα με εχουν κανει μπαν....

Δε μπορουν να χαλανε την πιατσα ενα ματσο καρι@λια.
Συγνωμη για τον τροπο μου κυριοι

Δεν είναι μόνο ένα μάτσο από δαύτους. Γενικά ο χώρος του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι αρκετά διεφθαρμένος.

Φτάνουμε πλέον στο σημείο, να το θεωρούμε θαύμα όταν βρίσκουμε ένα συνεργείο που το δουλεύουν τίμιοι άνθρωποι, που τους αρέσει αυτό που κάνουν, σου φέρονται τίμια και με χαμόγελο και είναι 100% εντάξει απέναντι σου. Είτε είναι επίσημη αντιπροσωπεία/σέρβις, εξουσιοδωτημένο/εξειδικευμένο συνεργείο ή απλά ένα μικρό συνοικιακό συνεργείο.

stef
15-05-11, 17:55
Το εν λόγω αυτοκίνητο.....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/245341/

ΚΥΡΙΟΙ η αγγελία διεγράφη....

E60_Arkadia
15-05-11, 20:25
Μας πηραν πρεφα χαχαχα...ετσι θελουν τα λαμογια,στεγνο δωσιμο να μαθουν να κοροιδευουν τον κοσμο..

strof
15-05-11, 20:28

Κάποιος τυχερός φαίνεται, την άρπαξε την ευκαιρία....

stef
15-05-11, 20:31

Χα χα χα!!
Έκανε την τύχη του!!!:th_Laie_67-1:

Κωνσταντίνος
15-05-11, 20:34

Μας πηραν πρεφα χαχαχα...ετσι θελουν τα λαμογια,στεγνο δωσιμο να μαθουν να κοροιδευουν τον κοσμο..

To car.gr σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις μήνυμα σε μερικές αγγελίες.
Άδραξα την ευκαιρία και του έστειλα ένα εμπνευσμένο.
Πιθανόν να σχετίζεται με αυτό η διαγραφή. :thumbsup::whistle:

stef
15-05-11, 20:54
To car.gr σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις μήνυμα σε μερικές αγγελίες.
Άδραξα την ευκαιρία και του έστειλα ένα εμπνευσμένο.
Πιθανόν να σχετίζεται με αυτό η διαγραφή. :thumbsup::whistle:

Στον έμπορο ή στο car.gr έστειλες?
Τι του ανέφερες?
Στείλε μου PM αν θες..

Jimmakos
15-05-11, 20:57

Πεντάλ συμπλέκτη/φρένου.... Όσο πιο φαγωμένα είναι τόσα χλμ έχει το αμάξι thumb

Stefanos_Cool
15-05-11, 21:30
Πεντάλ συμπλέκτη/φρένου.... Όσο πιο φαγωμένα είναι τόσα χλμ έχει το αμάξι thumb

επίσης χειριστήρια τιμονιού, τιμόνι, λεβιές σασμάν, λεβιεδάκια φλας, πιλότου κλπ., μπουτόν κλιμα, μπουτόν radio cd, τροχαλίες κινητήρα, κλειδί/κλειδιά...κλπ.

Jimmakos
15-05-11, 21:45
επίσης χειριστήρια τιμονιού, τιμόνι, λεβιές σασμάν, λεβιεδάκια φλας, πιλότου κλπ., μπουτόν κλιμα, μπουτόν radio cd, τροχαλίες κινητήρα, κλειδί/κλειδιά...κλπ.

Ψαγχμένο σε βλέπω.......

Stefanos_Cool
15-05-11, 21:49
Ψαγχμένο σε βλέπω.......

το κατά δύναμη...;)

Vassilis ///M
15-05-11, 22:22
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μετά απο καιρό αυτά σβήνονται μόνα τους κάτι σαν reset,αληθεύει αυτό???Αν σας πώ πλαίσιο αυτοκινήτου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???

