Επιστροφή στο Forum : Αναρτηση για Ε36 325
steliose36
28-02-11, 10:39
καλησπεραα λοιπον οπως λεει ο τιτλπσ κοιταζω τωρα για αναρτησεις ρυθμιζομενες και θαλω την γνωμη σας για τις διαφορες μαρκες που υπαρχουν(D2,PSS9,FK κλπ)δηλαδη πως ειναι η συμπεριφορα τους στο δρομο αν κοπανανε!και μηπως ξερετε εχετε ακουσει η εχετε κανεναν γνωστο για τιμες!για να δω σε ποια οικονομικα επιπεδα ειναι η καθε αναρτηη!!:original:
Στελιο, ριξε μια ματια, υπαρχει και αλλο θεμα ιδιο εδω ("Σειρα 3").
Ξεκιναμε απο τη raceland απο 200 ευρω.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=6755
και αν δεν κανω λαθος υπαρχει κι αλλο.
steliose36
01-03-11, 11:40
λοιπον να σας πω εχει κανεις αποψη για τα xyz https://www.xyzsuspension.com/ ?φαινονται αρκετα ποιοτικα και τα εχω βρει σε σχετικα καλη τιμη για coilover...
dark knight
01-03-11, 11:43
ειναι ιδια με D2,K-SPORT.αν την βρηκες σε χαμηλοτερη τιμη απο τις προηγουμενες και εχεις επιλεξει μια απο αυτες.αγορασε την
steliose36
01-03-11, 11:45
την εχω βρει σε ακρετα χαμηλοτερη τιμη βασικα λογο ενοσ φιλου μου!και απλα τις ειδα αρκετα καλες και ποιοτηκες
την εχω βρει σε ακρετα χαμηλοτερη τιμη βασικα λογο ενοσ φιλου μου!και απλα τις ειδα αρκετα καλες και ποιοτηκες
Θα μπορούσες να μας πεις τιμή????
παιδια μια ερωτηση σε bilstein sprint για ε36 τι διαφορα ...στην αγορα που σου ζητανε για 4κυλινδρο η 6κυλινδρο εγω εχω is πανω και θα μπει 328... τωρα τι να παρω?
αλλο βαρος μοτερ=αλλες αποσβεσεις και σκληροτητα
παιδια μια ερωτηση σε bilstein sprint για ε36 τι διαφορα ...στην αγορα που σου ζητανε για 4κυλινδρο η 6κυλινδρο εγω εχω is πανω και θα μπει 328... τωρα τι να παρω?
θα βαλεις για 328 γιατι θα πλεει μπροστα μετα λογικο ειναι,,,
Stunt Mike
01-03-11, 20:14
Τ'αμορτισερ ειναι ιδια...τα ελατηρια αλλαζουν....