PDA

Επιστροφή στο Forum : παρκαρισμα .....για κλωτσιες!!!

aristent
15-04-11, 21:34
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/066.jpg?t=1302895980
Να πω οτι ειναι κανενα σαραβαλο.....,αλλα και παλι ποσο να μη σε νοιαζει για το οχημα σου???

ΥΣ.τη φωτογραφια την τραβηξα πριν 3 εβδομαδες σε ενα παρκιγκ γνωστου σουπερ μαρκετ.....

fanisk
15-04-11, 21:43
Μπορει να το παρκαρε γυναικα (συνηθως αυτες εχουν μεγαλυτερο προβλημα υπολογισμου χωρου απο τους ανδρες).

gant
15-04-11, 21:52
:ranting2::ranting2: Οταν μερικοί η μερικές δεν βλέπουν και δεν αγαπούν το αυτοκίνητο όπως εμείς εδώ μέσα, αλλά το βλέπουν σαν την ηλεκτική κουζίνα, το ψυγείο η το μίξερ τους, έτσι το παρκάρουν.
Το χειρότερο δε, αν δεν ήταν η κοώνα της φώτο, σίγουρα θα ήταν το αμάξι κάποιου άτυχου.

Leonidas_E39
15-04-11, 21:58
Καλα μιλαμε για μεγαλο κριαρι . Αραγε αφου δεν σεβεται την περιουσια του θα σεβαστει την περιουσια του αλλου σε περιπτωση που περασει και σε γραντζουνισει?

Τι να πω?

DIMITr|S
15-04-11, 22:51
εχω παψει να παρκαρω μεσα στην πολη πριν τισ 10 το βραδυ....οχι οτι αυτο σωζει το αμαξι αλλα οσο ναναι ειναι λιγοτερα τα αμαξια
ποιος απο εσας δεν εχει δει αντρες κ γυναικες να παρκαρουν και να βαρανε μπρος πισω τα αλλα αμαξια πανω απο μια φορα σε ενα παρκαρισμα?ποιος?
εγω πιστευω οτι πολλοι το κανουν και εν γνωση τους

oldcarskickass
16-04-11, 00:59
Χώρια αυτό (το ότι δεν σέβεται κάποιος την δική του περιουσία, που στην τελική δικαίωμα του να την κάνει ότι θέλει), αυτό που μου γυρναεί τα μυαλά είναι ότι ξοδεύει και το τελευταίο χιλιοστό του πεζοδρομίου, είναι που είναι 5 πόντους όλο κι όλο ήρθε και ο μέγα γάιδαρος και το αποτελείωσε.

Τραγικό.

Monsta
16-04-11, 08:47
Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα το περίεργο με το συγκεκριμένο παρκάρισμα?

Ίσα ίσα που ο άνθρωπος προτίμησε να ακουμπήσει το δικό του αυτοκίνητο πάνω στη ξύλινη (ούτε καν τσιμεντένια) κολώνα προκειμένου να διευκολύνει εκείνους που διέρχονται από πίσω του. :thumbsup: Και κάποια στιγμή θα πάει να κάνει κι ένα φρεσκάρισμα στο προφυλακτήρα του. :original:

nikos1400
16-04-11, 08:58
Εγώ γιατί δε βλέπω τίποτα το περίεργο με το συγκεκριμένο παρκάρισμα?

Ίσα ίσα που ο άνθρωπος προτίμησε να ακουμπήσει το δικό του αυτοκίνητο πάνω στη ξύλινη (ούτε καν τσιμεντένια) κολώνα προκειμένου να διευκολύνει εκείνους που διέρχονται από πίσω του. :thumbsup: Και κάποια στιγμή θα πάει να κάνει κι ένα φρεσκάρισμα στο προφυλακτήρα του. :original:

Ακριβως,
ειναι απο ποια οπτικη το κοιτα κανεις :th_Laie_67-1:

spar@
16-04-11, 14:58
Αρη δεν καταλαβα που σου φαινεται το παραξενο, στην Λαρισα ενα μεγαλο ποσοστο πανω απο 50% παρκαρουν τα αυτοκινητα τους , χωρις να κοιτανε κλπ απλα μεσο επαφης πολλες φορες τους χαζευω ανοιγουν παραθυρο και ακουγεται γκουπ πισω τσουλανε μπροστα γκουπ μπροστα τελος!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!

Christos 330
16-04-11, 16:13
Eγω παλι οταν βλεπω αυτοκινητο με γρατζουνιμενες ζαντες μου φευγει ο εγγεφαλος!!!!

