Επιστροφή στο Forum : Συναγερμός-Κλειδαριές σε Ε36 Compact
Φίλος πήρε πρόσφατα ένα 36άρι compact, το οποίο έχει 30.000 km, αλλά ήταν σχεδόν σε πλήρη ακινησία για κανα χρόνο τουλάχιστον. Έχει αποσυνδεθεί ο συναγερμός (cobra) και οι κλειδαριές δε ξεκλειδώνουν με το κουμπί του κλειδιού.
Συνδέονται αυτά τα δύο; Σημειωτέον οτι έχει αλλάξει μπαταρία στο κλειδί.
Μήπως είναι θέμα επαναπρογραματισμού του εγκεφάλου ή βλάβης των κλειδαριών; Καμιά ιδέα;
Thanx
Είχα Ε36. Απλά είναι ξεκουμπωμένη η φύσα και βραχυκυκλωμένο το πράσινο καλώδιο της αντλίας βενζίνης. Ξαναβάζεις σωστά το πράσινο καλώδιο και ενώνεις την φύσα
giannis_compact
09-04-11, 20:41
Σόρρυ για το άσχετο αλλά 36άρι κόμπακτ με 30.000 χιλιόμετρα?36άρι?
ΛευτερηςΜ3
09-04-11, 21:12
Όσο για τον συναγερμό,είναι πολυ εύκολο να το φτιάξουμε..στείλε πμ και τα λεμε thumb
Σόρρυ για το άσχετο αλλά 36άρι κόμπακτ με 30.000 χιλιόμετρα?36άρι?
Ναι, το είχαν κάτι παππούδες και δεν το κινούσαν καθόλου, τσεκαρισμένο...
Είχα Ε36. Απλά είναι ξεκουμπωμένη η φύσα και βραχυκυκλωμένο το πράσινο καλώδιο της αντλίας βενζίνης. Ξαναβάζεις σωστά το πράσινο καλώδιο και ενώνεις την φύσα
Κατά διαβολική σύμπτωση, το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και χρειάστηκε να αντικατασταθεί η αντλία βενζίνης, αλλά δεν δούλευε το κλειδί και ο συναγερμός ούτε πριν. Έχει σχέση η αντλία με το κλειδί;
Η φίσα που βρίσκεται;
Κατά διαβολική σύμπτωση, το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και χρειάστηκε να αντικατασταθεί η αντλία βενζίνης, αλλά δεν δούλευε το κλειδί και ο συναγερμός ούτε πριν. Έχει σχέση η αντλία με το κλειδί;
Η φίσα που βρίσκεται;
Η αντία με το κλειδί δεν ξέρω αν έχει σχέση. Η φύσα είναι εκει που τελειώνει η καλωδίωση και ξεκινά το κουτί-σειρήνα του συναγερμού. αν βγάλεις την φύσα δεν ξεκινά το αυτοκίνητο και θέλει το πρασινο καλώδιο βραχυκύλωμα
sorry για το λιγο of topic αλλα και εμενα cobra φοραει και δεν εχω καθολου χειριστηριο για να τον ενεργοποιω- απενεργοποιω .μπορω να βγαλω controlaki ???ξερει κανεις??που?
ΛευτερηςΜ3
10-04-11, 12:10
sorry για το λιγο of topic αλλα και εμενα cobra φοραει και δεν εχω καθολου χειριστηριο για να τον ενεργοποιω- απενεργοποιω .μπορω να βγαλω controlaki ???ξερει κανεις??που?
Έχεις πμ!