PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 2ο

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

m-power_01
23-10-11, 22:13
Φανη το εβαλες μονος σου, ειναι ευκολη η τοποθετηση του..??

Μας βλεπω για group buy.. :D

βάλε και εμένα μέσα...:thumbsup:

gyiama
23-10-11, 22:20
τις ενδειξεις τις βγαζει μονο στο ραδιοφωνο η και στην οθονη του bc?

nikos valvetronic
23-10-11, 22:34

Αχ μερακλή μου εσύ,αμέσως φτιάχτηκες! Ευκαιρία να τα βάλεις πακέτο με το λεβιεδάκι του BC thumb

fanisk
23-10-11, 23:40

10 λεπτα ειναι Ζαχαρια. Βγαζεις το καντραν, βαζεις τους κλεφτες σε 3 καλωδια, κοβεις ενα καλωδιο και στις ακρες βαζεις το καλωδιο του module, και τραβας και ενα πισω απο το καντραν στην ECU με κλεφτη.

τις ενδειξεις τις βγαζει μονο στο ραδιοφωνο η και στην οθονη του bc?

Πανο στις βγαζει στο Navi, στο bc βλεπεις οτι ειχες πριν το πατησεις.

gyiama
23-10-11, 23:41
εε μλκια ρε γμτ εγω εχω dynavin οποτε....

stef
24-10-11, 10:01
Έμπαξα καινούρια λαστιχάκια
Continental SportContact 5 225/40/18 μπροστά & 255/35/18 πίσω

StratosZ4
24-10-11, 10:57

Με γειες...:thumbsup:
Εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα τα λαστιχα.
Οταν τα περπατησεις λιγο, γραψε εντυπωσεις και κανε μια συγκριση με οτι εχεις δοκιμασει εως τωρα.

merbeind
24-10-11, 20:56
Πολυ καλο λαστιχο το 3.Να δουμε εντυπωσεις και για το 5 που θα ειναι τα επομενα που θα βαλω αλλα ηδη ακουω οτι ειναι καλυτερα και πιο αθορυβα ως καινουργια.
Παντως με τα 17αρια που φορουσα 225/45/17 goodyear και αλλαξα σε 18αρια ιδια διασταση με τον στεφανο continental καμια σχεση πραγματικα.Ακομα και τα αμορτισερ δουλευουν καλυτερα και ενω τα ειχα για αλλαγη μαλλον καταλαβα οτι εφταιγε το λαστιχο.

fanisk
24-10-11, 21:32

Αφρο να τα γυαλισεις πηρες? :thumbsup:

spar@
24-10-11, 22:33
βάλε και εμένα μέσα...:thumbsup:

ασε ρε θα σου δωσω το καντραν απ το peugeot που τα εχει

stef
24-10-11, 22:35
Αφρο να τα γυαλισεις πηρες? :thumbsup:

Όχι αφρό δεν καμμένε, γυαλιστικό!!
Εννοείται φρεσκοπλυμένο είναι στο γκαράζ thumb

fanisk
24-10-11, 22:39
Όχι αφρό δεν καμμένε, γυαλιστικό!!
Εννοείται φρεσκοπλυμένο είναι στο γκαράζ thumb

Ααα οκ.

Μη το βγαλεις και φας το πελμα :th_Laie_67-1:

stef
24-10-11, 22:44
Το έχω για να γλεντάω κάτι 2.5άρια σαν κ εσένα...

Nick bmwlover
27-10-11, 14:03
Εμπαχθησαν ξανα οι δικοι μου καθρεπτες σε νεα μορφη performance look,carbon(ουαου:th_Laie_67-1::hystericalbs1:!!!Mερικες προχειρες φωτογραφιες καθοτι το οχημα ειναι λιγο λερωμενο...

StratosZ4
27-10-11, 14:23
Εμπαχθησαν ξανα οι δικοι μου καθρεπτες σε νεα μορφη performance look,carbon(ουαου:th_Laie_67-1::hystericalbs1:!!!Mερικες προχειρες φωτογραφιες καθοτι το οχημα ειναι λιγο λερωμενο...

Τους εφτιαξες εσυ?

Nick bmwlover
27-10-11, 14:26
Τους εφτιαξες εσυ?

Οχι εγω Στρατο,ειπαμε οχι κ ετσι:th_Laie_67-1:εξειδικευμενος επαγγελματιαςthumb

StratosZ4
27-10-11, 14:45
Οχι εγω Στρατο,ειπαμε οχι κ ετσι:th_Laie_67-1:εξειδικευμενος επαγγελματιαςthumb

Αυτο εννοουσα ρε Νικ!! Δεν τους πηρες ετοιμους,εδωσες τους δικους καπου και στους εφτιαξαν.

Που τους εκανες? Βλεπω περιοχη γραφεις Τρικαλα και Αθηνα πως βρισκεσαι.
Ειναι μηπως φτιαγμενοι με τα υδατογραφηματα που συζηταμε σε θρεντ?

fanisk
27-10-11, 14:45
Κουκλι Νικο ! Πες τηλ. και κοστος !

StratosZ4
27-10-11, 14:49
Πες τηλ. και κοστος !

Οι σωστες κουβεντες απο το λαθος ανθρωπο...thumb

Φανη,κανε τη χαρη στον εαυτο να μπαξεις ενα κουμπαρα βρε αγορι μου..
https://www.gadget-shop.gr/img/products/image-jpeg/2010-11/1290331324_original_1212992-bum-bank.jpg

Πλησιαζουν και Χριστουγεννα:original:

Nick bmwlover
27-10-11, 14:50
Αυτο εννοουσα ρε Νικ!! Δεν τους πηρες ετοιμους,εδωσες τους δικους καπου και στους εφτιαξαν.

Που τους εκανες? Βλεπω περιοχη γραφεις Τρικαλα και Αθηνα πως βρισκεσαι.
Ειναι μηπως φτιαγμενοι με τα υδατογραφηματα που συζηταμε σε θρεντ?

Ναι Φανη τους δικους μου εφτιαξα!!!Αθηνα μενω αλλα επειδη πηγαινοερχομαι συνεχεια Τρικαλα(καταγωγη) το γραφω ετσι!

Κουκλι Νικο ! Πες τηλ. και κοστος !
Ευχαριστω Φανη!!!:thumbsup:
Σας στελνω π.μ

fanisk
27-10-11, 14:56
Οι σωστες κουβεντες απο το λαθος ανθρωπο...thumb

Φανη,κανε τη χαρη στον εαυτο να μπαξεις ενα κουμπαρα βρε αγορι μου..
https://www.gadget-shop.gr/img/products/image-jpeg/2010-11/1290331324_original_1212992-bum-bank.jpg

Πλησιαζουν και Χριστουγεννα:original:

Στρατο εχω 2 κουμπαραδες μεγαλους που δεν ανοιγουν, και ειναι γεματοι ψιλα :whistle: Τα Χριστουγεννα εχει αλλο μπαξιμο :th_Laie_67-1:

Νικο για στειλε για να συγκρινω με αυτους..
https://www.tekarbon.com/store/carbon-fiber-mirror-cover-p-367.html?osCsid=006b0773d82084f018077e771cf810ac

ΥΓ: Στρατο δες το λινκ :thumbsup:

StratosZ4
27-10-11, 15:09
Ωραιο....:whistle:

S8N
29-10-11, 15:51
Αντικατέστησα το εργοστασιακό sport τιμόνι με το M sport. Ουσιαστικά η στεφάνη άλλαξε, καθώς κράτησα την χρωμιωμένη επένδυση για να μην πάρει πρέφα κάτι η γυναίκα μου. Η στεφάνη του Μ είναι πιο χοντρή, έχει τα εξογκώματα που βολεύουν στο πιάσιμο ενώ όλο το τιμόνι είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα nappa (original).

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMAG2426.jpg

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMAG2425.jpg

Sorry για τις σκατένιες φωτογραφίες αλλά ήμουν βιαστικός.

Leonidas_E39
29-10-11, 15:52
Αντικατέστησα το εργοστασιακό sport τιμόνι με το M sport. Ουσιαστικά η στεφάνη άλλαξε, καθώς κράτησα την χρωμιωμένη επένδυση για να μην πάρει πρέφα κάτι η γυναίκα μου. Η στεφάνη του Μ είναι πιο χοντρή, έχει τα εξογκώματα που βολεύουν στο πιάσιμο ενώ όλο το τιμόνι είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα nappa (original).

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMAG2426.jpg

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMAG2425.jpg

Sorry για τις σκατένιες φωτογραφίες αλλά ήμουν βιαστικός.

Αρη ωραιο το μπαξιμο σου αλλα γιατι βιαστικος ερχόταν το τσοκαρο κατα πανω σου ? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

S8N
29-10-11, 16:06
Αρη ωραιο το μπαξιμο σου αλλα γιατι βιαστικος ερχόταν το τσοκαρο κατα πανω σου ? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Περίπου! Είπα πως πετάχτηκα να καθαρίσω λίγο το αυτοκίνητο κι έλειπα 1,5 ώρα. Ο κωλοαερόσακκος δεν πεταγόταν με τίποτα ενώ τη 15άρα βίδα την είχε σφίξει ο Hulk.

Τη Δευτέρα που θα πάει τη μικρή στο σχολείο θα δουμε αν έγινε αντιληπτό το μπάξιμο. Νομίζω πως δεν θα περάσει απαρατήρητο, αφενός είναι αρκετά πιο φαρδύ και δε θα τη βολεύει στο πιάσιμο, αφετέρου το nappa γλυστράει πολύ.

Αν από Δευτέρα μεσημέρι με χάσετε αναζητήστε με είτε στο ΚΑΤ είτε στα ειρηνοδικεία.

Kostas_1
29-10-11, 17:38
Ωραιο Αρη. Πες της οτι εκανες ανταλλαγη, ή οτι στο χαρισε ενας απο το φορουμ που θα πουλουσε το αυτοκινητο του

Leonidas_E39
29-10-11, 17:47
Αρη εγω στο εστειλα βρε το ξεχασες? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

aristent
29-10-11, 17:53
Ωραιο Αρη. Πες της οτι εκανες ανταλλαγη, ή οτι στο χαρισε ενας απο το φορουμ που θα πουλουσε το αυτοκινητο του

Αρη,συνεργος στο "εγκλημα" εγω, εαν θελεις?

Πες, ενας συνονοματος απο Λαρισα εχει κανει ολο το λουκ Μ5(δειξε της το εξωτερικο λουκ στις φωτο απο το γκαραζ μου....χεχεχεχε)και ενω ηταν μ-πακ εβαλε το τιμονι της //Μ5,....καπως ετσι....και μου το δωσε τζαμπα....γιατι????...δεν ηξερε που να το κρυψει!!!φοβοταν μην το δει η γυναικα του!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
:warriorsmiley:

ωχ ,ξεχασα....ΜΕ'ΓΕΙΑ ΒΡΕ!!!!

Leonidas_E39
29-10-11, 18:12
Αρη,συνεργος στο "εγκλημα" εγω, εαν θελεις?

Πες, ενας συνονοματος απο Λαρισα εχει κανει ολο το λουκ Μ5(δειξε της το εξωτερικο λουκ στις φωτο απο το γκαραζ μου....χεχεχεχε)και ενω ηταν μ-πακ εβαλε το τιμονι της //Μ5,....καπως ετσι....και μου το δωσε τζαμπα....γιατι????...δεν ηξερε που να το κρυψει!!!φοβοταν μην το δει η γυναικα του!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
:warriorsmiley:

ωχ ,ξεχασα....ΜΕ'ΓΕΙΑ ΒΡΕ!!!!

Αμα συνεχισουμε ετσι το ξυλο θα το φαμε παρεα. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

giannis_compact
29-10-11, 20:38
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά όποτε βάζω κάτι το παίρνει πρέφα και λέει,λέει,λέει...Ώχου γκρίνια...

Akis 330Ci
29-10-11, 20:44
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά όποτε βάζω κάτι το παίρνει πρέφα και λέει,λέει,λέει...Ώχου γκρίνια...

Και κλασσικα...:

-''ερχονται μερες δυσκολες, και δεν βαζεις μερικα λεφτα στην ακρη να εισαι καλυμμενος''
-''μα ειχαν γρατζουνιστει οι καθρεπτες μου και τους αλλαξα''
-''μα αυτοι ειναι στρογγυλοι, οι παλιοι ηταν τετραγωνοι''
-''εε αφου θα τους αλλαζα εβαλα αυτους απο το Μ3''
-''ΤΙ??????? για το αμαξι εχεις λεφτα, για τις γοβες που εχω ερωτευτει δεν εχεις εε??''
-''Μα αγαπη μου..''
-''Σκασε!! Να με πας αμεσως σπιτι.''

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

giannis_compact
29-10-11, 20:51
Και κλασσικα...:

-''Σκασε!! Να με πας αμεσως σπιτι.''

Χαχαχα σαν να την ακούω...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Όντως Άκη έτσι είναι όλα όπως τα λές...

Tsakirakos
29-10-11, 21:46
σημερα εβγλα τα τριμ και το ραδιο, περασα μεσα απο το ντουλαπακι το καλωδιο usb του dension που εχω και συνεδεσα τα παντα .ολα καλα αλλαδεν εχω που να φωλιασω την πλεξουδα με τα καλωδια! εχει πολυ στενωσια και δε μπαινει καλα το ραδιο! καμια ιδεα?
υ.γ. οποιος καταλαβε απο την περιγραφη μου ειναι και ο πρωτος! εγω δε θα καταλαβαινα τιποτα...

gyiama
30-10-11, 12:08
ρεεεε αφου σου ειπα αλλιως θα τα τραβηξεις αριστερα προς την πλευρα του τιμονιου εχει μια τρυπα και τραβηξε τα προς τα μεσα

Tsakirakos
30-10-11, 12:19
οσο μπορω τα εβαλα...αλλα δε μπορω να βαλω χερι εκει. ειναι πολυ στενα! αν ηταν το καλωδιο της κεραιας λιγο πιο μακρυ κατι θα εκανα!

