Επιστροφή στο Forum : Aegean Power
Σας έχουν ενοχλήσει?
Σήμερα με πήρανε τηλ να μου κάνουν μία προσφορά:
Μέχρι τις 1.700kwh 45E / μήνα, μετά τις 1.700 0.15Ε / kwh, νυχτερινό -16.5%.
Συμφέρει ?
Εχουν χετζαρει τιμες ρευματος και τις προσφερουν σε πακετο.
Για ποσο καιρο σου δινει αυτο το τιμολογιο;
Μετα τι;
πρίν κάνα 8μηνο τους είχα στο μαγαζί...ενδιαφέρον ακουγόταν, αλλά επειδή
είμαι και λίγο προκατυλημένος και δεν έκανα τπτ...πάντως το παληκάρι που
είχε έρθει, μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο διαβασμένος ήταν και το πόσο
επιθετική πώληση έκανε...μάλιστα του το είπα κιόλα...
ρε μαγκες μην με πειτε χαζο αλλα εχω μια προκαταληψη οσων αφορα τις μη κρατικες υπηρεσιες για δυο λογους....
ο ενας ειναι οτι μπορει για αρχη να σου κανουν μια καλη προσφορα μετα να το αυξησουν να σε μαδησουν λιγακι και μετα αντε να το ξαναγυρνας παλι πισω...
αλλα μπορει και να ειναι ενταξει στους λογαριασμους τους..μια σκεψη κανω...
ο αλλος λογος ειναι καπως πιο "πατριωτικος"(οσος μας εχει μεινει)
προτιμα να πληρωνω 10 ευρω παραπανω το μηνα στη Δεη μας και να τα τρωει το κρατος παρα οι αντιπαλοι του κρατους εργολαβοι που μπορει να μην ειναι καν ελληνες...δεν ξερω μια σκεψη κανω......αν θεωρειται off topic να σβηστει!
Εχουν χετζαρει τιμες ρευματος και τις προσφερουν σε πακετο.
Για ποσο καιρο σου δινει αυτο το τιμολογιο;
Μετα τι;
Με τη γυναίκα μου μίλησε. Της είπε σίγουρα για 1 χρόνο, αλλά δε μπορεί να εγγυηθεί για ....... και λογικό μου ακούγεται.
Το θέμα είναι α) αν συμφέρει και β) αν ναι, να κάνεις το βήμα. Εμείς για παράδειγμα μόλις πριν 1 1/2 χρόνο αλλάξαμε παροχέα στο τηλέφωνο (και μόνο στο σπίτι) μόνο και μόνο επειδή φοβόμασταν, όπως είπε και ο Θωμάς.
Κάναμε αίτηση και περιμένουμε.....
Μας είπαν για 15% έκπτωση για πάντα, είναι και γνωστός ο εδώ αντιπρόσωπος και βλέπουμε.
για δωσε τα φωτα σου ρε μπιλαρα...
μας εχουν τσουρομαδησει στο Αθηνα..χεεχε
υγ.
σημερα εφερε η συναδελφος χαλβα φαρσαλων
ρεεεεεεε.....τι ΠΡΑΓΜΑ ηταν αυτο????????
Μας είπαν για 15% έκπτωση για πάντα
Έκπτωση 15% σε σχέση με τι ρε Μπιλ ? Με σημερινές τιμές ΔΕΗ ? Και που θα παρακολουθείς τις νέες τιμές όταν αλλάξεις πάροχο ? Θα φροντίζει ο ίδιος δλδ να είσαι για πάντα 15% πιο φθηνός από τη ΔΕΗ ?
Έκπτωση 15% σε σχέση με τι ρε Μπιλ ? Με σημερινές τιμές ΔΕΗ ? Και που θα παρακολουθείς τις νέες τιμές όταν αλλάξεις πάροχο ? Θα φροντίζει ο ίδιος δλδ να είσαι για πάντα 15% πιο φθηνός από τη ΔΕΗ ?
Εμείς είμαστε εδώ:
https://www.aegeanpower.com/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%C F%82/%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%C E%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%C E%BF-business-energy---%CE%B321.aspx
Στο περίπου, αυτά μας είπαν!
Όπως σας είπα είναι και γνωστός, μας υποσχέθηκε ότι όλα ισχύουν και βλέπουμε!
Οι τεχνικοί παραμένουν ίδιοι (της ΔΕΗ).