Κατι αυτοκινητα επανω σε πεζοδρομια που ουτε με το navara σκεφτωμαι να το κανω . . .

Μερικοι δν προσεχουν καθολου . . .

Και περα απο αυτο οταν σπασει λινο απο το λαστιχο τα ριχνουν στην εταιρια και οχι

στον ιδιο τους το εαυτο απο την κακομεταχειριση που τα κανουν . . .

aristent
16-04-11, 17:19
......Και κάποια στιγμή θα πάει να κάνει κι ένα φρεσκάρισμα στο προφυλακτήρα του. :original:

:th_Laie_67-1:οτι θα υπηρχε και ....θετικη πλευρα αυτο δεν το περιμενα!!!!:hystericalbs1:

Μπορει να το παρκαρε γυναικα (συνηθως αυτες εχουν μεγαλυτερο προβλημα υπολογισμου χωρου απο τους ανδρες).
.....μπορει να ηταν και αντρας....περιμενε οτι το γκουπ ηταν οι ροδες στο πεζοδρομιο,κλειδωσε και εφυγε.....

:ranting2::ranting2: Οταν μερικοί η μερικές δεν βλέπουν και δεν αγαπούν το αυτοκίνητο όπως εμείς εδώ μέσα, αλλά το βλέπουν σαν την ηλεκτική κουζίνα, το ψυγείο η το μίξερ τους, έτσι το παρκάρουν.
Το χειρότερο δε, αν δεν ήταν η κολώνα της φώτο, σίγουρα θα ήταν το αμάξι κάποιου άτυχου.

Ακριβως!!!thumb

Καλα μιλαμε για μεγαλο κριαρι . Αραγε αφου δεν σεβεται την περιουσια του θα σεβαστει την περιουσια του αλλου σε περιπτωση που περασει και σε γραντζουνισει?
Τι να πω?
Αστα Λεωνιδα,ειναι να μην χρειαστει να παρακαρει κοντα σου αυτος/η.....

Χώρια αυτό (το ότι δεν σέβεται κάποιος την δική του περιουσία, που στην τελική δικαίωμα του να την κάνει ότι θέλει), αυτό που μου γυρναεί τα μυαλά είναι ότι ξοδεύει και το τελευταίο χιλιοστό του πεζοδρομίου, είναι που είναι 5 πόντους όλο κι όλο ήρθε και ο μέγα γάιδαρος και το αποτελείωσε.
Τραγικό.
...καλα για το πεζοδρομιο τωρα........γι'αυτο πηρε ψηλο οχημα να μπορει να το καβαλαει!!!!

Αρη δεν καταλαβα που σου φαινεται το παραξενο, στην Λαρισα ενα μεγαλο ποσοστο πανω απο 50% παρκαρουν τα αυτοκινητα τους , χωρις να κοιτανε κλπ απλα μεσο επαφης πολλες φορες τους χαζευω ανοιγουν παραθυρο και ακουγεται γκουπ πισω τσουλανε μπροστα γκουπ μπροστα τελος!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!

Δεν ειναι φαινομενο που συμβαινει μονο στη Λαρισα....ειναι παντου.thumb
....ζουν αναμεσα μας!!!!

Eγω παλι οταν βλεπω αυτοκινητο με γρατζουνιμενες ζαντες μου φευγει ο εγγεφαλος!!!!
Κατι αυτοκινητα επανω σε πεζοδρομια που ουτε με το navara σκεφτωμαι να το κανω . . .
Μερικοι δν προσεχουν καθολου . . .
Και περα απο αυτο οταν σπασει λινο απο το λαστιχο τα ριχνουν στην εταιρια και οχι
στον ιδιο τους το εαυτο απο την κακομεταχειριση που τα κανουν . . .

Καλα ο Μονστα ειδε τη ...θετικη πλευρα,εσυ σαν ζαντολαστιχας, δεν τη βλεπεις????:thumbsup:

