PDA

Επιστροφή στο Forum : τελη 2012

individual
28-03-11, 05:46
Νέα φορολογικά μέτρα για το 2012-2015

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011, 16:14

Σε νέο πακέτο φορολογικών μέτρων για την περίοδο 2012-2015 θα οδηγήσει η υστέρηση των φορολογικών εσόδων, κατά τους πρώτους δυόμισι μήνες του τρέχοντος έτους, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ άλλων, εξετάζει κατάργηση και περιορισμό φοροαπαλλαγών, νέα περαίωση των ανέλεγκτων υποθέσεων της περιόδου 2000 - 2009, κατάργηση των χαμηλών συντελεστών Φ.Π.Α. που ισχύουν για τα νησιά, αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επιβολή φόρου στο φυσικό αέριο και μείωση των αφορολόγητων ποσών για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βρίσκονται και οι καταπατητές 2 εκατομμυρίων στρεμμάτων, με στόχο την είσπραξη 1,5 δισ. ευρώ έως το 2013.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011, 06:23

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=282836&cid=8

:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:

giannis_compact
28-03-11, 05:50
Ένα σταθεροποιημένο σύστημα δε μπορούν με τίποτα να εφαρμόσουν στην Ελλάδα!Κάθε χρόνο και διαφορετικά!

individual
28-03-11, 05:58
ετσι οπως το ''πανε'' αυτοι......
θα ερθει μια μερα που θα βλεπουμε στο δρομο ε36-316.....
και θα λεμε....
ποιος μεγιστανας ειναι αυτος?????

giannis_compact
28-03-11, 06:02
Αυτό ακριβώς!Ότι νά'ναι κάνουν αυτοί!

konstantinaM3
28-03-11, 06:40
καλα αμα τα αυξισουν κ αλλο οπως λενε στο τελος θα παρουν τα @@@μου γιατι θα καταθεσω πινακιδες κ θα το κανω αμαξι μονο για ντριφτ κ θα τελειωνει η ιστορια κ απο εκει που επερναν 800 ευρο απο μενα δεν θα περνουν τιποτα πλεον!κ οποτε μα οποτε ξανα εχουμε παλι λεφτα τοτε θα ξανα παρουμε 3λιτρο για τον δρομο τον κανονικο!

GEORGE316
28-03-11, 07:21
κωνσταντινα αυτο που λες νομιζω οτι πολλοι απο εμας θα το κανουμε...
και αλλη αυξηση δεν σηκωνει.
σε νεα αυξηση και εγω το σκεφτομαι σοβαρα!
ποδηλατακι που καει μονο τα λιπη μου!!!!!!

nikos1400
28-03-11, 07:38

Σε νέο πακέτο φορολογικών μέτρων για την περίοδο 2012-2015 θα οδηγήσει η υστέρηση των φορολογικών εσόδων, κατά τους πρώτους δυόμισι μήνες του τρέχοντος έτους, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ άλλων, εξετάζει κατάργηση και περιορισμό φοροαπαλλαγών, νέα περαίωση των ανέλεγκτων υποθέσεων της περιόδου 2000 - 2009, κατάργηση των χαμηλών συντελεστών Φ.Π.Α. που ισχύουν για τα νησιά, αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επιβολή φόρου στο φυσικό αέριο και μείωση των αφορολόγητων ποσών για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βρίσκονται και οι καταπατητές 2 εκατομμυρίων στρεμμάτων, με στόχο την είσπραξη 1,5 δισ. ευρώ έως το 2013.

:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

ααααα, καλο εεεεε ??!!!
οχι, θα τη γλιτωνατε με το φυσικο αεριο, ε ?? επομενο ητανε...

ρε που παμε....
τωρα θα καταθεσουνε και οι υπολοιποι πινακιδες. μα ποσο μ@λ@κες ειναι ?

Vasilis
28-03-11, 07:46

Το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ άλλων, εξετάζει κατάργηση και περιορισμό φοροαπαλλαγών, νέα περαίωση των ανέλεγκτων υποθέσεων της περιόδου 2000 - 2009, κατάργηση των χαμηλών συντελεστών Φ.Π.Α. που ισχύουν για τα νησιά, αύξηση των τελών κυκλοφορίας επιβολή φόρου στο φυσικό αέριο και μείωση των αφορολόγητων ποσών για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Eκει ηθελα να εστιασω κ γω....ε ρε γλεντια...!

kostasxan
28-03-11, 08:05
Μονο φυσικο αεριο 'η και υγραεριο?

nikos1400
28-03-11, 08:06
Τελειωσε,

η Ελλαδα θα γινει η χωρα του παπακιου, του σκουτερ 200,

του διθεσιου αυτοκινητου πολης 700cc και του οικογενειακου των 1300cc...

:gr:

Αλλα μην προτρεχουμε, κατσε να δουμε...

Vasilis
28-03-11, 08:38
Τελειωσε,

η Ελλαδα θα γινει η χωρα του παπακιου, του σκουτερ 200,

του διθεσιου αυτοκινητου πολης 700cc και του οικογενειακου των 1300cc...

:gr:

Αλλα μην προτρεχουμε, κατσε να δουμε...

...ναι ναι...:whistle:

κατσε γιατι μπορει να ναι κ χειροτερα...:ranting2::th_Laie_67-1:

GEORGE316
28-03-11, 08:52
τα χειροτερα δεν εχουνε ρθει ακομα....
και λεω δεν εχουν ερθει ακομα γιατι προς το παρον,πολλοι μπορει να ζοριζονται παρα πολυ,ομως ακομα δεν εχουν "σκασει"
οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ,τοτε θα ειναι χειροτερα....
παντως και αλλη αυξηση σε τελη σημαινει οτι ακομα περισσοτεροι θα καταθεσουν πινακιδες....

Thomelef
28-03-11, 08:59
εγώ πάντως είδη το χιλιάρικο μου την σπάει, και είναι η δεύτερη χρονιά ου το πλήρωσα.
αν το ανεβάσουν και άλλο, θα μου δώσουν πολύ καλό λόγο για να κάνω το αμάξι μόνο
για πίστα...εντάξει. πλέον το θέμα έχει καταντήσει αηδία με τους πολιτικούς και όλα όσα
μας έχουν κάνει την τελευταία δεκαετία...ανάθεμα την ρημάδα την ολυμπιάδα...

GEORGE316
28-03-11, 09:49
το θεμα ειναι και πολιτικο και κοινωνικο.
εχουν βγει γεγονοτα στο φως της δημοσιοτητας,αλλα δεν εχω δει ουτε εναν να διαμαρτυρεται!!!
βγηκε οτι απο το 1989 η ελλαδα δανειζεται απο εξω λεφτα για να πληρωσει τις συνταξεις...
ολοι οι πολιτικοι,βουλευτες υπουργοι πρωθυπουργοι προεδροι δημοκρατιας το γνωριζαν...
γιατι δε μιλουσαν???
υπαρχει ορυκτος πλουτος που αν πιστεψουμε τη μιση αληθεια,τοτε ειμαστε απο τις λπουσιοτερες χωρες στην ευρωπη...
γιατι δεν κανουμε κατι???
απο που θα παρουνε νεους φορους??
απο εμενα??εγω να φαω πλεον δεν εχω!!!
ποσοι ειναι αυτοι που ζουν πλεον χωρις να τριζουν τα δοντια τους το βραδυ απο το αγχος της αυριανης??
τελικα οι ελληνες ειμαστε πολυ κοθωνια....
"Ελλαδα σε βιαζουνε και εσυ βαφεις τα νυχια σου"

Z4 DCT
28-03-11, 10:13
Μετα και την επομενη αυξηση στα τελη...........

https://www.youtube.com/watch?v=YvTACbjw8bU

Οι ανθρωποι ειναι χρονια πισω!!!! δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!:ranting2:

S8N
28-03-11, 10:29
κωνσταντινα αυτο που λες νομιζω οτι πολλοι απο εμας θα το κανουμε...
και αλλη αυξηση δεν σηκωνει.
σε νεα αυξηση και εγω το σκεφτομαι σοβαρα!
ποδηλατακι που καει μονο τα λιπη μου!!!!!!

