Επιστροφή στο Forum : μπαλακια
καλησπερα παιδια ..γνωριζετε σε ε46 coupe αλλαζουν τα μπαλακια μονο η θελει ολοκληρο ψαλιδι?
mitsos_chania
07-02-11, 00:32
Οταν λες μπαλακια μαλλον θα εννοεις τα σινεμπλοκ τα οποια σαφως αλλαζουν ξεχωριστα
m-power_01
07-02-11, 05:38
Όταν λέμε μπαλακια εννοούμε τα unibal του ψαλιδιου .
Και δυστυχώς φίλε μου αυτά δεν αλλάζουν.
Πας για ψαλιδια. Μην πας αντιπροσωπια , πάρε lemforder αν θες ακριβώς τα ίδια ( επίσημος προμηθευτής BMW ) ή αλλιώς meyle για πιο φτηνά και εξίσου ποιοτικά (και με 3 χρόνια εγγύηση αν αγοραστούν Απο Ελλάδα ). Κόστος για τα lemforder κάπου στα 120 το κομμάτι .
τα meyle σπυρο δεν ειναι πιο φθηνα και ειδικα αν πας σε meyle HD(heavy duty) τα οποια πανε συνηθως πακετο με τα σινεμπλοκ τον ψαλιδιων εχεις ενα παρα πολυ καλο και ολοκληρωμενο συνολο!! εγω αυτα εβαλα στο τελος και ειμαι υπερευχαριστημενος!! να πω οτι τα meyle HD ειναι ιδια με τα μ πακ και σε βαρος και σε στιβαροτητα στα μπαλακια!! και αν καποτε χαλασουν αλλαζουν κιολας τα μπαλακια!! οποτε εγω προτεινω meyle!!!!
m-power_01
08-02-11, 00:01
τα meyle σπυρο δεν ειναι πιο φθηνα και ειδικα αν πας σε meyle HD(heavy duty) τα οποια πανε συνηθως πακετο με τα σινεμπλοκ τον ψαλιδιων εχεις ενα παρα πολυ καλο και ολοκληρωμενο συνολο!! εγω αυτα εβαλα στο τελος και ειμαι υπερευχαριστημενος!! να πω οτι τα meyle HD ειναι ιδια με τα μ πακ και σε βαρος και σε στιβαροτητα στα μπαλακια!! και αν καποτε χαλασουν αλλαζουν κιολας τα μπαλακια!! οποτε εγω προτεινω meyle!!!!
Παναγιωτη σχετικα προσφατα κιολας ειχα αυτην την κουβεντα, με γνωστο χονδρεμπορο , και μου ειπε για την τριετη εγγυηση κιολας... και εχω την εντυπωση οτι μου ειπε οτι ειναι πιο φτηνα. Θα το ρωτησω ομως με την πρωτη ευκαιρια , μπορει να κανω λαθος...
Για την αλλαγη, εχω ξαναγραψει τις επιφυλαξεις μου. Ειναι αλουμινιο, θα ξεχειλωσει με το πρεσαρισμα. Δεν το εμπιστευομαι...
Παναγιωτη σχετικα προσφατα κιολας ειχα αυτην την κουβεντα, με γνωστο χονδρεμπορο , και μου ειπε για την τριετη εγγυηση κιολας... και εχω την εντυπωση οτι μου ειπε οτι ειναι πιο φτηνα. Θα το ρωτησω ομως με την πρωτη ευκαιρια , μπορει να κανω λαθος...
Για την αλλαγη, εχω ξαναγραψει τις επιφυλαξεις μου. Ειναι αλουμινιο, θα ξεχειλωσει με το πρεσαρισμα. Δεν το εμπιστευομαι...
Σπύρο το αλουμίνιο είναι πολύ σκληρό στα ψαλίδια. Δύσκολο να ξεχειλώσει, αν αστοχήσει θα σπάσει λόγω ψαθυρώτητας του υλικού
m-power_01
08-02-11, 02:50
Σπύρο το αλουμίνιο είναι πολύ σκληρό στα ψαλίδια. Δύσκολο να ξεχειλώσει, αν αστοχήσει θα σπάσει λόγω ψαθυρώτητας του υλικού
Στρατο σωστα σκεφτεσαι, αλλα το εχω τσεκαρει στην πραξη οτι δεν ισχυει...
Σε τρακαρισμενα ναι εχω δει να κοβονται σαν βουτηρο...
Αλλα στα παλια μου ψαλιδια, οταν τα εβγαλα ασελγησα πανω τους και εδειξαν
ελαστικοτητα.
Εξηγουμαι οτι αυτο το εκανα σε μαμα ψαλιδια...
Επισης το οτι εγω δεν τα καταφερα ή εστω δεν εμεινα ευχαριστημενος, δεν σημαινει κατι... Καποιος αλλος μπορει να το υλοποιησει καλυτερα.
Ελπιζω στο meyle να ειναι οντως διαφορετικα...