Dathanaso
16-04-11, 23:51
Προχθες ημουν με το αυτοκιντο της γυναικας μου, το παρκαρω σε ενα βιβλιοπωλειο απ'εξω μιλαμε για άπλα τωρα,βγαινοντας βλεπω μια θεια με ενα fiesta να εχει παρκαρει πανω στον εμπρος προφυλακτηρα μου και να μιλαει με μια φιλη της στο κινητο μεσα στο fiesta ανοιγω την πορτα του συνοδηγου και την ρωταω Τελειωσες ? με κοιταει απορρημενα και την κατεβαζω να δει τι εκανε.Απαντηση: δεν το ειδα.
Δεν το ειδες
δεν ακουσες
Τι το οδηγας το ρημαδι?
Αστο σπιτι μωρη και αρχηνα το σιδερο το τι ακουσε δεν λεγεται

fanisk
17-04-11, 03:54
Προχθες ημουν με το αυτοκιντο της γυναικας μου, το παρκαρω σε ενα βιβλιοπωλειο απ'εξω μιλαμε για άπλα τωρα,βγαινοντας βλεπω μια θεια με ενα fiesta να εχει παρκαρει πανω στον εμπρος προφυλακτηρα μου και να μιλαει με μια φιλη της στο κινητο μεσα στο fiesta ανοιγω την πορτα του συνοδηγου και την ρωταω Τελειωσες ? με κοιταει απορρημενα και την κατεβαζω να δει τι εκανε.Απαντηση: δεν το ειδα.
Δεν το ειδες
δεν ακουσες
Τι το οδηγας το ρημαδι?
Αστο σπιτι μωρη και αρχηνα το σιδερο το τι ακουσε δεν λεγεται

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

konstantinaM3
18-04-11, 18:30
αμα δεν ιδρωσουν να το παρουν δεν το πονανε εγω αυτο ξερω να πω!

oldcarskickass
18-04-11, 20:01
Καλά που να δείτε σήμερα τι έγινε.

Πάρκαρε κάποιος πίσω από το δικό μας μας κάνει ζημιά και μέχρι να ανέβω να πάρω τον ασφαλιστή μας.

Έφυγε.

Πάλι καλά που έβγαλα φωτογραφίες ΟΛΟ το περιστατικό (εν κινήσει και φαίνονταν ότι είχε κάνει ζημιά).

Τι να κάνω; Έχω πάρει την αστυνομία από τις 7 να περάσει για καταγραφή και ακόμα περιμένω, ο ασφαλιστής μου δεν απαντάει (θα έχει κάποιο λόγο σοβαρό μάλλον γιατί τον ξέρω).

Και τα 2 οχήματα και η ζημιά που μας προκάλεσε και η οδος που έγινε φαίνονται όλα στις φωτό.

Μπορώ αυτά να τα χρησιμοποιήσω;

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη πως θα τα βρω;

Πάντως από ότι είπαν στο Α.Τ. μπορούμε να καταθέσουμε μήνυση για τροχαίο και εγκατάλειψη.

Αν γνωρίζει κάποιος είμαι ευγνώμων.

konstantinaM3
20-04-11, 06:36
Καλά που να δείτε σήμερα τι έγινε.

Πάρκαρε κάποιος πίσω από το δικό μας μας κάνει ζημιά και μέχρι να ανέβω να πάρω τον ασφαλιστή μας.

Έφυγε.

Πάλι καλά που έβγαλα φωτογραφίες ΟΛΟ το περιστατικό (εν κινήσει και φαίνονταν ότι είχε κάνει ζημιά).

Τι να κάνω; Έχω πάρει την αστυνομία από τις 7 να περάσει για καταγραφή και ακόμα περιμένω, ο ασφαλιστής μου δεν απαντάει (θα έχει κάποιο λόγο σοβαρό μάλλον γιατί τον ξέρω).

Και τα 2 οχήματα και η ζημιά που μας προκάλεσε και η οδος που έγινε φαίνονται όλα στις φωτό.

Μπορώ αυτά να τα χρησιμοποιήσω;

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη πως θα τα βρω;

Πάντως από ότι είπαν στο Α.Τ. μπορούμε να καταθέσουμε μήνυση για τροχαίο και εγκατάλειψη.

Αν γνωρίζει κάποιος είμαι ευγνώμων.

ειχα κατι παρομιο με κοτσαδορο....εβγαλα φωτο πηρα την ασφαλεια μου τηλ κ μου ειπε οτι αμα δεν κανει αυτος δηλωση οτι σου εκανε ζημια δεν μπορω να κανω τιποτα!κ το αφησα ετσι :}

oldcarskickass
20-04-11, 09:10
ειχα κατι παρομιο με κοτσαδορο....εβγαλα φωτο πηρα την ασφαλεια μου τηλ κ μου ειπε οτι αμα δεν κανει αυτος δηλωση οτι σου εκανε ζημια δεν μπορω να κανω τιποτα!κ το αφησα ετσι :}

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=155588#post155588