Kostas_1
30-10-11, 12:29
Ακριβως ετσι. Εχει χωρο στα αριστερα στο βαθος. Σπρωχτα ολα εκει μεσα

Kostas_1
30-10-11, 12:30
οσο μπορω τα εβαλα...αλλα δε μπορω να βαλω χερι εκει. ειναι πολυ στενα! αν ηταν το καλωδιο της κεραιας λιγο πιο μακρυ κατι θα εκανα!

Χμμμ δεν χωραει το χερι ε?... φωναξε τη γυναικα σου ...

Stamatis
30-10-11, 13:05
Εβαλα το dynavin με ψηφιακο, καμερα οπισθοπορειας, το περασα και στον ενισχυτη μου.
Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.
Με i-go δουλευει αψογα.
Δεν παιζει καλα με iphone ios5.
Το διαβαζει με το καλωδιο αλλα δεν το βλεπει σωστα στο bluetooth.

Panos 316T
30-10-11, 16:27

Εμενα με δινει στεγνα ο μικρος....δεν του ξεφευγει τιποτα...
μπαινουμε στο αμαξι , η γυναικα δεν ασχολειται οποτε δεν παιρνει πρεφα και αρχιζει ο μικρος:
Μπαμπα φωτιζουν οι ταχυτητες...(φωτιζομενο)
Μπαμπα ωραια τα μαυρα χαλιά...(μαυρα με το Μ)
Μπαμπα εβαλες καινουριο τιμονι;(το εντυσα)
Μπαμπα ωραια τα πεταλια..(πεταλιερες καρμπον)
Μπαμπα δε βλεπω καλα μπροστα...τα μαξιλαρακια ειναι μεγαλα..(προσκεφαλα μ3)

Η γυναικα με κοιταει .....και λεει.....
Αυτη τη τσαντα που ειδαμε στην βιτρινα ειμαι σιγουρη οτι ειναι δικια μου!χαχαχα

Stunt Mike
30-10-11, 16:46
Κι εγω ειπα στη γυναικα μου οτι πηγα το ντριφταδικο για service και αλλαγη κρεμαγιερας και αφου το'χαμε που το'χαμε στο 2κολωνο,λεμε:''δεν το τουρμπιζουμε κιολας?''.....Δεν με πιστεψε...εβαλε τις φωνες.... ;) χαχαχαχα!

doctore
30-10-11, 17:16
Εβαλα το dynavin με ψηφιακο, καμερα οπισθοπορειας, το περασα και στον ενισχυτη μου.
Καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.
Με i-go δουλευει αψογα.
Δεν παιζει καλα με iphone ios5.
Το διαβαζει με το καλωδιο αλλα δεν το βλεπει σωστα στο bluetooth.

Καλορίζικο Σταμάτη !
Ποια εκδοση του i-go έχεις ?
Bάλε και τις κάμερες ταχύτητας, σωζουν διπλώματα !
Έβαλες και internet ?

hades7
30-10-11, 17:33
σημερα αλλαξα τα φρενα μου τελικα.εβαλα εξαπιστονη αλουμινενια δαγκανα(παναλαφρη)με κεραμικα εμβολα μονομπλοκ και δισκους 380χ34 γνησιους brembo οπως και οι δαγκανες με τακακια pagid αγωνιστικα.το καλο ηταν οτι δεν χρειαστηκαν να μπουν αποστατες παρα μονο φτιαχτες βασεις απο αεροπορικου τυπου αλουμινιο 70-75.το μονο που χρειαστηκε ηταν να γλειψουμε λιγο τις δαγκανες για να χορεσουν στο εσωτερικο της ζαντας ελαχιστα και σε δυο σημεια μονο.οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες αν και πρεπει να τα στροσω.αργοτερα παω και για πισω τετραπιστονες με μαμα καινουργιους δισκους
αφου οι δικοι μου ειναι στο τερμα τους

m-power_01
30-10-11, 17:53
Κυριακάτικα που τους έβαλες ; Με τι παραεμπόριο έχεις μπλέξει ;

hades7
30-10-11, 17:58
στον γνωστο στο Μαρουσι πηγα με ενα φιλο που το κατεχει το αντικειμενο

ΔημήτρηςΜ3
30-10-11, 18:02
καλα τα εβαλες δωσε και καποια φώτο στον λαο..

hades7
30-10-11, 18:10
φωτο δεν ξερω να βαζω αυτα ειναι
https://www.car.gr/parts/view/1301293/

Thomelef
30-10-11, 18:19
θεριά!!!και μονομπλόκ...καλορίζικα άρη. μην αμελίσεις για τα πίσω όμως. ειδικά
σε κατηφόρες, μην τα σκίζεις γιατί θα δείς τον κώλο να γίνεται 0 κιλά και να
προσπαθεί να σε προσπεράσει...

Stamatis
30-10-11, 18:26
Καλορίζικο Σταμάτη !
Ποια εκδοση του i-go έχεις ?
Bάλε και τις κάμερες ταχύτητας, σωζουν διπλώματα !
Έβαλες και internet ?
Το 8 εχω.
Οι καμερες λιγο σπαστικες αλλα οκ.
Ιντερνετ δεν εβαλα γιατι ειχαμε ζηλειες και αυριο παω να παρω και το zenec για vag.

aristent
30-10-11, 18:37
Mε 'γεια το γκατζετακι Σταματη!!!:thumbsup:

.... επισης με 'γεια Αρη τα φρενα!!!!:thumbsup:

ΥΣ.Αρη δεν ειναι δυσκολο να ανεβασεις φωτο,πας στο Photobucket.com κανεις εγγραφη και μετα οτι φωτο βγαζεις πχ.με το κινητο σου την περνας στο Λαπτοπ η στο PC .....μετα αφου εχεις αποθηκευσει εκει τις φωτο ,πας στο σαϊτ που ανεφερα κανεις Upload from my computer ......save.....και στη συνεχεια το URL(διευθυνση της εικονας) την κανεις copy&paste στο εικονιδιο που ειναι με σηματακι το βουνο εδω πανω απο το ποστ που γραφουμε(προσοχη να σβησεις την ενδειξη https:// που βγαινει αυτοματα και μετα να κανεις την επικολληση της διευθυνσης)thumb

doctore
30-10-11, 18:38
Το 8 εχω.
Ιντερνετ δεν εβαλα γιατι ειχαμε ζηλειες και αυριο παω να παρω και το zenec για vag.

Ακριβοοοοοοοό !!!

Kostas_1
30-10-11, 18:41
Το 8 εχω.

Ακριβοοοοοοοό !!!

και σπαστικο (κουραστικο - σπαει νευρα) στη χρηση του.

Stamatis
30-10-11, 18:44
Ακριβοοοοοοοό !!!

Ναι το γμημενο... Αυτο κοιταγα.

Stamatis
30-10-11, 18:45
και σπαστικο (κουραστικο - σπαει νευρα) στη χρηση του.
Χ¤στηκε Κωστα.
Την εχεις καταλαβει νομιζω.

Thomelef
30-10-11, 18:54
α ρε θείο...και στο αμάξι ποιοτικά θέλεις να βλέπεις τις τσοντούλες σου εεε???
την ασφάλεια που έχει η πε μβε να κρατήσεις μόνο, οταν ξεκινάς να σβήνει...
μην σε ξεκολάμε καμμιά μέρα απο κάνα δέντρο...

Stamatis
30-10-11, 18:59
α ρε θείο...και στο αμάξι ποιοτικά θέλεις να βλέπεις τις τσοντούλες σου εεε???
την ασφάλεια που έχει η πε μβε να κρατήσεις μόνο, οταν ξεκινάς να σβήνει...
μην σε ξεκολάμε καμμιά μέρα απο κάνα δέντρο...

Το γαμηδι πιανει απο το τζιπιες την κινηση, αλλα ξεπερνιεται αυτο ευτυχως.
Παντως δεν εχω καλυτερο.
Σε φαναρι να βλεπεις χαρτνκορ τσοντα και να κοιτας τη θειτσα διπλα και να ριχνεις φιλακια με νοημα (ξες, μουα, μουα, παθιαρικα).

Z4 DCT
30-10-11, 19:42
φωτο δεν ξερω να βαζω αυτα ειναι
https://www.car.gr/parts/view/1301293/

Aρη εχει κι αλλα σετ ο τυπος?

hades7
30-10-11, 20:06
Aρη εχει κι αλλα σετ ο τυπος?

Το ίδιο όχι το παραγγελνεις και στο φέρνει αλλα έχει μια αποθήκη που έχει μέσα ότι δαγκανες μπορείς να φανταστεις

ΔημήτρηςΜ3
30-10-11, 21:29
δεν θελω να σε χαλασω αλλα τα πληρωσες 2 φορες πανω...
περα απο τη τιμη ειναι σουπερ

BILL007
30-10-11, 21:31

:shok::shok: Που μπορούμε να τα βρούμε στο μισό αυτά??? (δηλαδή κάτω απο χιλιάρικο...)

hades7
30-10-11, 21:56
περα απο τη τιμη ειναι σουπερ

Αναφέρθηκε κάπου πόσο τα πλήρωσα;

Stamatis
30-10-11, 23:06
Αναφέρθηκε κάπου πόσο τα πλήρωσα;

μια αγγελία που έβαλες απο το καρ, ίσως δημιούργησε το μπέρδεμα

m-power_01
30-10-11, 23:13
Το γαμηδι πιανει απο το τζιπιες την κινηση, αλλα ξεπερνιεται αυτο ευτυχως.
Παντως δεν εχω καλυτερο.
Σε φαναρι να βλεπεις χαρτνκορ τσοντα και να κοιτας τη θειτσα διπλα και να ριχνεις φιλακια με νοημα (ξες, μουα, μουα, παθιαρικα).

Δεν είναι από το τζε πε ες το κατ οφ της οθόνης. Το κίτρινο καλωδιάκι τί το έκανες? το γείωσες?

Stamatis
30-10-11, 23:18
Δεν είναι από το τζε πε ες το κατ οφ της οθόνης. Το κίτρινο καλωδιάκι τί το έκανες? το γείωσες?
το κίτρινο παίρνει ρεύμα ρε συ
το μαυρο είναι η γείωση.

m-power_01
30-10-11, 23:36
το κίτρινο παίρνει ρεύμα ρε συ
το μαυρο είναι η γείωση.

Γράψε λάθος στο χρώμα. Λοιπόν στην πλεξούδα του δεν είχε και 3 ψιλά καλωδιακια ξεμπαρκα?
1 remote για τον ενισχυτή
1 για την κάμερα οπισθοπορείας
1 για το κατ οφ της οθόνης...
Κάνω λάθος? έχω την εντύπωση ότι αυτό πρέπει να γειωθεί για να παίζει.

Stamatis
30-10-11, 23:41
Γράψε λάθος στο χρώμα. Λοιπόν στην πλεξούδα του δεν είχε και 3 ψιλά καλωδιακια ξεμπαρκα?
1 remote για τον ενισχυτή
1 για την κάμερα οπισθοπορείας
1 για το κατ οφ της οθόνης...
Κάνω λάθος? έχω την εντύπωση ότι αυτό πρέπει να γειωθεί για να παίζει.
Θα το ξανασφάξω αύριο γιατί γινεται της πτανας εκει πίσω απο καλώδια.

hades7
30-10-11, 23:48
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν δεν ξέρω να ανεβαζω φωτο ΔΙΚΕΣ μου γιαυτο έβαλα το λινκ αν υπάρχει έστω και μια στο φόρουμ ΔΙΚΙΑ μου να μου την δείξετε τώρα

Stamatis
30-10-11, 23:52
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν δεν ξέρω να ανεβαζω φωτο ΔΙΚΕΣ μου γιαυτο έβαλα το λινκ αν υπάρχει έστω και μια στο φόρουμ ΔΙΚΙΑ μου να μου την δείξετε τώρα

ναι βρε χρυσέ μου άνθρωπε.

το ξέρουμε ότι είσαι τεχνολογικά ανάπηρος.

Απλά η φωτό που έβαλες έγραφε μια τιμή κάπου στα 1.800 ή κάτι τέτοιο και πιθανόν κάποιος να κατάλαβε οτι μιλάς για τα συγκεκριμένα φρένα.

(μεταξύ μας, σου πιάσανε τον κώλο) :hystericalbs1:

hades7
30-10-11, 23:59
Σταμάτη όταν βάζεις μια αγγελία αναγραφετε η τιμή που ζητάει ο πωλητής αν εγω λέω ότι αγόρασα το τάδε προϊόν γιατί πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει ότι αγοράστηκε στην τιμη που αναφέρετε στην αγγελία ;

Stamatis
31-10-11, 00:01
Σταμάτη όταν βάζεις μια αγγελία αναγραφετε η τιμή που ζητάει ο πωλητής αν εγω λέω ότι αγόρασα το τάδε προϊόν γιατί πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει ότι αγοράστηκε στην τιμη που αναφέρετε στην αγγελία ;

γιατι έγινε (ως συνήθως) παρανόηση.

Να σου στείλω μια κοπέλα να σου δείξει πως ανεβάζεις φωτο;

m-power_01
31-10-11, 00:04

Σταμάτα ρε παρεξηγησιάρη!!! Εγγυώμαι εγώ ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει...:th_Laie_67-1:

ΔημήτρηςΜ3
31-10-11, 01:00
:shok::shok: Που μπορούμε να τα βρούμε στο μισό αυτά??? (δηλαδή κάτω απο χιλιάρικο...)

