Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή ώρας!!!
BMWδοmaniac
19-03-11, 20:58
Γεια σας και χαρά σας παιδες!! Εδω και 1 μηνα ειμαι κατοχος ενος e46ci 320 ολα καλά έχω αρκετές απορίες αλλά (ασχετος είμαι) δεν μπορώ να αλλάξω την ώρα ρε παιδιά!! Είχα το hondaκι μπαμ μπαμ άλλαζε τώρα έχω πάθει πλάκα!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!thumb:original:
Konstantinos E60
19-03-11, 23:09
https://www.prussianmotors.com/eBay/New3/004-KC61817.jpg
Απο εκει που μηδενίζεις τα χλμ.Το στρίβεις αριστερά ή δεξιά δεν θυμάμαι και καλά όπως δεν θυμαμαι αν ειναι αυτο κάτω απο την θερμοκρασία ή κατω απο τον δείκτη βενζίνης. Ενα απο τα δυο ειναι παντως δοκιμασε το !
giannis_compact
19-03-11, 23:19
Το δεξί είναι Κώστα!Και γώ την ίδια απορία είχα μόλις κατέβηκα στο πάρκιγκ και το επιβεβαίωσα!Στρίβοντας το δεξί πλήκτρο δεξιά-αριστερά αλλάζει η ώρα!!
πρεπει να εχεις την ωρα και στην οθονη του καντραν ομως,
πατα το κουμπι που ειναι στο μοχλο των φλας να σου δειξει την ωρα. τοτε στριψε αριστερα/δεξια το ΔΕΞΙΟ κουμπι που ειπαν τα παιδια πιο πανω (και κλειστο το ραδιο)
πρεπει να εχεις την ωρα και στην οθονη του καντραν ομως,
πατα το κουμπι που ειναι στο μοχλο των φλας να σου δειξει την ωρα. τοτε στριψε αριστερα/δεξια το ΔΕΞΙΟ κουμπι που ειπαν τα παιδια πιο πανω (και κλειστο το ραδιο)
+10000 (δεν χρειαζετε να ειναι κλειστο το ραδιο, γιατι αλαζει αυτοματα και εκει)
BMWδοmaniac
21-03-11, 11:37
Μερσι κύριοι μια μεγάλη απορία μου λύθηκε!!