PDA

Επιστροφή στο Forum : Μήπως να μάθουμε Drift....

merlin
13-04-11, 10:11
Αγαπητοί συμφορουμίτες bmwδόφιλοι...

Λίγο ή πολύ οι περισσότεροι από εμάς προτιμάνε την πίσω κίνηση, για να κάνουν κανένα ωραίο γλυστριματάκι και να γεμίζει το πρόσωπο χαμόγελο !!!

Σχεδόν όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε άσσοι στο Drift... είτε γιατί μάθανε να γλυστράμε τσάτρα πάτρα σε μια πλατεία σαπούνι, είτε λόγω υποδύναμης και πολλών ηλεκτρονικών βοηθημάτων κάνουμε ασφαλής χαζοπάντες...

Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξουμε λίγο την οδηγική μας έπαρση και να μάθουμε drift ???

https://www.drivingacademy.gr/seminars/drift_techniques_seminar_RWD_fourWD.html

Με δικά τους αυτοκίνητα... Μ5 Ε39, ΜΙΑΤΑ με μπλοκέ, skyline.... δικά τους λάστιχα....:shok:

Τι λέτε, μα ζητήσουμε καμιά ομαδική προσφορά ???:original:

Εγώ ψήνομαι πολύ !!!!!!!!!!!!!!:rally:

nik200
13-04-11, 10:29
λες να ρθω και εγω??ψηνομαι..χιχιχιχιχιχ..π ραγματικα θα θελα να δω τι ακριβως μαθαινουν το κοσμο...
περα απο την πλακα,απο οσο εχω δει ειναι πολυ καλα τα μαθηματα και αξιζει τον κοπο..φυσικα οχι πανω στο αμαξι μας...
και να μην ξεχνατε το εξης..αν πας να τα μαθεις μονος σου ειναι πολυ πιο δυσκολο..δοξα το θεο ειχα και εγω "δασκαλο" να με μαθει...ο οποιος με εμαθε old school drift-σκανδιναβικα και power over παρα πολυ..και ποτε χειροφρενο!!!τα υπολοιπα τα ανακαλυψα σιγα σιγα μονος!!!γιαυτο λεω οτι αξιζει..

υγ...(φωναζε ο χρηστος..παμε driving academy..και εγω δεν πηγα ποτε!!!)

merlin
13-04-11, 10:34
Πιστεύω ότι πάντα έχεις κάτι να μάθεις... ακόμη και αν είσαι σίγουρος οτι ξέρεις τα πάντα...

Οδηγούσα μοτοσυκλέτα από 12 χρονών... στα 42 μου πήγα και έκανα σεμινάρια οδήγησης... έμαθα πράγματα που δεν τα ήξερα και αξιοποίησα καλύτερα, αυτά που ήξερα...

Nick bmwlover
13-04-11, 11:42
Πολυ καλη ιδεα Νικολα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ομως με ποιο σκεπτικο να μαθει καποιος να ντριφταρει ενα αμαξι διαφορετικο απο το δικο του με το οποιο δεν θα εχει συνεχη επαφη,με το δικο του θα θελησει να παιξει εξω στον δρομο,το δικο του θα χρειαστει να ελεγξει σε μια δυσκολη στιγμη,θα εχει κατανοησει αρκετα πως μπαινει,στριβει,πλαιγιολισ θανει,ποτε πρεπει να τραβηξει χειροφρενο,να πατησει φρενο,να κανει διορθωση κ ποσο,επαναφορα κ.λ.π.
Αυτο που θελω να πω εγω ειναι,χιλιες φορες να μαθει ο καθενας το αμαξι του,αλλα αυτο απαιτει προσωπικα εξοδα,που σε τετοιους καιρους ειναι αξιολογα!!!

nik200
13-04-11, 12:22
Πολυ καλη ιδεα Νικολα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ομως με ποιο σκεπτικο να μαθει καποιος να ντριφταρει ενα αμαξι διαφορετικο απο το δικο του με το οποιο δεν θα εχει συνεχη επαφη,με το δικο του θα θελησει να παιξει εξω στον δρομο,το δικο του θα χρειαστει να ελεγξει σε μια δυσκολη στιγμη,θα εχει κατανοησει αρκετα πως μπαινει,στριβει,πλαιγιολισ θανει,ποτε πρεπει να τραβηξει χειροφρενο,να πατησει φρενο,να κανει διορθωση κ ποσο,επαναφορα κ.λ.π.
Αυτο που θελω να πω εγω ειναι,χιλιες φορες να μαθει ο καθενας το αμαξι του,αλλα αυτο απαιτει προσωπικα εξοδα,που σε τετοιους καιρους ειναι αξιολογα!!!

εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??

GEORGE316
13-04-11, 12:24
αυτο οντως θα ηταν μια εξαιρετικη εμπειρια...
οι θεσσαλονικεις τι κανουν ομως??
αν υπαρχει δυνατοτητα μαθηματων στη θεσσαλονικη εγω ειμαι μεσα.

Panos 316T
13-04-11, 12:32
Σύμφωνώ και επαυξάνω με τον Νικολή.

Εγώ λέω κατα καιρούς να αγγαρεύουμε 2-3 παλιοχαρακτήρες που κάνουν αυτά τα πράματα του διαβόλου να μας δείχνουν κατιτίς με το δικό μας αμάξι.:rally:

δεν πιστεύω να μας αρνηθούν...:gun_bandana:

z3 2.2
13-04-11, 12:43
εγω τα ξερω ολα...δεν ερχομαι.....

300 ευρω ειναι πολλα για μενα αυτην την περιοδο...sorry

πραγματικα αυτο που λεει ο Νικολας για το "σχολεια" ειναι πολυ σωστο.
ειχα την τυχη να μπω στα μεγαρα με το μηχανακι και με εναν αγωνιζομενο οποιος ειχε φοβερη μεταδοτικοτητα και υπομονη και ανακαλυψα οτι 15 χρονια απλα πηγαινα το μηχανακι βολτα!!!!
υστερα απο το "μαθημα" μαζι του ανακαλυψα ενα σωρο πραγματα και τεχνικες που ισως να εφαρμοζα χωρις να το ξερω.πλεον τα εφαρμοζω γνωριζοντας το τι κανω!!!!
ασε...αποκαλυψη λεμε!!!

Nino
13-04-11, 12:46
Οποιος παρακολουθησει τετοιου τυπου σχολες οχι μονο θα μαθει να ντριφταρει αλλα να οδηγει γρηγοροτερα-ασφαλεστερα και καλυτερα, ασε που θα αντιληφθει οτι μεχρι τοτε νομιζε οτι ηξερε να οδηγαει...
Ετσι τουλαχιστον αναφερουν οσοι εχουν παρακολουθησει παρομοια σχολεια και ειδικα στις μηχανες.

Nick bmwlover
13-04-11, 13:16
εκει απλα πας για να δεις τι τεχνικες..σε οσους δεν εχουν ξανακανει ποτε..αν τις δεις στην πραξη..εστω με αλλο αμαξι..πας μετα σε μια πιστα με το δικο σου και τις δοκιμαζεις..σιγα σιγα..αυτο πιστευω εχει να παρει καποιος..και αμα εχεις την γνωση σιγα σιγα θα τα κανεις..ειναι πολυ καλυτερο να πας ετσι παρα να δοκιμαζεις μονος οπως εκανα εγω...και οτι σου βγει..αν δεν αγορασεις κανα χωραφι πρωτα!!!

ακομα και εγω που υποτιθεται ασχολουμαι κατι θα παρω αν παω..δεν ειμαστε τελειοι..αν μαθουμε και μερικα πραγματα ακομα μας χαλαει??

Αφησα να εννοειθη κατι τετοιο???
Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???
Ειναι αυτονοητο οτι σε αυτο το σχολειο μαθαινεις τις τεχνικες,αλλα καθε αμαξι θελει διαφορετικο χειρισμο με τις γνωστες τεχνικες.Πολυ σωστα λες,οτι σιγα σιγα μαθαινεις μπαινοντας σε πιστα κ κανοντας δοκιμες,πραγμα ομως το οποιο απαιτει εξοδα,οπου συμφωνησε κ ο Δημητρης οτι ειναι πολλα,αυτον τον καιρο,ελα παλι τα ιδια λεω ρε Νικο,μη λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε...
Αυτοι ειναι οι λογοι που αναφερα στο προηγουμενο ποστ για το ποιο θα ηταν το ιδανικο,να μαθει καποιος κατευθειαν με το αμαξι του,εστω να εχει μια αποψη της πραγματικοτητας κ των δυνατοτητων!!!

nik200
13-04-11, 13:54
Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???