λοιπον 6πιστονα brembo μονοπλοκ τις ειχα παρει 350 ευρω αν θελεις μπορω να σου βρω

Thomelef
31-10-11, 08:00
όσο και αν τις πείρε, καλορίζικες να είναι!!!απο την στιγμή που ένας άνθρωπος έβγαλε
απο το πορτοφόλι του 100 - 200 - 300 - 400 και πάει λέγοντας ευρώ για να κάνει μια
δουλειά που τον ευχαριστεί και δεν τα στερείτε απο κάτι σοβαρό, οι δική μας γνώμη
περισεύει...στο κάτω κάτω, ακόμα και ακριβά να τα πείρε, δεν είναι ούτε ο πρώτος, μα
ούτε και ο τελευταίος...όλοι μας έχουμε κάνει πατάτες σε αυτά τα θέματα, και έχουμε
δώσει πολά χαβαλέ λεφτά για τις λαμαρίνες...χωρίς πάλι να υποννοώ ότι ο άρης έκανε
τέτοια αγορά, μιάς και ακόμα δεν έχει αναφέρει την τιμή που τα αγόρασε...μπορεί και
να τα πείρε κομπλέ με δίσκους, όλα 350 ευρώ...thumb. καθόλου παράξενο για τις μέρες μας.

hades7
31-10-11, 09:36
νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Δημητρης δεν ειναι κακο να πεις την γνωμη σου δηλαδη στον αλλον οτι οκ φιλε μου καλα ειναι αλλα τα πηρες ακριβα,δεν πρεπει εδω μεσα να χαιδευουμε τα αφτια ολων για να ακουνε αυτα που θελουν να ακουσουν.Η ενστανση μου ομως ειναι οτι πρεπει να ξερουμε πρωτον ποσο αγορασε καποιος κατι για να το κρινουμε ως ακριβο η φτηνο και δευτερον οταν λες Δημητρη μπορω να βρω brembo με 350 δεν μου λεει κατι απο μονο του πρεπει να πεις οτι μπορω να σου βρω ακριβως την ιδια δαγκανα με ολα τα χαρακτηριστικα που περιεγραψα παραπανω και ολα τα παρελκομενα ιδια για να εχουν βαση τα λεγομενα σου και βεβαια να μπορεις να αποδειξεις αυτο που λες.Για τον ιδιο λογο το rolex daytona δεν εχει την την ιδια τιμη με το rolex daytona Paul Newman

fanisk
31-10-11, 09:45
Το ποσο βρισκει κανεις κατι δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο για συγκριση. Αλλος εχει κονε, αλλος το παιρνει κλεμμενο, αλλος απλα ηταν τυχερος και εκατσε η φαση να το βρει, κλπ.

Καλοριζικα Αρη thumb

Vassilis ///M
31-10-11, 11:06
λοιπον 6πιστονα brembo μονοπλοκ τις ειχα παρει 350 ευρω αν θελεις μπορω να σου βρω

:shok::shok::shok:

ΔημήτρηςΜ3
31-10-11, 11:23
όσο και αν τις πείρε, καλορίζικες να είναι!!!απο την στιγμή που ένας άνθρωπος έβγαλε
απο το πορτοφόλι του 100 - 200 - 300 - 400 και πάει λέγοντας ευρώ για να κάνει μια
δουλειά που τον ευχαριστεί και δεν τα στερείτε απο κάτι σοβαρό, οι δική μας γνώμη
περισεύει...στο κάτω κάτω, ακόμα και ακριβά να τα πείρε, δεν είναι ούτε ο πρώτος, μα
ούτε και ο τελευταίος...όλοι μας έχουμε κάνει πατάτες σε αυτά τα θέματα, και έχουμε
δώσει πολά χαβαλέ λεφτά για τις λαμαρίνες...χωρίς πάλι να υποννοώ ότι ο άρης έκανε
τέτοια αγορά, μιάς και ακόμα δεν έχει αναφέρει την τιμή που τα αγόρασε...μπορεί και
να τα πείρε κομπλέ με δίσκους, όλα 350 ευρώ...thumb. καθόλου παράξενο για τις μέρες μας.
εεεε ειπαμε θελουμε μ@@@@ το θελουμε και ξυρισμενο μονο για δαγκανες ειπα εγω ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΦΡΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!:thanks:

Ptboul
31-10-11, 11:31
Για τον ιδιο λογο το rolex daytona δεν εχει την την ιδια τιμη με το rolex daytona Paul Newman

:worthy: με μαύρο καντράν ♥

Skyline_IS
31-10-11, 14:32
Φρεσκο μπαξιματακι
https://img828.imageshack.us/img828/759/dsc00759yf.th.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/828/dsc00759yf.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)

StratosZ4
31-10-11, 14:35
Φρεσκο μπαξιματακι
https://img828.imageshack.us/img828/759/dsc00759yf.th.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/828/dsc00759yf.jpg/)

Ωραιος...
Χρησιμοποιησε και κολλα αυτη τη φοραthumb

Skyline_IS
31-10-11, 14:38
Ωραιος...
Χρησιμοποιησε και κολλα αυτη τη φοραthumb

στρατο εκτος απο την ζημια που θα κανει στα πλαστικα φοβαμαι μην γινει και ζημια στη πορτα..Οποτε παει διπλο κοστος..

Απο δω και περα το βραδυ στο μπαλκονι σκοπια,καφε και
https://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as01/ak47_3.jpg

StratosZ4
31-10-11, 14:44
στρατο εκτος απο την ζημια που θα κανει στα πλαστικα φοβαμαι μην γινει και ζημια στη πορτα..Οποτε παει διπλο κοστος..

Απο δω και περα το βραδυ στο μπαλκονι σκοπια,καφε και
https://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as01/ak47_3.jpg

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Καλοριζικα λοιπον!

Leonidas_E39
04-11-11, 16:26
Ο ανθρωπος που δηλωσε δημοσια εδω μεσα στο φορουμ παρουσια ολων μας οτι τον κουρασαν τα μπαξιματα ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ με νεο μπαξιμο και εγω οπως παντα σαν κακος ανθρωπος - ρουφιανος - Αρτεμης Ματσας σας τον καταδιδω, ιδου φίλοι μου το νεο μπαξιμο :

https://img839.imageshack.us/img839/4395/dsc00044e.jpg

https://img406.imageshack.us/img406/1079/dsc00042op.jpg

Και φυσικα εβαλε τιμονι Mpack γιατι το αλλο το τριακτινο που ειχε τον χαλαγε αλλα αντικατεστησε τα τριμ που ειχε (βουρτσισμενο αλουμινιοο) με αυτα τα μαυρα που βλεπετε.

Συνεχισε παλικαρι μου ετσι και θα περασεις και τον φανη στα μπαξιματα αλλα θελω να σας δω οταν θα πατε να δηλωσετε στο ASAP ολο τα Retrofit που εχετε μπαξει πως θα σας κοιτανε.

Εδω μεχρι και η κοπελα του που πηρε χτες το αμαξι τον ειπε τι επαθε το τιμονι πρωτεινες πηρε και πρηστηκε ετσι : :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Αντε να δουμε το επομενο μπαξιμο Γιανναρα μου ποτε θα ειναι ; Εσυ δεν ειπες οτι κουραστηκες. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

m-power_01
04-11-11, 17:21
Δεν σταματάει λέμε ! Αμάξι ποτε θα μπαξει είναι η ερώτηση

nikos-Mpacket
04-11-11, 18:58
Πριν απο ενα μηνα περιπου εμπαξα τα ελατηρια που μου ειχε δωσει ο φιλος alexm,το αμαξι εμεινε στο ιδιο υψος τελικα κατι που δεν με πειραζει αλλα η αισθηση στην οδηγηση αλλαξε αρκετα,το νιωθω πιο σφιχτο παρολο που φοραω τα comfort αμορτισερ τα οποια εχουν ψωμια ακομα.

Δεν το ειχα γραψει νωριτερα γιατι ηθελα να το οδηγησω για να καταλαβω την διαφορα στην αισθηση και γιατι μου ειπε φιλος οτι κανωντας του καποια χιλιομετρα θα κατεβει και λιγο,δεν το εχω μετρησει ακομα.

Αντε τωρα σε αυτο το κομματι μενουν πιο παχες αντιστρεπτικες,απο Μ5 :whistle:,και θωλομπαρα εμπρος για να γινει μπετο.

ΥΓ:Χαζευοντας το αμαξι την μερα που τα βαλαμε σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να βαλω αποστατες εχει κανεις καποια αποψη;

S8N
04-11-11, 19:17
Με γεια βρε Νίκο! Κι εγώ έχω τα Μ Pack ελατήρια με τα M bump stops από το κοπή τη πίτα κι ακόμη δεν τα έχω βάλει. Για τις αντιστρεπτικές κατέληξα στην Μ (18mm) πίσω και στην M-Pack μπροστά. Με την Μ μπροστά θα έχεις πολλά μούτρα. Δεν τις έχω βάλει για να σου πω, καθώς μένει ακόμη να πάρω τα Bilstein B8. Έτσι όπως έρχονται τα χαράτσια, βλέπω να καλοκαιριάζει πρώτα. ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...

Γι' αποστάτες είχα κάνει thread παλαιότερα στο topic 'Σειρά 5'. Ψαξ' το.

zaharias
04-11-11, 19:25
Πριν απο ενα μηνα περιπου εμπαξα τα ελατηρια που μου ειχε δωσει ο φιλος alexm,το αμαξι εμεινε στο ιδιο υψος τελικα κατι που δεν με πειραζει αλλα η αισθηση στην οδηγηση αλλαξε αρκετα,το νιωθω πιο σφιχτο παρολο που φοραω τα comfort αμορτισερ τα οποια εχουν ψωμια ακομα.

Δεν το ειχα γραψει νωριτερα γιατι ηθελα να το οδηγησω για να καταλαβω την διαφορα στην αισθηση και γιατι μου ειπε φιλος οτι κανωντας του καποια χιλιομετρα θα κατεβει και λιγο,δεν το εχω μετρησει ακομα.

Αντε τωρα σε αυτο το κομματι μενουν πιο παχες αντιστρεπτικες,απο Μ5 :whistle:,και θωλομπαρα εμπρος για να γινει μπετο.

ΥΓ:Χαζευοντας το αμαξι την μερα που τα βαλαμε σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να βαλω αποστατες εχει κανεις καποια αποψη;

Τα Μ πακ ελατηρια ειναι πιο σκληρα απο των εταιρειων του εμποριου.. Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει και λενε 2-3 μαστορες.. Ισως να εχουν δικιο..
Μεγεια παντως.. :)
Οσο για τους αποστατες κοιτα να παρεις κατι επωνυμο διοτι οι φθηνοι απο ebay εχουν "θεματακια" τοποθετησης + τρεμουλο.. Εγω πηρα H&R με μεγαλυτερα μπουλονια.. (1 ποντο προσθηκες)
Αναλογως τι θελεις να πετυχεις με τις προσθηκες, μπορεις να μετρησεις πριν παραγγελεις.. Κοιτα εδω.. https://www.turnermotorsport.com/t-wheel-spacers.aspx

soc12r
16-11-11, 16:53
Aπο εβδομαδα μπαινει M sport μαυρος ουρανος κομπλε και βαψιμο τα πλαστικα του ουρανου (look csl) :thanks:

Tsakirakos
20-11-11, 16:46
επιτελους δουλευει ο διακοπτης φλας με BC στο 46αρι που εβαλα και δεν ειναι απλα διακοσμητικο πλεον....ευχαριστω τον giannis_compact που με πηγε σε εναν δικο του ηλεκτρολογο και μου εκανε μεσα σε 1 λεπτο τη δουλεια που μετα απο μιση ωρα δε μπορεσαν να μου κανουν στην αντιπροσωπεια....

gyiama
20-11-11, 18:19
ειδεσ που επρεπε να ερθεις θεσ/νικη????

sierra
20-11-11, 18:20
Την εβδομάδα που μας πέρασε πρόσθεσα και εγω κάτι καινούργιο στο αμάξι. Τι; έβαλα τα angel eyes που τα είχα στο μάτι. Έβαλα τα CCFL και το αμάξι μου φαίνετε ποιό ωραίο, η γνώμη μου φυσικά, και τα τοποθέτησα μόνος χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Θα βάλω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Atsa linos
22-11-11, 18:08
Την εβδομάδα που μας πέρασε πρόσθεσα και εγω κάτι καινούργιο στο αμάξι. Τι; έβαλα τα angel eyes που τα είχα στο μάτι. Έβαλα τα CCFL και το αμάξι μου φαίνετε ποιό ωραίο, η γνώμη μου φυσικά, και τα τοποθέτησα μόνος χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Θα βάλω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Που ειναι οι φωτο??

Tsakirakos
22-11-11, 19:21
μολις περασα τα καινουρια αμορτισερ με ελατηρια χαμηλωματος 3,5 εκατοστων. σετακι Vogtland! η συμπεριφορα αλλαξε αρδην! χαμηλωσε ομορφα και δε σκληρυνε πολυ... ειναι αρκετα ****** ελατηρια. θα βγαλω φωτογραφιες αυριο και μια απο τις επομενες μερες θα το χωσω στροφες Καβαλας να δω ακριβως τι ψαρια πιανει... περιττο να πω οτι τα παλια αμορτισερ ηταν πεθαμενα! επαναφορα μηδεν!!!! τα πατησα με το χερι και εμειναν συμπιεσμενα...

fanisk
22-11-11, 19:25
μολις περασα τα καινουρια αμορτισερ με ελατηρια χαμηλωματος 3,5 εκατοστων. σετακι Vogtland! η συμπεριφορα αλλαξε αρδην! χαμηλωσε ομορφα και δε σκληρυνε πολυ... ειναι αρκετα ****** ελατηρια. θα βγαλω φωτογραφιες αυριο και μια απο τις επομενες μερες θα το χωσω στροφες Καβαλας να δω ακριβως τι ψαρια πιανει... περιττο να πω οτι τα παλια αμορτισερ ηταν πεθαμενα! επαναφορα μηδεν!!!! τα πατησα με το χερι και εμειναν συμπιεσμενα...