Άσε Γιώργο, αφού ξέρεις πως μόλις πάρουμε ποδήλατο θα φορολογήσουν τις σέλες για να καθόμαστε στον άξονα... ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!

panos90
28-03-11, 10:45
εμενα μ'αρεσει γιατι αν βρεθω απο 600 να δινω 1000 θα εχω παρει και μια γευση πως ειναι να εχεις m3....

(αποπειρα παρηγοριας)

GEORGE316
28-03-11, 10:49
κοιτα πανο....η μια οπτικη σου εχει δικιο!!τουλαχιστον αν ειχες Μ3 θα τη γουσταρες...
ειναι σαν να σου εχουν βγαλει το ονομα οτι εισαι ο μεγας επιβητορας,αλλα εσυ εισαι παρθενος!!!
τι να το κανεις το ονομα???
τουλαχιστον ας ειχες τη χαρη!!!!!

120ie87
28-03-11, 10:51
Zητώ ειλικρινά συγνώμη καλοι μου φιλοι, αλλά όταν ο κόσμος δεν αντιδρά απλά δεν γίνεται τίποτα.

Νομίζω ότι στις εκλογές πηγαίνουν να ψηφίσουν σε μεγαλύτερο ποσοστό οι ηλικιωμένοι (που βλακωδώς ψηφίζουν ότι και οι μανάδες-πατεράδες τους) και τα κομματόσκυλα (αυτοί που φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να πάρουν-διατηρήσουν μια θεσούλα).
Πολλοί νέοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι απέχουν (αυτό είναι πραγματικά τραγικό) ή ρίχνουν λευκό/άκυρο.
Σαν αποτέλεσμα, το 30% των εν δυνάμει ψηφοφόρων καθορίζει την κυβέρνηση.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας, αφού 30+ χρόνια μας κυβερνούν 2-3 οικογένειες, λες και δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτό τον τόπο.

Χίλια συγνώμη που έγραψα για πολιτικά σε νήμα που ασχολείται με τα τέλη κυκλοφορίας.

Ειλικρινά συγνώμη

... πληρώνουμε τέλη και διόδια και φόρους στα καύσιμα -> και τα λεφτά μας τρώγονται.....

Thomelef
28-03-11, 11:25
Zητώ ειλικρινά συγνώμη καλοι μου φιλοι, αλλά όταν ο κόσμος δεν αντιδρά απλά δεν γίνεται τίποτα.

Νομίζω ότι στις εκλογές πηγαίνουν να ψηφίσουν σε μεγαλύτερο ποσοστό οι ηλικιωμένοι (που βλακωδώς ψηφίζουν ότι και οι μανάδες-πατεράδες τους) και τα κομματόσκυλα (αυτοί που φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να πάρουν-διατηρήσουν μια θεσούλα).
Πολλοί νέοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι απέχουν (αυτό είναι πραγματικά τραγικό) ή ρίχνουν λευκό/άκυρο.
Σαν αποτέλεσμα, το 30% των εν δυνάμει ψηφοφόρων καθορίζει την κυβέρνηση.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας, αφού 30+ χρόνια μας κυβερνούν 2-3 οικογένειες, λες και δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτό τον τόπο.

Χίλια συγνώμη που έγραψα για πολιτικά σε νήμα που ασχολείται με τα τέλη κυκλοφορίας.

Ειλικρινά συγνώμη

... πληρώνουμε τέλη και διόδια και φόρους στα καύσιμα -> και τα λεφτά μας τρώγονται.....

η αλήθεια αυτή είναι πάντως...

Monsta
28-03-11, 11:50
Επειδή είναι νωρίς να συγχηζόμαστε με τα τέλη του 2012, ας....

https://www.youtube.com/watch?v=1-y6f0g5odk&feature=player_embedded

nikos1400
28-03-11, 11:53
Σορρυ που συνεχιζω και εγω το οφ τοπικ, ολο εδω καταληγει η κουβεντα...

Να ξαναπουμε οτι το να ριχνουμε λευκα και ακυρα μαλλον δε βοηθαει πουθενα ουτε αυτο.
Μια μορφη "απραξιας" ειναι και αυτο.
Το θεμα ειναι πως θα μπει ενας Ανθρωπος εκει μεσα για να αλλαξει κατι,
αφου θα τον φανε τα βρωμοσκυλα πριν προλαβει να μπει στη βουλη,
και ποιος θα ειναι αυτος ?

Αλλα παλι, δεν ξερω ΤΙ πιεσεις υπαρχουν και ακολουθειται αυτη η πολιτικη, και απο ΠΟΥ ?? Οπότε, οποιος (φουστης) και αν βγει, τα ιδια πραματα θα γινονται...

stefm5
28-03-11, 11:54
όταν αυξάνεις ένα φόρο κι έχεις μείωση στα έσοδα πρέπει να είσαι πανηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις ότι είναι ελαστική δαπάνη :thumbsdown:
έχοντας την εμπειρία πώς είναι δυνατόν να το επαναλαμβάνεις;;;

ειδικά στα υψηλού κυβισμού οχήματα θα γίνει χαμός από τις πινακίδες στις εφορίες
επειδή λοιπόν θεωρώ ότι κάποιος εκεί μέσα ξεφεύγει από την απύθμενη βλακεία, περιμένω πιθανότατα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας χαμηλού κυβισμού που είναι δαπάνη πιο ανελαστική

panos90
28-03-11, 12:00
η συζητηση πανω στα κομματα δεν εχει και πολυ νοημα πια..

πιστευει κανεις οτι οποιοδηποτε κομμα και αν βγει θα αλλαξει τιποτα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?

η υπογραφες μπηκαν - τις ΣΟΒΑΡΕΣ αποφασεις αλλοι τις παιρνουν.

το μονο που θα αλλαζει ειναι να βολευεται ο κοσμος του καθε κομματος ξεβολευοντας τον υπολοιπο.. (ο οποιος θα κανει απεργιες μετα.. βλεπε ΜΜΜ...)

η επικαιροτητα τωρα θα ειναι στα ποσα ευρω θα εξοικονομησει το κρατος για να ριξει το χρεος του...

αλλα πειτε μου ποιο κρατος εχει χρεος 0 για να ξερω αν πρεπει να ειμαι αισιοδοξος.

χρεος παντα θα υπαρχει γιατι ετσι συμφερει...

τωρα..
το ποιος φταιει ειναι αλλο θεμα...

γενικα προτιμω την λογικη -> ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.

κατ'επεκτασιν αυτου, το να βριζει καποιος τους γερμανους - αμερικανους - πακιστανους κλπ κλπ... παλι δεν εχει νοημα. αυτοι την παρτυ τους κοιτανε..
και καλα κανουν εδω που τα λεμε..

αν κοιτουσαμε και εμεις την δικια μας (σαν πατριδα οχι σαν ατομα) ισως ηταν καλυτερα τα πραγματα..

αυτα πανω κατω οπως τα εχω στο απαιδευτο και μικρο μυαλο μου.