δεν αναφερομαι σε σενα νικολα..σε ολους μας αναφερομαι..

[/QUOTE=Nick bmwlover;153576]Ειναι αυτονοητο οτι σε αυτο το σχολειο μαθαινεις τις τεχνικες,αλλα καθε αμαξι θελει διαφορετικο χειρισμο με τις γνωστες τεχνικες.Πολυ σωστα λες,οτι σιγα σιγα μαθαινεις μπαινοντας σε πιστα κ κανοντας δοκιμες,πραγμα ομως το οποιο απαιτει εξοδα,οπου συμφωνησε κ ο Δημητρης οτι ειναι πολλα,αυτον τον καιρο,ελα παλι τα ιδια λεω ρε Νικο,μη λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε...
Αυτοι ειναι οι λογοι που αναφερα στο προηγουμενο ποστ για το ποιο θα ηταν το ιδανικο,να μαθει καποιος κατευθειαν με το αμαξι του,εστω να εχει μια αποψη της πραγματικοτητας κ των δυνατοτητων!!![/QUOTE]

το σωστο και ιδεατο ειναι αυτο..αλλα..δινεις 150 ευρω να μπεις με το αμαξι σου..και φερνεις και τα λαστιχα μαζι (τα πληρωνεις απο την τσεπη σου)..και φυσικα οτι ζημια παθει..παλι απο την τσεπη σου...γιαυτο λεω τα παραπανω..να μαθεις σε αλλο αμαξι..

z3 2.2
13-04-11, 14:05
Ειπα πουθενα,οτι ειμαι τελειος κ δεν παω σε αυτο το σχολειο,επειδη απλα ειμαι τελειος???........

ελα-ελα...μην αρπαζεσαι!!!!:ranting2::hystericalbs1:
Νικολαααακηη:tease::wub::wub::wub:

gant
13-04-11, 14:25
αυτο οντως θα ηταν μια εξαιρετικη εμπειρια...
οι θεσσαλονικεις τι κανουν ομως??
αν υπαρχει δυνατοτητα μαθηματων στη θεσσαλονικη εγω ειμαι μεσα.

Κοιμισμένα πράγματα στην πόλη μας συνονόματε, δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

z3 2.2
13-04-11, 14:42
Κοιμισμένα πράγματα στην πόλη μας συνονόματε, δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

εσεις εχετε τας Σερρας διπλα σας ομως!thumb

Nick bmwlover
13-04-11, 15:02
ελα-ελα...μην αρπαζεσαι!!!!:ranting2::hystericalbs1:
Νικολαααακηη:tease::wub::wub::wub:

Απλως Δημητρη,ο Νικος εκανε quote το δικο μου ποστ κ ειπε αυτα που ειπε...
Δεν υπαρχει θεμα Νικο κ Δημητρηthumb

nikos1400
13-04-11, 16:45
Δυσκολοι καιροι πραγματικα.
Πολλοι εχουν καταντησει μονο σπιτι-δουλεια...

Αλλα μη λεμε παλι τα ιδια.