Eleni
29-05-11, 03:29
μπορεις να βρεις πληροφοριες στο carfax.com

PANOS-E60
29-05-11, 16:56
μπορεις να βρεις πληροφοριες στο carfax.com

το site αυτό δεν αναγνωρίζει ευρωπαικά vin, μονο βορειας αμερικής.

oasisa
29-05-11, 17:51
Συμφωνώ με Στέφανο.Ιδιαίτερα η εικόνα του κινητηρα τα λέει όλα.Μερικά μαστόρια και απο την αίσθηση θερμοκρασίας του καπακιού κινητήρα δια της αφής καταλαβαίνουν πάνω κάτω αν υπάρχει απόκλιση απο τα χιλ. που αναγράφονται( ξεχωρίζουν αν ένας κινητήρας εχει 150.000 και το καντραν γράφει 50.000). Όταν πήρα και εγώ το δικό μου και ψαχνόμουν στην αντιπροσωπεία που το πήγα μου είπαν πως αν ήταν πειραγμένα τα χιλιομετρα θα έβγαζε λάθος στην διάγνωση ο υπολογιστής. χωρίς βέβαια να λέει πόσα είναι τα πραγματικά χιλ.Άσε που και με το μάτι και απο το εσωτερικό του οχήματος αλλά και αμα το σηκώσεις απο κάτω φαίνεται η σχέση οχήματος με αναγραφόμενα χιλ.

ΔημήτρηςΜ3
14-06-11, 22:20
kαλα μη περνεις και ορκο οτι θα εβγαζε και σφαλα ....
εχει πλεον κατι γατονια ολα τα αλαζουν...

oasisa
14-06-11, 22:51
όρκο δεν παίρνεις με τίποτα.ούτε για το καινούργιο είσαι βέβαιος αν είναι εντάξει όλα.απο την άλλη αν μπορούσαν να τα άλλαζαν χωρίς να φαίνεται γιατί δεν έσβησαν και τις βλάβες που ήταν καταγεγραμμάνες ώστε όλα να είναι μέλι γάλα.το α΄λλο που έχω ακούσει απο άτομο του χώρου είναι πως στα πάρα πολύ ακριβά μεταχειρισμένα αμάξια σε εποχές πριν κρίσης άλλαζαν τον εγκέφαλο ώστε να μην φαίνεται τίποτα το κακό.διαδικασία που στις μέρες μας δεν αξίζει ούτε η σκέψη να γίνει. Επαναλαμβάνω πως όλα είναι σχετικά.

takis1983
15-06-11, 21:58
ανοιχτη πληγη ειναι οι π...δες!! γι αυτο τους εχει παρει ο διαολος ολους σε συνδιασμο με τη κριση! πανε οι καλες μερες τους που εβγαζαν χρυσαφι απ τις πλατες μας!

katsaraios
17-10-11, 23:09
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Το συγκεκριμενο Ε46 ειναι γνωστου..
Πουληθηκε με 165.000 χλμ το 2007 ...
Η αγγελια λεει 98.000 μετα απο 4 χρονια που πουληθηκε...
Ο κακομοιρης που το πουλαει πρεπει να το μαθει η οχι???:hystericalbs1:

Α ρε λαμογια μαντραδες ,καρβουνο.....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1782924/

nikos1400
17-10-11, 23:23

Edo sto Ellada oti diloseis eisai...

98 χιλιαδες ?
98 χιλιαδες.

georgepap
17-10-11, 23:41
Edo sto Ellada oti diloseis eisai...

98 χιλιαδες ?
98 χιλιαδες.

Γι'αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.......:thumbsdown::thumbsdown:

katsaraios
17-10-11, 23:44

αν το πουλαγε μαντρας θα πηγαινα με το χαρτι του ΚΤΕΟ του 2007 μονο και μονο να εβλεπα την αντιδραση και να πλακωνομασταν στα γαλλικα....:sm-angry05::sm-angry05: