Επιστροφή στο Forum : Καλο πασχα
καλο πασχα φιλοι μου συγνωμη για την απουσια μου αλλα εχω τρεχαματα με την δουλεια να φανταστειτε πασχα θα κανω στην αφρικη,
μολις γυρισω στην πατριδα και διοργανωσεται κατι θα ειναι χαρα μου να βρισκομαι μαζι σας.
σας ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και τισ οικογενειες σας να εισαστε παντα χαρουμενοι υγιεις και ευτυχισμενοι καλο πασχα σε ολους....:thumbsup::thumbsup::thumbsup::fagop oti::fagopoti:
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχεις φίλε μου όπως και όλοι μας! Με το καλό να επιστρέψεις στην πατρίδα!
Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους μας με υγεία. Δεν πειράζει να είσαι μακρια απο το σπίτι σου όσο αφορά την δουλειά.
Θα μεταφέρω και το thread στην σωστή ενότητα
DionisisM5
21-04-11, 16:09
Καλο πασχα και πανω απ' ολα υγεια.!!!
Καλό Πάσχα σε όλους :original:
katsaraios
21-04-11, 17:37
καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους.
προσοχη στους δρομους οσοι πινουν ας μην οδηγουν.
καλο πασχα φιλοι μου συγνωμη για την απουσια μου αλλα εχω τρεχαματα με την δουλεια να φανταστειτε πασχα θα κανω στην αφρικη,
μολις γυρισω στην πατριδα και διοργανωσεται κατι θα ειναι χαρα μου να βρισκομαι μαζι σας.
σας ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και τισ οικογενειες σας να εισαστε παντα χαρουμενοι υγιεις και ευτυχισμενοι καλο πασχα σε ολους....:thumbsup::thumbsup::thumbsup::fagop oti::fagopoti:
Ευχομαι ολα σου να πανε καλα και καλη επιστροφη στην πατριδα!!!
Kαλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολους.:original:
καλο πασχα σε ολους , προσοχη στα στρουμφ!!!
Καλό Πάσχα σε όλους και στις οικογενειές σας. Καλή επιστροφή σε όλους γιατί θα κυκλοφορούν πολοί κάφροι αυτές τις ημέρες. :fagopoti: :bbq: :cheers: :cheers:
Gregory_///M
22-04-11, 01:00
Καλό Πάσχα σε όλους.....Με υγεία κ χαρά να γίνουν τα φαγοπότια!!!!
Φάτε όσο θέλετε ή όσο αντέχετε και πιείτε αναλόγως....
Σημαντικό: Όσοι πιούνε να κοιμηθούνε επί τόπου κ να μην οδηγήσει ΚΑΝΕΙΣ μεθυσμένος!!!
ευχομαι σε ολους ολοψυχα καλη ανασταση.καλο πασχα σε εσας και τις οικογενειες σας.
μακαρι ο καθενας απο εσας να βρει πρωτα τον εαυτο του και να πορευτει με βαση τη συνειδηση του.σε αυτη τη ζωη τιποτα δεν προσφερεται απλοχερα και χωρις κοστος.μακαρι λοιπον τα ωφελη που θα παρετε να ειναι μεγαλυτερα απο το κοστος που προσφερατε..
ασφαλη οδηγηση,ζωνη ασφαλειας και λιγος παραπανω σεβασμος στους συνταξιδωτες που και αυτοι πανε να κανουν πασχα!
Εύχομαι καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο κ καλό σούβλισμα!
Και με το καλό να γυρίσετε όλοι πίσω όπου κ αν πάτε!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!
Καλη Ανασταση και καλο Πασχα και απο μενα !
:original:
bimmer-corfu
22-04-11, 14:14
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Καλη Ανασταση και χρονια πολλα σε ολους!!
υγεια και οικογενειακη ευτυχια.
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους παιδια!!!Να περασετε τελεια, προσοχη στους δρομους!!!!
κι απο μενα τις καλυτερες ευχες προς ολα τα μελη του φορουμ και τις οικογενειες σας!!! Καλη Ανασταση, παντα με υγεια!!!
Χριστός Ανέστη !!!
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
oldcarskickass
24-04-11, 10:54
Καλό Πάσχα και ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.