Στεφανε μη τα πιεσεις αμεσως, αστα να δουλεψουν λιγο. Καλοταξιδα και καλα μπασιματα !

Nick bmwlover
22-11-11, 19:28
α βγαλω φωτογραφιες αυριο και μια απο τις επομενες μερες θα το χωσω στροφες Καβαλας να δω ακριβως τι ψαρια πιανει... περιττο να πω οτι τα παλια αμορτισερ ηταν πεθαμενα! επαναφορα μηδεν!!!! τα πατησα με το χερι και εμειναν συμπιεσμενα...

Ποσα χλμ ειχες με τα προηγουμενα?

Tsakirakos
22-11-11, 20:37
Νικο ειχαν πανω απο 100.000. στο συνολο το αμαξι εχει 170.000(τοσο ειχαν και τα ελατηρια). παντως οπτικα φαινονται πολυ ποιοτικα! και σαν κυλιση....

Tsakirakos
22-11-11, 20:38
γιατι μπηκαν αστερακια σε μια λεξη του post μου?

PANOS-E60
22-11-11, 20:40

μάλλον γιατί είχες γράψει τη λέξη ¨μαλ@ακα" :th_Laie_67-1: το σύστημα διορθώνει μόνο του !

giannis_compact
22-11-11, 20:41

Γιατι λογικα το μ-α-λ-α-κ-α ελατηρια,αμορτισερ το καταλαβε ο αυτοματος διορθωτης σαν μ@λ@κ@!:th_Laie_67-1:

P.S.Καλοριζικα Στεφανε!!

Edit: Με προλαβε ο Πανος :)

Tsakirakos
22-11-11, 20:41
έπρεπε να βάλω τόνο μάλλον...

Tsakirakos
22-11-11, 20:42
να'σαι καλα Γιαννακο!

Nick bmwlover
22-11-11, 21:09
έπρεπε να βάλω τόνο μάλλον...

thumbΣκεφτηκα να σου το γραψω,αλλα λεω κατσε μην μου την πει...:hystericalbs1:

Nick bmwlover
23-11-11, 15:59
Επιτελους εμπαξα τα ηχεια Alpine SPG-63C,3 δρομων 350 watt 90 RMS,στη εταζιερα,φωτο θα ανεβασω απο το αποτελεσμα μονο καθοτι δεν ειχα αρκετο χρονο σημερα κ για φωτο κατα την διαδικασια...Θα επιστρεψω απο βδομαδα με φωτο κ λιγες diy οδηγιες,εφοσον ενδιαφερεται καποιος...

BILL007
23-11-11, 16:01
Eλπίζω Νίκο να μην έκοψες τίποτα εταζιέρες απο κάτω (για το σίδερο μιλάω..;))

Samaro
23-11-11, 16:19
Καλό παιδί ο Νίκος. Δεν τον έχω για δολοφόνο ! :original:

BILL007
23-11-11, 16:31
Aκόμα και τα καλά παιδιά μπορεί να παρασυρθούν όμως...;)

giannis_compact
23-11-11, 17:27
Για τελευταια φορα εβαλα και γω κατι στο αμαξι μου!
Φαναρια απο facelift πισω καινουρια απο αντιπροσωπεια (Γερμανιας σε στοκ) 41 ευρω!
https://img338.imageshack.us/img338/4558/dsc00047wc.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/338/dsc00047wc.jpg/)

https://img821.imageshack.us/img821/7475/dsc00048x.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/821/dsc00048x.jpg/)

aristent
23-11-11, 17:38
με 'γεια!!!!:thumbsup:

giannis_compact
23-11-11, 17:39
με 'γεια!!!!:thumbsup:

:thanks::thanks:

Skyline_IS
23-11-11, 18:02
ο μεγας μπαξμαν της θεσσαλονικης ξαναχτυπα!!

Καλοριζικα γιαννη!!

m-power_01
23-11-11, 18:18
Επιτελους εμπαξα τα ηχεια Alpine SPG-63C,3 δρομων 350 watt 90 RMS,στη εταζιερα,φωτο θα ανεβασω απο το αποτελεσμα μονο καθοτι δεν ειχα αρκετο χρονο σημερα κ για φωτο κατα την διαδικασια...Θα επιστρεψω απο βδομαδα με φωτο κ λιγες diy οδηγιες,εφοσον ενδιαφερεται καποιος...

Μεγειες Νίκο! Σόρρυ που δεν τα κατάφερα να σε βοηθήσω. Ελπίζω τουλάχιστον οι οδηγίες να φάνηκαν χρήσιμες και να μην έλεγα χαζομαρες! Μεγεια

Φαναρια απο facelift πισω καινουρια απο αντιπροσωπεια (Γερμανιας σε στοκ) 41 ευρω!
https://img338.imageshack.us/img338/4558/dsc00047wc.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/338/dsc00047wc.jpg/)

https://img821.imageshack.us/img821/7475/dsc00048x.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/821/dsc00048x.jpg/)

Uploaded with Image΄Shack.us (https://imageshack.us)Το αποφάσισες; Μπορεί να σου πήρε κανα 6μηνο αλλά το έκανες χιχιχχιχιχι!
Μεγειες ρε! Και πράγματι μου αρέσουν περισσότερο

bill_m3
23-11-11, 18:19

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Καλόοοοοοο!!

Καλορίζικα Γιάννη!!!

Την Κυριακή δεν μπόρεσα φίλε λόγω περίφραξης .....

doctore
23-11-11, 19:56

Καλορίζικα Γιάννη !
Αυτά τα φανάρια είναι και τα πιο όμορφα για compact.

Tsakirakos
23-11-11, 20:11
τα'βαλες? ωραιο εκατσε..πιο κιμπαρικο!

sierra
23-11-11, 23:51
Μεγειές Γιάννη... :thumbsup:

Leonidas_E39
24-11-11, 08:37
Καλοριζικα Γιανναρα αλλα ενημερωσε τα παιδια οτι ερχονται 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΞΙΜΑΤΑ μεχρι τελος της χρονιας . :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Skyline_IS
24-11-11, 09:52
Καλοριζικα Γιανναρα αλλα ενημερωσε τα παιδια οτι ερχονται 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΞΙΜΑΤΑ μεχρι τελος της χρονιας . :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Οχι που θα σταματουσε το μπαξιμο... :whistle::whistle:

fanisk
24-11-11, 13:30
Καλοριζικα Γιαννη !

Nick bmwlover
24-11-11, 15:28

Ποιο σιδερο λες Βασιλη???Συμπιεσμενο χαρτονι εκοψα με κανονικο χαρτοκοπτη...

Nick bmwlover
24-11-11, 15:50
Μεγειες Νίκο! Σόρρυ που δεν τα κατάφερα να σε βοηθήσω. Ελπίζω τουλάχιστον οι οδηγίες να φάνηκαν χρήσιμες και να μην έλεγα χαζομαρες! Μεγεια

Σας ευχαριστω ολους,δεν πειραζει Σπυρακο...
Τελικα ηταν πολυ πιο ευκολο απ'οτι μπορεις να φανταστεις,αν κ ειχε δυο τροπους...Δεν εχω χρονο τωρα,απο βδομαδα για λεπτομερη περιγραφη της διαδικασιας κ φωτο!!!

BILL007
24-11-11, 16:07
Ποιο σιδερο λες Βασιλη???Συμπιεσμενο χαρτονι εκοψα με κανονικο χαρτοκοπτη...

Eννοώ τέτοιες τρύπες...

https://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167607_10150166499044348_229230124347_8469034_4895 571_n.jpg

:shok:

Nick bmwlover
24-11-11, 17:53
Eννοώ τέτοιες τρύπες...

https://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167607_10150166499044348_229230124347_8469034_4895 571_n.jpg

:shok:

:shok:Απαπαπαπα,οχι Βασιλη...Γι'αυτο σε ρωτησα,επειδη εγω δεν εχω τετοιο "πραγμα",ασε που δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο...
Θελω να ανεβασω φωτο με τα κομματια κ τη σειρα που πρεπει να αφαιρεθουν,αλλα θελω να ειναι απο το αμαξι μου για να ειναι πιο κατανοητα κ οχι τα σχεδιαγραμματα απο το gtysmoto που εχω βρει.Αν πιστευετε οτι εστω κ τα σχεδιαγραμματα θα βοηθησουν πειτε μου να τα ανεβασω ειτε εδω ειτε στο diy,διαφορετικα θα αργησουν λιγο οι φωτο...

nikos1400
24-11-11, 20:54
μολις εμπαξα !

προχθες δηλαδη.
συντομα παρουσιαση στο "αυτοκινητα μελων"
:thumbsup:

https://img525.imageshack.us/img525/7613/e46.jpg

Tsakirakos
24-11-11, 20:59
καλοταξιδο Νικο!!!

Kostas_1
24-11-11, 21:01
Αντε μπραβο!!!! Μεγεια

aristent
24-11-11, 21:05
Mε 'γεια Νικο!!!!:thumbsup:

...αναμενουμε λεπτομερειες.thumb

Tsakirakos
25-11-11, 19:15
πριν τις 17αρες και το χαμηλωμα...
με τις 17αρες πριν το χαμηλωμα...
και με 17αρες και χαμηλωμα 3,5cm Vogtland τα οποια εχουν μεταμορφωσει πραγματικα το αυτοκινητο και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα!

vasilis e46
25-11-11, 19:42
και με 17αρες και χαμηλωμα 3,5cm Vogtland τα οποια εχουν μεταμορφωσει πραγματικα το αυτοκινητο και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα!

Πολυ ωραία η ζαντα έδειξε πολυ το αυτοκίνητο μαζι με το χαμηλωμα.Επειδή έχω το ίδιο αυτοκίνητο και σκέφτομαι για 17αρα θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είδες διαφορά στην επίδοση μιας και η κατανάλωση σίγουρα θα ανέβηκε σε σχέση με τα 15αρια.

VanVIC
25-11-11, 19:47

παρα πολύ όμορφο !
Η συγκεκριμένη ζάντα BMW σε 18άρα είναι η αγαπημένη μου (τις έχω φυλαγμένες συμπέθερε Χρήστο, ακούς ?)

Καλοπάτητες.

Tsakirakos
25-11-11, 19:48
Πολυ ωραία η ζαντα έδειξε πολυ το αυτοκίνητο μαζι με το χαμηλωμα.Επειδή έχω το ίδιο αυτοκίνητο και σκέφτομαι για 17αρα θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είδες διαφορά στην επίδοση μιας και η κατανάλωση σίγουρα θα ανέβηκε σε σχέση με τα 15αρια.

να'σαι καλα! ειναι αυθεντικη BMW και ειναι 7,5 ιντσες φαρδος. μικρη η διαφορα σε βαρος! και λαστιχο εβαλα 205/50/17 για να μη ξεφυγω σε φαρδος. και να εχει κοψει, δε φαινεται καθολου. αλλα εχει τεραστια διαφορα στο πατημα και ειδικα στις στροφες...

Christos 330
25-11-11, 19:50

Ωραιος !!!
Στεφ τωρα σειρα εχουν λευκα φλας και εισαι οκ . . .

Tsakirakos
25-11-11, 19:53
Ωραιος !!!
Στεφ τωρα σειρα εχουν λευκα φλας και εισαι οκ . . .

Χρησταρα! τα πορτοκαλι φλας δε ξερω...μ'αρεσουν περισσοτερο! ισως η αντιθεση που κανουν...ειναι και πιο κιμπαρικα!

Eleni
25-11-11, 19:58
Χρησταρα! τα πορτοκαλι φλας δε ξερω...μ'αρεσουν περισσοτερο! ισως η αντιθεση που κανουν...ειναι και πιο κιμπαρικα!
Τα πορτοκαλι φλας ειναι ωραια....!!!!!!!!!!!! Συμφωνω μαζι σου, μεχει τωρα δεν εχω βρει κανεναν απο Ελλαδα να συμφωνει ...... !!!

Christos 330
25-11-11, 19:59

Αδερφε τα γουστα ειναι αντικειμενικα . . .

Απλα με τα πορτοκαλι δειχνει πιο παλιο . . .

nikos valvetronic
25-11-11, 21:14

Με γειες αγορίνα πολύ πιο όμορφα από τα πάλια και δένουν και καλά με το
χρώμα του αυτοκινήτου.Τώρα ο κώλος θέλει έναν ΟΕΜ υαλοκαθαριστήρα :original: (χτυπάει άσχημα το ξέρεις) και ένα εξακύλινδρο τελικό, κομπλέ με το μοτέρ και είσαι ok !!

nikos valvetronic
25-11-11, 21:24
Τα πορτοκαλι φλας ειναι ωραια....!!!!!!!!!!!! Συμφωνω μαζι σου, μεχει τωρα δεν εχω βρει κανεναν απο Ελλαδα να συμφωνει ...... !!!

Είναι ωραία σε κάποιους συνδυασμούς αλλά σπάνια περίπτωση νομίζω...
Εγώ η μοναδική φορά που μ'άρεσαν πορτοκαλί φλάς ήταν όταν είδα το
λευκό coupe facelift 46άρι του Γιώργου (gant) με τις 18άρες τις clubsport,
πολύ μ@υν@ρ@ το εργαλείο !!

zaharias
26-11-11, 00:19

Ετσι!!! :D

Ολοι βαζουν λευκα.. Εσυ κανε τη διαφορά.. :D

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=865379&highlight=

Κι εγω πορτοκαλι ψηφιζω.. :D

Καλοριζικες οι ζαντες.. Πολυ ωραιο με το χαμηλωμα + τις ζαντες.. thumb

aristent
26-11-11, 08:23
συμπτωση.....ο Νικος "εμπαξε" οχημα σαν του Στεφανου,που "εμπαξε" ζαντες&χαμηλωμα,που.....για να δουμε ποιος θα παρει τη σκυταλη!!!:thumbsup:

μολις εμπαξα !

