PDA

Επιστροφή στο Forum : NEO SITE THΣ MILTEK...

Thomelef
06-05-11, 19:09
https://www.dtm.gr/

ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω site, να πεθάνετε απο τα γέλια...το λίνκ αυτό
άνοιξε, όταν απο το επίσημο site της εταιρείας, κλίκαρα το λινκ του έλληνα
αντιπρόσωπου...κάντε ένα σκρολ πρώς τα κάτω, να δείτε τι γράφονται απο
κάτω απο τις σημαίες...όχι πως είναι και πολύ αξιόλογο, αλλά έχει θα έλεγα
πως έχει ενδιαφέρον.

stratos
06-05-11, 19:18
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

Thomelef
06-05-11, 19:22
https://www.millteksport.com/stockists.in.cfm?countryid=44&country=Greece
aνοίξτε για να πάθετε την πλάκα σας, το λινκ που δίνει το επίσημο site της
εταιρείας...μιλάμε έχω λιώσει. τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά???any idea???
πατήστε στο λινκ που και καλά είναι του αντιπροσώπου...πολύ γέλιο μιλάμε.
άραγε η miltek το γνωρίζει, ή μήπως ο τύπος δεν λέει πίππες τελικά???

saikoe39
06-05-11, 19:25
λεει τρελες πιππες.....και κανει μαλιστα και τρελες μλκιες...
οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι...απλα δεν γραφουν και δεν μιλανε οπως αυτος..!

bill_m3
06-05-11, 19:26
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Έχω λιώσει!!!

Θωμά μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί απλά να μην έχει αλλάξει τους κωδικούς ο υπεύθυνος του σαιτ (admin - admin) :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Leonidas_E39
06-05-11, 19:31
:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Christos 330
06-05-11, 19:41
Tι ειναι αυτος ρε ; ; ;

Πω πω πω !!!!!!

Tsakirakos
06-05-11, 19:54
και φοβερη ορθογραφια μιλαμε...

Gregory_///M
06-05-11, 20:04
Ρε παίδες τί μουρλο-σελίδα είναι αυτή? Έχω λιώσει στο γέλιο.....................:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Thomelef
06-05-11, 20:08
πολύ σοβαρός λόγος πάντως για να γίνει ξεφτίλα μια καλή εταιρεία στον χώρο της βελτίωσης
όπως η miltek...κανονικά θα επρεπε να τους μπουλάρει για τα καλά...καραγκιόζηδες.

Karizma Z4
06-05-11, 20:12
χαχαχαχαχαχα

Αν ειναι αυτος που νομιζω,μιλαμε για τρελη φιγουρα ανθρωπου!!!Μπουζουκοβιος,ψε υτοτραγουδιστης και τα ρεστα...

Σε ενα meeting σε club αντιστοιχο με το δικο μας για Group Vag,κατηγορουσε εναν φιλο μου ως "παραεισαγωγεα" επειδη ειχε οργανωσει group buy εξατμισεων Milltek απο Αγγλια,τις οποιες προφανως αγορασαν πιο φτηνα.Αλλα το παραλυρημα του ηταν απλα αστειο!!!

Οπως και να ΄χει παντως το site τα σπαει!!!

aggelosmk2
06-05-11, 20:17
θεος ο τυπος....τι καθησε κ εφτιαξε ρε το ατομο...... :hystericalbs1:

stef
06-05-11, 20:31
Ένας δικηγόρος να τον τρέχει και να μην φτάνει υπάρχει...?
Να γελάσουμε λιγάκι..

EVERGET
06-05-11, 20:45
Kαλά υπάρχει έστω και ένας νοήμον άνθρωπος που θα πάει να αγοράσει από αυτόν? Αλήθεια αυτή τη "Βlue Flame" με την οποία τα έχει βάλει την έχει ακούσει κανείς? Τόσες γνωστές εταιρείες υπάρχουν στο χώρο, η Blue Flame του έκοψε τις δουλειές?

stef
06-05-11, 20:50
χαχαχαχαχαχα

Αν ειναι αυτος που νομιζω,μιλαμε για τρελη φιγουρα ανθρωπου!!!Μπουζουκοβιος,ψε υτοτραγουδιστης και τα ρεστα...