αν θελετε δειτε το παρακατω βιντεακι (σε περιπτωση που δεν το εχετε δει)...
Μιλαει ο δασκαλος του papandreou

https://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08

https://www.youtube.com/watch?v=OBMKyIfpVYs

GEORGE316
28-03-11, 12:18
πολυ ωραια τα λεγομενα σου πανο...
εγω για να παρω αυτοκινητο επρεπε να περιμενω ως τα 26,ενω δουλευω απο τα 19.
κανονισα ετσι ωστε ναι μεν να πληρωσω περισσοτερους τοκους(εν ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ)αλλα παντα να μπορω να τους πληρωνω.
εχω τρεις πιστωτικες καρτες εκ των οποιων οι δυο εναι ανενεργες(χωρις απγια μαλιστα ελλεω εργασιας)και η αλλη χρεωνεται μονο οσο μπορω να πληρωσω και οχι παραπανω...
πληρωνω στην ωρα μου τους λογαριασμους μου και δεν παιρνω δανειο για να παω διακοπες ενω ειμαι ανεργος!!!
εγω γιατι πληρωνω???

nikos1400
28-03-11, 12:23
η συζητηση πανω στα κομματα δεν εχει και πολυ νοημα πια..

πιστευει κανεις οτι οποιοδηποτε κομμα και αν βγει θα αλλαξει τιποτα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?

η υπογραφες μπηκαν - τις ΣΟΒΑΡΕΣ αποφασεις αλλοι τις παιρνουν.

το μονο που θα αλλαζει ειναι να βολευεται ο κοσμος του καθε κομματος ξεβολευοντας τον υπολοιπο.. (ο οποιος θα κανει απεργιες μετα.. βλεπε ΜΜΜ...)

η επικαιροτητα τωρα θα ειναι στα ποσα ευρω θα εξοικονομησει το κρατος για να ριξει το χρεος του...

αλλα πειτε μου ποιο κρατος εχει χρεος 0 για να ξερω αν πρεπει να ειμαι αισιοδοξος.

χρεος παντα θα υπαρχει γιατι ετσι συμφερει...

τωρα..
το ποιος φταιει ειναι αλλο θεμα...

γενικα προτιμω την λογικη -> ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.

κατ'επεκτασιν αυτου, το να βριζει καποιος τους γερμανους - αμερικανους - πακιστανους κλπ κλπ... παλι δεν εχει νοημα. αυτοι την παρτυ τους κοιτανε..
και καλα κανουν εδω που τα λεμε..

αν κοιτουσαμε και εμεις την δικια μας (σαν πατριδα οχι σαν ατομα) ισως ηταν καλυτερα τα πραγματα..

αυτα πανω κατω οπως τα εχω στο απαιδευτο και μικρο μυαλο μου.

αν θελετε δειτε το παρακατω βιντεακι (σε περιπτωση που δεν το εχετε δει)...
Μιλαει ο δασκαλος του papandreou

τα βιντεακια αυτα (και αλλα) πρεπει να προβαλλονται στις πλατειες σε πανό με προτζεκτορες να τα βλεπει ο κοσμος.
πότε θα ξυπνησουμε τα ζωα ??

ClatanosZ4
28-03-11, 13:36
Αν ειναι ετσι... :shok:
Bye bye Z4.....

dark knight
28-03-11, 15:04
βλεπω τα αρθρα της 10ετιας του 80 στο περιοδικο 4τροχοι να ξαναγραφονται <συγκρινουμε το νεο οπελ καντετ 1100 με το φορντ εσκορτ 1000>

konstantinaM3
29-03-11, 06:51
ετοιμαστητε ολοι για ντριφτ ε αφου στο τελος θα καταθεσουμε ολοι τις πινακιδες τουλαχιστον ειναι ο μονος τροπος να το χαρουμε !!! κ εαν μας περισευουν λεφτα για βενζινες λαστιχα ειναι κ αυτο!!!

bill_m3
29-03-11, 07:28
Αν ειναι ετσι... :shok:
Bye bye Z4.....

Αν και νωρίς ακόμα, μία από τα ίδια!!!!

Το θέμα είναι ποιος θα τα πάρει!!

Βλέπω να κάθεται στο γκαραζ και να ξεκουράζεται μερικά χρονάκια :shok: :shok: :shok:

GEORGE316
29-03-11, 07:54
ακουστε,δεν ειναι δυνατο να μεινουμε εκτος των εξελιξεων,ειτε σαν πολιτες ειτε σαν κρατος.
βαλτε κατω τα πραγματα και σκεφτειτε!
τι μπορει να συμβαινει?απο την επανασταση μας δινουν δανεια και εμεις απο τοτε ξεχρεωνουμε!προσπαθηστε να δειτε τα κρατη σαν μια οικογενεια!
μπορει να παιρνει δανειο για να παρει ενα αυτοκινητο,αλλα υποτιθεται οτι ο πατερας εργαζεται και "παραγει"χρηματα ενα μερος πηγαινει στο δανειο και ουτω καθεξης...
γνωριζει καποιος απο εμας που ειναι τα χρηματα που "παραγει " η ελλαδα?
η κατασταση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην εκπομπη του αλφα για λογαριασμο σας...
μια οικογενεια,για να εχει ο γιοκας τη Bmw και τα λουσα παιρνει δανεια και ξανα δανεια και ξανα δανεια!!!
ετσι καποια στιγμη η δοση ειναι 900 ευρω και η οικογενεια παραγει 400!!!ετσι ερχεται η τραπεζα και κανει κατασχεση στο σπιτι!!!
οσο κοιμομαστε,τοσο θα πουλιομαστε.παρτε το χαμπαρι οτι σε 10 χρονια η ακροπολη δεν θα ειναι ελληνικη!!!παρτε χαμπαρι οτι σε 10 χρονια στα νησια θα χρειαζεσαι διαβατηριο!
παρτε χαμπαρι οτι οπου υπαρχει ορυκτος πλουτος (μακεδονια -θρακη κλπ κλπ) ειναι ΗΔΗ πουλημενα και απλα περιμενουν να περασει ο χροος ωστε να ερθει πιο ομαλα!!
εδω και τοσο καιρο εχουμε αρχισει να ξεπουλαμε τα επιπλα μας(αποκρατικοποιησεις!!)ομ ως τωρα η τραπεζα θελει ολοκληρο το σπιτι!!
σεναρια υπαρχουν πολλα...να φαν και οι κοτες...
εχουν διαρευσει εγραφα που δειχνουν τον παπανδρεου (ανδρεα) να χρηματοδοτειται απο ηπα ωστε να υδρισει το πασοκ,να τον κανουν κυβερνηση και αυτος να ενεργει για λογαριασμο τους.δεν ξερουμε ομως αν ειναι αληθεια.
εχουν βγει στο φως οτι εχουμε παρει 65 F16 απο τις ηπα που δενε χουν συστημα αυτοπροστασιας(δηλαδη δε γνωριζει τι βρισκεται γυρω του,αρα δεν μπορει να αμυνθει δηλαδη αχρηστα) κοστους πολλων δισ ευρω και εδω και 9 χρονια(ακουστε στο θεο σας...9 ολοκληρα χρονια) η martin (η εταιρια που βγαζει τα αεροσκαφη) κανει τη παπια!!
ειμαστε ενας τιτανικος,που βυθιζεται και οι επιβατες ειναι στο σαλονι και διασκεδαζουν.οταν το νερο ομως μπει στο σαλονι θα ειναι αργα...τοτε ολοι θα πνιγουν!!!

Vasilis
29-03-11, 07:55
Αν και νωρίς ακόμα, μία από τα ίδια!!!!

Το θέμα είναι ποιος θα τα πάρει!!