προχθες δηλαδη.
συντομα παρουσιαση στο "αυτοκινητα μελων"

https://img525.imageshack.us/img525/7613/e46.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10144&d=1322244793

Αλλο οχημα με τις νεες ζαντες και το χαμηλωμα!!!!....με γεια Στεφανε!!!:thumbsup:

zaharias
26-11-11, 11:05
Καντε edit και σβηστε τις πινακιδες παιδες..

nikos1400
26-11-11, 13:09
συμπτωση.....ο Νικος "εμπαξε" οχημα σαν του Στεφανου,που "εμπαξε" ζαντες&χαμηλωμα,που.....για να δουμε ποιος θα παρει τη σκυταλη!!!:thumbsup:

Αλλο οχημα με τις νεες ζαντες και το χαμηλωμα!!!!....με γεια Στεφανε!!!:thumbsup:

και πανω που ελεγα "κατσε να παρω ιδεες για ζαντες" γιατι οι 15αρες ειναι απαραδεκτες !

δεν θα παιξει χαμηλωμα ομως για πρακτικους λογους, δυστυχως, αλλιως θα'τανε διδυμακια με του Στεφανου !
Τζαμι δειχνουνε οι πολυ-ακτινες !

Nick bmwlover
26-11-11, 23:06
Προσθεσα καποιες φωτο σχετικα με την εγκατασταση των ηχειων στο diyhttps://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=218718#post218718

Tsakirakos
27-11-11, 00:25
και πανω που ελεγα "κατσε να παρω ιδεες για ζαντες" γιατι οι 15αρες ειναι απαραδεκτες !

δεν θα παιξει χαμηλωμα ομως για πρακτικους λογους, δυστυχως, αλλιως θα'τανε διδυμακια με του Στεφανου !
Τζαμι δειχνουνε οι πολυ-ακτινες !

περιμενα να κοπαναει σαν τρελο...αλλα τα συγκεκριμενα αμορτισερ με τα ελατηρια ειναι αρκουντως μαλακά! ειμαι της ανεσης και εγω! στα συνιστω ανεπιφυλακτα! και 365¤ μονο!!!! ελατηρια+αμορτισερ μαζι....

nikos1400
27-11-11, 01:29
περιμενα να κοπαναει σαν τρελο...αλλα τα συγκεκριμενα αμορτισερ με τα ελατηρια ειναι αρκουντως μαλακά! ειμαι της ανεσης και εγω! στα συνιστω ανεπιφυλακτα! και 365¤ μονο!!!! ελατηρια+αμορτισερ μαζι....

thumb

θα ξεκινησω με ζαντες, θα κυκλοφορει συχνα και η γυναικα το αμαξι...
εχω και θεμα στο σπιτι. μολις που βρισκει τωρα για να μπω στη θεση παρκινκ μου. μου φαινεται ομως οτι σε αυτο φταινε και τα υψηλου προφιλ λαστιχα που "καθονται"/μπαλωναρουν και τελικα χαμηλωνει πιο πολυ.

οπότε για τωρα το διλημμα μου ειναι
17αρες ή μια και καλη 18αρες, για να μην βαλω 17αρες και μετανιωσω σε 3 μηνες που δεν εβαλα 18αρες ??
(19αρες+ αποκλειεται)

Tsakirakos
27-11-11, 10:14
με 18αρες θα δειξει ακομα πιο μορτικο....

gyiama
27-11-11, 18:39
με 18αρες και χωρις καθολου χαμηλωμα δεν θα αρεσει το οπτικο αποτελεσμα γινεται λιγο ''κατσικι'' το αμαξι.

katsaraios
27-11-11, 22:41
Ενα σαλονακι απο facelift σχεδον καινουριο με τα πλαινα και ασημι τριμς προσφορα στα 150 ευρω απο φιλικο συνεργειο και με την απιστευτη διαφορα των 80 ευρω μπηκαν 17αρια style 47 με michelin pilot ολιγων μηνων με την ανταλλαγη των μαμα 16 ριων με ελαστικα προς το τελος τους...
:mpaks:
Επισης βιολογικος καθαρισμος προσφορα ,απιστευτη δουλεια δεν περιμενα τετοιο αποτελεσμα η καμπινα ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο....

Nick bmwlover
27-11-11, 22:44
Ενα σαλονακι απο facelift σχεδον καινουριο με τα πλαινα και ασημι τριμς προσφορα στα 150 ευρω απο φιλικο συνεργειο και με την απιστευτη διαφορα των 80 ευρω μπηκαν 17αρια style 47 με michelin pilot ολιγων μηνων με την ανταλλαγη των μαμα 16 ριων με ελαστικα προς το τελος τους...
:mpaks:
Επισης βιολογικος καθαρισμος προσφορα ,απιστευτη δουλεια δεν περιμενα τετοιο αποτελεσμα η καμπινα ειναι σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο....

Κουκλιτσα εγινε!!!

Tsakirakos
27-11-11, 22:57
ωραιο εγινε Γιωργο...

katsaraios
27-11-11, 22:58
χαλεποι καιροι αλλα το μπαξιμο μπαξιμο :thumbsup:
σιγα σιγα θα προστεθουν και αλλα:whistle:

Eleni
28-11-11, 00:16
Ετσι!!! :D

Ολοι βαζουν λευκα.. Εσυ κανε τη διαφορά.. :D

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=865379&highlight=

Κι εγω πορτοκαλι ψηφιζω.. :D

Καλοριζικες οι ζαντες.. Πολυ ωραιο με το χαμηλωμα + τις ζαντες.. thumb
εδω επειδη ολοι οι Μαυροι, οι λατινοι και ολοι οι περιεργοι "νονοι" βαζουν ασπρα.....

πρεπει καπου και εμεις να διαφερουμε....... δεν ειμαστε ολοι ... το ιδιο......thumb

fanisk
28-11-11, 00:18
εδω επειδη ολοι οι Μαυροι, οι λατινοι και ολοι οι περιεργοι "νονοι" βαζουν ασπρα.....

πρεπει καπου και εμεις να διαφερουμε....... δεν ειμαστε ολοι ... το ιδιο......thumb

Γιατι αν βαλεις ασπρα σωνει και ντε θα εισαι μαυρη, λατινα ή νονα ? Αμα σ'αρεσουν βαλτα και μια χαρα εισαι thumb

Eleni
28-11-11, 00:25
Γιατι αν βαλεις ασπρα σωνει και ντε θα εισαι μαυρη, λατινα ή νονα ? Αμα σ'αρεσουν βαλτα και μια χαρα εισαι thumb
αλλη νοοτροπια εδω Φανη....

Δεν συνηθιζω να αλλαζω σχεδον τιποτα σε καθε αυτοκινητο που παιρνω...... προσπαθω να το φουλαρω με οτι θελω απο αρχη...
Συνηθως το κραταω 3 με 4 χρονια και μετα παμε για αλλο!!!!!! Το μοναδικο αυτοκινητο που εχω κρατησει μεχρι τωρα ειναι ενα Ε92
Οποτε προσπαθω να χαρω οτι εχει....... το καθενα...... μεχρι να ερθει το αλλο.....
Ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις αυτοκινητο εδω παρα να φτιαχνεις κ να αλλαζεις!!!!!!

fanisk
28-11-11, 01:37
αλλη νοοτροπια εδω Φανη....

Δεν συνηθιζω να αλλαζω σχεδον τιποτα σε καθε αυτοκινητο που παιρνω...... προσπαθω να το φουλαρω με οτι θελω απο αρχη...
Συνηθως το κραταω 3 με 4 χρονια και μετα παμε για αλλο!!!!!! Το μοναδικο αυτοκινητο που εχω κρατησει μεχρι τωρα ειναι ενα Ε92
Οποτε προσπαθω να χαρω οτι εχει....... το καθενα...... μεχρι να ερθει το αλλο.....
Ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις αυτοκινητο εδω παρα να φτιαχνεις κ να αλλαζεις!!!!!!

Σιγουρα ειναι πιο ευκολο.. :thumbsup:

aristent
28-11-11, 07:01
Αντιθεσεις:

Δεν συνηθιζω να αλλαζω σχεδον τιποτα σε καθε αυτοκινητο που παιρνω...... .....

του εχω αλλαξει.....τα παντα!!!! :thumbsup:(ελπιζω να με καλυπτει η λεξη "τα παντα")

fanisk
28-11-11, 09:30
:hystericalbs1:
Εχω προβλημα με το μπαξιμο Αρη, θελω να μπαζω παντου. Στο αμαξι, στο ποδηλατο, στο pc, στα τηλεκατευθυνομενα μου, ενα σπιραλ καλωδιων εβαλα χθες να μαζεψω τα καλωδια της TV μου και το κοιταζα 1 λεπτο.. πςςςςςςςς :hystericalbs1:

Eleni
28-11-11, 16:31
:hystericalbs1:
Εχω προβλημα με το μπαξιμο Αρη, θελω να μπαζω παντου. Στο αμαξι, στο ποδηλατο, στο pc, στα τηλεκατευθυνομενα μου, ενα σπιραλ καλωδιων εβαλα χθες να μαζεψω τα καλωδια της TV μου και το κοιταζα 1 λεπτο.. πςςςςςςςς :hystericalbs1:
Συμφωνω μαζι σου Φανη, αλλα με το αυτοκινητο δεν υπαρχουν πολλες επιλογες..... μικροπραγματα.....
αλλα με το σπιτι .... αστα να πανε ... εκει δεν μπορεις να με ξεπερασεις....thumb

fanisk
28-11-11, 21:02
Συμφωνω μαζι σου Φανη, αλλα με το αυτοκινητο δεν υπαρχουν πολλες επιλογες..... μικροπραγματα.....
αλλα με το σπιτι .... αστα να πανε ... εκει δεν μπορεις να με ξεπερασεις....thumb

Γιαααα πες να παρουμε ιδεες :thumbsup:

Eleni
28-11-11, 21:28
Γιαααα πες να παρουμε ιδεες
1. εδω ολα τα σπιτια εχουν μοκετα σε ολα τα δωματια... εκτος απο κουζινα και μπανιο, (καινουριο σπιτι )μολις τις εβγαλα και εκανα τοποθετηση ξυλο απο βραζιλιανικη κερασια....

2. οι ντουλαπες ειναι walk-in , αλλαξαν ριζικα με συστημα να μπαινεις μεσα και να μπορεις να βλεπεις ολα τα ρουχα χωρις να ψαχνεις και φυσικα ενας τοιχος παπουτσια - οπως τα ραφια στα μαγαζια να μπορεις να τα βλεπεις ....

3. εχω παραγγειλει να αλλαξω ολες τις συσκευες στην κουζινα.... ( αυτο θα ειναι εκπληξη δεν το εχω πει ακομη στον αντρα μου.... ) πιστευω να μην του ανεβει το αιμα στο κεφαλι....... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

και θες κι αλλα .... σκοπευω να αλλαξω ολο το σπιτι απο επιπλα, διακοσμηση ...κλπ......thumbthumbthumb

stef
28-11-11, 21:32
Γιαααα πες να παρουμε ιδεες :thumbsup:

Ελένη μην τον ακούς είναι τρελλό το παιδί!!!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1:

fanisk
28-11-11, 23:07
Ελένη μην τον ακούς είναι τρελλό το παιδί!!!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1:

Ειναι μεχρι να μιλησω σοβαρα με την Ελενη.. να με κανει το χαμενο ανιψακι της απο Ελλαδα και να στελνει δωρα αδηλωτα χωρις τιμολογια και τελωνεια.. θα της στελνω το χρημα με paypal και θα τα στελνει στο ανιψι :hystericalbs1:

"Αγαπητε ανιψιε ελπιζω να σου αρεσει η ολοσωμη supersprint για τα Χριστουγεννα".

Πρεπει να βρω και ενα θειο απο Νορβηγια τωρα.. :th_Laie_67-1:

katsaraios
28-11-11, 23:20
Ειναι μεχρι να μιλησω σοβαρα με την Ελενη.. να με κανει το χαμενο ανιψακι της απο Ελλαδα και να στελνει δωρα αδηλωτα χωρις τιμολογια και τελωνεια.. θα της στελνω το χρημα με paypal και θα τα στελνει στο ανιψι :hystericalbs1:

"Αγαπητε ανιψιε ελπιζω να σου αρεσει η ολοσωμη supersprint για τα Χριστουγεννα".

Πρεπει να βρω και ενα θειο απο Νορβηγια τωρα.. :th_Laie_67-1:

εισαι σε καλη ηλικια για μεταναστευση..
μετα ολα αυτα τα μπαξιματα θα σου φαινονται αστεια...

fanisk
28-11-11, 23:21
εισαι σε καλη ηλικια για μεταναστευση..
μετα ολα αυτα τα μπαξιματα θα σου φαινονται αστεια...

