Επιστροφή στο Forum : laser alarm
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτον τον συναγερμο?
ειναι καλος? και γενικα ειναι καλη αυτη η μαρκα σαν μαρκα.
το λεω επειδη δεν ξερω και θελω να τον βαλω στο 30αρι και μου τον προτεινε ενας ηλεκτρολογος
Clifford απο μένα.... Laser alarm τους έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω τι παίζει....
Laser ειναι η μαρκα Δημητρη, ποιο μοντελο σου λεει ?
Στο παλιο μου αμαξι (το'χει ο πατερας μου τωρα) που ειναι του 2000, ειχε απο μαμα ενα Laser απλο (μπρος-πισω καπο και πορτες, υπερυθρες μεσα αλλα χωρις "κραδασμικο") και δουλευει ακομα μια χαρα.
Βεβαια δεν ειχε γινει ποτέ καμμια αποπειρα κλοπης κιολας να'χω πειρα σ'αυτο το θεμα.
Laser ειναι η μαρκα Δημητρη, ποιο μοντελο σου λεει ?
Στο παλιο μου αμαξι (το'χει ο πατερας μου τωρα) που ειναι του 2000, ειχε απο μαμα ενα Laser απλο (μπρος-πισω καπο και πορτες, υπερυθρες μεσα αλλα χωρις "κραδασμικο") και δουλευει ακομα μια χαρα.
Βεβαια δεν ειχε γινει ποτέ καμμια αποπειρα κλοπης κιολας να'χω πειρα σ'αυτο το θεμα.
989 νομιζω ειναι το μοντελο και με τοποθετηση μ ζηταει 280..εχει και κραδασμικο ρυθμιζομενο αν θυμαμαι καλα....ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν τον βρισκω
δεν μπορω να το βρω στο νετ ομως πουθενα κατι σε αυτη τη μαρκα να δω τα χαρακτηριστικα!
εβαλα laser στην μπεμπα οταν την πηρα το 2004!
για μια 5ετια ημουν πολυ ευχαριστημενος...
μετα ''χαλασε'' κ δεν εβρισκα κ ανταλλακτικα...αφου πρωτα μου ζητησαν τα μισα χρηματα της αγορας του για να τον φτιαξουν!
φυσικα κ αλλαχτηκε...δεν ξερω αν σημερα εχουν διορθωθει καποια πραγματα στην εν λογω εταιρια...θα την εψαχνα πολυ ομως για να την ξαναβαλω
για κλιφορντ εχω ακουσει απλα οτι ειναι κορυφη!
" META " απο μένα . Λογικες τιμες, αξιοπιστο προιον. Το χρησιμοποιησα σε αρκετα αυτοκινητα κατα καιρους και ειμαι ευχαριστημενος, χωρις ψευδοσυναγερμους και προβληματα.
Οι Laser ηταν καποτε απο τους καλους συναγερμους στην αγορα, τελευταια ομως δεν τους ακουω.
Σε κάθε περιπτωση ομως νομιζω οτι τα χρηματα (280 ευρω) που ζηταει ειναι πολλα.
Θα προτεινα μια ερευνα αγορας πριν το αποφασισεις.
Aσε τον συναγερμο και βαλε στα ιδια λεφτα (νομιζω και λιγοτερα) ενα συστηματακι παρακολουθησης....;)
savvas bmwdakias
08-03-11, 10:06
Δεν θελω να κανω δυσφημηση αλλα και οι clifford που τους ειχαμε ψηλα σε μια κλοπη το μπλοκαρανε ουτε χτυπησε η δειρηνα ουτε η τηλεειδοποιηση πανω στο σπιτι.Γενικα δεν ειχαμε κανενα προβλημα οσον αφορα τις λειτουργιες του αλλα οταν ηρθε η ωρα να κανει τη δουλεια του μας "προδωσε".Και φανταστειτε το μπλοκαρανε για να ανοιξουνε ενα κια πικαντο φαντασου οταν πανε σε ενα μ3 τι εξοπλισμο εχουν οι κλεφτες.
Κατι ασχετο ειδα ανοιγμενο μ3 καμπριο μπροστα στα ματια μου χωρις ιχνος παραβιασης στις κλειδαριες.Οταν ρωτησα μου ειπανε οτι ριχνουν ενα σπρει μεσα απο το λαστιχο και οτι εχει καποιον αισθητηρα που εντοπιζει αν το αυτοκινητο επεσε στην θαλασσα,Κατεβαζει ολα τα παραθυρα αυτοματα ωστε να μπορεις να απεγκλοβιστεις.Αληθευει ξερει κανεις αν εχει τετοιο συστημα η bmw?
Aσε τον συναγερμο και βαλε στα ιδια λεφτα (νομιζω και λιγοτερα) ενα συστηματακι παρακολουθησης....;)
τι εννοεις συστημα παρακολουθησης μητσουλη?
αφου λενε οτι τα μπλοκαρουν...ή οτι αν στο πανε σε γεφυρα,σε νταλικα ή σε υπογειο γκαραζ ...το χασες!
δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο κ κατι τετοιο!
τι εννοεις συστημα παρακολουθησης μητσουλη?
αφου λενε οτι τα μπλοκαρουν...ή οτι αν στο πανε σε γεφυρα,σε νταλικα ή σε υπογειο γκαραζ ...το χασες!
δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο κ κατι τετοιο!
δεν ξερω πολλα Βασιλη αλλα μπορω να μαθω.
Αν θελει καποιος παντως και τα τρια καταστηματα της Ηχοκινησης τα εχει φιλος;)
(ναι-ναι διαφημιση κανω χεχεχε)
δεν ξερω πολλα Βασιλη αλλα μπορω να μαθω.
Αν θελει καποιος παντως και τα τρια καταστηματα της Ηχοκινησης τα εχει φιλος;)
(ναι-ναι διαφημιση κανω χεχεχε)
για μαθε κ πε ρε μητσακο...
θελω για το σμαρτακι κατι...:thanks: