PDA

Επιστροφή στο Forum : Συναγερμός-Κλειδαριές σε Ε36 Compact

330Ci
09-04-11, 19:25
Φίλος πήρε πρόσφατα ένα 36άρι compact, το οποίο έχει 30.000 km, αλλά ήταν σχεδόν σε πλήρη ακινησία για κανα χρόνο τουλάχιστον. Έχει αποσυνδεθεί ο συναγερμός (cobra) και οι κλειδαριές δε ξεκλειδώνουν με το κουμπί του κλειδιού.
Συνδέονται αυτά τα δύο; Σημειωτέον οτι έχει αλλάξει μπαταρία στο κλειδί.
Μήπως είναι θέμα επαναπρογραματισμού του εγκεφάλου ή βλάβης των κλειδαριών; Καμιά ιδέα;
Thanx

stratos
09-04-11, 20:06
Είχα Ε36. Απλά είναι ξεκουμπωμένη η φύσα και βραχυκυκλωμένο το πράσινο καλώδιο της αντλίας βενζίνης. Ξαναβάζεις σωστά το πράσινο καλώδιο και ενώνεις την φύσα

giannis_compact
09-04-11, 20:41
Σόρρυ για το άσχετο αλλά 36άρι κόμπακτ με 30.000 χιλιόμετρα?36άρι?

ΛευτερηςΜ3
09-04-11, 21:12
Όσο για τον συναγερμό,είναι πολυ εύκολο να το φτιάξουμε..στείλε πμ και τα λεμε thumb

330Ci
09-04-11, 22:31
Σόρρυ για το άσχετο αλλά 36άρι κόμπακτ με 30.000 χιλιόμετρα?36άρι?

Ναι, το είχαν κάτι παππούδες και δεν το κινούσαν καθόλου, τσεκαρισμένο...

330Ci
09-04-11, 22:33
Είχα Ε36. Απλά είναι ξεκουμπωμένη η φύσα και βραχυκυκλωμένο το πράσινο καλώδιο της αντλίας βενζίνης. Ξαναβάζεις σωστά το πράσινο καλώδιο και ενώνεις την φύσα

Κατά διαβολική σύμπτωση, το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και χρειάστηκε να αντικατασταθεί η αντλία βενζίνης, αλλά δεν δούλευε το κλειδί και ο συναγερμός ούτε πριν. Έχει σχέση η αντλία με το κλειδί;
Η φίσα που βρίσκεται;

stratos
10-04-11, 00:36
Κατά διαβολική σύμπτωση, το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος και χρειάστηκε να αντικατασταθεί η αντλία βενζίνης, αλλά δεν δούλευε το κλειδί και ο συναγερμός ούτε πριν. Έχει σχέση η αντλία με το κλειδί;
Η φίσα που βρίσκεται;

Η αντία με το κλειδί δεν ξέρω αν έχει σχέση. Η φύσα είναι εκει που τελειώνει η καλωδίωση και ξεκινά το κουτί-σειρήνα του συναγερμού. αν βγάλεις την φύσα δεν ξεκινά το αυτοκίνητο και θέλει το πρασινο καλώδιο βραχυκύλωμα

gregE36
10-04-11, 11:58
sorry για το λιγο of topic αλλα και εμενα cobra φοραει και δεν εχω καθολου χειριστηριο για να τον ενεργοποιω- απενεργοποιω .μπορω να βγαλω controlaki ???ξερει κανεις??που?

ΛευτερηςΜ3
10-04-11, 12:10
sorry για το λιγο of topic αλλα και εμενα cobra φοραει και δεν εχω καθολου χειριστηριο για να τον ενεργοποιω- απενεργοποιω .μπορω να βγαλω controlaki ???ξερει κανεις??που?

Έχεις πμ!