Η αήθεια ειναι οτι μονο θετικα αποκομιζει κανεις απο τετοιες σχολες.
thumb

Stunt Mike
13-04-11, 16:57
Σιγουρα ειναι καλυτερα να περναει καποιος απο μαθηματα,ειτε ειναι ντριφτ,ειτε αγωνιστικη,ειτε απλως ασφαλη οδηγηση.Θυμαμαι οταν ημουν 19 και πηγα στη σχολη Ασφαλους Οδηγησης του Ιαβερη,καταλαβα με ορους και τεχνικες αναφορες γιατι και πως καποιες αντιδρασεις συμβαλλουν στο ν'αποφυγεις τα χειροτερα.Κι ακομη κι αν τα'κανα τελικα σωστα και πριν,τουλαχιστον καταλαβα πλεον το γιατι...Κι αυτο με βοηθησε να γινω πιο αποτελεσματικος ακομη,να τα εξελιξω και ν'αντιδρω σωστα σε καθε περιπτωση πανικου.Ετσι και στις σχολες ντριφτ,μαθαινεις πραγματα που πιθανον εφαρμοζες ηδη,αλλα με προσθετο ατου την εξοικειωση με απιθανες γωνιες και μεταφορες βαρους που στο δρομο δεν θα'κανες ποτε.Ασε που το 70% απο μας δεν εχει προσβαση σε πισωκινητα δυνατοτερα των 200 ιππων οποτε αξιζει να δοκιμασεις να μαθεις ενα τουρμπατο κτηνος 600+!Εγω προσωπικα εκανα χρονια τωρα οργια σε καθε ειδους δρομο....στην πιστα ομως ξεκινησα απ'την αρχη παλι...

bimmer-corfu
13-04-11, 17:01
αν κατάλαβα καλά και για τα 3 level θέλουν 900 Ευρώ? (3 ημέρες Χ 300 Ευρώ τη μέρα). Πολλά...

Dr. Yamastura
18-04-11, 21:12
Eγώ που παρακολούθησα τα σεμινάρια,άξιζαν και το τελευταίο σεντ...
Ίσως να μπορείτε να πετύχετε καλύτερη τιμή.
Με όποιο αμάξι και αν κάνετε.οι τεχνικές είναι οι ίδιες.
Απλά άλλα αυτοκίνητα είναι πιο φιλικά στην πραγματοποίηση των ασκήσεων απο άλλα.
Π.χ το Μ5 Ε34 είναι πολύ πιο εύκολο από το ΜΧ5....
Αν δεν σκοπεύετε να βάλετε το αμάξι σας μετά σε πίστα,τότε καλυτερα να κάνετε με τα δικά τους.
Αλλιώς αγοράζετε ζαντόλάστιχα φθηνά,τα οποια τα κρατάτε και για πίστα και το κόστος βγαίνει το ίδιο,με το να κάνατε με τα δικά τους...thumb

Dr. Yamastura
18-04-11, 21:13
αν κατάλαβα καλά και για τα 3 level θέλουν 900 Ευρώ? (3 ημέρες Χ 300 Ευρώ τη μέρα). Πολλά...

Αν κάνεις και τα τρια πετυχαίνεις ίσως καλύτερη τιμή...

Dr. Yamastura
18-04-11, 21:20
Επίσης αν κάποιος νομίζει ότι κάνει άνετα skidpad και γνωρίζει να χειρίζεται το χειρόφρενο,μπορεί να κάνει το2 και 3 στάδιο ή μόνο το τρίτο...
Το 2ο έχει skidpad,8ρια και αράχνη..
Το τρίτο αρχίζει με 8ρια και προχωράει σε πιστα με είσοδο σε στροφή,μεταφορά βάρους και συνέχεια του ντριφταρίσματος...

Jimmakos
18-04-11, 21:27
Εγώ θα θελα να πάω πάντως.... Αξίζει να μπώ σε ένα στημένο Μ5 και να μάθω να "οργιάζω" κατ'εμέ!

Αλλά είναι πολλά τα χρήματα για μένα τουλάχιστον..... Θα μου πείς πως θα συντηρηθούν τα αυτοκίνητα της σχολής κλπ... Ναι αλλά 10 άτομα ημερισίως να πάνε που πιστεύω πάνε και παραπάνω 600Ε (λέω εγώ έναν μέσο όρο) x 10 = 6000Ε! Παραβγαίνουν τα έξοδα!

Και αν ειναι στα 900Ε βγαίνει κοντά 10000Ε οπότε με 10000Ε την μέρα δεν συντηρείς τα αυτοκίνητα και καύσιμα και σέρβις και και και και?

Γιατί μηχανικούς έχουν δικούς τους, λάστιχα δεν έχουν καινούρια έχουν μεταχειρισμένα (μπρος στο κέρδος κάνεις πολλές θυσίες) και άλλα πολλά που θα τα ξέρετε ήδη.....

Μα ρε αδερφέ μου άμα ρίχνω στον Κίτσο 100Ε τον μήνα για συντήρηση έχω γίνει σαίνι!

