Επιστροφή στο Forum : Schnitzer Εξάτμιση
Dr. Yamastura
13-04-11, 19:12
Τι γνώμη έχετε για την εν λόγω εξάτμιση για Μ3 Ε36 ,από τους καταλύτες
και μετά?
Κανα ψωροάλογο παίρνεις??Ήχο,ροπή??
Stunt Mike
13-04-11, 20:27
Χμμμμ,αμφιβολο αποτελεσμα..αν κι εχω ακουσει κατοχους Μ3 με τετοια εξατμιση οτι πλεον καταφερναν και πιανανε τα 328!!χαχαχαχα!Ελα βρε να κανουμε ανταλλαγη μοτερ!
Skyline_IS
13-04-11, 21:37
Για ριξε μια ματια και σε αυτον τον συνδυασμο
https://www.youtube.com/watch?v=c9EcgNzS0eI
Το καζανακι το μαμισιο ειναι ηδη ελευθερο.Μην περιμενεις να δεις μεγαλη διαφορα σε αποδοση!!Το μονο του μειον ειναι το βαρος του!!!
Εάν μιλάμε για αλλαγή τελικού και μόνο, τότε το πιο ελεύθερο δεν σημαίνει καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου! Κινητήρες σαν τον S50 θέλουν backpressure χαμηλά και συνήθως με το πιο ελέυθερο τελικό θα δεις πτώση απόδοσης χαμηλά και σχεδόν ανύπαρκτη βελίωση ψηλά!
Τα προιοντα της schnitzer ειναι ψαγμενα, συνηθως απο πισω κρυβονται μεγαλα ονοματα (στη συγκεκριμενη περιπτωση τις εξατμισεις τις φτιαχνει η Remus), αλλα ειναι ΟΛΑ υπερτιμημενα..
Ηχο διακριτικο θα βγαζει και απο αποδοση μαλλον κατι θα δινει, αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματα και ειδικα σε Μ μοτερ που βελτιωνονται δυσκολα..
Αν την εχεις βρει μεταχειρισμενη και σε καλη τιμη, χτυπα τη..
Αλλιως αν θελεις λιγο ηχο, με ενα χειροποιητο τελικο θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα με 200 ευρω..
m-power_01
14-04-11, 01:28
Οπως τα ειπε ο Ζαχος... remus ειναι απλως πιο ψαγμενη ! Υπερτιμημενη βεβαια, αλλα αν την βρηκες φτηνα χτυπα την
M3 GT ATHENS
14-04-11, 02:49
Εάν η τιμή είναι προσιτή.....προχώρα με κλειστά τα μάτια.....εγγυημένη απόδοση........σωστός ήχος και όχι για να σε δέσουνε...και με απόδοση +2 αυτοκίνητα τουλάχιστον σε μέτρηση 0-200χλμ.
Όταν είχα M3 3.0lt αυτά διαπίστωσα.
Τώρα η καλύτερη όλων σε απόδοση για το μοτέρ σου είναι η Einsmann η οποία όμως έχει διαφορά και στην τιμή.
Παραπάνω ο χρήστης EVERGET σου τα εξηγεί πολύ καλά ...όμως αυτά που σημειώνει στα δίνει όλα και η supersprint απο χαμηλά έως και ψηλά στο στροφόμετρο με χαμηλότερη τιμή.
Υ.Γ. Δεν διαφημίζω τίποτε και κανέναν απλά σου απαντώ!
Σέ χαιρετώ!
vaggelis.m3
26-04-11, 20:17
εχω μια supersprint απο χταποδι και πισω με μεταλικους καταλυτες ανοξιδωτη ,το καζανακι ειναι για 3,2 .το δικο μου ειναι 3,0 βγαζει τιποτα ?
Δεν ξέρω από απόδοση , αλλά θα θυμαμαι πάντα , οταν φίλος μου -το 1995 νομίζω -εβαλε τελικό Schnitzer στην 316 coupe που ειχε , το χτυπημα στο στηθος που ενιωσα από τον μπάσσο ηχο της εξάτμισης όταν την εβαλε μπροστά...... (και ηταν καμμια δεκαρια μέτρα πιο πέρα....)