Βλέπω να κάθεται στο γκαραζ και να ξεκουράζεται μερικά χρονάκια :shok: :shok: :shok:

...enjoy the club! :whistle::whistle: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

mixalis
29-03-11, 07:56
Πιστεύω ότι απλά έχουν βρει το κουμπί του Έλληνα και το λέω αυτό γιατί είμαστε λαός που μας αρέσει το αυτοκίνητο (bmw και φασολάδα) άρα οι
πολιτικοί θα σκέφτονται ότι θα κάνουν τα πάντα όλοι τους για το όχημα τους άρα χτυπάνε εκεί που πονάμε.......
Αν όμως δεν πληρώσει κανένας μας και κανείς δεν κοιτάξει την πάρτη του τότε θα τα πάρουν πίσω αυτά τα μέτρα γιατί αλλιώς θα εισπράξουν ένα μεγάλο
@ Ρ Χ Ι Δ Ι.........thumbthumb

Vasilis
29-03-11, 08:00
Πιστεύω ότι απλά έχουν βρει το κουμπί του Έλληνα και το λέω αυτό γιατί είμαστε λαός που μας αρέσει το αυτοκίνητο (bmw και φασολάδα) άρα οι
πολιτικοί θα σκέφτονται ότι θα κάνουν τα πάντα όλοι τους για το όχημα τους άρα χτυπάνε εκεί που πονάμε.......
Αν όμως δεν πληρώσει κανένας μας και κανείς δεν κοιτάξει την πάρτη του τότε θα τα πάρουν πίσω αυτά τα μέτρα γιατί αλλιώς θα εισπράξουν ένα μεγάλο

μιχαλιο...

οταν κατεθεσα πινακιδες...

δεν κατεθεσα γιατι αδυνατουσα (ακομα) να αντεπεξελθω στις υποχρεωσεις του αυτοκινητου μου...
συνηδειτοποιημενα επραξα,σαν το ελαχιστο που οφειλα να πραξω σαν ελλην πολιτης πρωτα προς τον εαυτο μου κ μετα προς το κοινωνικο συνολο!

οι λοιποι...ειστε ετοιμοι να αποχωριστειτε τις κουκλες σας?

ή θα σας ''αναγκασουν'' χωρις να εισαστε ποτε προετοιμασμενοι?:whistle:

bill_m3
29-03-11, 08:01

Το κακό είναι πλέον ότι δεν μπορούμε να το πληρώσουμε .....

Όσο και να μας αρέσουν τα αυτοκίνητα, μας έφτασαν στο τέρμα....

Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση, του χρόνου η bmw μου δεν θα κυκλοφορεί!

Απλά ελπίζω να την έχω στο γκαράζ , να μην με αναγκάσουν να φύγει και από εκεί.....

fanisk
29-03-11, 08:35
μιχαλιο...

οταν κατεθεσα πινακιδες...

δεν κατεθεσα γιατι αδυνατουσα (ακομα) να αντεπεξελθω στις υποχρεωσεις του αυτοκινητου μου...
συνηδειτοποιημενα επραξα,σαν το ελαχιστο που οφειλα να πραξω σαν ελλην πολιτης πρωτα προς τον εαυτο μου κ μετα προς το κοινωνικο συνολο!

οι λοιποι...ειστε ετοιμοι να αποχωριστειτε τις κουκλες σας?

ή θα σας ''αναγκασουν'' χωρις να εισαστε ποτε προετοιμασμενοι?:whistle:

Ακομα και αυτο δεν ειναι λυση, δεν εχει νοημα.

Εχουμε 10 ατομα σε ενα ταμειο που πληρωνουν ολοι, μια μερα σταματανε τις πληρωμες οι 3. Μενουν 7 που πληρωνουν. Θα γινει αυξηση αμεσα ή εμμεσα (φοροι) και η ζημια (χασουρα) των 3 θα καλυφθει απο τα γαμησιατικα που θα πληρωνουν οι αλλοι 7, γιατι θα πληρωνουν και για τους αλλους 3..

Ή ολοι ή κανεις, αλλιως δεν υπαρχει το αποτελεσμα που περιμενουμε. Οπως ειπε και ο Μιχαλης θα επρεπε να μη πληρωσει κανεις για να πουμε οτι..κατι γινεται.

Σιγα μην αποχωριστουμε κατι που αγαπαμε, αποκτησαμε με κοπο, νομιμα, επειδη 300 ******ηδες και αλλοι τοσοι παρατρεχαμενοι τους απο πισω ειναι απληστοι και δεν ξερουν απο που να πρωτοφανε.

Μας κανει εντυπωση οταν δουμε καποιον χωρις πινακιδα στο δρομο, σε κανα χρονο θα μας κανει εντυπωση αν θα εχει πινακιδα!!

Vasilis
29-03-11, 08:45
Ακομα και αυτο δεν ειναι λυση, δεν εχει νοημα.

Εχουμε 10 ατομα σε ενα ταμειο που πληρωνουν ολοι, μια μερα σταματανε τις πληρωμες οι 3. Μενουν 7 που πληρωνουν. Θα γινει αυξηση αμεσα ή εμμεσα (φοροι) και η ζημια (χασουρα) των 3 θα καλυφθει απο τα γαμησιατικα που θα πληρωνουν οι αλλοι 7, γιατι θα πληρωνουν και για τους αλλους 3..

Ή ολοι ή κανεις, αλλιως δεν υπαρχει το αποτελεσμα που περιμενουμε. Οπως ειπε και ο Μιχαλης θα επρεπε να μη πληρωσει κανεις για να πουμε οτι..κατι γινεται.

Σιγα μην αποχωριστουμε κατι που αγαπαμε, αποκτησαμε με κοπο, νομιμα, επειδη 300 ******ηδες και αλλοι τοσοι παρατρεχαμενοι τους απο πισω ειναι απληστοι και δεν ξερουν απο που να πρωτοφανε.

Μας κανει εντυπωση οταν δουμε καποιον χωρις πινακιδα στο δρομο, σε κανα χρονο θα μας κανει εντυπωση αν θα εχει πινακιδα!!

Ευτυχως ή δυστυχως φανουλη μου

ο ελληνας ειναι προβατο!

ωστοσο δεν υπαρχει καποιος να τον παρακινησει να κανει αυτα που πρεπει!

ετσι ο καθεις μεμονωμενα (δυστυχως) πραττει οτι μπορει για να δειξει την δυσαρεσκεια του!

Nino
29-03-11, 09:19
Το κακό είναι πλέον ότι δεν μπορούμε να το πληρώσουμε .....

Όσο και να μας αρέσουν τα αυτοκίνητα, μας έφτασαν στο τέρμα....

Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση, του χρόνου η bmw μου δεν θα κυκλοφορεί!Απλά ελπίζω να την έχω στο γκαράζ , να μην με αναγκάσουν να φύγει και από εκεί.....

Αυτος ειναι και ο αντικειμενικος σκοπος τους Bill!!! να κυκλοφορουν μονο τα "bmw" που "πρεπει"... οι εχοντες και κατεχοντες...
Για αυτο πρεπει να αντισταθουμε!!!

Vasilis
29-03-11, 09:54
Πως ρε παιδια?

Προτεινετε κατι...ΟΜΑΔΙΚΟ...κ γω μαζι σας!

optostyle
29-03-11, 10:00
Τελικα παιδες ΟΥΤΕ η καταθεση πινακιδων νομιζω ειναι λυση.....ΔΕΝ ιδρωνει το αυτακι τους,,,,,,,,,,,,,,,πρεπει να γινει κατι ΠΟΛΥ πιο δραστικο........και σε τελικη εδω μιλαμε για ΠΟΛΥ πιο χαμενες καταστασεις και κεκτημενα ..καιγετε ο κωλος μας ρεεεεεεε..για τα τελη των κωλοΒΜW μας θα νοιαστουμε???