Δεν ξερω ποτε τελικα θα παρω την αποφαση Γιωργο :think:

katsaraios
29-11-11, 05:19
NINOOOOOOOOO

https://www.car.gr/parts/view/1891553/

sierra
29-11-11, 23:03

Να και φωτό:

aristent
29-11-11, 23:09
Να και φωτό:

Πολυ ομορφο,ειδικα που τα angel eyes ειναι στην ιδια αποχρωση με τα Ξενον!!!:thumbsup:

sierra
29-11-11, 23:33
Πολυ ομορφο,ειδικα που τα angel eyes ειναι στην ιδια αποχρωση με τα Ξενον!!!:thumbsup:

Γι΄ αυτό έβαλα τα CCFL για να μην φαίνονται αυτά κίτρινα και να είναι όλα ομοιόμορφα.
Το επόμενο βήμα καλώς εχόντως των πραγμάτων θα είναι οι καθρέπτες μιας και τον δικό μου τον δεξί μου των έσπασε μία .... να μην πω καλήτερα. Αύριο θα ξέρω...

fanisk
30-11-11, 00:16

Skyline_IS
30-11-11, 09:55
Να και φωτό:

Koυκλα ειναι!! thumb

doctore
30-11-11, 12:12
Να και φωτό:

Πολύ ωραία τα angel eyes !!!
Γιατί δεν βγάζεις τα φριδάκια? Θα φαίνεται πιο ωραίο .:thumbsup:

sierra
01-12-11, 13:23
Και άλλες 2 φωτό με τους προβολείς αναμένους για να δείτε πως φαίνετε...
Πάντως εγώ δεν ανάβω τους προβολείς ποτέ. Μόνο όταν έχει ομίχλη στην επαρχία. Και αυτό αν τους ανάβω θα είναι σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο και δεν μου αρέσει...

fanisk
01-12-11, 19:32
Μια γρηγορη γιατι πρεπει να φυγω, περισσοτερα σε καμια ωρα :thumbsup:
Ολοκαινουργιο, βαμμενο σε αλλο κωδικο, και 50% κατω στη τιμη απο οσο το δινει αβαφο η BMW.

https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/DSC_1271.jpg

Z4 DCT
01-12-11, 19:33
Ολοκαινουργιο, βαμμενο σε αλλο κωδικο, και 50% κατω στη τιμη απο οσο το δινει αβαφο η BMW.

https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/DSC_1271.jpg

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

ΕΓΡΑΨΕΣ

m_sak
01-12-11, 19:37

Καύλαααααααα

m-power_01
01-12-11, 19:39
Χρυσαφί έμαθα θα τα βάψεις ε;

stef
01-12-11, 19:45

ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕ
Θα με πρήξεις μετάαααα....!!!thumb

fanisk
01-12-11, 22:25
To Z4 Aero Kit παντα μου αρεσε, γιατι οι γωνιες που βγαζει το φουσκωνουν λιγο ενω η μουρη γινεται πιο αγρια. Το πισω προσθετο δεν με τρελαινει αλλα ενταξει καλουτσικο ειναι. Στη λιστα με αυτα που θελω να βαλω το ειχα τελευταιο λογω χρηματων, γιατι η εμφανιση για μενα ειναι τελευταια. Το συγκεκριμενο το ειδα καποτε στο car.gr αλλα δεν πηρα καν τηλ. Μετα απο καιρο σε μια κουβεντα ο stef μου εδωσε το ιδιο λινκ το οποιο παλι δεν ασχοληθηκα να μαθω ουτε καν τιμη (ειχε 1¤ και επρεπε να παρω τηλ). Καινουριο αβαφο παραγγελια εβγαινε 1100¤ απο Ελλαδα + βαψιμο, πανω απο 1700¤ συμφωνα με προσφορες που ειχα παρει.

Σε μια στιγμη βαρεμαρας λεω δεν βαριεσαι.. παρε να ακουσεις το ακυρο (αφου 1100 εχει αβαφτο) και χαιρετα τον. Μολις ακουσα τη μιση τιμη λεω μπα κατι δεν παει καλα (στο τηλ. αψογο ομως). Πηγα στον Παναγιωτιδη στη λενορμαν για αναγνωριστικη.. το ειδα γυρω-γυρω και δεν εχει τιποτα. Μιλησα με τον Χρηστο και του λεω αστο οπως ειναι (πανω απο κατι μοτερ που αφησαμε την κουτα χαχα) θα ερθω να το παρω σε 2 μερες. Δεν βλεπω τιποτα με το δικο μου ματι, καμια ρωγμη, γρατζουνια, κατι που να δικαιολογει τη μιση τιμη. Απο μεσα δεν ειναι βαμμενο σε ολα τα μερη του, αυτοκολλητα εχει, σφραγιδες ΒMW στο πλαστικο εχει. Για να ειμαι ειλικρινης σκεφτηκα και το ενδεχομενο να ειναι κλεμμενο. Γιατι τοσο αψογο σετ να εχει μιση τιμη? Ουτε στο ebay δεν βρισκεις τετοια τιμη. Ελπιζω να μην ειναι και απλα να ειμαι καχυποπτος. Ο Χρηστος φανηκε ξηγημενος παντως και επειδη η τιμη ειναι σουπερ αν χρειαστω κατι αλλο ισως τον ξαναπροτιμησω.

Τα εχει ολα εκτος απο τις καρδιες, που ετσι και αλλιως θα εβαζα τις δικες μου μαυρες ματ.

Αλλο μπαξιμο υπολογιζα και αλλο μου βγηκε, αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τετοια τιμη οταν ερθει ο καιρος να το παραγγειλω. Ελπιζω να επραξα σωστα!

https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1271.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1271.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1272.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1272.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1273.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1273.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1275.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1275.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1276.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1276.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1277.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1277.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1274.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1274.jpg)

BILL007
01-12-11, 22:27
Μπράβο Φάνη!Πολύ ωραίο το Αero...
Να σου πω,το m-pack δεν σε συγκινούσε καθόλου?

Nick bmwlover
01-12-11, 22:30
:thumbsup:Θελω να τα δω φορεμενα!!!

fanisk
01-12-11, 22:38
Μπράβο Φάνη!Πολύ ωραίο το Αero...
Να σου πω,το m-pack δεν σε συγκινούσε καθόλου?

Βασιλη σε ευχαριστω! Γιατι να το κανω look Z4M αφου δεν ειναι M? thumb

Nick bmwlover
01-12-11, 23:00
Γιατι να το κανω look Z4M αφου δεν ειναι M? thumb
Δηλαδη τι θες να πεις τωρα???:whistle:

Stamatis
01-12-11, 23:10
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

ΕΒΑΨΕΣ

fixed...

fanisk
01-12-11, 23:15
Δηλαδη τι θες να πεις τωρα???:whistle:

:th_Laie_67-1:
Προσωπικη αποψη.. δεν μου αρεσει να εχω κατι που δεν ειναι αυτο που δειχνει. Αν ειχα σκοπο καποια στιγμη να βαλω Ζ4Μ μοτερ ναι να το κανω. Δεν μπορω να δηλωσω τετοιο μοτερ ομως. Ουτε να εχω πισω προφυλακτηρα Ζ4Μ με 2 τρυπες και να εχω μια διπλη αριστερα. Μπροστα η διαφορα ειναι Μ= brake ducts , Aero = fog lights. Βρισκω πιο χρησιμα τα προβολακια μη τυχον και πεσω σε ομιχλη παρα να παρουν λιγο παραπανω αερα τα φρενα. Μικρες πινελιες ναι (τιμονι που ειναι πιο χοντρο πχ, ή ακομα και το καπο με τα 2 νευρα - αν βρω κανα φτηνο καποια στιγμη νομιζω πως θα ταιριαξει με τα νευρα στα sideskirts).. αλλα οχι ολο το look.

fanisk
01-12-11, 23:26
Μιας και γινεται κουβεντα περι Ζ4Μ δειτε και αυτο που μολις βρηκα, κανει ακομα πιο δυσκολη τη τοποθετηση..

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:I9pzqcLwDm4J:www.zpost.com/forums/showthread.php%3Ft%3D69833+hood+bmw+z4m&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

The hood would fit with some modifications as the hood latches are located differently. The regular Z4 has 1 hood latch right above the front bumper BMW roundel. The M hood has 2 hood lathces, one on either side of the front edges near the headlights.

The front bumper would fit but would require trimming the wheel-arch plastic liner.

BILL007
01-12-11, 23:38
Για Μ-pack είπα Φάνη.Όχι Μ look :) ;)

Nick bmwlover
01-12-11, 23:39
Προσωπικη αποψη.. δεν μου αρεσει να εχω κατι που δεν ειναι αυτο που δειχνει. Αν ειχα σκοπο καποια στιγμη να βαλω Ζ4Μ μοτερ ναι να το κανω. Δεν μπορω να δηλωσω τετοιο μοτερ ομως. Ουτε να εχω πισω προφυλακτηρα Ζ4Μ με 2 τρυπες και να εχω μια διπλη αριστερα. Μπροστα η διαφορα ειναι Μ= brake ducts , Aero = fog lights. Βρισκω πιο χρησιμα τα προβολακια μη τυχον και πεσω σε ομιχλη παρα να παρουν λιγο παραπανω αερα τα φρενα. Μικρες πινελιες ναι (τιμονι που ειναι πιο χοντρο πχ, ή ακομα και το καπο με τα 2 νευρα - αν βρω κανα φτηνο καποια στιγμη νομιζω πως θα ταιριαξει με τα νευρα στα sideskirts).. αλλα οχι ολο το look.

thumb Πλακα ηθελα να κανω για μενα κ καποια αλλα "ωραια καγκουρακια" του φορουμ:whistle:

fanisk
01-12-11, 23:40
Για Μ-pack είπα Φάνη.Όχι Μ look :) ;)

Βγαινει m-pack το Z4?

Χρίστος
01-12-11, 23:43
Mε γειες Φαν!!

τα τωρινα θα τα κρατησεις?

BILL007
01-12-11, 23:46
Βγαινει m-pack το Z4?

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω...:shok::th_Laie_67-1:

Υποθέτω αλα Ε46...Δεν έχει Μ-pack το Ζ4?

fanisk
01-12-11, 23:47
H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω...:shok::th_Laie_67-1:

Υποθέτω αλα Ε46...Δεν έχει Μ-pack το Ζ4?

Ωχου δουλειες που ανοιγεις, θα με βαλεις να ψαξω τωρα? :hystericalbs1:
Νομιζω για τα Ζ4 βγαινει μονο Απλο, Aero, M ..

BILL007
01-12-11, 23:48
Ωχου δουλειες που ανοιγεις, θα με βαλεις να ψαξω τωρα? :hystericalbs1:
Νομιζω για τα Ζ4 βγαινει μονο Απλο, Aero, M ..

Aστο καλύτερα,γιατί βράδιασε και είναι δύσκολες ώρες...

Το ψάχνουμε αύριο...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

fanisk
01-12-11, 23:50
Mε γειες Φαν!!

τα τωρινα θα τα κρατησεις?

Ναι στην αποθηκη για την ωρα, αν βρω καποιον να τα παρει ακομα καλυτερα. Γλυτωνω χωρο και παιρνω μερικα χρηματα πισω.

Δεν πας να παρεις κανα Ζ4 ξεβρακωτο μονο με σασι να στο ντυσω ολο με αυτα που εχω στην αποθηκη και να χρηματοδοτησεις το επομενο μπαξιμο μου? :hystericalbs1:

Nick bmwlover
01-12-11, 23:53
Δεν πας να παρεις κανα Ζ4 ξεβρακωτο μονο με σασι να στο ντυσω ολο με αυτα που εχω στην αποθηκη και να χρηματοδοτησεις το επομενο μπαξιμο μου? :hystericalbs1:

:hystericalbs1::hystericalbs1:Τον βλεπω να ψαχνει ακομα κ σε χωματερη...

BILL007
01-12-11, 23:53

:shok::shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Lambros46
01-12-11, 23:55

Γουατ ις νεξτ,γκουρου του μπαξιματος;

BILL007
01-12-11, 23:57
Βρέθηκεεεε!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1341744/ (https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1341744/)

Με ένα 6άρι στο χέρι παίρνεις και Ζ4...και με ένα καλό φαναρτζή γίνεται ατρακάριστο αγρατζούνιστο...:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ξέχασα...Το οδήγαγε ένας παππούς μην φανταστείτε,που το πήγαινε μέχρι το super market...:p

Υ.Γ Κάνω για διεφθαρμένος μαντράς?Πείτε μου...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Nick bmwlover
02-12-11, 00:02
Υ.Γ Κάνω για διεφθαρμένος μαντράς?Πείτε μου...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ναι,ναι...
Ειναι να σε κανουν τα πουλακια παρεα εκει που θα σε μπαξουνε...:hystericalbs1:

nikos1400
02-12-11, 00:11
Βρέθηκεεεε!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1341744/ (https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1341744/)

Με ένα 6άρι στο χέρι παίρνεις και Ζ4...και με ένα καλό φαναρτζή γίνεται ατρακάριστο αγρατζούνιστο...:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ξέχασα...Το οδήγαγε ένας παππούς μην φανταστείτε,που το πήγαινε μέχρι το super market...:p

αμα σου πληρωσει και του 2012 τα τελη τουλαχιστον, παρ'το !

fanisk
02-12-11, 00:12
Γουατ ις νεξτ,γκουρου του μπαξιματος;

Θα δεις, καλα να ειμαστε και χωρις αναποδιες για να μενει κανα φραγκο στην ακρη :thumbsup:

fanisk
02-12-11, 00:15
αμα σου πληρωσει και του 2012 τα τελη τουλαχιστον, παρ'το !

Αν εχεις το χρονο και την υπομονη να τα δωσεις κομματι-κομματι (και να το παρεις ακομη λιγοτερα απο 6), βγαζεις και κερδος με αυτο το αμαξι.. απο το μοτερ και πισω ειναι αθικτο, μονο ο αεροσακος ειναι off.

Χρίστος
02-12-11, 00:16
Πολυ καλο το τριλιτρακι.

Αμα ηταν και παππου ακομα καλυτερα!

Φανη αμα με επερνε για πανω απο 2λιτρο πιστεψε με θα χα ψωνισει προ πολλουυυ....

BILL007
02-12-11, 00:41
Ναι,ναι...
Ειναι να σε κανουν τα πουλακια παρεα εκει που θα σε μπαξουνε...:hystericalbs1:

Που θα με μπάξουνε????:pΣτην χώρα μας όλοι ελεύθεροι είναι :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

PANOS-E60
02-12-11, 07:41

Με αυτό το ποστ και κυρίως με το υπογραμμισμένο συμφωνώ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!

με γειές Φάνη.

Ptboul
02-12-11, 10:03
Αφού με κακοκάρδισε ο M πάουερ για τα υπερτούμπανα σεμι σΛικ μαμά ελαστικά μου με φρεσκότατη ημ/νια 2005, εχθές εμπάχθησαν ωραιότατα Conti3 - non RF.