Σε ενα meeting σε club αντιστοιχο με το δικο μας για Group Vag,κατηγορουσε εναν φιλο μου ως "παραεισαγωγεα" επειδη ειχε οργανωσει group buy εξατμισεων Milltek απο Αγγλια,τις οποιες προφανως αγορασαν πιο φτηνα.Αλλα το παραλυρημα του ηταν απλα αστειο!!!

Οπως και να ΄χει παντως το site τα σπαει!!!

Για milltek σε βλέπω πάντως....

https://www.millteksport.com/media.file.cfm?fileid=737

BILL007
06-05-11, 21:04
H miltek πτώχευσε είναι αλήθεια?ή είναι παπατζιλίκι?

Karizma Z4
06-05-11, 21:25
Για milltek σε βλέπω πάντως....

https://www.millteksport.com/media.file.cfm?fileid=737

Συμπαθητικη ειναι,αν και λιγο στενη(60,35mm η Milltek,ενω θελουμε τουλαχιστον 63,5mm για να κανουμε δουλεια)...Παρολα αυτα ειναι πολυ διακριτικη στον ηχο της και αυτο μου αρεσει.

Αλλα αν πεταξω και τους εναπομειναντες 2 καταλυτες που εχω,με βλεπω να με χωνει στο Γεντι-Κουλε η Greenpeace για ασελγεια προς το περιβαλλον :hystericalbs1:

stratos
06-05-11, 21:26
Συμπαθητικη ειναι,αν και λιγο στενη(60,35mm η Milltek,ενω θελουμε τουλαχιστον 63,5mm για να κανουμε δουλεια)...Παρολα αυτα ειναι πολυ διακριτικη στον ηχο της και αυτο μου αρεσει.

Αλλα αν πεταξω και τους εναπομειναντες 2 καταλυτες που εχω,με βλεπω να με χωνει στο Γεντι-Κουλε η Greenpeace για ασελγεια προς το περιβαλλον :hystericalbs1:

Ασε θα χώσει εμένα πρώτα. Ψάχνω για 100άρηδες

Karizma Z4
06-05-11, 21:28
Ασε θα χώσει εμένα πρώτα. Ψάχνω για 100άρηδες

Αλητη!!!

Θα σε καταγγειλω για να παρω και λεφτα!!! :th_Laie_67-1:

gant
06-05-11, 22:01
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Αυτός ρε παίδες είναι ασυναγώνιστος, απλά κορυφή. Ούτε ο δικός μας Γιωργάρας τον φτάνει!

stratos
06-05-11, 22:03
Φαντάζομαι την Γιωργάρα να πάει σε αυτόν να βάλει εξάτμηση στο CSI. Θα έδινα πολλά να δώ την σενεννοήση απο κοντά

gant
06-05-11, 22:06
Φαντάζομαι την Γιωργάρα να πάει σε αυτόν να βάλει εξάτμηση στο CSI. Θα έδινα πολλά να δώ την σενεννοήση απο κοντά

Αν ερχόνταν σε επικοινωνία με αυτόν ο Γιώργος, θα είχαμε ένα απ τα μεγαλύτερα event του φόρουμ Στράτο.

fanisk
07-05-11, 03:43
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Έχω λιώσει!!!

Θωμά μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί απλά να μην έχει αλλάξει τους κωδικούς ο υπεύθυνος του σαιτ (admin - admin) :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Δεν τους ειχαν αλλαξει, ή αυτος τους βρηκε, και βγαζει το αχτι του στη σελιδα, ομοιως και στο site του Mavridis. Οχι οτι λεει και ψεμματα ομως, ενα σωρο αμαξια εχουν σπασει κατα καιρους με ολους αυτους τους tuners που ξεφυτρωσαν σαν τα μανιταρια.