Christos 330
29-03-11, 10:25
Προλαβα το πουλησα και ακουγα οτι τα νεα τελη θα ειναι με ρυπους κτλ . . .

Ακουγα οτι τα καυσιμα θα φτασουν 2 ευρω το λιτρο και δεν θα υπαρχουν τελη . . .

Τωρα βλεπω οτι εχουμε ανοδο . . .

Τελικα τι ισχυει μας δουλευουν κανοκικοτατα οι μπουφοι απο επανω μας ; ; ;

Πραγματικα και 1000 ευρω τελη μια φορα τον χρονο το ειχα παρη αποφαση . . .

600 ευρω ειχα πριν αλλα 400+++ ευρω για ενα αμαξι πολλα level +++ ελεγα χαλαλι . . .

Αλλα ρε παιδια αν ενα τριλιτρο εχει τελη 1300 και 1500 ευρω συγνωμη αλλα δεν κουναω

ουτε το μικρο μου δαχτυλακι . . .

Ενω με τα σημερινα δεδομενα παιρνεις ανετα ενα αυτοκινητο μεγαλου κυβισμου ειναι

ποιο δυσκολο να το συντηρησεις και δεν μιλαω με service βενζινες,κτλ μονο τελη και

αφσφαλεις θα χρειαζεται κοντα 3 χιλιαρικα παγεια (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ) . . .

Μας βλεπω με καροτσες 316 που μεσα θα ηχουν 8 κυλινδρα . . .

m_power_lunatic
29-03-11, 10:45
όταν αυξάνεις ένα φόρο κι έχεις μείωση στα έσοδα πρέπει να είσαι πανηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις ότι είναι ελαστική δαπάνη :thumbsdown:
έχοντας την εμπειρία πώς είναι δυνατόν να το επαναλαμβάνεις;;;

ειδικά στα υψηλού κυβισμού οχήματα θα γίνει χαμός από τις πινακίδες στις εφορίες
επειδή λοιπόν θεωρώ ότι κάποιος εκεί μέσα ξεφεύγει από την απύθμενη βλακεία, περιμένω πιθανότατα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας χαμηλού κυβισμού που είναι δαπάνη πιο ανελαστική

AKΡΙΒΩΣ.....μιλησες σαν οικονομολογος (μπορει να ειμαστε και συναδελφοι) και το ιδιο σκεφτηκα και εγω απο μια αντιστοιχη προοπτικη.''Τι εχουνε οι πιο πολλοι?Χαμηλου κυβισμου αυτοκινητα αρα μεγαλυτερη βαση να εισπραξουμε...τι θα κανουνε θα παρουνε ολοι ποδηλατο?Οχι.....γ@μ@ατε τους αυτο θα ειναι το συνθημα του χρονου.Εξαλλου υπαρχει και το προσφατο παραδειγμα της ΔΕΗ.Αυξησανε την επιβαρυνση αυτων που δεν καταναλωνανε και κανουνε εκπτωση σε αυτους καταναλωνουνε.Μεγαλυτερο ποσοστο τιμολογιων ηταν πολυ χαμηλο και τα εσοδα που περιμενανε δεν ερχονταν απο τα λιγα μεγαλα τιμολογια.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ!

S8N
29-03-11, 10:52
Προλαβα το πουλησα και ακουγα οτι τα νεα τελη θα ειναι με ρυπους κτλ . . .

Ακουγα οτι τα καυσιμα θα φτασουν 2 ευρω το λιτρο και δεν θα υπαρχουν τελη . . .

Σ' αυτό πάντως δεν έπεσαν έξω. Πράγματι, η 100άρα έχει 2 ευρώ παρά κάτι ψιλά κι αυτό χωρίς καν να ενσωματωθούν τα τέλη.

Christos 330
29-03-11, 11:06
Σ' αυτό πάντως δεν έπεσαν έξω. Πράγματι, η 100άρα έχει 2 ευρώ παρά κάτι ψιλά κι αυτό χωρίς καν να ενσωματωθούν τα τέλη.

Aπο το 91 που εχει ο πατερας μου πρατηριο υγρων καυσιμων . . .

Ποτε δεν θυμαμαι η super αμολυβδη να εχει τοση πτωση καταναλωσης . . .

Πελατες που δεν εβλεπαν τιμες και ηταν ορκισμενοι στην super αμολυβδη

τωρα ουτε να ακουσουν θελουν . . .

Και στην τιμη του 1.78 . . .

Δεν ξερω πρεπει να λαβουν σοβαρα το θεμα οι κυριοι πρεπει να δωσουν

κινητρα να ανοιξει λιγο το μετωπο . . .

120ie87
29-03-11, 11:15
Αγαπητοί φίλοι,

εκείνοι που έχουν αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, που πληρώνουν τέλη? (αν η χώρα προέλευσης δεν έχει τέλη, ίσως και να μην πληρώνουν μάλλον?)

έχουν κατασχέσει/επιβάλλει πρόστιμο ποτέ αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες?
τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες ξέρω ότι ασφαλίζονται κανονικά....

τελείώς υποθετικά, δεν αξίζει κάποιος να πάρει ένα Μ3 με ξένες και να το βγάζει 2 φορές το χρόνο μέχρι ιταλία ?

τα παραπάνω τα γράφω υποθετικά, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, πληρώνω 600ευρώ τέλη και φορολογούμαι, απλά ρωτάω αν θέλετε για να το συζητήσουμε.

Υ.Γ έχω ακούσει ότι τελευταία κάποια αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που ανήκουν σε έλληνες έχουν βουλγάρικες πινακίδες, είναι αλήθεια? (ρωτάω και πάλι επειδή μπορεί αυτο που άκουσα να μην είναι αληθές)

ελπίζω να το συζητήσουμε χαλαρά το θέμα και ζητώ συγνώμη αν σας προσβάλλει το post μου (το έγραψα πολύ καλοπροαίρετα πάντως) :original:

Z4 DCT
29-03-11, 11:15
Eχθες στη Αιγινα, στον δρομο για Σουβαλα.....πρατηριο ΑΠ ειχε τιμη την απλη αμολυβδη 1,80 :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Christos 330
29-03-11, 11:19
Eχθες στη Αιγινα, στον δρομο για Σουβαλα.....πρατηριο ΑΠ ειχε τιμη την απλη αμολυβδη 1,80 :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Αρα βορεια ελλαδα με 162,5 ειμαστε καλα ακομα Γιαννη . . .

ΔημήτρηςΜ3
29-03-11, 12:06
Ναουσα 1.68 η 100σταρα τωρα τι βενζινη ειναι αυτη δε ξερω!

Z4 DCT
29-03-11, 12:10

Εγω ουτε σε καρελι δε θα την εβαζα.....:whistle:

kplc16
29-03-11, 14:23
και θα λεμε....

εγω που εχω Ε46 θα κατηφορισω Αθηνα και θα κανω δευτερο σπιτι μου το Φλοισβο!:hystericalbs1:

mixalis
29-03-11, 15:51
...... δεν αξίζει κάποιος να πάρει ένα Μ3 με ξένες και να το βγάζει 2 φορές το χρόνο μέχρι ιταλία ?

Υ.Γ έχω ακούσει ότι τελευταία κάποια αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που ανήκουν σε έλληνες έχουν βουλγάρικες πινακίδες, είναι αλήθεια? (ρωτάω και πάλι επειδή μπορεί αυτο που άκουσα να μην είναι αληθές)

:original:

Έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και να βρίσκεσαι 6 μήνες εκεί ΜΟΝΙΜΑ thumb
όσο για τους Έλλήνες που έχουν βουλγάρικες πινακίδες έχουν εταιρίες εκεί με μόνιμες κατοικίες εκεί τις οποίες ποτέ δεν μένουν και όλα είναι εικονικά....:whistle:

Thomelef
29-03-11, 16:02
τους άγγλους βρίζουμε και κοροιδεύουμε, αλλά 400.000 άτομα κατέβηκαν και τα έκαναν
π@υτ@ν@ μέσα στο λονδίνο...πέστε μου έναν άλλο τρόπο που θα μποτούσαμε να βρούμε
το δίκιο μας...η αγγλία, άλλη μια φορά δέχτηκε την ίδια επίθεση απο μισό εκατομύριο κόσμο
και το αποτέλεσμα ήταν να πάρει τον πούλο η θάτσερ...αν αυτά τα κ@ρι@λι@ δεν φάνε
ξύλο, αλλά γερό ξύλο πιο γερό απο τον χατζηδάκη. να κοιμούνται για τρείς μέρες, και να
πονάνε για κάνα μήνα, και να ξέρουν πως αν τους δεί το φώς του ήλιου πάλι θα τις φάνε,
δεν πρόκειτε να αλλάξει τπτ...ένα πράγμα μόνο θα ήθελα...να με έκλειναν μέσα σε ένα
δωμάτιο με τον παπακωνσταντίνου, τον λοβέρδο, και τον γιωργάκη για μια μέρα...

Christos 330
29-03-11, 16:56

Με βαπτισμα ολα γινονται Μητσαρα . . .

stefm5
29-03-11, 17:51
[/COLOR]

AKΡΙΒΩΣ.....μιλησες σαν οικονομολογος (μπορει να ειμαστε και συναδελφοι) και το ιδιο σκεφτηκα και εγω απο μια αντιστοιχη προοπτικη.''Τι εχουνε οι πιο πολλοι?Χαμηλου κυβισμου αυτοκινητα αρα μεγαλυτερη βαση να εισπραξουμε...τι θα κανουνε θα παρουνε ολοι ποδηλατο?Οχι.....γ@μ@ατε τους αυτο θα ειναι το συνθημα του χρονου.Εξαλλου υπαρχει και το προσφατο παραδειγμα της ΔΕΗ.Αυξησανε την επιβαρυνση αυτων που δεν καταναλωνανε και κανουνε εκπτωση σε αυτους καταναλωνουνε.Μεγαλυτερο ποσοστο τιμολογιων ηταν πολυ χαμηλο και τα εσοδα που περιμενανε δεν ερχονταν απο τα λιγα μεγαλα τιμολογια.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ!

συνάδελφε οικονομολόγος είμαι thumb

Bellof-3
29-03-11, 18:41
[/COLOR]

να παρουν απο που?

χωρις να ειμαι οικονομολογος? οταν κοβεις χρηματα που θα επεφταν στην αγορα το μονο που κανεις ειναι να νεκρωνεις την αγορα και εν τελει να μη παιρνεις τα φραγκα που ζητας...

πανε και φορολογουν οσους τα βγαζουν ισα ισα... ναι μπραβο μαλακες... λες και αυτα τα λευτα που εκοψες δε θα σου λειψουν και απο φπα, και απο επιχιρησεις που κλεινουν και δεν πληρωνουν φορους και και και...

ανεβαζεις 50 λεπτα σε 2 μηνες τη βενζινη και τι καταλαβες? εχεις 40% λιγοτερη καταναλωση... εγω 20ευρω τη βδομαδα εβαζα παλιοτερα... 10 βαζω τωρα... και κυκλοφορω με ποδηλατο στην πολη, και παω πανεπιστημιο μονο αμα ειναι αναγκη... στοιχειωδη μαθηματικα... αμα δεν παρεις τα φραγκα απο κει που ειναι περισσευμα και δεν προκειται να μπουν στην αγορα χαιρι δεν προκειται να δεις...

μας εχουν καταστρεψει ολους τα λαμογια...

paganis
29-03-11, 18:45
αν συνεχιστει η αφαιμαξη ,που μας κανουν εδω και καιρο...στο τελος θα τον χασουν τον αιμοδοτη! προσωπικα φετος πληρωσα τα τελη...αλλα το αφησα ανασφαλιστο, ωστε να το κυκλοφορησω για 6 μηνες ανοιξη -καλοκαιρι...και μονο σαβ/κα! κανοντας λοιπον τον εξης υπολογισμο...με 270 τελη, 340 ασφαλεια..και 4 φορες τον μηνα κυκλοφορια...ειδα πως θελω 25 ευρω παγια εξοδα,για καθε φορα που θα το βγαλω βολτα! σε αυτα θα πρεπει να προσθεσουμε βενζινη και μια μικρη φθορα -αποσβεση για συντηρηση! δηλαδη για μια αποσταση 100χιλ...χρειαζομαι τουλαχιστον 50 (δεν προσθετω τα διοδια..διοτι πλεον δεν πληρωνω) ευρω καθε φορα! αυτοι οι υπολογισμοι ειναι για ενα οχημα 1900 cc, δεκαετιας...σχετικα οικονομικο,,,δεν θελω ουτε να ξερω,,,ποσο θα κοστιζε ενα τριλιτρο..με την συγκεκριμενη χρηση!
του χρονου λοιπον συνειδητοποιημενα..θα καταθεσω πινακιδες...και θα περιμενω να κυκλοφορησει,,,ειτε σε μια χωρα που δεν λειτουργει ως αρμεχτικη μηχανη...ειτε μετα απο αρκετα χρονια με πινακιδες φιλπα....!

Thomelef
29-03-11, 18:49
πάντως, δεν πιστεύω να μην γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι καταστροφικό...thumb
ακόμα και απο τα παιδάκια του δημοτικού να ζητήσεις να γράψουν μια έκθεση με το τι
πρέπει να γίνει για να ορθοποδήσει η χώρα, τα 5 πράγματα που είναι αυτονόητα θα σου
γράψουν, και θα είναι κάποια απο αυτά τα πράγματα όπου η κυβέρνηση έκανε το άκρως
αντίθετο. δεν ξέρουν μήπως πως αυτό που κάνουν είναι λάθος???τελικά οι βλάκες εμείς
είμαστε και κανείς άλλος.

nikos1400
29-03-11, 19:03
Ηθελα να'ξερα με τι μουτρα παρουσιαζονται στα παιδια τους, οταν γυριζουν σπιτι καθε μερα.

Δεν ντρεπονται να τους παρουσιαζουν (ΔΙΕΘΝΩΣ !) σε γελιογραφιες ??
Δεν τους νοιαζει οτι θα λενε για αυτους σε 5-20-50 χρονια απο τωρα ??

Αλλα μαλλον θα τα κανουν και αυτα σαν τα μουτρα τους...
:thumbsdown:

Christos 330
29-03-11, 19:27
Πολυ απλα η φτηνια τρωει τον παρα . . .

Ας βαλουν την απλη αμολυβδη 1.00 ευρω . . .

Ας βαλουν το πετρελαιο 0.80 λεπτα να μπορει και ο επαγγελματις να δουλεψει . . .

Και τοτε ας μας πουν την διαφορα !!!

Μονο 6 μηνες να τα αλλαξουν ετσι να δουν διαφορα μπας καταλαβουν οτι ολα

δεν ειναι χρυση κουταλα !!!

600 ευρω στα διλιτρα . . .

Ενα χιλιαρικο στα 3λιτρα που πατε ρε καραμιτροι ; ; ;

Αλλα θα μου αρεζε πολυ να επαιρναν κανα 700αρι μισθο να δουν την γλυκα που χτυπουν

τον καθε εναν απο εμας !!!