Να ευχαριστήσω τον Γιάννη (jannisa) που με έκανε μάγκα στη μισή τιμή με φρέσκο λάστιχο καθώς για την εξυπηρέτηση να τα φέρει σπίτι μου!

Όσο για την ΑΟ που αναφέρει στην αγγελία, ήταν το λιγότερο που θα έκανα, αφού κάθε 3 κ λίγο άλλαζα γνώμη για το που θα βρεθούμε για να τον κουβαλήσω εν τέλη τον άνθρωπο σπίτι μου.

Στο δια ταύτα:

Τουλάχιστον ενάμιση κλικ πιο μαλακά στις λακούβες και δύο κλικ στον θόρυβο!

Και επειδή είμαι τύπος ούρμπαν ντρίφτερ - σαν τον Χαντέ - κ σε κάθε στενό μπαίνω με την ηλιοροφή, μένει να δω στην πράξη, πως τα πάει ένα μη ραν φλατ στις στροφές με μεγάλες ταχύτητες. Αν θα έχει δηλ. το ίδιο φορμουλίσιο πάτημα όμως τα Pilot RF που είχα.

;)

PANOS-E60
02-12-11, 10:36
με γειά Πάνο, θα τα εκτιμήσεις τα μη-RF, είμαι σίγουρος.
Ρεζέρβα έχεις ?

Ptboul
02-12-11, 10:39
με γειά Πάνο, θα τα εκτιμήσεις τα μη-RF, είμαι σίγουρος.
Ρεζέρβα έχεις ?

Τhnx Πάνο, ήδη αντιλήφθηκα την διαφορά, μαλακωΣά κ ησυχία.

Ρεζέρβα δεν έχει το αμάξι από τη μάνα του ένεκα ραν φλατ. Θα πάω να πάρω έναν αφρό να έχω μέσα και για τα δύσκολα υπάρχει η Μobile care.

Kostas_1
02-12-11, 10:50
Μεγεια Πανο. Να παρεις εκτος απο αφρο ΚΑΙ τρομπα που φορτιζει απο αναπτηρα ΚΑΙ γρυλακι. Αν σου ξεφουσκωσει τελειως θελει και σηκωμα πρωτα

PANOS-E60
02-12-11, 10:57
Τhnx Πάνο, ήδη αντιλήφθηκα την διαφορά, μαλακωΣά κ ησυχία.

Ρεζέρβα δεν έχει το αμάξι από τη μάνα του ένεκα ραν φλατ. Θα πάω να πάρω έναν αφρό να έχω μέσα και για τα δύσκολα υπάρχει η Μobile care.

εγώ πάντως, γιά κάθε ενδεχόμενο, όταν έκανα την ίδια αλλαγή, αγόρασα και ρεζέρβα ανάγκης. Και η 17αρα ανάγκης δεν θες να ξέρεις πόσο κάνει στη BMW, εγώ τη βρήκα στο ebay με 180ε. Και γρυλάκι φυσικά, καλά λέει ο Κώστας.

Ptboul
02-12-11, 11:02
Παιδιά αν βάλω όλα αυτά (τα πολύ χρήσιμα) που μου λέτε στο αμάξι, μετά θα πρέπει να πηγαίνουμε με το κτελ στο χωριό (και το αμάξι να το στέλνω με μεταφορική).

PANOS-E60
02-12-11, 11:09
Παιδιά αν βάλω όλα αυτά (τα πολύ χρήσιμα) που μου λέτε στο αμάξι, μετά θα πρέπει να πηγαίνουμε με το κτελ στο χωριό (και το αμάξι να το στέλνω με μεταφορική).

Στο Ε60, ακριβώς κάτω από το πάτωμα στο πορτ μπαγκάζ, έχει χώρο γιά ρεζέρβα ανάγκης, αν αφαιρέσεις κάτι άχρηστα πλαστικά που συγκρατούν το κιτ επισκευής, στο δικό σου δεν έχει ?

Kostas_1
02-12-11, 11:15

Ρε συ ετοιμο κουτακι ειναι το πουλανε σε αξεσουαρ. μικρο - δεν πιανει χωρο

https://images04.olx.gr/ui/16/60/64/1318655274_264755664_1----.jpg

https://www.hireshops.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4a2e5553d17f9.jpg

Οχι ρε μη ψαρωνεις. Ενα μικρο ειναι και τα εχει ολα μεσα
https://toyotaggelos.skroutzstore.gr/assets/images/0197/3335/slime_site_normal.jpg

και ενα μικρο https://www.ergaleioagora.gr/images/einhell/2006265.jpg

Ptboul
02-12-11, 11:20
Στο Ε60, ακριβώς κάτω από το πάτωμα στο πορτ μπαγκάζ, έχει χώρο γιά ρεζέρβα ανάγκης, αν αφαιρέσεις κάτι άχρηστα πλαστικά που συγκρατούν το κιτ επισκευής, στο δικό σου δεν έχει ?

Δεν θυμάμαι καθόλου Πάνο. Θα το τσεκάρω.

Κώστα αυτό ακριβώς έχει ο μπατζανάκ μου στο 60 άρι του.

Αλλά το 60 άρι έχει σπήλαιο για χώρο αποσκευών. Εμένα το καροτσάκι του μικρού χωράει κ ένα σακ βουαγιάΖΖ.

Θα εξεταστεί η πρόταση σας πάντως, αλλά για γρύλο δε με βλέπω.

hades7
02-12-11, 11:30
Μπουλι εχω να σου προτεινω κατι πιο πρακτικο και πιανει και λιγο χωρο
https://x.pstatic.gr/bp/5764607525183170567.jpg

m-power_01
02-12-11, 15:54
Μπούλη μεγειές! Πότε θα παμε βόλτα τώρα ;

ntinos
02-12-11, 16:31
Αφού με κακοκάρδισε ο M πάουερ για τα υπερτούμπανα σεμι σΛικ μαμά ελαστικά μου με φρεσκότατη ημ/νια 2005, εχθές εμπάχθησαν ωραιότατα Conti3 - non RF.

Να ευχαριστήσω τον Γιάννη (jannisa) που με έκανε μάγκα στη μισή τιμή με φρέσκο λάστιχο καθώς για την εξυπηρέτηση να τα φέρει σπίτι μου!

Όσο για την ΑΟ που αναφέρει στην αγγελία, ήταν το λιγότερο που θα έκανα, αφού κάθε 3 κ λίγο άλλαζα γνώμη για το που θα βρεθούμε για να τον κουβαλήσω εν τέλη τον άνθρωπο σπίτι μου.

Στο δια ταύτα:

Τουλάχιστον ενάμιση κλικ πιο μαλακά στις λακούβες και δύο κλικ στον θόρυβο!

Και επειδή είμαι τύπος ούρμπαν ντρίφτερ - σαν τον Χαντέ - κ σε κάθε στενό μπαίνω με την ηλιοροφή, μένει να δω στην πράξη, πως τα πάει ένα μη ραν φλατ στις στροφές με μεγάλες ταχύτητες. Αν θα έχει δηλ. το ίδιο φορμουλίσιο πάτημα όμως τα Pilot RF που είχα.

;)

2.49 κλικ καλυτερα στις στροφες νεαρε μου φιλε

Ειχα την ιδια "διαδρομη" (απο pilot ρανφλατ σε κοντινενταλ)

Προσθεσε αλλα 5.89 κλικ λογω του οτι αυτα που εχεις μεχρι εχτες ειχαν γινει σαν τουβλα, εχεις ενα συνολο της ταξης των 8.38 κλικς καλυτερα.

Αν τωρα, προσθεσεις τα:

1.5 κλικ (ποιο μαλκα), &
2 κλικ (ποιο αθορυβα),

μας κανουν συνολο 1.5 + 2 + 8.38 = 11.88, που αν το πολλαπλασιασεις με τα 10 κλικ που χαρηκες οταν με ειδες, βγαινει 11880

Τυχαιο ? Δε νομιζω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Skyline_IS
02-12-11, 18:48
Αφού με κακοκάρδισε ο M πάουερ για τα υπερτούμπανα σεμι σΛικ μαμά ελαστικά μου με φρεσκότατη ημ/νια 2005,

που ειναι το κακο?και γω με 2005 ξεραμενα λαστιχα κυκλοφορω :D

Z4 DCT
02-12-11, 20:27
Σήμερα εμπαξα ....

-Αεροσυμπιεστή torros 50liter 2,5hp
-Αεροκλειδο bulle
-Δυναμοκλειδο
-Σπιράλ,conecter,πιστολι αερος,πιστόλι πλήρωσης αέρα

BILL007
02-12-11, 21:40
Σήμερα εμπαξα ....

-Αεροσυμπιεστή torros 50liter 2,5hp
-Αεροκλειδο bulle
-Δυναμοκλειδο
-Σπιράλ,conecter,πιστολι αερος,πιστόλι πλήρωσης αέρα

Mεγειά!!!:thumbsup:

Aπλά θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
Κατα καιρούς με απασχόλησε το θέμα του αεροσυμπιεστή και ύστερα απο μια εμπειρία προσωπική εχω να γράψω τα ακόλουθα -Ίσως θα έπρεπει να κάνουμε και καινούργιο thread -

Αυτοί οι "μικρής" χωρητικότητας (50 λίτρων) αεροσυμπιεστές,δεν κάνουν δουλειά για αλλαγή ελαστικών ας πούμε.
Με ένα τέτοιο,ήθελα ένα γέμισμα του (που παίρνει ένα σωρό ώρα+οτι σου παίρνει και το κεφάλι) για να κάνω καλά 4-5 μπουλόνια.
Η καλύτερη λύση είναι με πολλά λίτρα δεξαμενή,ώστε να μην ξεμένεις.Γεμίζεις μια και τέλος.
Δεν ξέρω πόσα λίτρα θα ήταν αρκετά (ακομα και τα 100 οπτικά μου φαίνονται λίγα εφόσον τα 50 έκαναν για μια ρόδα),πάντως αυτοί οι "μικροί" δεν είναι για τέτοιες δουλειές κατ'εμένα,δυστηχώς :thumbsdown:

Υ.Γ Σε όλα τα μπουλόνια είχα ψεκάσει WD40,αλλά τζίφος.Δεν είχε δύναμη το αερόκλειδο....:thumbsdown:

Snoo
03-12-11, 08:42
Mεγειά!!!:thumbsup:

Aπλά θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
Κατα καιρούς με απασχόλησε το θέμα του αεροσυμπιεστή και ύστερα απο μια εμπειρία προσωπική εχω να γράψω τα ακόλουθα -Ίσως θα έπρεπει να κάνουμε και καινούργιο thread -

Αυτοί οι "μικρής" χωρητικότητας (50 λίτρων) αεροσυμπιεστές,δεν κάνουν δουλειά για αλλαγή ελαστικών ας πούμε.
Με ένα τέτοιο,ήθελα ένα γέμισμα του (που παίρνει ένα σωρό ώρα+οτι σου παίρνει και το κεφάλι) για να κάνω καλά 4-5 μπουλόνια.
Η καλύτερη λύση είναι με πολλά λίτρα δεξαμενή,ώστε να μην ξεμένεις.Γεμίζεις μια και τέλος.
Δεν ξέρω πόσα λίτρα θα ήταν αρκετά (ακομα και τα 100 οπτικά μου φαίνονται λίγα εφόσον τα 50 έκαναν για μια ρόδα),πάντως αυτοί οι "μικροί" δεν είναι για τέτοιες δουλειές κατ'εμένα,δυστηχώς :thumbsdown:

Υ.Γ Σε όλα τα μπουλόνια είχα ψεκάσει WD40,αλλά τζίφος.Δεν είχε δύναμη το αερόκλειδο....:thumbsdown:

Είχαμε αγοράσει με τον Φάνη αεροκλειδα από την Plus4u κάπου στα 50 ευρώ το ένα νομίζω, στην αρχή ούτε και εμένα μου δούλευε σωστά (δεν είχε δύναμη) και το πήγα στην einhell να το ελέγξουν και μου είπαν πως δουλεύει μια χαρά, στο τέλος με ρώτησαν αν δουλεύει το κομπρεσέρ την σωστή πίεση για να δουλέψει το κλειδί.
Αφού το κοίταξα τους είπα όχι, μου απάντησαν πως αυτά πρέπει να δουλεύουν κάπου στα 6.3 Bar.
Ρύθμισα το κομπρεσέρ σε αυτήν την πίεση και δεν έχω κανένα πρόβλημα από τότε.thumb

Thomelef
03-12-11, 10:36
στο εργοστάσιο έχουμε ένα κομπρεσέρ 75 ίππων, με 3 καζάνια 1000 λίτρων.
το καζάνι είναι καλό, όχι πάντα όμως...το λέω φυσικά απο άποψη κατανάλωσης...
πχ για 5 μπουλόνια, μπορεί το κομπρεσέρ να δουλέψει 5 λεπτά και τέλος...
το να γεμίσεις όμως το καζάνι μπορεί να χρειάζεται 1 τέταρτο για να γεμίσει, για μια δουλειά 5 λεπτών...
επίσεις το κόστος του καζανιού δεν είναι μικρό, μιάς και χρειάζεται καλή κατασκευή, η οποία κοστίζει.
και το λέω αυτό, γιατί το καζάνι, είναι στην κυριολεξία βόμβα σε κλειστό χώρο...
ακόμα και τα δικά μας που είχαμε πληρώσει ένα κάρο λεφτά, τα έχουμε σε ξεχωριστό δωμάτιο, εκτός εργοστασίου για λόγους ασφαλείας...
υπάρχει περίπτωση η βαλβίδα να χαλάσει, και να μην σταματάει να γεμίζει με αέρα.
οπότε κάποια στιγμή θα κάνει μπούμ το καζάνι, ή θα καεί το κομπρεσέρ...
για εκτεταμένη χρήση όλης της ημέρας, φυσικά και συμφέρει.
δεν κουράζεται το κομπρεσέρ, μιάς και δουλεύει πχ όταν πέφτει η πίεση στο καζάνι, μέχρι το σημείο που θα το ξαναγεμίσει, και τέλος...
για οικιακή χρήση είναι τελείως περιττό, και πολύ επικύνδινο κατά την δική μου άποψη...
δεν θα το έκανα ποτέ. και το λέω, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έδινα τόσα λεφτά για ένα καλό δίκτυο για το σπίτι, για δουλειές που θα απασχολούσα το κομπρεσέρ για μισή ωρίτσα πχ...

gyiama
03-12-11, 10:43
για το σπιτι ενα κομπρεσερ 50αρι ειναι μια χαρα.το 100αρι ειναι διανικο για ολες τις δουλειες(βαψιμο/αεροκλειδα κλπ)αλλα ειναι πολυ μεγαλο σε ογκο.Βασιλη στο 50αρι θα παρεις αερα απευθειας απ το καζανι καο οχι απο τον ρυθμιστη πιεσης για αυτο δεν σου φτανει ο αερας.