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου :original:

Kostas_1
18-04-11, 21:35
Ειχα μιλησει πριν μερικους μηνες για να πηγαινε ο γυιος μου.
Και τελικα δεν εγινε το μαθημα διοτι δεν μαζευτηκαν αρκετοι. Και οπως μου εξηγησαν εκτος απο το προσωπικο πληρωνουν ακομη και το χωρο που τον νοικιαζουν με την ημερα!

Απ οτι καταλαβα παντως προκειται για μια αξιολογη προσπαθεια.

Dr. Yamastura
18-04-11, 21:38
Λίγο να τα παίρνεις τα ''γράμματα'' Δημήτρη θα πας μια φορά και θα σου μείνουν για πάντα!!
Μετά πρακτική όποτε έχεις χρόνο και θα βελτιώνεσαι συνεχώς..
Θα νιώθεις πολύ πιο σίγουρος στο δρόμο,αν κάτι στραβώσει και χρειαστεί να πραγματοποιήσεις ελιγμούς ή σου φύγει το αμάξι(π.χ λαδια).

Dr. Yamastura
18-04-11, 21:43
Ειχα μιλησει πριν μερικους μηνες για να πηγαινε ο γυιος μου.
Και τελικα δεν εγινε το μαθημα διοτι δεν μαζευτηκαν αρκετοι. Και οπως μου εξηγησαν εκτος απο το προσωπικο πληρωνουν ακομη και το χωρο που τον νοικιαζουν με την ημερα!

Απ οτι καταλαβα παντως προκειται για μια αξιολογη προσπαθεια.

Παρεπιπτώντος έγινε χθες!!
Είχα ανοίξει και θρεντ παλαιότερα:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=6099
Aν ενδιαφέρεστε τα ξερω τα παιδια και μπορώ να μάθω πότε θα ξαναγίνει.
Συνήθως μια φορά το μήνα.
Δηλώστε ποιοι ,με τι αυτοκίνητο να δουμε τι μπορει να γίνει...

Jimmakos
18-04-11, 21:58
To ξέρω Χρήστο για αυτό είπα να μην παρεξηγηθώ.... thumb

Ο δικηγόρος του διαβόλου ένα πράγμα...

gnx
02-05-11, 18:01
Θα το κάνουμε τελικά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

merlin
02-05-11, 18:46
Μιας και άνοιξα το thread, θεωρούμε σίγουρα ως συμμετάσχων, μιάς και άλλος πήρε την πρωτοβουλία ως διοργανωτής...

Περιμένουμε νέα.

Dr. Yamastura
02-05-11, 18:54
Μιας και άνοιξα το thread, θεωρούμε σίγουρα ως συμμετάσχων, μιάς και άλλος πήρε την πρωτοβουλία ως διοργανωτής...

Περιμένουμε νέα.

Να βοηθησω ηθελα....Κανονιστε το,αξιζει.

andreas110080
02-05-11, 20:25
Παιδια να υπολογιζεται και εμενα και ετσι θα μας δοθει και η ευκαιρια να τα πουμε και απο κοντα!
Θα ερθω με ενα Μ5 Ε39.
Ελπιζω να μαζευτουμε, απο οτι εχω ακουσει μαθαινεις αρκετα πραγματα που νομιζες οτι τα ηξερες...!
:thumbsup:

nik200
02-05-11, 21:17
λοιπον μια και ειχα τοποθετηθει πηγα μια μερα να δω απο κοντα τι "παιζει"

δυστυχως την ημερα που πηγα εγω εβρεξε (εφερα την βροχη λεμε..ιχιχιχ) αλλα τα μαθηματα γινοντουσαν...κανονικα...

πηγαινες με το καθηγητη μεσα και σου εδειχνε ακριβως τι πρεπει να κανεις ειτε με το να περνει το αμαξι αυτος και μετα να σε καθοδηγει πως θα κανεις την καθε ασκηση...