Αμερικανακια !!!!!!

oldcarskickass
29-03-11, 20:02
Μα ρε παιδιά για να διευρυνθεί η βάση η φορολογική πρέπει να μπορεί και ο άλλος να τα δώσει.

Αλλιώς θα τα παρατήσει και θα πει αϊ και μαμής και εσύ και οι φόροι σου.

Πιστεύω το επόμενο ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαγοπότι θα γίνει με την ακίνητη περιουσία, γιατί ως γνωστόν έχουμε μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, το οποίο μάλιστα δεν συμβαδίζει με τα μέσα εισοδήματά μας.

Αλλά επίσης είναι και ένα κομμάτι που δε μπορεί ο ιδιώτης να μην χρησιμοποιήσει ή να το βγάλει στην αχρηστία.

Ήδη πήγαν να κάνουν την πατάτα με τα πρόστιμα επί των τακτοποιήσεων των ημιυπαιθρίων και μαζεύτηκαν.

Ήθελα να ήξερα άραγε και ο ΓΑΠ και ο άλλος ο Πατσάς, κόντρα του ποιος είναι πιο άχρηστος - άπληστος κάνουν;

katsaraios
29-03-11, 23:01
βρε παιδια γιατι στενοχωριεστε??
ειχατε καμια ενδειξη η ψευδαισθηση οτι θα παρθουν αλλες αποφασεις???
σοβαροι να ειμαστε ,εδω το παιχνιδι δεν ειναι τραμπαλα που κανει η κορη μου ,μια πανω οι φοροι μια κατω.
και οσο ακομα "βλεπουν" ιδιοκτησιες κινητων και ακινητων θα "στοχευουν" σε εσοδα χαρατσια οπως θελετε πεστε τα.
εγω στο θεμα αυτο παντως αν και στεναχωρηθηκα βρηκα την λυση,παω μεχρι εκει που αντεχει η τσεπη δλδ σε πιο φτηνες παροχες και απολαυσεις...

dark knight
29-03-11, 23:38
βρε παιδια γιατι στενοχωριεστε??
ειχατε καμια ενδειξη η ψευδαισθηση οτι θα παρθουν αλλες αποφασεις???
σοβαροι να ειμαστε ,εδω το παιχνιδι δεν ειναι τραμπαλα που κανει η κορη μου ,μια πανω οι φοροι μια κατω.
και οσο ακομα "βλεπουν" ιδιοκτησιες κινητων και ακινητων θα "στοχευουν" σε εσοδα χαρατσια οπως θελετε πεστε τα.
εγω στο θεμα αυτο παντως αν και στεναχωρηθηκα βρηκα την λυση,παω μεχρι εκει που αντεχει η τσεπη δλδ σε πιο φτηνες παροχες και απολαυσεις...

αυτο που λες για τις φτηνες παροχες ισχυει πλεον για τους περισσοτερους.ομως η πορεια ειναι τοσο φθινουσα που σε λιγο δεν θα ειναι εφικτες ουτε οι φθηνοτερες παροχες.τωρα περα απο αυτο σε μια δημοκρατικη(εστω και τυπικη οπως ειναι στην Ελλαδα)κοινωνια εχουμε δικαιωμα να παιρνουμε εμεις τις αποφασεις που αφορουν την ζωη μας και οχι υπαγορευονται απο μια μειοψηφια πληθυσμου(βουλη) χωρις την εγκριση μας.θελω να πω οτι αν προτιμησω τις φτηνες παροχες θελω να το κανω συνειδητα και οχι να με εξαναγκασουν μερικα λαμογια.

katsaraios
29-03-11, 23:55
αυτο που λες για τις φτηνες παροχες ισχυει πλεον για τους περισσοτερους.ομως η πορεια ειναι τοσο φθινουσα που σε λιγο δεν θα ειναι εφικτες ουτε οι φθηνοτερες παροχες.τωρα περα απο αυτο σε μια δημοκρατικη(εστω και τυπικη οπως ειναι στην Ελλαδα)κοινωνια εχουμε δικαιωμα να παιρνουμε εμεις τις αποφασεις που αφορουν την ζωη μας και οχι υπαγορευονται απο μια μειοψηφια πληθυσμου(βουλη) χωρις την εγκριση μας.θελω να πω οτι αν προτιμησω τις φτηνες παροχες θελω να το κανω συνειδητα και οχι να με εξαναγκασουν μερικα λαμογια.

φιλε πιστεψε με και εγω θα ηθελα να μπορω να προτιμω αλλα στην εποχη αυτη γυρισαμε πολλα πολλα χρονια πισω στο τι μας επιβαλουν..δυστυχως.

konstantinaM3
30-03-11, 06:48
εμεις φταιμε που δεν παμε να τα κανουμε λαμπογυαλο!!!!κ καθομαστε κ ανεχομαστε τον καθε μ@λακα υπουργο!

Z4 DCT
04-04-11, 13:15
10 με 15% θα ειναι η αυξηση στα φετινα τελη:ranting2:..........μολις το ακουσα στο σκαι....

Jimmakos
04-04-11, 13:30
Εγώ θα έλεγα να μην πληρώσει Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ τέλη, φόρους, κλπ ιστορίες για αγρίους!

Ασε μας μωρέ αφεντικά τους είμαστε και δεν το ξέρουμε..... Κατά τα άλλα να φωνάζουμε ξέρουμε και όταν έρθει η ώρα τρέχουμε σαν τα κοτόπουλα να παραδώσουμε πινακίδες (χέστηκε το κράτος) ή να πληρώσουμε τα τέλη (και να χουμε ένα αμάξι που έχουμε φτύσει αίμα να το φτιάξουμε με αποτέλεσμα να μένει κλειδωμένο στο γκαράζ και να σαπίζει!)!

nikos1400
04-04-11, 14:46
10 με 15% θα ειναι η αυξηση στα φετινα τελη:ranting2:..........μολις το ακουσα στο σκαι....

Γενικως Γιαννη, σε ολες τις "κατηγοριες" ??

Ε αφου την περιμεναμε...Μηπως να πεφτανε ?
:thumbsdown:

3enyxtis
18-07-11, 07:54
ην επανεξέταση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα βάζει στο τραπέζι το υπουργείο Οικονομικών, με την προσθήκη των κριτηρίων οικογενειακής κατάστασης και παλαιότητας, σε μια προσπάθεια να γίνουν δικαιότερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, τα μέχρι 13% ακριβότερα από πέρυσι τέλη κυκλοφορίας που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο, να επαναξιολογηθούν προκειμένου η επίπτωση του μέτρου να μην είναι «οριζόντια», δηλαδή να μην επιβαρύνει το ίδιο όλους ανεξαιρέτως τους ιδιοκτήτες.

Ο στόχος είναι να μην επιβαρύνονται το ίδιο δύο κάτοχοι αυτοκινήτων, για παράδειγμα 1.800 κυβικών, που το ένα ταξινομήθηκε φέτος και το άλλο πριν από δέκα χρόνια.