Z4 DCT
03-12-11, 17:49
Είχαμε αγοράσει με τον Φάνη αεροκλειδα από την Plus4u κάπου στα 50 ευρώ το ένα νομίζω, στην αρχή ούτε και εμένα μου δούλευε σωστά (δεν είχε δύναμη) και το πήγα στην einhell να το ελέγξουν και μου είπαν πως δουλεύει μια χαρά, στο τέλος με ρώτησαν αν δουλεύει το κομπρεσέρ την σωστή πίεση για να δουλέψει το κλειδί.
Αφού το κοίταξα τους είπα όχι, μου απάντησαν πως αυτά πρέπει να δουλεύουν κάπου στα 6.3 Bar.
Ρύθμισα το κομπρεσέρ σε αυτήν την πίεση και δεν έχω κανένα πρόβλημα από τότε.thumb

Εμενα δουλευει στα 8bar.....

Tsakirakos
03-12-11, 18:29
εγω εχω ενα 200αρι και ειμαι υπερευχαριστημενος! aquila νομιζω ειναι...

spar@
03-12-11, 19:25
γιαννη αν θες πες ενα κοστολογιο!

Z4 DCT
03-12-11, 19:27
Ο πωλητής ηταν φίλος του πεθερού....

ολα μαζί 230ε.....thumb (τσαμπα)

spar@
03-12-11, 19:33
χεχε αφου δεν σε πληρωσε κιολας...:th_Laie_67-1: ουτε το κομπρεσσερ δεν κανει τοσα, μεγειες μεγειες... περιμενω εντυπωσεις!!!!!!

Z4 DCT
03-12-11, 19:37
χεχε αφου δεν σε πληρωσε κιολας...:th_Laie_67-1: ουτε το κομπρεσσερ δεν κανει τοσα, μεγειες μεγειες... περιμενω εντυπωσεις!!!!!!

Φιλε...μιλαμε για τιμες θανατου.....:shok:

spar@
04-12-11, 20:03
Φανη περασα απ τον φαναρτζη το μεσημερι και ηταν εκει σε αθλια κατασταση ειναι ταμπουρωμενος απ την παρασκευη και πινει μπυρες γιατι τον χωρισε η γυναικα του και βαφει οπου να ναι...
εχει βαλει το αερο κιτ πανω σε ενα λαντα 2105 και το βαφει μουσταρδι (ξερεις το κλασσικο χρωμα) και του λεω τι κανεις εκει? μου λεει βαφω εδω τα αμαξια...
του λεω τι χρωμα? μπλε σκουρο μου λεει... και πισω επαιζε... (τι του λες και τι σου λεει και κοπαναγε τις μπυρες οπως επινε σε ενα 46αρι ασημι σαν του Σπυρου)
πηγαινε αυριο το πρωι και προσεχε μην βαψει και σενα...

Snoo
04-12-11, 21:53
Φανη περασα απ τον φαναρτζη το μεσημερι και ηταν εκει σε αθλια κατασταση ειναι ταμπουρωμενος απ την παρασκευη και πινει μπυρες γιατι τον χωρισε η γυναικα του και βαφει οπου να ναι...
εχει βαλει το αερο κιτ πανω σε ενα λαντα 2105 και το βαφει μουσταρδι (ξερεις το κλασσικο χρωμα) και του λεω τι κανεις εκει? μου λεει βαφω εδω τα αμαξια...
του λεω τι χρωμα? μπλε σκουρο μου λεει... και πισω επαιζε... (τι του λες και τι σου λεει και κοπαναγε τις μπυρες οπως επινε σε ενα 46αρι ασημι σαν του Σπυρου)

Εγκεφαλικό θα πάθει :th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

fanisk
04-12-11, 23:30

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

Χρίστος
04-12-11, 23:47
Το αλλο με τα αυγα γιατι δε του το λες??
Ειχε 3 δωδεκαδες αυγα Φανη και προσπαθουσε να τα πεταξει και να περασουν μεσα απο τους αεραγωγους του προφυλακτηρα με το ενα χερι ενω με το αλλο εβαφε.
Εξασκειτε ελεγε του Σπυρου στο στοχο για να πετυχει το γκομενο της πρωην του.
παντος εδω που τα λεμε φανη και ο σπυρος που δοκιμασε, κανενα δε περασε.Θα φταει μαλλον οι ακιδες απο το σπασιμο που εκανε οταν το περναγε μεσα απο τους γατζους του παλαγκου.

fanisk
05-12-11, 00:15
Κανονιστε μαυρογατοι να χαλασει η δουλεια, θα σας το φερω στο κεφαλι. Με τους μαρσπιεδες μαζι.

Χρίστος
05-12-11, 01:09
Aαα, τον ενα μασπιε θα τον επερνα ευχαριστως.Νομιζω ο αριστερος πρεπει να ειναι.

Ο φαναρτζης εχει περασει ενα κοκορετσακι μουρλια και το χει σε σιγανη φωτια.

Snoo
05-12-11, 07:01
Κανονιστε μαυρογατοι να χαλασει η δουλεια, θα σας το φερω στο κεφαλι. Με τους μαρσπιεδες μαζι.

Εμείς θα φταίμε?? Φυσικά και όχι η μουτσούνα σου ίσως... :whistle:

:hystericalbs1::hystericalbs1:

fanisk
05-12-11, 13:53
Εμείς θα φταίμε?? Φυσικά και όχι η μουτσούνα σου ίσως... :whistle:

:hystericalbs1::hystericalbs1:

Τι εχει το αγγελικο μου προσωπακι ρε? Παω απο το μαναβη να παρω ενα ματσο σκορδα.

spar@
05-12-11, 15:28
παρε και καμια ντοματα να ριξεις στον φανοποιο!

Snoo
05-12-11, 16:01
Τι εχει το αγγελικο μου προσωπακι ρε? Παω απο το μαναβη να παρω ενα ματσο σκορδα.

:mpaks::mpaks:

Stamatis
05-12-11, 17:27
Περασα απο τον φαναρτζη εχει γινει Κουρκουλος.
Εχει βγαλει εξω απο το μαγαζι τους προφυλακτηρες σε μια στοιβα, εχει ριξει επανω βερνικι, και φαχνει λεει το γραμμοφωνο για να βαλει Διονυσιου το "βρεχει φωτια στη στρατα μου".
Του αφησα και το ζιπο που μου ζητησε...

Stamatis
05-12-11, 17:28
Ωραιο χρωμα το καφε παντως.

spar@
05-12-11, 21:49
Είναι είναι... Κλασσικό χρωμα και τρελή αντίθεση ε...Πάντως Φανη την επόμενη ρωτα τώρα την πατησες έχω φανοποιο αστέρι.. Εβαφε πόρτα πίσω και μου το έκανε επαγγελματικό μέχρι και τον καθαριστηρα είχε βαψει τελευταία στιγμή γλιτώσαμε το μπρελοκ απ´ τα κλειδιά που ήταν στην κλειδαριά!

Stamatis
05-12-11, 21:56
μωρε δεν μου τα έδινες εμένα να κάνω DIY.
δεν θα έτρεχα και στις ρεματιές να μαζεύω τάσια.

spar@
05-12-11, 22:22
Πρόεδρε με συγκινεις που δεν με στέλνεις εμένα στις ρεματιές και κινδυνευεις ο ίδιος για την βελτίωση αυτής εδώ της ηλεκτρονικής λέσχης αυτοκινήτων μπεμβε!!!! Μετα το φιασκο του Σαββάτου που μας υπερνικησε ένας φορητος υπολογιστής ενώ θέλαμε να κατεβασουμε το μοτέρ και να αλλάξουμε τον ηλεκτρονικό ψεκασμο με το πατροπαραδωτο καρμπυρατερ λεγωντας όχι για άλλη μια φορά στην τεχνολογία και φωναζωντας ζητω η μουτζουρα ζητω η αμστελ ζητω το μουτζουρωμενο ημερολόγιο πλειμποι στον τοίχο ζητω το ραδιοφωνακι με την κεραία κολλημένο στο ντερτι!πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση βαφωντας DIY τις ζάντες του πρώην αφεντικού μου! Περτικαλι το περτικαλι του τρακντει η του τρακενντει! Υ.γ Σορρυ για το ατσαλο πόστ μου αλλα είμαι Λαμία στον πασιακο και τρώω ντοριτος και ακούω μητροπανο

Stamatis
05-12-11, 22:37
Το Σάββατο δεν πήρε μπρος το αυτοκίνητο γιατί δεν είχαμε αφίσα της Πιρέλι με ντεκαβλέν γκόμενα στον τοίχο.
Ποτέ ξανά χωρίς φορητό ημερολόγιο του 1979 στην πίστα.
Και λυόμενο τοίχο να το κρεμάμε.

BILL007
05-12-11, 22:40
Και εγώ εδω είμαι και παλεύω με τα τούρμπο...Παρέα με τον->
https://www.youtube.com/watch?v=1lZ9WXiVgA8

doctore
08-12-11, 14:38
Eπιτελους μετά από καιρό έκανα ένα μπαξιμο.
Καινούργιο MAF !
Αλυσοπρίονο το μιτρίο !!!

doctore
09-12-11, 15:59
Συνέχεια από το καινούργιο ΜΑΦ...
Το αυτοκίνητο έχει μεγάλη διαφορά, ειδικά στα πολλά με 4η και 5η.
Μόνο μια φορά θυμάμαι τέτοια διαφορά από συντήρηση, που είχα αλλάξει λάδια, φίλτρο αέρος, μπουζί και φίλτρο βενζίνης με τη μία !
Μπαξιμάτων συνέχεια: εγκατέστησα σήμερα γνήσιο Igo8.3 στο dynavin και καινούργιους χάρτες.

Stamatis
09-12-11, 16:02
Πως ειναι οι χαρτες;
Αξιζει η αναβαθμιση;

Christos 330
09-12-11, 16:18
Πως ειναι οι χαρτες;
Αξιζει η αναβαθμιση;

Ριχτο μπας και βρεις που η ειναι η Θεσσαλονικη και ερθεις πριν το 12 . . .

doctore
09-12-11, 20:31
Πως ειναι οι χαρτες;
Αξιζει η αναβαθμιση;

Για αυτούς που είχα άξιζε η αναβάθμιση.
Είχα 06/2009 και πήρα 12/2010.

halkida116mpack
12-12-11, 17:06
μολις εβαλα 225 45zr17 pilot sport 3 συμβατικα...στις λακουβες ειναι πολυ πιο μαλακο απο τα r/f...στο στριψιμο θα δειξει...

fanisk
12-12-11, 19:52
Εμπαξα βαψιμο στο aero kit!
Για τη πινακιδα δεν ξερω τι θα κανω, η βαση του απλου προφυλακτηρα δεν μπαινει στον αερο. Να τη βαλω βιδωτη εμπρος? Να τη βαλω βιδωτη με γωνιες απο κατω? Να μη τη βαλω καθολου? 300¤ το προστιμο.

Επειδη ετρεχα ολη μερα και μολις εριξα ενα προχειρο πλυσιμο, δεν ξερω τι γινεται με το χρωμα, θα το δω αυριο πρωι. Δεν δειχνει διχρωμο αλλα ποτε δεν ξερεις..

Στο αριστερο φαναρι για καποιο λογο το κενο ηταν μεγαλυτερο, ο μαστορας το φερε στα ισα του..οσο καλυτερα μπορουσε. Δεν φαινεται αν δεν το ξερεις. Επειδη ειναι 50% κατω στα λεφτα λεω να το καταπιω, ο Παναγιωτιδης ειπε πως κοβει τα @@ του πως δεν ειναι Β διαλογης με ελαττωμα ο προφυλακτηρας.

Εχει μεινει το πισω προσθετο το οποιο θα μπει αυριο γιατι δεν προλαβαμε σημερα.

Χθες βραδυ ειχα 113 βαθμους λαδι, αποψε 108. Τοση διαφορα με λιγες παραπανω τρυπες στη πλαστικη σιτα? Εξωτερικη θερμοκρασια ιδια.

Επισης, σαν να ανεβηκα ενα σκαλι στο τραβηγμα φωτογραφιας :hystericalbs1: :thumbsup:

https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/DSC_1295.jpg
https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/DSC_1294.jpg
https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1315.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1315.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1319.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1319.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1318.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1318.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1314.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1314.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1310.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1310.jpg)
https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1302.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1302.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1300.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1300.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1298.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1298.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1297.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1297.jpg)https://i1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/th_DSC_1296.jpg (https://s1192.photobucket.com/albums/aa326/fanisk/BMW%20Z4%20and%20Mods/BMW%20Z4%20Aero%20Kit/?action=view&current=DSC_1296.jpg)

Click στα εικονιδια για μεγαλυτερη διασταση.
Πως σας φαινεται?

Kostas_1
12-12-11, 19:55
Ωραιο ρε συ. Πολυ ωραιο. Τη πινακιδα βαλτη στο πλαι