τα μαθηματα για οποιοδηποτε θελει να μπει στο κλιμα τα βρηκα αρκετα καλα..και πιστευω οτι αξιζει τον κοπο..αν και το χρημα ειναι καπως πολυ προσωπικα πιστευω..αλλα μην πιστεψει κανεις οτι για να μαθει να κανει drift πχ...θα δωσει λιγοτερα αν παει σε μια πιστα...μονος του και αρχισει ετσι..και εμενα μου δειξαν αρκετοι φιλοι και γνωστοι πως να κανω καποια πραγματα...και με την τριβη σιγα σιγα τα καταφερνα..

θα ηταν παντως καλη φαση να μαζευτουμε καποιοι απο εδω και να παμε..και στο κατω κατω...μετα απο τα μαθηματα μπορουμε να μαζευομαστε και καρτοδρομο μεταξυ μας και φυσικα να βοηθιομαστε!!!

Dr. Yamastura
02-05-11, 21:44
Μολις μίλησα με τον υπεύθυνο του Driving Academy Θωμα Παπαπασχο.
Επικοινωνίστε μαζι του στο 6972099150.
Μου είπε ότι μπορεί να κλείσει μαθημα μόνο για το φόρουμ μας.
Προτείνετε ημερομηνίες και καταλήξτε.
Μπορεί και απογεύματα π.χ 5-10.Ο χώρος φωτίζεται.
Πρέπει να τον πάρετε τηλ. όμως για να κανονίσει μάθημα.
Δεν δηλώνετε στο θρεντ συμμετοχή.
Οπότε αποφασίζετε ημερομηνία και τον ενημερώνετε

andreas110080
03-05-11, 07:25
Μολις μίλησα με τον υπεύθυνο του Driving Academy Θωμα Παπαπασχο.
Επικοινωνίστε μαζι του στο 6972099150.
Μου είπε ότι μπορεί να κλείσει μαθημα μόνο για το φόρουμ μας.
Προτείνετε ημερομηνίες και καταλήξτε.
Μπορεί και απογεύματα π.χ 5-10.Ο χώρος φωτίζεται.
Πρέπει να τον πάρετε τηλ. όμως για να κανονίσει μάθημα.
Δεν δηλώνετε στο θρεντ συμμετοχή.
Οπότε αποφασίζετε ημερομηνία και τον ενημερώνετε

Παιδια να κοιταξετε να κανονισετε σκ (οποιος το κανονισει) γιατι ειμαστε και απο χωριο και καθημερινες δεν παιζει να ανεβουμε αθηνα!

Dr. Yamastura
03-05-11, 08:09
Παιδια να κοιταξετε να κανονισετε σκ (οποιος το κανονισει) γιατι ειμαστε και απο χωριο και καθημερινες δεν παιζει να ανεβουμε αθηνα!

Μονο από τηλεφώνου κλείνετε τα σεμινάρια.Ο καθένας παίρνει τηλ. ξεχωριστά και δηλώνει συμμετοχή.
Καταλήξτε σε ημερομηνία που βολεύει όλους και πάρτε τον τηλεφωνο.

stratos
03-05-11, 10:24
Χρήστο τι κόστος έχει το level 1 με το δικό τους Μ5?

Dr. Yamastura
03-05-11, 10:50
Χρήστο τι κόστος έχει το level 1 με το δικό τους Μ5?

Ειδικά το 1 λεβελ δεν αξιζει με το δικό τους.
Μόνο σκιντπαντ κάνεις με το δικό σου.
Τα υπόλοιπα είναι αράχνη,χειρόφρενο κλπ..
Οπότε καλυτερα με το δικο σας.
Στο 2ο και 3ο λέβελ καταπονείς κάπως το δικό σου αυτοκίνητο.
150 ευρώ με δικό σου και 300 με δικό τους.Πιστευω όμως ότι θα κάνουν καλύτερες τιμές για τα δικά τους.κανα 50ρικο κατω.Δλδ γύρω στα 250.

andreas110080
13-05-11, 19:34
Απο οτι βλεπω το θεμα εχει παγωσει, αντε βρε παιδια να μαζευτουμε να κανονισουν οσοι γνωριζουν να παμε για κανενα μαθηματακι, κατι θα μας μαθουνε οι ειδικοι...
Παντως μαζι με εμενα ειμαστε τρεις απο καλαματα!

Dr. Yamastura
13-05-11, 22:24
έχει μεθαυριο κυριακή..