Το δεύτερο κριτήριο που εξετάζεται για τη διαμόρφωση του ύψους του τέλους είναι η οικογενειακή κατάσταση του κατόχου του οχήματος. Αν δηλαδή στο προηγούμενο παράδειγμα ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει δύο παιδιά, δεν θα πληρώσει το ίδιο τέλος με έναν φορολογούμενο χωρίς παιδιά, ο οποίος έχει το ίδιου κυβισμού όχημα.
Τα δύο αυτά νέα κριτήρια βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο τραπέζι του αρμόδιου για τη φορολογία αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου με το σκεπτικό να λειτουργήσουν συνδυαστικά, που σημαίνει ότι το αντίτιμο του σήματος θα υπολογίζεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του φορολογουμένου και την ηλικία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

πηγή: https://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4643203

3enyxtis
18-07-11, 08:21
μια κοροϊδία μου φαίνεται, αφού δεν λέει τίποτα για την έκτακτη εισφορά και τα τεκμήρια, και φυσικά θα υπάρξουν κάποιες μικρές μειώσεις σε σχέση με τις αυξήσεις που βάλανε

bill_m3
18-07-11, 08:36
ην επανεξέταση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα βάζει στο τραπέζι το υπουργείο Οικονομικών, με την προσθήκη των κριτηρίων οικογενειακής κατάστασης και παλαιότητας, σε μια προσπάθεια να γίνουν δικαιότερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, τα μέχρι 13% ακριβότερα από πέρυσι τέλη κυκλοφορίας που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο, να επαναξιολογηθούν προκειμένου η επίπτωση του μέτρου να μην είναι «οριζόντια», δηλαδή να μην επιβαρύνει το ίδιο όλους ανεξαιρέτως τους ιδιοκτήτες.

Ο στόχος είναι να μην επιβαρύνονται το ίδιο δύο κάτοχοι αυτοκινήτων, για παράδειγμα 1.800 κυβικών, που το ένα ταξινομήθηκε φέτος και το άλλο πριν από δέκα χρόνια.

Το δεύτερο κριτήριο που εξετάζεται για τη διαμόρφωση του ύψους του τέλους είναι η οικογενειακή κατάσταση του κατόχου του οχήματος. Αν δηλαδή στο προηγούμενο παράδειγμα ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει δύο παιδιά, δεν θα πληρώσει το ίδιο τέλος με έναν φορολογούμενο χωρίς παιδιά, ο οποίος έχει το ίδιου κυβισμού όχημα.
Τα δύο αυτά νέα κριτήρια βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο τραπέζι του αρμόδιου για τη φορολογία αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου με το σκεπτικό να λειτουργήσουν συνδυαστικά, που σημαίνει ότι το αντίτιμο του σήματος θα υπολογίζεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του φορολογουμένου και την ηλικία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

πηγή: https://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4643203

Σας αφήνω για μερικές ώρες, πάω για https://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1517.gif (https://yoursmiles.org/t-sex.php?page=1) το 3ο!!!!

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Nino
18-07-11, 19:04
Αχ.. εκτος απο αποροι,σεισμοπληκτοι,αναπη ροι,τωρα ολοι οι Ελληνες θα "βγουν" και πολυτεκνοι...

BILL007
18-07-11, 19:32
Αχ.. εκτος απο αποροι,σεισμοπληκτοι,αναπη ροι,τωρα ολοι οι Ελληνες θα "βγουν" και πολυτεκνοι...

thumb:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

pilot
19-07-11, 03:32
οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι..

Z4 DCT
19-07-11, 06:35
Δηλαδη με αυτο θα μετριασουν τις αδικιες ε????...οι ανθρωποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ...τα γεγονοτα τους προσπερνουν....
Σκεφτονται με μυαλο 1990 και τα γεγονοτα τρεχουν σε ρυθμους 2011.....

oldcarskickass
19-07-11, 10:55
Δηλαδη με αυτο θα μετριασουν τις αδικιες ε????...οι ανθρωποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ...τα γεγονοτα τους προσπερνουν....
Σκεφτονται με μυαλο 1990 και τα γεγονοτα τρεχουν σε ρυθμους 2011.....

Μα για αυτούς δεν έχει αλλάξει κάτι από το 1990!!

Μάλιστα τώρα κάνουν και λιγότερα ρουσφέτια λόγω κρίσης.

Μισθολογικά αναβαθμισμένη, βουλευτικό άσυλο, κανείς δεν βλέπεις τις φορολογικές τους δηλώσεις και χίλια 2 άλλα.

Τι περίμενες δλδ; Είναι σαν τους << επαναστάτες >> του εξωτερικού στη διάρκεια της χούντας που είχαν εφεύρει την τηλεεπανάσταση, από τα Παρίσια τα Λονδίνα και της Αμερικές.

Για να μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα σωστά πρέπει το πρόβλημα να σε ακουμπάει.

Thomelef
19-07-11, 12:09
Για να μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα σωστά πρέπει το πρόβλημα να σε ακουμπάει.

:worthy: :notworthy:

A8hnaios
05-08-11, 16:00
https://img59.imageshack.us/img59/7503/assetslarget94241368812.jpg

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=111485254

kplc16
15-08-11, 19:54
https://img59.imageshack.us/img59/7503/assetslarget94241368812.jpg

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=111485254

εκτακτες εισφορες για αυτοκινητα ανω των 1929 κ.ε. θα υπαρξουν;

Αν ναι γνωριζουμε νουμερα;

Kostas Maras
15-08-11, 20:37
εκτακτες εισφορες για αυτοκινητα ανω των 1929 κ.ε. θα υπαρξουν;

Αν ναι γνωριζουμε νουμερα;

Τουλάχιστον 300 ευρώ....

NickM3CS
25-08-11, 16:46
και θα λεμε....

συμφωνω απολυτα. ακομα και τωρα και βλεπεις τοσο ευκολα καλα αυτοκινητα. εχουμε καταντησει να βλεπουμε 320 και να λεμε καλα τι εχει αυτος!!!! καταντια....

NickM3CS
25-08-11, 17:05

φοβερος!!! πολυ καλο!!!!:thumbsup: να εισαι καλα με εκανες και γελασα!!!!

individual
25-08-11, 17:05
σχετικοι πινακες εδω....
https://autocarnet.blogspot.com/2011/06/2000.html

nikos e46
25-08-11, 17:07
:gun_bandana::doh::doh:Αχ ρε Κούλα γιατί μου ανεβάζεις τα τέλη πάλι Κούλα;;;;;;;;;

NickM3CS
25-08-11, 17:20
ειχαμε και εμεις μια τρελα ενα hobbie αλλα δυστυχως στην χωρα που ζουμε δεν επιτρεπεται να εχεις..... μονο με αγριο και πολυ ξυλο μπορει κατι να γινει και να καταλαβουν κατι ....να τους αγγιξει ...!!! μονο με πολυ ξυλο θα μπουν στην διαδικασια να σκεφτουν και να προβληματιστουν ... γιατι αραγε εφαγα τοσο πολυ ξυλο ..μηπως εκανα κατι και δεν το καταλαβα!!!!!

andreas110080
25-08-11, 17:54
Παιδιά ήμαρτον με το γαμ@κρατος που ζούμε!
Δηλαδή αφού κάποιος μάζευε λίγα λίγα τα ωραία του λεφτακια και κατάφερε να πάρει ένα αυτοκίνητο πρέπει να τον κρεμάσουν ???
Σε λίγο θα μας κάνουν να νιώθουμε και ένοχοι όταν λέμε το αυτοκίνητο μας είναι 2000, 3000, 4000 κυβικά.
Που ακούστηκε να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας 2000-3000 ευρώ συν βενζίνες οπού θέλουν συν διόδια συν συν!
Ντε και καλά το ίδιο το γαμ@κρατος σε κάνει να γίνεις παράνομος!
Τελικά εμείς θα πληρώσουμε ΠΑΛΙ και αυτοί που θα έπρεπε να πληρώσουν πάλι τα @ρχιδια τους θα πάρουν!

Στο τέλος τέλος καλά μας κάνουν! Αν γίνουν εκλογές αύριο πάλι σαν μαλάκες θα τρέξουμε να ψηφίσουμε τα κομματοσκυλα και μετά πάλι θα μας φταίνε!